Αποστολέας Θέμα: Εκλογικά 2019  (Αναγνώστηκε 29902 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εκλογικά 2019
« Απάντηση #75 στις: Τετ 29 Μάι 2019 11:59 »
Μου αρέσει που μειώνουμε έτσι τα πτυχία....
Ο άλλος έχει απο το Χαρβαρντ, ο άλλος απο το ΕΜΠ, και εγώ απο την κολοπετινίτσα, (αν έχω πτυχίο, μπορεί και να μην εχω) αλλά εγω το πήρα με το σπαθί μου όμως!

Ας το κοιτάξουμε λίγο αυτό, γιατί δείχνει την αντίληψη της κοινωνίας μας. Οχι οτι το πτυχίο κάνει τον άνθρωπο καλύτερο...

Μην ξεχνάμε οτι τουλάχιστον στο επάγγελμά μου, πολλές ελλείψεις, και κακοτεχνίες οφείλονται στα μαστόρια, που αυτά ξέρουν!!!!!!! Και ο κόσμος τους εμπιστεύεται!!!
....

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 29 Μάι 2019 12:03 »
Συγκρίνετε τελικά ανόμοια πράγματα σε σχέση με τον Μπουλη.  Τα παπαρια του  Μητσοτακη ήταν ανόμοια με εκείνα του ελληνικου  ανδρικού πληθυσμού. Εκείνος έστελνε συστατικές επιστολές στα Πανεπιστήμια και έκανε αυτόματη εγγραφή του κανακάρη του.
Ο πατέρας μου, ο πατέρας σου που φύλαγε γίδια στο ξεροβούνι δεν είχε τεσσερις δραχμές να μας στειλει με το λεωφορείο στο γυμνάσιο και πηγαίναμε δυο ώρες  με τα πόδια. Ίσες ευκαιρίες πρεσβεύει κι ο Μπουλης, αλλά για εκείνους που κατέχουν. Αν θεωρείτε ότι έχει εργασιακή  εμπειρία είστε βαθιά νυχτωμένοι ,γιατί αυτά που παρουσιάζει στο βιογραφικό του ως επαγγελματικη εμπειρία είναι πρακτική άσκηση πρωτοετών φοιτητών.
Αυτός ο γόνος της αριστοκρατικης οικογενείας  θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολίγων και θα ρουφήξει το το αίμα του μεροκαματιαρη με τριτοκοσμικες αμοιβές και συνθήκες εργασίας. Η Ουρανια θα παιρνει 384 ευρω αν δεν τα κοψει ο καθε Χαντζηδακης, θα πληρωνει τα φαρμακα 140 και τα υπόλοιπα θα τα διαθέτει στο γιο της για να φανε, επειδη ειναι ανεργος .        Καμιά ελπίδα καλυτέρευσης  της ζωής της Ουρανιας που ψήφισε Μπουλη..  Σε σχέση με την μελλοντική κυβέρνηση, δείγματα γραφής μας έχουν δώσει πολλά από τα  μελή της ορχήστρας του Μπουλη με πρώτο τον βιβλιοπώλη και τον εφημεριπωλη. Σφάξτε λοιπόν τα ζωνάρια σας κάντε κι άλλες τρύπες, γιατί τα κοράκια οσμίστηκαν φαγοπότι κι άρχισαν να κράζουν είτε με το  χρηματηστηριο είτε με  τα έντυπα του πρόεδρου του σιχαμενου σωματίου που ειναι βουτηγμένο σε όλες τις ποδοσφαιρικες λαμογιες.     

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 29 Μάι 2019 12:17 »
Ναι για τη Δίοδο του αδερφού Τσίπρα όντως υπάρχει εμπορικό δίκαιο, που επί κυβέρνησης Τσίπρα το κακούργημα έγινε πλημμέλημα. Αν δεν θες να ασχοληθείς δικαίωμά σου.
Μήπως ο Μητσοτάκης γνώριζε τα πάντα και συνεργάστηκε με τον Γεωργιάδη και στην παιδεραστία; Φαντάζομαι αν ήσουν πρόεδρος του δικαστηρίου ήσουν ικανός να καταδίκαζες και τον Μητσοτάκη. Ας δούμε τελικά τι θα γίνει με την υπόθεση Γεωργιάδη. Όσο για το διπλωματικό διαβατήριο, βουλευτής δεν ήταν; Ο ίδιος αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για να γλυτώσει από τη Μολδαβία. Λες να τον δασκάλεψε ο Μητσοτάκης;

αυτον εδω τον ανωμαλο ποιος θα τον δικασει?γιατι μη μου πεις οτι η ποινη χαδι (με αναστολη )που του επεβαλλαν ειν αυτη που του αρμοζει ....κι αυτους που τον υποστηριζουν στα δικαστηρια και τον συμβουλευονται στα πολιτικα γραφεια ποιος θα τους δικασει?ΕΣΥ ΠΑΝΤΩς ΟΧΙ ...ΕΣΥ ΤΟΥς ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙς ..ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΝΑ ΕΙΝ ΑΡΚΕΤΟ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙς ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΣΟΥ...
....σε καμια δημοσια καρεκλα εννοω μην παρεξηγηθουμε κιολας...
Πού βλέπεις να υπερασπίζομαι και να "χειροκροτώ" τον Γεωργιάδη; Αυτή είναι συκοφαντία και λασπολογία χείριστου είδους. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν δικαστής. Θα μπαίνανε πολλοί στην στενή συμπεριλαμβανομένου και ο Γεωργιάδης.
Και για να σε ενημερώσω, δεν είμαι όπως οι υπόλοιποι που βλέπουν το Δημόσιο σαν το Άγιο Δισκοπότηρο. Από αυτά που γράφεις, μάλλον εσύ το έχεις σαν στόχο μια τέτοια καρέκλα...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 17:41 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος PASpaliaridis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τετ 29 Μάι 2019 12:51 »
Ναι για τη Δίοδο του αδερφού Τσίπρα όντως υπάρχει εμπορικό δίκαιο, που επί κυβέρνησης Τσίπρα το κακούργημα έγινε πλημμέλημα. Αν δεν θες να ασχοληθείς δικαίωμά σου.
Μήπως ο Μητσοτάκης γνώριζε τα πάντα και συνεργάστηκε με τον Γεωργιάδη και στην παιδεραστία; Φαντάζομαι αν ήσουν πρόεδρος του δικαστηρίου ήσουν ικανός να καταδίκαζες και τον Μητσοτάκη. Ας δούμε τελικά τι θα γίνει με την υπόθεση Γεωργιάδη. Όσο για το διπλωματικό διαβατήριο, βουλευτής δεν ήταν; Ο ίδιος αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για να γλυτώσει από τη Μολδαβία. Λες να τον δασκάλεψε ο Μητσοτάκης;

αυτον εδω τον ανωμαλο ποιος θα τον δικασει?γιατι μη μου πεις οτι η ποινη χαδι (με αναστολη )που του επεβαλλαν ειν αυτη που του αρμοζει ....κι αυτους που τον υποστηριζουν στα δικαστηρια και τον συμβουλευονται στα πολιτικα γραφεια ποιος θα τους δικασει?ΕΣΥ ΠΑΝΤΩς ΟΧΙ ...ΕΣΥ ΤΟΥς ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙς ..ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΝΑ ΕΙΝ ΑΡΚΕΤΟ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙς ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΣΟΥ...
Πού βλέπεις να υπερασπίζομαι και να "χειροκροτώ" τον Γεωργιάδη; Αυτή είναι συκοφαντία και λασπολογία χείριστου είδους. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν δικαστής. Θα μπαίνανε πολλοί στην στενή συμπεριλαμβανομένου και ο Γεωργιάδης.
Και για να σε ενημερώσω, δεν είμαι όπως οι υπόλοιποι που βλέπουν το Δημόσιο σαν το Άγιο Δισκοπότηρο. Από αυτά που γράφεις, μάλλον εσύ το έχεις σαν στόχο μια τέτοια καρέκλα..
  ε τοτε κανα κονε για κανα ΕΣΠΑ θα βαλες στο ματι,αλλιως δεν εξηγειται η τοση θερμη σου για την παραταξη της ρεμουλας της απατης και της διαφθορας..υπαρχουν πολλοι τροποι για να εξαργυρωσει κανεις την υποστηριξη του
  το <κατσε λιγο πισω τωρα που ειν το θεμα στην επικαιροτητα>που επικαλεστηκε ο ιδιος ο Γεωργιαδης στο δικαστηριο εσενα τι σου βγαζει?οτι εχουν σπασει οι δεσμοι μεταξυ τους?η οτι τον εχει ακομα διπλα του στα κρυφα?
  εσενα κι εμενα εκπροσωπει η ελληνικη σφραγιδα ομως..κι οταν τη δειχνει καποιος θελω να αισθανομαι περηφανος κι οχι να καταντρεπομαι...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 17:46 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 29 Μάι 2019 13:17 »

Και για να σε ενημερώσω, δεν είμαι όπως οι υπόλοιποι που βλέπουν το Δημόσιο σαν το Άγιο Δισκοπότηρο. Από αυτά που γράφεις, μάλλον εσύ το έχεις σαν στόχο μια τέτοια καρέκλα..
  ε τοτε κανα κονε για κανα ΕΣΠΑ θα βαλες στο ματι,αλλιως δεν εξηγειται η τοση θερμη σου για την παραταξη της ρεμουλας της απατης και της διαφθορας..υπαρχουν πολλοι τροποι για να εξαργυρωσει κανεις την υποστηριξη του
  το <κατσε λιγο πισω τωρα που ειν το θεμα στην επικαιροτητα>που επικαλεστηκε ο ιδιος ο Γεωργιαδης στο δικαστηριο εσενα τι σου βγαζει?οτι εχουν σπασει οι δεσμοι μεταξυ τους?η οτι τον εχει ακομα διπλα του στα κρυφα?
  εσενα κι εμενα εκπροσωπει η ελληνικη σφραγιδα ομως..κι οταν τη δειχνει καποιος θελω να αισθανομαι περηφανος κι οχι να καταντρεπομαι...
Δεν έχω ανάγκη τα ΕΣΠΑ φίλε (αν και δεν θα έλεγα όχι) ούτε εμπλέκομαι με αυτά. Πάλι απέτυχες να βρεις μια εξάρτησή μου από το σύστημα (γιατί δεν υπάρχει).  Και συνέχεια μιλάς για κονέ και κονέ. Μπας και είσαι κανένας ρουσφετολόγος και βγάζεις το ψωμί σου έτσι;
Μιλάς για απάτη και διαφθορά λες και είναι προνόμιο μόνον της ΝΔ. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν άγιο. Καλά για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάω καν! Ξεκίνα πρώτα με τον Πετσίτη και μετά κατέληξε στον Καλογρίτσα κι όλα μέσα σε μια πενταετία.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 17:47 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 29 Μάι 2019 14:06 »
Μην ξεχνάμε επίσης, οτι το ΠΑΣΟΚ ήταν και με τον ΣΥΡΙΖΑ....

Κοτζιάς, Μπόλαρης, Σπίρτζης, Βαγενά, Τόσκας, και άλλοι, ξαφνικά εμφάνισαν την "αριστερή¨ πλευρά του εαυτού τους. Και οσον αφορά το ΕΣΠΑ, έχουν γίνει και επι Σύριζα, ατασθαλίες (να το πώ ευγενικά)....

Ολοι μία απο τα ίδια είναι, και εμείς κοιτάμε το δέντρο, πίσω απο τις και καλά "ιδεολογίες".

....

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 29 Μάι 2019 14:19 »
με επεισες φιλε..κουλης και μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος .. ..δε θα λεγες οχι σε κανα ΕΣΠΑ,θα περιμενεις λιγο μεχρι να βγουν τα καινουργια και με τα κονε που χτιζεις ολο και κατι θ αρπαξεις...αν δεν παρεις  ΕΣΠΑ ολο και κανα δανειο θα σου κανονισουν οι μεντορες ,δανεικο κι αγυριστο σαν τον αρχηγο σου ,που να μπλεκεις τωρα με το δημοσιουπαλληλικι, να τρεχεις καθε πρωι στην υπηρεσια...αφου ειν πιο απλα τα πραματα...31 δις μαζεψαν οι <αχρηστοι οι αριστεροι> στο δημοσιο ταμειο ,καποιος πρεπει να τα φαει
   εμεις οι αλλοι θα τη βρουμε την ακρη μας σε καμμια γωνια της Ευρωπης ...

υ.γ.  οπως τον αλλο μπουλη το Λιαπη που ηταν υπουργος συγκοινωνιων και κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες ...
μας καταντησαν ο περιγελος της Ευρωπης,ολοι οι ξενοι γελουσαν μαζι μας
 .
...κανε λιγη προπονηση τωρα...και α και ου
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 16:02 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 29 Μάι 2019 14:32 »
Πες, γράψε, ισχυρίσου ότι θέλεις. Σωστό, λάθος, ακόμη και αν δεν ξέρεις για τι μιλάς, ακόμη και αν μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις. Δικαίωμά σου να ασχοληθείς με το συνομιλητή σου, αλλά μόνο με αυτόν - ούτως ή άλλως ο καθείς κρίνεται ...
Αυτό [να του στειλεις τα παιδια σου στα 16 τους] όμως, προκαλεί μόνο θλίψη ... Με μια συγγνώμη - δεν θα σε μειώσει στο ελάχιστο - μπορείς να συνεχίσεις τη διαλογική σας αντιμαχία.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 16:02 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 29 Μάι 2019 14:33 »
Για να καταλάβω (εκτός από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, που σίγουρα παίζουν συμφέροντα), ο σύριζα μας έβγαλε ευρώπη και τώρα μας ρίχνει γιατί μάλλον μας βαρέθηκε, ενώ η νδ πριν δε μας έδινε άδεια για να βγούμε στην ευρώπη και τώρα θα μας σώσει κατηγορία. Οι περισσότεροι που έχουν στο μυαλό τους τέτοια σενάρια προφανώς και δε σκέφτονται με το πάνω κεφάλι. Και χέστηκε και ο σφύριζα και η νδ για το ποιός θ'ανέβει ή θα πέσει. Και προφανώς η Σαλονίκη έδωσε τεράστιο ποσοστό στον Τσίπρα γιατί πήρε ο σαββίδης το πρωτάθλημα.  Και προφανώς δεν καταλαβαίνουν πόσο γκρίνια θα ρίξουν οι ίδιοι για την κατάσταση που θα επικρατήσει μετά τις εκλογές, αν γίνουν αυτά που λέει οτι θα κάνει ο υιός (δεν ξέρω τίνος είναι και γι'αυτό δεν αναφέρω πατέρα).

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 29 Μάι 2019 14:58 »

Πες, γράψε, ισχυρίσου ότι θέλεις. Σωστό, λάθος, ακόμη και αν δεν ξέρεις για τι μιλάς, ακόμη και αν μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις. Δικαίωμά σου να ασχοληθείς με το συνομιλητή σου, αλλά μόνο με αυτόν - ούτως ή άλλως ο καθείς κρίνεται ...
Αυτό [να του στειλεις τα παιδια σου στα 16 τους] όμως, προκαλεί μόνο θλίψη ... Με μια συγγνώμη - δεν θα σε μειώσει στο ελάχιστο - μπορείς να συνεχίσεις τη διαλογική σας αντιμαχία.
  θιχτηκες ε?επιτηδες το ειπα γιατι τοσα ωμα ειν τα πραματα... κι επειτα γιατι δεν εμπιστευεσαι τους συνεργατες του <πρωθυπουργου εν αναμονη>,αφου ετσι κι αλλιως αυτοι θα τον συμβουλευουν ,ας μπουν οι ιδιοι στ αναλογα ποστα...
  φυσικα εννοω μετα που θα χει εκτισει την <ποινη του>και δε θα χει επανω του τη ρετσινια..η ακομα καλυτερα τωρα που δε θ αλλαξουν οι δικαστες και ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ θα τον βγαλουν λαδι στο εφετειο,οποτε που ειν το προβλημα?
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 16:03 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:03 »
με επεισες φιλε..κουλης και μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος .. ..δε θα λεγες οχι σε κανα ΕΣΠΑ,θα περιμενεις λιγο μεχρι να βγουν τα καινουργια και με τα κονε που χτιζεις ολο και κατι θ αρπαξεις...αν δεν παρεις  ΕΣΠΑ ολο και κανα δανειο θα σου κανονισουν οι μεντορες ,δανεικο κι αγυριστο σαν τον αρχηγο σου ,που να μπλεκεις τωρα με το δημοσιουπαλληλικι, να τρεχεις καθε πρωι στην υπηρεσια...αφου ειν πιο απλα τα πραματα...31 δις μαζεψαν οι <αχρηστοι οι αριστεροι> στο δημοσιο ταμειο ,καποιος πρεπει να τα φαει
υ.γ. και μην ξεχασεις να πεις εκει στην Τ Ο.να βαλει το Γεωργιαδη υπευθυνο σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης να του στειλεις τα παιδια σου στα 16 τους,...πρωτα ερχεται η ηθικη εξαχρειωση και μετα η οικονομικη εξαθλιωση ...νομος..
  οπως τον αλλο μπουλη το Λιαπη που ηταν υπουργος συγκοινωνιων και κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες ...
 .

Εν γνώσει μου παράτησα το μίζερο ΔΥ των συντεχνιών και των λίγων ωρών ημερησίως για να δουλεύω 10ωρα τη μέρα (και φυσικά να βγάζω πολύ περισσότερα λεφτά με τον ιδρώτα μου). Δεν θα μου υποδείξεις τι θα κάνω για τα ως προς το ζειν. Δόξα τω Θεώ ποτέ δεν ζήτησα δάνειο και δανεικά και ούτε πρόκειται εκτός κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό. Ούτε εκμεταλλεύτηκα τον ιδρώτα άλλου. Όσο για το ΕΣΠΑ, ευχολόγιο ήταν. Πες του δικού σου μέντορα να βγάλει κανένα πλαστό έγγραφο για την πάρτυ σου μπας και μπεις στο ΕΣΠΑ.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 16:03 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:04 »

θιχτηκες ε?επιτηδες το ειπα γιατι τοσα ωμα ειν τα πραματα... κι επειτα γιατι δεν εμπιστευεσαι τους συνεργατες του <πρωθυπουργου εν αναμονη>,αφου ετσι κι αλλιως αυτοι θα τον συμβουλευουν ,ας μπουν οι ιδιοι στ αναλογα ποστα...
  φυσικα εννοω μετα που θα χει εκτισει την <ποινη του>και δε θα χει επανω του τη ρετσινια..η ακομα καλυτερα τωρα που δε θ αλλαξουν οι δικαστες και ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ θα τον βγαλουν λαδι στο εφετειο,οποτε που ειν το προβλημα?

[θιχτηκες ε?] Αυτό κατάλαβες;;; Οκ. ... Ούτε για λύπηση ... Συνέχισε - την ευκαιρία σου την πέταξες ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 16:04 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:05 »
Χάλασε ο κόσμος!

Γίνεται τσακωμός για πολιτικά στο φόρουμ χωρίς εμένα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:09 »
Για να καταλάβω (εκτός από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, που σίγουρα παίζουν συμφέροντα), ο σύριζα μας έβγαλε ευρώπη και τώρα μας ρίχνει γιατί μάλλον μας βαρέθηκε, ενώ η νδ πριν δε μας έδινε άδεια για να βγούμε στην ευρώπη και τώρα θα μας σώσει κατηγορία. Οι περισσότεροι που έχουν στο μυαλό τους τέτοια σενάρια προφανώς και δε σκέφτονται με το πάνω κεφάλι. Και χέστηκε και ο σφύριζα και η νδ για το ποιός θ'ανέβει ή θα πέσει. Και προφανώς η Σαλονίκη έδωσε τεράστιο ποσοστό στον Τσίπρα γιατί πήρε ο σαββίδης το πρωτάθλημα.  Και προφανώς δεν καταλαβαίνουν πόσο γκρίνια θα ρίξουν οι ίδιοι για την κατάσταση που θα επικρατήσει μετά τις εκλογές, αν γίνουν αυτά που λέει οτι θα κάνει ο υιός (δεν ξέρω τίνος είναι και γι'αυτό δεν αναφέρω πατέρα).
ποσο δικιο εχεις ρε φιλε...δε σκεφτονται καν ...απλα αναπαραγουν την προπαγανδα της Τ.Ο.  σε σε οτι εχει να κανει με τον ΠΑΣ..Αλλα θα τ ακουσουν ολοι τωρα που πηρα φορα μια και καλη...

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:14 »
υ.γ. οπως τον αλλο μπουλη το Λιαπη που ηταν υπουργος συγκοινωνιων και κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες ...
 .

Εν γνώσει μου παράτησα το μίζερο ΔΥ των συντεχνιών και των λίγων ωρών ημερησίως για να δουλεύω 10ωρα τη μέρα (και φυσικά να βγάζω πολύ περισσότερα λεφτά με τον ιδρώτα μου). Δεν θα μου υποδείξεις τι θα κάνω για τα ως προς το ζειν. Δόξα τω Θεώ ποτέ δεν ζήτησα δάνειο και δανεικά και ούτε πρόκειται εκτός κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό. Ούτε εκμεταλλεύτηκα τον ιδρώτα άλλου. Όσο για το ΕΣΠΑ, ευχολόγιο ήταν. Πες του δικού σου μέντορα να βγάλει κανένα πλαστό έγγραφο για την πάρτυ σου μπας και μπεις στο ΕΣΠΑ.

υ.γ.μπορει δανειο να μην πηρες πληρωνεις ομως (και πληρωνω )τα δανεικα κι αγυριστα του κομματος σου και του αρχηγου σου..απο δω και περα αφου ο ιδιος ο κουλης δηλωσε οτι τα μελη του κομματος θα ξεπληρωσουν τα δανεικα πρεπει οπου σας βρισκουμε να σας ληστευουμε μιας καιη περιοδος χαριτος για να τα επιστρεψετε εχει παρελθει
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 16:05 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:33 »
υ.γ.  οπως τον αλλο μπουλη το Λιαπη που ηταν υπουργος συγκοινωνιων και κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες ...
 .

Σωστά αποφεύγεις να πεις κάτι δικό σου επί προσωπικού επιπέδου, όχι ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά το λέω επειδή σκέφτομαι ότι κακώς εγώ έγραψα τόσα για μένα. Δεν αφορούν σχεδόν κανέναν σας και θα ήθελα να σβηστούν τα σχετικά κείμενα από τους μοντεράτορες.
Υ.Γ. όσον αφορά το τελευταίο για τα δάνεια που είπες, άραγε ποσα δις χάθηκαν με τις διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Εσύ να πληρώσεις αυτά (και του ΠΑΣΟΚ) κι εγώ πληρώνω της ΝΔ. Εντάξει;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 16:07 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:39 »
Κατσε ειναι νωρις

Περιμενω πως και πω να αναλαβει το ζαβο

Ναι αυτος ο πτυχιουος στο Χαρβαρντ σαν τον Γιωργακη τον Παπανδρεου :)) :)) :))

Που δεν ξερουνε να αρθρωνουνε μια προταση σωστα :)) :)) :))
Ασε μας ρε μυθο
Το παιδι ειναι γκαου μπιου δηλαδη δεν το καταλαβαινεις

Και στο κατω κατω της γραφης δεν θα κυβερναει αυτος...Ακομα να το καταλαβεις οτι πισω απο Νεα Δημοκρατια και Πασοκ ειναι νουρ1 ο εσκομπαρ

Οι δεξιοι εχουνε μεγαλο προβλημα...
Το Πασοκ το εριξαν οι ιδιοι,και κακως ειναι στο 7,5%
Οι δεξιοι ομως εκει με την Νεα Δημοκρατιια

Τι και αν μας βαλανε στα μνημονια
Τι και αν χρωστανε εκατομυρια ευρω
Τι και αν καταστρεψανε τον τοπο οικονομικα
Τι και αν ειναι πρωταθλητες στην διαφθορα
Τι και αν εχουνε παιδεραστες και μισανθρωπους στο κιομμα τους
Τι και αν εχουνε ακροδεξια λιμα

Εκει ψηφο στην Νεα Μιζοκρατια
Λες και δεν υπαρχουνε αλλα δεξια κομματα

Ρε εκει αντιπολιτευση να ειμαστε και να βλεπω να κλαιγονται οι ψηφοφοροι τους....αλλα τι να περιμενεις απο ψηφοφορους που δεν τους νοιαζει που το κομμα αυτο χρεωκοπησε την Ελλαδα,ειπαμε το μοναδικο τους μελημα ειναι οι αριστεροι

Στο μυαλο τους επικρατει χαος

Παραδειγμα του ζαβου η φιλελε κυβερνηση της Αργεντινης που σε χρονο μηδεν την ξαναφερανε στο μνημονιο και το οικονομικο προτζεκτ του Πινοσετ

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάι 2019 15:45 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 29 Μάι 2019 15:56 »
Ωραια χαθηκανε και καλα  2 δις στις διαπραγματευσεις
Μεχρι τα 600 δις που φεσωσε την Ελλαδα το Πασοκ και η Νεα Δημοκρατια
Εχουμε καιρο

Μυθος αστο
Το κομμα σου μαζι με αυτο του Πασοκ διαλυσε την Ελλαδα
Σφηνωσε το και καρφιτσωσετο στο μυαλο

Και φαγανε και φαγανε και φαγανε
Αλλα ειπαμε οι Ελληνας σαν πολιτες ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ

Ε λοιπον πολυ θελω να τα εφαρμοσει αυτα ο Μητσοτακης αυτα που λεει
Τους ξαναψηφισαμε
Ε λοιπον καμια δικαιολογια
Η πουτσα θα φτασει μεχρι τις μυτες στο εργαζομενο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 29 Μάι 2019 16:08 »
Κόπηκαν όλα τα μηνύματα μαζί με τις παραθέσεις τους που είχαν απαράδεκτες προσωπικές αναφορές σε οικογένειες.

Κάποια ποστ δεν βγάζουν νόημα πλέον με τις παραθέσεις αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 29 Μάι 2019 16:20 »
Ωραια χαθηκανε και καλα  2 δις στις διαπραγματευσεις
Μεχρι τα 600 δις που φεσωσε την Ελλαδα το Πασοκ και η Νεα Δημοκρατια
Εχουμε καιρο

Μυθος αστο
Το κομμα σου μαζι με αυτο του Πασοκ διαλυσε την Ελλαδα
Σφηνωσε το και καρφιτσωσετο στο μυαλο

Και φαγανε και φαγανε και φαγανε
Αλλα ειπαμε οι Ελληνας σαν πολιτες ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ

Ε λοιπον πολυ θελω να τα εφαρμοσει αυτα ο Μητσοτακης αυτα που λεει
Τους ξαναψηφισαμε
Ε λοιπον καμια δικαιολογια
Η πουτσα θα φτασει μεχρι τις μυτες στο εργαζομενο

Ο Ρέγκλινγκ είπε ότι το κόστος ήταν στα 100 δισ. ευρώ. Αυτό απέχει πολύ από τα 2 δις που είπες.
Το ΑΕΠ είναι περί τα 200 δις. Το χρέος είναι στα 180% του ΑΕΠ. Άρα το χρέος είναι περί τα 360 δις. Αυτό απέχει πολύ από τα 600 δις που είπες. Μήπως είχες τον Σώρρα στο μυαλό σου;

Συμφωνώ ότι τα χρέη προήρθαν από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Για μένα πρωτεργάτης ήταν ο Αντρέας του Τσοβόλα δώστα όλα. Από εκεί και πέρα καλόμαθαν όλοι να εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα. Δυστυχώς ούτε με μνημόνια δεν μαθαίνουμε το μάθημά μας με όποια κυβέρνηση και να έχουμε. Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι σε μη χείρον βέλτιστον και σε κάποιον που δεν θα κάνει το ψέμα καρριέρα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τετ 29 Μάι 2019 16:52 »
Παράθεση
Έχει εργαστεί στις αγγλικές Chase Investment ( περίοδος Ιανουάριος - Μάρτιος 1992) και McKinsey ( Απρίλιος - Μάϊος 1993) και σε θυγατρικές ελληνικών τραπεζών (Alpha, Εθνική) (πρόγραμμα 6μηνου voucher 1994).

Η εργασιακή εμπειρία του πολυτάλαντου και πολυσπουδαγμένου.2 τρίμηνα και 1 εξάμηνο.

Εκείνη την εποχή υπηρέτησε τη θητεία του (Σεπτ. '91 - 92) και δεν ξέρω αν διέκοψε και έκανε τρίμηνες δουλειές. Επίσης έκανε και δυο μεταπτυχιακά, οπότε παράλληλα έκανε και λίγη δουλειά. Πού το κακό; Η κυρίως εργασιακή του εμπειρία είναι μετά το 1997 όπως γράφεις.

Όσο για τα citations που λείπουν αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς τα περισσότερα citations σε οποιονδήποτε πολιτικό και να δεις είναι ιστοσελίδες.
Κοινώς πάπαλα η εργασιακή του εμπειρία.Ακόμα ένας μπούλης με τα λεφτά του μπαμπά.Το κακό δεν είναι στην εργασία.Το κακό είναι να πουλάς ότι δούλεψες με βύσμα τον μπαμπά και τα λεφτά του.Αυτό να το πουλάς σε άλλους ανθρώπους για να δείξεις ότι κάποιος είσαι.Όλη του η ζωή είναι αγορασμένη με τα λεφτά του μπαμπά.Εκεί είναι το θέμα.Αν δεν τον έλεγαν Μητσοτάκη,δεν θα τον ήξερε κανένας.Μετά τον Γιωργάκη ήρθε ο Κούλης.Να περιμένουμε τα παιδιά του Καραμανλή μετά ή κανένα ανιψιό;

Το πτυχίο του ποιο ακριβώς είναι.Σε ποιο τμήμα σπούδασε;Τι πρόγραμμα ακολούθησε;Τι μαθήματα διδάχτηκε;
Όσο για σκάνδαλα σε μεγάλα πανεπιστήμια κατά καιρούς βγαίνουν.Γιατί δεν μπορεί όλοι οι πλούσιοι γόνοι να είναι οι έξυπνοι αυτού του πλανήτη και οι υπόλοιποι να είναι οι χαζοί.Εκτός αν ξέρεις πολλούς μεροκαματιάρηδες να έστειλαν τα παιδιά τους σε αυτά τα πανεπιστήμια.

Γιατί πάπαλα; Από το 1995 γράφει ότι δουλεύει. Δέχομαι ότι τις θέσεις τις πήρε βυσματικά (αν και τα πτυχία του είναι από καλά πανεπιστήμια), άλλωστε η μισή Ελλάδα αυτό κάνει πιάνει δουλειά με μέσον. Δεν μπορείς όμως με σιγουριά να πεις ότι κάθονταν και δεν δούλεψε. Ειδικά όταν ήταν CEO venture capital και τον πρότειναν σαν global leader of tomorrow.
Για τις σπουδές δες τα αντίστοιχα προγράμματα των πανεπιστημίων αυτών. Δεν είναι κρυφή η πληροφορία. Όσο για τα σκάνδαλα εισαγωγής σε τέτοια πανεπιστήμια, πώς σχετίζεται με την απόδοση (αριστεία) στο πανεπιστήμιο; Δηλαδή όλοι οι καθηγητές του ήταν συνεννοημένοι και του έδιναν άριστα; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά το ρίσκαρε και λάδωσε και στο Στάνφορντ ενώ είχε λαδώσει το Χάρβαρντ για να μπει!
Μύθε πρέπει να είσαι πολύ αθώος για να τα λες αυτά.Πληρωμένα είναι όλα.Πανεπιστημία,δουλειές,τυχάρπαστα βραβεία.
Επειδή μπήκα στην σελίδα του Πανεπιστημίου αλλά δεν βρήκα τα σχετικά.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τετ 29 Μάι 2019 16:54 »
 .

Σωστά αποφεύγεις να πεις κάτι δικό σου επί προσωπικού επιπέδου, όχι ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά το λέω επειδή σκέφτομαι ότι κακώς εγώ έγραψα τόσα για μένα. Δεν αφορούν σχεδόν κανέναν σας και θα ήθελα να σβηστούν τα σχετικά κείμενα από τους μοντεράτορες.
Υ.Γ. όσον αφορά το τελευταίο για τα δάνεια που είπες, άραγε ποσα δις χάθηκαν με τις διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Εσύ να πληρώσεις αυτά (και του ΠΑΣΟΚ) κι εγώ πληρώνω της ΝΔ. Εντάξει;
εγω σου μιλαω για δανεια των κομματων( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) απ τις τραπεζες και συ μου απαντας γενικα κι αοριστα για δανεια..εεε λοιπον θα προσπαθησω μια τελευταια φορα να στο εξηγησω αν και πολυ αμφιβαλλα αν θες να καταλαβεις
  αλλο ειναι να φεσωνεις την τραπεζα( ουσιαστικα τις ληστεψανε απο μεσα οι καθως πρεπει γραβατωμενοι <κυριοι>που τις διοικουσανε) κι αλλο να βγαινεις στην Ευρωπη να ζητας δανεικα για ν αναπληρωσεις τα ληστευμενα ..ο Συριζα σαν κομμα εχει δανειοδοτηση την οποια αποπληρωνει κανονικα..η νουδουλα σου ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΗς ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟς...τι δεν καταλαβαινεις...η φωφαρα σαν τραπεζικος υπαλληλος συνταξιουχος απ τα 35 της δεν εχει ακομα αυτο το θρασσος να το πει φανερα..εξαλλου δεν εχει και ομαδα αληθειας στο κομμα της..αλλα περιμενει κι αυτη υπομονετικα να βγειτε για να καθαρισει τους παλιους λογαριασμους ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ..
  Τι ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ ..ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ τΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΞΑΥΛΩΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT TΑ ΣΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ δινοντας δανεια ο ενας στον αλλο σε γνωστους και φιλους εκεινος ο Φειλιπιδης κι ετρεξε να κρυφτει στην αγκαλια του Ερντογαν...
  αληθεια τι εγινε εκεινη η υποθεση?εσκασαν τοσες αλλες στην πορεια που τα παλια τα ξεχασαμε...
  Νοβαρτις Κεελπνο ηταν στα χρονια των μνημονιων.η μασα καλα κρατουσε ενω ο κοσμακης εφτιαχνε κι αλλες τρυπες στο ζωναρι γιατι πρωτα βγαιν η ψχη και μετα το χουι λεει ο θυμοσοφος λαος..το δικο σας το χουι ηταν οι ρεμουλες και οι ληστειες των γκαγκστερ με γραβατα και στυλο..
  ε λοιπον απο καπου επρεπε να βρεθουν τα λεφτα για να καλυφτουν αυτες οι τρυπες για τις πληρωμες του Δημοσιου και την 3τη ανακεφαλαιοποιηση των μπουρδελοτραπεζων.
  ο Τσιπρας διαπραγματευθηκε δανειο απ τον ΕΣΜ με επιτοκιο που δε βλεπατε ουτε στα ονειρα σας κι απ αυτα τα λεφτα δε χρησιμοποιηθηκαν ολα γι αυτο υπαρχει και το αποθεμα και τριβετε τα χερια σας για να ξαναβαλετε χερι ..οσο για το Αλβανακι που ειπα το παιρνω πισω κι αυτο αφου εχεις συγγενεις εκει και δε θες να θιγεται η υποληψη τους..Μολδαβακια σε πειραζει η κατι αλλο  χωρις ναναι συγγενεις μας?ΑΥΤΗ ΕΙΝ Η ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ
  κουλης λοιπον για να γαμαμε τα παιδια ολων των Βαλκανιων ατιμωρητα(εκτος των συγγενων μας παντα)...
 και Μισελ ευρωβουλη με τις ευλογιες του συντηρητικου χριστεπωνυμου πληθους της Ελλαδας για να συμπαρασταθει στους ρωμαιοκαθολικους ιερεις,που κι εκεινοι εχουν κατι μπλεξιματα ΜΙΑς Κ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τετ 29 Μάι 2019 16:56 »
Eπειδη υπαρχουνε τα στοιχεια το πως αυξηθηκανε τα χρεη....

Γιατι σαν κρατος παντα ειχαμε χρεη

Το χρεος τριπλασιαστηκε επι πατερα του Ζαβου που ετρωγε με χρυσα κουταλια σε ολες τις εποχες,συνειχιστηκε αυξηθηκε  με την Ολυμπιαδα του Κινεζου Σημιτη και το τελειωτικο χτυπημα ηρθε με τον Χοντρο τον Καραμανλη που καθε μερα ξεσπουσε σκανδαλο

Ε λοιπον για κατ εκει παμε
Αφου τα θελει ο κωλος μας μια χαρα

Ας συνεχισουνε το παρτυ οι εφοπλισταδες,επιχειρηματιες  καναλαρχες και φαρμακοβιομηχανοι με αγαστη συνεργασια με ξενα συμφεροντα

Χρωσταει τοσες πολλες χαρες για την προβολη του και την διαφημιση και ολα τα συναφη που βγηκε κυβερνηση  ο ζαβος..που ο μισος προυπολογισμος θα παει εκει
Επισης θεωρω δεδομενο πως θα διαγραφτουνε τα χρεη Πασοκ-ΝΔ?
Δεν υπαρχει περιπτωση

Πληρωνε μαλακα λαουτζικο ξανα...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τετ 29 Μάι 2019 17:25 »
Σύμφωνα με τον Κυρανάκη, δεν βάρεσε κανόνι η ΝΔ αλλά αποπληρώνει τα χρέη της χρησιμοποιώντας την κρατική επιχορήγηση (κάτι που παίρνουν όλα τα κόμματα).

Αλήθεια τι έγινε με το περιβόητο σκάνδαλο της Νοβάρτις που ο Σύριζα το είχε σημαία εναντίον της ΝΔ; Μήπως ανακάλυψε ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός και το έθαψε σαν θέμα η κυβέρνηση πριν εκτεθεί κι άλλο;

Όταν μιλάς λοιπόν για ηθική και τι πρεσβεύει το κάθε κόμμα, πρώτα θα κοιτάς τον Αλ6 που είναι ταυτόσημο με το ψέμα.

Αγιούτε, το είχα μελετήσει παλιότερα και αν θυμάμαι καλά το χρέος είχε αυξηθεί υπερβολικά (ποσοστιαία επί του ΑΕΠ) επί Αντρέα, επί Μητσοτάκη, επί Κωστάκη και επί Γιωργάκη.
Ο Σημίτης έκανε σχετικά καλή διαχείριση και συγκράτησε το ποσοστό αυτό σταθερό.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τετ 29 Μάι 2019 17:30 »
Επειδή βαριέμαι να ψάξω..
Την περίοδο διακυβέρνησης του Σύριζα, πόσο μειώθηκε το χρέος μας?
....