Ψιλο γαζι μας κοροιδευει
Την μια πουλαμε Μαυροπανους,Κουτρηδες και δεν ξερουμε καν που πανε τα λεφτα
Την αλλη βαζει Παοκαρειανα στους Ζωσιμαδες σωρηδον
Την παρααλλη ειχαμε μεταγραφικο μπατζετ Α κατηγοριας ομαδα που θα ζηλευε ομαδα Γ εθνικης
Την επομενη μαθαινουμε οτι τα χρεη της ΠΑΕ ειναι σε μεγαλο επιπεδο παροτι τοσες πωλησεις
και
και
και
Και χιλια ακομα που θα γινω κουραστηκος
Ναι δεν παταω γηπεδο,και το εκοψα απο τα μεσα της περσινης σεζον οπως το κοψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ....
Για εμενα εφοσον ο τυπος που εχουμε για προεδρο,συνεχιζει και το παιζει Κινεζος,ακομα και τωρα που εχουνε γινει τοσα,και δεν ιδρωνει το αυτακι να παρατησει την ομαδα οταν ολη η πολη πλεον του εχει γυρισει την πλατη
Υπαρχουνε τρεις επιλογες
Η συνεχιζουμε με 800-1000 φιλαθλους γιατι εκει θα ειναι το νουμερο τωρα και ολα μελι γαλα και κανουμε πως δεν συμβαινει τιποτα,και συνεχιζουμε χρονο με τον χρονο να φθειρετε περισοτερο το ονομα του ΠΑΣ και να φτανουμε σε επιπεδο δυναμικης κοσμου σαν την Βεροια**ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκει παει το θεμα και δεν ειναι υπερβολη***
Η υπαρχει η μαζικη αποχη που και αυτο θα ειναι επιζημιο για την τσεπη του με σκοπο να φυγει
Η ξεκιναμε εκει που σταματησε ο κοσμος περσι στην τελευταια αγωνιστικη παλι με σκοπο να φυγει
Αν νομιζουμε πως υπαρχει αλλη επιλογη,τοτε ειμασταν σε αλλη πραγματικοτητα..
Ξαναλεω το αυτακι του Χριστοβασιλη δεν ιδρωνει
Αυτες ειναι οι επιλογες μας
Θελουμε δεν θελουμε...
Τωρα περι ηθικολογιας τα ακουω βερεσε και το εχω ξαναπει
Καποτε μεχρι και ο Κοντος ειχε πει πως αν γυρισει την πλατη του ο κοσμος της πολης,εγω θα αποχωρισω......Και ναι το εκανε
Ο χοντρος που καλοεμαθε στην μαρμιτα εχει βρει βρει την κοτα με το χρυσο αυγο και δεν λεει να το κουνησει και ας τον βριζει και η κουτση Μαρια στην πολη....Μιλαμε η εννοια του τυχαρπαστου
Μου αρεσει που δεν σκεφτεστε ποσα κακα εχει κανει στην ομαδα ο Χριστοβασιλης...
Που δεν σκεφτεσται ποιος δημιουργησε τα υπερογκα χρεη....
Αλλα σκεφτεσται μην τιμωρηθει με χρηματικο προστιμο απο φιλαθλους...Τι λες τωρα μεγαλη δουλεια ?????????