Κάπου έχει μπερδευτεί το πράγμα απ ότι βλέπω...
Λοιπόν, όπως έχω πεί και σε άλλα post μου, δεν είμαι "αριστερός". Αυτό τι με κάνει? Σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα ή είμαι δεξιός ή φασίστας ή ακροδεξιός...Δεν υπάρχει τίποτε άλλο.
Λές και οι "αριστεροί" είναι αριστεροί. Τουλάχιστον αυτή την αριστερά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια, δεν την λες και πολύ αριστερά.
Το θέμα μου είναι οτι...Οταν μιλάμε για πολιτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε, αφού και οι ιδεολογίες (!!!!) δεν συμφωνούν, και καταλήγουμε σε χαρακτηρισμούς, απο όλες τις πλευρές, και σε αποχωρήσεις (κάποιες τις δικαιολογώ, όσον αφορά τα πολιτικά), χωρίς κανέναν μα κανέναν λόγο.
Ο καθένας απο την μεριά του, βλέπει ή φαντάσματα του παρελθόντος ή φαντάσματα του μέλλοντος.
Οσον αφορά την αναδιάρθρωση ναι και η κυβέρνηση (που τυγχάνει να είναι ο Συριζα), έχει τις ευθύνες της, και για τυπικούς λόγους (μη εφαρμογή VAR) αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, διότι όπως έχω ξαναπεί κατάφερε μία τρύπα στο νερό..Ούτε εξυγίανση θα έχουμε, ούτε τίποτα. Οση εξυγίανση είχαμε και με τα άλλα κόμματα, θα έχουμε και τώρα. Είναι πολλά τα συμφέροντα που παίζονται, που εμείς απο την απ έξω δεν τα βλέπουμε...
Αυτά είχα να πώ, όσον αφορά για τις εκλογές... Και όπως είπε και ο ΛΑΜΙΑ, δεν είναι 2 κόμματα...είναι 40!