Αποστολέας Θέμα: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 10332 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
« στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 16:45 »
KΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ..

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καρτάλη.

Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου 1995, στη Γερμανία, είναι μέσος και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των SpVgg Greuther Fürth, VfR Aalen και FSV Zwickau.

Μέσα από το pasgiannina.gr ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΣ για την ευκαιρία που μου δίνει και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη αλλά και τον προπονητή κ.Γιαννίκη που συναίνεσε για την προσθήκη μου στο ρόστερ της ομάδας.»

http://pasgiannina.gr/transfer/kartalis-transfer-7-19/

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 16:50 »
Καλώς ήρθες ρε παιχταρά!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 17:44 »
Υγεία να έχει με όρεξη για δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας. Καλό ύψος (που μας λείπει στις πλευρές)  και αρκετά γρήγορος. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και να δώσει τακτική ευελιξία στον προπονητή μας (εγώ ελπίζω σε ένα 3-4-3). Στη Β θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα να πετύχει. Για να μπορεί όμως να σταθεί και στην Α με επιτυχία θα χρειαστεί να δουλέψει φέτος για την ενδυνάμωσή του και να βελτιώσει λίγο τα μαρκαρίσματά του γιατί είναι καρτάκιας. Αν το καταφέρει, θα πολλαπλασιάσει την αξία του. Του το εύχομαι και μας το εύχομαι

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 18:15 »
Μακάρι να παίξει καλά και να μείνει, για καιρό, ανεξάρτητα αν θα πολλαπλασιασει την αξία του.

Θα ήθελα να πω κάτι γενικά. Σαν ομάδα μας ενδιαφέρει να πουλάμε οποίους παίκτες βγαίνουν ή να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, η οποία θα μπορεί να βγαίνει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, αυξάνοντας τα κέρδη της κάθε χρονιά, και όχι μόνο  οταν πουλα έναν παίκτη.?
Γνωρίζει κάποιος ποιο ακριβώς είναι το πλάνο μας, πάνω στο κομμάτι της κερδοφορίας?

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 18:42 »
Μακάρι να παίξει καλά και να μείνει, για καιρό, ανεξάρτητα αν θα πολλαπλασιασει την αξία του.

Θα ήθελα να πω κάτι γενικά. Σαν ομάδα μας ενδιαφέρει να πουλάμε οποίους παίκτες βγαίνουν ή να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, η οποία θα μπορεί να βγαίνει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, αυξάνοντας τα κέρδη της κάθε χρονιά, και όχι μόνο  οταν πουλα έναν παίκτη.?
Γνωρίζει κάποιος ποιο ακριβώς είναι το πλάνο μας, πάνω στο κομμάτι της κερδοφορίας?

Το πλανο ειναι να βγαλουμε κανενα πιτσιρικα που θα το πουλησουμε σε χρονο μηδεν,και βεβαιως να συνεχιζει να ειναι κερδοφορος η τσεπη του προεδρου και η ΠΑΕ να πα να γαμηθει

Αυτο ειναι το πλανο φιλε μου

Ξερω εισαι νεος στο φορουμ και καλωσηρθες
Μιλαω λιγο σταρατα και λιγο χυμα αρα θα με συνηθισεις με το καιρο ;)

Αυτη η Ζβικαου πως διαολο λεγεται τι κατηγορια επαιζε?

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Ιούλ 2019 18:45 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 19:30 »

Το πλάνο μας είναι πλάνο οβελιστηρίου. Ψήνουμε - πουλάμε. Το αν θα φτιάξουμε ομάδα είναι αδιάφορο (που με αυτό το πλάνο δε φτιάχνεις έτσι κι αλλιώς).

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 19:41 »
O Άγιαξ πουλάει πολλούς ή λίγους ποδοσφαιριστές κάθε χρονιά;
Όταν πουλάει, αγοράζει ανάλογης χρηματικής αξίας παίκτες με αυτούς που πουλάει;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 19:43 »
Ο Άγιαξ έχει από πίσω δεκάδες παιχταράδες για κάθε θέση.Εμείς τι έχουμε;Δυστυχώς τα ταλέντα τα έχουμε στην αναμονή χωρίς να δουλευτούν και χωρίς να πάρουν ευκαιρίες να δείξουν κάτι.Οπότε ας αφήσουμε τον Άγιαξ.Γιατί ο Άγιαξ δεν πουλάει μόνο.Επενδύει και στις ακαδημίες.Συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 19:49 »
Μας κακομαθαίνει ο πρόεδρος με αυτές τις μεταγραφές  :P

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 19:55 »
Ο Άγιαξ έχει από πίσω δεκάδες παιχταράδες για κάθε θέση.Εμείς τι έχουμε;Δυστυχώς τα ταλέντα τα έχουμε στην αναμονή χωρίς να δουλευτούν και χωρίς να πάρουν ευκαιρίες να δείξουν κάτι.Οπότε ας αφήσουμε τον Άγιαξ.Γιατί ο Άγιαξ δεν πουλάει μόνο.Επενδύει και στις ακαδημίες.Συνέχεια.

Τα έχει όλα αυτά ακριβώς επειδή πουλάει πολλούς και συχνά. Και δεν αγοράζει φτασμένους και έτοιμους. Νομίζει κανείς ότι στις τάξεις των οπαδών του δεν υπάρχουν και κάποιοι που γκρινιάζουν γιατί "αν κάναμε ακριβές μεταγραφές, αν δεν πουλάγαμε τόσο συχνά εις βάρος της συνοχής της ομάδας μας κτλ θα είχαμε μερικά πρωταθλητριών ακόμα"; Απλά εκεί είναι σχετικά λιγότεροι και το πλάνο τηρείται αυστηρά. Για τα ελληνικά δεδομένα συγκριτικά με άλλους είμαστε σχετικά καλοί δυστυχώς όμως αντικειμενικά είμαστε απελπιστικά πίσω σε σχέση με τον Άγιαξ ή κάποιες πορτογαλικές ομάδες. Δεν είναι όμως άμοιροι ευθυνών οι οπαδοί που είναι έτοιμοι να αποθεώσουν ή να κατασπαράξουν τον κάθε μικρό με την πρώτη ευκαιρία. Νομίζω πάντως ότι η επιλογή του προπονητή έγινε και με το μάτι στο να βελτιωθούμε στο συγκεκριμένο τομέα 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 20:01 »

Τα έχει όλα αυτά ακριβώς επειδή πουλάει πολλούς και συχνά. Και δεν αγοράζει φτασμένους και έτοιμους. Νομίζει κανείς ότι στις τάξεις των οπαδών του δεν υπάρχουν και κάποιοι που γκρινιάζουν γιατί "αν κάναμε ακριβές μεταγραφές, αν δεν πουλάγαμε τόσο συχνά εις βάρος της συνοχής της ομάδας μας κτλ θα είχαμε μερικά πρωταθλητριών ακόμα"; Απλά εκεί είναι σχετικά λιγότεροι και το πλάνο τηρείται αυστηρά. Για τα ελληνικά δεδομένα συγκριτικά με άλλους είμαστε σχετικά καλοί δυστυχώς όμως αντικειμενικά είμαστε απελπιστικά πίσω σε σχέση με τον Άγιαξ ή κάποιες πορτογαλικές ομάδες. Δεν είναι όμως άμοιροι ευθυνών οι οπαδοί που είναι έτοιμοι να αποθεώσουν ή να κατασπαράξουν τον κάθε μικρό με την πρώτη ευκαιρία. Νομίζω πάντως ότι η επιλογή του προπονητή έγινε και με το μάτι στο να βελτιωθούμε στο συγκεκριμένο τομέα
Είμαστε καλοί με όρους δεκαετίας 90.Όχι με όρους 2019.Το ανέφερε πρόσφατα και ο προπονητής της Κ-17 αν θυμάμαι καλά μετά την ήττα της ομάδας στον ημιτελικό.Επίσης όποιος είναι γύρω από τις μικρές ομάδες θα διαπιστώσει πόσα πολλά προβλήματα υπάρχουν.Σε πολλούς τομείς.Προβλήματα που αφήνουν τα παιδιά πίσω σε σχέση με έτοιμους παίχτες.Καλά για να μιλήσουμε για δίκτυο ακαδημιών εδώ γελάμε.Ούτε καν μέσα στα Γιάννινα δεν έχουμε τέτοιο δίκτυο.Όχι παραέξω από τον νομό.Ας μας θυμίσει κάποιος ποιος είναι ο τελευταίος παίχτης που ξεκίνησε από τον ερασιτέχνη και έφτασε να παίζει στην πρώτη ομάδα.Ας μας πει ποιος είναι ο τελευταίος παίχτης από τις Κ-20/19/17/15 που έγινε επαγγελματίας και παίζει σταθερά στην πρώτη ομάδα σε ροτέισον έστω.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 20:57 »
 Καλώς ήρθες! Επιτέλους μια μεταγραφή Έλληνα αριστερού μπακ,μετά από χρόνια.Ίσως είναι πολυθεσίτης ο Καρτάλης.Βρήκα μια παλιότερη συνέντευξη του,που αναφέρει διάφορα ενδιαφέροντα..

Παράθεση
http://www.gazzetta.gr/stili/ellines-toy-exoterikoy/article/697883/o-alexandros-kartalis-sto-gazzettagr-vidspics
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 21:28 »
Ενδιαφέροντα κάποια αγωνιστικά πράγματα που αναφέρει αλλά δυστυχώς το άρθρο είναι παλιό.

Σε ποια θέση αγωνίζεσαι;
Αριστερό μπακ, αλλά τώρα στην πρώτη ομάδα παίζω και κεντρικός αμυντικός. Μπορώ όμως να παίξω και ως αμυντικό χαφ.

Ανέκαθεν έπαιζες σε αυτές τις θέσεις;
Όχι. Ξεκίνησα ως δεκάρι και ως αμυντικό χαφ. Όταν ήμουν στην U-17 πριν από 3 χρόνια σε ένα σημαντικό παιχνίδι, ο προπονητής με έβαλε αριστερό μπακ για να έχει σταθερότητα και καλή ανάπτυξη η ομάδα από την άμυνα. Τα πήγα καλά και άρχισα να παίζω συνέχεια σε αυτή την θέση. Όταν πήγα στην U-19 ο προπονητής μου είπε οτι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτή την θέση.

Ποια θα έλεγες οτι είναι τα καλά αγωνιστικά σου στοιχεία;
Η τεχνική, η μεταβίβαση της μπάλας και η αντίληψη της φάσης.

Οι αδυναμίες;
Η κεφαλιά και το ψηλό παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψω πολύ σε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 21:35 »
Τιποτα το ιδιαιτερο δεν εχει ως ποδοσφαιριστης.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 22:20 »
μονο σε κατι φασεισ το 2014 τον ειδα....που να ξερεις τωρα......

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 22:22 »
O προπονητής μας σίγουρα τον ξέρει

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 05 Ιούλ 2019 23:20 »
Φαντάζομαι ότι τον ξέρει ο προπονητής. Το θέμα δεν είναι όμως να φέρνουμε παίκτες απλά επειδή έπαιζαν στην Γ Γερμανίας αλλά να φέρνουμε παίκτες που θα έχουν συγκεκριμένο ρόλο. Δυστυχώς για τον συγκεκριμένο και με αυτά τα λίγα που είδα, δεν νομίζω να κάνει την διαφορά σε κάτι. Μακάρι να βγω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 06 Ιούλ 2019 08:01 »
Φαντάζομαι ότι τον ξέρει ο προπονητής. Το θέμα δεν είναι όμως να φέρνουμε παίκτες απλά επειδή έπαιζαν στην Γ Γερμανίας αλλά να φέρνουμε παίκτες που θα έχουν συγκεκριμένο ρόλο. Δυστυχώς για τον συγκεκριμένο και με αυτά τα λίγα που είδα, δεν νομίζω να κάνει την διαφορά σε κάτι. Μακάρι να βγω λάθος.
Σε όλη την αριστερή πλευρά μας έχουμε κοντούς παίκτες (Σεργκελασβίλι, Κούζικ, Ξυδάς, Νάουμετς), ο συγκεκριμένος προφέρει σε αυτή τη γραμμή περισσότερο ύψος, κάτι που το έχουμε ανάγκη. 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 06 Ιούλ 2019 14:39 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 07 Ιούλ 2019 19:19 »
1,80 δεν τον λες και ντερεκι ... Επίσης πρέπει να ξέρει μπάλα. Αν πάμε σε 5 3 2 το παιχνίδι θα γίνεται από τα πλάγια.. Οπότε μια σέντρα όπως ο Λάσα θα πρέπει να μπορεί να βγάλει...
Τέλος πάντων, είπα δεν μου γεμίζει το μάτι για το κάτι παραπάνω... Όλα στο γήπεδο θα φανούν.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 07 Ιούλ 2019 21:34 »
1,80 δεν τον λες και ντερεκι ... Επίσης πρέπει να ξέρει μπάλα. Αν πάμε σε 5 3 2 το παιχνίδι θα γίνεται από τα πλάγια.. Οπότε μια σέντρα όπως ο Λάσα θα πρέπει να μπορεί να βγάλει...
Τέλος πάντων, είπα δεν μου γεμίζει το μάτι για το κάτι παραπάνω... Όλα στο γήπεδο θα φανούν.
Σε σχεση με αυτους που εχουμε στα πλαγια αριστερα, τον λες κ ντερεκι. Θεωρω οτι αυτος μπορει να ανταποκριθει καλυτερα στο 3-4-3 απ' οτι ο Σεργκελασβιλι στον οποιο ταιριαζει περισσοτερο το 3-5-2 ή το 4-4-2. Για Α εθνικη θελει σιγουρα ενδυναμωση. Μαρκαρισματα θελει βελτιωση. Γρηγορος ειναι. Αυτα τα ξερω σχεδον σιγουρα. Απο τεχνικη κ πασα δεν ξερω τι καπνο φουμαρει.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 08 Ιούλ 2019 01:01 »
Άρα αν δεν έχει τεχνική και σέντρα, μια από τα ίδια.. Ναδαλες θα λέμε και θα κλαίμε..

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 08 Ιούλ 2019 08:20 »
δε χρειάζεται τεχνική και σέντρα, αρκεί να είναι ψηλός και θα μπορέσει να παίξει άνετα τη θέση του αριστερού μπακ

θα πηδάει να παίρνει κεφαλιές να μη βγαίνει η μπάλα πλάγιο όταν είναι μεγάλη η γιόμα

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 08 Ιούλ 2019 11:22 »
Σωστά τα λες..Και μπορεί και με τις κεφαλές να βγαίνουμε και καμία αντεπίθεση...