Ωραια αφου συγκρινεται τον Μπουμπουκο με τον Πολακη
Λαμια μιλα μου ως προς το εργο που εχουνε κανει οι δυο τους για την δημοσια υγεια...Αλλα και γενικως και με ολους τους προηγουμενους υπουργους υγειας?
Περιμενω μια απαντηση
Ολα τα αλλα ειναι για την Τατιανα Στεφανιδου....
Δεν αντιλέγω ότι ο γλύφτης του Κακαουνάκη έκανε προσπάθεια για έργο.
Το ίδιο βέβαια θα ισχυρίζονταν και κάποιος από την απέναντι πλευρά για τον Μπουμπούκο.
Ως προς τη συμπεριφορά φυσικά και όταν κάποιος είναι πολιτικός είναι υπόλογος για την συμπεριφορά του. Δεν είναι απλός πολίτης. Δεν είναι θέμα Στεφανίδου αλλά κρίσης κάθε αντικειμενικού και νοήμονα ανθρώπου.
Δεν μπορεί ο Υπουργός Υγείας να καπνίζει σε δημόσιο χώρο ενώ απαγορεύεται. Επειδή .....ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!
Δεν μπορεί ο Υπουργός Υγείας να παρκάρει όπου θέλει με την δικαιολογία ότι επειδή είναι Υπουργός, έχει .....περισσότερα διακαιώματα και του ανήκει ο δρόμος.
Δεν μπορεί ο Υπουργός Υγείας να επιτίθεται σε έναν ΑΜΕΑ μη αντιλαμβάνοντας για ποιο λόγο αυτοί οι άνθρωποι μοριοδοτούνται παραπάνω. Αν δεν το καταλαβαίνει είναι ηλίθιος. Αλλά δυστυχώς είναι ρατσιστής και τραμπούκος και δεν έχει κανένα σεβασμός σαν άνθρωπος στους ΑΜΕΑ. Γιατί είναι κακή ποιότητα ανθρώπου.
Υ.Γ. Όλα αυτά που σου αναφέρω και πολλά άλλα είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΑ. ΚΑΙ από αυτά ΚΡΙΝΕΤΑΙ ένας πολιτικός. Δεν μπορεί κανένας λογικός άνθρωπος να τα παραβλέψει.
Υ.Γ. 2 Τι δίποδο αυτό ήταν και είναι ΠΑΣΟΚ. Απλά για την καρέκλα άλλαξε κόμμα. Κουβαλάει πάνω του όλην φασίζουσα νοοτροπία "Εγώ είμαι εξουσία και σας γαμάω και σας δέρνω". Αυτή η νοοτροπία εγώ έχω αρχές και την απορρίπτω.