Αποστολέας Θέμα: Ιδέες-προτάσεις για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2019-2020  (Αναγνώστηκε 12331 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Ένας νήμα για να βάζουμε τις ιδέες-προτάσεις για τη μεταγραφική περίοδο.

Αν ο κύριος Σεργκελασβίλι θέλει να μας αφήσει για να πάει πχ στην Μπαρτσελόνα, ας μην του σταθούμε εμπόδιο. Ιδού  αριστερό μπακ. Ουρουγουανός για να γουστάρουμε και με ιταλικό διαβατήριο. Facundo Bonifazi, το Σεπτέμβριο γίνεται 24 ετών και τώρα λήγει το συμβόλαιό του.
https://vimeo.com/332629929

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Υποψήφιοι είναι πολλοί. Αν μπούμε εδώ https://www.transfermarkt.com/, θα βρούμε...
Το θέμα δεν είναι να προτείνουμε εμείς. Το θέμα είναι ο προπονητής μας πλέον, να κοιτάξει τι έχει, και τι θέλει. Επίσης το θέμα είναι κάποιος να ρίξει χρήματα, και να μην την βγάζει όπως μέχρι τώρα στο μπέχο...

Το να μιλάμε ειρωνικά για κάποιον που θέλει να κοιτάξει το συμφέρον του, νομίζω ότι είναι άκυρο.

Οσοι παίκτες μας, πχ Γιάκος τους έκαναν να φύγουν, βρήκαν αμέσως ομάδα.

....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Υποψήφιοι είναι πολλοί. Αν μπούμε εδώ https://www.transfermarkt.com/, θα βρούμε...
Το θέμα δεν είναι να προτείνουμε εμείς. Το θέμα είναι ο προπονητής μας πλέον, να κοιτάξει τι έχει, και τι θέλει. Επίσης το θέμα είναι κάποιος να ρίξει χρήματα, και να μην την βγάζει όπως μέχρι τώρα στο μπέχο...

Το να μιλάμε ειρωνικά για κάποιον που θέλει να κοιτάξει το συμφέρον του, νομίζω ότι είναι άκυρο.

Οσοι παίκτες μας, πχ Γιάκος τους έκαναν να φύγουν, βρήκαν αμέσως ομάδα.

α) Φυσικά και δεν είναι αυτό το ζήτημα, εδώ απλά ιδέες θα ρίχνουμε, κουβέντα να γίνεται (για όποιον τον ενδιαφέρει).
β) Θα είμαι καθαρός. Ο καθείς δικαιούται να κοιτάζει το συμφέρον του. Πηγαίνει όμως και συζητά με την διοίκηση, ιδανικά φέρνει και πρόταση. Διαρροές όμως σε δημοσιογράφους του τύπου εγώ δε γουστάρω κτλ είναι εντελώς περιττές

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Δεν διαφωνώ για τις διαρροές, αν υπάρχουν είτε απο την μεριά των ποδοσφαιριστών είτε από την μεριά της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι διαρροές δεν λύνουν το συμβόλαιο.  Η διοίκηση το κάνει..
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Όσο πιο γρήγορα κινηθούμε τόσο καλύτερα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Συμφωνω. Ηδη δυστυχως εχουμε αργησει. Στη Γερμανια καλα παικτακια που εληγαν συμβολαια τους βρισκουν ομαδες. Εναν που μου αρεσε τον Klingenburg τον πηρε η Δρεσδη

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Όσο πιο γρήγορα κινηθούμε τόσο καλύτερα.

Συμφωνω. Ηδη δυστυχως εχουμε αργησει. Στη Γερμανια καλα παικτακια που εληγαν συμβολαια τους βρισκουν ομαδες. Εναν που μου αρεσε τον Klingenburg τον πηρε η Δρεσδη
Κοιμηθειτε.Μεταγραφες μετα τις εκλογες

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Ένας νήμα για να βάζουμε τις ιδέες-προτάσεις για τη μεταγραφική περίοδο.

Αν ο κύριος Σεργκελασβίλι θέλει να μας αφήσει για να πάει πχ στην Μπαρτσελόνα, ας μην του σταθούμε εμπόδιο. Ιδού  αριστερό μπακ. Ουρουγουανός για να γουστάρουμε και με ιταλικό διαβατήριο. Facundo Bonifazi, το Σεπτέμβριο γίνεται 24 ετών και τώρα λήγει το συμβόλαιό του.
https://vimeo.com/332629929

Αμ ναι σωστα

Και κ κυριος Σεγκερασβιλι ειναι προδοτης επειδη δεν θελει να μεινει με τρεις και εξηντα
Να προστεθει αλλος ενας λιστα προδοτης μετα  Πασχαλακη,Ναδαλες και παει λεγοντας

Βρε αμα στην δουλεια σου,σου εδινε καποιος αλλος 5 εκατοσταρικα παραπανω με τουμπες θα πηγαινες καιας ο πρηγουμενος εργοδοτης σου ηταν ο πιο αγαπητος

Αστε την παπαντζα λοιπον δεν περναει

Σιχαινομαι αυτο το πραγμα με τις ειρωνιες περι ποδοσταιριστων που φευγουνε απο εμας...Με ξενα κολλυβα και εγω μαγκας το παιζω αμα λαχει
Το οτι υποστηριζεις τον Χριστοβασιλη ειναι δικαιωμα σου
Αλλα το να υποβιβαζεις καθε ποδοσφαιριστη του ΠΑΣ που θελει να φυγει για ενα καλυτερο αυριο σανκαριερα δεν το δικαιουσε

Τελος

Οχι αλλη προπαγανδα αναλογα του Ναδαλες και του Πασχαλακη

p.s O Ναδαλες και ο Πασχαλακης εν στω μεταξυ που εχουνε ακουσει τα χιλλια μυρια,οποτε εχουνε ευκαιρια ερχονται στα Γιαννινα....Ναι αυτοι οι προδοτες.................................Μου αρεσει που κατηγορεις τους ποδοσφαιριστες που θελουνε να βγαλουνε ως προς το ζην,αλλα για τον Χριστοβασιλη που δεν σκαει φραγκα για ανανεωσεις ποδοσφαιριστη κανεις το παγωνι

Εισαι ωραιος

Δεν ασχολουμουνα με εσενα παροτι Χριστοβασιλικος με πολλες υπονοιες απο αλλα μελη για κατι παραπανω σχεση με ΠΑΕ
αλλα αυτο δεν το δεχομαι

Ολα εχουνε ενα οριο

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιούν 2019 23:27 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
Αλλα ναι ξερω

Να ειναι καλα το μοναστηρι που εχει φραγκοδιφραγκα

Το οτι φευγουνε ολοι μετριοι-καλοι ποδοσφαιριστες με την πρωτη ευκαιρια δεν σε εχει προβληματισει ετσι???????

Ασε ρε φιλε
Δεν το χαφτει κανεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Το γαμήσατε και ψόφησε το νήμα από τα πρώτα ποστ.Ευτυχώς βλέπω ποστ για παίχτες,για τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.Ποδοσφαιροκουβέντα δηλαδή.

Στο μεταξύ ο νηματοθέτης ξεκινάει ένα νήμα για παίχτες και πρώτο του μέλημα είναι να πει κάτι για τον Σεργκελασβίλι.Άνοιξε ολόκληρο νήμα μόνο και μόνο για να την πει σε έναν παίχτη.Ότι να ναι.

• Hero Member
    • Προφίλ
Κατσε ρε φον

Γνωριζω ειμαι εκτος τοπικ

Αλλα μια,δυο,τρεις
Το θεωρω ρεζιλικι αυτο πραγμα να σπιλωνετε ενα ονομα ενος ποδοσφαιριστη για αλλη μια φορα

Η εχουμε ευαισθησια μονο στον Χριστοβασιλη??????????????
Το τι γινονταν στο τοπικ του Ναδαλες και Πασχαλακη δεν θελω να τα υπενθυμισω,μεχρι και καταρες πεσανε

Ε δεν το δεχομαι 

Δεν με πειραζει αν ο τυπος ειναι Χριστοβασιλικος και αν εχει πιο κοντινες σχεσεις με την ΠΑΕ,αλλα το να πεταει ειρωνιες μετα απο ποσους ποδοσφαιριστες και για τον Γεωργιανο ξεχειλισε το ποτηρι

Μπορεις να τα σβησεις,αλλα τουλαχιστον σβησε και ου συγκεκριμενου,με προσβαλει ως οπαδο του ΠΑΣ

Αλλα κλασικα βαζεις πλυθηντικο οτι γαμησαμε το θεμα
Οχι κανενα θεμα δεν γαμησαμε
Οπου υπαρχει υποννοια περι προδοτη ποδοσφαιριστη δεν θα περναει απαρατηρητο

Το κανανε 10 φορες
Ε ωρα να ακουστει και η διαφορετικη γραμμη

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιούν 2019 23:48 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν μίλησα μόνο για σένα.
Έτσι όπως είναι το νήμα είναι για τον κάδο ανακύκλωσης.

Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για παίχτες,ας μιλήσει για παίχτες.Ας μείνει εκεί.

Μπεκροπίνει ο ταδόπουλος,να πάρουμε τον...
Τον ξεζουμίζει η γκόμενά τον τάδε,να πάρουμε τον...
Ξενυχτάει ο ξενυχτόπουλος,να πάρουμε τον....
Έτσι δεν γίνεται....
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιούν 2019 23:51 από fon7 »

• Hero Member
    • Προφίλ
Ανοιγει το τοπικ και ξεκιναει με τον Σεγκερασβιλι οτι ειναι προδοτης με λιγα λογια

Ε λοιπον αν ξεκινας με τετοια θεματολογια,δεν πετας την μπηχτη σου
Ποσο μαλιστα αν  ιστορια αυτη χιλλιοειπωμενη

Πετας τις προτασεις για ποδοσφαιριστες και τελειωνει η ιστορια

Πλεον απο εμενα σε τετοιες περιπτωσεις αναλογα του Πασχαλακη  και του Ναδαλες δεν θα μενει αναπαντητη....Οχι αλλο

Σε καμια ζυγαρια δεν μπανει ο Χριστοβασιλης με τους ποδοσφαιριστες

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
1) Το νήμα ανοίχτηκε γι' αυτό που λέει ο τίτλος του (έχω άλλωστε βάλει ξανά προτάσεις για ποδοσφαιριστές). Ξεκίνησε με τη θέση του Σεργκελασβίλι διότι είναι πάγια θέση μου ότι ουδείς αναντικατάστατος και καμία αποχώρηση/αντικατάσταση δε θα πρέπει να αντιμετωπίζεται φοβικά. Αφορμή για να ξεκινήσει από αυτόν στάθηκε και κάποια διαρροή που διάβασα.
2) Ναι, άφησα αιχμή. Η αιχμή που άφησα αφορά α) το να υπερεκτιμά κάποιος την αξία του και β) να μην λέει τις προθέσεις του ανοικτά αλλά μέσω διαρροών (τακτική που χαρακτήρισα "εντελώς περιττή"). Την πρώτη αιχμή την άφησα στην αρχή, το δεύτερη όταν ρωτήθηκα.
3) Αιχμή για προδότη ή προδοσία δε βλέπω.
4) Όποιος έχει κάποιο αρνητικό σχόλιό μου για τον Πασχαλάκη (ή κατάρες για τον Ναδάλες) παρακαλείται/προκαλείται να το παραθέσει.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Γνώριμος στην Ελλάδα, έκανε φοβερό ξεπέταγμα στον Παναιτωλικό, πήγε Αραβία για τα χρήματα πέρυσι το καλοκαίρι αλλά αποδείχτηκε καταστροφική επιλογή γι' αυτόν. Χωρίς ομάδα από το Γενάρη. Κάτοχος και πορτογαλικού διαβατηρίου νομίζω. Θεωρητικά θα έβλεπε θετικά να ξανάρθει Ελλάδα για επανεκκίνηση της καριέρας του

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Ο Lucao του Απολλωνα Λαρισας ειναι μια καλη περιπτωση σε φορ και σε καλη ηλικια.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Ιούν 2019 09:48 από OV1950 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ο Lucao του Απολλωνα Λαρισας ειναι μια καλη περιπτωση σε φορ και σε καλη ηλικια.

Πολύ καλός παίχτης, όσο τον είχα δει πέρυσι ξεχώριζε.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Μια περίπτωση Έλληνα που θα έβλεπα θετικά για κεντρικό μέσο, είναι ο Δημήτρης Σουνάς. Παίζει τα δυο τελευταία χρόνια στην Γ Ιταλίας, λήγει νομίζω το συμβόλαιό του και τον Αύγουστο γίνεται 25 ετών.   

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Ξέρω ότι τον παρακολουθείς στενά...δεν χάνεις αγώνα της monopoli......
Ε ρε πάει η προπαγάνδα συνεφο....εντάξει παρτον ρε φίλε....είναι ανάγκη να βάζεις τον OV να το παίζει μάνατζερ?

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Στη δεξιά πλευρά της άμυνας μια καλή προσθήκη θα ήταν ο 26χρονος Σλοβένος Matej Palcic που παίζει στην Πολωνία και έχει κάποιες περισσότερες επιθετικές αρετές ώστε να συμπληρώνεται ο Μπουκουβάλας (ο Αποστολόπουλος θεωρώ ότι δε θα συνεχίσει μαζί μας-δε βλέπω και το λόγο να γίνει αυτό). Θεωρώ πως σε κάθε πλευρό της άμυνας μας θα πρέπει να βρίσκονται δυο καλά και συμπληρωματικά μεταξύ τους μπακ.  Αν ο Μπουκουβάλας θελήσει κι αυτός να μη συνεχίσει (νομίζω πως καλύτερα και γι' αυτόν και για μας να συνέχιζε εδώ), τότε μια καλή λύση θα ήταν ο Σιώπης της Δόξας Δράμας. 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Καλό παιχτάκι

https://www.transfermarkt.com/joseph-efford/profil/spieler/537467
Τον εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση αλλα εχει ακομα συμβολαιο. Αν ο ΠΑΣ μπορουσε να κανει μεταγραφη, αυτον θα ηθελα να κανει. Βολιδα και ξερει μπαλα ο τυπος.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Ε ας κάνει και καμιά μεταγραφή. Όχι όλους τους ελεύθερους... Αυτος είναι καλή περίπτωση... Έτσι φαίνεται..
....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Πιανει θεση ξενου και δεν μας περισσευουν

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Πόσους μπορούμε να έχουμε? Καλό παιχτακι φαίνεται..
....