Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2019-20  (Αναγνώστηκε 24930 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2019-20
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 11 Αύγ 2019 20:49 »
Όντως ο κόουτς φαίνεται να κάνει πολύ καλή δουλειά, η ομάδα προσπαθεί να παίξει γρήγορο και με πολλές πάσες παιχνίδι, ξεχάστε τα γεμίσματα φέτος. Η ομάδα χρειάζεται μερικές προσθήκες ακόμη και θα βελτιωθεί κι άλλο. Από τους παλιούς πολύ καλά πήγαν οι Νάουμετς και Ξύδας, από τους νέους σήμερα μου άρεσε πολύ ο Οικονομόπουλος γρήγορος και δυνατός με προωθήσεις ως δεξί μπακ, ο Ράντοβατς έχει καλή τεχνική παίζει με τη μία αλλά υστερεί σε δύναμη, καλός πάλι ο Καρτάλης είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα χαφ. 

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2019-20
« Απάντηση #76 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 00:01 »
Προσωπικά με Λάρισα δεν μπόρεσα να πάω λόγο δουλειάς οπότε πρώτη φορά είδα την ομάδα φέτος και έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο. Στρωτο ποδόσφαιρο και πίεση ψηλά τα βασικά που προσπαθεί να περάσει ο νέος προπονητής. Ξεχώρισα Ναουμετς, Ξυδα. Αρκετά καλοί κ οι Ραντοβατς, Πανουργιάς, Καρταλης, Οικονομοπουλος και φυσικά ο Νικόλας. Στο β ημίχρονο από τα νέα παιδιά μου άρεσαν οι Ζιωγκος και Γώγος στα στόπερ, ο Πηλιος και ο Γροσδανης. Καλύτερη μεταγραφή για φέτος (με διαφορά από την δεύτερη) ο προπονητής. Ξεπωνεσαν τα ματάκια μας.
Ρα δε κάπνα μου θυμησαν τον περσινό ΠΑΣ. Ακίνδυνη ομάδα και αρκετά αργή μου φάνηκε.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 15:58 »
Εμένα προσωπικά σαν φίλαθλος μου αρέσει να βλέπω την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να την χαίρομαι και όχι αυτό το τσικιρ μικιρ που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια, ακόμη και τις χρονιές που βγήκαμε ευρώπη δεν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε όμως 2-3 παίκτες που έκαναν την διαφορά, τώρα στη β' είναι δύσκολο να έρθουν τέτοιοι παίκτες. Αν δεν βγούμε φέτος στην α' θα βγούμε του χρόνου, το κυριότερο όμως είναι να καταφέρει η ομάδα να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να αναδείξει και κάποιους γηγενείς, παίκτες μόνο έτσι θα ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Τώρα αν ο πρόεδρος βγάζει χρήματα από την ομάδα λίγο πολύ όλοι το ίδιο κάνουν με εξαίρεση ίσως τον Σαβίδη, αλλά και αυτός πιστεύω βγάζει χρήματα με άλλο τρόπο π.χ. ΜΜΕ.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 17:32 »
Όπως πολύ σωστά είπε ο RASTA ας μην βιαζομαστε. Νωρίς είναι ακόμη.  Εκτός και αν νομίζουμε ότι βγήκαμε πρώτοι από τώρα.  Προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα και αυτό είναι ενθαρρυντικό.  Θέλουμε όμως τα αποτελέσματα να τα έχουμε στο πρωτάθλημα και όχι στα φιλικά.  Εκτός και αν νομίζουμε ότι αφού νικησαμε ΑΕΛ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌ  (που φάνηκαν κουρασμενοι) βγηκαμε. Και μια σημείωση.  Η φετινή προετοιμασία  σύμφωνα με αυτούς που την είδαν όλοι δεν έχει καμία σχέση με την προετοιμασία του Αλεξιου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 17:38 »
Παράθεση
Στιγμές από το φιλικό παιχνίδι στο Ζωσιμάδες ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα του Παναιτωλικού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής κ.Γιαννίκης δήλωσε:

"Είναι όμορφο να έχουν τα παιδιά την αίσθηση της νίκης, αλλά δεν είναι το παν. Εγώ κοιτάω την εξέλιξη της ομάδας, τι είναι καλό και τι δεν μου άρεσε. Είχαμε πολλά στημένα εις βάρος μας, αυτά μπορεί να γίνουν επικίνδυνα. Έχουμε ακόμα θέματα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και βλέπουμε ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Επίτηδες κάναμε αυτά τα παιχνίδια για να δούμε που βρισκόμαστε. Δεν το κάναμε στο Καρπενήσι για να έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Βλέπουμε ατέλειες και η βιντεοανάλυση θα μας βοηθήσει να δούμε και πράγματα που δεν αξιοποίησε ο αντίπαλος. Πρέπει να δούμε και φάσεις που δεν έφεραν κίνδυνο στην εστία μας, θα τις δούλεψουμε κι αυτές για να μη φτάνουμε σε σημείο να κινδυνεύουμε."

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #paspan
PAS Giannina FC (φωτογραφίες)

Παράθεση
Πριν από την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ως ελάχιστος φόρος τιμής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον μεγάλο Παύλο Τζαμάκο.

Ο Παύλος Τζαμάκος ήταν επιθετικός, αγωνίστηκε στον Αβέρωφ και στη συνέχεια με την ίδρυση του ΠΑΣ το 1966 ήταν από τα βασικά στελέχη στο δυναμικό της ομάδας, που έκανε τα πρώτα βήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διετέλεσε προπονητής σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής και βοηθός προπονητών στον ΠΑΣ Γιάννινα.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
PAS Giannina FC

Ενόψει φιλικού θυμήθηκαν να αναφέρουν κάτι.Αν δεν υπήρχε φιλικό ή το φιλικό ήταν πολύ αργότερα δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Παράθεση
Άγγελος Ζιούλης: «Αφομοιώνουμε γρήγορα όσα ζητεί ο προπονητής μας» (video)
Ικανοποιημένος ήταν ο Άγγελος Ζιούλης από τον ρυθμό αφομοίωσης όσων ζητάει ο προπονητής, αλλά και από την εμφάνιση της νέας του ομάδας.

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δείξαμε καλά στοιχεία και ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτή τη φορά συνδυάστηκαν και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού δείξαμε ότι χρειαζόμαστε περαιτέρω βελτίωση. Το καλό είναι ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας και μπορούμε να τα φτιάξουμε».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΣ: «Μόλις έμαθα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήμουν θετικός και ήθελα πάρα πολύ να έρθω, παρότι είχα κι άλλες προτάσεις. Αυτό που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, υπάρχουν πολλοί καινούργιοι παίκτες και καινούργιος προπονητής που προσπαθεί να μας περάσει κάτι καινούργιο που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής δείχνουμε να αφομοιώνουμε τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής και νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για το αν πιστεύει ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα στις 15/9, αν ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα: «Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα αρχίσουμε, αλλά προς το παρόν γίνεται πολύ καλή δουλειά και αφομοιώνουμε γρήγορα τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής».

Οι δηλώσεις του Ζιούλη μετά από εκείνες του κ. Γιαννίκη, ενώ στη web tv του super-fm.gr μιλάει και ο Μαλής.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 20:38 »
Αυτός ο Κριζμάν, μας κάνει, ή θα τον πουλήσουμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 22:14 »
Επειδή μαζεύονται και κάθε φορά από 1-2 η συζήτηση πάει στον Χβ,μπορούμε να έχουμε περισσότερα αγωνιστικά σχόλια από τα φιλικά ή τις προπονήσεις;Γιατί αυτό έχει περισσότερο ουσία αυτήν την στιγμή.
Τα χβικά θα φύγουν για το νήμα του πρόεδρα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 22:35 »
Στο ψάξιμο για αντίπαλο βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς η ΠΑΕ Παναιτωλικός ακύρωσε το επαναληπτικό φιλικό με τους Ηπειρώτες, λόγω και της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στη Super League 1. Ο Παναιτωλικός παίζει Σάββατο 24/8 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, οπότε θα πρέπει να αναχωρήσει από Παρασκευή και ο κ. Κάστρο θέλει να διαμορφώσει το πρόγραμμα της ομάδας του διαφορετικά μία εβδομάδα πριν την πρώτη αποστολή.

Ο ΠΑΣ θα αναζητήσει κάποιον άλλον αντίπαλο για την Κυριακή, καθώς δεν μπορεί η ομάδα να αφήσει να περάσουν 2 εβδομάδες εως ότου αντιμετωπίσει τη Βέροια στις 24 Αυγούστου.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 12 Αύγ 2019 22:42 »
Μπορει να ειναι μια φτηνη δικαιολογια αυτη.Στο φιλικο αυτο ειχε προγραματιστει η δοκιμη για το VAR στο Αγρινιο.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 11:00 »
Το πρόγραμμα των φιλικών του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως διαμορφώνεται μετά την ακύρωση του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, που ήταν προγραμματισμένο την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο και την προσθήκη ενός ακόμα, αυτή τη φορά με την ομάδα Α.Ε. Καραϊσκάκης στις 1 Σεπτέμβρη, στο Ζωσιμάδες.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 14 Αύγ 2019 11:23 »
Στις 7/9 θα ξαναδιώξουμε τον προπονητή της ΑΕΛ ή έχει κανένα άλλο φιλικό ενδιάμεσα;

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 24 Αύγ 2019 17:10 »
Φιλικό με τη Βέροια υπάρχει σήμερα στο Ζωσιμάδες. Ομάδα μικρότερης κατηγορίας (Football League) η Βέροια.
5 ευρό κλασικά το εισιτήριο και ας παίζουμε με 3ης κατηγορίας ομάδα.
Σε λίγο θα πληρώνουμε εισιτήριο και στις προπονήσεις  :P  :P

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 24 Αύγ 2019 19:30 »
Κακή η ομάδα στο α΄ημίχρονο, έδειξε ότι θα δυσκολευτεί απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά και πρεσάρουν, κακοί οι Ράντοβατς, Ξύδας μου άρεσε μόνο ο Πανουργιάς δυνατό κορμί που έχει και τα δύο πόδια, φορ περιοχής επειγόντως ο Κρίσμαν δεν μπορεί σ' αυτή τη θέση.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 24 Αύγ 2019 20:39 »
Τα ίδια χάλια και στο β΄μέρος, στόπερ και φορ περιοχής αξίας άμεαα, από τους μικρούς μόνο ο Λιάσος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από φέτος.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 24 Αύγ 2019 23:49 »
Κακή η ομάδα σήμερα στον περισσότερο αγώνα. Φάνηκαν κάποιες αδυναμίες και πιο σημαντική αυτή του σέντερ φορ. Θέλουμε ένα καθαρό σέντερ φορ να γεμίζει την περιοχή και να ανοίγει χώρους για τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά κάποιους παίκτες. Ο Πανουργιάς μου άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, έχει καλό σώμα και φαίνεται ότι μπορεί να παίξει με τη μπάλα κάτω. Αντίθετα ο Σκόνδρας και ο Ζιούλης (στο δεύτερο) μου φάνηκαν πολύ βαριοί και αργοί. Ο Καρτάλης ήταν επίσης σε αυτούς που μου άρεσαν και πιστεύω μπορεί να βοηθήσει. Ο Ελευθεριάδης κινητικός νομίζω, αλλά με πολύ κακά τελειώματα δύο φορές που εκτέλεσε. Krizman δεν πρέπει να θυσιάζεται σαν σέντερ φορ δεν την έχει καθόλου την θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπαν πολύ κάποιες καλές μπαλιές προς την επίθεση, ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Αυτές πιστεύω μπορεί να τις δώσει ο Pitu Garcia που έπαιξε στο δεύτερο σαν 8αρι. Είναι αυτός που στο κέντρο μπορεί να δώσει σίγουρες μεταβιβάσεις και να ψάξει και μια καλή μπαλιά. Θα ήθελα να τον δω και σαν 10αρι, γιατί πιστεύω έχει την κάθετη προς τους επιθετικούς και θα βοηθούσε εκεί. Ο Παμλίδης δεν μπορεί ούτε αυτός να παίξει το ρόλο του σέντερ φορ.

Χωρίς να είμαι ειδικός σε γενικές γραμμές αυτά είδα σήμερα στο γήπεδο. Γέλασα πολύ πάντως με κάποιους που σε όλο το παιχνίδι διαμαρτύρονταν και έβριζαν τους διαιτητές.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 25 Αύγ 2019 01:29 »
Ο κόουτς για άλλη μια φορά τόνισε ότι γίνεται μια προσαρμογή από το αμυντικό περσινό παιχνίδι σε ένα άλλο στυλ παιχνιδιού πιο επιθετικό κτλ...

Λοιπόν... όσο είναι νωρίς.... μια ομάδα μπορείς να την κάνεις να παίξει πιο επιθετικά... ένα παίχτη που δεν έχει το γκολ δεν μπορείς να τον κάνεις να βάζει γκολ... δεν το χει ρε παιδί μου....

Επειγόντως σέντερ φορ... Σέντερ φορ λέμε όχι ευκαιρίες απ τα πανερια
Εξτρεμ... ίσως Νικολιας και ο άλλος απ την Πάτρα να μπορούν να κάνουν κάτι... Ίσως... Κατά τα άλλα ξυδας ραντοβατς κτλ... ΔΕΝ....

Κέντρο... Κάστρο με άλλο ένα... Εντάξει... υπολογίσιμη δυναμη

Άκρα... οικονομοπουλος δεν... Μπουκουβάλας αριστερά με ανάποδο πόδι πολύ καλός... αλλά... με ανάποδο ποδι

Άμυνα... δεν ξέρω... Ζιουλης μου έκανε πολύ κακή εντύπωση... μπεριο θα λέω και θα κλαιω... σκονδρας οκ για β στέκεται... Από κει και πέρα... χάος..

Από μικρούς ο Λιάσος μπορεί να βοηθήσει... οι υπόλοιποι θέλουν δουλεια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 25 Αύγ 2019 11:31 »
Παράθεση
1-1 το τελικό score του φιλικού με τη Βέροια στο Ζωσιμάδες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας κ.Γιαννίκης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

"Καταρχήν πιστεύω ότι και στα δύο ημίχρονα αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Από τη μία φάνηκε ότι χάσαμε ρυθμό επειδή ακυρώθηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και από την άλλη έπρεπε να ενσωματώσουμε παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα, όπως ο Κάστρο, ο Σκόνδρας, ο Γκαρσία και κάποια παιδιά που ήρθαν από τραυματισμό. Δεν είχαμε ρυθμό και καλή αξιοποίηση χώρου σήμερα, είχαμε αργές μεταβιβάσεις πάσας, αργές κινήσεις. Σε κάθε ημίχρονο είχαμε από 10 λεπτά που δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Στο β’ ημίχρονο μου άρεσε που μετά το 1-1 ανεβάσαμε ρυθμό, παίξαμε για λίγο αυτό που θέλαμε, είχαμε κινητικότητα. Καλό το φιλικό απέναντι σ’ έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο και χαίρομαι που έγινε έτσι για να έχουμε το κεφάλι μας προσγειωμένο."

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ενδεκάδα: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΡΤΑΛΗΣ, CASTRO, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΥΔΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, RADOVAC, KRIZMAN

Αναπληρωματικοί: ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΣΙΟΝΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, GARCIA, ΖΙΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, NAUMETS, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, ΠΗΛΙΟΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΛΩΛΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΓΩΓΟΣ

PAS Giannina FC (φωτογραφίες)

Παράθεση
Γιώργος Παμλίδης: «Πρέπει να κερδίζουμε ακόμα κι αν δεν είμαστε καλοί»
Υπήρχαν θετικά, αλλά και αρνητικά σημεία στην εμφάνιση του ΠΑΣ σύμφωνα με τον επιθετικό των «κυανόλευκων», Γιώργο Παμλίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη μικτή ζώνη:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα παρ’ όλο που προέρχεται από χαμηλότερη κατηγορία. Θεωρώ ότι θα συναντήσουμε πολλά τέτοια παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, γιατί θα έρθουν πολλές ομάδες που θα παίξουν πίσω. Από εκεί και πέρα πρέπει εμείς να βρούμε τον τρόπο πως θα κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να βρούμε τον τρόπο μέσα στο παιχνίδι, ώστε να μπορούμε να τα κερδίζουμε. Ακόμα κι αν μια μέρα δεν είμαστε καλοί, θα πρέπει να κερδίζουμε».

Για το τι επηρέασε τον ΠΑΣ σήμερα και είχε αυτήν την εικόνα: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και σίγουρα θα υπάρχει κάποια κούραση, αλλά για ‘μενα αυτά είναι δικαιολογίες. Σήμερα ο αντίπαλος και στα δύο ημίχρονα είχε κάποια χρονικά σημεία που κυκλοφορούσε την μπάλα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεν ήμασταν κι εμείς σε καλή μέρα, αλλά τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία. Έχει σημασία για μας να μπορούμε να μη χάνουμε και ακόμα και σε μια κακή μέρα δεν χάσαμε».

Για το αν βγήκαν θέματα τακτικής: «Μας έχουν βγει στα φιλικά πράγματα από την τακτική μας. Σήμερα δεν βγήκαν όλα όσα έχουμε δουλέψει, ίσως να μη μας άφησε και ο αντίπαλος και ίσως να μην ήμασταν κι εμείς όσο καλοί έπρεπε, αλλά θεωρώ ότι βγήκαν κάποια πράγματα».

Οι δηλώσεις του Παμλίδη ακολουθούν μετά τις δηλώσεις Γιαννίκη

super-fm.gr

Παράθεση
Γιαννίκης: «Χαίρομαι γιατί θα έχουμε το κεφάλι μας προσγειωμένο» (video)
Η εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν σαν τις προηγούμενες κι αυτό ήταν ευκαιρία να φέρει έγκαιρα την «προσγείωση» στα κεφάλια όλων όπως είπε και ο κ. Γιαννίκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ διέκρινε σήμερα πολλές αδυναμίες, ενώ για τα μεταγραφικά τόνισε ότι υπάρχουν θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που να κάνουν τη διαφορά, ειδάλλως δεν θα έχει νόημα.

«Καταρχήν πιστεύω ότι και στα δύο ημίχρονα αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Από τη μία φάνηκε ότι χάσαμε ρυθμό επειδή ακυρώθηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και από την άλλη έπρεπε να ενσωματώσουμε παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα, όπως ο Κάστρο, ο Σκόνδρας, ο Γκαρσία και κάποια παιδιά που ήρθαν από τραυματισμό. Δεν είχαμε ρυθμό και καλή αξιοποίηση χώρου σήμερα, είχαμε αργές μεταβιβάσεις πάσας, αργές κινήσεις. Σε κάθε ημίχρονο είχαμε από 10 λεπτά που δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Στο β’ ημίχρονο μου άρεσε που μετά το 1-1 ανεβάσαμε ρυθμό, παίξαμε για λίγο αυτό που θέλαμε, είχαμε κινητικότητα. Καλό το φιλικό απέναντι σ’ έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο και χαίρομαι που έγινε έτσι για να έχουμε το κεφάλι μας προσγειωμένο».

Για το αν υπήρχε και κούραση: «Όχι, απλά είχαμε λανθασμένες μεταβιβάσεις, δεν πηγαίναμε σε οργανωμένο παιχνίδι, ήταν πολλά τα λάθη που κάναμε και εξελίχθηκε ένα άλλο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού».

Για την πίεση της Βέροιας ψηλά σε κάποια σημεία του παιχνιδιού: «Δεν είχε πολύ ψηλά την πίεσή της, μόνο μερικά λεπτά μας πίεσε ψηλά. Θα έλεγα ότι ήταν ένα μέτριο πρέσινγκ αυτό που έπαιξε, αλλά καλά οργανωμένο. Εμείς όμως ήμασταν αργοί στην πάσα και όταν αργείς, ο αντίπαλος ευνοείται. Αργές πάσες, αργές τοποθετήσεις, άσκοπες κάθετες πάσες. Μόνο όταν είχαμε ηρεμία φτάναμε στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου είχαμε φάσεις να απειλήσουμε τον αντίπαλο».

Για τη δημιουργία φάσεων και αν έμεινε ευχαριστημένος: «Θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά το να παίζεις μ’ έναν αντίπαλο που είναι οργανωμένος αμυντικά και να βγάζεις φάσεις, αυτό θέλει λεπτομερή δουλειά. Θες τάιμινγκ, θες πάσα, καλές επιλογές, τις οποίες δεν είχαμε σήμερα γιατί δεν είχαμε τον ρυθμό».

Για την Βέροια που είναι τυπικό δείγμα ομάδας που θα παίξει κλειστά μέσα στα Γιάννενα: «Δεν με προβληματίζει αυτό. Γνωρίζουμε ότι μία ομάδα που έπαιζε επί χρόνια αμυντικό ποδόσφαιρο πρέπει να την εξελίξουμε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό θα φέρει διακυμάνσεις στην απόδοση. Σήμερα είχαμε κάτι τέτοιο, δεν είχαμε τον ρυθμό που έπρεπε, αλλά δεν με προβληματίζει. Το ξέρω και το δουλεύουμε καθημερινά αυτό για να το αλλάξουμε. Χρειάζεται υπομονή, γιατί τα πρώτα φιλικά πήγαν πολύ καλά και πρέπει να προσγειωθούν μερικοί να έχουν πάλι τεταμένη την ακοή τους και αυτοσυγκέντρωση σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για το αν προτιμάει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 15 Σεπτεμβρίου ή πιο αργά: «Δεν είναι στο χέρι μου. Εγώ πηγαίνω βάσει πλάνου για 15. Αν πάει πιο αργά, πήγε. Εγώ ασχολούμαι μόνο με την ομάδα. Θέλουμε να έρθει η βελτίωση και η εξέλιξη, γιατί είναι λεπτομερής η δουλειά μας».

Για τα μεταγραφικά: «Αυτά είναι εσωτερικά θέματα. Η διοίκηση ξέρει σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα χρειαστούμε παίκτες που θα μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο, γιατί έχουμε ήδη ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Θα πρέπει να πάρουμε παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο και όχι απλά να πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις Γιαννίκη και Παμλίδη
super-fm.gr

Παράθεση
Τα στιγμιότυπα του φιλικού ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-1
Σ’ ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ματς προετοιμασίας. Τα γκολ πέτυχαν οι Σιμόνι στο 69′ και Λιάσος στο 84′. Δείτε γκολ και φάσεις σε περιγραφή του Γιάννη Γιαννάκη.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 25 Αύγ 2019 11:53 »
Ο Λιασος σε ποια θεση παιζει?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 25 Αύγ 2019 11:56 »
6-8

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 25 Αύγ 2019 22:13 »
Καλος?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 26 Αύγ 2019 13:28 »
Καλος?
Kαλος αλλα οχι σαν εσενα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 26 Αύγ 2019 18:20 »
Αν και απάντησε ο παστάκης  :)) :)) :)) :))
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7269.msg203398#msg203398

Αν έτυχε και δεν το διάβασες.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 29 Αύγ 2019 11:41 »
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ότι το φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή δεν θα πραγματοποιηθεί τελικώς.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες στην πρώτη αγωνιστική.

Έτσι όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να γίνει το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ακύρωση του φιλικού παιχνιδιού με την Παναχαϊκή, το Σάββατο 31/08/2019.

Η ακύρωση έγινε εξαιτίας της κλήρωσης με την ομάδα της Παναχαϊκής, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος».

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-akirothike-to-filiko-me-tin-panachaiki/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 29 Αύγ 2019 16:56 »
Ναι γιατί τώρα όπου να ναι ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 01 Σεπ 2019 21:31 »
Σήμερα φάνηκε πως θα μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλες ομάδες στη β', σκληρά και δυνατά. Μετά τον τραυματισμό και του Ελευθεριάδη χρειαζόμαστε σίγουρα παίκτη στα αριστερά, Ο Μπουκου χαραμίζεται εκεί. Ξεχώρισα τους Λεό, Πίτου, Οικονομόπουλο και τον κέρβερο Κάστρο. Η ομάδα χρειάζεται 3 μεταγραφές ακόμη γιατί απ' ότι φαίνεται θα έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Οι μικροί δεν μπορούν να βοηθήσουν ακόμη και ας λέτε ορισμένοι ότι δεν παίρνουν ευκαιρίες και διάφορα άλλα. Μου άρεσε πολύ ο Κουστα ο φορ του Καραισκάκη που δόθηκε δανεικός από τον Παοκ.