Έχω εξηγήσει τους λόγους που θέλω και πωλήσεις-αποχωρήσεις, μην επαναλαμβανόμαστε. Ο Νικολιάς δεν πωλήθηκε αντίθετα απ' ότι λέγατε.
Για τους συγκεκριμένους:
Ο Πάντελιτς είναι ξανά τραυματίας και χάνει ματς. Και την άνοιξη-που δεν έβγαλε και μάτια αλλά έδωσε με την απόδοσή του την αίσθηση ότι είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο για βασικός σε ομάδα της Β και καλός ως αλλαγή για ομάδα της Α- έχασε ματς λόγω μικροτραυματισμών. Δε θεωρώ πλέον ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Να φέρει πρόταση κι ας φύγει.
Ο Κριζμάν. Δεν είναι ότι είναι κακός παίκτης, είναι όμως παίκτης που κατά τη γνώμη μου δε μπορεί να παίξει καθαρός φορ. Δεν έχει το εύκολο γκολ (ποτέ του δεν ήταν γκολτζής ασχέτως να έχει σημειώσει όμορφα γκολ), ούτε έχει όγκο-δύναμη-ύψος για να δώσει μάχες και να ανοίξει διαδρόμους. Είναι παίκτης που έχει μια ταχύτητα και μια τεχνική που μπορεί να εκμεταλλευτεί διαδρόμους που θα ανοίξει ο φορ. Μπορεί δηλαδή να παίξει στα πλάγια ή πίσω από το φορ. Για να παίξει στα δεξιά (ή και πίσω από το φορ) υπάρχει (αφού δεν πωλήθηκε) ο Νικολιάς ενώ κι από τ' αριστερά υπάρχουν επιλογές (Ελευθεριάδης, Νάουμετς, Ξύδας). Η ταυτόχρονη παραμονή και Νικολιά και Κριζμάν, θεωρώ ότι προκαλεί ανισορροπία σε ένα ρόστερ ομάδας Β Εθνικής και καθιστά εξόχως προβληματική τη διαχείρισή του. Αν εξοικονομηθεί το συμβόλαιό του και έρθει και μια προσφορά, μπορεί να αποκτηθεί φορ που τον έχουμε περισσότερη ανάγκη (δε θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε ουσιαστικά μόνο με τον Λεό).