Α1 Λοιπον
Γινεται ονειρο πως ενα αλλο τμημα του ΠΑΣ αγωνιζεται στις μεγαλες κατηγοριες
Μπραβο και συγχαρητηρια
Να ειναι σιγουροι πως οσο θα μπορουμε θα ακολουθουμε και στους αγωνες με αντιπαλους Αθηναικες ομαδες εμεις οι χαμουτζηδες
Το θεωρω δεδομενο
Εχω καιρο να μελετησω γυναικειο μπασκετ ειναι η αληθεια
Αλλα βλεπω πως ιστορικες ομαδες οπως ο Σπορτινγκ,Αθηναικος και Πανιωνιος που αναφερθηκε πως εχει οικονομικα προβληματα ειναι σε καθοδικη πορεια
Αυτο ειναι πολυ καλο
Γιατι θεωρουνται παραδοσιακες ομαδες στο γυναικειο μπασκετ
Απο την αλλη βλεπω αλλες γυναικειες ομαδες με μηδεν ιστορια να βρισκονται ψηλα οπως οι δυο ομαδες απο το Μπραχαμι,Μοσχατο,Καλλιθεα και νομιζω θα ειναι το μεγαλο ερωτηματικο....Γιατι μπορει να ειναι φαση ομαδα κομητη στην κατηγορια
Και στην κορυφη
Οι ομαδες του Ολυμπιακου,Παοκ,και Δοξα Λευκαδας που παραλιγο να παρει πρωταθλημα προπερσι
Ε λοιπον
Αν συνεχιζουμε ετσι και γινεται σοβαρη δουλεια
Μας βλεπω πολυ ψηλα,χωρις να μπαινουνε ορια στα ονειρα
Και το πιστευω
Στοχος φετος ειναι η παραμονη......γ
Ειναι σιγουρο και φανηκε απο τα μπαραζ πως η ομαδα θελει λιγο την ανανεωση της.....Γιατι αλλο Α2 και αλλο Α1
Ξερω πως υπαρχει χημεια στην ομαδα αλλα ειναι αναγκαιο κακο....
Το σιγουρο ειναι οτι θελει ανανεωση και στους ανδρες
Η κατηγορια ειναι δυσκολη,και ειναι σιγουρο πως θα υπαρχουνε ομαδες φοβητρο για την κατηγορια
Εκει πιστευω χρειαζεται περισοτερες αλλαγες,και πολυ σωστα πραττουνε μεχρι στιγμης
Και για να πω την αληθεια μου,δεν μου εχουνε γεμισει το ματι μεχρι στιγμης....Αγωνιστικα οι προυπαρχον μπασκεμπολιστες πλην εξαιρεσεων για την επομενη κατηγορια
Το μπασκετ ειναι πολυ ανεβασμενο στην πελοπονησο,με απειρα ταλεντακια*στην μπαλα η περιοχη ειναι για τα πανυγηρια*
Ας ριξουνε και μια ματια εκει