Αποστολέας Θέμα: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 10325 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
« Απάντηση #50 στις: Τετ 05 Μάι 2021 18:25 »
Ατρόμητος: Αρέσει ο… ελεύθερος Καρτάλης

Διψήφιος είναι ο αριθμός των μεταγραφών που θα κάνει το καλοκαίρι ο Ατρόμητος. Οι αλλαγές στο ρόστερ του έχει φανεί καιρό τώρα πως θα είναι πολύ μεγάλες.
Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως ο Ατρόμητος θα ψαχτεί για όλες τις θέσεις. Γι’ αυτό και έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει μεταγραφικούς στόχους. Σε κάποιες περιπτώσεις έχει γίνει και μία πρώτη επαφή.

Ένας από τους παίκτες που στο Περιστέρι έχουν ξεχωρίσει από τη Super League 1 είναι ο Αλέξανδρος Καρτάλης. Ο τελευταίος έκανε μία καλή χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξεχώρισε κυρίως για τις εμφανίσεις του στα ματς του Κυπέλλου. Οι Ηπειρώτες στη διαδρομή τους μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης απέκλεισαν και τον Ατρόμητο. Εκεί είχαν μία ακόμη ευκαιρία να τον δουν καλύτερα στο Περιστέρι.

Ο Καρτάλης μένει ελεύθερος και έως τώρα δεν ανανεώνει. Πρόταση του έχει γίνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά εκείνος περιμένει. Θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του όπου πάει και ο Αργύρης Γιαννίκης. Παρεμπιπτόντως, ούτε ο 40χρονος τεχνικός έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Ωστόσο, είναι εμφανές πως πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Ατρομήτου έχουν πολύ καλή άποψη για τον Γιαννίκη. Σε περίπτωση που άνοιγε θέση στον πάγκο της ομάδας, οι πιθανότητες να κάνουν κίνηση θα ήταν ιδιαίτερα αυξημένες. Πρώτα, όμως, θα ξεκαθαρίσει με τον Σάββα Παντελίδη, τον οποίο εκτιμούν οι διοικούντες. Η σεζόν τελειώνει, οι δύο πλευρές θα τα βάλουν κάτω και θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

https://www.sportime.gr/atromitos-athinon/atromitos-aresi-o-eleftheros-kartalis/

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 04 Ιούν 2021 21:58 »
Κάπου διάβασα ότι ο Κάρτα αδειαζει το σπίτι που έμενε εδώ στα Γιάννενα. Μας χαιρετάει οριστικά δηλαδή. Κρίμα γιατί πραγματικά ήταν ένας παίκτης που έκανε άλματα προόδου και πιστεύω θα ταίριαζε πολύ και με τον νέο προπονητή που είναι και αυτός της γερμανικής σχολής.
Ίσως ο ΧΒ έπρεπε να το παλέψει παραπάνω να τον κρατήσει . Ίσως βρει και κάποιον ισάξιο χαφ στην αγορά . Θα δούμε...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 04 Ιούν 2021 23:06 »
Πραγματικα εξαιρετικος ποδοσφαιριστης καθ’ολα , με τεραστια βηματα προοδου σε σχεση με το πως ηταν οταν ηρθε .
Για αυτον και τον Παμλιδη στενοχωριεμαι πραγματικα . Δεν ξερω τι προτασεις τους εγιναν , ελπιζω σοβαρες και ανταξιες της τεραστιας προσφορας τους σε Β και Α Εθνικη .
Μακαρι να ειναι υγιεις και να κανουν αυτα που ονειρευονται .

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #53 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 19:03 »
Μόλις ανακοίνωσε Καρταλη ο Ατρομητος...... Τώρα δεν ξέρω πραγματικά τι να πω..... Και για τον ΧΒ, και για τον Καρταλη που θέλει να γυρίσει Γερμανία....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 19:21 »
Έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καρτάλη
Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη για τα επόμενα δύο χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή, ολοκληρώνοντας την πρώτη του προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι.

Μεγαλωμένος στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας από Έλληνες γονείς, έμαθε τα πρώτα μυστικά της μπάλας σε τοπική ομάδα στην οποία ήταν προπονητής ο πατέρας του, ενώ σε ηλικία 9 ετών εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Γκρόιτερ Φιρτ, έχοντας συμπαίκτη τον αδερφό του.

Μέχρι το 2015 είχε περάσει από όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών της γερμανικής ομάδας και το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν πήγε με διετή δανεισμό στην Άαλεν, με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε οριστικά από την Γκρόιτερ Φιρτ, συμφωνώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζβικάου, με την οποία είχε ακόμα μία γεμάτη σεζόν, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές.

Αποφάσισε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019, όταν εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας της Ηπείρου από τη Super League 2 στη Super League.

Την πιο πλήρη σεζόν του την κατέγραψε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνετη παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία, ενώ ήταν εντυπωσιακός στο Κύπελλο Ελλάδας, όταν στην προημιτελική φάση κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε δύο ασίστ και κόντρα στον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση πέτυχε και ένα γκολ.

Συνολικά, στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε 51 συμμετοχές σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 ετών (γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 1995), αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για τον δυναμισμό και τα αμέτρητα τρεξίματά του.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «7».

Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στον Ατρόμητο!
atromitosfc.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 19:27 »
Καλά πήγε και αυτό

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 19:37 »
Ο πιο πολυτιμος χαφ που ειχαμε τις προηγουμενες δυο χρονιες , και απο τους πιο ολοκληρωμενους Ελληνες εσωτερικους χαφ . Πιθανον και ο κορυφαιος την περιοδο 2020-2021.

Τεραστια η απωλεια του , τεραστια κινηση για την Χαλκηδονα , τεραστιο λαθος του ΧΒ που εσκισε και πεταξε στα σκουπιδια ενα κερδισμενο λαχειο ( οπως και το αλλο λαχειο , τον Παμλιδη ) για να δοκιμασει με καποια… αλλα .

Δεν θα πω τιποτε αλλο . Ειμαι πολυ ζοχαδιασμενος αυτη την στιγμη , και ισως γραψω κατι που θα φερει σε δυσκολη θεση τους διαχειριστες του forum.

Ευχαριστουμε για ολα παικταρα !!! Ανυπομονω να σε ξαναδω να καλπαζεις στα γηπεδα ( εστω και με την φανελα της ομαδουλας του Περιστεριου ) με αυτο το μοναδικο στυλ και κορμοστασια που εχεις .

Υ.Γ. ΜΗΝ πεφτετε στην παγιδα να κατηγορησετε / αποδομησετε / ειρωνευτειτε τον Καρταλη . οπως πηγαν να κανουν καποιοι με τον Γιαννικη .

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 21:03 »
Πολύ άσχημο νέο για εμάς για πολλούς λόγους.
Πήγε σε μία ομάδα που είναι κοντά σε επίπεδο με τη δική μας και όχι σε μία απο τις "μεγάλες" ή σε μία που παίζει ευρώπη.
Αυτό είναι και αγωνιστική και επικοινωνιακή ήττα.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οικονομικά ο ατρόμητος ανέβηκε πολύ πάνω απο την δική μας προσφορά.
Χάσαμε το καλύτερο γρανάζι στο κέντρο που μαζί με τον ντομίνγκεζ είχαν τρεξίματα, τεχνική και σίγουρα χημεία για να πάρουμε ένα λαχείο.
Το όραμα και οι στόχοι του ατρομήτου τον έπεισαν πολύ περισσότερο απο τους δικούς μας.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι όραμα και στόχους έχουμε όταν αφήνουμε τέτοιους παίχτες να φύγουν.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 21:33 »
Ευτυχώς παίρνουμε καραχαλιο όμως....

Αδιανόητο να μην κρατάει έναν τέτοιο παίκτη πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 21:33 »
Ρε παιδιά,τι στεναχωριομαστε;

Πρώτη φορά ,δεύτερη ή τρίτη
γινεται αυτό;

Καλοί παίχτες δεν μένουν σε μας ούτε με τα ίδια φράγκα. Γνωρίζω πως του έδινε πάνω κάτω το συμβόλαιο του Ντομίνγκεζ η αυτό άφηνε να διαδοθεί.

Αυτός είναι,τόσα βάζει,μια ζωή στη μιζέρια θαμάστε. Κρίμα να χάνεις ένα τέτοιο παίχτη που μπορεί να παίξει 4,5 θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #60 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 21:38 »
Αφήνει για λίγα παραπάνω χρήματα τον Καρταλη..... Τι να πεις..... Και περιμένουμε να χτυπήσει επιστροφή Κοντε..... Δηλαδή μετά θέλει να μας πείσει ότι κάνουμε βήματα μπροστά..... Βήματα μπροστά με τέτοιες ενεργείς δεν!

Αποσυνδεδεμένος fonseca

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 21:41 »
Άλλος εναςχπαιχτης που θα τον φάει η ποδοσφαιρική αφάνεια του Ατρόμητου και για ακόμη μια φορά ο προεδρος δεν κατάφερε να κρατήσει δεύτερη χρονιά έναν παίχτη που έκανε την διαφορά.
Δεν έχει κρατήσει ποτέ μα ποτέ ούτε έναν, παίχτη η προπονητή.
Μια φορά εστω έτσι για την αλλαγή.
Μια ζωή η ίδια μιζέρια. Μια ζωή να είσαι μικρότερο μέγεθος απ τον κάθε Ατρόμητο.
Βαρετό κατάντησε

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 22:50 »
Έχουμε πει. Ο χβ δεν πληρώνει μια. Παίρνει παίκτες και κάποιοι βγαίνουν. Δεν τον ενδιαφέρει να χτίσει ομάδα με μέλλον.. Πάρα μόνο η κονόμα.
....

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 23:25 »
Πέρα από την επικοινωνιακή ήττα, προσωπικά πιστεύω πως ο Καρτάλης έφτασε στο πικ των δυνατοτήτων του. Του χρόνου πιστεύω πως θα είναι μεταξύ πάγκου και 11αδας, όπως και σε μας στις αρχές της Β.

Θεωρώ ότι ο προπονητής δεν εισηγήθηκε την παραμονή του. Και ειδικά προπονητές τέτοιου επιπέδου, αν τον ήθελε στην ομάδα θα τον κρατούσε.

Η απόδοση του Καρτάλη ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας, ανέβαινε η ψυχολογία έπαιζε, έπεφτε η ψυχολογία ήταν αρνητικός. Δείτε παλιότερα τον παίκτη Γεωργίου. Εξαφανίστηκε στον Ατρόμητο...

Καλή συνέχεια στο παλικάρι και από Καρτάληδες έχει πολλούς. Δε θα μας λείψει

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 14 Ιούν 2021 23:45 »
Για αυτόν δε μάθαμε καν πόσα του έδινε ο ΧΒ και πόσα του ζητούσε ο ΑΚ. Καθώς και πόσα έπαιρνε πέρσι. Δεν θυμάμαι να διάβασα κάπου για πρόταση ανανέωσης, εκτός από φήμες. Και για τον Παμλίδη τα ίδια βλέπω. Σε ανάλογη ομάδα.
Τον συγκεκριμένο δεν θα τον έπαιρνε ο προπονητής στην ομάδα που θα πήγαινε; τι οχι;

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 00:33 »
Για τον κάθε Καρτάλη υπάρχει ο αντίστοιχος Καρτάλης.Ο συγκεκριμένος ήρθε σαν λαχείο, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, εξελίχθηκε μέσα απ'τόν ΠΑΣ και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.Ειναι επαγγελματίας και θα κοιτάξει πρώτα απ'όλα την τσιεπ να είναι γεμάτη,αν ο λαθρεμπορας του σκάσε 150 το χρόνο καλά έκανε και έφυγε.Συμφωνω σε όλα με serifi καρταληδες υπάρχουν πολλοί στην αγορά δόξα το θεό Μπελά δεν βρίσκεις εύκολα! Όπως και να χει καλή συνέχεια στο παλικάρι.Υ.γ serifis η μπύρα πώς πάει?

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 00:42 »
Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατήσουμε κακία στον Καρτάλη και να αρχίσουμε να τον θάβουμε. Το παιδί τίμησε το συμβόλαιο του μέχρι τέλους, πρόσφερε τα μέγιστα όσο έπαιξε και όντας επαγγελματίας επέλεξε να πάει σε μια ομάδα με καλύτερα λεφτά και εγκαταστάσεις.
Δεν είναι δα και καμιά εμβληματική φιγούρα για τον ΠΑΣ ώστε να είναι σπαρακτικός ο χωρισμός. Το μόνο που με ενοχλει είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα ο ΧΒ δεν θα πάρει κάποιον φτασμένο και τοπ επιπεδου παίκτη για να αναπληρώσει το (αδιαμφισβήτητα μεγάλο αγωνιστικά) κενό , αλλά θα επιδοθεί στην κλασσική τακτική. Θα κοιτάξει να βρει ένα νεαρό παιδάκι εξελιξιμο χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και σε βάθος δύο σεζόν θα δούμε αν του βγήκε παλι το λαχείο ή όχι.
Το αστείο είναι ότι αν του βγει το λαχείο πάλι θα έχουμε την ίδια ιστορία και ο παίκτης θα μας αφήσει για το τεράστιο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών σωματείο του ατρόμητου :P
Η ιστορία γνωστη.... Κάθε χρόνο τα ίδια ζούμε
Καλή επιτυχία στην καριέρα σου Κάρτα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 00:55 »
Μεγάλη αποτυχία...

Γαμω τα καβούρια που έχεις στην τσέπη σου ρε άχρηστε

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 09:54 »
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Αλέξανδρε, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από όσα έχεις δει εδώ στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου και ποια είναι τα συναισθήματά σου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής;
«Είδα τις συνθήκες και τις εγκαταστάσεις που έχει ο Ατρόμητος εδώ στο Μαζαράκη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα τόσο επαγγελματικό πλαίσιο. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα μπορώ να είμαι σε μια τόσο καλή ομάδα και να είμαι και κοντά στην οικογένειά μου. Βλέπω ότι συνεχώς γίνονται εργασίες και όλα τα γήπεδα θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλω να πάμε πολύ καλά φέτος».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Ατρόμητο;
«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να γίνομαι όσο γίνεται καλύτερος. Να βελτιώνομαι ως παίκτης και αυτό βλέπω ότι μπορώ να το πετύχω εδώ στον Ατρόμητο. Σε ομαδικό επίπεδο, και οι άνθρωποι εδώ, αλλά κι εγώ, θεωρώ ότι πρέπει να στοχεύσουμε να είμαστε στα play-offs και αν είναι δυνατόν να βγούμε στην Ευρώπη. Για αρχή να έχουμε όλοι την υγεία μας. Θα βλέπουμε πώς πηγαίνουμε από αγώνα σε αγώνα. Θέλουμε να παίρνουμε κάθε ματς, χωρίς να μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος».

Τι έχεις μάθει μέχρι τώρα για την ομάδα μας;
«Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που έχει παίξει πολλές φορές στην Ευρώπη, έχει φτάσει δύο φορές σε τελικούς Κυπέλλου, ενώ έχουν περάσει και πάρα πολύ καλοί παίκτες. Έχω μάθει πάρα πολλά, που δύο ή τρία λεπτά δεν αρκούν. Έχω μάθει μόνο θετικά σχόλια».

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση του Ατρόμητου, απορρίπτοντας τις υπόλοιπες;
«Οι στόχοι της ομάδας, καθώς είναι υψηλοί όπως οι δικοί μου. Θέλει η ομάδα να ξαναβγεί στην Ευρώπη. Επίσης, είναι ο τρόπος που με προσέγγισαν. Ο πρόεδρος, ο κ. Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής, κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής, ο Άνχελ Λόπεθ, μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν αυτό το διάστημα. Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Αυτή η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Όμως θα αναφερθώ και πάλι στις εγκαταστάσεις και στις συνθήκες εργασίας. Εδώ θα είναι η δουλειά μου, εδώ θα μένω τις περισσότερες ώρες. Είμαι τρελός με το ποδόσφαιρο και με αυτό που κάνω. Άρρωστος. Έχω γερμανική νοοτροπία. Ειμαι της λεπτομέρειας. Θέλω να είναι όλα τέλεια. Να ξέρω τι θα φάω, να είναι όλα όπως πρέπει. Είμαι της πειθαρχείας. Το έχω μέσα μου αυτό. Είναι στο DNA».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την προετοιμασία στην Ισπανία και τα δυνατά φιλικά που έχει κλείσει;
«Όταν άκουσα ότι θα πάμε στην Ισπανία και ότι θα παίξουμε τόσο δυνατά φιλικά, σκέφτηκα ότι καλό γίνεται. Από αυτά τα ματς θα μάθουμε. Χάρηκα πάρα πολύ για αυτό το πλάνο».

Τι να περιμένει ο κόσμος του Ατρόμητου από σένα;
«Είμαι πολύ εργατικός. Τρέχω πάρα πολύ. Δουλεύω πάρα πολύ. Για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία η ανασταλτική λειτουργεία. Στη Γερμανία λέμε ότι αν έχουμε το μηδέν στην άμυνα, θα έχουμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Στην επίθεση θα έχουμε ποιότητα, είμαι σίγουρος για αυτό».

Θα ήθελες να στείλεις κι ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;
«Το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να έχουμε δίπλα στους οπαδούς μας. Έχω ακούσει και έχω μάθει ότι στηρίζει πολύ την ομάδα μας και περιμένω να τους “γνωρίσω” και από κοντά».

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2009347/kartalis-o-atromitos-ehei-ypsiloys-stohoys-opos-kai-ego

Με τα bold πιστεύω φαίνεται ο λόγος για τον οποίο ήθελε να φύγει απο την ομάδα.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #69 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 10:25 »
Μεγάλε ΧΒ η κάθε κωλοπετινίτσα μας παίρνει παίχτες.

Έχεις κάνει τον Ατρόμητα και την Τριπολίτσα να φαίνονται στα μάτια των υποστηρικτών σου Γιουβέντους και Νάπολι των 80ς.

Άλλο ένα ρεκόρ που καταρρίπτεται.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 11:28 »
Μεγιστοτεράστια μαλακία του πρόεδρα που ο Ατρόμητος πήρε τον Καρτάλη. Πόσο περισσότερα φράγκα του έδινε δηλαδή;
Άντε ψάξε και βρες ξανά τέτοιο εργαλείο.

Η δήλωσή του όμως όταν τον ρώτησαν αν θα ήθελε να στείλει κι ένα μήνυμα στον κόσμο της νέας του ομάδας, μου προκάλεσε πολύ γέλιο:
«Το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να έχουμε δίπλα στους οπαδούς μας. Έχω ακούσει και έχω μάθει ότι στηρίζει πολύ την ομάδα μας και περιμένω να τους “γνωρίσω” και από κοντά».

Αλέξανδρε σίγουρα θα τους γνωρίσεις και προσωπικά, αφού δε γεμίζουνε ούτε ταξί......

Τέλος πάντων, καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Το μόνο που θέλω είναι να μη παίζεις αντίπαλός μας ή αν παίζεις να μην έχεις καλή απόδοση. Στα άλλα ματς να είσαι κορυφαίος.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 11:55 »
Δεν είναι ΜΟΝΟ τα φράγκα που τραβούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Είναι και ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ μιας ομάδας και το εργασιακό περιβάλλον.
Κακά τα ψέματα, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας έχουν κάθε χρόνο στόχο την πεντάδα-εξάδα (τα πλέιαουτ) ενώ εμείς την παραμονή.
Αυτό μάνι μάνι κάνει αυτές τις ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου από εμάς όσο και να μη μας αρέσει να το ακούμε.
Πόσες φορές γκρινιάζουμε (δικαίως) για έλλειψη οράματος από τον πρόεδρο;
Βάλτε κάτω και το γεγονός ότι οι υποδομές μας είναι γτπ και το γλυκό δένει.
Καλή επιτυχία στον Αλέξανδρο που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα μας.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 13:02 »
Παράθεση
Δεν είναι ΜΟΝΟ τα φράγκα που τραβούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Είναι και ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ μιας ομάδας και το εργασιακό περιβάλλον.
Κακά τα ψέματα, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας έχουν κάθε χρόνο στόχο την πεντάδα-εξάδα (τα πλέιαουτ) ενώ εμείς την παραμονή.
Αυτό μάνι μάνι κάνει αυτές τις ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου από εμάς όσο και να μη μας αρέσει να το ακούμε.

Εχω βαρεθεί να τα λέω...
Είναι ομάδες πιο ανταγωνιστικές από σένα και σίγουρα πιο επαγγελματικές.
Μπορούμε να πάψουμε να νομίζουμε ότι παίζει μπάλα η ιστορία και ο κόσμος;
2021 έχουμε όχι 1980

Είναι ομάδες που παίζουν χρόνο παραχρόνο πλέι όφ...ο δε Αστέρας έχει παίξει σε ομίλους Europa League...Ας είμαστε λίγο σοβαροί γιατί αλλιώς θα μείνουμε με τον χβ που μας αξίζει.

υγ: Για όσους λένε για του Ατρόμητου περί λαθρεμπορίας να σας ενημερώσω ότι ΟΥΔΕΙΣ καθαρός επιχειρηματίας δεν ασχολείται με την μπάλα. ΟΥΔΕΙΣ! με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 14:14 »
Πάει αυτός έφυγε, μην ασχολείστε μαζί του και ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε δεν είπε μία λέξη για την πρώην του ομάδα τον ΠΑΣ. Όλα γίνονται για το χρήμα πλέον ξεκολλάτε, περιμένουμε να δούμε τι μεταγραφές θα γίνουν, αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει τώρα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #74 στις: Τρι 15 Ιούν 2021 15:27 »
Εντάξει ρε παιδιά δεν λέω δρουν πιο επαγγελματικα αυτές οι 2 ομάδες που λέτε, συμφωνώ, ρίχνουν και κάτι παραπάνω σίγουρα από τον ΧΒ στο μπάτζετ, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο και ότι πήγε σε ένα club σαν να μιλάνε για την Μπαρτσελονα και την Ρεαλ.... Προτίμησε να δουλέψει με τον Λοπεθ (ποιον??) και όχι με έναν άνθρωπο που έχει φάει τα γήπεδα της χώρας του (και προηγμένης ποδοσφαιρικά Γερμανία)?? Προτίμησε να παίζει με τον Χαριση και δεν ξέρω και εγώ πιον άλλο και όχι με Ντομινγκεζ και Κάστρο?? Δηλαδή πιστεύετε ότι αν του έδινε ο ΧΒ τα λίγα περισσότερα χρήματα θα πήγαινε Ατρομητο???? Εγώ όχι. Πήγα για τα λίγα παραπάνω χρήματα που δεν του έδινε ο ΧΒ εδώ και μετά πατησε και δικαιολογεί την επιλογή του στο (οκ δεκτό) λίγο πιο επαγγελματικό περιβάλλον εκεί... Πες και θα παίξει Ευρώπη με τον Ατρομητο...... Ούτε καν!