Εχω αποροια πως λειτουργει το μυαλο ενος δεξιου πραγματικα
Αληθεια δεν μπορω τους κατανοησω
Δεν το λεω ειρωνικα
Βρε Μυθος μπορεις να μου εξηγησεις τους λογους που ψηφισες την Νεα Δημοκρατια του Κουλη?
Βγαλε το Συριζα εξω....Ξερω για εσενα ειναι κακος,καταστροφικος,η χειροτερη κυβερνηση και ολα αυτα χωρις επιχειρηματολογια ομως
Αλλα τι στον πουτσο ειδες στην Νεα Δημοκρατια και στο Ζαβο ??????????????
Μπορεις να μου εξηγησεις
Γιατι η ολη η φαση να μην ψηφισεις ενα καποιο αλλο δεξιο κομμα λαικο και νορμαλ στις θεσεις του*εκτος απο Χρυση Αυγη εννοειτε* ειναι πολυ υποπτο
Θα σου πω φίλε, και επειδή δεν μου έκανες προσωπική επίθεση όπως κάποιοι άλλοι ομοϊδεάτες σου.
Τώρα γύρισα από τη δουλειά από το πρωί, προς πληροφόρηση κάποιων που θεωρούν μόνον τον εαυτό τους μεροκαματιάρη οπότε θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω:
Πρώτον, προχτές δεν ψήφισα ΝΔ. Στις ευρωεκλογές στη θεωρία ψηφίζει κάποιος άτομα με Ευρωπαϊκή νοοτροπία και όχι κόμματα, ασχέτως αν στην πράξη παίρνουν γραμμή από τα κόμματα. Θα την ψηφίσω όμως στις εθνικές. Γιατί; Καθαρά από ιδεολογία.
α) Θεωρώ την αριστερή ιδεολογία ναι μεν θεμιτή, μη εφαρμόσιμη δε. Ο λόγος απλός: απευθύνεται σε καλούς ανθρώπους και αλτρουιστές. Δυστυχώς ο κόσμος μας είναι πολύ μακριά από τέλειος, γεμάτος κακία και ανθρώπους που κοιτάνε πρώτα την πάρτη τους. Έτσι λοιπόν η αριστερά ως κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στην ιστορία. Ακόμα και η Κούβα. Έχω δει και ζήσει (έστω για λίγο) από κοντά τι έχει κάνει ο κομμουνισμός στον απλό λαό. Ε λοιπόν αυτό δεν θέλω να το ξαναδώ και μακάρι όλοι οι αριστεροί να είχαν ζήσει σε μια χώρα πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα να δουν τι εστί βερίκοκο.
β) Δεν θα βγάλω σκανδαλόμετρο για να ψηφίσω αυτόν με τα λιγότερα σκάνδαλα. Ακόμα και ο ψευδο-αριστερός ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε σε λίγα χρόνια να μας 'σκανδαλίσει' ουκ ολίγες φορές. Ο άνθρωπος έχει πολλά ελαττώματα για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα και εμείς ειδικά είμαστε παλιοφάρα, Βαλκάνιοι με όλη τη σημασία της λέξεως.
γ) Ο κόσμος κινείται γύρω από το κεφάλαιο, καλώς ή κακώς. Θεωρώ ότι η Δεξιά είναι πιο εντρυφισμένη και σχετική με τον καπιταλισμό και μπορεί να κινηθεί καλύτερα. Χωρίς το κεφάλαιο, δεν υπάρχουν εταιρείες για να δουλέψει ο κόσμος. Πλείστα τα παραδείγματα εταιρειών που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω υπερφορολόγησης για να συντηρήσουμε το Δημόσιο, που κατά μεγάλο ποσοστό έχει 'βολευτεί' ψηφοθηρικά.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Εσύ γιατί ψηφίζεις αριστερά;