Αποστολέας Θέμα: Εκλογικά 2019  (Αναγνώστηκε 29859 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASpaliaridis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Εκλογικά 2019
« Απάντηση #225 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 15:10 »
Να μας βάζεις και λινκ πριν αραδιάζεις πράγματα από σάιτ και να κάνεις και κανένα edit για να μη βλέπουμε κώδικα. Μη βαριέσαι.
Όσο για τη γνώμη του Δρ Βέργου που παραθέτεις, δεν θα πω κάτι εκτός από αυτό: αυτός γράφει κάπου "Η απόφαση για το PSI και παραμονής στο ΕΥΡΩ με κάθε κόστος, υπήρξε μια λαθεμένη, η σωστότερα, μια καταστροφική απόφαση για τη χώρα." Γιατί ο καλός ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μην κόψει δραχμές τότε;
Υ.Γ. όσο για την προσωπική σου επίθεση πάλι στο υγ σου είναι φάουλ. Είναι σαν να λέω ρε μη διαβάζετε τον πασπαλιαρς... εκτός αν θέλετε να γελάσετε.
  το κανονι επρεπε να το τραβηξουν στην αρχη ,οι τοτε κυβερνωντες,αλλα που @ρχιδι@,φερεφωνα της γερμανικης πολιτικης ηταν...μετα που μας εδεσαν χειροποδαρα με 2 μνημονια θα ηταν απλα καταστροφη
υ.γ. ειδες παλι σε βοηθαω να τακτοποιησεις τις σκεψεις σου για να μη σουπαρειπολλες επισκεψεις :P

Οι 'τότε κυβερνώντες'  που αναφέρεσαι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε την ευκαιρία για κανόνι με άτακτη χρεωκοπία ή με το GRexit και τη δραχμή (που γλώσσες λένε ότι ήταν το Plan B,C,D,....). Δεν το έκανε. Άρα σύμφωνα με τον Δρ Βέργο που παραθέσατε, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια "λαθεμένη, η σωστότερα, μια καταστροφική απόφαση για τη χώρα".

Είδες πώς με τη λογική σας επιστρέφω μπούμερανγκ αυτά που γράφετε ή παραθέτετε; Μάλλον πρέπει να δεις τον φίλο σου γιατρό. Τα δικά μου λογικά καλά στέκουν.
o Bεργος μιλαει για το PSI.Ξερεις ποτε εγινε το PSI?υπουργος οικονομικων Ευαγγελος  Βενιζελος (πρωην Τουρκογλου)
  λες να τον ειχε ο Συριζα και να μην το θμαμαι..?
υ.γ.Aν δεν παιζουν μετρητα εχει και POS B-)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 15:14 »
Ναι ας μιλάει για PSI αλλά μιλάει και για παραμονή στο ΕΥΡΩ! Και ερωτώ: γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στο ευρώ;
Α ξέχασα, έκανε δημοψήφισμα που το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ.
Αυτή είναι η λογική που αγκαλιάζεις και μάλλον θα τον χρειαστείς σύντομα τον φίλο σου.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 15:41 »
εχω ενα φιλο γιατρο και δεν παιρνει και πολλα...αν το παρεις αποφαση στειλε πμ. B-)
MΠOY XAXAXAXAXA..ΜΠΟΥΥΥΥΥΥ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ :P :P :P :P
  ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΞΑ ...ΞΕΘΕΩΘΗΚ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ... \o/

Σου ειπα να μπαινεις συχνοτερα εσυ δε μ ακουγες...ναναι καλα ο μυθος που σε...ξυπναει (y)
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 15:52 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 16:05 »
MΠOY XAXAXAXAXA..ΜΠΟΥΥΥΥΥΥ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ :P :P :P :P
  ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΞΑ ...ΞΕΘΕΩΘΗΚ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ... \o/

Πρόσεξέ το, γιατί το γέλιο από το πουθενά είναι σύμπτωμα αυτισμού.  B-)

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 18:50 »
Τα είχε πει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης αυτά που ζούμε (ζούσαμε) 40 χρόνια πριν....
40 χρόνια μετά λέμε τα ίδια!!!

και όπως έλεγε και ο Καρλ Μαρξ απ' το Τρίρ (τς Ριέτας το παιδί)...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία
και τη δεύτερη ως φάρσα.

but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 19:20 »
Ναι ας μιλάει για PSI αλλά μιλάει και για παραμονή στο ΕΥΡΩ! Και ερωτώ: γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στο ευρώ;
Αυτή είναι η λογική που αγκαλιάζεις και μάλλον θα τον χρειαστείς σύντομα τον φίλο σου.

Δηλαδη θες να πεις οτι αν πηγαιναμε στην Δραχμη δεν θα την ελεγες παλι οτι μας καταστρεψε ο Συριζα

Αληθεια θελεις να σε παω τι λεγανε τοτε οι μεγαλοι οργανοπαιχτες της Νεας Δημοκρατιας

Μονα-ζυγα δικα σας
τελεια

Η Υποκρισια περισσευει...

Ειπαμε ερχεται ωραια τετραετια
Γιατι ξεχειλιζει τσοπανομαγκια σε αυτο το κομμα διαχρονικα
Το συνταγμα θα ξαναζησει ωραιες εποχες,μην πω πολυ πιο ωραιες, λοιπον ειναι δεδομενο με αυτα που λεει υπαλληλος του νοορ ονε

Προσωπικα ο Ελληνικος λαος ειναι ο πιο χαζος και απο τα ραδικια
Ναι το λεω και το πιστευω
Μην μου πει κανεις τιποτα

Οταν ψηφιζει ο δεξιος ψηφοφορος ξανα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λες και δεν υπαρχουνε αλλα δεξια κομματα*πλην Χρυσης Αυγης*,ενα κομμα που μας χρεωκοπησε και χιλλιαδες σκανδαλα στο παλμαρε του,και ψηφιζει ξανα εναν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που ο συγκεκριμενος ειναι πιο κουτοκριαρο απο τον πατερα του με οφσορ,απληρωτα δανεια,μεσοτοιχιες με Χριστοφορακο,και και και

Ε ναι λοιπον ειναι χαζος.......
Και παρτε το οπως θελετε εσεις οι ψηφοφοροι της Νεας Δημοκρατιας

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Ιούν 2019 19:27 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 19:32 »

Δηλαδη θες να πεις οτι αν πηγαιναμε στην Δραχμη δεν θα την ελεγες παλι οτι μας καταστρεψε ο Συριζα

όχι φίλε αγιούτε, εγώ προσωπικά δεν ήθελα δραχμή.
Το παραπάνω είναι απλά επιχειρηματολογία που μου παρέθεσε ο άλλος αριστερός και του το γύρισα μπούμερανγκ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 19:36 »
Συμφωνώ, οτι είναι χαζοί αυτοί ψηφίζουν νδ...Φαντάσου και αυτούς που ψηφίζουν αριστερό πασοκ αγιούτε!!!
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 19:39 »
Το οριτζιναλ Πασοκ ειναι ουρα της ΝΔ με μεγα χορηγο τον Μαρινακη
Θες να βαλουμε στοιχημα πως θα μπει  συγκυβερνηση με την ΝΔ?

Εχουνε και μια δουλεια να κανουνε πλην την καταστροφη των εργασιακων θεματων,να διαγραψουνε και τα χρεη τους που βεβαιως θα τα πληρωσει ξανα αλλη μια φορα ο μαλακας λαουτζικος

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 19:47 »
Πλέον δεν βάζω στοίχημα για τίποτα....Ψηφίζεις αριστερά και βρίσκεται ο καμένος στην εξουσία!!!!!!  ::) ::)

νδ και πασόκ, το μόνο σίγουρο οτι θα συνεργαστούν...γιατί να μείνει έξω εξάλλου το πασόκ...Εχει να συνεχίσει αυτά που έκανε την τελευταία 4ετία!
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:06 »
Πλέον δεν βάζω στοίχημα για τίποτα....Ψηφίζεις αριστερά και βρίσκεται ο καμένος στην εξουσία!!!!!!  ::) ::)

νδ και πασόκ, το μόνο σίγουρο οτι θα συνεργαστούν...γιατί να μείνει έξω εξάλλου το πασόκ...Εχει να συνεχίσει αυτά που έκανε την τελευταία 4ετία!

Με καποιον επρεπε να κανει ο Συριζα
Με τους κλεφτες δεν εκανε
Με τους αμορφωτους Χρυσαυγουλους ουτε συζητηση
Οι κουμουνιστες ειναι μια κατηγορια μονοι τους
Ο Θεωδορακης το ερμο του Ψυχαρη  και του Μπομπολα ξεκινησε με φιλελε ιδεες και στο αρμα της ΝΔ
Τι μας μενει ο χαζοΛεβεντης και ο Ψεκασμενος

Ε με καποιον επρεπε να κανει,πως να κανουμε
Ενω ανεκαθεν η Νεα Δημοκρατια εχει παντα καβαντζες σε συνεργασια τα τηλεοπτικα παραθυρα με κομματα κομμητες που τα ανεβαζουνε σε χρονο μηδεν
Βαλε το ακροδεξιο ΛΑΟΣ*Ναι αυτοι που μετοικισαν στην ΝΔ*
Το Πασοκ
Θεοδωρακης θα γινονταν και αυτος ,αν αλλα δεν βγαινανε τα κουκια
Και τωρα εχουμε τον Βελοπουλο *ελα μουνι στον τοπο σου*

Δηλαδη ξεκιναμε απο το δεξι Πασοκ και φτανουμε μεχρι τιυς φασιστες

Θες να θυμηθουμε την συνεργασια καποτα της ΝΔ με το ΚΚΕ
Δεν ξεχναω ευκολα βλεπεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:12 »
Έχουμε από χθες τον πρώτο εβραίο δήμαρχο σε αυτήν την χώρα.Ουάου.Από την μια διασκεδάζεις από τις βλακείες που γράφει η ναζοψεκασμένη πτέρυγα αλλά από την άλλη είναι να προβληματιστείς.Είναι και κάπως ανησυχητικό.΄
Κρίνουμε έναν άνθρωπο από το εβραίος.Αντί να κρίνουμε τον ίδιο τον άνθρωπο για αυτό που είναι σαν προσωπικότητα,σαν χαρακτήρας,τις πράξεις του,την πορεία του,κρίνουμε το εβραίος.Φυσικά θα κριθεί και σαν δήμαρχος τα επόμενα χρόνια.
Αλήθεια πως θα φαινόταν αν γραφόταν ο βλάχος περιφερειάρχης.Μάλλον περισσότερο σαν ανέκδοτο.Γιατί μάλλον δεν θα ενδιαφέρει και πολύ αν είναι βλάχος.
Κρίνουμε άραγε έναν άνθρωπο αν είναι μαύρος ή άσπρος,εβραίος,χριστιανός,μουσουλμάνος,βουδιστής,έλληνας,τούρκος,αμερικάνος ή από το τι είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.Σαν χαρακτήρας.Από τις πράξεις του.Για αυτό που είναι.
Το κακό είναι ότι διαβάζεις και πολλά ψεκασμένα εντός των Ιωαννίνων.Γνωρίζοντας κάποιος την ιστορία αυτής της πόλης.Μια πόλη πολυπολιτισμική πολύ πριν την ανακαλύψουν διάφοροι την λέξη.Μια πόλη σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών.Ένα εμπορικό σταυροδρόμι.
Ίσως τέτοιες ιδέες να γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνες αν μας κλείσουν στο καβούκι μας.Αντί να κοιτάξουμε να ανοιχτούμε στον υπόλοιπο κόσμο.Μια πόλη που πριν λίγο καιρό ήθελε να γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα της ευρώπης.Μια πόλη που ζητάει τον τουρισμό από διάφορες γωνιές αυτού του πλανήτη.Φυσικά το εμπόριο που υπάρχει διαχρονικά στην ιστορία της πόλης.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:17 »
Οταν ψηφιζει ο δεξιος ψηφοφορος ξανα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λες και δεν υπαρχουνε αλλα δεξια κομματα*πλην Χρυσης Αυγης*,ενα κομμα που μας χρεωκοπησε και χιλλιαδες σκανδαλα στο παλμαρε του,και ψηφιζει ξανα εναν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που ο συγκεκριμενος ειναι πιο κουτοκριαρο απο τον πατερα του με οφσορ,απληρωτα δανεια,μεσοτοιχιες με Χριστοφορακο,και και και

Δεν υπάρχει άλλο σοβαρό δεξιό κόμμα.Ακόμα και κομμάτια μέσα στην ΝΔ είναι μαύρο χάλι.Πρόσφατα δίπλα στην ΝΔ ήταν η ναζοσυμμορία.Τώρα ξεπετάχθηκε ο Βελόπουλος.Ο χώρος είναι μεταξύ ναζί και ψεκασμένων.Εκτός αν ξέρεις εσύ κανένα κόμμα προς τα εκεί.Εγώ δεν βλέπω κάτι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:32 »
Υπαρχουνε ενα σωρο κομματα και στα δεξια
Οπως υπαρχουνε πιο πολλα μεν στην αριστερα

Δηλαδη τι πρεπει να ειναι εντος βουλης για να ψηφισεις...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

Και στο κατω κατω η ΝΕΑ Μιζοκρατια πλεον εχει μεσα απο φασιστακια,ψεκασμενους,βασιλικους κατα πλειοψηφια και οι λαικοι δεξιοι οι παλιοι εχουνε μεινει απεξω

Οριστε δεν γουσταρει ο Λαμιας ,ψηφισε την Ζωη
αλλος Μερα,αλλος ΜΛ ΚΚΕ,αλλος Ανταρσια,αλλος Οικολογους και παει λεγοντας

Αλλα εκει περα ειναι το τοσο πολυ το μισος τους προς την αριστερα που ξαναψηφιζουνε τους κλεφτες που χρεωκοπησανε την Ελλαδα........

Αρα ειναι δεδομενο πως ο ψηφος τους δεν εχει σχεση με το πως θα βελτιωθει η Ελλαδα αλλα το πως να ριξουνε την αριστερα.....Ξαναλεω αν εβγαινε αλλο κομμα δεξιο πραγματικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα ασχετως που ιδεολογικα δεν θα τους γουσταρα

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:36 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:42 »
Ο Κουτσουμπας τι γνωμη εχει?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:44 »
Έλα παραδεχτείτε το... σας πληρώνουν για να ασχολείστε μέρα νύχτα με τη ΝΔ
https://tomanifesto.gr/dimosios-ypallilos-apospasmenos-sto-grafeio-toy-spirtzi-stinei-selides-me-fake-news-sto-facebook/
 :joker: :joker:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:50 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:51 »
O Κουτσουμπας οπως καθε κομμουνιστης, καθε αριστερος, καθε δημοκρατης, ειναι πολυ χαρουμενος με την καταρρευση του μορφωματος του ΣΥΡΙΖΑ που προξενησε τέτοια ζημια σε αξιες και οραματα οση δεν ειχαν προκαλεσει, ολοι οι προηγουμενοι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 20:56 »

O Κουτσουμπας οπως καθε κομμουνιστης, καθε αριστερος, καθε δημοκρατης, ειναι πολυ χαρουμενος με την καταρρευση του μορφωματος του ΣΥΡΙΖΑ που προξενησε τέτοια ζημια σε αξιες και οραματα οση δεν ειχαν προκαλεσει, ολοι οι προηγουμενοι.

Το μαυρο 89 το ξερει ο Κουτσουμπας?
Μπορει να το μαθει απο των Φλωρακη και την Παπαρηγα

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 21:29 »
Για το Μύθο....
Όταν οι Ελληνες πήγαιναν μετανάστες σε άλλες πολιτείες να δουλέψουν ( μεταξύ αυτών κι εγώ) πουθενά μα πουθενά οι γηγενής δεν έδειξαν ρατσιστικά στοιχεία...
εσύ εκδηλώνεις αρνητικά στοιχεία στη φυλή, στο χρώμα  στη θρησκεία και τις πολιτικές πεποιθήσεις...Αν ψήφιζε τον μπουμπουκο,  ο καθε μεταναστης όλα θα ήταν καλά για σένα.
μουγκα...
Λυπαμε για σένα πολύ , καθώς δήλωσες την ιδιότητα σου και είχες εκπαιδευτική εμπειρία
Εδω  σου ταιριάζει το ουδείς μωροτερος των καθηγητών...( δεν σου αξίζει η λέξη δάσκαλος γιατί ποτέ δε θα αντιληφθείς την ευρύτερη της έννοια..
Φαίνεσαι πωρωμένος με το ασκέρι σου (εκτός κι αν περιμένεις να σε βολέψουν κάπου) και οι σκέψεις σου δε έχουν λογική και ειρμό. Ο,τι διαβάζεις  ταυτίζεσαι με αυτό χωρίς να εξετάζεις ποιος το έγραψε, γιατί το έγραψε και ποιον σκοπό εξυπηρετεί...
Μην το συνεχίζεις...δεν αξίζει τον κόπο...
Αν δε στηρίζεις τη ζωή σου σε άξιες ακολουθα το τσοπανο σου...
Κληρονομιά ο πατέρας μου άφησε κάτι μεγάλα κυπριά και κουδούνια...για μένα έχουν ανεκτίμητη αξία και δε τα διαθέτω....αλλου

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 21:48 »
Μυθο νομιζεις οτι εισαι παραπανω Ελληνας απο εναν ρομα

Μονο αυτο το βιντεο που αναρτησες πρεπει να σε προσβαλλει εσενα τον ιδιο....
Αλλα οταν πας αγορινα μου Σκανδιναβια Γερμανια κι κατω χωρες  που σε θεωρουνε υπο,τοτε μην εχεις παραπονα καταλαβες

Τελικα ρε μαγκα κρυβεις πολυ μισος

Τελικα επαλειθεφτηκα μολις τωρα για ενα παλιο σου σχολιο
αλλα εκ του πονηρου κρυβεις απειρο ρατσισμο
Αλλα ναι και παλι τοτε συμφωνα με τους αντμιν ημουνα ο κακος και παλι

Για να μην ξεχνιομαστε ετσι

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 22:04 »
Ωραία. Τώρα που τσιμπήσατε με τα βίντεο πείτε μου:
maletska, εσύ που πήγες μετανάστης κάπου, σου δώσανε επίδομα που δεν δίνανε στους γηγενείς; Γιατί εδώ στο Ελλάντα ο ξένος θα πάρει και θα του πληρώνουν και τα νοίκια.
Αγιούτε, γιατί να με προσβάλει ένα βίντεο το οποίο δεν σχολίασα καν; Πολλά τέτοια βίντεο υπάρχουν, απλά διάλεξα δυο για να δω αντιδράσεις. Η απάντησή σου τελικά δείχνει πόσο προκατειλημμένος είσαι. Σου έχω νέα: έχω κάνει μετανάστης στις κάτω χώρες που λες για 5,5 χρόνια. Δεν ήμουν υπό. Ίσως φταίει που μίλαγα άπταιστα Αγγλικά χωρίς προφορά βέβαια... αλλά όταν έλεγα ότι ήμουν Έλληνας μια χαρά μου φερόντουσαν και οι Βαλλονοί και οι Φλαμανδοί.
Κι εσύ maletska, μάθε ότι ήμουν για 18+ χρόνια μετανάστης στην Αμερική όπου κάθε λογής φυλή υπάρχει. Έκανα φίλους και μαύρους, κινέζους, κορεάτες, κλπ. Ο καλύτερος φίλος μου για μια τετραετία πριν την κοπανήσει στην Καλιφόρνια ήταν μαύρος και γκέι (εγώ δεν είμαι). Τον Αύγουστο θα πάω να δω τον Κορεάτη φίλο μου, μετανάστης κι αυτός στην Αμερική.
Εσείς μεταφράζετε τα βίντεο όπως θέλετε γιατί θέλετε να μου την πείτε. Βλέπετε, έχετε ένα μίσος που σας τυφλώνει και σας εμποδίζει να σκεφτείτε. Αλλά εκτεθήκατε κι αυτός ήταν ο στόχος μου. Βγάζετε συμπεράσματα δίχως να ξέρετε τι γίνεται. Αυτό είναι το κακό με εσάς. Γενικεύετε όταν έχετε ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις.
Ελπίζω να μην είστε αντιπροσωπευτικό δείγμα της Αριστεράς, γιατί τότε χάθηκε (όχι ότι θα με πείραζε).
Υ.Γ. ξέχασα να πω, ότι στο χωριό μου θυμάμαι με πολλή αγάπη μια γριά γύφτισσα γειτόνισσά μου που επισκεπτόταν το σπίτι μας κάθε μέρα σχεδόν όταν ήμουν παιδί.

Αποσυνδεδεμένος PASpaliaridis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Δευ 03 Ιούν 2019 22:07 »

όχι φίλε αγιούτε, εγώ προσωπικά δεν ήθελα δραχμή.
Το παραπάνω είναι απλά επιχειρηματολογία που μου παρέθεσε ο άλλος αριστερός και του το γύρισα μπούμερανγκ.
  εισαι τοσο στοκος που εκτος που δεν καταλαβαινεις νομιζεις οτι βγηκες κι απο πανω..λοιπον τα γραφω αλλη μια φορα ,οχι για σενα ,εσυ εισαι χαμενη υποθεση ,αλλα για τους συμφορουμιτες....

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗς 2010-11 περιπου ΜΑς ΣΥΜΦΕΡΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙ Η ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΑΣ.τελεια

ΤΟΤΕ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑς ΑΝ ΜΑς ΒΓΑΖΑΝ ΑΠ ΤΟ Ευρω...υπηρχε εξαλλου αρκετο χρημα στην αγορα ΣΕ Ευρω.τελεια
  ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΑΒΟ ΕΚΑΤΣΕ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΣΤΙς ΔΙΑΘΕΣΕΙς ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς ΤΡΑΠΕΖΕς.τελεια

ΑΥΤΕς ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΖΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΨΕΛΙΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ.τελεια

ΒΓΗΚΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΕΝΙ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ PSI KANOYN TΟ ΧΡΕΟς ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ -ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕ ΟΛΕς ΤΙς ΑΡΝΗΤΙΚΕς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΕΡΓΟς ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ
 (σ αυτη τη χρονικη περιοδο αναφερεται ο Βεργος στουρνε και σου λεει χασαμε την ευκαιρια που ειχαμε ως τωρα)

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΑΠΟ Ε ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙς ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ,ΗΣΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟς ΠΙΑ..τελεια

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΡΕΥΣΤΟ ΣΕ Ε ΜΑΥΡΑ ΚΙ ΑΡΑΧΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕς ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥς ΑΡΠΑΧΤΗ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥς ΣΕ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.τελεια

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟς ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥς ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΡΝΕ.τελεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΙ ΤΟΥ 15,ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΤΣΑΥΛΟς(ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ)ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑς ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 15 ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΟΜΠΟς ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

Η ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ( ΚΑΙ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ )Η ΣΑς ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΡΘΩς ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΑ Ως ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ ΣΟΥΤΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΗ (μ ενα ν) ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΗΔΗ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑς ΤΟΥς ΑΔΥΝΑΤΟΥς  ΚΑΙ ΜΑς ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ.
  αυτο και τερμα .
υ.γ.μηπως ο εξωγηινος που συναντησε ο αρχηγος σου στον Υμηττο και του μιλησε ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
  B-)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Ιούν 2019 22:12 από PASpaliaridis »