Σας διαφεύγει το γεγονός ότι η ομάδα Δεν διαθέτει ΚΑΝΕΝΑ αριστεροπόδαρο στόπερ. Είτε με τρεις πίσω είτε με δύο (ακόμη περισσότερο) χρειαζόμαστε έναν αριστεροπόδαρο στόπερ. Άρα, το βασικό στοιχείο του παίκτη που ψάχνουμε πρέπει να είναι αυτό.
Δεν τον ξέρω ως παίκτη, δεν τον έχω δει ποτέ, αλλά από όσους έχουν ακουστεί, ο μόνος αριστεροπόδαρος και με καλό κορμί, είναι ο Καψάλης που γνωρίζει και την κατηγορία και σε καλή ηλικία είναι ...
Επίσης, ο Βασιλάκης της Κ19, θα μπορούσε να είναι back up αριστεροπόδαρος στόπερ - ελπίζω ότι ο νέος κόουτς θα τα δει αυτά.
Ο Ζώγκος - μακάρι το παιδί να "βγάλει μάτια" - αλλά είναι κεντρικός αμυντικός ύψους μόλις 1,79, που, στην ουσία δεν έχει συμμετοχές ούτε σε Κ19, τουλάχιστον την τελευταία χρονιά ... Πόσους σε αυτή τη θέση με αυτό το μπόι, βλέπετε στο σημερινό ποδόσφαιρο;
Κατά συνέπεια, εκ των πραγμάτων, για εμένα, θα έπρεπε να πηγαίναμε με πεντάδα Σκόνδρα, Γώγου, Ζιούλη, αριστερού στόπερ βασικού (Καψάλης ή άλλος) και Βασιλάκη ή ακόμη και Ντόντη (της Κ17) για τον οποίο έχουν ακουστεί τα καλύτερα.
Κάπως έτσι, "χτίζεις" μια πλήρη, στα μέτρα τω δυνατοτήτων σου, γραμμή κεντρικών αμυντικών.
ΥΓ. Όσο για τον Τζανετόπουλο, λυπάμαι, και μακάρι να "με βγάλει μαλάκα", αλλά Ευαγγέλου είχαμε ...