Αποστολέας Θέμα: Αργύρης Γιαννίκης  (Αναγνώστηκε 56316 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Αργύρης Γιαννίκης
« Απάντηση #450 στις: Κυρ 10 Οκτ 2021 14:02 »
Εγώ τον Γιαννίκη τον βλέπω σαν έναν πρώην προπονητή μας με τον οποίο όμως νιώθω ότι μας ενώνουν πολλά. Τον θεωρώ δικό μας. Μας έδειξε μετά από χρόνια πώς παίζεται το τόπι. Απλά, όμορφα, έστω και με δόσεις αφέλειας κάποιες φορές. Γι' αυτό και τόσο όμορφο!
Να πω "ποδοσφαιρικός έρωτας"? Μάλλον.
Ως εκ τούτου, εάν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα εμείς, ας το πάρει ο Γιαννίκης. Το ίδιο ισχύει και για το κύπελλο.
Στα μεταξύ μας όμως παιχνίδια, κόουτς, δεν θα σου δείξω οίκτο και θα ήθελα να σε ξεφτυλίσω στο χορτάρι. Με το μπαρδόν.
Καλή σου επιτυχία και καλά κουράγια στο θαυμαστό κόσμο του ΠΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Κυρ 10 Οκτ 2021 14:22 »
Στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν χωρανε συναισθηματισμοι οποτε στα @ρχιδι@ μου που θα παει ο Γιαννικης και ο καθε Γιαννικης.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Κυρ 10 Οκτ 2021 14:39 »
Ε, είμαι λίγο πιό ερωτιάρης εγώ...  :P

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Δευ 11 Οκτ 2021 00:29 »
Ήρθε έμεινε όσο έμεινε, έβαλε κάποιες βάσεις και έφυγε
Έχουμε μια μανία εμείς εδώ στο να κάνουμε θεούς και ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ κάποιους με 2 χρόνια στην ομάδα..Ο Pedro τι να πει δηλαδή?
Το στηριζα όσο ήταν προπονητής μας, παίξαμε γαμω το ποδόσφαιρο, τελείωσε το συμβόλαιο του και έφυγε.
Φέτος η ομάδα παίζει εξίσου ωραία και έχει μέχρι στιγμής φέρει και αποτελέσματα.
Επίσης πήγε σε ομάδα που ζεχνει... Ειλικρινά του εύχομαι να αποτύχει και να φύγει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο αλλά με την ομάδα που πήγε.. Καλύτερα βοηθός στην Γερμανία πάρα στην κουλα..
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Δευ 11 Οκτ 2021 10:52 »
Ήρθε έμεινε όσο έμεινε, έβαλε κάποιες βάσεις και έφυγε
Έχουμε μια μανία εμείς εδώ στο να κάνουμε θεούς και ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ κάποιους με 2 χρόνια στην ομάδα..Ο Pedro τι να πει δηλαδή?
Το στηριζα όσο ήταν προπονητής μας, παίξαμε γαμω το ποδόσφαιρο, τελείωσε το συμβόλαιο του και έφυγε.
Φέτος η ομάδα παίζει εξίσου ωραία και έχει μέχρι στιγμής φέρει και αποτελέσματα.
Επίσης πήγε σε ομάδα που ζεχνει... Ειλικρινά του εύχομαι να αποτύχει και να φύγει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο αλλά με την ομάδα που πήγε.. Καλύτερα βοηθός στην Γερμανία πάρα στην κουλα..
Εγώ τον Γιαννίκη τον βλέπω σαν έναν πρώην προπονητή μας με τον οποίο όμως νιώθω ότι μας ενώνουν πολλά. Τον θεωρώ δικό μας. Μας έδειξε μετά από χρόνια πώς παίζεται το τόπι. Απλά, όμορφα, έστω και με δόσεις αφέλειας κάποιες φορές. Γι' αυτό και τόσο όμορφο!
Να πω "ποδοσφαιρικός έρωτας"? Μάλλον.
Ως εκ τούτου, εάν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα εμείς, ας το πάρει ο Γιαννίκης. Το ίδιο ισχύει και για το κύπελλο.
Στα μεταξύ μας όμως παιχνίδια, κόουτς, δεν θα σου δείξω οίκτο και θα ήθελα να σε ξεφτυλίσω στο χορτάρι. Με το μπαρδόν.
Καλή σου επιτυχία και καλά κουράγια στο θαυμαστό κόσμο του ΠΟΚ.
Συμφωνώ απόλυτα με Crimson.
Δεν μπορώ να ευχηθώ αποτυχία σε έναν άνθρωπο που ήρθε και μας ξαναέδειξε πως παίζεται το τόπι μετά από 3 ολόκληρα χρόνια αηδιαστικού θεάματος....
Επιπλέον, για όλους, καλό θα είναι να πάρει πρωτάθλημα η κούλα, μπας και σπάσει η μονοκρατορία του γαύρου και σταματήσει να τα τσεπώνει συνέχεια το χοντρό αγόρι και να ξεκινήσει σιγά σιγά ο κατήφορος του βασικού καταστροφέα του ελληνικου ποδοσφαίρου, άμα μείνει για μερικά χρόνια χωρίς τα λεφτά του τσ.λ.

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Δευ 11 Οκτ 2021 13:01 »
Εγώ εύχομαι στον Γιαννίκη να πάει καλά με την ΑΕΚ, εκτός από τους αγώνες με τον ΠΑΣ.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Δευ 11 Οκτ 2021 13:58 »
Επιπλέον, για όλους, καλό θα είναι να πάρει πρωτάθλημα η κούλα, μπας και σπάσει η μονοκρατορία του γαύρου και σταματήσει να τα τσεπώνει συνέχεια το χοντρό αγόρι και να ξεκινήσει σιγά σιγά ο κατήφορος του βασικού καταστροφέα του ελληνικου ποδοσφαίρου, άμα μείνει για μερικά χρόνια χωρίς τα λεφτά του τσ.λ.

Λεφτά υπάρχουν...  ;)

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Δευ 11 Οκτ 2021 17:57 »
Από filathlos.gr :

Με… ψίχουλα ήρθε στην ΑΕΚ ο Γιαννίκης - Αυτός ο μισθός του - Τι «κρύβεται» από πίσω
11/10/2021

Ο Αργύρη Γιαννίκης είναι από χθες ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Οι μηνιαίες αποδοχές του Έλληνα τεχνικού στην Ένωση είναι περίπου 13.000 ευρώ τον μήνα, με μεγάλα μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων.

Προφανώς είναι κάτι σαν τιμή γνωριμίας που δείχνει από τη μία τη φιλοδοξία του πρωτοδοκιμαζόμενου σε μεγάλη ομάδα 41χρονου κόουτς και από την άλλη την αυτοπεποίθησή του πως αποδεικνύοντας τη δουλειά του θα τα πάρει «χοντρά» στο επόμενο συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως η συνεργασία ΑΕΚ-Γιαννίκη σε πρώτη φάση είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που ήθελε και ο ίδιος, με την Ένωση να διατηρεί το δικαίωμα της μονομερούς ανανέωσης μέχρι το 2024.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Τρι 12 Οκτ 2021 01:41 »
Σε κανέναν που φεύγει από τον ΠΑΣ δεν μπορώ να ευχηθώ καλή επιτυχία. Να είναι υγιής, φυσικά. Να χαίρεται εκεί που είναι ναι.. Αλλά καλή επιτυχία όχι. Δεν μπορώ να εύχομαι επιτυχία σε ομάδα που είναι ανταγωνιστρια του ΠΑΣ για Ευρώπη ή πρωτάθλημα..
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν σας.. Όπως ειπα και σε άλλα ποστ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιαννικη Του ΠΑΣ. Τον Γιαννικη της κουλας, σαν προπονητή φυσικά, του εύχομαι η ομάδα του να πάει άπατη!!!!!

ΥΓ Δεν θα ήθελα να δω κάποιον παίκτη μας τον Ιανουάριο να χαίρεται προς κουλα μεριά..
....

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Τρι 12 Οκτ 2021 11:43 »
Πρώην προπονητής.. Που σημαίνει ότι όταν έρθει στο Ζωσιμάδες με την Κούλα θα σκυλιασει για να σε κερδίσει, έτσι λειτουργεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σήμερα είμαι ΠΑΣ αύριο είμαι αεκ μεθαύριο αστέρας κτλ κτλ.. Εγώ θα του ευχηθώ μόνο υγεία και τίποτα άλλο, εννοείται δεν ξεχνάω την προσφορά του στην ομάδα αλλά στα μεταξύ μας θέλω να φάει μια τριαρα ξεγυρισμενη!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Τρι 12 Οκτ 2021 21:03 »
Αργυρη Γιαννικη .....καλη επιτυχια στην μεγαλη ομαδα που ανοιξε τα μπουτια της στη φοφη για να παει στο μπαραζ........ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Τρι 12 Οκτ 2021 21:45 »
Αργυρη Γιαννικη .....καλη επιτυχια στην μεγαλη ομαδα που ανοιξε τα μπουτια της στη φοφη για να παει στο μπαραζ........ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ

Με προπονητη τον Γκεραρντακη

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #462 στις: Πεμ 14 Οκτ 2021 22:45 »
Δυστυχώς δε θέλω να διαβάζω τίποτα για το Γιαννίκη, δε θέλω να τον βλέπω στην τηλεόραση με την καινούρια φόρμα, δε θέλω να τον βλέπω να κάνει δηλώσεις.

Ήθελα να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ.

Επαγγελματίας είναι, όλα κατανοητά.

Θέλω να έρθει στα Γιάννενα, να τον χειροκροτήσουμε στην αρχή και το τέλος του ματς. Α, και να του ρίξουμε 4 στο ενδιάμεσο, να 'χει να θυμιέται. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Παρ 15 Οκτ 2021 23:16 »
Εκτιμώ απεριόριστα τον coach Γιαννικη για τα όσα είδαμε στα δύο χρόνια παρουσίας στην ΑΜΟ. Μου κάνει κάπως που τον βλεπω με άλλη φανέλα, πόσο μάλλον σε ομάδα του ΠΟΚ, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και ο coach έχει φιλοδοξίες με τη σημαντικότερη να βρει δουλειά σε ομάδα της Γερμανίας. Η επιστροφή του σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν αποτελεί κάποιου είδους προδοσία και ούτε οφείλει να απολογηθεί για κάτι, επαγγελματίας είναι.

Του εύχομαι ότι καλύτερο στην καριέρα του και σε περίπτωση παρουσίας μου στα Γιάννενα με την αεκ θα τον χειροκροτησω και θα τον αποθεωσω, αλλά εύχομαι η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ να ρίξει μια ωραία τριάρα στη νέα του ομάδα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Σαβ 16 Οκτ 2021 23:30 »
Στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν χωρανε συναισθηματισμοι οποτε στα @ρχιδι@ μου που θα παει ο Γιαννικης και ο καθε Γιαννικης.
συμφωνώ στο "Στ' αρχ@# μου" για το που θα πάει ο οποιοσδήποτε φεύγει από τον ΠΑΣ για μια άλλη ελληνική ομάδα, αλλά αυτό με το συναίσθημα κ το επαγγελματικό ποδόσφαιρο,ξανασκεψου το.... αλλιώς, εμείς τι κάνουμε εδώ μέσα;
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Κυρ 17 Οκτ 2021 14:05 »
Και η αεκ για το γιαννικη σκαλοπάτι είναι για εκεί που στοχεύει, κοιτάει πολύ πιο ψηλά από το ελληνικό πρωτάθλημα και, οπως και με εμας βλέπει την αεκ ως άλλο ένα σκαλοπάτι. Έχει πρόγραμμα.
Και δικαίωμα του άλλωστε  γιατί κανείς δεν δικαιούται να ακυρώνει όνειρα και στην τελική οι συμμαθητές του έχουν τη μπαγερν, αυτός γιατί όχι σου λέει 🙄

Θα είναι όπως και με εμάς επαγγελματίας και εκεί και αν τον αφήσουν πιστεύω θα πετύχει αλλά στα πελέδια μας κιόλας τι θα κανει, ας κάνει το όνειρο του ο άνθρωπος και ας πάει στην ευχή παραπερα..

Θα μείνει ως ένας καλός προπονητής και τίποτα παραπάνω, δεν θα γίνει ποτέ πχ μουφ ή κοντε που έδειξαν άλλο χαρακτήρα και κέρδισαν την αγάπη μας, στα Πελέ του κιόλας, στα Πελέ μας κι εμάς, Κωστής Παλαμάς

Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλά πράγματα που δεν έγιναν, είχαμε καλή συνεργασία, πάμε παρακάτω, θα κάνουμε καλύτερα με άλλους :mono:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Δευ 04 Απρ 2022 14:24 »
Η επόμενη ομάδα Γιαννίκη μετά την ΑΕΚ!
Μεγάλο πισωγύρισμα για Γιαννίκη - Δείτε που θα συνεχίσει την καριέρα του..
Ούτε να ακούει για Ελλάδα δεν θέλει μετά την περιπέτεια στα Σπάτα. Η απόλυσή του και η σύντομη παρουσία του στην Ένωση του στοίχισε ακριβά και για αυτό δεν συζητάει καν προτάσεις από την Super League. Στόχος του είναι να αναλάβει το καλοκαίρι σύλλογο του εξωτερικού...

Το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ο Αργύρης Γιαννίκης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από σχεδόν δύο χρόνια έγινε ένα από τα πιο… περιζήτητα ονόματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι άδικα. Η παρουσία του Έλληνα τεχνικού στους Ηπειρώτες συνοδεύθηκε από μια άνοδο στην Super League, από την δεύτερη κατηγορία, αλλά και αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με… αποκορύφωμα την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα ο Άγιαξ της Ηπείρου, παρά το περιορισμένο μπάτζετ του, είχε προχωρήσει σε πολύ καλές μεταγραφές, παίζοντας άκρως θελκτικό ποδόσφαιρο κάτι που πιστώθηκε ο 41χρονος τεχνικός.

Τελικά αυτή που του έδωσε την ευκαιρία για το… άλμα στην καριέρα του ήταν η ΑΕΚ. Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ανέλαβε τα ηνία της Ένωσης στις 20 Οκτωβρίου όπου και αντικατέστησε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και παρά την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, μην ξεχνάμε ότι του ανανέωσε το συμβόλαιο, μετά από 23 αγώνες και 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες ήρθε η απόλυση, μιας και η εικόνα της ομάδας δεν θύμιζε σε τίποτα τα όσα περίμεναν από εκείνον.

Η λήξη της συνεργασίας με την ΑΕΚ… τσαλάκωσε πολύ τον Αργύρη Γιαννίκη τόσο ψυχολογικά, όσο και στο θέμα της καριέρας του με τον ίδιο πλέον να είναι έτοιμος να κάνει βήμα… πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν ο Έλληνας τεχνικός δεν σκέφτεται την συνεργασία με άλλον ελληνικό σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν με τον ίδιο να έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στην Γερμανία και να επιδιώξει να αναλάβει κάποια ομάδα ακόμα και χαμηλότερης κατηγορίας. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει μεγαλώσει στην Γερμανία, ενώ εκεί έχει πάρει και τα πτυχία προπονητικής.

Παράλληλα έχει εικόνα από τις κατηγορίες της χώρας. Άλλωστε από το 2007 μέχρι το 2016 ήταν στην Καρλσρούη όπου και πέρασε από πολλά πόστα, όπως βοηθό προπονητή στην Κ19, στην Β' ομάδα, αλλά και στην πρώτη ως άμεσος συνεργάτης του Μάρκους Καουζνίσκι. Θα υπάρξει κι άλλη συνέχεια στην χώρα καθώς πριν βρεθεί στα Γιάννινα θα είναι βοηθός στην Ίνγκολσταντ, για πάνω από 3 μήνες, ενώ στην συνέχεια θα αναλάβει εκείνος την Έσεν και την Άαλεν, χωρίς όμως μεγάλες διακρίσεις. Όπως καταλαβαίνουμε ο Γιαννίκης είναι έτοιμος να κινηθεί σε… γνωστά νερά με στόχο να κάνει ένα restart στην καριέρα του και να αναμένει την επόμενη ευκαιρία του για νέο άλμα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
https://www.aek21fans.gr/2022/04/blog-post_7.html
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 04 Απρ 2022 22:04 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Τετ 10 Ιαν 2024 17:48 »
Και επίσημα στον πάγκο της Μόναχο 1860 ο Γιαννίκης – Με αναφορές στον ΠΑΣ η ανακοίνωσή του!

Στα γερμανικά γήπεδα θα βρίσκεται για το υπόλοιπο της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ο Αργύρης Γιαννίκης, με την ομάδα του Μόναχο 1860 να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του Έλληνα πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η γερμανική ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρεται στις επιτυχίες του Αργύρη Γιαννίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την άνοδο στη Super League και την κατάκτηση της 8ης θέσης, κάτι που προσέλκυσε μετέπειτα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που συνεργάστηκε κι εκείνη μαζί του στην Ελλάδα. Επίσης αναφέρεται στο ότι του αρέσει να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και όχι αμυντικογενές.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μόναχο 1860 ο κ. Γιαννίκης ανέφερε: «Ανυπομονώ πραγματικά να αρχίσω δουλειά και να γνωρίσω την ομάδα, το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε τους επόμενους μήνες. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση
https://www.facebook.com/TSV1860/posts/975202750633910?ref=embed_post
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Παρ 12 Ιαν 2024 11:45 »
Καλή επιτυχία κόουτς