Ωραια ξεκινησες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδωσε μια απαντηση μετα απο δεκα χρονια
Μετά από δέκα χρόνια.Σε άλλο φόρουμ γράφεις μάλλον.Απλά δεν θα κάθομαι να γράφω μέρα νύχτα το ίδιο πράγμα για να ευχαριστήσω εσένα.
Αλλα γιατι ειναι υπευθυνος ομως ο Χριστοβασιλης?
Η ομάδα ήταν μέτρια και σε αγωνιστική πτώση.Ωραίο το σύστημα με την ανάδειξη παιχτών και μου αρέσει αλλά η εφαρμογή του ήταν λάθος.Η εφαρμογή του,όχι το σύστημα.
Βεβαιως δεν τα αναφερει κανεις,λεγοντας αυτοι που κρατανε στο πισω μερος του κεφαλιου τους τον Χριστοβασιλη στην παραμονη στην προεδρια
Να διαβάζεις τι γράφουν και οι υπόλοιποι.
Οπως ωφειλα και τα ακουγα για τις μεταγραφες της πουτσας και λεγανε αλλοι παμε για Ευρωπες και διαφορες αλλες τετοιες αηδιες θα επρεπε να τα ακουτε και εσεις
Και για πρωτάθλημα και για τσάμπιονς λιγκ και σούπερ καπ ευρώπης.Υπάρχει και ο χαβαλές,υπάρχουν και τα όνειρα,υπάρχουν όλα και πολλά ακόμα.
Εμείς,εσείς και οι άλλοι.Όχι άλλο κάρβουνο.
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ καμαρι μου δεν το κανα....Γιατι αν ημουνα εκδικητικος δεν θα εγραφα ετσι ποσω μαλλον τωρα που πεσαμε στην Β εθνικη
Κοίτα πόσα ποστ έχεις κάνει και μετά μου λες ότι δεν γράφεις.
Γιατι αρχιδια θελει οταν ειμαστε στα καλα,και ας μου την πεφτανε τα υπολοιπα μελη που τωρα ειδανε μια μικρη ευθυνη του χριστοβαισλη και κανανε κωλοτουμπα εναερια με τριπλο αξελ
Κολοτούμπα για σένα.Δεν έχει ο κάθε άνθρωπος το ίδιο σκεπτικό και δεν είναι κανένας αναγκασμένος να ακολουθεί το δικό σου ή το δικό μου ή άλλου το σκεπτικό.Εδώ και τόσα χρόνια ασχολούμαι με τον ΠΑΣ.Δεν νομίζω να έφυγα.Ο ΠΑΣ δεν είναι μόνο σε αυτό το φόρουμ.Δεν σημαίνει ότι αν γράφεις είσαι ΠΑΣολές και αν δεν γράφεις τότε δεν είσαι.Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις την υπόλοιπη ζωή μου και το ίδιο ισχύει για κάθε έναν εδώ μέσα.Οπότε δεν μπορείς να κρίνεις αν κάποιος φεύγει ή όχι.
Τελος παντων
Αλλα απο κανενα δεν ειδα μια κριτικη με επιχειρηματα για τα χαλια μας,οχι μονο φετος,δεν ειναι φετινο το προβλημα
Εγώ σε κάθε αγώνα γράφω κάτι.Όπως γράφουν και πολλοί άλλοι.Όπως γράφονται σχόλια σε τόσα νήματα.Εσύ μονίμως δεν διαβάζεις τίποτα από κανέναν.Είναι απορίας άξιον.Να τα γράψουν σύμφωνα με την δική σου λογική ξέχασε το.Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά.Κρίνει διαφορετικά.
Προσπαθουσατε να μου δειξατε τι ελεγα μετα κοπου που ψαχνατε φανταζομαι σε δυο τρια ποσταρισματα λανθασμενα
Αν εψαχνα εγω τα τελευταια χρονια για μελη και διαχειριστες που το παιζανε καμποσοι
Θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι
Ποιοι προσπαθούσαμε;Κάτσε βρες ποιοι ψάχνουν τα μηνύματα σου.Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό.Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ψάχνω τα ποστ σου.Χώρια τα τρεξίματα για το φόρουμ.
Αρα που θελω να καταληξω
Ο καθενας εχει την αποψη του
Π,χ ο OV ειναι αυτος,τα λεει και τα πιστευει,και για αυτο δεν αρπαζομαι
αλλα οταν βλεπω μελη και διαχειριστες ναι και διαχειριστες που μιλανε με γενικολογιες,και θετουνε μια μικρη ευθυνη στον Χριστοβαισιλη ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΣΑΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ
Ο καθένας έχει την άποψη του.Το ότι είναι κάποιος διαχειριστής τι σημαίνει;Ούτε οι διαχειριστές συμφωνούμε πάντα μεταξύ μας.Ούτε σε όλα τα θέματα.Δεν παύουν να είναι μέλη που μπορούν να γράψουν την άποψη τους.Το πως κρίνει ο καθένας και το σκεπτικό του καθενός,έγραψα παραπάνω.Διαφέρει στον καθένα.
Εγω ξερω με τα λαθη και τα σωστα μου
Απο την αρχη μεχρι τωρα εχω κρατησει σταθερη σταση και δεν τα λεω κατοπιν εορτης
Το να βλέπεις ότι γίνεται στην ομάδα σαν μαύρο γιατί είναι ο Χβ;Αυτό εσύ το θεωρείς σωστό;Διαφέρει ο τρόπος σκέψεις μας πάρα πολύ.Να εύχομαι να διαλυθεί η ομάδα γιατί είναι ο Χβ.
Ε λοιπον θελω στα ισια και σταρατα απο ολα τα μελη αν γινεται ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
Και μην μου πεις οτι εχουνε αναφερθει σε αλλο τοπικ
Φυσικά και έχουν αναφερθεί σε τόσα τόπικ.Υπάρχει το δικό του που είναι το μεγαλύτερο νήμα στο φόρουμ.Χώρια οι αναφορές σε όλα τα υπόλοιπα νήματα του φόρουμ.Σε κάθε τόπικ έχουμε και μαι χριστοβασιλειάδα.Αν εσύ μετά από άπειρες σελίδες ακόμα απορείς,τότε μάλλον δεν διαβάζεις καν το φόρουμ.Απλά γράφεις τα δικά σου.Πριν γράψεις,καλό είναι να διαβάζεις τι έχουν γράψει οι υπόλοιποι και μετά να γράφεις.Γιατί μετά θα λες ότι κανένας δεν σχολιάζει τον Χβ,το ένα ή το άλλο.Διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος.