Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2019  (Αναγνώστηκε 69793 φορές)

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2019
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 16:26 »
Συγγνώμη OV αλλά ΠΑΣ στο άλλο άκρο:
α) ο Κόντε ήταν πρώτος σκόρερ στη γ' Ισπανίας (ας φέρει κι άλλον Ισπανό αν έχει τα ευρώ, μας έχουν βγει όλοι)
β) ο Κούτρης ήταν 21 χρονών με παραστάσεις από την α' και ας έπεφτε ο Εργοτέλης. Άσε που έπαιζε στις εθνικές νέων.
καμία σχέση δηλαδή τα ονόματα που ακούσαμε μέχρι τώρα...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 16:59 »
Ο Κουτρης ειχε λιγοτερα απο 400 λεπτα συμμετοχης σε super league μεσα δυο χρονια. Αυτο ειναι το κρισιμο; Θες να δουμε τις παραστασεις διαφορων Μανθατηδων Μυστακιδηδων Ευαγγεληδων κ λοιπων;

Μπαλα, ευτυχως, δεν παιζουν οι ταμπελιτσες που κρεμαν διαφοροι (αυτο δεν παει σε σενα)

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 17:04 »
Σημασία πάντως έχει το ότι είχε παραστάσεις σε σχετικά μικρή ηλικία. Επίσης οι Μανθάτηδες/Μυστακίδηδες στη β' εθνική πιστεύω θα κεντούσαν.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 17:11 »
Σημασία πάντως έχει το ότι είχε παραστάσεις σε σχετικά μικρή ηλικία. Επίσης οι Μανθάτηδες/Μυστακίδηδες στη β' εθνική πιστεύω θα κεντούσαν.
Ειναι χαλασμενοι διανοητικα-ψυχολογικα αυτοι οι παικτες (βεβαια για τον Μυστακιδη φταινε κ οι τραυματισμοι).
Προτιμω εναν 21χρονο ή 23χρονο(οπως αυτοι που ανεφερα) που εχει καλα χαρακτηριστικα και εχει φαει με το κουταλι τη Β με γεματες συμμετοχες παρα καποιον που να του εχουν φουσκωσει τα μυαλα επειδη "εχει παιξει Α"

Τις προαλλες ανεφερα Ελληνα δημιουργικο μεσο-τον Σουνα- σε καλη ηλικια (24 στα 25) που ηταν παλιοτερα διεθνης (στις μικρες εθνικες) με παραστασεις απο Α, που βγαζει το ψωμι του παιζοντας ικανοποιητικοτατα στη γ Ιταλιας και χιμηξαν καποιοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 20 Ιούν 2019 17:17 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 19:11 »
Καθίστε να παρουμε τα λεφτα για τα τηλεοπτικά και βλέπουμε.
Αν δεν πεσει παραδάκι, με την Κ-19 θα παιξουμε (αν υπάρξει πρωτάθλημα)

Την εχουμε πατησει ασχημα...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 19:23 »
Καθίστε να παρουμε τα λεφτα για τα τηλεοπτικά και βλέπουμε.
Αν δεν πεσει παραδάκι, με την Κ-19 θα παιξουμε (αν υπάρξει πρωτάθλημα)

Την εχουμε πατησει ασχημα...

Τόσο χάλια τα πράγματα λοιπόν;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 19:29 »
Ναι.
Ετσι αφηνεται να εννοηθει.
Δειτε και την κοντρα

Παράθεση
https://www.sport24.gr/sport24radio/tsipras-ston-sport24-radio-103-3-proteina-prwtathlhma-10-omadwn.5540631.html
Για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι κατά της αναδιάρθρωσης: "Το έκανε πιστεύω για ψηφοθηρικούς λόγους. Το πιο εύκολο στην Ελλάδα είναι να είσαι ευχάριστος στα αυτιά αυτών που θέλουν να ακούσουν κάτι που τους αρέσει. Εγώ πρότεινα στον Βασιλειάδη την αναδιάρθρωση. Δεν πρότεινα μάλιστα 12 ομάδα, αλλά δέκα. Η λογική της εξυγίανσης ήταν η εξής. Superleague 1, Superleague 2 με δέκα ομάδες, τέσσερις γύρους και όλα τα παιχνίδια ντέρμπι. Όπως γίνεται στην Σκωτία. Περισσότερα παιχνίδια, εισιτήρια, τηλεοπτικά, στοίχημα, διαφημίσεις. Ένα βιώσιμο πρωτάθλημα που κανείς να μπορεί να φτιάξει καρτέλ. Έγινε μία μεγάλη αντιπαράθεση, διότι κανείς δεν ήθελε να χάσει την πελατεία του.

Στο τέλος της ημέρας τους είπαμε ότι εάν πέρσι δεν παίρναμε την απόφαση να προχωρήσουμε σήμερα δεν θα είχαμε πρωτάθλημα. Για αυτό είπαμε πάμε στους 14 και πάμε του χρόνου στους 12. Τώρα έρχεται ο πολιτικούς αντίπαλος να πει αυτό που θέλουν να ακούσουν στα Γιάννενα, γιατί η αναδιάρθρωση δεν συμφέρει τον ΠΑΣ. Η απόφαση η ΕΡΤ να χρηματοδοτεί το ποδόσφαιρο είναι σωστή, διότι είναι ένα λαϊκό άθλημα και πρέπει να το δείχνει η ελεύθερη τηλεόραση. Επίσης, θα υπάρχουν μπόνους σε ομάδες που χρησιμοποιούν Έλληνες κάτω των 22 ετών".

(Αν και μεταξυ μας πιστευω οτι τιποτα δεν θα αλλαξει, η χωρα παει σφαιρα για τον γκρεμό)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 20:01 »
Ωραία βρήκαμε τον Κόντε και τον Κουτρή που μας χαιρετησανε σε χρόνο dt.....Μπορείς να αναφέρεις πόσα παλτά πήραμε από τέτοιες κατηγορίες η βαριεσαι?Και αν υπήρχε ποτέ αναπλήρωση αυτών των ταλέντων?Θα σου απαντήσω ΟΧΙ............Αν διώχνεις κάθε χρόνο με το παραμικρό τα ταλέντα η ίδια ιστορία θα γίνεται,για αυτο άσε τα σάπια.....Μου αρεσει που παρεξηγιεσαι για άκυρα θέματα και δεν παρεξηγιεσαι που σε λένε παρατεταμένο του ΧΒ......Δικαίωμα σου να γράφεις ότι γουστάρεις,αλλά δικαίωμα σου δεν είναι να λασπολογεις εναντίον κάθε ποδοσφαιριστή που φεύγει....Αυτό με τρελαίνει,σοβαρά σου λεω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 20:04 »
Όσο για τον Μανθάτη...Γιατί δεν τα βάζεις με τον πρόεδρο και τα βάζεις με τον ίδιο ποδοσφαιριστή?Μόνος του ήρθε,η ήθελε ο πρόεδρος σου δημόσιες σχέσεις και ποδοσφαιριστή τσαμπα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 20:09 »
Σε όλα τα μυνήματα σου,ο πρόεδρος είναι απών....Λες και καλά ότι δεν ξέρεις ότι υπάρχει ,και αυτός δίνει τα φραγκοδιφραγκα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό....Περιμένω και τον άλλο μέλος που έσκαγε στις προπονήσεις,για να μας δώσει τα φώτα του...Ω θεέ μου

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Πεμ 20 Ιούν 2019 22:15 »
Αγιουτε και εσυ εχθρός και ψεύτης κύριε...Αλλά για τα υπόλοιπα που γράφεις τίποτα...

Φέρτε παιχταράδες απο τον Κισσαμικο και την Δράμα....να καεί το πελεκουδι...

Α μην ξεχάσω.. και απο την Δ Γερμανίας επίσης....

Και ο αριστερός μας μπακ, που είναι τόσο αχάριστος να μην αρνηθεί το πολύ καλό συμβόλαιο που έχει...τέτοια συμβόλαιο μόνο ο ΠΑΣ..τα καλύτερα..

A) Βρες σχολιο μαζι με τον αλλο κυριο κ βγαλτε με ψευτη

Β) Τον Κοντε μεγαλοπιασμενε τον βρηκες στη γ Ισπανιας, τον Κουτρη στον Εργοτελη σε σεζον που ηταν στη Β και τελικα υποβιβαστηκε στην Γ. Εσυ δε θες τετοιους εσυ θες να δινουμε χρηματα σε Μανθατηδες (με την εννοια των υπερτιμημενων ικανοτητων παικτη) της Α εθνικης
Άκουσε με λίγο σοβαρά. Έχω τις απόψεις μου, έχεις τις απόψεις σου και καλά κάνεις.
Έχεις ξεκινήσει όσους έχουν διαφορετικές απόψεις και τους χαρακτηριζεις, με τελευταίο εμενα που με είπες ψεύτη.
Θα σε παρακαλούσα να μην ξανακάνεις παράθεση δικιά μου δημοσίευση, και να με άφηνες να έχω την δική μου άποψη. Σου αρέσει δεν σου αρέσει..
Και στην τελική δεν κατηγορώ, εσένα αλλά τον πρόεδρο της ομάδας μου.
....

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Παρ 21 Ιούν 2019 13:08 »
Ρε παιδια εχετε περασει τον OV oρισμενοι απο πριονοκορδελα γιατι εχει μια αποψη που ειναι διαφορετικη απο τους περισσοτερους και φαινεται οτι ειναι πιο κοντα στην "φιλοσοφια" της διοικησης...
Εχω ακουσει απο χαρακτηρισμους μέχρι και ειρωνιες και λετε οτι αυτος σας χαρακτηριζει ?
Ρε διαβαστε τι γραφεται και τι λετε....
Δεν συμφωνω σε πολλα με τον ΟV, αλλα δε τον εχω δει να χαρακτηριζει εν αντιθεση με ορισμενους που τον εχετε περασει γενεες δεκατεσσερις (μεχρι και γιο του ηπιου τον αποκαλεσατε) και του λετε κιολας να μην σχολιαζει υπερασπιζομενος τις αποψεις του....Ειναι στα ορια του παραλογισμου ολο αυτο...

Συμφωνω απολυτα με το κεντρικο νοημα των λεγομενων ολων οτι ο προεδρος που εχουμε δε αξιζει να βρισκεται σε αυτη την ομαδα. Αλλα να κραζουμε ενα συνομιλιτη μας γιατι οι αποψεις του ειναι κοντα στη φιλοσοφια του προεδρου λες και ειναι ο ιδιος ο προεδρος ειναι τραγελαφικο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Παρ 21 Ιούν 2019 13:46 »
Συγνώμη, εγώ μίλησα προσωπικά για εμένα.

Αν είναι να ξέρω και εγώ όταν απαντάω σε κάποιον , να τον χαρακτηρίζω. Δεν έγινε και τίπορα...Δεν γ@μιέτ@ι Αφού έτσι έχετε μάθει να μιλάτε.

Απο μένα τέλος τα postaρίσματα. Καλή συνέχεια, και απλά θα παρακολουθώ να μαθαίνω τί γίνεται στην ομάδα.

Καλό σας καλοκάιρι σε όλους!
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Παρ 21 Ιούν 2019 14:42 »
Ειναι χαλασμενοι διανοητικα-ψυχολογικα αυτοι οι παικτες (βεβαια για τον Μυστακιδη φταινε κ οι τραυματισμοι).
Προτιμω εναν 21χρονο ή 23χρονο(οπως αυτοι που ανεφερα) που εχει καλα χαρακτηριστικα και εχει φαει με το κουταλι τη Β με γεματες συμμετοχες παρα καποιον που να του εχουν φουσκωσει τα μυαλα επειδη "εχει παιξει Α"

Εδώ συμφωνώ με OV1950. Μανθάτηδες/Μυστακίδηδες ούτε στη β' εθνική θα ήθελα και ας θα κεντούσαν.
Το κεφάλι τους (το πάνω) είναι γεμάτο αέρα κοπανιστό. Όπως μάλλον και του Μάνου που έβαλε ένα γκολ με το γαύρο σε φιλικό και τρέλανε τα σόσιαλ μίντια....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 20:50 »
Υπέγραψε ο Ζιούλης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το SDNA γράφει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Ιωαννίνων.

Έντονο «φλερτ» με τον Άγγελο Ζιούλη είχε αναπτύξει τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Εσχάτως, στην ομάδα της Ηπείρου κατάφεραν – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – να αποσπάσουν την υπογραφή του 24χρονου κεντρικού αμυντικού και να «κλειδώσουν» έτσι την μεταγραφή.

Ο Ζιούλης προέρχεται από τον Κισσαμικό έχοντας 22 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με την κρητική ομάδα και γίνεται ο τέταρτος στόπερ στο ρόστερ του ΠΑΣ, έπειτα απ΄τον Σκόνδρα και τους νεαρούς Γώγο και Ζώγκο
https://www.sdna.gr/podosfairo/football-league/article/611333/ypegrapse-o-zioylis-ston-pas-giannina

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 22:45 »
Γιατι δεν κανουμε και μια συγχωνευση
να λεγομαστε ΠΑΣ Κισσαμικος

Μια χαρα τακιμια ειμαστε....

Λεο-Ξυδας-Ζιουλης....Μια χαρα ειμαστε

Δεν ιδρωνει καθολου το αφτι του αρπαγα
Δεν πειραζει
Θα αρχιζει να ιδρωνει η τσεπη του φετος απο τα προστιματα...

Κατι μου λεει οτι θα του βγει του παπαρα ο αδοξαστος φετος

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 23:04 »
Τόσο πολύ αγαπάς τον πας που θα τον ξεπατωσεις στα πρόστιματα επειδή δεν σου φέρνει τους τεράστιους παίκτες που ζητάς να σε ρωτήσω εσύ αγοράζεις διάρκειας  αν ναι σε ποια θύρα περνεις έτσι για να γνωριστούμε λίγο μια παρέα είμαστε εξάλλου.

Αποσυνδεδεμένος Tlaloc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 23:29 »
Τόσο πολύ αγαπάς τον πας που θα τον ξεπατωσεις στα πρόστιματα επειδή δεν σου φέρνει τους τεράστιους παίκτες που ζητάς να σε ρωτήσω εσύ αγοράζεις διάρκειας  αν ναι σε ποια θύρα περνεις έτσι για να γνωριστούμε λίγο μια παρέα είμαστε εξάλλου.

Χωρίς να συνηγορώ στη λογική του, δεν συμφωνώ στα κάνω "τάνα" για πρόστιμα, δεν συνεπάγεται ότι εάν δεν έχεις για τον χ-ψ λόγο διαρκείας στερείσαι ικανότητα ή βήματος κριτικής. Αρκεί να στηρίζεται πάντα σε λογικά επιχειρήματα.

Δεν αγοράζεις δικαίωμα κριτικής με το διαρκείας... όλοι αγαπάμε τον ΠΑΣ και έχουμε δικαίωμα να θίξουμε τα κακώς κείμενα όπως τα ερμηνεύουμε ο κάθε ένας. 
Ποτέ δε ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι να έρθει η στιμή, που το να έισαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή ........
Bob Marley....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 23:53 »
Ψιλο γαζι μας κοροιδευει
Την μια πουλαμε Μαυροπανους,Κουτρηδες και δεν ξερουμε καν που πανε τα λεφτα
Την αλλη βαζει Παοκαρειανα στους Ζωσιμαδες σωρηδον
Την παρααλλη ειχαμε μεταγραφικο μπατζετ Α κατηγοριας ομαδα που θα ζηλευε ομαδα Γ εθνικης
Την επομενη μαθαινουμε οτι τα χρεη της ΠΑΕ ειναι σε μεγαλο επιπεδο παροτι τοσες πωλησεις
και
και
και
Και χιλια ακομα που θα γινω κουραστηκος

Ναι δεν παταω γηπεδο,και το εκοψα απο τα μεσα της περσινης σεζον οπως το κοψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ....

Για εμενα εφοσον ο τυπος που εχουμε για προεδρο,συνεχιζει και το παιζει Κινεζος,ακομα και τωρα που εχουνε γινει τοσα,και δεν ιδρωνει το αυτακι να παρατησει την ομαδα οταν ολη η πολη πλεον του εχει γυρισει την πλατη

Υπαρχουνε τρεις επιλογες

Η συνεχιζουμε με 800-1000 φιλαθλους γιατι εκει θα ειναι το νουμερο τωρα και ολα μελι γαλα και κανουμε πως δεν συμβαινει τιποτα,και συνεχιζουμε χρονο με τον χρονο να φθειρετε περισοτερο το ονομα του ΠΑΣ και να φτανουμε σε επιπεδο δυναμικης κοσμου σαν την Βεροια**ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκει παει το θεμα και δεν ειναι υπερβολη***
Η υπαρχει η μαζικη αποχη που και αυτο θα ειναι επιζημιο για την τσεπη του με σκοπο να φυγει
Η ξεκιναμε εκει που σταματησε ο κοσμος περσι στην τελευταια αγωνιστικη παλι με σκοπο να φυγει

Αν νομιζουμε πως υπαρχει αλλη επιλογη,τοτε ειμασταν σε αλλη πραγματικοτητα..
Ξαναλεω το αυτακι του Χριστοβασιλη δεν ιδρωνει

Αυτες ειναι οι επιλογες μας
Θελουμε δεν θελουμε...

Τωρα περι ηθικολογιας τα ακουω βερεσε και το εχω ξαναπει

Καποτε μεχρι και ο Κοντος ειχε πει πως αν γυρισει την πλατη του ο κοσμος της πολης,εγω θα αποχωρισω......Και ναι το εκανε
Ο χοντρος που καλοεμαθε στην μαρμιτα εχει βρει βρει την κοτα με το χρυσο αυγο και δεν λεει να το κουνησει και ας τον βριζει και η κουτση Μαρια στην πολη....Μιλαμε η εννοια του τυχαρπαστου

Μου αρεσει που δεν σκεφτεστε ποσα κακα εχει κανει στην ομαδα ο  Χριστοβασιλης...
Που δεν σκεφτεσται ποιος δημιουργησε τα υπερογκα χρεη....
Αλλα σκεφτεσται μην τιμωρηθει με χρηματικο προστιμο απο φιλαθλους...Τι λες τωρα μεγαλη δουλεια ?????????

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Ιούν 2019 15:25 από gecks »

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τετ 26 Ιούν 2019 01:54 »
Οι μεγάλες ομάδες έχουν κόσμο στο γήπεδο μόνο κακό κάνει ο Χριστοβασίλης μήπως ζεις σε παράλληλο σύμπαν μου φενεται κάνεις σαν έναν φίλο μου γιαννιωτη εδώ δικό μας αεκτζτη που λέει γάμο τα Γιάννενα σας και μωλις έπεσε ο πας κρίμα ρε μαλακά του χρόνου θα πάρω διάρκειας άσε βρε μαλακά πάρε σε έναν χρόνο που θα ξαναβρούμε η απάντηση του όνειρο μου λέει για μαλακά με πέρασες να σε ενισχύσω για να κερδίσεις την ΑΕΚ μου φενεται φίλε τέτοιος είσαι οπότε εδώ μέσα προπαγανδιζεις για να μην ξαναανεβουμε ποτέ παπαγάλος της καταστροφής είσαι ο Χριστοβασίλης θέλεις δεν θέλεις είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας μας αν εσύ και ο καχριμανης δεν τον γουστάρετε στα καλαμπαλικια μου σας έχω γραμμένους έτσι φιλικά μια παρέα εξάλλου είμαστε  στο λέω με αγάπη.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τετ 26 Ιούν 2019 09:36 »
Οι μεγάλες ομάδες έχουν κόσμο στο γήπεδο μόνο κακό κάνει ο Χριστοβασίλης μήπως ζεις σε παράλληλο σύμπαν μου φενεται κάνεις σαν έναν φίλο μου γιαννιωτη εδώ δικό μας αεκτζτη που λέει γάμο τα Γιάννενα σας και μωλις έπεσε ο πας κρίμα ρε μαλακά του χρόνου θα πάρω διάρκειας άσε βρε μαλακά πάρε σε έναν χρόνο που θα ξαναβρούμε η απάντηση του όνειρο μου λέει για μαλακά με πέρασες να σε ενισχύσω για να κερδίσεις την ΑΕΚ μου φενεται φίλε τέτοιος είσαι οπότε εδώ μέσα προπαγανδιζεις για να μην ξαναανεβουμε ποτέ παπαγάλος της καταστροφής είσαι ο Χριστοβασίλης θέλεις δεν θέλεις είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας μας αν εσύ και ο καχριμανης δεν τον γουστάρετε στα καλαμπαλικια μου σας έχω γραμμένους έτσι φιλικά μια παρέα εξάλλου είμαστε  στο λέω με αγάπη.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου μεγαλε πως ο λιγδας ειναι ο καλυτερος προεδρος ever.Φυσικα μονο αν σου δινει κανα 20€ ευρο η κανα μπεχο διαρκειας.
Αν δεν σου δινει κατι ομως,να το προσεξεις,να το κοιταξεις αυτο,μην το αμελεις,σε παρακαλω!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τετ 26 Ιούν 2019 10:14 »
Το θέμα είναι αν μου δίνει εμένα κάτι η αν δεν δίνει σε κάποιους αυτά που θέλουν εμένα δεν μου δίνει τίποτα αδελφέ αγοράζω διάρκειας τα τελευταία 31 χρόνια ήσουν γεννημένος εσύ.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τετ 26 Ιούν 2019 13:24 »
3 απο τους πρωτους σκορερ της Serie C που ληγει το συμβολαιο τους και ειναι σε καλη ηλικια

Ettore Gliozzi

Riccardo Martignago

Matteo Brunori

ετσι μπας ψηθει κανεις να κοιταξει προς τα εκει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τετ 26 Ιούν 2019 14:48 »
Το θέμα είναι αν μου δίνει εμένα κάτι η αν δεν δίνει σε κάποιους αυτά που θέλουν εμένα δεν μου δίνει τίποτα αδελφέ αγοράζω διάρκειας τα τελευταία 31 χρόνια ήσουν γεννημένος εσύ.

Μπραβο....

Τι αλλο θελεις να σου πουμε

Να παινεψω το ευατο μου,δεν το κανω ρε μεγαλε μου.....

Αλλα ενα θα σου πω
Φερεφωνο και υποτακτικος του καθε προεδρου δεν θα γινω ποτε

Μεχρι τοτε πες με Βαζελο,Γαυρο,Αεκτζη οπως κανουνε πολλα ανοημονα οπαδα χωρις σκεψη και λογισμο

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τετ 26 Ιούν 2019 15:27 »
Απομακρύνθηκαν τα άσχετα, συνεχίζουμε με τον μεταγραφικό οργασμό του καλοκαιριού.