Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 28885 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη
« Απάντηση #150 στις: Δευ 06 Μάι 2019 09:35 »
τον Πρόεδρο που έφερε και έβαλε στο γήπεδο μας 3.000 χουλιγκάνους του ΠΑΟΚ,
Αυτά τα παραμύθια μπορούσατε να τα πουλάτε πέρυσι και κάποιοι να τα πιστεύουν. Φέτος όμως είπατε τόσες πολλές παπαριές ως σενάρια, όλα κατέπεσαν και αποδείχτηκε το τι είστε.

Είστε πολλοί και ενωμένοι; Πηγαίνετε πείστε τον Σεπετά λόγου χάρη να πάρει την ομάδα ή να ξεμπροστιάσει τον ΧΒ άμα του πει ότι δεν πουλάει. Κάντε το και εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσω. Πηγαίνετε και πέστε του; εμείς παίζουμε καρεκλιές και ζωνιές ή έστω δίνουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που το κάνουν. Να δούμε πόσο σοβαρά θα σας πάρει ο κάθε Σεπετάς... 
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

ΥΓ. Όποιος θέλει να σχολιάσει παλιότερο ποστάρισμά μου, το παραθέτει για να δούμε ποιος έχει διαχρονική συνέπεια και συνοχή σε αυτά που λέει και ποιοι δεν έχουν. 

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 06 Μάι 2019 09:45 »
Παράθεση
Πηγαίνετε πείστε τον Σεπετά λόγου χάρη να πάρει την ομάδα ή να ξεμπροστιάσει τον ΧΒ άμα του πει ότι δεν πουλάει.

Γιώργο ψάχνεις αγοραστές;
Γιατί ονοματίζεις επιχειρηματίες!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 06 Μάι 2019 10:08 »
Παράθεση
Πηγαίνετε πείστε τον Σεπετά λόγου χάρη να πάρει την ομάδα ή να ξεμπροστιάσει τον ΧΒ άμα του πει ότι δεν πουλάει.

Γιώργο ψάχνεις αγοραστές;
Γιατί ονοματίζεις επιχειρηματίες!

Γιώργο με λένε όντως.
Εγώ εξέφρασα τη γνώμη μου ξεκάθαρα όπως πάντα: Ευχής έργο είναι να αποχωρήσει ο κ ΧΒ μεταβιβάζοντας τις μετοχές σε κάποιον μεγαλύτερων οικονομικών δυνατοτήτων. Έδωσα λοιπόν κάποια τυχαία ονόματα. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλα τέτοια ονόματα ή ακόμα μεγαλύτερα και να ενδιαφερθούν για την ομάδα.
Αν αυτό δεν γίνει εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα στο μέτρο των δυνατοτήτων μου. Δεν πυροβολώ την ομάδα. Και τη γνώμη μου πάντα την λέω ξεκάθαρα και σε ότι θεωρώ σωστό και σε ότι θεωρώ λάθος. Αυτό ισχύει και για τις πράξεις της διοίκησης (ή την αδράνειά της).
Το τσούρμο του ΠΟΥΛΑ-ΦΥΓΕ, έχει πλέον την ευκαιρία να δείξει τη δύναμή του. Ο ιδιοκτήτης ανακοίνωσε ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις μεταβίβασης της ΠΑΕ. Ας δραστηριοποιηθούν συλλογικά, ας προσεγγίσουν τυχόν ενδιαφερόμενους για να τους κάνουν να ενδιαφερθούν ακόμα περισσότερο ή ας "ψήσουν" κάποιους να ενδιαφερθούν. Ας αποδείξουν ότι εκτός από το να υπονομεύουν την ομάδα τους, μπορεί να φανούν και χρήσιμοι. Θα το ξαναγράψω: Αν καταφέρουν κάτι τέτοιο, εγώ θα τους το αναγνωρίσω και θα πανηγυρίσω για την εξέλιξη.. Όπως θα το πανηγυρίσω αν το καταφέρει ο κ ΧΒ.
Χωρίς καμία έκπληξη όμως, παρατηρώ πως αντί να δραστηριοποιούνται την ώρα του "θριάμβου τους" για να υπάρξει διάδοχη κατάσταση, μπροστά στον κίνδυνο ο ενδιαφερόμενος επενδυτής εκτός από αόρατος μέχρι στιγμής να αποδειχτεί τελικά και ανύπαρκτος, αρχίζουν τα "και ποιος να βρεθεί να επενδύσει σε αυτό το σωματείο;" . Διότι όσο δεν το κάνετε η ευχή που κάνατε για τη Β θα αποδειχτεί πολύ βαριά για σας μετά και τις χθεσινές καταστροφές.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 06 Μάι 2019 10:16 »
Παράθεση
Πηγαίνετε και πέστε του; εμείς παίζουμε καρεκλιές και ζωνιές ή έστω δίνουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που το κάνουν. Να δούμε πόσο σοβαρά θα σας πάρει ο κάθε Σεπετάς..

Τους 50 μπαχαλακηδες μπορεις να τους απομονωσεις ή και να τους διωξεις καποια στιγμη .Τους 50 αυλοκολακες ομως με τιποτα.Ειναι αθανατοι.Βρυ-κολακες.Η γλιτσα απο τα σαλια φτανει μεχρι τα πληκτρολογια....Ειναι απειρως πιο επικινδυνοι απο καποιους εφηβους ,που καποια στιγμη θα σοβαρευτουν.Αυτους φοβουνται οι Σεπεταδες και καθε Σεπετας

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 06 Μάι 2019 10:50 »
Παράθεση
Πηγαίνετε και πέστε του; εμείς παίζουμε καρεκλιές και ζωνιές ή έστω δίνουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που το κάνουν. Να δούμε πόσο σοβαρά θα σας πάρει ο κάθε Σεπετάς..

Τους 50 μπαχαλακηδες μπορεις να τους απομονωσεις ή και να τους διωξεις καποια στιγμη .Τους 50 αυλοκολακες ομως με τιποτα.Ειναι αθανατοι.Βρυ-κολακες.Η γλιτσα απο τα σαλια φτανει μεχρι τα πληκτρολογια....Ειναι απειρως πιο επικινδυνοι απο καποιους εφηβους ,που καποια στιγμη θα σοβαρευτουν.Αυτους φοβουνται οι Σεπεταδες και καθε Σεπετας

Αντί άλλου σχολίου

Αθανασιάδης είναι απολύτως πεταμένα λεφτά.

Τη γνωμη μου γι αυτον την εχω πει. Ηρθε λοιπον στην ομαδα μας. Ελπιζω με ολη μου την καρδια να με διαψευσει και να δικαιωσει οσους τον πιστευουν.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 06 Μάι 2019 11:06 »
Το τι θα κανει το "τσουρμο ΠΟΥΛΑ-ΦΥΓΕ" οπως το χαρακτηριζεις δεν θα πρεπει να σε αφορα.
Παρε τους αλλ0υς 49 αυλοκολακες και κοιταξτε πως θα κρατησετε τον αγαπημενο σας προεδρο στην καρεκλιτσα του.

Μην μπεις ατον κοπο να απαντησεις. Δεν θα ασχοληθω καν. Το πιο πιθανο να μη το δω
 ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάι 2019 11:11 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 06 Μάι 2019 11:28 »
Οπως και να το δεις ειναι ενα μεγαλο ονομα που ερχεται στην καλυτερη ηλικια. Μπορει 2 χρονιες τωρα μην εχει καλη σχεση με τα διχτυα αλλα η μπαλα δεν ξεχνιεται...

Καλωσηρθες κλαους!

Όταν οι συγκρίσεις δεν γίνονται επί ανυπάρκτων σχολίων αλλά επί υπαρκτών, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιος είναι αυλοκόλακας και ποιος για τα πανηγύρια

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 06 Μάι 2019 11:30 »
Κυριε Γιωργο μας (ΟV1950)....Σαν πολυ δικηγοριστικα μας τα λετε  B-) ...Εξηγειστε μου τι εννοει ο ποιητης .Τι σχεση εχει ο Αθανασιαδης με το σχολιο μου?  :))

Ποτε δεν εκανα τετοια δηλωση εγω για Κλαους,απο οσο θυμαμαι

Ουτε ανεφερα το ονομα σας λεγοντας αυλοκολακας....

Αλλα αφου εχετε τη μυγα..... :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάι 2019 11:35 από SirBak »

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 06 Μάι 2019 11:32 »
Πλέον δεν είμαστε στην φάση που κουβεντιάζουμε τα πεπραγμένα Χριστοβασίλη
για να πούμε τα θετικά και τα αρνητικά.
Πλέον βρισκόμαστε στη φάση που ένας κύκλος έκλεισε
κι αυτός προφανώς δεν μπορεί να είναι μόνο του Πετράκη
ή δεν μπορεί να είναι κυρίως του Πετράκη.

Η ομάδα έχει αφεντικό, που τα τελευταία χρόνια επέλεξε να αποδυναμώσει την ομάδα
χρόνο με το χρόνο.
Πλέον, υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Μια ομάδα υποβιβασμένη ως απόρροια των επιλογών Χριστοβασίλη
Τι άλλο να κουβεντιάσουμε δηλαδή;

Η απομάκρυνση Χριστοβασίλη πρέπει να είναι (και είναι) το μοναδικό αίτημα από τον κόσμο
του ΠΑΣ. Τον τρόπο που θα φύγει, να τον βρει ο ίδιος, αλλά θα φύγει.

Υ.Γ.
Ασφαλώς και δεν μπορούμε να είμαστε υπερασπιστές βίαιων καταστάσεων
αλλά από την άλλη λογικό είναι από την στιγμή που υπάρχει οργή κατά της διοίκησης
μια μερίδα κόσμου να αντιδρά πιο έντονα. Να το πως και αλλιώς, παράλογο θα ήταν
να μην υπήρχε ένα σπασμένο κάθισμα χθες. Μην τρελαθούμε κι όλας, δεν είναι όπερα..

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 06 Μάι 2019 11:47 »
Κυριε Γιωργο μας (ΟV1950)....Σαν πολυ δικηγοριστικα μας τα λετε  B-) ...Εξηγειστε μου τι εννοει ο ποιητης .Τι σχεση εχει ο Αθανασιαδης με το σχολιο μου?  :))

Ποτε δεν εκανα τετοια δηλωση εγω για Κλαους,απο οσο θυμαμαι

Ουτε ανεφερα το ονομα σας λεγοντας αυλοκολακας....

Αλλα αφου εχετε τη μυγα..... :mono:

αυλοκόλακας
ο 1. αυτός που κολακεύει τον βασιλιά ή τη βασιλική αυλή
2. κόλακας ισχυρού προσώπου.

Το καλοκαίρι η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν η πιο ακριβή και η πιο διαφημισμένη. Ένας αυλοκόλακας εξ ορισμού θα λιβάνιζε αυτή την επιλογή. Δεν είπα φίλτατε ότι αναφερθήκατε σε μένα (αν προσέξετε έγραψα αντί άλλου σχολίου και όχι αντί απαντήσεως) απλά υπέδειξα πού να τους ψάξει κανείς και ποιους (θα έπρεπε να) φοβούνται περισσότερο οι όποιοι Σεπετάδες. Τους πανηγυρτζήδες και τους έτοιμους να φτύσουν εκεί που έγλειφαν. Συμπληρωματικά έγραψα το σχόλιο κύριε, όχι απαντητικά. Πώς σας πέρασε κάτι άλλο από το μυαλό; 

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 06 Μάι 2019 11:54 »
 Από πότε η ελπίδα, η ευχή, η πίστη λέγεται κολακία; Δεν φαίνεται να γλύφει πουθενά τον προεδρούλη.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 06 Μάι 2019 12:07 »
Παράθεση
Το καλοκαίρι η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν η πιο ακριβή και η πιο διαφημισμένη. Ένας αυλοκόλακας εξ ορισμού θα λιβάνιζε αυτή την επιλογή. Δεν είπα φίλτατε ότι αναφερθήκατε σε μένα (αν προσέξετε έγραψα αντί άλλου σχολίου και όχι αντί απαντήσεως) απλά υπέδειξα πού να τους ψάξει κανείς και ποιους (θα έπρεπε να) φοβούνται περισσότερο οι όποιοι Σεπετάδες. Τους πανηγυρτζήδες και τους έτοιμους να φτύσουν εκεί που έγλειφαν. Συμπληρωματικά έγραψα το σχόλιο κύριε, όχι απαντητικά. Πώς σας πέρασε κάτι άλλο από το μυαλό;

Ειπαμε...Τα δικηγοριστικα δεν τα ξερω....Αμορφωτος ανθρωπος ειμαι  ;)

Ευχαριστω για τον κοπο

Οποτε συμφωνουμε οτι ο πρωτος κινδυνος ειναι αυτος που ανεφερα

Βεβαια καποτε ,καποιοι αυλοκολακες εδιωξαν τον Κοβη σε μια νυχτα  B-)

Παντως ,για να κλεινω ....ασχετα με το αν ο ΧΒ θελει και μπορει να προσφερει,το γυαλι εχει ηδη ραγισει.....Το αδειο Ζωσιμαδες ειναι αποτελεσμα των πρακτικων του.Ο κοσμος βαρεθηκε ....Το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να κλεισει τον κυκλο του .......Και να δηλωσει οτι θελει να πουλησει πραγματικα....Οχι λογια του αερα και μισολογα ΄΄να χαμε να λεγαμε΄΄  Οταν θελω να πουλησω αμαξι(οπως ειπαν καποιοι) βγαζω ανακοινωσεις παντου....Ριχνω και μια τιμουλα ,και περιμενω απο καποιον που μπορει και θελει...Οπως εκανε καποτε και ο αψηλος....Το μονο πραγμα που ηταν μπαντελωνατος.....΄΄Πουλαω μια ομαδα 4 μυρια με τοσα χρεη....Θέτε? ή δεν θέτε?΄΄

Καλη συνεχεια :mono:

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 06 Μάι 2019 12:25 »
Εμένα πάλι καθόλου δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ούτε είμαι σύμφωνος με την απαίτηση "όποιος νά 'ναι αρκεί να μην είναι ο Χριστοβασίλης". Όποιος νά 'ναι αρκεί να μην είναι Θεοδωρίδης έλεγαν και στον Ηρακλή, κι έφτασαν μέχρι τη Δ' Εθνική. Κι άλλοι πολλοί ιστορικοί σύλλογοι. Σάμπως κι η ΑΕΚ τα ίδια δεν πέρασε μέχρι να τη ρίξει ο Μελισσανίδης στη Γ' Εθνική για να την πάρει καθαρή φεσώνοντας τη μισή χώρα;

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η όποια διοίκηση να έχει νοικοκυρεμένα τα οικονομικά και να δίνει ένα σαφές στίγμα, ένα όραμα. ΠΑΕ είναι, όχι ΑΕ Τσιμέντων. Δε γίνεται να βαδίζεις χωρίς να δίνεις όραμα στους υποστηρικτές της ομάδας.
Τι προσέφερε ο ΧΒ σ' αυτό το επίπεδο; Χάλια ήταν τα οικονομικά, χάλια παραμένουν. Κι από όραμα τίποτα. Του πιστώνω βέβαια ότι κράτησε για κάμποσα χρόνια σταθερό κορμό και προπονητή, όταν όμως άρχισε τις περήφανες πωλήσεις το αποτέλεσμα ήταν το χτεσινό. Για τις σχέσεις με το Σαββίδη δεν είμαι βέβαιος, αν ήταν σε άρμα θα είχαμε καλύτερη αντιμετώπιση.
Θα επαναλάβω αυτό που έχω ως απαίτηση σαν οπαδός. Να βγει να μιλήσει, να πει ξεκάθαρα ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ομάδας, τι σκοπεύει να κάνει για να τη συμμαζέψει τώρα που περήφανες πωλήσεις γιοκ και ποιο είναι το όραμα για την επόμενη τριετία / πενταετία.
Σε Μεσσίες δεν ελπίζω, δεν υπάρχουν Μεσσίες στο ποδόσφαιρο και είναι αφελέστατο να τους περιμένει κανείς.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 06 Μάι 2019 12:30 »
Από πότε η ελπίδα, η ευχή, η πίστη λέγεται κολακία; Δεν φαίνεται να γλύφει πουθενά τον προεδρούλη.

Δες το μοτίβο

Ο χ προεδράρας έρχεται, πετάει χρήματα για να φέρει "ονόματα", ενθουσιασμός στους φιλάθλους, δημιουργούνται όμως χρέη-χαντακώνεται η ομάδα, οι φίλαθλοι ξεσηκώνονται και φωνάζουν. Μετά αλλάζει το μοντέλο, δεν έρχονται "ονόματα", ενίοτε η ομάδα πετυχαίνει μεγάλα πράγματα, άλλες φορές μένει στη μετριότητα. Γκρίνια και κακό. Μετά πάει και κάνει το ίδιο λάθος φέρνοντας "όνομα" για αντικαταστάτη-το ζητούσαν και οι φίλαθλοι, μεγάλη κίνηση λένε κάποιοι, η ομάδα υποβιβάζεται, φτύσιμο στον πρόεδρο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 06 Μάι 2019 12:37 »
Οπως και να το δεις ειναι ενα μεγαλο ονομα που ερχεται στην καλυτερη ηλικια. Μπορει 2 χρονιες τωρα μην εχει καλη σχεση με τα διχτυα αλλα η μπαλα δεν ξεχνιεται...

Καλωσηρθες κλαους!

Όταν οι συγκρίσεις δεν γίνονται επί ανυπάρκτων σχολίων αλλά επί υπαρκτών, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιος είναι αυλοκόλακας και ποιος για τα πανηγύρια

Ε ναι ετσι ειναι.
Επειδη χαρηκα που θα ερθει ενας πραγματικος ποδοσφαιριστης, εστω και στην κατασταση που ηταν κάτι που ανεφερα, ειμαι για τα πανηγυρια και κολακευα τον προεδρο.
Αν ειχα πει τοτε: που το πας το παλτο, σημερα θα μ ελεγες: οταν σας εφερνε ακριβες μεταγραφες ο χριστοβασιλης τον κραζατε.

Αναμεσα παντως στα παιχτακια επιπεδου β εθνικης ξεχωρισε ακομη και σε αυτη την αθλια κατασταση στην οποια βρισκοταν.
Για να καταλαβεις ποσο κακο ηταν το ροστερ φετος.

Το χαρακτηρισμο για τα πανηγυρια δεν στον επιστρεφω. Ασε τον κοσμο να γλεντησει εκει, τι να σε κανουν μαζι τους.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 06 Μάι 2019 13:03 »
Δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στο παρά 5 των κρισιμότατων ευρωεκλογών να ανοίξει μέτωπα με μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Μια ήττα με 5-7% παλεύεται. Μια με 9-10% ενδεχομένως να είναι συντριβή.
Άλλωστε το ποδόσφαιρο για τον Έλληνα είναι κάτι σα θρησκεία.
Αν θέλουν να μαυρίσουν την ψυχή σε ψηφοφόρους μαγιάτικα, ας το κάνουν.
Ειδικά όταν ομάδες σαν τον ΠΑΣ ή τον Ηρακλή κατακρεουργούνται συστηματικά.

Δε θα μπω στον κόπο να αναλύσω το χθεσινό ματς.
Από όταν σκόραρε η Μπαρτσελόνα στο Περιστέρι στο 21' (προ διμήνου να θυμίσω Απόλλων-Μπαρτσελόνα 0-0), το δικό μας έγινε φιλικό. Πλέον ήταν αδιάφορο ποδοσφαιρικά με μονόπλευρο ενδιαφέρον (το αήττητο του πρωταθλητή). Πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπα τόσο συχνά κινητό στους Ζωσιμάδες.

Γιατί βρεθήκαμε τόσο χαμηλά λοιπόν ;
Ένα σύνολο από τραγικές συγκυρίες θα έλεγα, κάτι σαν το ναυάγιο του Τιτανικού. Mια ομάδα που οι ειδικοί στα τέλη Αυγούστου προβλέπανε για 6-10, κατέληξε στο 14.

1) Ένα σύστημα σε στοχοποίησε.
Διαιτησίες καρμανιόλες που αναίσχυντα διαμόρφωναν αποτελέσματα. Ένας εναντίον όλων. Να σκίζονται όλοι με μας, στους άλλους ενδιαφερόμενους να ανοίγουν πόδια.

2) Διάλυση της χημείας.
Είχα γράψει ένα προφητικό ποστ πέρυσι τον Ιούλη που δεν είχε πάρει like μάλιστα. Tη ΧΗΜΕΙΑ, την ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ παίδες !! Αυτή ήταν η δύναμη του ΠΑΣ.

3) Τραυματισμοί, λες και πέσαμε θύματα μαύρης μαγείας.
Τον κακομοίρη τον ονδουριανό τον Καστίγιο βγάλαν κουτσάλογο ( και εκεί που πήγε στη συνέχεια σκοράρει κατά ριπάς ), άλλοι ήταν αυτοί που τραυματιζόταν ασταμάτητα και μάλιστα ενόψει κρίσιμων αγώνων.

Την Κυριακή της Αποκριάς μετά το 0-0 με Ξάνθη, ίσως θα έπρεπε τότε να αλλάξουμε προπονητή για ψυχολογικούς λόγους (4), μπας και συμμαζευτούμε. Ποντάραμε συντηρητικά (και συναισθηματικά ενδεχομένως), χάσαμε.

5) Κακές μεταγραφικές επιλογές το καλοκαίρι.
Μπέριος μάλλον έπρεπε να μείνει ή να αποκτηθεί τότε ο Κάργας.
Λιγότερο Βελίδης, περισσότερο Νεόφυτος.
Καλύτερο σέντερ-φορ από τον άσφαιρο Κλάους.

6) Οπαδοί γκρινιάρηδες που δεν έδειχναν εμπιστοσύνη.
Προσωπικά το βίωσα έντονα φέτος, εντός των κερκίδων.
Βέβαια κι αυτοί παρασύρονται από τα άσχημα αποτελέσματα, δεν είμαστε Άγγλοι.

Εν τάχει, αυτά, να μη γίνω άλλο κουραστικός

Υ.Γ.1. Δε διάβασα κανένα προηγούμενο ποστάρισμα στο σάιτ πριν γράψω. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει γκρίνια, διαφωνίες, κατάρες, κατήφεια. Βαρέθηκα.

Υ.Γ.2. Αν γίνει τελικά αναδιάρθρωση, αυτό είναι και το τελευταίο μου μήνυμα.
Δεν αξίζει να ασχολείσαι περισσότερο με την άτιμη Σκουπρολίγδα 1 και 2, ενώ έχω κι άλλες δουλειές να κάνω από το να βλέπω και να αναλύω το Α.Ε.Κ. ( αραισκάκης) - ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 06 Μάι 2019 13:31 »
Αναλωθήκατε να μιλάτε με τον OV1950, ενώ υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να σχολιαστούν, όπως και να γίνουν προτάσεις (ίσως ένα νέο νήμα) για τους παίκτες που πιστεύετε ότι πρέπει να μείνουν και θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας για τη νέα χρονιά.
- Χριστοβασίλης. Είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα και τα βασικά του φετινά λάθη ήταν η παραμονή Πετράκη και προφανώς και Νιαρχάκου με την επιμονή του για χρησιμοποίηση Βελλίδη. Τα υπόλοιπα μεγάλα του λάθη είναι γνωστά: τρώει πολύ και έτσι δεν περισσεύει χρήμα για κάτι άλλο: ούτε τα χρέη φαίνεται να μειώνονται παρά τις τρομερές πωλήσεις που έκανε και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει φτιάξει ούτε μια υποδομή. Αυτό το περίφημο γήπεδο που θα ξεκινούσε να φτιάχνει, που να βρίσκεται άραγε; Τη μακέτα την έχει ή χάλασε και αυτή; Επίσης φαίνεται ότι δεν έχει κανένα όραμα πλην του πόσα θα τσεπώσει. Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έπρεπε να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο για Ευρώπη, βγήκαμε μια φορά από σπόντα....και καταλήγουμε φέτος να υποβιβαζόμαστε...
- Πετράκης. Ο σημαντικότερος λόγος του υποβιβασμού. Άχρωμος, άοσμος και άγευστος. Κατά τα άλλα καλός άνθρωπος για πολλούς συμφορουμίτες, αλλά έστω και αν το δεχτούμε, αυτό δε σε κάνει και καλό προπονητή. Ανέλαβε τις ευθύνες του μετά το τέλος της 30ης αγωνιστικής, όταν δυστυχώς μας είχε ρίξει κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς έφταιγε πάντα κάτι άλλο....Έπρεπε να έχει φύγει με τις κλωτσιές το αργότερο το φθινόπωρο που μας πέρασε, ενώ το ιδανικό θα ήταν να είχε φύγει εδώ και 2 χρόνια.....
Μας βγήκαν τα μάτια με αυτά που βλέπαμε τα 3 τελευταία χρόνια και ξεχάσαμε ποιο ήταν το άθλημα που παρακολουθούσαμε. Ούτε οι κατσαπλιάδες δεν παίζουν μπάλα με τα συστήματα που υποτίθεται ότι εφάρμοζε...Ο χοντρός αν τον άλλαζε στην πορεία, ακόμα και με κάποιον προπονητή της κερκίδας, θα είχε σώσει τη χρονιά και θα γλύτωνε το κράξιμο που άκουσε χτες.....ας πρόσεχε....
- Παίκτες. Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι είχαμε ρόστερ Β εθνικής. Είχαμε παίκτες που μπορούσαν να σώσουν ΜΕ ΑΝΕΣΗ την κατηγορία. Σκεφτείτε ότι φέρνοντας μία μόνο νίκη ακόμη, το διπλό στον ΟΦΗ, η ομάδα θα σωζόταν. Ας όψεται όμως ο υποτιθέμενος που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα της καρδιάς του. Δε λέω ότι όλοι οι παίκτες ήταν καλοί, αλλά 15αδα όπως και τα προηγούμενα χρόνια, συμπλήρωνες για να παίξεις. Και στην τελική, επιλογές δικές του ήταν τη φετινή χρονιά και τους είχε από την αρχή της προετοιμασίας. Μείναμε όμως όλη τη χρονιά σε εμφανίσεις προετοιμασίας. Ούτε βέβαια φάνηκε ότι ενέπνεε τους παίκτες, παρά τη στήριξη που του έδιναν σε δηλώσεις τους.
Πολύ αρνητική εντύπωση μου έκανε ο Μιχαήλ που έφυγε πρώτος από το γήπεδο, σε αντίθεση με το Γιάκο που ήταν ο μοναδικός που πήγε στην κερκίδα. Τρελή ξενέρα φέτος και με τον Τζημόπουλο που έμεινε μόνο στις δηλώσεις, ενώ δεν τον είδαμε ποτέ στο γήπεδο...και θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα κρατήσει τον Κάργα που έδειξε με το πάθος του, ότι ένας νέος ΠΑΣΟΛΕΣ γεννιέται, παρότι δεν είναι Γιαννιώτης.

Για τα επεισόδια, παρότι δεν τα επικροτώ, να πω ότι τα πιτσιρίκια έδειξαν ότι τρέχει και λίγο αίμα σ' αυτό το κουφάρι που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ότι δεν ανέχονται την κοροιδία και το κουτόχορτο που προσπαθούν να τα ταίσουν. Βέβαια ο εχθρός δεν είναι η αστυνομία. Σε άλλους έπρεπε να ρίχνουν καρεκλιές.....
Τέλος να πω ότι τα συναισθήματα όλων μας, τα περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, η εικόνα του μικρού ΠΑΣΟΛΕ που έκλαιγε μετά τη λήξη του αγώνα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δευ 06 Μάι 2019 15:01 »
Αναλωθήκατε να μιλάτε με τον OV1950, ενώ υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να σχολιαστούν, όπως και να γίνουν προτάσεις (ίσως ένα νέο νήμα) για τους παίκτες που πιστεύετε ότι πρέπει να μείνουν και θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας για τη νέα χρονιά.
- Χριστοβασίλης. Είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα και τα βασικά του φετινά λάθη ήταν η παραμονή Πετράκη και προφανώς και Νιαρχάκου με την επιμονή του για χρησιμοποίηση Βελλίδη. Τα υπόλοιπα μεγάλα του λάθη είναι γνωστά: τρώει πολύ και έτσι δεν περισσεύει χρήμα για κάτι άλλο: ούτε τα χρέη φαίνεται να μειώνονται παρά τις τρομερές πωλήσεις που έκανε και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει φτιάξει ούτε μια υποδομή. Αυτό το περίφημο γήπεδο που θα ξεκινούσε να φτιάχνει, που να βρίσκεται άραγε; Τη μακέτα την έχει ή χάλασε και αυτή; Επίσης φαίνεται ότι δεν έχει κανένα όραμα πλην του πόσα θα τσεπώσει. Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έπρεπε να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο για Ευρώπη, βγήκαμε μια φορά από σπόντα....και καταλήγουμε φέτος να υποβιβαζόμαστε...
- Πετράκης. Ο σημαντικότερος λόγος του υποβιβασμού. Άχρωμος, άοσμος και άγευστος. Κατά τα άλλα καλός άνθρωπος για πολλούς συμφορουμίτες, αλλά έστω και αν το δεχτούμε, αυτό δε σε κάνει και καλό προπονητή. Ανέλαβε τις ευθύνες του μετά το τέλος της 30ης αγωνιστικής, όταν δυστυχώς μας είχε ρίξει κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς έφταιγε πάντα κάτι άλλο....Έπρεπε να έχει φύγει με τις κλωτσιές το αργότερο το φθινόπωρο που μας πέρασε, ενώ το ιδανικό θα ήταν να είχε φύγει εδώ και 2 χρόνια.....
Μας βγήκαν τα μάτια με αυτά που βλέπαμε τα 3 τελευταία χρόνια και ξεχάσαμε ποιο ήταν το άθλημα που παρακολουθούσαμε. Ούτε οι κατσαπλιάδες δεν παίζουν μπάλα με τα συστήματα που υποτίθεται ότι εφάρμοζε...Ο χοντρός αν τον άλλαζε στην πορεία, ακόμα και με κάποιον προπονητή της κερκίδας, θα είχε σώσει τη χρονιά και θα γλύτωνε το κράξιμο που άκουσε χτες.....ας πρόσεχε....
- Παίκτες. Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι είχαμε ρόστερ Β εθνικής. Είχαμε παίκτες που μπορούσαν να σώσουν ΜΕ ΑΝΕΣΗ την κατηγορία. Σκεφτείτε ότι φέρνοντας μία μόνο νίκη ακόμη, το διπλό στον ΟΦΗ, η ομάδα θα σωζόταν. Ας όψεται όμως ο υποτιθέμενος που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα της καρδιάς του. Δε λέω ότι όλοι οι παίκτες ήταν καλοί, αλλά 15αδα όπως και τα προηγούμενα χρόνια, συμπλήρωνες για να παίξεις. Και στην τελική, επιλογές δικές του ήταν τη φετινή χρονιά και τους είχε από την αρχή της προετοιμασίας. Μείναμε όμως όλη τη χρονιά σε εμφανίσεις προετοιμασίας. Ούτε βέβαια φάνηκε ότι ενέπνεε τους παίκτες, παρά τη στήριξη που του έδιναν σε δηλώσεις τους.
Πολύ αρνητική εντύπωση μου έκανε ο Μιχαήλ που έφυγε πρώτος από το γήπεδο, σε αντίθεση με το Γιάκο που ήταν ο μοναδικός που πήγε στην κερκίδα. Τρελή ξενέρα φέτος και με τον Τζημόπουλο που έμεινε μόνο στις δηλώσεις, ενώ δεν τον είδαμε ποτέ στο γήπεδο...και θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα κρατήσει τον Κάργα που έδειξε με το πάθος του, ότι ένας νέος ΠΑΣΟΛΕΣ γεννιέται, παρότι δεν είναι Γιαννιώτης.

Για τα επεισόδια, παρότι δεν τα επικροτώ, να πω ότι τα πιτσιρίκια έδειξαν ότι τρέχει και λίγο αίμα σ' αυτό το κουφάρι που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ότι δεν ανέχονται την κοροιδία και το κουτόχορτο που προσπαθούν να τα ταίσουν. Βέβαια ο εχθρός δεν είναι η αστυνομία. Σε άλλους έπρεπε να ρίχνουν καρεκλιές.....
Τέλος να πω ότι τα συναισθήματα όλων μας, τα περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, η εικόνα του μικρού ΠΑΣΟΛΕ που έκλαιγε μετά τη λήξη του αγώνα.

Και γιατι να μην ασχοληθουμε πρωτιστως με το ερωτημα αν μεινει η  φυγει προεδρος???????????????????????

Αυτην την στιγμη ειναι δευτερευοντως ζητημα ολα τα υπολοιποα

Για αλλη μια χρονια στην λουμπα δεν πρεπει να πεσει κανεις
με τα αποπροσανατολιστικα ερωτηματα....

Υπαρχει προβλημα στην ΠΑΕ και αυτο λεγεται ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Δευ 06 Μάι 2019 16:43 »
Λοιπόν αχάριστοι....τελειώνετε να πούμε
Που θέλατε μεγάλους παίχτες και φεσωσατε την ομάδα...κανονικά στα δικά μας αφμ έπρεπε να χρεωθούν τα χρέη

Ο Κίτσος πέταγε χαρταετό....και ο απόλυτου εμπιστοσύνης γενικός αρχηγός τότε δεν έκαναν τις μεγάλες μεταγραφές....εσείς τις κάνατε...χαχαχαχα....όπως είπε και ένας χασοδικης πιο παλιά....ο Κίτσος όποιον παίχτη θέλει τον παίρνει.....ποιος Ανιέλι τώρα.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δευ 06 Μάι 2019 17:56 »
Παράθεση
Βελλίδης: «Ο κόσμος μας στήριξε όλη τη χρονιά»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάρκος Βελλίδης σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.

«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο, που τη δύσκολη αυτή χρονιά ήταν συνέχεια δίπλα μας, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό. Τους ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας και εύχομαι η επόμενη μέρα να είναι πολύ καλύτερη.

Σίγουρα υπήρχε μεγάλη πίκρα από τον κόσμο, αλλά απέναντί μας η στάση τους ήταν εξαιρετική, βοήθησαν την ομάδα με όλη τους την ψυχή και το μυαλό και πρέπει να το τονίσουμε αυτό, διότι τέτοιοι φίλαθλοι δεν υπάρχουν.

Πολλά έφταιξαν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα πούμε».
super-fm.gr

Παράθεση
Τζημόπουλος: «Μαύρη σελίδα -Θα επιστρέψουμε άμεσα»
Παρών και την επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δηλώνει ότι θα είναι ο υπάρχηγος του ΠΑΣ Γιάννινα, Θέμης Τζημόπουλος, τονίζοντας ότι σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα. Από εκεί και πέρα, χαρακτήρισε μαύρη σελίδα τον υποβιβασμό, αλλά ο ΠΑΣ έχει τη δυναμική να επιστρέψει άμεσα.
«Έγιναν λάθη που μας οδήγησαν στον υποβιβασμό. Είναι μια μαύρη σελίδα για την ομάδα μας, αλλά ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν κοιτάς το παρελθόν, αλλά το μέλλον. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΣ, η ομάδα είχε ανοδική πορεία. Η ομάδα στηρίζονταν σε μικρό αριθμό παικτών, φέτος μας πλήγωσαν οι στημένες φάσεις, ήταν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που μας έφεραν πίσω, δεν καταφέραμε να το νικήσουμε αυτό και έγινε ότι έγινε».
«Ήταν σίγουρα απώλεια ο Κόντε, υπήρξαν πολλά σέντερ φορ, που δεν κατάφεραν να πετύχουν τα γκολ του. Το σημερινό ματς είχε έναν βαθμό δυσκολία παραπάνω, αλλά αν δεν μπορείς να σκοράρεις μέσα στην έδρα σου κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγάλη δυναμική και πιστεύω ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Super League. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και πρέπει να το τιμήσω. Πρέπει να σκεφτούμε τι λάθη έγιναν και να συνεχίσουμε γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μέλλον».
super-fm.gr

Παράθεση
Γιάκος: «Ένας κύκλος κλείνει -Δύσκολη στιγμή για όλους»
Ο Ευριπίδης Γιάκος έκλεισε 11 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και από αύριο θα είναι από τους παίκτες που θα πρέπει να συζητήσει αν θα μείνει ή θα αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του. Όπως είπε στις δηλώσεις του η επιιυμία του είναι να παραμείνει και να βοηθήσει στην άμεση επιστροφή:

«Ένας κύκλος κλείνει σήμερα. Η ομάδα υποβιβάζεται. Μια ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια είχε μεγάλες στιγμές, βγήκαμε και στην Ευρώπη. Φέτος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, έγιναν και κάποια άλλα πράγματα και πλέον είναι δύσκολες στιγμές για μας, τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κόσμο.»

Για τα δικά του συναισθήματα:  «Έχω μια ολόκληρη ζωή εδώ, έντεκα χρόνια, πραγματικά είναι δύσκολη στιγμή και για μένα. Υπάρχει μια συγκίνηση, αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν τα καταφέραμε, ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και δε θα αργήσει να επιτρέψει εκεί που ανήκει.»

Για το μέλλον και αν θα ήθελε να μείνει: «Ο ΠΑΣ έχει ιστορία έχει παιδιά που μπορεί να προωθεί στην πρώτη ομάδα και μαζί με κάποια άλλα παιδιά που θα μείνουν στην ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εννοείται πως θέλω να μείνω, θα τα συζητήσουμε από αύριο. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, είναι βαρύ το κλίμα αλλά ο ΠΑΣ έχει μέλλον και δε θα αργήσει να γυρίσει για να τον καμαρώσει ο κόσμος. »

Για τους Έλληνες της ομάδας: «Τα ελληνόπουλα θα το θυμούνται, οι ξένοι θα πάνε στις πατρίδες τους και θα το ξεχάσουν. Σίγουρα ο κόσμος έχει πίκρα, δεν καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα και θα συναντάμε τον κόσμο αλλά εντάξει κάναμε προσπάθεια. Από του χρόνου θα ξεκινήσουμε νέα προσπάθεια.»

Για το τί έφταιξε: «Έχουν γίνει πολλά από τη αρχή της σεζόν. Ο Κόντε έφυγε μια μέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ήρθαν νέοι παίκτες, κάποιοι δε βγήκαν, κάπου μπερδεύτηκαν τα πράγματα, είχαμε και κάποιες ατυχίες με τη διαιτησία όπου θα είχαμε τέσσερις πέντε βαθμούς παραπάνω. Πάντως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.»
super-fm.gr

Παράθεση
Κάργας: «Μια μεγάλη συγνώμη»
Ο Γιάννης Κάργας αγωνίστηκε μόνο για 3 μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα, το συμβόλαιό του τελειώνει και δύσκολα θα παραμείνει. Ωστόσο στις δηλώσεις του στη NOVA φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος για τον υποβιβασμό της ομάδας.

«Δεν υπάρχουν λόγια, δεν ξέρω τι να πω. Μια μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας. Είχαμε τις ευκαιρίες μας σε άλλα εντός έδρας παιχνίδια να κάνουμε κάτι καλό. Τα έφερε η μοίρα να παίζουμε την παραμονή μας με τον πρωταθλητή και αήττητο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, μόνο συγνώμη από τον κόσμο.

Για να έχει πέσει η ομάδα γίνανε πολλά λάθη και από τους παίκτες, κι από τη διοίκηση κι από τους προπονητές. Επειδή είμαστε ομάδα, παίρνουμε όλοι την ευθύνη που έχουμε., Πρέπει να συνεχίσουμε για αυτό τον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει. Δεν ξέρω τι να πω, μόνο συγνώμη μπορώ να ζητήσω».
super-fm.gr

Παράθεση
Πασχαλάκης: «Είδα παλιούς συμπαίκτες να κλαίνε -Χωρίς τον ΠΑΣ δεν θα ήμουν εδώ»
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά δεν χάρηκε τη σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ όσο θα ήθελε, αφού ο ΠΑΣ που ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε και που μαζί του έφτασε ψηλά, υποβιβάζεται, ενώ και ο γυμναστής τερματοφυλάκων κ. Πλαβούκος ήταν αυτός που πίστεψε σ’ αυτόν όταν ακόμα συνεργάζονταν στον Πανθρακικό και μοιράστηκε μαζί του την πικρία και την απογοήτευση.

Αναλυτικά ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τη φετινή χρονιά είπε: «Το σημαντικό είναι πως έκλεισε μια χρονιά σπουδαίας προσπάθειας δέκα μηνών με πολύ σπουδαία αποτελέσματα. Είμαι πολύ περήφανος. Από τον προπονητή μέχρι και τους φροντιστές κάναμε μια σπουδαία χρονιά. Με εξαίρεση τους τραυματισμούς όλα ήταν ιδανικά».

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ και την αγκαλιά στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Πλαβούκο που τον ανέδειξε: «Δεν το χάρηκα πολύ σήμερα, ένας λόγος είναι πως έπεσε ο ΠΑΣ, έπαιξα εδώ, είδα παλιούς μου συμπαίκτες να κλαίνε. Είναι κρίμα, είναι μεγάλη ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω την αξία μου, χωρίς αυτό το βήμα στην καριέρα μου δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Ο κ. Πλαβούκος είναι σταθμός στην καριέρα μου, με έβαλε στον χάρτη, μου έδωσε ευκαιρία να δείξω την αξία μου. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής τερματοφυλάκων».

Για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Αντιμετωπίζουμε μια ΑΕΚ διαβασμένη, θέλει πολύ συγκέντρωση, η προετοιμασία ξεκινάει από αύριο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, το μάτι μας γυαλίζει και θα πάμε να τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δευ 06 Μάι 2019 19:30 »
Δρυος πεσουσης ΠΑΣ ανηρ ξυλευεται. Παρα πολυ δυσκολες οι ωρες . Θα επανελθουμε  με οποιαδηποτε διοικηση ,με οποιονδηπτε  κοουτς και με νεους παιχτες. Αργα η γρηγορα θα τα ξαναπουμε με πολλους μπαγασες.  Το ξαναγραφω . Δεν πεσαμε [δωσαμε κι εμεις βεβαια το δικαιωμα] ,αλλα μας ριξανε με πρακτικες μαφιας. Και πολυ καλα μας κανανε , αφου μας βρισκουν συνεχεια μποσικους, αμετοχους και διχασμενους . Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους συνεβαλαν σ αυτο το ωραιο ταξιδι της τελευταιας δεκαετιας. Θα το ξαναζησουμε συνταυροι.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Τρι 07 Μάι 2019 18:35 »
Τελικα η καταστροφη δεν ηρθε.
Η παε κλήθηκε σε απολογια για συγκεκριμενα αρθρα τα οποια επιφέρουν μονο χρηματικη ποινη.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 07 Μάι 2019 18:41 »
Η παε κλήθηκε σε απολογια για συγκεκριμενα αρθρα τα οποια επιφέρουν μονο χρηματικη ποινη.
Δεν πειραζει.Την επομενη φορα θα τα καταφερουν.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Τρι 07 Μάι 2019 19:17 »

Γαμωτο

Ουτε η αθλητικη δικαιοσυνη δεν μας θελει
Βαλε δυο τρεις αγωνιστικες να γουσταρουμε εμεις οι εχθροι του Χριστοβασιλη :)) :)) :))

Υστερα νο μανει νο χανει B-)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #174 στις: Τρι 07 Μάι 2019 20:02 »
Φανταστείτε πόσο στημμενα είναι τα πράγματα εκεί στην αθλητική δικαιοσύνη,που δεν θα μας τιμωρήσουν σκληρά για του χρόνου,ενώ έγιναν τα μεγαλύτερα επεισόδια που θυμάμαι μόνο από εμάς.

Σαν να χτυπάνε στην πλάτη το χοντρό και να του λένε:εδώ είμαστε για του χρόνου.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!