Αποστολέας Θέμα: Εκλογικά 2019  (Αναγνώστηκε 29824 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εκλογικά 2019
« Απάντηση #150 στις: Παρ 31 Μάι 2019 00:36 »
@chilly, ο Λοβέρδος δεν είναι ΝΔ.
Ναι, αλλά φίλε είπες οτι έθαψε την υπόθεση, ενώ μια χαρά συνεχίζει. Δεν έκανες καν διαχωρισμό, πασοκ νουδου. Είπες οτι έκλεισαν το θέμα. Ενώ δεν είναι έτσι.
Υ.Γ. Αν δεν είναι ο Λοβέρδος νουδου ποιος είναι;   ;)
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Παρ 31 Μάι 2019 05:30 »
αλλα το να λες οτι δεν ψηφισες ΝΔ και να μας αραδιαζεις ολα τα συνθηματα του κυρανακη αυτα τα 2 δεν ταιριαζουν..παιρνεις ορκο ?αν παρεις εγω θα σε πιστεψω

Ο όρκος είναι για μη χριστιανούς. Δεν με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις ή όχι.
  εγω ηξερα οτι οι χριστιανοι ορκιζονται με τη δεξιαν :P κι οτι οι αθρησκοι δεν ορκιζονται ..αλλα κι εκεινοι καπου μπορουν να ορκιστουν πχ στη συνειδηση τους  τι ειδους ανθρωπος εχεις γινει δεν ξερω...  η μαλλον ξερω..
.https://www.youtube.com/watch?v=4VnsDx37M2E   παντως ο φερετζες του ακομματιστου δε σου παει..βγαλτον..
   φιλτατε Μπακουλιερε οταν στα σχολικα η φοιτητικα σου χρονια <εκπαιδευεσαι πολιτικα> με αναρθρες κραυγες του τυπου και α και ου τι περιμενεις ν ακουσεις μετεπειτα ?επιχειρημητα λεει,ακου εκει επιχειρηματα....  τεσ πα...δεν ασχολουμαι ξανα μαζι σου κι εγω ...
:))
...καλημερα σας
[/font][/size]
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Μάι 2019 05:35 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Παρ 31 Μάι 2019 08:08 »
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
NΔ ρε και ξερο ψωμι..ας ειναι και μπαγιατικο ,ας ειν κι απ τα σκουπιδια... B-)
υ.γ.στην περιπτωση  δε συγκυβερνησης με φωφη το μενου θα χει και σαλατα απ τον  :P ....πρασινο καδο...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Παρ 31 Μάι 2019 08:35 »
@chilly, ο Λοβέρδος δεν είναι ΝΔ.
Ναι, αλλά φίλε είπες οτι έθαψε την υπόθεση, ενώ μια χαρά συνεχίζει. Δεν έκανες καν διαχωρισμό, πασοκ νουδου. Είπες οτι έκλεισαν το θέμα. Ενώ δεν είναι έτσι.
Υ.Γ. Αν δεν είναι ο Λοβέρδος νουδου ποιος είναι;   ;)

Είπα αυτό: "Αλήθεια τι έγινε με το περιβόητο σκάνδαλο της Νοβάρτις που ο Σύριζα το είχε σημαία εναντίον της ΝΔ; Μήπως ανακάλυψε ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός και το έθαψε σαν θέμα η κυβέρνηση πριν εκτεθεί κι άλλο;"
Νομίζω ήταν ξεκάθαρο ότι αναφερόμουν στην 'ευκαιρία' του ΣΥΡΙΖΑ να διασύρει τη ΝΔ ενώ εσύ το πας αλλού.
Όταν θάβεται ένα θέμα δεν σημαίνει ότι κλείνει αλλά ότι δεν προβάλλεται.

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Παρ 31 Μάι 2019 11:21 »
 Ο "κύριος" Μπάμπης Παπαδημητρίου κατεβαίνει υποψήφιος με τη νδ.  Αυτό για το πόσο σωστά και αντικειμενικά είμαστε ενημερωμένοι. Άξια η προπαγάνδα και η λάσπη τόσα χρόνια. Άδικο βέβαια για τον υπόλοιπο σκάι...

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Παρ 31 Μάι 2019 12:09 »
Έχασε και η ανεξάρτητη ελληνική δημοσιογραφία τον Αρβανίτη αλλά τον κέρδισε το τυχερό ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 😂.🙈🙉🙊🍌🍌🍌

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Παρ 31 Μάι 2019 12:27 »
 Θα βρει την Σπυράκη και τον Κύρτσο εκεί... Κρίμα που κρέμασαν τον Αυτιά.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Παρ 31 Μάι 2019 12:32 »
Εδώ ψηφίσαν τον Γεωργούλη !!!!
....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Παρ 31 Μάι 2019 12:39 »
Eνω οι αλλοι που ψηφισαν Ζαγορακη ειναι πιο εξυπνοι

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Παρ 31 Μάι 2019 12:58 »
Pastakis, δεν λέω κάτι διαφορετικό..Το ίδιο είναι...

Έξυπνοι είναι και αυτοί όμως που είχαν και τον καμμένο στην κυβέρνηση!!!

Οπότε, όλοι μία απο τα ίδια είναι...Γι αυτό επιμένω......Η κυβέρνηση που εχουμε, είναι τόσο αριστερή όσο είμαι εγω.!
....

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Παρ 31 Μάι 2019 13:26 »
 Εγώ αναφέρθηκα στην αντικειμενική δημοσιογραφία που μας ενημερώνει... Ούτε σε ηθοποιούς, ούτε σε τραγουδιστές αναφέρθηκα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Παρ 31 Μάι 2019 13:39 »
Αμα δεν σου αρεσει ο Μπαμπης εχουμε και Μπογδανο

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Παρ 31 Μάι 2019 18:13 »
Ασχετο αλλά και σχετικό. Δλδ από όλα αυτά τα λαμόγια που κυκλοφορούν στην βουλή, αυτοι που σας πείραξαν που κατέβηκαν υποψήφιοι είναι οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους, άσχετα με τις απόψεις τους. Μας πειράζει δλδ ο Γεωργούλης και ο Μπάμπης που τουλάχιστον αποδεδειγμένα δουλεύουν και δε σας πειράζουν όλα τα τεμπελόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και μας κουνάνε και το δάκτυλο. Είπα οτι είναι άσχετο το άν υποστηρίζετε τις ιδεες τους ή τα λεγόμενα τους.

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Παρ 31 Μάι 2019 18:32 »
 Ο Μπάμπης και οι συνάδελφοί του διαμορφώνουν απόψεις και επηρεάζουν τον λαό με ανακρίβειες και παραπλανητικές ειδήσεις. Αυτή είναι η διαφορά των δημοσιογράφων με τους ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και οποιονδήποτε άλλο... Όλοι μας έχουμε ακούσει τον Μπάμπη και το πόσο "αντικειμενικός" είναι. Τυχαίο είναι το γνωστό σύνθημα;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Παρ 31 Μάι 2019 18:54 »
Εχω αποροια πως λειτουργει το μυαλο ενος δεξιου πραγματικα
Αληθεια δεν μπορω τους κατανοησω
Δεν το λεω ειρωνικα

Βρε Μυθος μπορεις να μου εξηγησεις τους λογους που ψηφισες την Νεα Δημοκρατια του Κουλη?

Βγαλε το Συριζα εξω....Ξερω για εσενα ειναι κακος,καταστροφικος,η χειροτερη κυβερνηση και ολα αυτα χωρις επιχειρηματολογια ομως

Αλλα τι στον πουτσο ειδες στην Νεα Δημοκρατια και στο Ζαβο ??????????????
Μπορεις να μου εξηγησεις

Γιατι η ολη η φαση να μην ψηφισεις ενα καποιο αλλο δεξιο κομμα λαικο και νορμαλ στις θεσεις του*εκτος απο Χρυση Αυγη εννοειτε* ειναι πολυ υποπτο

Θα σου πω φίλε, και επειδή δεν μου έκανες προσωπική επίθεση όπως κάποιοι άλλοι ομοϊδεάτες σου.
Τώρα γύρισα από τη δουλειά από το πρωί, προς πληροφόρηση κάποιων που θεωρούν μόνον τον εαυτό τους μεροκαματιάρη οπότε θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω:
Πρώτον, προχτές δεν ψήφισα ΝΔ. Στις ευρωεκλογές στη θεωρία ψηφίζει κάποιος άτομα με Ευρωπαϊκή νοοτροπία και όχι κόμματα, ασχέτως αν στην πράξη παίρνουν γραμμή από τα κόμματα. Θα την ψηφίσω όμως στις εθνικές. Γιατί; Καθαρά από ιδεολογία.
α) Θεωρώ την αριστερή ιδεολογία ναι μεν θεμιτή, μη εφαρμόσιμη δε. Ο λόγος απλός: απευθύνεται σε καλούς ανθρώπους και αλτρουιστές. Δυστυχώς ο κόσμος μας είναι πολύ μακριά από τέλειος, γεμάτος κακία και ανθρώπους που κοιτάνε πρώτα την πάρτη τους. Έτσι λοιπόν η αριστερά ως κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στην ιστορία. Ακόμα και η Κούβα. Έχω δει και ζήσει (έστω για λίγο) από κοντά τι έχει κάνει ο κομμουνισμός στον απλό λαό. Ε λοιπόν αυτό δεν θέλω να το ξαναδώ και μακάρι όλοι οι αριστεροί να είχαν ζήσει σε μια χώρα πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα να δουν τι εστί βερίκοκο.
β) Δεν θα βγάλω σκανδαλόμετρο για να ψηφίσω αυτόν με τα λιγότερα σκάνδαλα. Ακόμα και ο ψευδο-αριστερός ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε σε λίγα χρόνια να μας 'σκανδαλίσει' ουκ ολίγες φορές. Ο άνθρωπος έχει πολλά ελαττώματα για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα και εμείς ειδικά είμαστε παλιοφάρα, Βαλκάνιοι με όλη τη σημασία της λέξεως.
γ) Ο κόσμος κινείται γύρω από το κεφάλαιο, καλώς ή κακώς. Θεωρώ ότι η Δεξιά είναι πιο εντρυφισμένη και σχετική με τον καπιταλισμό και μπορεί να κινηθεί καλύτερα. Χωρίς το κεφάλαιο, δεν υπάρχουν εταιρείες για να δουλέψει ο κόσμος. Πλείστα τα παραδείγματα εταιρειών που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω υπερφορολόγησης για να συντηρήσουμε το Δημόσιο, που κατά μεγάλο ποσοστό έχει 'βολευτεί' ψηφοθηρικά.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Εσύ γιατί ψηφίζεις αριστερά;

Καμια επιθεση δεν σου εχω κανει και ουτε καν ειρωνια ειναι αυτη

Αλλα εξακολουθω και πιστευω οτι ψηφισες ΝΔ λογω μισους στην αριστερα και ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλοι δεξιοι ψηφοφοροι που ψηφισανε το ιδιο κομμα.....ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ
Αν τα πιστευες ολα αυτα που αναφερεις για ελευθερη οικονομια και κεφαλαιο με γεια σου με χαρα σου αν και ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ

ΑΛΛΑ

Δεν θα ψηφιζες ενα δεξιο κομμα*σαν δεξιος που εισαι* σαν την Νεα Δημοκρατια που σε αυτα που πιστευεις ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ

Ειναι ετσι????????????????? 

Ακομα και η επιχειρηματολογια σου κινειται ξανα προς αριστερα και αποφευγεις το γιατι ψηφισεις Νεα Δημοκρατια
Και συναμα εχεις μπερδεψει πληρως την λεξη Κουμουνισμος με Αριστερα

Και ο ΑΚΕΛ στην Κυπρο ειναι αριστερο κομμα με περισοτερο βασεις στον Κομμουνισμο απο οτι ο Συριζα και εχει βγει καμποσες φορες κυβερνηση και το ξερεις

Οσο για την Κουβα μαθε λοιπον πως ειχε 49 χρονια οικονομικο εμπαργκο και ακομα εχει μονομερως απο χωρες γιατι χαλαει την μαρμιτα στις οικονομικες ελιτ και στην παγκοσμια γεωπολιτικη καθοσον βρισκεται διπλα στην Αμερικη....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Εκτος αμα θες να μιλησουμε το οτι εχουνε κανει οι καπιταλιστες Αμερικανοι στις χωρες της Κεντρικης Αμερικης

Θα σου προτεινα λοιπον να πας στην Αιτη στην γειτονικη χωρα της Κουβας που βρισκεται στην σφαιρα της ΗΠΑ,και καταφερανε να ειναι η πιο φτωχη χωρα σε ολον τον πλανητη*Ψαξε το λοιπον ελευθερα*

Δεν υπαρχει δικαιολογια πλεον.....Περιμενω πως και πως την κυβερνηση του Ζαβου
Θα το χαρω
Ξερω την ιστορια ειναι γνωστη πλεον
Αρκει να μην δω νεοδημοκρατη να μου κλαιγεται

Σοβαρα το λεω

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Παρ 31 Μάι 2019 19:10 »
Έχασε και η ανεξάρτητη ελληνική δημοσιογραφία τον Αρβανίτη αλλά τον κέρδισε το τυχερό ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 😂.🙈🙉🙊🍌🍌🍌

Θες να πιασουμε για ανεξαρτητους δημοσιογραφους που εχουνε πιασει ποστα στην ΝΔ??????????????

Αντεχεις
Γιατι θα βγει σεντονι για αυτο σου λεω

Ειναι η κλασικη απαντηση Νεοδημοκρατων......Οριστε εχει και ο Συριζα ενα δημοσιογραφο αρα και εμεις που εχουμε 40 ειμαστε το ιδιο

Ειναι η κλασικη εξισωση που κανετε παντα

Εχει γεμισει με σκανδαλα και Μιζες η Νεα δημοκρατια στην ιστορια της  και για αυτο μας χρεωκοπησε,η πρωτη κουβεντα τους ειναι *να ειδατε ο Καρανικας επειδη ειναι παιδικος φιλος του Τσιπρα εχει πιασει θεση στα μπακ στειτζ* :)) :)) :)) :)) :))

Αρα ξανα ειμαστε πατσι

Ειναι η λογικη του δεξιου.....Σηκωνω τα χερια ψηλα

ΤΡΟΜΕΡΟ
Και κατι αλλο
Γιατι μια ζωη τα ιδια κανατε
Ακομα και για την Λιανη τα ιδια λεγατε παροτι δεν ψηφισα ποτε Πασοκ

Αν λοιπον η Λιανη και η Περιστερα ηταν μπλεγμενη σε σκανδαλο θα το δικαιολογουσα
Αλλα εφοσον ειναι καθαρες
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

Θες να μιλησουμε για την πριγκηπεσα του Κουλη με τις οφσορ*ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟ*την βιλα στις Βερσαλιες,και οτι ξεχασε να κανεις φορολογικη δηλωση και οτι και καλα ηταν χωρισμενη για λιγο καιρο
Αμα θες το κανουμε δεν υπαρχει προβλημα

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Μάι 2019 19:15 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Παρ 31 Μάι 2019 19:10 »
Τι να λέμε ...
πήγε η κοπελίτσα για συνέντευξη και επειδή φορούσε μπλουζάκι κατά των εξορύξεων στην Ήπειρο την έκοψαν....
γαμώ τις δημοκρατίες έχουμε!!!
δώσε βαρδινογιάννη και άλλη δημοκρατία...

βάζω την ανάρτηση της στο facebook....

Sma Rag Da

Επειδη σας χρωστάω μια εξήγηση για την ξαφνικη ακύρωση της σημερινής μου εμφάνισης στο σταρ, please keep reading.

Πριν μπω στο θεμα, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση καθώς και για τη σύντομη φιλοξενία στο κανάλι - όλοι όσοι γνώρισα ήταν ευγενεστατοι και με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα. Και η Κατερίνα και ο Κρατερός και όλοι οι παρουσιαστές και η ομάδα με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και μεγάλα χαμόγελα backstage.

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως εγώ χωρίς να έχω προειδοποιήσει το σταθμό (δεν σκέφτηκα καν ότι έπρεπε, δεν είχα κάποια οδηγία εξαλλου) πήγα φορώντας αυτή την μπλούζα, που γραφει "οι εξορυξεις στην Ήπειρο είναι πολύ κακή ιδέα" (μιας και με κάλεσαν λόγω της διασκευής μου στο παραδοσιακό τραγούδι Τσοπανάκος Ήμουνα, του οποίου το βίντεο γυρίστηκε στα Τζουμέρκα)

Αν σκεφτήκατε "ποιες εξορύξεις στην Ήπειρο;" μην νιώθετε άσχημα που δεν ξέρετε τίποτα. Σχεδόν κανείς δεν ξέρει. Γι'αυτο θεώρησα σημαντικό να αξιοποιήσω την τηλεοπτική μου εμφάνιση να θίξω ένα απίστευτα σημαντικό θέμα.

Ψάξτε να δείτε για τις συμφωνίες που καθόλου κερδοφορες δε θα είναι για την Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα θα ναι πολύ πολύ βολικές για τις εταιρίες που έρχονται από το εξωτερικό, για το περιβαλλοντικό ρίσκο που ενδεχομένως να πλήξει ανεπανόρθωτα τον τουρισμό, την οικολογική καταστροφή που θα προκαλέσει όλη αυτή η ιστορια σε παρθένα εδάφη κλπ.

Μην σας πείσει κανένας ότι αυτά τα έργα θα φέρουν "ανάπτυξη" και θα μας ανεβάσουν στο "γεωπολιτικό ranking" - μια γρήγορη έρευνα αρκεί για να καταλάβει μέχρι κι ο πιο άσχετος ότι το ρίσκο είναι τόσο μεγάλο και το κέρδος τόσο μικρό, που μια μικρή μικρή ομάδα ατόμων θα επωφεληθεί στην πραγματικότητα.

Εξάλλου αν ήταν τόσο σπουδαίο σχέδιο, θα γνωρίζαμε ότι συμβαίνει και θα πανηγυρίζαμε όλοι μαζί για την γαμάτη ανάπτυξη που πρόκειται να έρθει.

Δεν είχα σκοπό καν να μιλήσω γιαυτο, απλά θα φορούσα την μπλούζα. Δυστυχώς για να συμβεί αυτό έπρεπε να ληφθεί κάποια έγκριση από κάποιον ανώτερο και επειδή η φάση έγινε τελευταία στιγμή κι η εκπομπη είναι λάιβ δεν προλάβαμε να την πάρουμε.

Προς υπεράσπιση των υπέροχων κι ευγενέστατων (πραγματικά) εργαζομένων του σταρ θέλω να πω πως μου δόθηκε η επιλογή να ανεβάσουμε φωτό με την μπλούζα στα σοσιαλ μίντια του σταθμού, αλλά δεν το δεχτηκα. Εκτιμώ τα παιδιά που γρήγορα πρότειναν μια λύση αλλά ξέρω πως μέσα μου δεν θα ένιωθα εντάξει με αυτόν τον συμβιβασμό.

Δεν ήξερα ότι θα υπήρχε τόσο πρόβλημα για μια μπλούζα με οικολογικό μήνυμα.

Αυτά από μένα. Φιλιά σε όλους κι ευχαριστώ το σταρ για την πρόσκληση και για την πρωτοβουλία να στηρίζει λώκαλ καλλιτέχνες εντός κι εκτός του εμπορικού φάσματος καθώς και για το ότι έπαιξε τον Τσοπάνακο μου δύο φορές αυτή την εβδομάδα.

Ενημερωθείτε, κι αν τελικά αποφασίσετε πως θέλετε να κάνετε *κάτι*, υπογράψτε εδώ:https://support.wwf.gr/action/say-no-to-oil ή εδώ:
https://act.greenpeace.org/page/20018/petition/1?locale=el-GR

but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Παρ 31 Μάι 2019 19:46 »
Αποτίμηση Ευρωεκλογών:

ΝΔ - Άνοδο που δεν τη περίμενε σχεδόν κανείς. Συσπείρωσε τις δυνάμεις της και αυτό το οφείλει εν πολλοίς στον Τσίπρα.
ΣΥΡΙΖΑ - Δεν έχασε όσο περίμενα σε ποσοστό, απλά άνοιξε η ψαλίδα γιατί συσπειρώθηκαν οι συντηρητικοί ψηφοφόροι αλλά και έστειλε και πολλούς ουδέτερους και απολιτικ στην αγκαλιά του Μητσοτάκη. Περίμενα μεγάλη πτώση στην Μακεδονία που όμως δεν ήρθε. Σε περίπτωση μεγάλης ήττας στις Εθνικές θα υπάρξουν εσωκομματικές τριβές και λογικά ρήγμα από τους ΠΑΣΟΚογενείς. Δεν ξέρω πόσο βαθύ θα είναι.
ΚΙΝΑΛ - Σιγά - σιγά θα συσπειρώσει το κοινό του που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα έτη. Σε κάποιο χρόνο - με Νίκο Άνδρουλακη  αρχηγό ίσως - θα γίνει εκ νέου το αντίπαλο δέος της ΝΔ και απορρόφησει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανέβηκε χωρίς πρόγραμμα, χωρίς προτάσεις, χωρίς στελέχη, χωρίς αρχηγό.
ΚΚΕ- Δεν ανέβηκε, δεν έπεσε. Έχει ένα 5-5,5% ψηφοφορών αμετακίνητων. Δεν νομίζω ότι είναι κάποιος ικανοποιημένος.
ΧΑ- Καλό τα γαύγισμα αλλά για σκύλους μόνο. Όταν δεν έχεις πρόγραμμα για τίποτα, όταν δεν έχεις καμία πρόταση, καμία λύση, απλά χοροπηδάς αυτά παθαίνεις. Και εις χειρότερα!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - Γελάμε! Αυτός που πουλάει χειρόγραφα του Ιησού και αλοιφές πήρε 4,1%! Πουλώντας άερα κοπανιστό, χωρίς ουσία. Έχει αλλάξει ο Βελόπουλος πόσα κόμματα. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΔ- Ελληνική Λύση. Φούσκα θα είναι θα σκάσει. Δεν συζητάω τα εμετικά του για τείχη και ναρκοπέδια.
ΜΕΡΑ25- Δεν τον περίμενα εκεί. Τράβηξε ένα μεγάλο μέρος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς η οποία καταποντίστηκε (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μ-Λ κ.λπ) και την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - Θα μπορούσε και καλύτερα.
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - Δεν φτάνουν οι προθέσεις.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - ΑΝΕΛ - ΛΑΟΣ - Καλό αφανισμό. 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Παρ 31 Μάι 2019 20:52 »
Μωρη κουφαλα με την Ζωη εισαι...

Σε ανακαλυψα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Παρ 31 Μάι 2019 22:33 »
Ψάχνοντας τα μπασκετικά δίπλα,έπεσα στην παρακάτω είδηση...

Παράθεση
Συνάντηση με Υποψήφιους Δημοτικούς Συνδυασμούς
Την Παρασκευή 17.05.2019 και τη Δευτέρα 20.05.2019 μέλη του ΔΣ, κατόπιν προσκλήσεως που εστάλη σε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συνδυασμούς, είχαν γόνιμες συναντήσεις με τους επικεφαλής ή εκπροσώπους των υποψηφίων δημοτικών συνδυασμών που παραβρέθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου μας.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων παραδόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους μνημόνιο με τις θέσεις/προτάσεις του Συλλόγου μας για την υγιή ανάπτυξη και οικονομική ευρωστία όλων των Τμημάτων του και τους τρόπους αδιάβλητης και συνεχούς συνεργασίας με την οποια δήποτε νέα Δημοτική Αρχή.

maroussi1896.gr

Εδώ πέρα είχαμε τίποτα τέτοιο;Από οποιοδήποτε σύλλογο;Επίσημη συνάντηση.Όχι στα κρυφά ή βγήκαμε για τσίπρα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σαβ 01 Ιούν 2019 14:15 »
για πεστε μ ρε καλοπαιδα ,εχω μερικες αποριες ακομη μεχρι να σχηματισω γνωμη πριν την καλπη...
  οταν καποιος ειν αριστος στην απατη ,ειναι η δεν ειναι αριστος?(καθενας στο ειδος του)
  οταν ειν σαινι στη διασπορα fake news και διαστρεβλωνει τα παντα ειναι η δεν ειναι αριστος (στο γκεμπελισμο)?
  οταν ειναι ταχυδακτυλουργος στο κουκουλωμα σκανδαλων ειναι η δεν ειναι αριστος (στην παραλλαγη)?
  οταν εχει παρει 3 φτυχια σ 7 χρονια με βαθμο αριστα ειναι η δεν ειναι αριστος (ο μπαμπας του)?
  οταν χρωσταει  τα μαλλιοκεφαλα του και δε δινει μια και δεν τον ενοχλει και κανενας ειναι η δεν ειναι αριστος (στα χρηματοοικονομικα)?
  οταν εχει επαφη με το υπερπεραν μεσω εξωγηινων που κατεβηκαν στον Υμηττο ειναι η δεν ειναι αριστος (στη μεταφυσικη ?)

ΟΤΑΝ ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ ΣΑς ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑς ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟς ΣΤΟ ΣΑΛΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ...

ΝΑΙ                                        ΟΧΙ

υ.γ. τα μπεεε θα προσμετρηθουν στο ναι :P :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Σαβ 01 Ιούν 2019 15:26 »
Αύριο Μωυσή ή Θωμά; Περιμένω φώτιση από το... Άγιον πνεύμα 😋✝✡

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σαβ 01 Ιούν 2019 16:01 »
Εμπειρίες ζωης...
Πριν από πολλά τέρμινα και για πολλά χρόνια ήμουν ενταγμένος στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, δηλαδή γκαρσόν με παπιον και γιλέκο..
Θυμάμαι...
Χειμώνας.... Κυριακή μεσημέρι, εμφανίζεται όλη η οικογένεια...40 νοματαίοι..
Εκείνος ο Μπουλης σκληκια στον κρικελ είχε. πολύ ζαβό παιδί. Έριξαν τον αγλέουρα: μπριζολες γαλακτος Ολλανδιας, κοψίδια, μπιφτέκια..ντολμαδάκια. από  το ταπερ (σήμα κατατεθέν)  .. Λίγο πριν φύγουν έμαθα  ότι δε θα πληρώσουν,αλλά ούτε και λιανωματα μας άφησαν στο τραπέζι...δεν κρατήθηκα και  σχολίασα ψιθυριστά στους συνάδελφους μακριά από το τραπέζι που κάθονταν... πολύ κουβαρντοπαιδα είναι τούτοι εδώ..  Για καλή, κακή τύχη περνούσε από εκεί ο  κρητικός,  ο ψηλός χωροφύλακας ο Μα..... ς, το άκουσε  και με στρίμωξε...  δυο ώρες μου έκανε διαπαιδαγωγηση και ιδιαίτερα όταν  έμαθε για μένα.., Δεν έμαθα ποτέ αν ζήτησαν να με διώξουν από εκεί...  Πέρα από τις ιδεολογικές αρχές που πρεσβεύει όλη αυτή η παράταξη, και για τις οποίες δε συμφωνώ, κάθε φορά που ακούω η βλέπω να ασχολούνται με την οικογένεια γίνομαι ταύρος στους Ζωσιμάδες όπως στον αγώνα ΠΑΣ -ΧΑΝΙΑ για το κυπελλο... ρωταω τωρα: το ζαβό  πληρώνει τώρα η κρατάει τα παλιά χουια Σκεφτείτε λοιπόν που θα τον βάλετε αυτόν τον καιρό γιατί τα σεξουαλικα μεταδιδόμενα νοσήματα είναι σε έξαρση και το Συγγρού πέφτει μακριά...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σαβ 01 Ιούν 2019 19:44 »
Μην μλας για αυτη την αγια οικογενεια που ο προπατορας Μητσοτακης ετρωγε απο τρια συσσιτια στην κατοχη*μην πιασω για την φωτογραφια που πιστευω ειναι κανονικη* και ενω το παιζουνε φιλελε εχουνε αδειασει ολα τα ταμεια του κρατους,μια και δεν εχουνε ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ και μην ξεχναμε πως η πρωτη χρεωκοπια και παλι εηταν επι Πατερα Μητσοτακη

Συνολο ,με πολιτικη καριερα απο γονους Μητσοτακη και σογια ειναι γυρω στα 50 ατομα και βαλε,για να βλεπουμε τι ηλιθιος λαος ειμαστε

Ειμαι σιγουρος τωρα που  θα βγει το Ζαβο,θα μαρτυρησει την ωρα που γεννηθηκε
Αν εφαρμοσει αυτα ποθ λεει

Εδω θα ειμαστε
Για να του βγαλουμε το αδοξαστο

Εμεις δεν κατεβαινουμε για πρωτη φορα στην ζωη μας σε διαδηλωσεις για την Μακεδονια που τρωγανε για πρωτη φορα δακρυγονα στην ζωη τους και καλιγοντουσανε σαν της χηρες,εμεις κατεβαινουμε για να υπερασπιστουμε τους ευαατους μας και την ισοτητα.........Και δεν μιλαω μονο για Συριζα εννοειτε
Αλλα για τον λαουτζικο που εχει μυαλο και σκεψη ανεξαρτητος κομματος

Και ναι ξανα δεν ειναι ειρωνικο
Το μυαλο και η σκεψη....Οταν ψηφιζεις το ενα κομμα απο τα δυο που  χρεωκοπησε την Ελλαδα και ψηφιζεις αλλο ενα Μητσοτακη τοτε εισαι αμυλο και κολλημενο ον
Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Ιούν 2019 19:49 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σαβ 01 Ιούν 2019 20:03 »
Παράθεση
Αύριο Μωυσή ή Θωμά; Περιμένω φώτιση από το... Άγιον πνεύμα 😋✝✡

Από όσα ξέρω - ακούω και με επιφύλαξη αν ψήφιζα εκεί, θα το έριχνε τον Μωυσή.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Ιούν 2019 20:21 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!