Το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα χρονιά θα είναι προπονητής ο
Αργύρης Γιαννίκης, βοηθός του και προπονητής στην Κ 19 ο
Νίκος Μπαδήμας, γυμναστή φυσικής κατάστασης
Γιάννης Ντουρουντούς , γυμναστής τερματοφυλάκων
Σπύρος Χριστόπουλος.Ξεκινάει η παρουσίαση.
Τον προπονητή προλόγισε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Κώστας Πεδιαδιτάκης: Σας ευχαριστούμε που ήρθατε, ευχαριστούμε το νέο προπονητή που αποτελεί μέλος της ομάδας και ελπίζουμε μαζί του να πετύχουμε τους στόχους μας.
Δηλώσεις Γιαννίκη:
Ευχαριστώ την οικογένεια Χριστοβασίλη. Σημαντικός παράγοντας για να έρθω ήταν οι πολύ καλές συνθήκες και η καλή εξέλιξη του ΠΑΣ τα τρια τελευταία χρόναι, το βαρύ όνομα της ομάδας και ο κόσμος, καθώς και η δυναμική η οποία τραυματίστηκε με τον υποβιβασμό.
Στόχος μας να χτίσουμε μια καλή ομάδα βήμα-βήμα και να πάρουμε την άνοδο ώστε να κυριαρχήσει ξανά η αίσθηση της υπερηφάνιας. 'Η συνεργάτες μου έχουν τον ΠΑΣ στην καρδιά τους και όρεξη για δουλειά.
Θα κάνω ότι μπορώ από το χέρι μου για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Για τον λόγο που γύριαε στην Ελλάδα: Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και το έργο της επανόδου με εξιτάρει πολύ για αυτό επέλεξα να γυρίσω πίσω
Για τον αν έχει δει τον ΠΑΣ: Έχω αναλύσει τον ΠΑΣ, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού και αυτό πρέπει να δουλέψουμε.
Τι ζητάει από τους παίκτες: Μου αρέσει η επιθετική και αμνυντική λειτουργία και τι μου αρέσει γενικά θα το καθορίσουν οι παίκτες. Ήδη έχουμε κάνει επιλογές και θα ενισχυθούμε
Δεν έχω γεννηθεί προπονητής, Πιστεύω ότι κάθε χώρα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες αλλά κάθε ομάδα και κάθε χώρα έχει το ίδιο ποδόσφαιρο.
Αν είχε γνώση για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΣ: Σαν Έλληνας έβλεπα ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΣ ήταν γνωστός σε εμένα.
Αν έχει άποψη: Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο για αυτό αρχίζουμε άμεσα.
Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά προσαρμόζομαι σε κάθε παιχνίδι να βγάζω τα θετικά στοιχεία, θέλω να κοντρολάρω τη μπάλα και το χώρο.
Αν υπάρχει κάποιο σύστημα που του αρέσει να αγωνίζεται: Τα συστήματα δεν παίζουν ρόλο. Ιδανικό ρόστερ πιστεύω 26-27 είναι ιδανικά.
Αν έχει κάνει προτάσεις για την ενίσχυση: Όλοι κάνουμε διάλογο για αυτ΄πο.
Για το μήνυμα στον κόσμο. Στόχος είναι η άνοδος και να παίζουμε ένα σύστημα που θα αγαπήσει ο κόσμος και σκληρή δουλειά. Μου αρέσει να μιλάω στους παίκτες και μου αρέσει να είναι όλοι ανοιχτοί.
http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=28081:live-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7&Itemid=138