Αποστολέας Θέμα: Εκλογικά 2019  (Αναγνώστηκε 29833 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εκλογικά 2019
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 14:57 »
ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ...ΜΠΕΕΕΕΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Μάι 2019 15:07 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 15:54 »
Τσακωνόμαστε για τα σε ποιο από τα δυο μαντριά θα μπούμε;

Αλληλοκατηγορούμαστε τα πρόβατα δυο γειτονικών μαντριών;

Υ.Γ. Και οι τσοπάνηδες και τα πρόβατα ίδια είναι. Άντε να αλλάξουν τα χρώματα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 16:04 »
Oι τσοπανηδες,τα μαντρια και τα προβατα εχουνε μεινει αναλλοιωτα και μετα μνημονιου εποχη...
Δεν θα ψηφισε το 41% κομματα οπως την Νεα Δημοκρατια και Πασοκ το εκλογικο σωμα ακομα

Δηλαδη ο Συριζα ειναι δεκαετιες κυβερνηση και τωρα εγινε συστημικο κομμα..

Ποια μαντρια
Ο Συριζα δεν υπαρχει ουτε στα πανεπιστημια,αλλα ουτε καν στις τοπικες....

Αν μιλουσαμε για μαντρωμα και τοπικες η Νεα Μιζοκρατια και το Πασοκ θα ειχανε αυτοδυναμια με 90%

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 16:31 »

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 16:42 »
Ο Μπουλης    σαλαγάει   τα αμνοερίφια ...

Για όσους είναι μέσα στο μαντρί να τον χαίρεστε...
ξουραφι μυαλό...στουρνάρι που  ακονίζει  λιθάρια ποταμίσια...
τρία πτυχία πήρε ο τέτοιος...  Όλα με  άριστα το 10 και σε επτά χρονιά..
 Επικροτώ  κι εγώ... άξιο παλικάρι...στο πιτς φιτίλι τελείωσε...
 είδες τι είναι να έχεις  πατέρα με λιανωματα? 
το γραφείο το  εξοπλίζει η Ζίμενς, έχει εταιρίες με  παρά στα νησιά  Χοκκάιντο,  Σικόκου,  Κυούσου και Χόνσου ( τα γαμ@@να  μου τα έβαλαν διαγώνισμα και δεν τα ήξερα , τα ξαναθυμήθηκα τελευταία με το Μπουλη) , γαμ@ει και δέρνει αφού δε δίνει τσακιστή στην εφορία  ( για το σόι ήθελα να πω..) και τέλος γίνεται αρχηγός κόμματος...  δηλαδή τσοπάνος που τα ξέρει ούλα....

Υ.Γ. Ακούσατε τι είπε εκείνη η Ξαφα?
Ήταν λάθος που δεν κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις...
Μύθε είναι αλήθειά?
Μήπως την έβαλε ο άλλος να παπαγαλίζει από τώρα?
Εγώ πάντως τη μέρα της Αγίας Κυριακής θα είμαι εκεί για να ανάψω λαμπάδα...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 16:51 »
https://www.tribune.gr/politics/news/article/582153/ypopsifios-voyleytis-nd-tha-paroyme-aichmalotoys-polemoy-toys-psifoforoys-toy-syriza.html

Eκτος απο πραιτα και τσομπαναραιους εχει λυκους και στρατοπεδα συγκεντρωσης η ιστορια...
  ως γνωστον οι καταπιεσμενοι κ κομπλεξικοι μολις παρουν την εξουσια βγαζουν το κομπλεξ καταπιεσης πανω στους αλλους..οπως κ οι αρχαιοι ελεγαν<αρχη ανδρα δεικνυσι>
τ ειν αυτοι ρε ...και δε βγηκαν ακομα..
  ουι ουι μαναμ....εχουν να κλαψουν μανουλες :facepalm:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Μάι 2019 16:56 από paspaliars »

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 17:09 »
Α.... μην ξεχάσετε να βάλετε και τούτον στο μαντρί, θα σας είναι πολύ χρήσιμος...

https://menshouse.gr/extras/111152/kyriakos-velopoylos-oi-6-protes-kiniseis-poy-yposchethike-kai-tha-kanei-os-prothypoyrgos-pics

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 17:20 »
Επειδή οι Βουλευτικές αργούν, θα μου εξηγήσετε πως πάλι βγήκε ο Βλάχος για πλάκα;

Ποιοι τον ψηφίζουν ρε π...η μου;

Βγάλτε και Μπέγκα να το ολοκληρώσετε!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 18:19 »
  ρε τελεμε απ ολα οσα γραφει το αρθρο αυτο εχεις να πεις?δεν απορω που δε μπορεις ν αρθρωσεις λογο μ επιχειρηματα αφου η πλυση εγκεφαλου εκει οδηγει
 στην μιμηση ομως καλος εισαι  :takataka:,ιδανικο υποκειμενο καταντησες υποχειριο στις ορεξεις των κομματικων καθοδηγητων
  και λιγα λογια για τον ξαδερφο..στις 10 το βραδυ θα ξαναμπει ..Στο λεω εγω απο τωρα,για να σου γραψει αν εχει ορεξη απ την κουραση γιατι η δουλεια του δεν ειναι να ξυνεται μπροστα απο ενα γραφειο η να μπαινει στο fb απ το κινητο..

...ΤΕΛΕΜΕ Ε ΤΕΛΕΜΕ...
υ.γ. στειλε mail για διευκρινησεις στην omada alitheias του κομματος αν δεν ξερεις τι ειν ο ΤΕΛΕΜΕς

Απλά ανταποδίδω τις χειρονομίες. Καμιά φορά χρειάζεται κανείς να κατέβει επίπεδο για να περάσει το μήνυμα.
Όσο για δουλειά, κάποιοι από εμάς δουλεύουνε πολλές ώρες και ακόμα και τα ΣΚ.  Όταν κάποιος μπαίνει στο νετ για διάλειμμα καλό είναι.

@chilly, ο Λοβέρδος δεν είναι ΝΔ.

Αποσυνδεδεμένος PASpaliaridis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 18:34 »
Τσακωνόμαστε για τα σε ποιο από τα δυο μαντριά θα μπούμε;

Αλληλοκατηγορούμαστε τα πρόβατα δυο γειτονικών μαντριών;

Υ.Γ. Και οι τσοπάνηδες και τα πρόβατα ίδια είναι. Άντε να αλλάξουν τα χρώματα.
  δεν ξερω Λαμια αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου προβατο με γεια σουμε χαρα σου... διαλεξε τσομπανο...εγω ομως εχω μνημη ,λογικη σκεψη και γενικα λογο-ους να θεωρω τον εαυτο μου πολιτη κι οχι απλα ζωντανο...κι αν καποιος μου λεγε καταμουτρα μεσα στο μαντρι ,στο παχνι η σε σταυλο θα τον διαολοστελνα την ιδια στιγμη
  οι γενικευσεις να λειπουν σε παρακαλω  ...προσβαλλεις κοσμο και συ με τα γραφομενα σου :stop:

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 18:45 »
  ρε τελεμε απ ολα οσα γραφει το αρθρο αυτο εχεις να πεις?δεν απορω που δε μπορεις ν αρθρωσεις λογο μ επιχειρηματα αφου η πλυση εγκεφαλου εκει οδηγει
 στην μιμηση ομως καλος εισαι  :takataka:,ιδανικο υποκειμενο καταντησες υποχειριο στις ορεξεις των κομματικων καθοδηγητων
  και λιγα λογια για τον ξαδερφο..στις 10 το βραδυ θα ξαναμπει ..Στο λεω εγω απο τωρα,για να σου γραψει αν εχει ορεξη απ την κουραση γιατι η δουλεια του δεν ειναι να ξυνεται μπροστα απο ενα γραφειο η να μπαινει στο fb απ το κινητο..

...ΤΕΛΕΜΕ Ε ΤΕΛΕΜΕ...
υ.γ. στειλε mail για διευκρινησεις στην omada alitheias του κομματος αν δεν ξερεις τι ειν ο ΤΕΛΕΜΕς

Απλά ανταποδίδω τις χειρονομίες. Καμιά φορά χρειάζεται κανείς να κατέβει επίπεδο για να περάσει το μήνυμα.
Όσο για δουλειά, κάποιοι από εμάς δουλεύουνε πολλές ώρες και ακόμα και τα ΣΚ.  Όταν κάποιος μπαίνει στο νετ για διάλειμμα καλό είναι.

@chilly, ο Λοβέρδος δεν είναι ΝΔ.
  το μηνυμα οτι ξερεις μονο να μιμεισαι το χεις περασει δε χρειαζεται να προσπαθησεις αλλο..
  εξαρτημενο αντανακλαστικο λεγετ αυτο και χαρακτηριζει τις παιδικες ηλικιες μεχρι ο εγκεφαλος να ωριμασει και να υποχωρησει σταδιακα...οσο εισαι ομως <δεκτικος> στην πλυση εγκεφαλου δε θα υποχωρησει ποτε...αν νομιζεις οτι καθε σταση δεν εχει και τ αναλογο τιμημα εισαι γελασμενος...
  οσο θα σαι μεσα στο μαντρι και θ αναπαραγεις απλα την προπαγανδα της omadas alithias θα λειτουργεις με  αντιδρασεις αμοιβαδας...οταν κανεις εστω προσπαθεια για παραγωγη λογου μ επιχειρηματα και λογικη σκεψη τα ξαναλεμε...
...τελειωσα μαζι σου ...
αι τωρα μεσα μεσα μεσα μεσα στο μαντρι... :P :P :P

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 18:54 »
.....και μιας και μιλουσαμε για χρηματοδοτησεις κομματων ισως αυτο σας φανει χρησιμο....

https://www.ethnos.gr/politiki/30065_proeklogikes-kontres-gia-ta-daneia-nd-pasok

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 19:01 »
  το μηνυμα οτι ξερεις μονο να μιμεισαι το χεις περασει δε χρειαζεται να προσπαθησεις αλλο..
  εξαρτημενο αντανακλαστικο λεγετ αυτο και χαρακτηριζει τις παιδικες ηλικιες μεχρι ο εγκεφαλος να ωριμασει και να υποχωρησει σταδιακα...οσο εισαι ομως <δεκτικος> στην πλυση εγκεφαλου δε θα υποχωρησει ποτε...αν νομιζεις οτι καθε σταση δεν εχει και τ αναλογο τιμημα εισαι γελασμενος...
  οσο θα σαι μεσα στο μαντρι και θ αναπαραγεις απλα την προπαγανδα της omadas alithias θα λειτουργεις με  αντιδρασεις αμοιβαδας...οταν κανεις εστω προσπαθεια για παραγωγη λογου μ επιχειρηματα και λογικη σκεψη τα ξαναλεμε...
...τελειωσα μαζι σου ...
Κάποιοι έχουν πολύ χρόνο στη διάθεση τους και  :takataka: ενώ άλλοι για να μην χαλάνε άσκοπα το χρόνο τους με υποστηριχτές κατσαπλιάδων καταφεύγουν στη γρήγορη αντιγραφή. Τι να κάνουμε. Ο χρόνος είναι χρήμα.
Ελπίζω να μην κάνεις κωλοτούμπα σαν τον αρχηγό σου και ξαναασχοληθείς μαζί μου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 19:42 »
Εχω αποροια πως λειτουργει το μυαλο ενος δεξιου πραγματικα
Αληθεια δεν μπορω τους κατανοησω
Δεν το λεω ειρωνικα

Βρε Μυθος μπορεις να μου εξηγησεις τους λογους που ψηφισες την Νεα Δημοκρατια του Κουλη?

Βγαλε το Συριζα εξω....Ξερω για εσενα ειναι κακος,καταστροφικος,η χειροτερη κυβερνηση και ολα αυτα χωρις επιχειρηματολογια ομως

Αλλα τι στον πουτσο ειδες στην Νεα Δημοκρατια και στο Ζαβο ??????????????
Μπορεις να μου εξηγησεις

Γιατι η ολη η φαση να μην ψηφισεις ενα καποιο αλλο δεξιο κομμα λαικο και νορμαλ στις θεσεις του*εκτος απο Χρυση Αυγη εννοειτε* ειναι πολυ υποπτο

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Μάι 2019 19:48 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 19:52 »
Ρε αγιούτε, συ :mono:γνώμη που παρεμβαίνω, αλλά το ίδιο μπορεί να ρωτήσει και ο my8os για σένα...Αφού οι λογικά σκεπτόμενοι ξέρουμε, οτι τέτοιες κουβέντες δεν βγάζουν πουθενα, τι τις κάνουμε??

Για να προσβάλλουμε τους άλλους? Γιατί? Λες και θα αλλάξει κανένας γνώμη, με αυτά που λέγονται εδώ..Οχι.. Απλά πάμε σε επίπεδο υπό το μηδέν όσον αφορά τις προσβολές! :stop:
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 19:55 »
Γιατι για εμενα δειχνει πως δεν σας ενδιαφερει ο τοπος
Αλλα το μονο που σας απασχολει ειναι να ριξετε ενα αριστερο κομμα

Και ειμαι σιγουρος για αυτο
Ο αντιαριστερισμος σας εχει διαλυσει το κρατος και θα συνεχισει
ετσι το βλεπω

Ε λοιπον σου λεω,πως αν κερδιζε ενα λαικο δεξιο κομμα τις εκλογες*ναι βεβαιως θα ειχα διαφορετικες αντιληψεις με αυτο το κομμα* θα το αποδεχομουνα
Αλλα εσεις ψηφιζεται Νεα Δημοκρατια μονο και μονο για να πεσει αριστερη κυβερνηση ειναι απλο το πραγμα
Και η βελτιωση του βιοτικου επιπεδου του κρατους παει περιπατο απλα τα πραγματα

Αλλα εχετε τοσο μισος μεσα σας που οι ριζες κρατανε δεκαετιες απο παππουδες....Προσεξε εισαι δεξιος και οχι ακροδεξιος για να μην πεσεις στην λουμπα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 19:58 »
Ρε αγιούτε, συ :mono:γνώμη που παρεμβαίνω, αλλά το ίδιο μπορεί να ρωτήσει και ο my8os για σένα...Αφού οι λογικά σκεπτόμενοι ξέρουμε, οτι τέτοιες κουβέντες δεν βγάζουν πουθενα, τι τις κάνουμε??

Για να προσβάλλουμε τους άλλους? Γιατί? Λες και θα αλλάξει κανένας γνώμη, με αυτά που λέγονται εδώ..Οχι.. Απλά πάμε σε επίπεδο υπό το μηδέν όσον αφορά τις προσβολές! :stop:

Οχι δεν προσβαλλα κανενα μυθο
Ειπα δεν το λεω ειρωνικα
Θελω να μαθω το σκεπτικο τους απλα

Μπορει ευκολα να με ρωτησει το ιδιο πραγμα
Δεν εχω κανενα προβλημα

Το οτι ψηφισατε Νεα Δημοκρατια
Ναι ειναι καχυποπτο για εμενα,τι θες να πω ψεματα....
Πως να το κανουμε και το εξηγησα στο απο πανω ποστ πιο λεπτομερειακα

Ας μου απαντησει καποιος τι βλεπει καποιος στον Κουλη και στην Νεα Δημοκρατια
Επιμενω
Και μπορει να μου κανει την ιδια ερωτηση απλα τα πραγματα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 20:14 »
Ετσι και αλλιως βγηκατε κυβερνηση,ειναι δεδομενο

Δεν κανω σπεκουλα..

Απλα τι κανει καποιον να ψηφισει την Νεα Δημοκρατια το ενα κομμα απο τα δυο που ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ την Ελλαδα και γιατι να ψηφισει καποιον αλλο εναν Μητσοτακη*οικογενειοκρατια το ιδιο λεγατε εσεις για Παπανδρεου μην ξεχνιομασται*

Λυστε μου την αποροια?????????????????????

Πιστευω δεν θα παρω απαντηση

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 20:38 »
...τελειωσα μαζι σου ...
Κάποιοι έχουν πολύ χρόνο στη διάθεση τους και  :takataka: ενώ άλλοι για να μην χαλάνε άσκοπα το χρόνο τους με υποστηριχτές κατσαπλιάδων καταφεύγουν στη γρήγορη αντιγραφή. Τι να κάνουμε. Ο χρόνος είναι χρήμα.
Ελπίζω να μην κάνεις κωλοτούμπα σαν τον αρχηγό σου και ξαναασχοληθείς μαζί μου.
σιγα μην κατσω να σκεφτω για ν απαντησω εσενα... στο ποδι τα γραφω...
  το ξερω οτι το βλεπεις  σα λυτρωση,οπως επισης ξερω οτι με τυπους διανοητικου επιπεδου αμοιβαδας που εχουν εκπαιδευτει πολιτικα με συνθηματα και α και ου,δε μπορεις να κανεις διαλογο..
... γι αυτο το κοβω με σενα μην ανησυχεις ...δε θ αφησουμε ομως το φορουμ στις ορεξεις της προπαγανδας σας,
  αγιουτε αυτη ειν η αιτια που δε μπορουν ν αρθρωσουν λογο κι επιχειρηματα κι επιχειρουν με τσιτατα κι επικεφαληδες να κερδισουν τις εντυπωσεις αναπαραγοντας οτι βγαζει ο βοθρος της omadas alhtheias .
  Μη σΠΑΣ το κεφαλι σου αγορι μου..οπως το ξερει κι ο κουλης οτι  εχουν αυτο το επιπεδο γι αυτο τους αποκαλει εμμεσως γιδια μες στα μουτρα τους κι αυτα χειροκροτανε κι απο πανω..αν τους αποκαλεσεις ομως εσυ <θιγονται>σαν τις  πουτανιτσες ,που θιγονται οταν κανεις τους τη λεει δημοσιως...εχεις ακουσει το <απο μπρος παρθενα κι απο πισω μπαινουν τραινα? ε αυτο αντικατοπριζει τη σταση ζωης τους
.,τετοια ηταν παντα η κουλτουρα των γλυφτων και των σφωγγοκωλαριων...βαρα κι αλλο αρκει ν αρπαξω κανα κομματι να τη βολεψω..δεν αλλαζουν αυτοι...
  αλι και τρισαλι αν ερθουν στην εξουσια,ως αιχμαλωτους πολεμου μας θεωρουν,ας ετοιμαζουμε τις βαλιτσες μας
  ελπιζω ο ελληνικος λαος να κοψει την πλακα και να λογικευτει τελευταια στιγμη γιατι το τι μας περιμενει δε λεγεται
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Μάι 2019 20:43 από PASpaliaridis »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 20:57 »
Αγίουτε, και εσύ θέλω να μου πείς, θεωρείς οτι είχαμε αριστερό κόμμα στην εξουσία?

(Πάντα φιλικά εεεεεεεεεε, μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!!)
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 21:05 »
Εχω αποροια πως λειτουργει το μυαλο ενος δεξιου πραγματικα
Αληθεια δεν μπορω τους κατανοησω
Δεν το λεω ειρωνικα

Βρε Μυθος μπορεις να μου εξηγησεις τους λογους που ψηφισες την Νεα Δημοκρατια του Κουλη?

Βγαλε το Συριζα εξω....Ξερω για εσενα ειναι κακος,καταστροφικος,η χειροτερη κυβερνηση και ολα αυτα χωρις επιχειρηματολογια ομως

Αλλα τι στον πουτσο ειδες στην Νεα Δημοκρατια και στο Ζαβο ??????????????
Μπορεις να μου εξηγησεις

Γιατι η ολη η φαση να μην ψηφισεις ενα καποιο αλλο δεξιο κομμα λαικο και νορμαλ στις θεσεις του*εκτος απο Χρυση Αυγη εννοειτε* ειναι πολυ υποπτο

Θα σου πω φίλε, και επειδή δεν μου έκανες προσωπική επίθεση όπως κάποιοι άλλοι ομοϊδεάτες σου.
Τώρα γύρισα από τη δουλειά από το πρωί, προς πληροφόρηση κάποιων που θεωρούν μόνον τον εαυτό τους μεροκαματιάρη οπότε θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω:
Πρώτον, προχτές δεν ψήφισα ΝΔ. Στις ευρωεκλογές στη θεωρία ψηφίζει κάποιος άτομα με Ευρωπαϊκή νοοτροπία και όχι κόμματα, ασχέτως αν στην πράξη παίρνουν γραμμή από τα κόμματα. Θα την ψηφίσω όμως στις εθνικές. Γιατί; Καθαρά από ιδεολογία.
α) Θεωρώ την αριστερή ιδεολογία ναι μεν θεμιτή, μη εφαρμόσιμη δε. Ο λόγος απλός: απευθύνεται σε καλούς ανθρώπους και αλτρουιστές. Δυστυχώς ο κόσμος μας είναι πολύ μακριά από τέλειος, γεμάτος κακία και ανθρώπους που κοιτάνε πρώτα την πάρτη τους. Έτσι λοιπόν η αριστερά ως κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στην ιστορία. Ακόμα και η Κούβα. Έχω δει και ζήσει (έστω για λίγο) από κοντά τι έχει κάνει ο κομμουνισμός στον απλό λαό. Ε λοιπόν αυτό δεν θέλω να το ξαναδώ και μακάρι όλοι οι αριστεροί να είχαν ζήσει σε μια χώρα πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα να δουν τι εστί βερίκοκο.
β) Δεν θα βγάλω σκανδαλόμετρο για να ψηφίσω αυτόν με τα λιγότερα σκάνδαλα. Ακόμα και ο ψευδο-αριστερός ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε σε λίγα χρόνια να μας 'σκανδαλίσει' ουκ ολίγες φορές. Ο άνθρωπος έχει πολλά ελαττώματα για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα και εμείς ειδικά είμαστε παλιοφάρα, Βαλκάνιοι με όλη τη σημασία της λέξεως.
γ) Ο κόσμος κινείται γύρω από το κεφάλαιο, καλώς ή κακώς. Θεωρώ ότι η Δεξιά είναι πιο εντρυφισμένη και σχετική με τον καπιταλισμό και μπορεί να κινηθεί καλύτερα. Χωρίς το κεφάλαιο, δεν υπάρχουν εταιρείες για να δουλέψει ο κόσμος. Πλείστα τα παραδείγματα εταιρειών που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω υπερφορολόγησης για να συντηρήσουμε το Δημόσιο, που κατά μεγάλο ποσοστό έχει 'βολευτεί' ψηφοθηρικά.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Εσύ γιατί ψηφίζεις αριστερά;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 22:39 »
ρε μ@λ@κα ξα PASpaliaridh φτανει πια με το μυθο...τον εχεις αρπαξει και τον βαρας σα χταποδι..ελεος...
  και συ ρε μυθε τι τον τσιγκλας ?ειν και λιγο αψυς ο ξαδερφος, το τσιπουρο το πιν ανερωτο...αιντε πια...οποιος θελει ας καταλαβει οτι θελει ..
  αλλα το να λες οτι δεν ψηφισες ΝΔ και να μας αραδιαζεις ολα τα συνθηματα του κυρανακη αυτα τα 2 δεν ταιριαζουν..παιρνεις ορκο ?αν παρεις εγω θα σε πιστεψω

υ.γ.ξαδερφε σημερα μπηκα και λιγο μεσημερι.. B-) ....σπαστο ειχα σημερα κι ειπα να το χαρω ..πριν αρχισει το ηλιος μ ηλιο του κουλη εχουμ ακομα λιγο καιρο :P

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 23:44 »
αλλα το να λες οτι δεν ψηφισες ΝΔ και να μας αραδιαζεις ολα τα συνθηματα του κυρανακη αυτα τα 2 δεν ταιριαζουν..παιρνεις ορκο ?αν παρεις εγω θα σε πιστεψω

Ο όρκος είναι για μη χριστιανούς. Δεν με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις ή όχι.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 30 Μάι 2019 23:47 »
Και κλάμα η...Μπεριστερα ρε παιδάκι μου 😁😁😁

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #149 στις: Παρ 31 Μάι 2019 00:28 »
Ρε παιδιά εσείς που καταλαβαίνετε κόψτε αυτή την ηλίθια συζήτηση.

Πάρτε το χαμπάρι: οι περισσότεροι δεξιοί, όσοι δηλαδή το πιστεύουν και δεν ψηφίζουν ευκαιριακά είναι χιμπατζήδες.Δεν βλέπετε επίπεδο πολιτικού διαλόγου;Γράφει ο άλλος και κλάμα η Μπεριστερα.Τι διαφορά έχει με τον Τάκη Τσουκαλά;

Πραγματικά όσοι καταλαβαίνετε στοιχειωδώς και προσπαθειτε να απαντάτε με επιχειρήματα και να κάνετε διάλογο αναρωτηθείτε τι είδους διάλογο μπορεί να γίνει με κάποιον ή κάποιους που πιστεύουν ότι φέτος μας έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια δεν μας εξηγούν γιατί μας έριξε φέτος και όχι πέρυσι ή προπερσυ αλλά το μυαλό τους δεν φτάνει έως εκεί.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!