Σύμφωνα με τον Κυρανάκη, δεν βάρεσε κανόνι η ΝΔ αλλά αποπληρώνει τα χρέη της χρησιμοποιώντας την κρατική επιχορήγηση (κάτι που παίρνουν όλα τα κόμματα).
Αλήθεια τι έγινε με το περιβόητο σκάνδαλο της Νοβάρτις που ο Σύριζα το είχε σημαία εναντίον της ΝΔ; Μήπως ανακάλυψε ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός και το έθαψε σαν θέμα η κυβέρνηση πριν εκτεθεί κι άλλο;
Όταν μιλάς λοιπόν για ηθική και τι πρεσβεύει το κάθε κόμμα, πρώτα θα κοιτάς τον Αλ6 που είναι ταυτόσημο με το ψέμα.
Αγιούτε, το είχα μελετήσει παλιότερα και αν θυμάμαι καλά το χρέος είχε αυξηθεί υπερβολικά (ποσοστιαία επί του ΑΕΠ) επί Αντρέα, επί Μητσοτάκη, επί Κωστάκη και επί Γιωργάκη.
Ο Σημίτης έκανε σχετικά καλή διαχείριση και συγκράτησε το ποσοστό αυτό σταθερό.
Καλα μου κανεις πλακα
Μου βαζεις τον Κυρανακη που ειναι το κλασικο Δαπιτοσκυλο και λεει τα δικα του
Λοιπον το Πασοκ και η ΝΔ θα αποπληρωσουνε το χρεος τους σε 150 χρονια ειναι ετσι η οχι??????????
Δηλαδη μας δουλευεται
Η Νοβαρτις ειναι παγκοσμιο σκανδαλο,απλα στην Ελλαδα συμφωνα με Αμερικανους και Ευρωπαιους εγινε του μουνιου το πανυγυρι
Ασε ρε φιλε ειναι ανθρακας
Για αυτο εχουνε λυσσαξει ο Μπουμπουκος και ο Λοβερδος ωστε να γλιτωσουνε τα δικαστηρια και μιλαει ο Μπουμπουκος για παραγραφες
Πλακα μου κανεις
Ε λοιπον δεν σας πιστευει κανεις
Δηλαδη οτι δεν μπηκε κανεις μεσα στην Ζιμενς σημαινει οτι ουτε εκει υπηρχε Σκανδαλο για αυτο η αδελφουλα του Ζαβου εβγαζε τον Χριστοφορακο μουλωχτα εκτος ελλαδας....Βατοπαιδια επισης
Γενικως μπηκαμε 600 δις μεσα,αλλα ολοι οι πολιτευτες σε Νεα Δημοκρατια και Πασοκ ειναι λαδι
Οσο για τον Ζαβο
Εδω ρε φιλε δεν αποπληρωνε ο Ζαβος τον Κυρηκα Χανιων
Εδω βρεθηκε οφσορ της γυναικας του...Ετσι παει τα λεφτα μας πρεπει να ειναι στο εξωτερικο αν εισαι πρωθυπουργος
Εδω ειναι μεσοτοιχια οι Βιλες με τον Χριστοφορακο
Και μας ελεγε το ζαβο πως απλα με την ζιμενς επαιρνε ηλεκτρικες συσκευες
Παμε και στον Τσιπρα
Γινανε δευτερες εκλογες και κερδισε με το μνημονιο μεσα
Ναι η ΟΧΙ??????????????
Πες μου ενα ψεμα που ειπε για αυτη την τετραετια και οχι στο πρωτο εξαμηνο.....Γιατι θες δεν θες
Και πρωτη φορα στα χρονικα ειχε πλεονασμα ο προυπολογισμος δεν εχει ξαναγινει
Και θα μειωθει το ενφια
Και βγηκαμε απο το μνημονιο*θεσμους*
Και θα μειωθει το εφκα
Και ανεβηκε ο χαμηλωτερος μισθος εστω για πρωτη φορα αυτο το πενηνταρικο
Και ανεβηκαν εστω και λιγο οι συνταξεις μετα απο δεκα χρονια
Ο ανασφαλιστος πηγαινει δωρεαν στα νοσοκομεια**Καλα μην πιασω το θεμα γιατι ηταν για κλωτσες ολοι τους στην ΝΔ-Πασοκ**Και λιγα λεει ο Πολακης...
Και μειωθηκανε οι τιμες του φαρμακου
Και επιδοματα δινανε για τους απορους χωρις δουλεια
Και μειωνονται οι συντελεστες ΦΠΑ σε τροφιμα και μαγαζια
Και μας αναβαθμισανε αυτοι γαμημενοι διεθνεις οικοι,νομιζω σε Β+,νομιζω εχει να συμβει πανω απο 15 χρονια
Και διπλασιαστηκε ο τουρισμος
Για δρομους δεν λεω τιποτα....Μονο το οτι το Κοριμθου-Πατρων για δεκα χρονια ηταν μονοδρομος και πληρωνε ο κοσμος τα λεει ολα με το φιλο τους τον Μπομπολα
Δεν σου λεω οτι ειναι τελεια,εχουνε κανει και αυτοι λαθη,αλλα τουλαχιστον ειναι η μοναδικη κυβερνηση που προσπαθει για κατι καλο
Η συγκριση θες δεν θες με την Νεα Μιζοκρατια και το Πασοκ ειναι χαωδης οσο και αν προσπαθεις