Αποστολέας Θέμα: Εκλογικά 2019  (Αναγνώστηκε 29840 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Εκλογικά 2019
« Απάντηση #325 στις: Σαβ 08 Ιούν 2019 09:52 »
Α ρε Μπαλάφα, πώς να είναι 13η σύνταξη όταν:
Συνταξιούχος με καθαρή σύνταξη 561 ευρώ έλαβε ως "13η σύνταξη" 323 ευρώ;
Συνταξιούχος με καθαρή σύνταξη 681 ευρώ έλαβε "13η σύνταξη" ύψους 249 ευρώ;
Συνταξιούχος με καθαρή σύνταξη 794 ευρώ έλαβε ως "13η σύνταξη" 309 ευρώ;
Συνταξιούχος με καθαρή σύνταξη 1.135 ευρώ έλαβε ως "13η σύνταξη" 301 ευρώ;

Ρε κόλλημα με την ορολογία...  :))

Υ.Γ. τώρα αν άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού δεν το έψαξα και πολύ, απλά τα παραδείγματα είναι από σάιτ του Μαίου.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Ιούν 2019 09:55 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Σαβ 08 Ιούν 2019 10:13 »
Βασιλακη αγορινα μου

4 φορες σου την φορεσε η Αριστερα αγορινα μου
Και εχεις μουτρα και μι

Εφοσον γραφεις με τετοιο επιπεδο σαχλοακροδεξιου

Αλλα σου ειπα σε θελω να γραφεις εδω επι κυβερνηση των δεξιων με βοηθεια των φασιστων απο το Λαος

Δεν ξερεις πως τοπεριμενω

Κατα τα αλλα πανυγηρισε την νικη φασιστων που θα τα κονομανε οι βουλευτες της ΝΔ-εφοπλιστες-καναλαρχες-εκδοτες-επιχειρηματιες και κατσε εσυ αγορινα μου να ζεις με τρεις και εξηντα

Τρομερο.....
Να Φερει κανα δεκαωρο και εφταημερο στα εργασιακα ο Μητσοτακης και θα δεις την γλυκα αγορινα μου...Αλλα ξερω μετα δεν θα εχεις προβλημα στις επομενες εκολογες  και θα ψηφισεις Χρυση Αυγη παιζοντας το αντισυστημικος.....Αυτοι ειστε θελετε δεν θελετε

Η δεξια εχει αφησει ιστορια στον προηγουμενο αιωνα
Και αυτη η ιστορια δεν ξεγραφεται
Βασιλικους
Φασιστες
Χουντικους
Δοσιλογους

Το κομπλεξ που ψηφιζεται το κομμα που μας εφερε στα μνημονια και χρεωσε την Ελλαδα για δεκα γενεες  μονο και μονο επειδη το αντιπαλο δεος ειναι κομμα αριστερο να το κοιταξετε
Ρε Δημητρακι όταν τσακώνονται οι μεγαλύτεροι σου μην πεταγεσαι σαν την....#@ όταν σου απευθύνω τον λόγο τότε θα μου μιλάς😎

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Σαβ 08 Ιούν 2019 14:32 »
Παράθεση
Πυρά Πολάκη κατά της Γλύκατζη-Αρβελέρ: Με ξέρατε και χθες;

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Έχει δηλώσει υποταγή στον Μητσοτάκη- Όλες οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος»

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή» η βυζαντινολόγος και ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολίασε μέσω Facebook, τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή» η βυζαντινολόγος και ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ.

Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος υποτιμητικά στην Ελληνίδα ακαδημαϊκό σχολίασε τον ισχυρισμό της κυρίας Αρβελέρ πως «όταν στέλνουμε στο Κοινοβούλιο Πολάκηδες, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει»: «Είπε η κυρία Πρύτανης που έχει δηλώσει "υποταγή" στον Κυριακό Μητσοτάκη από τον Νοέμβρη του ’15, και με ποίημα μάλιστα... αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει.

»ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος...

»Υ.Γ. Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανη όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών ΣΚΑΪ και Σταρ;

»Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπ κλπ;

»ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ...

»Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Αυτά και ΤΕΛΟΣ».

https://www.athensvoice.gr/politics/551523_pyra-polaki-kata-tis-glykatzi-arveler-me-xerate-kai-hthes
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Σαβ 08 Ιούν 2019 17:41 »
 Βαράτε και κανένα τατουάζ να δείχνετε ότι ανήκετε στο ίδιο κοπάδι με το Μπουλη.. Μπορεί να λοξοδρομήσει κανένα γίδι για να το σαλαγήσετε  πάλι στο μαντρί.

Ε ρε κατάντια...

https://lh3.googleusercontent.com/ppNN5PfkCQ7rVItkcBTwizXlbTYsaM9WiFoaL56UI6RwujF7h8xm5hz-w3Pjhqba_X4ISA=s151

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Σαβ 08 Ιούν 2019 17:58 »
Βαράτε και κανένα τατουάζ να δείχνετε ότι ανήκετε στο ίδιο κοπάδι με το Μπουλη.. Μπορεί να λοξοδρομήσει κανένα γίδι για να το σαλαγήσετε  πάλι στο μαντρί.

Ε ρε κατάντια...

https://lh3.googleusercontent.com/ppNN5PfkCQ7rVItkcBTwizXlbTYsaM9WiFoaL56UI6RwujF7h8xm5hz-w3Pjhqba_X4ISA=s151

Ξέρω έναν καλό δερματολόγο να βγάλει το δικό σου τατουάζ όχι σαν αυτού που το μετάνιωσε και φαίνεται ακόμα  :joker:

:dab:

Δεν έχω λύση όμως για τούτες. Είναι αδιόρθωτες  :)) :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Ιούν 2019 18:02 από my8os »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 00:14 »

Ε ρε κατάντια...

Δεν είναι κομματική άποψη φίλε το να λες το αυτονόητο. Ότι δεν γίνεται μια προσωπικότητα  αναγνωρσιμένη παγκοσμίως του βεληνεκούς μιας Αρβελέρ να την πιάνει στο στόμα του ένα αμόρφωτο σκουπίδι - δίποδο που όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ τσιμπούκώνε  τον Κακαουνάκη.

Εσύ λες "Καλά κάνει. Συμφωνώ". Δικαίωμά σου.

Δεν είναι κομματική άποψη φίλε το να λες το αυτονόητο. Ότι δεν γίνεται να λέει ο Μπαλάφας σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ "Θα λέτε ότι σας λέω εγώ".

Εσύ λες "Καλά κάνει. Συμφωνώ". Δικαίωμά σου.

Υ.Γ. Όποιος διαφωνεί με το αυτονόητο και από τις δύο όχθες είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ή ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ! Διαλέξτε!

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 09:43 »
Λαμια τι σχεση εχει η παραθεση μ αυτο που σχολιαζεις?   Να ξερεις ομως οτι καθε προσωπο που ασχολειται με τα κοινα  ειναι αυτονοητο να δεχεται κριτικη ,  ειτε θετικη ειτε αρνητικη.  Σεβομαι την ιδεολογια του καθενος. Η αντιπαραθεση εδω γινεται για τις αρχες τις αξιες και τους σκοπους που υπηρετει καθε ιδεολογια. Ο σεβασμος του αλλου ειναι προυποθεση να γινει διαλογος. Σε προσωπικο επιπεδο η αναρτηση σε σχεση με το τατουαζ και η επιδειξη στο Μπουλη σε μενα προκαλεσε αλγεινη εντυπωση και αν θελεις να παμε την κουβεντα πιο βαθια επρεπε να αναλυσουμε τους λογους για τους οποιους το βαρεσε. Το βαρεσε για ιδεολογικους λογους , για λογους επιδειξης   τσαμπουκα και αντεκδικησης,  η για προσωπικα ωφελη?
Ειναι πρωι...επιασαν ζεστες... Καλημερα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 10:08 »
Μια προσωπικότητα της αίγλης μιας Αρβελέρ τη σέβεσαι. Δεν της επιτίθεσαι για ψηφοθηρικούς λόγους σε κάτι που αντικειμενικά είχε δίκιο. Δεν είναι τυχαίο ότι ουδείς άλλος της έχει απαντήσει έτσι. Μόνο ο συγκεκριμένος κρετίνος.

Είναι κριτική και διάλογος να λες ως πολίτικος σε δημοσιογράφους "Θα λέτε ότι θέλω εγώ"  ; Δεν νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 10:37 »
Αλλα εγραψα εγω κι εσυ στρεφεις την κουβεντα εκει παλι.. Γιατι δε δεχεσαι οτι καθε δημοσιο προσωπο απο τη στιγμη που εκφραζεται ιδεολογικα ειναι αυτονητο οτι θα δεχεται κριτικη? Δεν κρινουμε την εκπαιδευση του, την επιστημη που υπηρετει αλλα την ιδεολογια του. Οταν θεωρεις οτι εχεις εκφρασει ολα σου τα επιχειρηματα και κλεισεις το θεμα , προτεινω να καταπιαστουμε αν και δε θα το συνιστουσα  με δημοσια πολιτικα προσωπα π.χ. Γεωργιαδης , γιατι οπως φαινεται αυτοι θα σε κυβερνησουν αυριο

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 10:44 »
Αλλα εγραψα εγω κι εσυ στρεφεις την κουβεντα εκει παλι.. Γιατι δε δεχεσαι οτι καθε δημοσιο προσωπο απο τη στιγμη που εκφραζεται ιδεολογικα ειναι αυτονητο οτι θα δεχεται κριτικη? Δεν κρινουμε την εκπαιδευση του, την επιστημη που υπηρετει αλλα την ιδεολογια του. Οταν θεωρεις οτι εχεις εκφρασει ολα σου τα επιχειρηματα και κλεισεις το θεμα , προτεινω να καταπιαστουμε αν και δε θα το συνιστουσα  με δημοσια πολιτικα προσωπα π.χ. Γεωργιαδης , γιατι οπως φαινεται αυτοι θα σε κυβερνησουν αυριο

Που εξέφρασε η Αρβελέρ την ιδεολογία της; Πουθενά! Απλά είπε το αυτονόητο για τη συμπεριφορά του δίποδου ανθρωποειδούς με μουστάκι.

Υ.Γ. Τον Μπουμπούκο εδώ μέσα τον έχω στολίσει δεκάδες φορές. Μέχρι και ποιηματάκια του έχω γράψει.

Υ.Γ. 2 Ο Μπαλάφας έκανε κριτική και αυτός;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:05 »
Ρε Λαμία, ο maletska δεν απαντούσε στο μήνυμά σου! Τι πίνεις; lol

O maletska πήρε την απάντηση που αρμόζει με το δικό μου αποστομωτικό μήνυμα.  B-)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:10 »
Δεν το διευκρίνισε πουθενά ότι δεν απάντησε σε εμένα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:35 »
Ωραια αφου συγκρινεται τον  Μπουμπουκο με τον Πολακη

Λαμια μιλα μου ως προς το εργο που εχουνε κανει οι δυο τους για την δημοσια υγεια...Αλλα και γενικως και με ολους τους προηγουμενους υπουργους υγειας?

Περιμενω μια απαντηση

Ολα τα αλλα ειναι για την Τατιανα Στεφανιδου....

Το οτι ειναι κυκλοθυμικος το ξερουμε τον Πολακη,αλλα οτι εχει κανει τεραστιες αλλαγες προς το καλυτερο και αυτο το ξερουμε και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ

Και για αυτο ασχολουνται τα καναλια με ολο το λαιφσταιλ του Πολακη γιατι δεν μπορουνε να το κατηγορησουνε για τιποτα επι δικου του υπουργειου

Μονο και μονο οτι οι ανασφαλιστοι τους παρεχε δωρεαν νοσηλεια τα λεει ολα

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:39 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:41 »

Μα ούτε παρέθεσε το δικό σου μήνυμα ούτε ταιριάζει νοηματικά το τατουάζ με το μήνυμά σου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:49 »
Ωραια αφου συγκρινεται τον  Μπουμπουκο με τον Πολακη

Λαμια μιλα μου ως προς το εργο που εχουνε κανει οι δυο τους για την δημοσια υγεια...Αλλα και γενικως και με ολους τους προηγουμενους υπουργους υγειας?

Περιμενω μια απαντηση

Ολα τα αλλα ειναι για την Τατιανα Στεφανιδου....

Δεν αντιλέγω ότι ο γλύφτης του Κακαουνάκη έκανε προσπάθεια για έργο.

Το ίδιο βέβαια θα ισχυρίζονταν και κάποιος από την απέναντι πλευρά για τον Μπουμπούκο.

Ως προς τη συμπεριφορά φυσικά και όταν κάποιος είναι πολιτικός είναι υπόλογος για την συμπεριφορά του. Δεν είναι απλός πολίτης. Δεν είναι θέμα Στεφανίδου αλλά κρίσης κάθε αντικειμενικού και νοήμονα ανθρώπου.

Δεν μπορεί ο Υπουργός Υγείας να καπνίζει σε δημόσιο χώρο ενώ απαγορεύεται. Επειδή .....ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!

Δεν μπορεί ο Υπουργός Υγείας να παρκάρει όπου θέλει με την δικαιολογία ότι επειδή είναι Υπουργός, έχει .....περισσότερα διακαιώματα και του ανήκει ο δρόμος.

Δεν μπορεί ο Υπουργός Υγείας να επιτίθεται σε έναν ΑΜΕΑ μη αντιλαμβάνοντας για ποιο λόγο αυτοί οι άνθρωποι μοριοδοτούνται παραπάνω. Αν δεν το καταλαβαίνει είναι ηλίθιος. Αλλά δυστυχώς είναι ρατσιστής και τραμπούκος και δεν έχει κανένα σεβασμός σαν άνθρωπος στους ΑΜΕΑ. Γιατί είναι κακή ποιότητα ανθρώπου.

Υ.Γ. Όλα αυτά που σου αναφέρω και πολλά άλλα είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΑ. ΚΑΙ από αυτά ΚΡΙΝΕΤΑΙ ένας πολιτικός. Δεν μπορεί κανένας λογικός άνθρωπος να τα παραβλέψει.

Υ.Γ. 2 Τι δίποδο αυτό ήταν και είναι ΠΑΣΟΚ. Απλά για την καρέκλα άλλαξε κόμμα. Κουβαλάει πάνω του όλην φασίζουσα νοοτροπία "Εγώ είμαι εξουσία και σας γαμάω και σας δέρνω". Αυτή η νοοτροπία εγώ έχω αρχές και την απορρίπτω.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:52 »

Μα ούτε παρέθεσε το δικό σου μήνυμα ούτε ταιριάζει νοηματικά το τατουάζ με το μήνυμά σου.

Γράψε λάθος τότε, δεν το αντιλήφθηκα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 12:59 »
Μονο και μονο οτι οι ανασφαλιστοι τους παρεχε δωρεαν νοσηλεια τα λεει ολα

Άντε να σας διαψεύσω πάλι με στοιχεία. Οι ανασφάλιστοι είχαν δωρεάν νοσηλεία από το 2014. Αυτά είναι σανό που σας ταΐζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δες τη σελίδα 20141 του σχετικού ΦΕΚ:
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEc63YDhn5AeXdtvSoClrL8NFVwjN9oWbYliYHTRwL0-OJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMte7TxLZtb4ycDKBPASIAegqIZXCU8HORjfwIyWCih-qb

Αν θες να πεις για φάρμακα, τότε ΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 13:44 »
Ρε τι λέτε...πίνετε κάτι?η τα βλέπετε όλα κόκκινα? Ποιο έργο έκανε? Ότι έκαναν και οι προηγούμενοι έκανε και αυτος...έχετε πάει σε δημόσιο νοσοκομείο πρόσφατα? Μην λέτε ότι θέλετε και κύριων μη  κοιτάτε τα χαρτιά....θα τρελαθούμε εδώ μέσα...
....

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 14:16 »
Πιστεύετε πως αν βρισκόσασταν σε ένα τσιπουράδικο ή ένα καφενείο, όλοι μαζί, θα μιλούσατε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο γράφετε;

Έχουμε πει εδώ και χρόνια ότι κόβουμε τις κομματικές αντιπαραθέσεις για να μη γίνουμε από τρία χωριά.
Κακώς οι διαχειριστές ως τώρα δεν κλείδωσαν το thread.
Αντιβαίνει πολλούς από τους κανόνες του φόρουμ αυτού.

Εγώ, ως διαχειριστής τώρα βρήκα χρόνο να δω τι γίνεται και έκανα το καθήκον μου.

Παρακαλώ πολύ ηρεμία, έχουμε θέματα για τον ΠΑΣ να συζητήσουμε.
Μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας και να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε άλλα μέσα επικοινωνίας.

Και ευχαρίστως να γίνει και μια τσιπρομάζωξη στα Γιάννενα, να τα πούμε από κοντά.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Κυρ 07 Ιούλ 2019 12:10 »
Μόνο αυτό:

Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

Υ.Γ.