Αποστολέας Θέμα: Εκλογικά 2019  (Αναγνώστηκε 29910 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εκλογικά 2019
« Απάντηση #25 στις: Δευ 27 Μάι 2019 21:47 »
Καποια στιγμη θα ερθει η ωρα που θα ανεβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια και θα βαλει ολα αυτα τα δεξια λαμογια στη φυλακη.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 27 Μάι 2019 21:49 »
Νομιζεις οτι θα αλλαξει ποτε αυτο.....

Αεκ αρθρα 44
Παοκ Παγωμα Χρεων
Ολυμπιακος διαγραφη χρεων
και ενα σωρο αλλες περιπτωσεις Παναθηναικου,Αρη,Οφη και παει λεγοντας

Αμα δεν βρουμε προεδρο να πασχισει για την ομαδα και να διεκδικησει δεν βλεπω προκοπη

Η Τριπολη και ας ειρωνευονται μερικοι που ειναι ομαδα νεα,ο προεδρος τους εχει σκασει τοσα φραγκα για γηπεδα,προπονητικα κεντρα,κλειστα*ο ιδιος* και το αποτελεσμα τους δικαιωνει
Ο Ατρομητος το ιδιο.....Ο προεδορος τους Εχει φτιαξει ακαδημιες που αυτη την στιγμη συναγωνιζοται το ΠΟΚ με ολα πληρωμενα σχολειο,σπιτι,φαγητο τα παντα,σκαουτερ σε ολη την Ελλαδα και παλι το αποτελεσμα τους δικαιωνει

Αμα θες κυρος το διεκδικεις στην Ελλαδα της πουστιας

Ε λοιπον ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας
Ο ΠΑΣ ,η ΑΕΛ,ο Παναιτωλικος και για ολες τις δυνατες επαρχειες*πλην Οφη εχω εξηγησει τους λογους* δεν δινει δεκαρα καμια κυβερνηση και ειναι φυσιολογικο

Αυτη ειναι η αληθεια......Ολα μετρανε με το μεγεθος του λαου και τον μεγιστανα λαμογιο προεδρο της καθε ΠΑΕ
Ε μπροστα στο ΠΟΚ ολες οι ομαδες μας των επαρχιων ειμαστε φτωχοι συγγενεις
Πως να το κανουμε

Ε λαμπρο παραδειγμα για εμας ειναι ο Ατρομητος και η Τριπολη......Βαρεθηκα την Μπαοκτζιδικη μιρλα πραγματικα τοσα χρονια οτι μας φταει το κρατος...Ε το γαμημενο κρατος που ζουμε δεν προκειτε να αλλαξει,και μια ζωη θα δινει προτεραιοτητα στο ΠΟΚ

που τους εχω βγαλει το καπελο και μπραβο τους
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 27 Μάι 2019 21:54 »
Πρεπει να παιρνουμε παραδειγμα απο Περισσο που δειχνανε με μαυρες κουκουλες τον Αρη και το χαρακτηριζανε προδοτη....

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 27 Μάι 2019 21:57 »
Αγιουτε πως σου φαινεται οτι η κυβερνηση φροντίζει για τον όφη και για μας να μην δινει δεκάρα, και παρόλα τα προβληματα μας, να μας ριχνει κλοτσιά και να μας στελνει στα τάρταρα? δεν σε πνίγει το δίκιο?

ΥΓ, Θα ήταν ωραίο τώρα που έφυγε η κλίκα και καθάρισε η ομάδα να μέναμε στην Α εθνική
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 27 Μάι 2019 23:03 »
Αγιουτε πως σου φαινεται οτι η κυβερνηση φροντίζει για τον όφη και για μας να μην δινει δεκάρα, και παρόλα τα προβληματα μας, να μας ριχνει κλοτσιά και να μας στελνει στα τάρταρα? δεν σε πνίγει το δίκιο?

ΥΓ, Θα ήταν ωραίο τώρα που έφυγε η κλίκα και καθάρισε η ομάδα να μέναμε στην Α εθνική

Εχω εξηγησει και σε προηγουμενα ποστ
Οτι η Κρητη κανει κουμαντο στην Ελλαδα.........
Για αυτο τον διαχωρισα τον Οφη απο ολες τις επαρχειακες ομαδες

Αν δεν δυναμωσουμε εμεις μια ζωη με εναν προεδρο νορμαλ που νοιαζεται εστω και λιγο ,θα μας καβαλανε μια ζωη και θα κλαιγομαστε για την κακια Αθηνα και την κακια Κρητη την κακια κυβερνηση,οποιαδηποτε και να ειναι
Πραγματικα βαρεθηκα την γαμημενη αυτη την Μπαοκτζιδικη μιρλα

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 28 Μάι 2019 00:30 »

Toν οφι τον <εβγαλε λαδι> πρωτος ο Αυγενακης της νουδουλας σου με τις γνωστες δηλωσεις του ,το ξεχασες αυτο?
  απο κει και περα η προεδραρα αντι να παει στο cas για κακοδικια που εβγαζε ματια προτιμησε την εγχωρια αδεκαστη δικαιοσυνη γλυφοντας και σερνοντας πισω απ τα γνωστα μεγαλολαμογια ξεφτιλιζοντας κι αλλο την αξιοπρεπεια αυτης της ιδεας που θελουμε να πρεσβευουμε...
  ...αιδως αργειοι...
 κατα τ αλλα φταιει ο τσιπρας,αφου το σανω εχει ακομα περαση...γκαιμπελισμος σ ολο του το μεγαλειο προκειμενου να κρυψει τις ευθυνες του ο χοντρος και οι συν αυτω που πλουτιζουν απ τις σαρκες και κακοποιουν την ιδεα του ΠΑΣ

....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 28 Μάι 2019 08:14 »
Καποια στιγμη θα ερθει η ωρα που θα ανεβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια και θα βαλει ολα αυτα τα δεξια λαμογια στη φυλακη.

Αμφιβαλλεις οτι η ενοια διακυβερνηση με την ενοια εξουσια ειναι διαφορετικες ?

τη διακυβερνηση την ασκει ο καθε εις που ασκει ελεγχο πανω στην αυτενεργεια σου...

απ το δικαστικο που καθυστερει σκοπιμως τη διαλευκανση τρανταχτων σκανδαλων...

απ το δικαστικο αντιπροσωπο που ενω αμοιβεται αδρα για μια μερα  δε σου δινει ολα τα ψηφοδελτια και σ αυτα που σου δινει πρωτο πρωτο φατσα καρτα αυτο της νδ , και στην αντιδραση σου σου πεταει ενα <παρε απ το καλαθι οποιο θες>(συνεβη κι αυτο)

απ το γιατρο που συνταγογραφει στη γιαγιουλα ενα πανακριβο φαρμακο εξανεμιζοντας σε χρονο dt τη μικρη αυξηση που πηρε για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια  ως επαειων

απ τους καθηγητες των σχολειων που εστρεψαν τη μαθητικη νεολαια στα μονοπατια του φασισμου,φορωντας τη χλαμυδα του μακεδονομαχου και διασπειροντας ανιστορητες μπατριωτικες αποψεις (πως αλλιως εξηγειται το ποσοστο που πηρε η ΧΑ στις μικρες ηλικιες?)

να μην παω και στο ρασο που εκει μπορεις ν ακουσεις οτι παραλογισμο θες...περιμενουν το ξανθο γενος να μας σωσει τους εταιρους του ερντο που εχουν εξ ορισμου αντιθετα συμφεροντα απ αυτα της πατριδας

να παω μηπως στα ΜΜΕ?ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑς ΜΕ ΟΤΙ FAKE NEWS τους κατεβει ατιμωρητα,με την προβολη του αλλου του ζαβου(το πρωτο μας εριξε στο ΔΝΤ) ριχνοντας μας παλι στην αγκαλια των γερμανικων βαυαρικων  συμφεροντων που τοσο πασχισαμε να ξεφυγουμε
  ΘΕς ΚΙ ΑΛΛΑ? :stop:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 28 Μάι 2019 08:34 »
Βγήκαν οι δεξιοί, οι κρυφοακροδεξιοι, οι γλειφτες του προέδρου και οι ακραιφνείς προεδρικοι να πανηγυρίσουν

Για όλα φταίει ο Τσίπρας.Ακομη και για το ότι ο συντοπίτης του Χοντρός έχει καβούρια.

Μην σκατε Θα δούμε που θα πάει και ο Κουλης και ο νεοδημοκρατης Χοντρός.

Κάτι δανειακια είχε πάρει την περίοδο διακυβέρνησης του άλλου χοντρού.Δεν ξέρω αν τα πληρώνει, όπως δεν ξέρω αν πληρώνει και τις δόσεις της εφορίας του Πας

Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί! Πολύ Γκεμπελς πρέπει να έχουν διαβάσει κάποιοι.

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 28 Μάι 2019 08:44 »
Θα παρακαλούσα πολύ τους υπεύθυνους ή να διαγράψουν όλα τα μηνύματα περί πολιτικο-κομματικών απόψεων ή να κλειδώσουν το τοπικ. Εδώ είναι φορουμ του ΠΑΣ και κάποιοι, ίσως από πίκρα, το έχουν μετατρέψει προεκλογικό περίπτερο του ξυριζα. Αν κάποιοι θέλουν ας ανοιξουν ένα νέο τοπικ, ας το ονομάσουν πχ "κλιματική αλλαγή από το +7 στο -9,5" και ας πουν οτι θέλουν. Εδώ μπαίνω να διαβάσω για τον ΠΑΣ και διαβάζω χαρακτηρισμούς κοαμματικούς και μη και οτιδηποτε άλλο εκτός ΠΑΣ. Αν είναι  να συνεχίσει παρακαλώ να το γνωρίζουμε να μην ξαναμπουμε. Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 28 Μάι 2019 08:52 »
Συμφωνώ και εγώ για τα σχόλια. Πρέπει να μεταφερθούν.
....

Αποσυνδεδεμένος PASpaliaridis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 28 Μάι 2019 09:01 »
Θα παρακαλούσα πολύ τους υπεύθυνους ή να διαγράψουν όλα τα μηνύματα περί πολιτικο-κομματικών απόψεων ή να κλειδώσουν το τοπικ. Εδώ είναι φορουμ του ΠΑΣ και κάποιοι, ίσως από πίκρα, το έχουν μετατρέψει προεκλογικό περίπτερο του ξυριζα. Αν κάποιοι θέλουν ας ανοιξουν ένα νέο τοπικ, ας το ονομάσουν πχ "κλιματική αλλαγή από το +7 στο -9,5" και ας πουν οτι θέλουν. Εδώ μπαίνω να διαβάσω για τον ΠΑΣ και διαβάζω χαρακτηρισμούς κοαμματικούς και μη και οτιδηποτε άλλο εκτός ΠΑΣ. Αν είναι  να συνεχίσει παρακαλώ να το γνωρίζουμε να μην ξαναμπουμε. Ευχαριστώ.

Oταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ζηταμε να πεσει μαυρο?τα ξυριζα και ο καιρος με τα -9 ειναι ακλονητα επιχειρηματα κι οχι προπαγανδα ε?ωραια δημοκρατια ζητατε ...ωραια  δημοκρατια...μαυρο παντου...

ειστε οι Αγγελοι του ΜΑΥΡΟΥ...Ο ΛΟΓΟς ΣΤΟΥς ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕς

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 28 Μάι 2019 09:10 »
Το -9 δεν είναι επιχείρημα ούτε μαύρη προπαγάνδα είναι η πραγματικότητα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ούτε χαρακτήρισα κανέναν ούτε έβρισα. Είναι ένα πείραγμα που λέγαμε οι παλιότεροι ειδικά την δεκαετία 80 και 90.
Τέλος η κουβέντα για μένα για αυτά. Εδώ είναι για τον ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #37 στις: Τρι 28 Μάι 2019 09:16 »

Εσύ κρύβεις τον αντικομμουνισμό σου και τον αντιαριστερισμό σου πίσω από τη λατρεία σου για το χειρότερο πρόεδρο μόλων των εποχών.

Εσύ μας λες ξανά και ξανά ότι φταίει ο Σύριζα που έπεσε ο Π.Α.Σ. και όχι ο Χοντρός.

Εσύ κρύβεις την πολιτική σου ιδεολογία πίσω από την ομάδα και βγάζεις λάδι τον αγαπημένο σου Πρόεδρο.

Εσύ είσαι αυτός που εμφανίζεσαι στο φόρουμ μόλις τα βρίσκει σκούρα ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών.

Λογικό είναι. Μια κρητική μαντινάδα λέει: ο φτωχός ο δεξιός ή ρουφιάνος ή χαζός....

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 28 Μάι 2019 09:32 »

Εσύ κρύβεις τον αντικομμουνισμό σου και τον αντιαριστερισμό σου πίσω από τη λατρεία σου για το χειρότερο πρόεδρο μόλων των εποχών.

Εσύ μας λες ξανά και ξανά ότι φταίει ο Σύριζα που έπεσε ο Π.Α.Σ. και όχι ο Χοντρός.

Εσύ κρύβεις την πολιτική σου ιδεολογία πίσω από την ομάδα και βγάζεις λάδι τον αγαπημένο σου Πρόεδρο.

Εσύ είσαι αυτός που εμφανίζεσαι στο φόρουμ μόλις τα βρίσκει σκούρα ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών.

Λογικό είναι. Μια κρητική μαντινάδα λέει: ο φτωχός ο δεξιός ή ρουφιάνος ή χαζός....

Εσύ που με γνωρίζεις και με χαρακτηρίζεις; Σου είπε κανένας ότι δεν είμαι αντικομμουνιστής; Είμαι αντιφασίστας είτε αυτός ο φασισμός προέρχεται από δεξιά είτε από αριστερά. Ότι γνώμη έχω για τον Χίτλερ την ίδια έχω για τον Στάλιν.
Πολιτική ιδεολογία και ομάδα δεν κολλάει. Εκεί έχετε χαθεί. Εσείς τα μπερδεύετε. Εσείς δεν δέχεστε ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει ευθύνες. Πολλές ή λίγες έχει ευθύνες και τα κομματικά σας γυαλιά δεν σας επιτρέπουν να τις δείτε
Είμαι στο φορούν, σχεδόν από όταν άνοιξε, και μάλλον εσύ ακόμη βυζαινες. Οπότε μην μου λες εμένα από ποτέ εμφανιζομαι. Τις κρητικές μαντινάδες στις επιστρέφω ως προς τους χαρακτηρισμούς.

Αποσυνδεδεμένος PASpaliaridis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 28 Μάι 2019 09:38 »

Ξερεις το σκηνικο με τον καλο και κακο μπατσο?ετσι ακριβως σε παιζουν οι νουδουλες..
  βγαινει ο Αυγενακης και κανει δηλωσεις οτι ο οφις θα δικαιωθει αργα η γρηγορα<υπονοωντας οτι καποιος αλλος θα χαντακωθει>κι αφου εχεις φαει τη σφαλιαρα ερχεται μετα ο καλος μπατσος κουλης ν <αναγνωρισει το δικαιο του ΠΑΣ> για να σου παρει ΚΑΙ τα ψηφαλακια σου,αφου σου χει παρει πρωτα το οποιο δικιο σου..
  καλα για την αξιοπρεπεια σου δε μιλαμε την εκανε κουρελι ο καλυτερος ολων των εποχων που τακιμιασε με οτι πιο βρωμικο εκπροσωπει ο κου στον πολιτικοποδοσφαιρικο χωρο, που τον εβριζε χυδαια ολη τη χρονια και μιλια δεν εβγαλε κι εβγαλε ανακοινωση εναντιον της κυβερνησης...

...αισχοζζζζ....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ...ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕς ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΕς ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ...ριχτε τες εκει που πρεπει

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 28 Μάι 2019 10:36 »
Δυστυχώς,όπως για πολλούς πριν από μένα, έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από αυτό το φόρουμ.
Ήταν ένα φόρουμ πασολεδων όπου ο ένας σεβόταν τις απόψεις του άλλου οποίες και ήταν αυτές χωρίς χαρακτηρισμούς. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια κάποια μέλη θέλοντας να δείξουν ότι αυτοί είναι περισσότερο παςολεδες από άλλους ή λόγω έλλειψης επιχειρημάτων καταφερονταν σε χαρακτηρισμούς με σκοπό την μείωση του συνομιλητή τους. Δυστυχώς οι διαχειριστές, δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει από παλιότερα, ενώ παλιότερα δεν ανεχόταν τιποτε από αυτά τα τελευταία χρόνια ανέχονται οτιδήποτε.
Το συγκεκριμένο φόρουμ μου κράτησε συντροφιά και με ενημέρωνε όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Σκωτία όταν ο Πας βολοδερνε μεταξύ Α Β και Γ εθνικής. Αργότερα ενημερώνουν από αυτό, όταν ήμουν Αθήνα για εργασία, για την τρελή πορεία της ομάδας μέχρι τα ημιτελικά κυπέλου. Και τοτε υπήρχαν διαφορές αλλά όχι χαρακτηρισμοί. Δυστυχώς σήμερα οποίος έχει αντίθετη άποψη με κάνα δυο εδώ μέσα αμέσως χαρακτηρίζεται ως φασιστας, προεδρικός, λαμόγια κλπ χαρακτηρισμούς.
Κρίμα ξεκίνησε μια ωραία προσπάθεια με μεράκι από κάποιους γνήσιους παςολεδες που γιγαντώθηκε στην πορεία. Δυστυχώς όπως βλέπω αυτή η προσπάθεια πάει να καταστραφεί από κάποιους.
Εάν το όραμα κάποιον είναι να μείνουν 2-3, οι οποίοι θα λένε τα ίδια και τα ίδια και θα λιβανιζοντε μεταξύ τους, πιστέψτε με η μέρα αυτή είναι πολύ κοντά.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ  την νέα χρονιά στις κερκίδες των Ζωσιμάδων.....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 28 Μάι 2019 10:51 »
Είτε μας αρέσει είτε όχι, η κυβέρνηση έβαλε το χεράκι της να πέσει ο ΠΑΣ αφού:
1) δεν εκπλήρωσε όσα συμφωνήθηκαν (π.χ. VAR με το οποίο θα είχαμε 10 τουλάχιστον βαθμούς παραπάνω) .
2) πριμοδότησε μέσω ΕΡΤ ανταγωνιστές κατά μεγάλο βαθμό. Και μάλιστα θα το δούμε και στη β' με τον Απόλλωνα.
3) ψήφισε τον νόμο μετά την τελευταία αγωνιστική αφού βεβαιώθηκε ότι δεν πέφτει ο στημένος.
Βέβαια ο κύριος υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος, αυτό ασυζητητί.
Και για να τελειώνω με πολιτικό σχόλιο:
Μην στεναχωριούνται οι αριστεροί που χάσαμε στις ευρωεκλογές, στις επόμενες θα κερδίσουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 28 Μάι 2019 11:20 »
Ερώτηση για τους προλαλήσαντες:

Μόνο δύο κόμματα κατέβαιναν στις εκλογές; ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ γιατί βρήκα 40;

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 28 Μάι 2019 12:18 »
Κάπου έχει μπερδευτεί το πράγμα απ ότι βλέπω...
Λοιπόν, όπως έχω πεί και σε άλλα post μου, δεν είμαι "αριστερός". Αυτό τι με κάνει? Σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα ή είμαι δεξιός ή φασίστας ή ακροδεξιός...Δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

Λές και οι "αριστεροί" είναι αριστεροί. Τουλάχιστον αυτή την αριστερά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια, δεν την λες και πολύ αριστερά.
Το θέμα μου είναι οτι...Οταν μιλάμε για πολιτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε, αφού και οι ιδεολογίες (!!!!) δεν συμφωνούν, και καταλήγουμε σε χαρακτηρισμούς, απο όλες τις πλευρές, και σε αποχωρήσεις (κάποιες τις δικαιολογώ, όσον αφορά τα πολιτικά), χωρίς κανέναν μα κανέναν λόγο.
Ο καθένας απο την μεριά του, βλέπει ή φαντάσματα του παρελθόντος ή φαντάσματα του μέλλοντος.

Οσον αφορά την αναδιάρθρωση ναι και η κυβέρνηση (που τυγχάνει να είναι ο Συριζα), έχει τις ευθύνες της, και για τυπικούς λόγους (μη εφαρμογή VAR) αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, διότι όπως έχω ξαναπεί κατάφερε μία τρύπα στο νερό..Ούτε εξυγίανση θα έχουμε, ούτε τίποτα.  Οση εξυγίανση είχαμε και με τα άλλα κόμματα, θα έχουμε και τώρα. Είναι πολλά τα συμφέροντα που παίζονται, που εμείς απο την απ έξω δεν τα βλέπουμε...

Αυτά είχα να πώ, όσον αφορά για τις εκλογές... Και όπως είπε και ο ΛΑΜΙΑ, δεν είναι 2 κόμματα...είναι 40!
....

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 28 Μάι 2019 12:51 »
Είστε μαλετσκα ακόμη και θα μάθετε σιγά σιγά τι σημαίνει αδικία, ισονομία, δικαιοσύνη, εκτός κι αν θέλετε να επιβιώσετε πατώντας πάνω στα πτώματα των άλλων.  Είναι περισσότερο θέματα αρχών και τι αξίες θέλουμε να υπηρετήσουμε στη ζωή μας. Πολιτικοί που υπηρετούν τα συμφέροντα των ολίγων και   καταστρατηγουν τα συμφέροντα των πολλών δεν πρέπει να κυβερνούν, εκτός κι είστε υποψήφιοι για κανένα λεωφορείο αστικών συγκοινωνιών δωρεάν η να σας εξοπλίσει με τηλεπικοινωνιακο υλικό  κάποια γερμανική εταιρία...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 28 Μάι 2019 14:13 »
Εγω θελω Ορφανο και Βενιζελο σε υπουργεια αθλητισμου....

Μονο αυτοι θα φτιαξουνε το ελληνικο ποδοσφαιρο χρεωνοντας εκατομμυρια ευρω το ελληνικο δημοσιο

Θελουμε εμεις ο λαος να πληρωνουμε  τα χρεη των ΠΑΕ....Πολυ σωστα
Γιατι να πληρωσουνε οι προεδροι
Οι ψηφοφοροι εχουνε μεγαλο δικιο στο ελλαδισταν

Και μετα λεμε πως ειμαστε εξυπνος λαος
Αρχιδια ειμαστε
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 28 Μάι 2019 14:16 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 28 Μάι 2019 14:23 »
Πριν 4 χρονια ο λαος ηταν εξυπνος και ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλα μεσα σε αυτα τα 4 χρονια κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ με τοσο κουτοχορτο που εφαγε απο τους κυβερνωντες χαζεψε και κυλησε στα παλια

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 28 Μάι 2019 14:33 »
Οχι ρε ανεκαθεν ειναι εξυπνος λαος οι Ελληναρες

Ψηφιζουνε δυο κομματα που εχουνε καταστρεψει την Ελλαδα
Ψηφιζουνε γιους-εγγονους-ξαδερφους,μπατζανακηδες ΜητσοτακοΠαπανδρεικων
Ψηφιζουνε να ξαναρχισει η μασα με μιζες
Ψηφιζουνε για να κανουνε τα θεληματα των πλουσιων και των καναλαρχων
Ψηφιζουνε κατα των μεταναστων γιατι πιστευουνε οτι μας παιρνουνε τις δουλειες
Ψηφιζουνε υπερ των ιδιωτικων πανεπιστημιων και νοσοκομειων γιατι ολοι τους ειναι καπιταλες με τρεις και εξηντα
Ψηφιζουνε γιατι γουσταρουνε δεκαωρα και εφταημερα
Ψηφιζουνε γιατι ειναι ειναι υπερ του εργοδοτη και οχι του εργαζπμενου
Ψηφιζουνε Χρυση Αυγη τους Γερμανοτσολιαδες
Ψηφιζουνε Βελοπουλο,ελα μουνι στον τοπο σου

Ε λοιπον
Να εισαι σιγουρος πως αν ηταν αλλο δεξιο κομμα που δεν λεγεται ΝΔ και ειχε ενα κυρος και κυβερνουσε δεν θα ειχε προβλημα

Αλλα αμα θες εξισωσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με Συριζα
Αστο το ματς θα τελειωσει προτου ξεκινησει
Δεν θα το καταφερεις ποτε
με μικρα τσιτατα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 28 Μάι 2019 14:47 »
Αν μας γαμησαν αυτοι που μας εταζαν χαδια με τριανταφυλλα
ανησυχω τι θα γινει με αυτους που μας λενε απο την αρχη οτι θα μας σκισουν τον κωλο

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 28 Μάι 2019 15:35 »
Τουλάχιστον ξέρεις ότι πρέπει να σκύψεις και να μην σού'ρθει ξαφνικό.  :joker: