Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 28857 φορές)

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη
« Απάντηση #200 στις: Τετ 08 Μάι 2019 17:43 »
Αν ηταν ομως παοκτζήδες, θα έλεγες τα παιδιά να παιξουν θελανε μωρε ε;
Γιατί δεν σε ειδαμε να φωναζεις τοσο για το περσινο παιχνίδι
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Τετ 08 Μάι 2019 17:44 »
Μερικοι το εχετε μπιτ χαμενο, ο αλλος θα τους εδινε στεγνα, να σε χαιρομαστε πασακο μου και να μας πεις και ποσο παει το λαδι.
Μερικοι στεναχωριεστε για το που θα τρεξουν τα παιδακια, που με το ιδιο προσχημα, για το που θα τρεχουν τα ΣΚ, δεν παιρνουν το πανηπειρωτικο να το κανουν γηπεδο, τα ελεγαν και τα παλικαρια στο γυαλι μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Μερικοι πρεπει να δειτε παραδειγματα ειτε απο εξω για σχεσεις οπαδων, σπιτιου και προεδρου, λεω εγω τωρα τυχαια εντελως παντα Sankt Pauli, που κοβουν ακομη και εσοδα απο διαφημισεις στο γηπεδο επειδη πανε κοντρα στα πιστευω τους, ετσι ενημερωτικα.
Βαστατε απο ζαιους και νδιτες και απανταχου ψηφοθηρες μπας και σωθει το ΣΚ στο χορτο με 11 συνταξιουχους.
Δεν ξυπνησε ρε απο τα Χριστουγεννα που βαιζε η βαρκα, μιλησε 4 λεπτα για ολη τη χρονια και θα ξαναπεσει σε ληθαργο αν και οταν ανεβουμε θα τον ξανακουσουμε.
Οσο για παιχτες, παμε και στη Β με τους ιδιους, ποιος θα το ελεγε οταν πουλουσαμε σε Αρσεναλ οτι θα παιξουμε τετοια μπαλα φετο.
Εσύ πάλι μπορείς να δεις έξω τι κάνουν κάτι τέτοια παιδάκια όταν κάνουν κάτι τέτοια στα γήπεδα.Πρώτα από όλα από τις ίδιες τις ομάδες.Αλλά εδώ είναι βαλκάνια και ελλαδιστάν.Αλήθεια πόσες φορές έσπασαν το γήπεδο εκεί στην Γερμανία;Αφού το έσπασαν τι έγινε μετά;Να συγκρίνουμε δηλαδή.
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τα σπάνε.Το να σεβαστείς έναν χώρο που σε φιλοξενεί και έχει και άλλες χρήσεις,δείχνει πολιτισμό.Στην πόλη των τεχνών και των γραμμάτων,τρομάρα μας.

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Τετ 08 Μάι 2019 17:51 »
Μερικοι το εχετε μπιτ χαμενο, ο αλλος θα τους εδινε στεγνα, να σε χαιρομαστε πασακο μου και να μας πεις και ποσο παει το λαδι.
Μερικοι στεναχωριεστε για το που θα τρεξουν τα παιδακια, που με το ιδιο προσχημα, για το που θα τρεχουν τα ΣΚ, δεν παιρνουν το πανηπειρωτικο να το κανουν γηπεδο, τα ελεγαν και τα παλικαρια στο γυαλι μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Μερικοι πρεπει να δειτε παραδειγματα ειτε απο εξω για σχεσεις οπαδων, σπιτιου και προεδρου, λεω εγω τωρα τυχαια εντελως παντα Sankt Pauli, που κοβουν ακομη και εσοδα απο διαφημισεις στο γηπεδο επειδη πανε κοντρα στα πιστευω τους, ετσι ενημερωτικα.
Βαστατε απο ζαιους και νδιτες και απανταχου ψηφοθηρες μπας και σωθει το ΣΚ στο χορτο με 11 συνταξιουχους.
Δεν ξυπνησε ρε απο τα Χριστουγεννα που βαιζε η βαρκα, μιλησε 4 λεπτα για ολη τη χρονια και θα ξαναπεσει σε ληθαργο αν και οταν ανεβουμε θα τον ξανακουσουμε.
Οσο για παιχτες, παμε και στη Β με τους ιδιους, ποιος θα το ελεγε οταν πουλουσαμε σε Αρσεναλ οτι θα παιξουμε τετοια μπαλα φετο.
H φθορά δημόσιας περιουσίας επί Στάλιν-γιατί το γήπεδο ανήκει στους πολλούς, δεν είναι τσιφλίκι 10-20 αλητών-έχεις ιδέα λεβέντη μου αν και πώς τιμωρούνταν; Όταν μάθεις, ξανακόπιασε να μιλήσουμε για λάδι, για μαυραγορίτες, για ζαίους, για νουδίτες και για τα λούμπεν κατακάθια που παίρνανε ανέκαθεν για τσιράκια τους

Hρεμα και ομορφα, ο Σταλιν που κολλαει;

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τετ 08 Μάι 2019 18:06 »
Εσύ πάλι μπορείς να δεις έξω τι κάνουν κάτι τέτοια παιδάκια όταν κάνουν κάτι τέτοια στα γήπεδα.Πρώτα από όλα από τις ίδιες τις ομάδες.Αλλά εδώ είναι βαλκάνια και ελλαδιστάν.Αλήθεια πόσες φορές έσπασαν το γήπεδο εκεί στην Γερμανία;Αφού το έσπασαν τι έγινε μετά;Να συγκρίνουμε δηλαδή.
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τα σπάνε.Το να σεβαστείς έναν χώρο που σε φιλοξενεί και έχει και άλλες χρήσεις,δείχνει πολιτισμό.Στην πόλη των τεχνών και των γραμμάτων,τρομάρα μας.

Τρομαρα μας συνταυρε που θα αρχισουμε να δινουμε και παιδια στην αστυνομια για τα καθισματα και οχι ξενα παιδια, δικα μας παιδια που μολις 1 χρονο πριν η αστυνομια σηκωθηκε και εφυγε απο την σκεπαστη και μπουκαραν μεσα τα παοκια, αλλα τωρα ντα κακοι γιαννιωτες που θελετε να την πειτε στην προεδραρα μας.
Επισης εδω ειναι Ελλαδισταν, καλα το ειπες καμια συγκριση, περιμενουμε απο ψηφους να περασει το θκο μας απο νομαρχες και βουλευτες.
Κανε το σπιτι σου δικο σου για αρχη γιατι ειμαστε 2 στρατοπεδα ναουμ και μπορουμε να συζητησουμε μετα για σεβας, γραμματα και τεχνες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Τετ 08 Μάι 2019 18:10 »
Προς θλίψη ορισμένων(και ζητάω συγγνώμη),στον ταρτάν δεν έγινε καμία ζημιά.
Ο χώρος καθαρίστηκε απο τα αντικείμενα που πέταξαν οι χούλιγκαν(όπως τους θεωρούν ευτυχώς λίγοι εδώ μέσα) και είναι στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν και πριν ξεκινήσει ο αγώνας,δηλαδή ένας μπλε καινούριος στίβος γεμάτος λακούβες και κακοτεχνίες.....
Είναι το λιγότερο ντροπή να ασκείται κριτική στους οπαδούς,την ώρα που απο θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα μετά την φαεινή ιδέα της αστυνομίας να εισβάλει μέσα στην κερκίδα

https://www.facebook.com/julio.syn/posts/2940298632654586
Ολόιδια η κατάσταση.Απλώς κάπως καμένος σε πολλά σημεία.Δεν ζούμε στην δεκαετία του 70.Ζούμε στο 2019.Υπάρχουν εικόνες παντού.Ο στίβος ήταν μια χαρά.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα από τα αντικείμενα που έφευγαν προς τον στίβο και τον αγωνιστικό χώρο.Γιατί εκεί κυκλοφορούν ακόμα και παιδάκια.Εκτός όλων των άλλων.Μόνο από την αστυνομία κινδυνεύει κόσμος.
Είναι ειδική κάστα οι οπαδοί που δεν αποδέχονται κριτική;

Πραγματικα αυτα μόνο εδω, μπήκαν οι μπατσοι μεσα στην κερκιδα και δερναν οποιον εβρισκαν μπροστά τους χωρις να βλέπουν αν δερνουν παιδακια, μπαρμπαδες, κοριτσια, οικογενειαρχες απλα να δειρουν τον εχθρό λαο οπως παντα για τα συμφέροντα του εκαστοτε αφεντικου και όλοι κράζουν οσους συνοπαδους τους τα σπασαν γιατι η κοροϊδία και η πικρα εφτασε στο αμην.
Blue Vayeros κοντεύει να γίνει το φόρουμ. Μην πούμε τίποτα για τον προεδρουλη αλλα να κραξουμε οσους πανε αντιθετα σ αυτον.

Γέμισε η 10 μπαρμπάδες,οικογενειάρχες κτλ.Κοίτα να δεις πράγματα.Αν ο πυρήνας έχει τέτοια ηλικία,να το κλείσουμε το μαγαζί.Να πούμε μπράβο στους 30 που τα έσπασαν.Έχουν παραπάνω δικαιώματα από τους υπόλοιπους 2770 που ήταν μέσα και τους 2500 που είναι πάνω κάτω όλη την χρονιά.Ξεχωριστά δικαιώματα.Τα παιδάκια που κινδυνεύουν από τις μαλακίες που πετάνε μέσα τα υπολογίζουμε καθόλου ή αυτά δεν έχουν ψυχή;Χώρια όλοι οι υπόλοιποι.
Όσο για τον άχρηστο πρόεδρο που δεν υπάρχει πουθενά,ξαφνικά μεταμορφώνεται σε Εσκομπάρ και κινεί τα νήματα στα Γιάννινα.

Άραγε για τα καθίσματα που έσπασαν οι ουγκανοι πέρισυ, και για τα καταστήματα της πόλης μας που υπέστησαν ζημιές, τι να έγινε? Πιστεύω ότι οι μπαογκτζιδες είπαν ποιοι το έκαναν και οι ζημιές πληρώθηκαν....
Σύμφωνα με την λογική ορισμένων εδώ μέσα,τα παιδιά αγαπάνε αγνά την ομάδα τους.Έσπασαν κάτι λίγα για την δίκαια αγανάκτηση που είχαν.Η πόλη φταίει,όχι τα παόκια.Προς θεού.Οι άλλοι φταίνε.Όχι οι οπαδοί.Οι οπαδοί έχουν μόνο δίκιο.Είναι ειδική κάστα στην κοινωνία.

Όσο περί ρουφιάνων,σας είπα κάτι.Γνωριζόμαστε όλοι.Δεν χρειάζεται καν ρουφιάνος.Δεν ξέρω καν σε ποια εποχή αναφέρεστε.Πάντως να είστε σίγουροι για κάτι.Δεν θα πιάσουν κανέναν.Δεν θα τιμωρηθεί κανένας.Να είστε σίγουροι για αυτό.Βασικά είστε για αυτό γίνονται αυτά.Αν ήταν κάποιος να πιαστεί,θα είχε πιαστεί.Τίποτα δεν θα γίνει.Απλά δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους υπόλοιπους.Μόνο κοροιδευόμαστε μεταξύ μας περί διαφορετικότητας.Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και βάζουμε τα σκατά κάτω από το χαλάκι.
Αν νομίζετε ότι γονείς θα αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε γήπεδο ή και στον σύνδεσμο,βλέποντας τέτοια,είστε γελασμένοι.Χάθηκαν πολλά πράγματα εκείνο το βράδυ.Γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.Γιατί πρέπει να βλέπεις και λίγο παραπέρα.Τι αντίκτυπο έχει κάτι.Δεν είναι όλα α ου α ου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Τετ 08 Μάι 2019 18:16 »

Τρομαρα μας συνταυρε που θα αρχισουμε να δινουμε και παιδια στην αστυνομια για τα καθισματα και οχι ξενα παιδια, δικα μας παιδια που μολις 1 χρονο πριν η αστυνομια σηκωθηκε και εφυγε απο την σκεπαστη και μπουκαραν μεσα τα παοκια, αλλα τωρα ντα κακοι γιαννιωτες που θελετε να την πειτε στην προεδραρα μας.
Επισης εδω ειναι Ελλαδισταν, καλα το ειπες καμια συγκριση, περιμενουμε απο ψηφους να περασει το θκο μας απο νομαρχες και βουλευτες.
Κανε το σπιτι σου δικο σου για αρχη γιατι ειμαστε 2 στρατοπεδα ναουμ και μπορουμε να συζητησουμε μετα για σεβας, γραμματα και τεχνες.
Δεν χρειάζεται να δώσεις κανέναν.Γνωρίζουν ποιοι είναι.Δεν ζούμε στην δεκαετία του 70.Είμαστε στο 2019.Χώρια τις προσωπικές σχέσεις που υπάρχουν.Δεν θα γίνει τίποτα έτσι και αλλιώς.
Κατηγορούμε τα παόκια όταν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια;Να γίνουμε σαν τα μούτρα τους;Αν κάνουμε την ίδια μαλακία τι να σου πω και τι να μου πεις.Απλά είμαστε ίδιοι.
Όταν λες σπίτι,λες για το Ζωσιμάδες;Ένα σπίτι που δεν το σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι;Πάντως το Ζωσιμάδες μπορεί να αγοραστεί,Για να γλυτώσουμε από πολιτικούς.Ο ερασιτέχνης που παλεύει να του παραχωρηθεί το γήπεδο,δεν έχω ακούσει να κάνει κάτι.Δεν έχει ακουστεί κάτι.Ούτε γνωρίζω κάτι.
Δεν μου είπες όμως πόσες φορές έσπασε το γήπεδο στην Σανκτ Πάουλι;Αν έσπασε τι έγινε μετά;

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Τετ 08 Μάι 2019 18:32 »

Δεν χρειάζεται να δώσεις κανέναν.Γνωρίζουν ποιοι είναι.Δεν ζούμε στην δεκαετία του 70.Είμαστε στο 2019.Χώρια τις προσωπικές σχέσεις που υπάρχουν.Δεν θα γίνει τίποτα έτσι και αλλιώς.
Κατηγορούμε τα παόκια όταν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια;Να γίνουμε σαν τα μούτρα τους;Αν κάνουμε την ίδια μαλακία τι να σου πω και τι να μου πεις.Απλά είμαστε ίδιοι.
Όταν λες σπίτι,λες για το Ζωσιμάδες;Ένα σπίτι που δεν το σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι;Πάντως το Ζωσιμάδες μπορεί να αγοραστεί,Για να γλυτώσουμε από πολιτικούς.Ο ερασιτέχνης που παλεύει να του παραχωρηθεί το γήπεδο,δεν έχω ακούσει να κάνει κάτι.Δεν έχει ακουστεί κάτι.Ούτε γνωρίζω κάτι.
Δεν μου είπες όμως πόσες φορές έσπασε το γήπεδο στην Σανκτ Πάουλι;Αν έσπασε τι έγινε μετά;

Πρεπει να το σπασουν για να εχουμε κατι να συγκρινουμε;
Ας φυγουν για αρχη για οι οποιες αρχες φυλανε τις θυρες να μπουκαρουν οπαδοι της αντιπαλης ομαδας και τι νομιζεις οτι θα συμβει αν γινει;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Τετ 08 Μάι 2019 18:45 »

Ας φυγουν για αρχη για οι οποιες αρχες φυλανε τις θυρες να μπουκαρουν οπαδοι της αντιπαλης ομαδας και τι νομιζεις οτι θα συμβει αν γινει;
Μου λες ότι οι οπαδοί της Σανκτ Πάουλι είχαν θέματα και αντέδρασαν.Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιος αντιδρά και διαμαρτύρεται.Καλά κάνει και διαμαρτύρεται.Σε ρώτησα πόσες φορές έσπασαν το γήπεδο και τι έγινε μετά.Εσύ ξεκίνησες την σύγκριση με το τι γίνεται έξω.Να συγκρίνουμε όλο το πακέτο λοιπόν τι γίνεται έξω και τι γίνεται εδώ.
Σεκιουριτάδες υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου πάντως.Τώρα πως αντιδράνε οι σεκιουριτάδες έξω και πως εδώ,είναι πάλι θέμα σύγκρισης.Σε άλλους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια,που δεν υπήρξε θέμα,δεν έγινε κάτι.Εδώ κάποιοι άρχισαν να πετάνε αντικείμενα μέσα.Σε χώρο που υπάρχουν ακόμα και παιδιά.Αν είναι κανένας τριποντάκιας,μπορεί να τραυματίσει και κανέναν μέσα στην ίδια τη κερκίδα.Μπορεί να υπάρξει σε κάθε σημείο τραυματισμός.

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Τετ 08 Μάι 2019 19:13 »

Μου λες ότι οι οπαδοί της Σανκτ Πάουλι είχαν θέματα και αντέδρασαν.Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιος αντιδρά και διαμαρτύρεται.Καλά κάνει και διαμαρτύρεται.Σε ρώτησα πόσες φορές έσπασαν το γήπεδο και τι έγινε μετά.Εσύ ξεκίνησες την σύγκριση με το τι γίνεται έξω.Να συγκρίνουμε όλο το πακέτο λοιπόν τι γίνεται έξω και τι γίνεται εδώ.
Σεκιουριτάδες υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου πάντως.Τώρα πως αντιδράνε οι σεκιουριτάδες έξω και πως εδώ,είναι πάλι θέμα σύγκρισης.Σε άλλους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια,που δεν υπήρξε θέμα,δεν έγινε κάτι.Εδώ κάποιοι άρχισαν να πετάνε αντικείμενα μέσα.Σε χώρο που υπάρχουν ακόμα και παιδιά.Αν είναι κανένας τριποντάκιας,μπορεί να τραυματίσει και κανέναν μέσα στην ίδια τη κερκίδα.Μπορεί να υπάρξει σε κάθε σημείο τραυματισμός.

Με τα μπορει συνταυρε σου εκαναν και τους πυρσους παρανομους.
Οσο για σπασιματα, ξαναλεω εχουν κοψει καθαρο εσοδο επειδη πηγαινε κοντρα στη φιλοσοφια της κερκιδας και μιλαμε για ομαδα οπαδων που ειναι καθαρα πολιτικοποιημενοι.
Μιλας να σεβαστουν το γηπεδο και την ομαδα μια μεριδα οπαδων και εδω εχεις εναν προεδρο και κατι ξενυχτες που δεν σε σεβονται ουτε που θα πας να δεις την προπονηση ουτε που θα πας να δωσεις το 20αρι καθε Κυριακη.
Σεκιουριταδες φυλουσαν τις πορτες εδω μεσα συνταυρε η τα ματ;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Τετ 08 Μάι 2019 19:33 »
Με τα μπορει συνταυρε σου εκαναν και τους πυρσους παρανομους.
Οσο για σπασιματα, ξαναλεω εχουν κοψει καθαρο εσοδο επειδη πηγαινε κοντρα στη φιλοσοφια της κερκιδας και μιλαμε για ομαδα οπαδων που ειναι καθαρα πολιτικοποιημενοι.
Μιλας να σεβαστουν το γηπεδο και την ομαδα μια μεριδα οπαδων και εδω εχεις εναν προεδρο και κατι ξενυχτες που δεν σε σεβονται ουτε που θα πας να δεις την προπονηση ουτε που θα πας να δωσεις το 20αρι καθε Κυριακη.
Σεκιουριταδες φυλουσαν τις πορτες εδω μεσα συνταυρε η τα ματ;
Νομίζω ο άνθρωπος είναι πάνω από πυρσούς και από όλα.Σε διάφορα γήπεδα βλέπω μαγικές κερκίδες χωρίς πυρσούς.Εδώ πάλι έχουμε τα ίδια και τα ίδια.Καμιά φαντασία.Το μόνο που μας μένει είναι να γαμάμε την Κρήτη.20 χρόνια τώρα.Μετά μας πειράζουν οι πυρσοί.Λες και η κερκίδα είναι μόνο οι πυρσοί.Εδώ δεν κοιτάμε τι επιτρέπεται και πως θα το χρησιμοποιήσουμε.
Αν λες για την Σανκτ Πάουλι θέλω να μου δείξεις τι σπασίματα έγιναν και τι αντιμετώπιση υπήρξε.Υπάρχει νήμα για την ομάδα,μπορείς να αναπτύξεις το θέμα σχετικά εκεί.
Θέλεις να τα βάλεις με τον πρόεδρο;Κανένα πρόβλημα από μένα.Στον τρόπο διαφωνώ.Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα βάλεις με τον εκάστοτε πρόεδρο.Το ίδιο ισχύει και για τους παίχτες.Όπως έγραψα και παραπάνω,η φαντασία μας σταματάει στους πυρσούς και στα γαμήσια της Κρήτης.Αν όλη μας η ζωή είναι αυτά τα 2 και ένα τρίτο πως θα μοιάσουμε στους ούγκανους του ποκ και του ποθ,ε τότε αποτύχαμε.Σε όλα τα επίπεδα.
Σεκιουριτάδες υπάρχουν και ματ υπάρχουν.Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει θέμα.Γνωστοί όλοι μεταξύ τους.Ουκ ολίγα πηγαδάκια υπάρχουν σε κάθε ματς.Οπότε κάτι φταίει στο ενδιάμεσο.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Τετ 08 Μάι 2019 21:22 »
Tο οτι πεσαμε κατηγορια και ασχολουμαστε με το αν καηκε το ταρταν ειναι πραγματικα απιστευτο. Ειναι οι ιδιοι νοικοκυραιοι που οταν μας εχωναν 3 μνημονια στον κωλο διαμαρτυρονταν γιατι κλεινανε οι δρομοι απο τις απεργιες και τις πορειες.

Πληροφοριακα για καποιους λοιπον που κλεινουν επιλεκτικα ματια και αυτια. Εγιναν 4 συλληψεις και οι κατηγορουμενοι περνανε δικαστηρια αυτες τις μερες. Οποτε fon7 δε νομιζω να υπαρχουν προσωπικες σχεσεις οπως γραφεις. Καλο θα ηταν να ανακαλεσεις.

Το ματς διεκοπηκε στο 62 για καπνογονα στο κορνερ. Η αστυνομια αποφασισε οτι πρεπει να γινουν συλληψεις για το συγκεκριμενο περιστατικο και στο 80κατι μπηκαν μεσα στην κερκιδα τα ματ. Ακουσα με τα αυτια μου ματατζη χακι διμοιριας (λογικα απο Θεσ/νικη ηταν)να λεει σε συνοπαδους μας "εκει στην Β κωλοβλαχοι" και στους συναδελφους του "εδω ειναι το ξυλο". Ακολουθησε φυσικα οτι ακολουθησε. Αυτα ειναι τα γεγονοτα οπως τα ειδα απο τη θυρα 1 (ακριβης θεση κατω απο το ρολοι) αν καποιος τα ειδε διαφορετικα απο τον καναπε του ας μας τα πει να τα μαθουμε.

Αφου ψαχνετε καταθεσεις οριστε μια.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Τετ 08 Μάι 2019 21:39 »
Tο οτι πεσαμε κατηγορια και ασχολουμαστε με το αν καηκε το ταρταν ειναι πραγματικα απιστευτο. Ειναι οι ιδιοι νοικοκυραιοι που οταν μας εχωναν 3 μνημονια στον κωλο διαμαρτυρονταν γιατι κλεινανε οι δρομοι απο τις απεργιες και τις πορειες.

Πληροφοριακα για καποιους λοιπον που κλεινουν επιλεκτικα ματια και αυτια. Εγιναν 4 συλληψεις και οι κατηγορουμενοι περνανε δικαστηρια αυτες τις μερες. Οποτε fon7 δε νομιζω να υπαρχουν προσωπικες σχεσεις οπως γραφεις. Καλο θα ηταν να ανακαλεσεις.

Το ματς διεκοπηκε στο 62 για καπνογονα στο κορνερ. Η αστυνομια αποφασισε οτι πρεπει να γινουν συλληψεις για το συγκεκριμενο περιστατικο και στο 80κατι μπηκαν μεσα στην κερκιδα τα ματ. Ακουσα με τα αυτια μου ματατζη χακι διμοιριας (λογικα απο Θεσ/νικη ηταν)να λεει σε συνοπαδους μας "εκει στην Β κωλοβλαχοι" και στους συναδελφους του "εδω ειναι το ξυλο". Ακολουθησε φυσικα οτι ακολουθησε. Αυτα ειναι τα γεγονοτα οπως τα ειδα απο τη θυρα 1 (ακριβης θεση κατω απο το ρολοι) αν καποιος τα ειδε διαφορετικα απο τον καναπε του ας μας τα πει να τα μαθουμε.

Αφου ψαχνετε καταθεσεις οριστε μια.
Το ταρτάν και το γήπεδο είναι μόνο ένα σημείο από όλα.Τους κινδύνους για τα παιδάκια και για όλους τα προσπερνάμε ελαφρά την καρδία γιατί έτσι.Ο σεβασμός στον χώρο που σε φιλοξενεί είναι ανάλογος με τον σεβασμό που δείχνουμε στους δρόμους ή στους διαδρόμους για τους τυφλούς,τους ποδηλάτες,το περιβάλλον το ίδιο.Οι αναγωγές μπορεί να γίνουν και αλλιώς.Όλα αυτά δείχνουν το πολιτιστικό επίπεδο της πόλης μας.Μια πόλη που θέλουμε να λέμε ότι είναι προοδευτική και όχι συντηρητική.

Γιατί τι πρόβλημα υπάρχει με τις προσωπικές σχέσεις;Στην ίδια πόλη ζούμε όλοι.Μήπως νομίζεις ότι έξω από τον σύνδεσμο δεν υπάρχουν κουβέντες ακόμα και με τα ΜΑΤ;Όχι ότι αυτό είναι κάτι κακό.Έχεις κάπου αποδείξεις περί συλλήψεων;Να τις δούμε;Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρουμε πάντα τι γίνεται.Κανένας γονέας,κανένας συγγενής καθαρίζει.Κλασικά και ελληνικά.Όπως είπα δεν θα γίνει τίποτα.

Από το 62 φτάσαμε στο 80κάτι.Στο μεταξύ έγιναν διακοπές αγώνα και έφευγαν αντικείμενα μέσα.Χώρια κάτι μπαμ μπουμ.Αν βρήκες έναν προβληματικό ματατζή,τότε οι πράξεις των υπολοίπων δικαιώνονται.Εγώ τουλάχιστον ήμουν γήπεδο.Όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι τακτικοί θαμώνες των ζωσιμάδων.Οπότε τα περί καναπέ,ας τα αφήσουμε κατά μέρος.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Τετ 08 Μάι 2019 23:17 »
Επειδή έγραψα κάτι και παρεξηγήθηκε.
Δεν είμαι υπέρ κανενός επεισοδίου. Αν θέλουν να γίνονται αλλού..

Αλλά όμως θέλω να κρίνονται όλα επί ίσοις όροις, γι αυτό έφερα παράδειγμα τον αγώνα με τους Ουγκανους που και επεισόδια είχαμε, και Γιαννιώτες διώχθηκαν απο τις θέσεις τους και παιδάκια κινδύνεψαν, και περιουσίες καταστράφηκαν και ξύλο έπεσε...ΑΛΛΑ η διοίκηση μας μαζί και οι μπάτσοι τι έκαναν? Έπιασαν κανένα? Έκαναν ντου οι μπάτσοι στους ουγκανους?
Ό Σαββίδης είχε μπράβους με όπλα στην σκεπαστη και προφανώς είχε και ο ίδιος..

Οπότε θέλω να μου εξήγησει  καποιος γιατί στην μια περίπτωση η αστυνομία αντέδρασε με ντου και στην άλλη αντέδρασε κανοντας πίτες στους παοκτζηδες...Επεισόδια και τα μεν και τα δε..

Όχι όπου μας βολεύει κάνουμε ντου? Πέρισυ έγινε καμία σύλληψη? Εγώ και άλλοι που κινδυνεψαμε από τους Ουγκανους ?
Μην πω για τους βαζελους η τους αρειανους...

Και ξαναλέω είμαι κατά των επεισοδίων, αλλά ότι σπερνεις θερίζεις...

....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Τετ 08 Μάι 2019 23:37 »
Το πως αντέδρασε η αστυνομία στις 2 περιπτώσεις ή και σε ακόμα περισσότερες κατά το παρελθόν είναι μια πολύ ωραία ερώτηση.Ερώτηση που θα μπορούσε να φτάσει αρκετά ψηλά,ειδικά στην περίπτωση με παοκ γιατί ναι όντως εκείνη την ημέρα κινδύνεψαν ζωές.Πάρα πολλές ζωές.Ακόμα και των ίδιων των ούγκανων.Σε περίπτωση που τους έβαζαν μέσα στην 7 που δεν χωρούσαν.

Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο και αυτό που συζητάμε εδώ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Τετ 08 Μάι 2019 23:41 »
Fon δεν ειπα οτι αναιρεί κατι..Καταδικαστέα τα επεισόδια,  αλλα οπως ειπα...οτι εσπειρε η διοικηση θεριζει τωρα..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 00:01 »
Η διοίκηση μπορούσε να θερίσει πολλές αντιδράσεις.Αν η φαντασία κάποιων φτάνει μόνο μέχρι εκεί,τότε λυπάμαι ο πήχης είναι χαμηλά.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 00:48 »
Για πες μας σε εμας που δεν καλπαζει η φαντασια μας

Τι τροποι αντιδρασης υπαρχει σε ενα ανθρωπο που ειναι ΑΝΟΙΩΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ για εμας?

Αντε ο ενας ειναι η αποχη
ο δευτερος ειναι οι αποδοκιμασιες που οπως καταλάβαινεις ο ανθρωπος ειναι γαιδαρος ,συγνωμη για το ζωο
και ο τριτος ειναι αυτος, και με αναμμα καπνογονων ωστε να νοιωσει την τσεπουλα του ο ανοιωθος

Γιατι εχω βαρεθει τις γενικοτητες

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 01:03 »
Φαντασια ξεφαντασια δυστυχως, τα φαινομενα βιας, δυστυχως αυξανονται...Και στην Ελλαδα, ειναι παρα πολλά, και στο ποδόσφαιρο...Και δυστυχως έφτασαν και σε εμάς...Αλλά για όλα ευθύνεται η διοίκηση...Ας πρόσεχε..
....

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 18:17 »
Το ότι μετά από έναν αγώνα στον οποίο πεσαμε κατηγορία, εμείς λόγω 2 ανθρώπων στο φόρουμ ασχολούμαστε με αυτά τα μικρά επεισόδια και όχι με την ξεφτίλα του υποβιβασμού, με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί άραγε; Ας συζητάμε για τα τεράστια επεισόδια και ας μένει ο χβ ανενόχλητος, έτσι και αλλιώς αυτός δεν φταίει, τα κωλόπαιδα που υποστηρίζουν τον πας φταίνε..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 18:40 »
Φαντασια ξεφαντασια δυστυχως, τα φαινομενα βιας, δυστυχως αυξανονται...Και στην Ελλαδα, ειναι παρα πολλά, και στο ποδόσφαιρο...Και δυστυχως έφτασαν και σε εμάς...Αλλά για όλα ευθύνεται η διοίκηση...Ας πρόσεχε..

Όταν υπάρχει αυτό το αλλά σε μια πρόταση ξέρεις απλά τι θα ακολουθήσει.Πάντα είναι κάτι αρνητικό.Είναι στάνταρ αυτό.Ο Χβ δεν έχασε τίποτα εκείνο το βράδυ.Μόνο ο ΠΑΣ έχασε.Έχασαν όσοι είναι εναντίον του Χβ.Το θέμα εδώ δεν είναι η βία σε σχέση με την διοίκηση.Το θέμα είναι η ύπαρξη της βίας.Από μόνη της.Άσχετα από την διοίκηση.Γιατί βλέπουμε συνέχεια όλο και χειρότερα πράγματα να γίνονται στην κερκίδα μας και να λέμε δεν πειράζει ή κάποιοι να το υποστηρίζουν.Η βία δεν είναι χαβαλές.Μπορεί να οδηγήσει από καταστροφές μέχρι τραυματισμό και θάνατο.Δεν είναι παιχνίδι.Τότε δεν θα έχει σημασία ούτε ο Χβ,ούτε ο ΠΑΣ,ούτε τίποτα άλλο.

Για πες μας σε εμας που δεν καλπαζει η φαντασια μας

Τι τροποι αντιδρασης υπαρχει σε ενα ανθρωπο που ειναι ΑΝΟΙΩΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ για εμας?

Αντε ο ενας ειναι η αποχη
ο δευτερος ειναι οι αποδοκιμασιες που οπως καταλάβαινεις ο ανθρωπος ειναι γαιδαρος ,συγνωμη για το ζωο
και ο τριτος ειναι αυτος, και με αναμμα καπνογονων ωστε να νοιωσει την τσεπουλα του ο ανοιωθος

Γιατι εχω βαρεθει τις γενικοτητες

Κοίτα αν 50 άτομα φωνάζουν σε έναν αγώνα 2-3 συνθήματα μόνοι τους και ανεβάζουν ένα πανό μια φορά τον χρόνο,ε ναι τότε δεν θα νιώσει τίποτα.Γραμμένους θα τους έχει.Την Κρήτη την γαμάμε 20 χρόνια με συνθήματα και πανό.Να βάλουμε κάτω την διάρκεια του ενός και την διάρκεια του άλλου.Είναι τεράστια η διαφορά.Μάλιστα στον υποβιβασμό του 2010 αντί να τα ακούει ο Χβ,το γήπεδο έβριζε την Κρήτη.Μπας και νιώσουν ορισμένοι πως τους οδηγούν ορισμένοι.Κάναμε μεγάλο πάρτι βρίζοντας την Κρήτη και ο Χβ άρχοντας.Ζάχαρη.Οπότε για αρχή κόβεις το θέμα με την Κρήτη και ασχολείσαι λίγο με τα του οίκου σου και με την καμπούρα σου.Είναι ένα καλό βήμα.
Σαν κερκίδα,σαν πυρήνας και σαν σύνδεσμος (3 σε 1) σκοπός σου πρέπει να είναι να φέρεις κοντά περισσότερα άτομα.Γιατί αλλιώς είναι να φωνάζουν 50 άτομα και αλλιώς 5000.Ο βασικός σου αιμοδότης είναι η τοπική κοινωνία.Μετά έρχονται όλοι οι υπόλοιποι από την υπόλοιπη Ήπειρο και από άλλα μέρη της Ελλάδος ή και του κόσμου.Πρέπει να κερδίσεις την τοπική κοινωνία.Προφανώς αυτό ισχύει και για την ΠΑΕ αλλά αυτή έχει αποτύχει σε αυτό με τους ερασιτεχνισμούς της.Το κακό είναι όμως ότι και όλοι οι υπόλοιποι είναι στο ίδιο επίπεδο.Αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν χούλιγκαν τότε ο δρόμος έχει ένα τέλος.Την απαξίωση.Είναι μαθηματικά βέβαιο.Σίγουρο.Για αυτό καταλήγει το πράγμα στο 3 και ο κούκος.Κόβουν όλοι πέρα αργά ή γρήγορα βλέποντας τέτοια πράγματα.Το θέμα είναι να κερδίσεις τον κόσμο.Όχι να τον διώξεις.Στα παιχνίδια του ΠΑΣ πιάνεις κόσμο,τον ενημερώνεις,του μιλάς,του εκθέτεις τις ιδέες σου.Όχι απαραίτητα μόνο μικρούς αλλά και μεγάλους.Του δείχνεις ένα όραμα.Του δείχνεις κάτι.Προσπαθείς να τον κερδίσεις.Θέλει αγώνα αυτό όμως.Δεν γίνεται με μια φορά.Προφανώς δεν θα γίνει μόνο για τον Χβ.Το εκεί είμαστε,αν θέλετε ελάτε,δεν φτάνει.Πρέπει να ταράξεις λίγο τα νερά και εσύ.Διατηρώντας όμως και την εικόνα σου προς την κοινωνία που απευθύνεσαι.Δεν μπορεί να θέλεις ο γονέας να φέρει το παιδί του στον πυρήνα ή στο σύνδεσμο ή στον ΠΑΣ και να βλέπει χούλιγκανς και να παίζουν ξύλο με την αστυνομία.Ε δεν θα έρθει.Αν δεν σας νοιάζει,ε τότε ναι θα είναι 3 και ο κούκος που θα καταντάτε γραφικοί.Θα υπάρχει αποτυχία.
Ο ΠΑΣ πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν κοινωνικό φαινόμενο και όχι μια ομάδα ποδοσφαίρου που παίζει έναν αγώνα 90 λεπτά μια φορά την εβδομάδα.μαζεύονται τα χουλιγκάνια να παίξουν ξύλο με τα ΜΑΤ.Αυτό ακριβώς είναι το ποκ και το ποθ.Είναι ένα μέσο κοινωνικοποίησης,μια αθλητική κυψέλη.Μια ομάδα που μπορεί να συγκεντρώσει κόσμο και να οδηγήσει και σε δράσεις εκτός ποδοσφαίρου.Για κοινωνικά προβλήματα,για προβλήματα που έχει η πόλη.Μπορεί και να οδηγήσει σε χουλιγκανίκια και βία.Είναι επιλογή που θα οδηγήσει κάτι.Σε αυτόν τον τομέα βοηθάει η συγκυρία ότι υπάρχουν και τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΣ.Ο ΠΑΣ δεν είναι απλώς ένα ποδοσφαιρικό σωματείο,μια ΠΑΕ.Είναι ο ερασιτέχνης του και τα τμήματα του.Είναι τα τμήματα των υποδομών του.Όλο αυτό οδηγεί στο οικογένεια ΠΑΣ.
Ραντεβού με τον Χβ έγιναν φέτος.Μπαρμπούτσαλα.Τους την έλεγε ο Χβ.Στην πρώτη της ομάδας είναι πάντοτε παρών.Εκεί όμως ποτέ δεν τα άκουσε.Άρχοντας.Σε κάθε πιθανή περίπτωση που μπορεί να τα ακούσει δεν τα ακούει.Βασικά παίζει να τα άκουσε από μεγαλύτερους με διαρκείας στην μεγάλη.Αυτό λέει πολλά.

ΥΓ:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Πεμ 09 Μάι 2019 19:14 »
Ένα απλό παράδειγμα των παραπάνω.Σε πολύ απλοϊκό επίπεδο.Κάποια στιγμή θα καλοκαιριάσει.Αν γινόταν καθαρισμός του παραλίμνιου σαν κόσμος του ΠΑΣ.Παράλληλα με ενημέρωση για περιβαλλοντικά θέματα της λίμνης και της περιοχής.Θα γινόταν ακόμα καλύτερο αν συμμετείχαν αθλητές όλων των τμημάτων του ΠΑΣ.Ακόμα πιο καλύτερο αν συμμετείχαν και παιδιά των υποδομών.Τι αντίκτυπο θα είχε μια τέτοια ενέργεια στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία σε σχέση με τις εικόνες της Κυριακής.
Γιατί ο ΠΑΣ δεν είναι μόνο 90 λεπτά αγώνα μια φορά την εβδομάδα.Δεν είναι μόνο ένας Χβ και μια ΠΑΕ.Δεν είναι μόνο μια κατηγορία.Είναι πολλά περισσότερα.Πρώτα από όλα για την πόλη μας.
Τα υπόλοιπα έρχονται σιγά σιγά και με τον καιρό.Με συνεχή αγώνα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Παρ 10 Μάι 2019 18:11 »
Δ/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: “Βάσει των αναφερομένων στο από 5/5/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 5/5/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων (12.500,00) ευρώ.

http://www.a-sports.gr/articles-220142/prostima-gia-eksi-sth-souper-ligka.htm