Αποστολέας Θέμα: Η ώρα των ευθυνών..  (Αναγνώστηκε 6198 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Η ώρα των ευθυνών..
« Απάντηση #25 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:09 »
Ψήφισα ΧΒ χωρίς όμως να γνωρίζουμε το παρασκήνιο! Τι εννοώ. Εξαρτάται πως έγινε ο προγραμματισμός το καλοκαίρι! Σε συζητήσεις με τον πετράκη αν ο ΧΒ του είπε τόσο είναι το μπάτζετ βγάλτα πέρα τότε ο ΧΒ έχει το μεγαλύτερο μερίδιο. Αν ο ζανης πήρε την ευθύνη με τους παίχτες τοτε ο ζάνης έχει μεγαλύτερο μερίδιο! Κατά σειρά

ΧΒ: 60
Ζάνης: 10
Διαιτησία: 20
Αναδιάρθρωση 10
Παίχτες:0 (τόσο ξέρουν τόσο παίζουν)...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:18 »
Εδω οτι μας χαλαει και δεν μας αρεσει λεμε οτι αναμασουμε θεματα

Εδω ενα δεκαημερο μας εχουνε γινει ζεπελιν απο τα επεισοδια και τις γαμωτροπολογιες αλλα εκει δεν μας πειραζε τα βλεπαμε ολα ροδινα και ειχαμε εξαντλησει το θεμα το ανυπαρκτο

Αλλα ναι,σε αυτη την χρονια που πεσαμε Β κατηγορια πρεπει να συνεχιζουμε λες και δεν συμβαινει τιποτα

Ο αποπροσανατολισμος δεν περναει
Σχολασε το  θεμα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:18 »
Για δες λιγο ποιος εκανε μπουρδελο το συγκεκριμενο.
Τα συμπεράσματα μου δεν τα βγάζω με ένα νήμα και σε μια στιγμή αλλά από ολόκληρο το φορουμ και σε βάθος χρόνου.Συμμαζεύοντας.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:19 »
Εχει και ο πετρακης ευθυνες τεραστιες για την εικονα της ομαδας αλλα επιλεγοντας αυτον θα ηταν σαν να κοιταω το δεντρο και να χανω το δασος.

Δεν ξερω τι εγινε στο παρασκηνιο και του γυρισαν του χβ ολοι οι "φιλοι" του την πλατη.
Μας βρηκαν παντως αδυναμους και μας τσακισαν.
Και παλι ομως δεν νιωθω οπως ενιωσα πριν σχεδον 20 χρονια οταν μας εσφαξαν στο γονα. Επαιζες μπαλιτσα τοτε. Παλευες. Ησουν πολυ καλυτερος.

Η φετινή αποτυχια ειναι αποτελεσμα πολλων ετων διαχειρισης χριστοβασιλη.  Αποδυναμωση στο αγωνιστικο κομματι, μηδεν επενδυσεις και λυκοφιλίες.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:20 »
Οι ευθυνες οπως παντα συμβαινει στην ζωη επιμεριζονται Με το χερι στην καρδια και σαν παλιος φιλαθλος του ΠΑΣ, πρωτα απ ολα θα δωσω την πρωτη ευθυνη στην διοικηση που αφ ενος μεν δεν θωρακισε οπως επρεπε την ομαδα σε ενα εξ ορισμου δυσκολο πρωταθλημα και αφετερου δεν μπορεσε στην ροη των γεγονοτων να βρει καποιους συμμαχους. Εδω φανηκαμε αφελεις συνταυροι. Δευτερη αιτια  της ασχημης πορειας θεωρω την καθοριστικα σφαγιαστικη διαιτησια που αντιμετωπισαμε φετος. Αντικειμενικα στερηθηκαμε τουλαχιστον εφτα βαθμων με μπαραζ διαιτητικων οργιων . Αφηνω για το τελος την πονηρη  αντιμετωπιση  και στοχευση απο θεσμικα και κυβερνητικα οργανα ,που προς χαρη τηλεοπτικων συμφεροντων ,επρεπε να βρουν, εστω και παρανομοντας ,ενα ευκολο θυμα. Και πιο ευκολο θυμα απο μας ,δεν μπορουσαν να βρουνε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:23 »
Εδω οτι μας χαλαει,δεν μας αρεσει και λεμε οτι αναμασουμε θεματα

Εδω ενα δεκαημερο μας εχουνε γινει ζεπελιν απο τα επεισοδια και τις γαμωτροπολογιες με ακυρα ποστ τα περισοτερα και χωρις επιχειρηματα κιολας

Αλλα ναι,σε αυτη την χρονια που πεσαμε Β κατηγορια πρεπει να συνεχιζουμε λες και συμβαινει τιποτα

Ο αποπροσανατολισμος δεν περναει
Σχολασε το  θεμα
Τυφλός είσαι ή δεν διαβάζεις τι γράφει ο κάθε άλλος και απλά σε κάθε νήμα γράφεις τα δικά σου;
Οι ευθύνες στον Χβ υπάρχουν για το τι είδαμε φέτος.Αυτό δεν αναιρεί αυτό που γίνεται σε θέματα αναδιάρθρωσης,διαιτησίας και σφαξίματος.Αυτή η ομάδα θα είχε σωθεί.Απλά οι ευθύνρς του Χβ όμως θα παρέμεναν.Μετά από λίγες μέρες έλα πάλι να μου πεις γιατί δεν γράφω την άποψη μου.
Το να γράφω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά δεν φέρνει κάτι.Δεν αλλάζει κάτι.Ο Χβ ούτε σε διαβάζει,ούτε τα ακούει από κοντά.Απλά οι ίδιοι και οι ίδιοι λένε τα ίδια και τα ίδια.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 14 Μάι 2019 19:50 »
Ωραια ξεκινησες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδωσε μια απαντηση μετα απο δεκα χρονια

Αντιπαρερχομαι για σφαξιματα και αναδιαρθρωσεις που τα θεωρω απο μονα τους ηλιθια...Αλλα ειναι η αποψη σου

Αλλα γιατι ειναι υπευθυνος ομως ο Χριστοβασιλης?

Βεβαιως δεν τα αναφερει κανεις,λεγοντας αυτοι που κρατανε στο πισω μερος του κεφαλιου τους τον Χριστοβασιλη στην παραμονη στην προεδρια

Οπως ωφειλα και τα ακουγα για τις μεταγραφες της πουτσας και λεγανε αλλοι παμε για Ευρωπες και διαφορες αλλες τετοιες αηδιες θα επρεπε να τα ακουτε και εσεις

ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ καμαρι μου δεν το κανα....Γιατι αν ημουνα εκδικητικος δεν θα εγραφα ετσι ποσω μαλλον τωρα που πεσαμε στην Β εθνικη

Γιατι αρχιδια θελει οταν ειμαστε στα καλα,και ας μου την πεφτανε τα υπολοιπα μελη που τωρα ειδανε μια μικρη ευθυνη του χριστοβαισλη και κανανε κωλοτουμπα εναερια με τριπλο αξελ

Τελος παντων
Αλλα απο κανενα δεν ειδα μια κριτικη με επιχειρηματα για τα χαλια μας,οχι μονο φετος,δεν ειναι φετινο το προβλημα

Προσπαθουσατε να μου δειξατε τι ελεγα μετα κοπου που ψαχνατε φανταζομαι σε δυο τρια ποσταρισματα λανθασμενα
Αν εψαχνα εγω τα τελευταια χρονια για μελη και διαχειριστες που το παιζανε καμποσοι
Θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι

Αρα που θελω να καταληξω
Ο καθενας εχει την αποψη του
Π,χ ο OV ειναι αυτος,τα λεει και τα πιστευει,και για αυτο δεν αρπαζομαι
αλλα οταν βλεπω μελη και διαχειριστες ναι και διαχειριστες που μιλανε με γενικολογιες,και θετουνε μια μικρη ευθυνη στον Χριστοβαισιλη ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΣΑΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ

Εγω ξερω με τα λαθη και τα σωστα μου
Απο την αρχη μεχρι τωρα εχω κρατησει σταθερη σταση και δεν τα λεω κατοπιν εορτης

Ε λοιπον θελω στα ισια και σταρατα απο ολα τα μελη αν γινεται ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Και μην μου πεις οτι εχουνε αναφερθει σε αλλο τοπικ

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Μάι 2019 19:54 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 14 Μάι 2019 20:02 »

Αλλα απο κανενα δεν ειδα μια κριτικη με επιχειρηματα για τα χαλια μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Γιατί λοιπόν δεν ξεκινάς εσύ, συγκροτημένα και με επιχειρήματα;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 14 Μάι 2019 20:10 »
Θα γινω βαρετος με συμφωνη γνωμη του κυριου διαχειριστα

Τα εχω αναφερει απο το καλοκαιρι πολλακις φορες........
Δεν χρειαζεται να τα αναφερω αλλη μια

Εσας τους υπολοιπους περιμενω αν γινεται
Γιατι ριχνω ευθυνη στον Χριστοβασιλη ετσι απλα δεν μου λεει τιποτα εμενα

Γιατι ριχνω ευθυνη μπορει να σημαινει
Αστοχιες
Λαθη
Δολο
Τσεπωμα

Με διαφορες προτασεις που θα γραψετε

Αμ το αλλο ΕΥΘΥΝΗ
Πρεπει να υπαρχει τιμωρια η οχι και ολα μελι γαλα?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Μάι 2019 20:14 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 14 Μάι 2019 20:14 »
Παράθεση
Ωραια ξεκινησες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδωσε μια απαντηση μετα απο δεκα χρονια
Μετά από δέκα χρόνια.Σε άλλο φόρουμ γράφεις μάλλον.Απλά δεν θα κάθομαι να γράφω μέρα νύχτα το ίδιο πράγμα για να ευχαριστήσω εσένα.

Παράθεση
Αλλα γιατι ειναι υπευθυνος ομως ο Χριστοβασιλης?
Η ομάδα ήταν μέτρια και σε αγωνιστική πτώση.Ωραίο το σύστημα με την ανάδειξη παιχτών και μου αρέσει αλλά η εφαρμογή του ήταν λάθος.Η εφαρμογή του,όχι το σύστημα.

Παράθεση
Βεβαιως δεν τα αναφερει κανεις,λεγοντας αυτοι που κρατανε στο πισω μερος του κεφαλιου τους τον Χριστοβασιλη στην παραμονη στην προεδρια
Να διαβάζεις τι γράφουν και οι υπόλοιποι.

Παράθεση
Οπως ωφειλα και τα ακουγα για τις μεταγραφες της πουτσας και λεγανε αλλοι παμε για Ευρωπες και διαφορες αλλες τετοιες αηδιες θα επρεπε να τα ακουτε και εσεις
Και για πρωτάθλημα και για τσάμπιονς λιγκ και σούπερ καπ ευρώπης.Υπάρχει και ο χαβαλές,υπάρχουν και τα όνειρα,υπάρχουν όλα και πολλά ακόμα.
Εμείς,εσείς και οι άλλοι.Όχι άλλο κάρβουνο.

Παράθεση
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ καμαρι μου δεν το κανα....Γιατι αν ημουνα εκδικητικος δεν θα εγραφα ετσι ποσω μαλλον τωρα που πεσαμε στην Β εθνικη
Κοίτα πόσα ποστ έχεις κάνει και μετά μου λες ότι δεν γράφεις.

Παράθεση
Γιατι αρχιδια θελει οταν ειμαστε στα καλα,και ας μου την πεφτανε τα υπολοιπα μελη που τωρα ειδανε μια μικρη ευθυνη του χριστοβαισλη και κανανε κωλοτουμπα εναερια με τριπλο αξελ
Κολοτούμπα για σένα.Δεν έχει ο κάθε άνθρωπος το ίδιο σκεπτικό και δεν είναι κανένας αναγκασμένος να ακολουθεί το δικό σου ή το δικό μου ή άλλου το σκεπτικό.Εδώ και τόσα χρόνια ασχολούμαι με τον ΠΑΣ.Δεν νομίζω να έφυγα.Ο ΠΑΣ δεν είναι μόνο σε αυτό το φόρουμ.Δεν σημαίνει ότι αν γράφεις είσαι ΠΑΣολές και αν δεν γράφεις τότε δεν είσαι.Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις την υπόλοιπη ζωή μου και το ίδιο ισχύει για κάθε έναν εδώ μέσα.Οπότε δεν μπορείς να κρίνεις αν κάποιος φεύγει ή όχι.

Παράθεση
Τελος παντων
Αλλα απο κανενα δεν ειδα μια κριτικη με επιχειρηματα για τα χαλια μας,οχι μονο φετος,δεν ειναι φετινο το προβλημα
Εγώ σε κάθε αγώνα γράφω κάτι.Όπως γράφουν και πολλοί άλλοι.Όπως γράφονται σχόλια σε τόσα νήματα.Εσύ μονίμως δεν διαβάζεις τίποτα από κανέναν.Είναι απορίας άξιον.Να τα γράψουν σύμφωνα με την δική σου λογική ξέχασε το.Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά.Κρίνει διαφορετικά.

Παράθεση
Προσπαθουσατε να μου δειξατε τι ελεγα μετα κοπου που ψαχνατε φανταζομαι σε δυο τρια ποσταρισματα λανθασμενα
Αν εψαχνα εγω τα τελευταια χρονια για μελη και διαχειριστες που το παιζανε καμποσοι
Θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι
Ποιοι προσπαθούσαμε;Κάτσε βρες ποιοι ψάχνουν τα μηνύματα σου.Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό.Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ψάχνω τα ποστ σου.Χώρια τα τρεξίματα για το φόρουμ.

Παράθεση
Αρα που θελω να καταληξω
Ο καθενας εχει την αποψη του
Π,χ ο OV ειναι αυτος,τα λεει και τα πιστευει,και για αυτο δεν αρπαζομαι
αλλα οταν βλεπω μελη και διαχειριστες ναι και διαχειριστες που μιλανε με γενικολογιες,και θετουνε μια μικρη ευθυνη στον Χριστοβαισιλη ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΣΑΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ
Ο καθένας έχει την άποψη του.Το ότι είναι κάποιος διαχειριστής τι σημαίνει;Ούτε οι διαχειριστές συμφωνούμε πάντα μεταξύ μας.Ούτε σε όλα τα θέματα.Δεν παύουν να είναι μέλη που μπορούν να γράψουν την άποψη τους.Το πως κρίνει ο καθένας και το σκεπτικό του καθενός,έγραψα παραπάνω.Διαφέρει στον καθένα.

Παράθεση
Εγω ξερω με τα λαθη και τα σωστα μου
Απο την αρχη μεχρι τωρα εχω κρατησει σταθερη σταση και δεν τα λεω κατοπιν εορτης
Το να βλέπεις ότι γίνεται στην ομάδα σαν μαύρο γιατί είναι ο Χβ;Αυτό εσύ το θεωρείς σωστό;Διαφέρει ο τρόπος σκέψεις μας πάρα πολύ.Να εύχομαι να διαλυθεί η ομάδα γιατί είναι ο Χβ.

Παράθεση
Ε λοιπον θελω στα ισια και σταρατα απο ολα τα μελη αν γινεται ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Και μην μου πεις οτι εχουνε αναφερθει σε αλλο τοπικ
Φυσικά και έχουν αναφερθεί σε τόσα τόπικ.Υπάρχει το δικό του που είναι το μεγαλύτερο νήμα στο φόρουμ.Χώρια οι αναφορές σε όλα τα υπόλοιπα νήματα του φόρουμ.Σε κάθε τόπικ έχουμε και μαι χριστοβασιλειάδα.Αν εσύ μετά από άπειρες σελίδες ακόμα απορείς,τότε μάλλον δεν διαβάζεις καν το φόρουμ.Απλά γράφεις τα δικά σου.Πριν γράψεις,καλό είναι να διαβάζεις τι έχουν γράψει οι υπόλοιποι και μετά να γράφεις.Γιατί μετά θα λες ότι κανένας δεν σχολιάζει τον Χβ,το ένα ή το άλλο.Διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 14 Μάι 2019 20:20 »
Για να ξερουμε τι λεμε, κωλοτουμπες κι αντιφασεις δεν υπαρχουν σε αυτους που αναγνωριζουν ευθυνες του προεδρου στην αποτυχια αλλα σε εκεινους που δεν του αναγνωριζουν κανενα μεριδιο στην οποια επιτυχια

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 14 Μάι 2019 20:26 »
Γενικολογειες,γενικολογιες,γενικολογιες,γενικολογιες για αλλη μια φορα

Καθολα παραξενο..........Το ιδιο τροπαρι καθε φορα
Οταν μιλησεις στα ισια ισως και σε παρω σοβαρα

Μην χαλιεσαι δεν ασχολουμε ξανα με τις μπουρδολογιες σου
Και ξερεις οτι γραφω ειναι νομος και δεν κανω κωλοτουμπες......

ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ
Αντρικια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Εδω μεσα ολοι το εχουνε παρει γραμμη και εσυ το εχεις κρυφο καμαρι ρεσ υτ

Αλλα ξεχασα εισαι διαχειριστης και νομιζεις οτι και καλα εχεις το αλαθητο του Παπα,ειναι και αυτο μια θεση ισχυος σαν να λεμε της φασης Γαμω και δερνω..Ουτοπικο ομως
Απλα κανε το κομματι σου και συνεχιζε να αποπροσανατολιζεις τα θεματα,εισαι μαεστρος σε αυτα,οπως και σε κειμενα που δεν σου αρεσουνε να τα μεταφερεις.....

ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ....Υπαρχει προβλημα????????????
Εδω μεσα ολοι το εχουνε παρει γραμμη και εσυ το εχεις κρυφο καμαρι ρεσ υτ

Καλη σου συνεχεια λοιπον και απλα δεν ασχολουμε παλι με παρτι σου,και ξερεις μεταφορα του ποστ μου για να μην χαλασει το ιμαντζ σου ;)

Καλη σου συνεχεια λοιπον αιτοπουλο
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Μάι 2019 20:31 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 14 Μάι 2019 20:39 »
Γενικολογειες,γενικολογιες,γενικολογιες,γενικολογιες για αλλη μια φορα

Καθολα παραξενο..........Το ιδιο τροπαρι καθε φορα
Οταν μιλησεις στα ισια ισως και σε παρω σοβαρα

Μην χαλιεσαι δεν ασχολουμε ξανα με τις μπουρδολογιες σου
Και ξερεις οτι γραφω ειναι νομος και δεν κανω κωλοτουμπες......

Αλλα ξεχασα εισαι διαχειριστης και νομιζεις οτι και καλα εχεις το αλαθητο του Παπα,ειναι και αυτο μια θεση ισχυος σαν να λεμε της φασης Γαμω και δερνω..Ουτοπικο ομως
Απλα κανε το κομματι σου και συνεχιζε να αποπροσανατολιζεις τα θεματα,εισαι μαεστρος σε αυτα,οπως και σε κειμενα που δεν σου αρεσουνε να τα μεταφερεις

Καλη σου συνεχεια λοιπον και απλα δεν ασχολουμε παλι με παρτι σου,και ξερεις μεταφορα του ποστ μου για να μην χαλασει το ιμαντζ σου ;)

Καλη σου συνεχεια λοιπον αιτοπουλο
Τρομερά επιχειρήματα.Μιλάμε διάβασες τι σου έγραψα.Γράφεις ένα γενικολογίες και νομίζεις καθάρισες.Τρομερά επιχειρήματα..

Ποιο ίδιο τροπάρι ξανά και ξανά.Δεν διαβάζεις καν αυτά που γράφω.Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Απλά γράφεις στον χαμό τα δικά σου.

Μην ασχολείσαι.Δεν με ενδιαφέρει καν.Εγώ πάντως τις δικές σου μπουρδολογίες τις διαβάζω και για αυτό ξέρω ότι γράφεις μπούρδες.

Δεν διεκδίκησα κανένα αλάθητο.Τώρα το τι νομίζεις εσύ από την πραγματικότητα,είναι τεράστια διαφορά.Χάος.Ούτε διεκδίκησα τον γαμάω και δέρνω.Πάλι βγάζεις μπούρδες από το κεφαλάκι σου.Δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί μέσα.
Αποπροσανατολίζω και τα θέματα.Τι μας λες;Εδώ δεν ξέρεις τι γράφω καν.Μου λες ότι αποπροσανατολίζω;Την παλεύεις καθόλου;
Δεν μεταφέρω με βάση τι δεν μου αρέσει.Τα άκυρα ποστ που σκορπάς εσύ και πολλοί άλλοι συμμαζεύω.Γιατί σε κάθε άκυρο νήμα γράφεις για τον Χβ ή ενίοτε και για τον Τσίπρα ή για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που είναι το νήμα.

Για αιτόπουλο έχουμε εσένα.Μετά από σένα το χάος.Καλή συνέχεια και σε σένα.

Ούτε τον λήγοντα δεν έχεις πετύχει για μένα.Τέτοια επιτυχία...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 14 Μάι 2019 21:00 »
Ελα ρε φιλε ξεκολα,μεσα στην γενικολογια βουρκωμενος εισαι

Νομιζεις οτι εχεις γινει βεληγκεκας στο φορουμ να πουμε.....Παρτο γραμμη εχεις γινει πολυ προβλεψιμος με τις απαντησεις σου οχι μονο σε εμενα για να μην νομιζεις οτι ειμαι και καλα  εγω ειμαι η αντιθεση του φορουμ....Απλα οτι σκεφτομαι τα γραφω στα ισια,σε αντιθεση με καποιους αλλους που δεν μπαινουνε στον κοπο αυτο

Ε λοιπον στο λεω στα ισια

Τα τελευταια χρονια εχεις ξεφυγει επικινδυνα σαν διαχειριστης
Εμενα μπορεις να με πεις μαλακα,ξεροκεφαλο,αμυαλο,μπουρδολογο και χιλια αλλα δυο
Αλλα σταθερο  και κιμπαρη στις αποψεις μου μην το διανοηθεις να τα μπερεψεις

Ναι γουσταρω να κραζω και αναμασω συνεχεια για τον Χριστοβασιλη ,που ειναι το προβλημα
Αναμειχθηκα καθολου στα αγωνιστικα θεματα?
Αναμειχθηκα καθολου στην προοπονοτολογια?
Αναμειχθηκα μονο το  καλοκαιρι στα παλτα μαςδεν φταινε αυτοι το εκανα λογω του προεδρου σου

Ε λοιπον ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ασε με λοιπον να συνεχιζω να το κραζω,και ας αναμασιεται το θεμα
Στον ΠΑΣ μονο αυτο με απασχολει πλεον,ποτε θα φυγει αυτο το καθαρμα

Εσυ μπορεις να το εχεις για σωτηρα και καλα κανεις ασχετα που θα  προτιμουσα να το ελεγες στα ισια που δεν το κανεις
Εγω δεν θελω να το βλεπω ουτε ζωγραφιστο πως να το κανουμε τωρα

Παρε εδω παραδειγμα εδω πεσαμε κατηγορια με υπευθυνο τον Χριστοβασιλη
και Ανοιγει τοπικ το παλικαρι
Που εχει ως κεντρικο προσωπο τον Χριστοβασιλη για να λεμε την αληθεια
Και πεταγεσαι και γραφεις το πιο ανοητο σχολιο
Οτι αναμασαμε σχολια
Τι λες τωρα?????????????????????

Ωραια περιμενω τι τοπικ θα ανοιξεις να γελασω,μιας και για εσενα δεν ειναι θεμα των ημερων ο Χριστοβασιλης
Εδω προππνητολογια ανοιξατε
Και ειναι τα κλασικα 5-6 ατομα που γραφουνε που πανω κατω ξερουμε οτι στηριζουνε τον προεδρο
Και μαλλον ετσι οπως το συνεχιζετε

Μαλλον για μπλουβαγεροποιση παει το φορουμ..Και το λεω και παλι στα ισια και ας σε πειραζει

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 14 Μάι 2019 23:05 »
Παράθεση
Ελα ρε φιλε ξεκολα,μεσα στην γενικολογια βουρκωμενος εισαι
Βουρκωμένος;;; :joker: :joker: :joker:

Παράθεση
Νομιζεις οτι εχεις γινει βεληγκεκας στο φορουμ να πουμε.....Παρτο γραμμη εχεις γινει πολυ προβλεψιμος με τις απαντησεις σου οχι μονο σε εμενα για να μην νομιζεις οτι ειμαι και καλα  εγω ειμαι η αντιθεση του φορουμ....Απλα οτι σκεφτομαι τα γραφω στα ισια,σε αντιθεση με καποιους αλλους που δεν μπαινουνε στον κοπο αυτο
Στο είπα ούτε τον λίγοντα δεν πιάνεις.Ούτε βελιγκέκας ούτε τίποτα.Απλά σαν μαλάκα κάθομαι και συντηρώ κάτι εις βάρος του προσωπικού μου χρόνου.Με πάρα πολύ κόπο.
Δεν με ενδιαφέρει τι είμαι για σένα.Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι απόψεις σου.Τις ξέρω άλλωστε.Τις έχω διαβάσει.Μονίμως μιλάς για κάποιους άλλους.Γενικά και αόριστα.

Παράθεση
Ε λοιπον στο λεω στα ισια

Τα τελευταια χρονια εχεις ξεφυγει επικινδυνα σαν διαχειριστης
Εμενα μπορεις να με πεις μαλακα,ξεροκεφαλο,αμυαλο,μπουρδολογο και χιλια αλλα δυο
Αλλα σταθερο  και κιμπαρη στις αποψεις μου μην το διανοηθεις να τα μπερεψεις
Δεν έχω πρόβλημα με τις απόψεις σου.Ούτε με κάποιους που είναι εναντίον του Χβ.

Παράθεση
Ναι γουσταρω να κραζω και αναμασω συνεχεια για τον Χριστοβασιλη ,που ειναι το προβλημα
Αναμειχθηκα καθολου στα αγωνιστικα θεματα?
Αναμειχθηκα καθολου στην προοπονοτολογια?
Αναμειχθηκα μονο το  καλοκαιρι στα παλτα μαςδεν φταινε αυτοι το εκανα λογω του προεδρου σου
Το πρόβλημα δεν είναι στο κράξιμο του Χβ,ούτε αν γράψεις για προπονητή,ούτε για τα  αγωνιστικά.Λάθος τα κατάλαβες.Τόσα ποστ έχεις γράψει και κάπου μπάζει το επιχείρημα.

Παράθεση
Ε λοιπον ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ασε με λοιπον να συνεχιζω να το κραζω,και ας αναμασιεται το θεμα
Στον ΠΑΣ μονο αυτο με απασχολει πλεον,ποτε θα φυγει αυτο το καθαρμα
Δεν θα γίνει όλο το φόρουμ μια ατελείωτη χριστοβασιλειάδα.Αυτό ξέχασε το.Δεν είναι όλος ο ΠΑΣ ο Χβ.Διαφορετική αντίληψη περί τι είναι ΠΑΣ .

Παράθεση
Εσυ μπορεις να το εχεις για σωτηρα και καλα κανεις ασχετα που θα  προτιμουσα να το ελεγες στα ισια που δεν το κανεις
Εγω δεν θελω να το βλεπω ουτε ζωγραφιστο πως να το κανουμε τωρα
Δεν τον έχω για σωτήρα.Όταν λέω γράφεις χωρίς να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος.Ένας μέτριος πρόεδρος είναι του 5 που έπιασε το 6-7 με την Ευρώπη.
Δεν με ενοχλεί το τι νιώθεις για τον Χβ.Δεν είναι το πρόβλημα στην άποψη.

Παράθεση
Παρε εδω παραδειγμα εδω πεσαμε κατηγορια με υπευθυνο τον Χριστοβασιλη
και Ανοιγει τοπικ το παλικαρι
Που εχει ως κεντρικο προσωπο τον Χριστοβασιλη για να λεμε την αληθεια
Και πεταγεσαι και γραφεις το πιο ανοητο σχολιο
Οτι αναμασαμε σχολια
Τι λες τωρα?????????????????????
Αφού αυτό γίνεται.Τα ίδια και τα ίδια.Τίποτα καινούριο.Ξέρω από έξω τι θα γράψει ο καθένας.Αυτά που συζητιούνται και εδώ καλύπτονται από υπάρχοντά νήματα.

Παράθεση
Ωραια περιμενω τι τοπικ θα ανοιξεις να γελασω,μιας και για εσενα δεν ειναι θεμα των ημερων ο Χριστοβασιλης
Εδω προππνητολογια ανοιξατε
Και ειναι τα κλασικα 5-6 ατομα που γραφουνε που πανω κατω ξερουμε οτι στηριζουνε τον προεδρο
Και μαλλον ετσι οπως το συνεχιζετε
Τα θέματα της επικαιρότητας καλύπτονται ήδη από τα υπάρχοντα νήματα.Όποιος θέλει συμμετέχει.Δεν θα πάρω κανέναν από το χεράκι να γράψει.Το ανοίξαμε και ανοίξατε μην τα λες σε μένα.Την χοντρομαλακία προεδρικών αντιπροεδρικών.Δεν σε εμπόδισε κάποιος να συμμετέχεις στα νήματα.Ούτε κάποιον άλλον.Αν μου γράφεις άκυρα πράγματα σε άκυρα νήματα Ναι θα τα μεταφέρω.

Παράθεση
Μαλλον για μπλουβαγεροποιση παει το φορουμ..Και το λεω και παλι στα ισια και ας σε πειραζει
Προφανώς διαφωνώ.Σε όλα τα φόρουμ υπάρχει τάξη.Δεν ανοίγει ο καθένας και από ένα νήμα για να γράψει ένα ποστ.Αυτό ξεχάστε το.Το φόρουμ θα το συμμαζεύω.Για όσο θα είμαι.Με κόπο το έχω συμμαζέψει.Μπεεδεύεις την λειτουργία του φόρουμ με τις απόψεις.Αμφιβάλω αν καταλάβεις την διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 14 Μάι 2019 23:28 »
Ρε χαμένα υπάρχει νταβαντούρι και λείπω εγώ; Δεν λέτε τίποτα;

:P :P :P ρε μπανταλά!

Γίνεται τσακωμός χωρίς εμένα; Χιόνι θα ρίξει μέσα στο Μαϊό.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #41 στις: Τετ 15 Μάι 2019 00:18 »
Θα πω κάτι γενικά,δεν πάει σε κανέναν το σχόλιο.
Το να στηρίζει κάποιος το Χοντρό ή και να αδιαφορεί για το εάν θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος είναι το πιο σάπιο πράγμα που υπάρχει.

Αυτός ο τρισαθλιος πρέπει να φύγει και να μην ξαναπατήσει το βρωμοποδαρο του στα Γιάννινα.

Τσεκαρετε μόνο το μέγεθος της αθλιότητας:Έβαλε τον Κούγια δικηγόρο για την υπόθεση της αναδιάρθρωσης.Το ποιον;Τον Κούγια που τον είχε στη σέντρα
και στα υπονοούμενα για στημένα,για αλλαξοκωλιες για το ιδιοκτησιακό.

Καταλαβαίνετε τώρα ποιος είναι ο κύριος ΧΒ;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 15 Μάι 2019 00:37 »
Καταρχήν φταίει ο χβ....ηλίου φαεινοτερο ότι βολεύτηκε από το αγοράζω φθηνά κ πουλάω ακριβά....βγάζοντας από την εξίσωση ότι το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και όχι βάψιμο τοίχου......ονόμασε όχλο κάθε ένα που αντέδρασε σε αυτό ....κ τώρα βγάζει ανακοινώσεις για το λαό του ΠΑΣ

Πετράκης.....αυτό το μπαχαλο που παρουσίασε είναι απ' άλλο έργο....καμμία φαντασία...καμμία πινελιά σύγχρονου ποδοσφαίρου......έθεσε καποιες προϋποθέσεις περισυ...και υπογράφοντας μπαίνει στο πάνθεον των υπευθύνων καθώς θεωρείτε ότι καλύφθηκαν τα θέλω του

Διαιτησία....κατάφορη αδικία.....έφτιαξε τη δική της βαθμολογία στο πρωτάθλημα χρησιμοποιωντας τους αδύναμους κρίκους της αρεσκείας κάποιων.......

Πολιτεία....τρεις λαλούν κ δυο χορεύουν....ξέρουν τόση μπάλα όσο εγώ σκουός.....θεωρώ πως δεν είναι θέμα το πόση μπάλα ξέρουν αλλά τι συμφέροντα προσπαθούν να  εξηπηρετησουν....άνιση μεταχείριση με τα λεφτά της ΕΡΤ....όχι γιατί τα έδωσε(εδώ χωράει κουβέντα)....αλλά με ποια λογική έδωσε τα ποσά που έδωσε σε ομάδες αυτού του βεληνεκούς

Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι δεν μπορείς να επιτύχεις ευθύνες σε ποσοστά καθώς κάθε ένας παράγοντας έπαιξε το δικό του ρόλο.....

Στο κάθε τομέα ευθύνης καθένας από τους πιο πάνω έχει 100% της ευθύνης
Και κάθε απόδοση ευθύνης δεν αποτελεί ελαφρυντικό για κάποιον από τους υπόλοιπους που έφτιαξαν

Πχ η διαιτησία στο κομμάτι της φέτος έχει το 100,%....αυτό δεν ελαφρύνει το φταίξιμο του χβ που κινήθηκε όπως κινήθηκε....αλλά δεν βγάζει από το φταίξιμο κ την διαιτησία γιατί το τι ομάδα θα φτιάξω είναι δικό μου θέμα....το πώς έπαιξες εσύ κυρά διαιτησία εμπίπτει στη δική σου σρμοδιοτητα

Το αδιαπραγματευτο βέβαια είναι ότι η αλλαγή νοοτροπίας  και οι αλλαγές που είναι επιτακτικές να γίνουν ξεκινούν από το κεφάλι....και μετά κατεβαίνουν προς τα κατω
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 15 Μάι 2019 00:42 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 15 Μάι 2019 11:54 »
Συντριπτική η υπεροχή του ΧΒ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 15 Μάι 2019 14:48 »
Μια ψηφοφορία για την αυριανή προσφυγή δε βάλατε ,καθώς πρώτα  αφορά τον ΠΑΣ και δεύτερον τον πρώην ιδιοκτήτου του.
Έτσι για το γαμώτο και για  να δέσει  και το κεράσι .
Η προσωπικη μου άποψη  για  θετική κατάληξη της προσφυγής είναι ελάχιστη,που κυμαίνεται  σε  ένα ποσοστό  του 20% .

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 15 Μάι 2019 16:41 »
Οι ευθύνες της αναδιάρθρωσης δεν πεφτουν στον χβ.
Ο χβ υπέγραψε για να γινει η αναδιαρθρωση απο τη σεζόν 2020-2021.

Για εσάς που τα βαζετε μόνο με τον χβ και χαιρεστε που πέφτει η ομάδα, τη στιγμη που μια ολοκληρη κυβέρνηση απεχθάνεται τον ΠΑΣ,
τον ρίχνει με το έτσι γουστάρω και επιτήθεται ακόμα και μεσα στη βουλή, ενα πραγμα θα σας πώ:

Με κεράτωσε η γκομενα μου και για να την εκδικηθώ, θα κόψω το πουλί μου
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 15 Μάι 2019 18:23 »
Οι ευθύνες της αναδιάρθρωσης δεν πεφτουν στον χβ.
Ο χβ υπέγραψε για να γινει η αναδιαρθρωση απο τη σεζόν 2020-2021.

Για εσάς που τα βαζετε μόνο με τον χβ και χαιρεστε που πέφτει η ομάδα, τη στιγμη που μια ολοκληρη κυβέρνηση απεχθάνεται τον ΠΑΣ,
τον ρίχνει με το έτσι γουστάρω και επιτήθεται ακόμα και μεσα στη βουλή, ενα πραγμα θα σας πώ:

Με κεράτωσε η γκομενα μου και για να την εκδικηθώ, θα κόψω το πουλί μου
Οι 30 που ψηφισαν και γω μεσα οτι αποκλειστικος ή κυριος υπαιτιος της πτωσης ειναι ο ΧΒ τους εχεις για χαμενους,
παω πασο !!!!!
Προφανώς και δεν τοχουν χαμενο!

Αυτοι ,επειδη τους κερατωσε η γκόμενά τους κοβω να θελουν να την αλλαξουν B-) B-) B-).Ελα και συ μαζι! Μπορει να βρουμε καλυτερη απο την προηγουμενη!! Εξαλλου χοντρη και κακοριζικη ηταν ( η ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι μονο φαινομενικη)  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 15 Μάι 2019 18:34 »
Ψηφισα ΧΒ, (γιατί έχει 1 επιλογή και τον θεωρώ βασικό υπαίτιο)...Δεν χαίρομαι όμως καθόλου που πέσαμε όπως πέσαμε...

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα!
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 09:13 »
Πολύ λογικό είναι να θεωρείται ο χοντρός ο βασικός υπεύθυνος. Τις περισσότερες ευθύνες πρέπει να τις αναλαμβάνει πάντα η κεφαλή.
Ακόμη και τον Πετράκη που εγώ τον θεωρώ το βασικό υπεύθυνο της πτώσης μας, αυτός τον κράτησε στον πάγκο όταν θα έπρεπε να τον είχε σουτάρει.
Για μένα τα ποσοστά είναι χοντρός 50%, υποτιθέμενος 40% και κοράκια 10%.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 10:26 »
Δεν χωρα αμφιβολια οτι οι κινησεις που εγιναν το καλοκαιρι κι επειτα ( κακες επιλογες παικτων , κακη προετοιμασια , κακος χειρισμος στο θεμα Κοντε , κακη αντιμετωπιση τραυματισμων , κακη εκμεταλευση της μηνιαιας διακοπης των Χριστουγεννων , κακιστοσ χειροσμος Πετρακη σε πολλα ματς κλπ ) μας εκαναν μια απο τις χειροτερες ομαδες της Α Εθνικης , και μεσα στα αδιαφιλονικητα φαβορι για υποβιβασμο .
Αλλωστε εαν πατε πισω στα γραφομενα μου θα δειτε πως απο τις αρχες του Β γυρου κι επειτα , δεν μας εδινα καμια πιθανοτητα για απευθειας παραμονη , και ελαχιστοτατες για μπαραζ .

ΟΜΩΣ , αφ'ενος λογω του οτι καποιοι παικτες που ηρθαν τον Ιανουαριο βοηθησαν στο να γινουμε λιγο περισσοτερο ανταγωνιστικοι , αφ'εταιρου επειδη ΟΦΗ ( ανελπιστα κατ'εμε ) και Λεβαδειακος ηταν εξισου κακοι με εμας , μας δοθηκε η δυνατοτητα να διεκδικησουμε με τεραστιες πιθανοτητες το μπαραζ.

Αυτο θα μπορουσε να επιτευχθει - ακομη και με τα χαλια που ειχαμε - ΕΑΝ :

1. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ μας ειχε ΣΦΑΞΕΙ σε 4 ματς αντι για 8
2. Η ξευτυλισμενη ομαδουλα της Κρητης ειχε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ με ΠΑΟ και Χαλκηδονα εκτος εδρας , δηλαδη ΗΤΤΕΣ .
3. Η ξευτυλισμενη ομαδουλα της Κρητης ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΤΑΝ για το ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνιδι , ομως ειχε γινει πρωτοδικα .

Επειδη ομως:

1. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ μας ΕΣΦΑΞΕ σε 8 ματς
2. Η ξευτιλισμενη ομαδουλα της Κρητης  ΕΣΤΗΣΕ τα ματς με ΠΑΟ και Χαλκηδονα
3. Η ξευτιλισμενη ομαδουλα της Κρητης αθωωθηκε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ...

...τελικα πεσαμε .

Τοσο απλα , τοσο συναρπαστικα ...