Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 28846 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη
« Απάντηση #25 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:39 »
Θα σε παρακαλούσα λοκο να μην σβήνεις το σχόλιο μου αν είναι να αφήνεις τις ειρωνίες, και τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου απο ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη.

Αν βλέπετε γενικά ποδόσφαιρο και ειδικά τον ΠΑΣ και πιστεύετε ότι η ομάδα είναι ικανή να κερδίσει την κυριακή μπράβο σας.
Εγώ μπορώ να πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον παοκ στην κατάσταση που είμαστε ή δεν είμαι αρκετά ΠΑΣ για εσάς;
Μπορείς να μου δείξεις που γίνεται ονομαστική αναφορά στο πρόσωπο σου;Γιατί προς το παρόν βλέπω μόνο την δική σου προσωπική αναφορά.
ο nkats_99 και ο OV1950 σε εσένα απαντάνε και σε λένε "υπόδουλο ραγιά", "σαπίλα", "εμμονικό"

Ο χαρακτηρισμός δεν πάει σε εσένα αλλά στους παίκτες της ομάδας! Αν σκέφτοντε οτι είμαστε κατώτεροι και οτι μόνο με χαριστική νίκη θα πάρουμε το ματς τότε δεν θα νικήσουν ποτε! Δηλαδή αν σκέφτοντε σαν υπόδουλοι ραγιάδες!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:41 »
Θα σε παρακαλούσα λοκο να μην σβήνεις το σχόλιο μου αν είναι να αφήνεις τις ειρωνίες, και τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου απο ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη.

Αν βλέπετε γενικά ποδόσφαιρο και ειδικά τον ΠΑΣ και πιστεύετε ότι η ομάδα είναι ικανή να κερδίσει την κυριακή μπράβο σας.
Εγώ μπορώ να πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον παοκ στην κατάσταση που είμαστε ή δεν είμαι αρκετά ΠΑΣ για εσάς;
Μπορείς να μου δείξεις που γίνεται ονομαστική αναφορά στο πρόσωπο σου;Γιατί προς το παρόν βλέπω μόνο την δική σου προσωπική αναφορά.
ο nkats_99 και ο OV1950 σε εσένα απαντάνε και σε λένε "υπόδουλο ραγιά", "σαπίλα", "εμμονικό"
Από που και ως που;Επειδή έτσι θέλεις εσύ;Νομίζεις ότι μόνο εσύ εκφράζεις τέτοια πράγματα;
το ότι έχει σε παράθεση το κείμενό μου και μου απαντάει το βλέπεις;

Ξακαθάρισε ο nkats_99.
Οπότε περιμένω να μου δείξεις την προσωπική αναφορά που εκκρεμεί.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:46 »
φίλε nkats_99 μου απαντάς προσωπικά στον ενικό σε κάθε γραμμή που έχω γράψει και τώρα μου λες ότι το έχεις απαντήσει στους παίκτες του ΠΑΣ κι έχεις και σύμμαχο τον fon7.

Μπράβο και στους 2.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:49 »
φίλε nkats_99 μου απαντάς προσωπικά στον ενικό σε κάθε γραμμή που έχω γράψει και τώρα μου λες ότι το έχεις απαντήσει στους παίκτες του ΠΑΣ κι έχεις και σύμμαχο τον fon7.

Μπράβο και στους 2.
Ξεκίνησες μια επίθεση σε άλλο μέλος χωρίς να αναφερθεί σε σένα.Σου ζητάω να μου δείξεις και έχουμε 10 ποστ τώρα που ακόμα μου δείχνεις.
Μετά μιλάς για συμμάχους.Την χοντράδα σου την πέταξες όμως.Εκτός και αν τον γνωρίζεις προσωπικά.Που και πάλι δεν πετάς έτσι χοντράδες.
Νισάφι πια.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:52 »
Που να πέφταμε και στη Β' Εθνική.. Θα πιανόμασταν μαλλί με μαλλί!  :joker:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:52 »

Μπράβο και στους 2.
Ξεκίνησες μια επίθεση σε άλλο μέλος χωρίς να αναφερθεί σε σένα.Σου ζητάω να μου δείξεις και έχουμε 10 ποστ τώρα που ακόμα μου δείχνεις.
Μετά μιλάς για συμμάχους.Την χοντράδα σου την πέταξες όμως.Εκτός και αν τον γνωρίζεις προσωπικά.Που και πάλι δεν πετάς έτσι χοντράδες.
Νισάφι πια.
βλέπω εχθρούς παντού έχεις δίκιο
καλή συνέχεια στο γκρουπάκι σας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:53 »

Μπράβο και στους 2.
Νισάφι πια.
βλέπω εχθρούς παντού έχεις δίκιο
καλή συνέχεια στο γκρουπάκι σας
Καλή συνέχεια και σε σένα

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:54 »
Όπως σου απανταω προσωπικά αλλά αναφέρομαι το ΧΒ και τον πετράκη!

ΤΟ θέμα είναι να πάμε ενωμένοι και να γεμίσουμε το γήπεδο να νικήσουμε τον μπαογκ μπας και σώσουμε οτι σωζεται τελευταία στιγμή! Αν αρχίσουμε τα βρισίδια στην ομάδα τον πετράκη και τον ΧΒ το κάψαμε το γλυκο!

ειπαμε μετά τον παιχνίδι μπορούμε να πούμε οτι θέλουμε πριν όμως το παιχνίδι καλό είναι να υπάρχει ησυχία και συγκέντρωση!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 23 Απρ 2019 21:12 »
Οταν ακομα και το απειροελαχιστα πιθανο ενδεχομενο η ομαδα μας να νικησει τον ΠΑΟΚ, καποιοι σπευδουν να το χαρακτηρισουν "χαριστικη νικη" χωρις να ντρεπονται, τοτε καταλαβαινει κανεις τι σαπιλα κρυβεται πισω απο καποια λεβεντικα...
'Η το γιατι μετα τα περι ηρωικης Β που γραφονταν το χειμωνα, τωρα πεφτει ο σπορος για την ... ακομα πιο ηρωικη Γ.

-ΑΝ.....λέω ΑΝ ο ΠΑΣ κερδίσει τον ΠΑΟΚ,προσωπικά πιστεύω ότι η πιθανότητα αυτή είναι 1%,σε καμιά περίπτωση δε θα είναι ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ νίκη,κι αυτό γιατί.....

-Ο ΠΑΟΚ κυνηγά ένα ρεκόρ του ΠΑΟ 50 χρόνων,το οποίο δε θα έχει την ευκαιρεία ΠΟΤΕ να ξαναπετύχει ούτε αυτός,ούτε κανένας άλλος!!!!!
-Σε καμιά περίπτωση ο ΘΡΙΑΜΒΕΎΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ,ακόμα και ρεκορ να μην κυνηγούσε,δε θα ήθελε να σπιλώσει τ ονομά του ΕΚΟΥΣΙΑ σε κάτι που θα θυμούνται όλοι για τα επόμενα 50 χρόνια!!!
-Στον ΠΑΣ φέτος δε χαρίστηκε απο ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε.......σπόρος απο καρπούζι!!!!Θα του χαρίσει ο ΠΑΟΚ το ΑΗΤΤΗΤΟ του???????????
-Ο ΠΑΣ φέτος κυνηγήθηκε απ το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ όπως ο ΧΡΙΣΤΟΣ απ τους Εβραίους!!!!Δε θα τον κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ που είναι ο αυτοκράτορας του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ????

-Ακόμη και να ήθελε ο ΠΑΣ να ζητήσει απ τον ΠΑΟΚ χάρη.....θα το έκανε ποιός???ο πρόεδρός του????Αυτός είναι ο πρώτος που θέλει την ομάδα στη Β Εθνική!!!!(το γιατί δεν το ξέρω εγώ,το ξέρει αυτός!!!!!

Αν ο ΠΑΣ κερδίσει τον ΠΑΟΚ,θα είναι ΤΥΧΑΙΟ και θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που θα έχει συμβεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα!!!!

Αλλά ακόμη κι αυτό το θαύμα να γίνει,υπάρχει η δικλίδα της νίκης του ΟΦΗ στον Ατρόμητο...γιατί είναι αποφασισμένο απ το κατεστημένο να πέσει φέτος ο ΠΑΣ,όπως ήταν το 2001!!!

Όσες φορές φέτος έκανα πρόβλεψη,ΔΥΣΤΥΧΩΣ έπεσα μέσα!!!Εύχομαι να είναι η πρώτη φορά που θα πέσω έξω κι ο ΠΑΣ να σωθεί!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 23 Απρ 2019 21:20 »
-Ακόμη και να ήθελε ο ΠΑΣ να ζητήσει απ τον ΠΑΟΚ χάρη.....θα το έκανε ποιός???ο πρόεδρός του????Αυτός είναι ο πρώτος που θέλει την ομάδα στη Β Εθνική!!!!(το γιατί δεν το ξέρω εγώ,το ξέρει αυτός!!!!!
Άλλη μια κλασική περίπτωση που πρέπει να ξεφύγουμε.Θέλει την ομάδα στην Β.Δεν θέλει να βγει πέμπτος κτλ.Υπάρχει και μια πολύ πιο απλή λύση σε αυτά.Απλώς δεν μπορεί το παλικάρι.Μέχρι εκεί μπορεί.Είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.Λίγο περισσότερων από προηγούμενους αλλά και πάλι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #35 στις: Τρι 23 Απρ 2019 21:33 »
Για να μην τσακωνεστε: Η Φοφη θέλει ένα βαθμό να πάει μπαράζ και θα τον πάρει.Σε περίπτωση νίκης μας απέναντι στον ΠΑΟΚ, η πιθανότητα της οποίας είναι στο 1%,η Φοφη θα πάρει άλλο ένα διπλό.

Τι νομίζετε ότι οι Βαζελοι είναι τίποτα κουτορνιθια που έδωσαν το ματς στη Φοφη για να πέσει από τη Χαλκηδόνα ;

Είναι ξεκάθαρο σε όσους διαβάζουν ταρώ ότι το ΧΒ τον πέταξαν σαν στημένη λεμονοκουπα στο τέλος.Αγνωστο το γιατί.Τα σκάσε η Φοφη;Δεν τα σκάσε ο Χοντρός;Ισορρόπησε σε δύο βάρκες πολύ καιρό και επεσε, όπως ανέφερε εδώ ένας Νιωνιος;

Άγνωστο τι πραγματικά συνέβη.

Για τους πονηρούς θα βάλω και άλλη μία πιθανότητα την οποία και δεν προκρινω:Μήπως ο Χοντρός ενόψει αναδιάρθρωσης να αδιαφορούσε για τον υποβιβασμό;

Στην Αθήνα έμαθα κυκλοφορουσε ένα ανέκδοτο:Έχω πουτσα κομποτη λέγαν κάποιοι...Δεν πέφτει ποτέ...Πατρόν κάτω και αυτόν.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 23 Απρ 2019 21:49 »
Οταν ακομα και το απειροελαχιστα πιθανο ενδεχομενο η ομαδα μας να νικησει τον ΠΑΟΚ, καποιοι σπευδουν να το χαρακτηρισουν "χαριστικη νικη" χωρις να ντρεπονται, τοτε καταλαβαινει κανεις τι σαπιλα κρυβεται πισω απο καποια λεβεντικα...
'Η το γιατι μετα τα περι ηρωικης Β που γραφονταν το χειμωνα, τωρα πεφτει ο σπορος για την ... ακομα πιο ηρωικη Γ.

Οταν κερδιζει ο τσατσος τον βαζελο ειναι χαριστικη νικη
Αν κερδιζει ο τριτος απο το τελος τον επι 29 αγωνες αηττητο πρωταθλητη οποιος λεει για χαριστικη νικη ειναι σαπιος.
μαλιστα...

Δε λεω οτι δεν μπορει να κερδισει ακομη και ο τελευταιος τον πρωτο..
μπαλα ειναι..
απλα μη θιχτειτε αμα ακουσετε μετα κουβεντες..
οπως λεμε εμεις για τους αλλους ετσι θα τα ακουμε κιολας...

Ας σωθουμε βεβαια και ας ακουσουμε και κουβεντες οπως εφτασε το πραγμα αλλα τελος παντων.
Εχω παψει προ πολλου να πιστευω σε θαυματα και θεωρω πως αν ηταν να μας σωσουν στη θεση του τσατσου δεν θα περιμεναν την τελευταια αγωνιστικη
Ουτε περιμενω να κατεβασει ο μπαογκ τα δευτερα αδιαφοροντας για το αηττητο και ταυτοχρονα ο επισης αδιαφορος ατρομητος να παιξει του σκοτωμου απεναντι στον τσατσο που καιγεται..

Γενικα παντως στην παραπανω κουβεντα θα συμφωνησω με τις διαμαρτυριες του Fontas84
Απαραδεκτο να βλεπουμε χαρακτηρισμους οπως σαπιοι και ραγιαδες μεταξυ μας..
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2019 22:05 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος esposito84

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 24 Απρ 2019 00:02 »
Λοιπόν. Το παρασκηνιάκι άλλαξε, ο ΧΒ όπως τον λέτε...ετοιμάζει μεγάλο "ντου" για την τελευταία αγωνιστική και σε αυτό να ευχαριστείτε τον Σέντερ-φορ σας ( που πέρασε και δεν ακούμπησε) ο οποίος θα παίξει τον ΔΙΚΟ του ρόλο. Η φιλία παράλληλα με τον Ιβάν θα παίξει και αυτή τον ρόλο της, έστω και αν -επειδή νευριάσατε- δεν ψηφίσατε Γκαγκάτση στις εκλογές. Θα σας μαλώσει ο Ιβάν, αλλά τώρα θα σας στηρίξει. Με θύμα τον ΟΦΗ. Είναι συμπαθής αυτός ο Μπούσης αλλά λείπει στο Αμέρικα, δεν ξέρουν από παρασκήνιο, δεν είναι παλιές καραβάνες, ποιος Σαμαράς και Πουρσανίδης τώρα. Θα μάθουν του χρόνου στην SUPER LEAGUE 2.
Θα τον πάρετε τον ΠΑΟΚ...με παπά και με κουμπάρο. Λίγο ο Αθανασιάδης, λίγο η έδρα που δεν θα έχει από τους άλλους τους Μάο-Μάο, λίγο το κίνητρο, θα το πάρετε. Πάει αυτό. Παίξτε το στο 3.35 όσο το προλάβετε στο διαδίκτυο γιατί την Τρίτη θα είναι στο 2.20 ο άσσος. Ο ΠΑΟΚ έχει Κύπελλο μπροστά του, θα βάλει τα δευτερότριτα και μέσα σε αυτούς κάτι φίλοι του Στέφανου...
Στο Περιστέρι ο Σπανός ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕ και δεν δίνει εισιτήρια στον ΟΦΗ. Βάζει τα επεισόδια μπροστά αλλά στο παρελθόν είχε προβλήματα εκεί και δεν τα ξεχνάει. Συν τοις άλλοις εκεί κάποιοι παίκτες είναι καριερίστες, είναι και λίγο ΠΑΟΚ (αντιλαμβάνεστε) οπότε, δεν πιάνονται , χώρια που κάποτε σε ένα Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-1 υποβιβάστηκε το Περιστέρι το 2008 και από τότε δεν δίνουν ούτε του διψασμένου νερό. Παίζονται καριέρες στο Περιστέρι που ο Σπανός πληρώνει και ΑΝ πάρει "Χ" ο ΟΦΗ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ αποτέλεσμα, ΔΕΝ σας ευνοεί εννοείται αυτή η περίπτωση, αλλά πιστεύω θα λήξει άσσος.
Τέλος ξεχάστε την Τρίπολη , σώθηκε ήδη.
Τέλος ΝΑΙ, έχετε δίκιο επειδή κάποιοι μου την είπανε σε προηγούμενη ανάρτηση. ΔΕΝ είχατε καλύτερη ομάδα από εμένα , έπρεπε να ήμασταν μαζί στην βαθμολογία τουλάχιστον όμως από την άλλη πλευρά. Εμείς έχουμε διοίκηση που ψάχνει να πουλήσει, δεν ασχολείται με τίποτα,ούτε με κόσμο ούτε με αγωνιστικά, πάει με αυτόματο πιλότο η ομάδα και μετά από 31 χρόνια παίρνει αποτελέσματα χάρη σε φανέλα και διαιτησία (φέτος, γιατί άλλες χρονιές...ας το αφήσουμε).
Ο ΠΑΣ πρέπει να σωθεί. Ο Πετράκης θα φύγει,κούρασε και κουράστηκε, μην τον κατηγορείτε, αξιόλογος προπονητής, ήρθε η φθορά, το μπάτζετ που είχατε ήταν της πλάκας,πιο μικρό ακόμα και από το δικό μας. Συμβόλαια Ζίφκο,Κασάδο,Γέντρισεκ δεν είχατε για παράδειγμα.
Τρομερή περίπτωση παίκτη ο Νικολιάς, της πλάκας τα στόπερ σας και πεπαλαιωμένα, καλός ο Γεωργιανός στα αριστερά για του χρόνου. Θα παίξετε μπαράζ, θα ΣΩΘΕΙΤΕ, του χρόνου ξανά μαζί, ελπίζουμε εμείς με νέα διοίκηση λίγο να καβλώσουμε ξανά με την ομάδα γιατί πήξαμε και έπηξε και ο Πανό που ήταν παραγοντάρα...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Απρ 2019 00:09 από esposito84 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 24 Απρ 2019 00:18 »
- Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να χάσει το αήττητο για λόγος γοήτρου, ιστορίας κ.λπ. Καμια.
- Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ιβαν να βοηθήσει τον ΧΒ, ειδικά με τη ΜΗ ψήφο στον Γκαγκάτση.
- Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν τα ορκ.
- Αν ήθελε να μας σώσει ο Ιβαν δεν μας έσφαζαν  τα κοράκια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος esposito84

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 24 Απρ 2019 00:24 »
Εδώ είμαστε. Λόγω δουλειάς έρχομαι συνέχεια Γιάννενα , κερνάς τσίπουρο αν γίνει αυτό που λέω εγώ, κερνάω τσίπουρο, αν γίνει αυτό που λες εσύ.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #40 στις: Τετ 24 Απρ 2019 01:13 »
Εδώ είμαστε. Λόγω δουλειάς έρχομαι συνέχεια Γιάννενα , κερνάς τσίπουρο αν γίνει αυτό που λέω εγώ, κερνάω τσίπουρο, αν γίνει αυτό που λες εσύ.

Ενδιαφέρουσα η παρασκηνιακή ανάλυση σου αλλά το σενάριο μου φαίνεται εξωπραγματικό έως διαστημικό.Καθισε και ξεφτυλιστηξε η βαζελα για να έρθει ο Σπανός να ρίξει τον Φοφη;

Και ο Ρώσος θα κάτσει να χάσει στα Γιάννινα, αήττητο συν ψίθυροι συν χίλια δυο.
Μου φαίνεται απίθανο το σενάριο.
Δεν ξέρω τι είδους πληροφορίες έχεις αλλά σε αυτά που λες δίνω μια πιθανότητα 1 στις 1.000 για να μην πω 1 στις 10.000.
Χωρίς να θέλω να σε θίξω,εσύ δεν μας έλεγες ότι θα πάρετε άδεια το 2016 και ότι όλα έχουν τελειώσει;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 24 Απρ 2019 01:27 »
Ο ΟΦΗ έγινε Μπάρτσα....το μεγάλο τριφύλι άνοιξε τα πόδια.......τα πόδια άνοιξε κ η ελληνική δικαιοσυνη...εμας κάποιοι εντός κι εκτός μας στέλνανε με 1.55 το διπλό για καραστημενο αγωνα....σε καραστημενο πήγαμε μόνο που τοχαν στήσει τα κοράκια....και κάποιοι μου λένε ότι εγώ τελευταια αγωνιστική πάω να κάνω τα ίδια....

Ώρε να τα κάνω κ με πολύ χαρά.....χωρίς φόβο κ πάθος....χωρίς καμμία ενοχή....στη ζούγκλα στο λιοντάρι δεν πας με το φτερό...δεν πας για ξεσκονισμα....

Συγνώμη που θα στεναχωρήσω μερικούς αλλά θα το φχσριστηθω πολύ....ξέρω ποιος είμαι αδερφέ...ξέρω τα πιστεύω μου....αλλά αυτή τη φορά το θέλω έτσι....αφιερωμένο στην εξυγίανση

Τώρα...στα ίσια...αν μπορώ να κερδίσω τον ΠΑΟΚ...φυσικά κ μπορώ ....ΠΑΣ είσαι ρε...είτε με Μπεσέρα είτε με τσιτσομητσο

Άιντε να  πούμε....
Και μετά έχει σειρά ο κιτσος

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 24 Απρ 2019 10:33 »
Ωραίο σενάριο esposito84. Αλλά άλλο η πραγματικότητα άλλο τα τουρκικά σήριαλ!

Στο δια ταύτα! Αν μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ! Και βέβαια μπορούμε. Εδώ παρ' ολίγον να πάρουμε Χ στην τούμπα ή ακόμη αν το πιστεύαμε το διπλό!
Αλλά υπο μια προϋπόθεση! Οι παίκτες να φάνε χορτάρι! Αν ρίξουν καμια κλωτσιά περιποιημένη από την αρχή δείχνοντας οτι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΆΔΕΣ...

Με εμφάνιση του στυλ, όπως στα παιχνίδια, φοφη αστερα, νιονιο, το καλύτερο που θα πάρουμε είναι 4 μπαλάκια και θα παρακαλάμε να το σφυρίξει νωρίτερα!

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 24 Απρ 2019 11:09 »
Λοιπόν. Το παρασκηνιάκι άλλαξε, ο ΧΒ όπως τον λέτε...ετοιμάζει μεγάλο "ντου" για την τελευταία αγωνιστική και σε αυτό να ευχαριστείτε τον Σέντερ-φορ σας ( που πέρασε και δεν ακούμπησε) ο οποίος θα παίξει τον ΔΙΚΟ του ρόλο. Η φιλία παράλληλα με τον Ιβάν θα παίξει και αυτή τον ρόλο της, έστω και αν -επειδή νευριάσατε- δεν ψηφίσατε Γκαγκάτση στις εκλογές. Θα σας μαλώσει ο Ιβάν, αλλά τώρα θα σας στηρίξει. Με θύμα τον ΟΦΗ. Είναι συμπαθής αυτός ο Μπούσης αλλά λείπει στο Αμέρικα, δεν ξέρουν από παρασκήνιο, δεν είναι παλιές καραβάνες, ποιος Σαμαράς και Πουρσανίδης τώρα. Θα μάθουν του χρόνου στην SUPER LEAGUE 2.
Θα τον πάρετε τον ΠΑΟΚ...με παπά και με κουμπάρο. Λίγο ο Αθανασιάδης, λίγο η έδρα που δεν θα έχει από τους άλλους τους Μάο-Μάο, λίγο το κίνητρο, θα το πάρετε. Πάει αυτό. Παίξτε το στο 3.35 όσο το προλάβετε στο διαδίκτυο γιατί την Τρίτη θα είναι στο 2.20 ο άσσος. Ο ΠΑΟΚ έχει Κύπελλο μπροστά του, θα βάλει τα δευτερότριτα και μέσα σε αυτούς κάτι φίλοι του Στέφανου...
Στο Περιστέρι ο Σπανός ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕ και δεν δίνει εισιτήρια στον ΟΦΗ. Βάζει τα επεισόδια μπροστά αλλά στο παρελθόν είχε προβλήματα εκεί και δεν τα ξεχνάει. Συν τοις άλλοις εκεί κάποιοι παίκτες είναι καριερίστες, είναι και λίγο ΠΑΟΚ (αντιλαμβάνεστε) οπότε, δεν πιάνονται , χώρια που κάποτε σε ένα Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-1 υποβιβάστηκε το Περιστέρι το 2008 και από τότε δεν δίνουν ούτε του διψασμένου νερό. Παίζονται καριέρες στο Περιστέρι που ο Σπανός πληρώνει και ΑΝ πάρει "Χ" ο ΟΦΗ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ αποτέλεσμα, ΔΕΝ σας ευνοεί εννοείται αυτή η περίπτωση, αλλά πιστεύω θα λήξει άσσος.
Τέλος ξεχάστε την Τρίπολη , σώθηκε ήδη.
Τέλος ΝΑΙ, έχετε δίκιο επειδή κάποιοι μου την είπανε σε προηγούμενη ανάρτηση. ΔΕΝ είχατε καλύτερη ομάδα από εμένα , έπρεπε να ήμασταν μαζί στην βαθμολογία τουλάχιστον όμως από την άλλη πλευρά. Εμείς έχουμε διοίκηση που ψάχνει να πουλήσει, δεν ασχολείται με τίποτα,ούτε με κόσμο ούτε με αγωνιστικά, πάει με αυτόματο πιλότο η ομάδα και μετά από 31 χρόνια παίρνει αποτελέσματα χάρη σε φανέλα και διαιτησία (φέτος, γιατί άλλες χρονιές...ας το αφήσουμε).
Ο ΠΑΣ πρέπει να σωθεί. Ο Πετράκης θα φύγει,κούρασε και κουράστηκε, μην τον κατηγορείτε, αξιόλογος προπονητής, ήρθε η φθορά, το μπάτζετ που είχατε ήταν της πλάκας,πιο μικρό ακόμα και από το δικό μας. Συμβόλαια Ζίφκο,Κασάδο,Γέντρισεκ δεν είχατε για παράδειγμα.
Τρομερή περίπτωση παίκτη ο Νικολιάς, της πλάκας τα στόπερ σας και πεπαλαιωμένα, καλός ο Γεωργιανός στα αριστερά για του χρόνου. Θα παίξετε μπαράζ, θα ΣΩΘΕΙΤΕ, του χρόνου ξανά μαζί, ελπίζουμε εμείς με νέα διοίκηση λίγο να καβλώσουμε ξανά με την ομάδα γιατί πήξαμε και έπηξε και ο Πανό που ήταν παραγοντάρα...

Ρε μαγκα , αντι να μας τρολαρεις με τις ‘’ πληροφοριες ‘’ σου απο τα παρασκηνια και τις βαθυστοχαστες αναλυσεις , δεν βρισκεις κατι καλυτερο να κανεις ; Αντε κανε μας την χαρη στον πονο μας ...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 25 Απρ 2019 16:56 »
esposito 84 ξέχασες την παράμετρο του "Easter" βάλε κ αυτόν στην εξίσωση...  :P
τον "Γολιάθ"  τον νίκησε η πανάχα κ η νεο σμυρνίλα στο κύπελλο ...  :P μπορούμε κ εμείς εάν αγωνιστούν επιτέλους όπως πρέπει!
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 25 Απρ 2019 21:13 »
Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά -και κουβέντα να γίνεται- αν πούμε οτι η όποια αξιοπιστία παίζεται σε κάποιο γήπεδο, περισσότερο στο Ατρόμητος - Οφη γέρνει η πλάστιγγα.

Η κοβε είναι πρωταθλήτρια κι έχει μπροστά της την ευκαιρία να πάρει το νταμπλ. Με το μυαλό εκεί και... στις διακοπές ενόψει προετοιμασίας για προκριματικά τσουλου, δεν έχει τεράστιο κίνητρο να σκυλιάσει για το ματς. Πιθανότατα θα κατέβει με πολλά "δεύτερα" και αν παίξουμε όπως πρέπει στους Ζωσιμάδες, η νίκη δε μοιάζει τόσο απίθανη. Ο Ατρόμητας έχει μεγαλύτερο κίνητρο, είτε για να βγει ακόμα και 3ος, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ, είτε για να μην ακουστεί τίποτα για την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ειδικά δε, αν η Αεκ μείνει πίσω στο σκορ, το κίνητρο του Περιστερίου είναι μεγάλο.

Στο 80' 2-0 στο Περιστέρι, 0-0 εδώ και υπογλώσσια μέχρι το 95'.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 27 Απρ 2019 10:10 »
Εισητηρια να δωσουμε στα αγνα παιδια του μπαοκ

Μην ξεχαστεις Χριστοβασιλη....
Παιζει πολυ φραγκο η ιστορια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 30 Απρ 2019 17:06 »
Παράθεση
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Ελλάδας 2018-19 με τον ΠΑΟΚ στο Ε.Σ.Ι. «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Κυριακή 5 Μαϊου 2019 στις 19.00.

Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ομάδας μας,

Θύρα 3VIP –> 20€

Θύρες 3-4-6 –> 15€

Θύρες 9-10 –> 10€

Θύρες 6 και 9 Παιδικά –> 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων είναι:

Τρίτη 30/04 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής,

Πέμπτη 02/05 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής,

Παρασκευή 03/05 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής,

Σάββατο 04/05 10:00 – 15:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής

Κυριακή 05/05 από τις 12:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα, στα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή ουρών και ταλαιπωρίας την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια, προτείνουμε την προμήθεια των εισιτηρίων σας από νωρίς.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το κάθε άτομο θα μπορεί να αγοράζει ένα εισιτήριο αποκλειστικά με την ταυτότητα του και το ΑΜΚΑ του.

Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 01 Μάι 2019 17:43 »
Ουτε στην διαδικασια να αλλαξουνε ανακοινωση
Ουτε να εξηγησουνε την ουσια του σημαντικου ματς
Ουτε να αλλαξουνε τα εισητηρια
Ουτε τιποτα

Απλα στην θεση του Αστερα Τριπολης κοτσαραν ενα ΠΑΟΚ
και το λυσανε το θεμα

Ερασιτεχνισμος σε ολο το μεγαλειο του

Και στο τελος

Εζησε ο Χριστοβασιλης καλυτερα και εμεις χειροτερα

Και το χρονου με υγεια στις γνωριμες κατηγοριες με τον Χριστοβασιλη καμαρι
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 02 Μάι 2019 16:38 »
Την Κυριακή πρέπει να παμε ολοι στο γήπεδο είτε για το τελευταίο χειροκρότημα-γιουχα ειτε για να κάνουμε πράξη όσα λέγονται στα καφενεία στα στεκια και στο ίντερνετ και να μην αφήσουμε αλλο χρόνο την ομαδα σ αυτον τον τύπο που λερώνει το όνομα του ΠΑΣ Γιαννινα με την παρουσία του. Δεν γίνεται να τον κραζουν όλοι και μετα τα ματς να μαζεύονται 30 ατομα για να τα ψαλλουν και οι υπολοιποι απ το πληκτρολόγιό και την ασφάλεια του καναπε τους.
Μεινουμε η πεσουμε :
ΦΥΓΕ-ΠΟΥΛΑ και τον πουλο απ τα Γιαννενα.
our life always in blue and white...