Ρε μάγκες επειδή κοντεύουμε να τρελαθούμε με το θέμα Γιαννίκη νομίζω ότι αν τα βάλουμε λίγο κάτω θα δούμε ότι τελικά οι πιθανότητες να μείνει ο κόουτς είναι αρκετά πολλές. Τα ενδεχόμενα είναι 4:
-Μια ομάδα από το εξωτερικό (λογικά από Γερμανία λόγω του ότι τον ξέρουν ήδη εκεί) του κάνει πρόταση. Καλύτερες εγκαταστάσεις , ποιοτικότερο ποδόσφαιρο, καλύτερα λεφτά, κοντά στην φαμίλια του. Η λογική λέει ότι φεύγει εξαργυρώνοντας με το καλύτερο τρόπο την καταπληκτική παρουσία που είχε στην ομάδα μας και εμείς τον χαιρετάμε έχοντας μόνο καλές αναμνήσεις από αυτόν.
-Μια ομάδα εκ των "μεγάλων"(δεν έχει καταλάβει ότι ήδη βρίσκεται στον πάγκο της μεγαλύτερης) της Ελλάδας του κάνει πρόταση με σαφώς καλύτερα λεφτά και εγκαταστάσεις. Ο κόουτς βλέπει τις εικόνες με τους οπαδούς που μπουκάρουν στο ταρτάν και δεν αφήνουν την ομάδα να μπει στην φυσούνα και κόβει πέρα. Συνυπολογίζει ότι εκεί δεν έχει υπομονή και ότι στις πρώτες αναμπουμπούλες θα αρχίσει το κράξιμο και θα του δώσουν πόδι και έτσι απορρίπτει και αυτό το σενάριο.
- Ομάδες τύπου Ατρόμητος και φόφη του κάνουν πρόταση και νομίζω αυτό το σενάριο απορρίπτεται από μόνο του. Πρέπει να σαι τρελός για να επιλέξεις μια ομάδα ίδιας δυναμικής με τον ΠΑΣ ενώ εδώ όλη η ομάδα είναι έργο δικό σου, ξέρεις την ομάδα καλά και ο κόσμος σε αγαπά και σε σέβεται.
- Ο ΧΒ αποφασίζει να μην βάλει τα λεφτά από το στοίχημα στις μπογιές και καταφέρνει να του προσφέρει όσα ζητάει. Έτσι με καλύτερο μισθό , ένα ενισχυμένο ρόστερ και προπονητικό που παλεύεται χτυπάς Ευρώπη και ανεβάζεις και άλλο τις μετοχές σου, συνεχίζοντας μάλιστα το εγχείρημα που εσύ ο ίδιος έχτισες δύο χρόνια τώρα.
Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες και να δείξουμε υπομονή. Ο κόουτς χαζός δεν είναι ....
Υπομονή και εύχομαι την επόμενη χρονιά να γκιζιράμε τις Ευρώπες έχοντας στο τιμόνι τον Αργύρη που τόσο αγαπήσαμε πλέον.
ΥΓ Αν πάρουμε το κύπελλο δεν ισχύει τίποτα απτά παραπάνω . Ο κόουτς τότε δεν νομίζω να χάσει την ευκαιρία να παίξει Ευρώπη με την ομάδα που πέρυσι μόλις ανέβασε ο ίδιος στην πρώτη κατηγορία . Θα ήταν το απόλυτο success story...ΜΑΚΑΡΙ να γίνει αυτό.
ΥΓ1 ΜΕΙΝΕ Ή ΠΗΔΑΩ