Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 28853 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:22 »
Ο άνθρωπος δεν του καιγεται καρφί αυτό δειχνει τέλος.

Τα λεφτά που πήγαν ?

καλά μην μιλήσουμε για κριτική των παικτών , μερικοί απορώ πως ζουν απο το ποδοσφαιρο  ::), καμια σχεση με το άθλημα απολύτως καμια ,με ποδοσφαιρικό iq ανύπαρτκτο.
και την γιαγια μου να βάλεις συνεχεια να παίζει καλύτερα θα έπαιζε
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 05 Μάι 2019 22:30 από PTOLEMEOS11 »

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:25 »
Ουαου, τι είπε!!!!

1. και γω έχω ένα αμάξι, όποτε θέτε το πουλάω...αν έρθει κάποιος και μου δώσει περισσότερα από ότι το αγόρασα ή έστω τα ίδια, αλλά δε βάζω πωλητήριο, απλά περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο!!!!!

2. Εφόσον τσουλάει και καλύπτω τα έξοδά του, δεν εχω απαιτήσεις ασφαλείας, δε θέλω ποζεριες, δε θέλω να μεγαλώσω οικογένεια και πάω μέχρι τη δουλειά ή το χωριό μου καλό είναι, θα το κρατήσω.

3. Η γκόμενα με παράτησε για το αμάξι γιατί την είχα όλο στο στήσιμο, στο τάξιμο εκδρομής και στο κρύο γιατί το αιρ κοντισιον χάλασε. Ε και δε θα βρω άλλη. Στο κάτω κατω έγω την έκανα γνωστή.

4. Μου είχε πεί ο μάστορας που δεν τον χρυσοπληρώνω κιόλας και μια γκόμενα το χειμώνα ότι με αυτό δεν πάς πουθενά, αλλά αφού τσουλάει δε τους έλαβα υπόψη.

Να η μετάφραση του χοντρού. Τον φτύνουν και αυτός νομίζει οτι βρέχει...στα Γιαννενα είσαι λογική η βροχή!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:27 »
πετρακης απ οτι είπε τέλος

Οι περισσότεροι παίχτες που έχουν συμβόλαιο μένουν

¨Οποιος θέλει να πάρει την ομάδα ας έρθει να κάνει πρόταση αλλιώς θα μείνει

Στόχος της ομάδας είναι η άμεση επάνοδος του χρόνου

Εν ολίγοις και οτι μπόρεσα να καταλάβω

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:28 »
http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/453599/to-dakru-tou-pitsirika-gia-ton-pas-video/?fbclid=IwAR2HSuy8yTHZO62uICF0wDyM9pP2_wjPj2rZ4D5JVyCt_IJEOyuXGU_mShM

Αυτο το παιδακι επρεπε να κοιταει στα ματια ο Χριστοβασιλης την ωρα που κανει δηλωσεις

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:29 »
Ο Πετράκης γιατί δεν μιλάει να μας πει τι έφταιξε?
Τι περιμένει? Να δούμε θα μιλήσει κάποιος?  Να μας διαφωτίσει στο πως απο 5 θέση πέσαμε Β μεσα σε μόλις 3 χρόνια?
Ετσι απο περιέργεια ρε παιδί μου..
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:32 »
Τελικα ο ΔΥ ειχε παραιτηθει. Σιγα που θα ντραπουν ορισμενοι για τις αηθεις επιθεσεις τους.
Ο ΧΒ λεει ανοικτα οτι ειναι διατεθειμενος να πουλησει και οι ενδιαφερομενοι ας προσελθουν. Οι επαγγελματιες αντι-ΧΒ θα αρχισουν να κατασκευαζουν αλλοθι για την περιπτωση που δεν προσελθει κανεις.
Οσο και να χτυπιουνται ορισμενοι, ο ΠΑΣ δε θα καταντησει να κανουν κουμαντο κατι good fellas (στο πολυ πιο φαιδρο βεβαιως). Θυρα 10, οριτζιναλ, super-3 κτλ δε θα καταντησουμε να βαλουμε στο κεφαλι μας να λυμαινεται την ομαδα

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:35 »
Πηγα στον κ ΧΒ, του προσφερα αυτο το ποσο με την ταδε εγγυητικη της ταδε τραπεζας και αυτος αρνηθηκε.

Τοσο απλα για οποιον ενδιαφερεται να αναλαβει.

Τα περι οχηματων σε τιποτε παιδακια που παζουν με jumboτουβλακια

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:36 »
Τι περιμένει? Να δούμε θα μιλήσει κάποιος?  Να μας διαφωτίσει στο πως απο 5 θέση πέσαμε Β μεσα σε μόλις 3 χρόνια?

τι να πει ότι είναι δημόσιος υπάλληλος , που πχ απο Ναδάλες Τσουκαλά Ιλιτς -Τζαβες κτλ καταντήσαμε να παιζουμε με  Μπουκουβάλα και Κοζωρονη- Γαρουφαλιά - Καστρο τωρα  και Παμλιδη -Αθανασιαδη και με τερματοφυλακα τον τυχαιο τροχονομο Βελλίδη.
και δεν έλεγε τίποτα , μουγγα στην στρουγγα τι να πει ότι και αυτός φταιει , ασχετος ήταν δεν τους έβλεπε αραγε???

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:39 »
Τα γιουσουφάκια του προέδρου και τα payroll επιμένουν να στηρίζουν τον κ. Χριστοβασίλη.
Άξιοι....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:40 »
Ένα ban σε αυτό το βλάκα θα ρίξει κάποιος?
Τι να πουλήσει η μοσχαροκεφαλη ρε....έτσι μιλάνε αυτοί που θέλουν να φύγουν?....τενεκεδες ε τενεκεδες ξεγανωτοι...παίζετε με τα νεύρα μας...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:40 »
  κατι ειπωθηκε στ αθλητικα της ΕΡΤ για συναντηση του ηπιου με τον πρωθυπουργο και κατι τετοια..
  ρε μη μας μικραινετε αλλο ποσο ακομα θα μας ντροπιαζετε?
  αν εχει @ρχιδι@ ας σCASει μια φετα απ το κασερι πουκοψε απ τον Πεδρο η το Μαυροπανο ,(τα φρεσκα)για να βρει το οποιο δικιο της η ομαδα στη Νιον
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:41 »
Πήγα εγώ με 500.000 ευρώ, αλλά αρνήθηκε. Όταν του είπα πόσο θέλει δεν μου απάντησε.

Στις αγοραπωλησίες,  εάν θέλεις να πουλήσεις ορίζεις την τιμή. Μέγα γινεται έλεγχος και μετά ολοκληρώνεται η Όχι η αγοραπωλησία.  Αν αυτός περιμένει να τον πάρει τηλέφωνο κάποιος και να είναι σοβαρός επενδυτής τότε τι να πω..
Στο Αμέρικα έτσι έκανε μπίζνες?
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:45 »
Παράθεση
Πετράκης: «Εισέπραξα αγάπη και αγάπησα την ομάδα»
Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη τύπου. «Αγάπησα την ομάδα και αγαπήθηκα» είπε μεταξύ άλλων, ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία και δεν είπε αν έκλεισε ο κύκλος του, ωστόσο ο κ. Χριστοβασίλης σε δηλώσεις που έκανε στη μικτή ζώνη είπε ότι θα μπει τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.

«Είναι μια πάρα-πάρα πολύ στενάχωρη μέρα για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και για μας. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο που μας στήριξε όλη τη διάρκεια της σεζόν και όλα τα χρόνια. Γίνανε λάθη απ’ όλους και από εμάς, και από εμένα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Πάντα μπροστά βάζω τον εαυτό μου. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχα ζητήσει από τον πρόεδρο να φύγω για να έρθει άλλος στη θέση μου. Από τη στιγμή που η διάθεση ήταν θετική, υπήρχε η αγάπη, ο σεβασμός, τότε από τη μεριά μου δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω τη μάχη και να κοιτάξω το συμφέρον μου.

Την ομάδα πραγματικά την αγαπάω, δεν εγκαταλείπω αυτούς που με αγαπάνε. Πίστευα ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον δρόμο μιας ομάδας. Δεν έφτασε η προσπάθεια που κάναμε, επηρέασαν κι άλλοι παράγοντες, δεν είναι η θέση αυτή που της αξίζει. Ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει τέτοια.

Να ευχαριστήσω πραγματικά όλους για όλα αυτά τα χρόνια, για την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση και την ευκαιρία που είχα να δουλέψω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Η κατηγορία δεν χάθηκε σήμερα, χάθηκε στην πορεία.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα».

Για το αν πιστεύει ότι αποδόθηκε το δίκαιο και αν πήρε αποφάσεις για τον ίδιο και την επόμενη μέρα του στον πάγκο του ΠΑΣ: «Για την πρώτη ερώτηση, δεν αποδόθηκε το δίκαιο, το ξέρετε καλύτερα από εμένα.

Στη διάρκεια όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να πουν ότι κάπου αδικηθήκαν, αλλά δεν υπήρχε ισορροπία στην αδικία στη δικιά μας ομάδα και είναι μεγάλη η διαφορά. Κάντε την αναδρομή.

Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, πρώτα συζητώ με τους ανθρώπους και μετά κοινοποιώ. Δεν θα κοινοποιήσω κάτι τώρα».

Για την έξοδο στην Ευρώπη και τον υποβιβασμό μέσα σε 3 χρόνια και τι έφταιξε: «Δεν είναι η ώρα. Θα έχουμε τον χρόνο. Υπάρχει στεναχώρια τώρα. Αξιολογώ τα πάντα, έχω να πω πράγματα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή».

Για την υποβολή παραίτησης και αν μπορούσε να εμπνεύσει την ομάδα, καθώς έπαψε να είναι έδρα το «Ζωσιμάδες»: «Δεν συμφωνώ ότι δεν υπήρχε πάθος και προσπάθεια από την ομάδα, πλην του αγώνα με την ΑΕΚ. Στο β’ γύρο δεν υπήρχε ματς που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Και θυμηθείτε σε πόσα ματς αδικηθήκαμε. Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα αυτό που λέτε ότι δεν είχαμε πάθος. Ένα παιχνίδι κακό κάναμε. Τα παιδιά βίωναν δυσκολίες. Σε 30 ματς δεν παίξαμε ποτέ την ίδια ενδεκάδα. Την τοποθέτηση την κάνουν όλοι με το συναίσθημα της στιγμής. Ο χρόνος θα φέρει τα πράγματα σε ισορροπία. Δεν βάζω μπροστά το συμφέρον μου».

Για τα λάθη που οδήγησαν στον υποβιβασμό: «Την κρίση μου την κρατάω για ‘μενα. Ο καθένας κάνει την αξιολόγηση και λέει ποιος έφταιξε ανάλογα με το τι πιστεύει. Μέσα μου ξέρω τι έγινε».

Για τον αν θα είναι στην ομάδα ή έκλεισε ο κύκλος: «Είναι θέμα αρχής, και το τι θα κάνω δεν το κοινοποιώ. Δεν θα αλλάξει ποτέ. Πήρα μια μεγάλη ευκαιρία στα Γιάννενα. Είμαι σχεδόν 6 χρόνια, αγάπησα την πόλη και την ομάδα, εισέπραξα τα ίδια συναισθήματα και δεν θα αλλάξει αυτό στη ζωή μου».
super-fm.gr

Παράθεση
Συγκινημένος ο Λουτσέσκου για το επίτευγμα του ΠΑΟΚ
Συγκινημένος, σχεδόν δακρυσμένος ήταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου για το επίτευγμα της ομάδας του να κερδίσει αήττητη το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί το ματς για να φτάσει στο ιστορικό ρεκόρ: «Είναι απίστευτο, το συνειδητοποιούμε τώρα τι έγινε. Συγνώμη για τη συγκίνηση, αλλά μ’ έχει αγγίξει πολύ αυτό που έγινε. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς τους παίκτες που δούλεψαν μαζί μου. Περήφανος για το τεχνικό επιτελείο, τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας και μας υποστήριξαν, για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, γιατί ήμασταν δεμένοι. Χαρούμενος που δώσαμε τόσο μεγάλη ικανοποίηση στους φιλάθλους. Το θέλαμε πολύ αυτό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν ήταν εύκολο, ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς. Όλοι μαζί σε εύκολες ή δύσκολες στιγμές ήμασταν ενωμένοι να πετύχουμε αυτήν την επίδοση. Οι παίκτες όταν τελειώσουν την καριέρα τους θα θυμούνται αυτές τις στιγμές και θα μπορούν να λένε ότι έκαναν κάτι σημαντικό στην Ελλάδα».

Για τον Λουτσέσκου τι σημαίνει αυτή η χρονιά: «Καταλαβαίνετε πολύ καλά, είμαι ήδη πολύ συγκινημένος. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για το Σάββατο. Θα πάμε να παλέψουμε. Μετά από 34 χρόνια κερδίσαμε το πρωτάθλημα και πετύχαμε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας. Και ο Παναθηναϊκός έχει ένα αήττητο πρωτάθλημα, αλλά είναι πιο πίσω σαν επίδοση από εμάς».

Για το αν είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Λόγω του ότι έχω τεράστιο πάθος για το ποδόσφαιρο ήταν η σημαντικότερη χρονιά της ζωής μου».

Όταν μπαίνει τόσο ψηλά ο πήχης τι απομένει για τη συνέχεια: «Πρώτα να κερδίσουμε το κύπελλο, αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι διακοπές, θα ηρεμήσουμε και θα θέσουμε τους επόμενους στόχους».

Ποιες στιγμές θα ξεχώριζε από τη σεζόν: «Η πιο σημαντική στιγμή είναι η νίκη μας μέσα στο Καραϊσκάκης. Έπρεπε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό για να τον προσπεράσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και έπρεπε να μείνουμε μπροστά του».

Για τα αν υπήρχε μια φωτιά που έκαιγε μέσα στους παίκτες από την περσινή σεζόν: «Πρώτα απ’ όλα ο ιδιοκτήτης μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε με φανταστικούς παίκτες. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας τόσο ισχυρός χαρακτήρας στους παίκτες. Μας έδωσε μια αίσθηση εκδίκησης, αλλά πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει για το αν γίνει τελικός χωρίς κόσμο: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι φανταστική. Αν και δεν είμαι αρμόδιος, είναι όμως η άποψη ενός ανθρώπους που είναι μέσα στα γήπεδο».

Σε ποιο ματς πίστεψε ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι: «Ήταν αυτό με τα Γιάννινα. Μετά από 29 παιχνίδια παίζαμε με μια ομάδα που είχε ισχυρό στόχο, να παραμείνει στην κατηγορία. Οπότε αυτό είναι το ματς είναι που ένιωσα τα συναισθήματα αυτά. Ακόμα και με τον Λεβαδειακό δεν είχα τόση χαρά μέσα μου. Κερδίσαμε έναν τίτλο, πολλές τον κερδίζουν σε όλον τον κόσμο, αλλά το να συγκρίνεσαι με ομάδες που έχουν αήττητο είναι κάτι σημαντικό».
super-fm.gr

Παράθεση
Ένταση μέσα κι έξω από το «Ζωσιμάδες»

Έκρυθμο είναι το κλίμα στους «Ζωσιμάδες» μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ  Γιάννινα. Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, υπήρξαν δύο διακοπές από τον κ. Σιδηρόπουλο, λόγω επεισοδίων στο πέταλο των οργανωμένων, που έσπασαν καθίσματα και πέταξαν κροτίδες. Μάλιστα τα ΜΑΤ μπήκαν στο πέταλο, πέταξαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και κυνήγησαν τους οπαδούς μέσα στην κερκίδα, χωρίς ευτυχώς να έχουμε χειρότερα με ποδοπατήματα κτλ.

Μετά το τέλος του αγώνα η ένταση μεταφέρθηκε έξω από τα αποδυτήρια, με τα ΜΑΤ να χτυπάνε κάποιους που επιχείρησαν να πλησιάσουν τη ζώνη ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η κατάσταση φαίνεται να εκτονώνεται.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:50 »
Πήγα εγώ με 500.000 ευρώ, αλλά αρνήθηκε. Όταν του είπα πόσο θέλει δεν μου απάντησε.

Στις αγοραπωλησίες,  εάν θέλεις να πουλήσεις ορίζεις την τιμή. Μέγα γινεται έλεγχος και μετά ολοκληρώνεται η Όχι η αγοραπωλησία.  Αν αυτός περιμένει να τον πάρει τηλέφωνο κάποιος και να είναι σοβαρός επενδυτής τότε τι να πω..
Στο Αμέρικα έτσι έκανε μπίζνες?

Συμφωνώ απολύτως! Αν είσαι σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα βγείς στα κανάλια να πείς οτι θέλω 5.000.000. Εκτός και αν είσαι ψηλός!!!!

Αρα από την στιγμή που κάνεις πρόσκληση ο ενδιαφερόμενος σε ρωτάει και την τιμή! Πάντα εκτός καναλιών και κόσμου εκτός και αν θέλεις να κάνεις show

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 22:55 »
Παράθεση
"Βομβαρδισμένο" το "Ζωσιμάδες"
Δεν γλύτωσε το "Ζωσιμάδες" την οργή μερίδας οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας!

Αρκετά ήταν τα σπασμένα καθίσματα, ενώ δεν έλειψαν και οι ζημιές στο νέο ταρτάν του στίβου από τα καπνογόνα.
sportsioannina.gr

Να έπαθε φθορές και το  ταρτάν,μια χαρά.Άξιοι.

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:02 »
OV1950 θεέ πάρε την ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:04 »
Εδω μεσα καποιοι-- ελαχιστοι-- θυμιζουν το χατζατζαρη του καραγκιοζη οταν απευθυνονται στο βεζυρη:

Πολυχρονεμενε μου....... και δωστου μετανιες!!!!!!!!

Το χειροτερο ομως ειναι το σοβαρο,πατερναλιστικο υφος απεναντι σε ανθρωπους

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ :pas:

ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:04 »
Οποιος πηγε ή παει και ο κ ΧΒ δεν του πει τιμη, ας βαλει το ονοματακι του για να υπαρχει διασταυρωση-τεκμηριωση.
Το παιχνιδακι της κολοκυθιας ολοι ξετουμε να το παιζουν. Ο κ ΧΒ ειπε οτι ειναι ανοικτος στο να πουλησει. Οποιος ενδιαφερεται ας βγει μπροστα.
Να δουμε: Θα ερθει κανας Χητος, κανας Σεπετας ή κανας Τσακας; 'Η μηπως ουτε καν ενας Τσακας;

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:08 »
Ποιος να έρθει να αγοράσει μια ερασιτεχνική ...ΠΑΕ η οποία είναι χρεωμένη και παρατημένη από τον ιδιοκτήτη της.
Δεν έχει κάνει ούτε μια επένδυση, δεν έχει ούτε κάποιο περιουσιακό στοιχείο....παρά μόνο ένα λεωφορείο με φθαρμένα και σκισμένα καθίσματα. Το πιο μίζερο σωματείο της κατηγορίας
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:14 »
Ποιος να έρθει να αγοράσει μια ερασιτεχνική ...ΠΑΕ η οποία είναι χρεωμένη και παρατημένη από τον ιδιοκτήτη της.
Δεν έχει κάνει ούτε μια επένδυση, δεν έχει ούτε κάποιο περιουσιακό στοιχείο....παρά μόνο ένα λεωφορείο με φθαρμένα και σκισμένα καθίσματα. Το πιο μίζερο σωματείο της κατηγορίας

OV1950
Παράθεση
Ο ΧΒ λεει ανοικτα οτι ειναι διατεθειμενος να πουλησει και οι ενδιαφερομενοι ας προσελθουν. Οι επαγγελματιες αντι-ΧΒ θα αρχισουν να κατασκευαζουν αλλοθι για την περιπτωση που δεν προσελθει κανεις.

XAXAXAXAXA Δεν πρόλαβες να το πείς άρχισαν οι δικαιολογίες! Περιμένετε ρε να ξημερώσει και μετά αρχιζετε!!!!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:17 »
τι να πει απ τη στιγμη που φετος το καλοκαιρι ησουν η εναλλακτικη του μετα απο μακροσυρτες συζητησεις που ειχε ακομη και με τον... Απολλωνα
  τι να σου πει οτι το σχεδιασμο τον εκανε η Γκρεις κι οτι βρηκε τις μεταγραφες(ο θεος να τις κανει) ετοιμες?
σου ειπε μετα απο 6 χρονια οτι εισαι (κι εσυ) μεγαλη ομαδα  :stop: ..τι αλλο θες? B-)
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:17 »
Πουλα φωναζαν και τωρα που λεει οτι πουλαει ας ερθει οποιος ενδιαφερεται το γυρνανε απο τσαμικο σε καρσιλαμα "ποιος να ερθει τωρα...".

Αυτος ειναι ο τυφλος αντιχριστοβασιλισμος. Κουφια συνθηματα στην αθωα εκδοχη οπως η παραπανω και ιταμες πραξεις απεναντι στο συλλογο στην ενοχη εκδοχη απο τον εσμο μιας τσογλαναριας που καταστρεφει το γηπεδο της πολης της

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:22 »
 Τριάντα χρόνια τα ίδια ακούω...πουλάει ο τάδε πρόεδρος κ κανένας δεν του κάνει πρόταση κ δώστου επιχειρήματα...και έχουμε αλλάξει ένα κάρο αναντικατάστατους προέδρους που ήθελαν να πουλήσουν αλλά δεν πούλαγαν ποτέ...μέχρι που έφευγαν με τις κλωτσιες.....

Κάνω έκκληση στους.συντονιστες....εδω γράφουμε για το συμφέρον της ομάδας..είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε

Δεν έχουν θέση εδώ μέσα άτομα που πλέον καταφανεστατα γράφουν διεκπεραιονοντας συμφέροντα του υπεύθυνου της αλλαγής του dna της ομαδας

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:24 »
Κάποιοι ή κοιμούνται όρθιοι η είναι πληρωμένοι γυμνοσιάλαγκες!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 05 Μάι 2019 23:27 »
Δεν κοιμάται κανένας φίλε
Αυτά που γράφουν ξέρουν γιατί τα γραφουν