Αποστολέας Θέμα: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 10323 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 07 Δεκ 2019 18:41 »
Για 15 μέρες «off» ο Καρτάλης με θλάση

Άσχημα είναι τα νέα για τον Αλέξανδρο Καρτάλη, που την Παρασκευή τραυματίστηκε εκ νέου στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα σε μία προσπάθεια να πασάρει. Η μαγνητική έδειξε θλάση στον προσαγωγό και μάλιστα σε διαφορετικό σημείο από τον προηγούμενο σπασμό που είχε και πάλι στον προσαγωγό. Η θλάση είναι α’ βαθμού, οπότε θα χρειαστούν περίπου 15 μέρες για να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα σε συνδυασμό με τις διακοπές των Χριστουγέννων που θα ακολουθήσουν, θα έχει όλον τον χρόνο μίας ομαλής επανένταξης.

Ο Καρτάλης είχε αρχίσει να μπαίνει και πάλι στις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη χωρίς να έχει ενοχλήσεις, αλλά μία άτυχη στιγμή σε προσπάθεια για πάσα τον έθεσε νοκ-άουτ. Δυστυχώς σ’ αυτό συνετέλεσε και το λασπωμένο γήπεδο, με την ομάδα να έχει πάρα πολλά προβλήματα φέτος, λόγω των πολλών βροχών του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Το πλαστικό στην Ανατολή δεν βοηθάει ιδιαίτερα, αφού έχει παρατηρηθεί ότι μετά από προπονήσεις σε πλαστικό όλο και κάποιος βγάζει πρόβλημα. Η μόνη λύση είναι να βρεθούν κάποια γήπεδα με φυσικό χόρτο από την ευρύτερη περιοχή, ώστε να λειτουργούν ως εναλλακτική λύση όταν υπάρχουν συνεχόμενες βροχερές μέρες.

https://super-fm.gr/53475/gia-15-meres-quot-off-quot-o-kartalis-me-thlasi/

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 12 Αύγ 2020 15:53 »
Καρτάλης: «Θα κάνουμε καλή πορεία στη Super League 1»

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου η πορεία του και η αγωνιστική του κουλτούρα δεν διαφέρει και πολύ από αυτή του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη.

Γαλουχημένος στη Γερμανία και έχοντας παραστάσεις από τα εκεί γήπεδα, πήρε την απόφαση πέρυσι το καλοκαίρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην πατρίδα του και τον ΠΑΣ Γιάννινα, την περίοδο που ανέλαβε ο Γιαννίκης.

Με 16 συνολικά συμμετοχές στην περσινή «κουτσουρεμένη» σεζόν και με δυο γκολ κόντρα σε κρητικές ομάδες (Πλατανιά, Χανιά), ο 25χρονος μέσος Αλέξανδρος Καρτάλης απέδειξε πώς έχει όλα εκείνα τα εφόδια να προσφέρει λύσεις στην γιαννιώτικη ομάδα.

Από το Καρπενήσι, όπου βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Καρτάλης  μίλησε στον «ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ» και τον ανταποκριτή μας Δημήτρη Κολλημένο για την εύκολη προσαρμογή του στην ομάδα ελέω Γιαννίκη, για τις τραγικές εμπειρίες σχετικά με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, ενώ παραδέχεται πώς θα μπορούσε να κάνει καλύτερη χρονιά στο περσινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καρτάλη στον «Π.Λ.»:

Αλέξανδρε είναι η δεύτερη σεζόν την ομάδα του ΠΑΣ. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Προσωπικοί μου στόχοι είναι πάνω από όλα η σωματική μου βελτίωση και η τακτική. Να έχω αρκετές συμμετοχές γιατί μέσα από τον αγώνα μαθαίνεις. Όταν παίζεις, έχεις εμπειρίες και από τα λάθη σου μπορείς να μάθεις πολλά».

Πέρυσι ήρθες από το γερμανικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Μετά από τη χρονιά αυτή είδες ότι είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές των δύο πρωταθλημάτων και πως ήταν η προσαρμογή σου;

«Όσον αφορά τη φιλοσοφία,  εμένα μου φαίνεται πολύ εύκολο (κομμάτι, γιατί ξέρω ότι η σκέψη του προπονητή είναι παρόμοια με τη δική μου και πολλές φορές καταλαβαίνω τι περιμένει ο προπονητής από εμάς. Για αυτό μου φαίνεται πιο εύκολο τώρα που έχω προπονητή με γερμανική νοοτροπία. Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο τακτικό, πιο αμυντικό, πιο δυνατό σχετικά με  τις μονομαχίες, ενώ στη Γερμανία όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι πιο ποιοτικό.

Φυσικά  αυτό έχει να κάνει και με τα γήπεδα, οι εμπειρίες που έχω στην Ελλάδα με τα γήπεδα τις περισσότερες φορές είναι τραγικές. Αυτή είναι η αλήθεια και με τέτοια γήπεδα είναι δύσκολο να παίξεις καθαρό ποδόσφαιρο, όπως το έχω μάθει εγώ στη Γερμανία όπου εκεί τα γήπεδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και για αυτό εκεί το ποδόσφαιρο είναι πιο επιθετικό».

Έχεις αγωνιστεί στον ΠΑΣ σε πολλές θέσεις.  Ποια πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα;

«Καλύτερη θέση που πιστεύω πως μου ταιριάζει  είναι στο 8αρι, δηλαδή να είμαι λίγο πιο επιθετικά από το 6αρι και να κάνω κινήσεις μπροστά, να παίρνω τη μπάλα στα πόδια και να μπορώ να φεύγω με την ταχύτητα μου να παίζω πάσες στους επιθετικούς και στα εξτρέμ.

Πιστεύω ότι αυτή είναι η ιδανική θέση για εμένα αλλά και 6αρι να παίζω δεν έχω θέμα επειδή τα τελευταία πέντε χρόνια έχω αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, εξτρέμ, χαφ, έχω παίξει τα πάντα ακόμη και στόπερ».

Πως κυλάει η προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι;

«Για αυτά που θέλαμε να κάνουμε έγινε μια πάρα πολύ καλή δουλειά, ποιοτική και επειδή έχουμε κάποια τακτικά πράγματα που είναι καινούργια για εμάς.

Πιστεύω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά και στην αντοχή και στη δύναμη και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα.

Όσον αφορά τις συνθήκες λόγω κορωνοϊού δεν είναι και τέλειες, γίνεται μια καλή προσπάθεια αλλά λόγω του ιού δεν επιτρέπεται να υπάρχουν καταστάσεις όπως τις φανταζόμαστε και είναι κάποια πράγματα που δεν είναι όπως θα έπρεπε».

Σας έχει επηρεάσει η αγωνιστική απραξία; Θα είστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος;

«Όπως είπε και ο Σάντι (Κρίζμαν) κουράζει πολύ το θέμα.

Εμείς κάναμε 2,5 μήνες ιδιωτικές προπονήσεις,  ο καθένας μόνος του πήγαινε να κάνει το τρέξιμο και την ενδυνάμωση και αυτό κούραζε πιο πολύ.

Ο  Σάντι και εγώ ήμασταν μόνοι δεν είχαμε κανέναν στην καραντίνα κοντά μας.

Θα ήσουν σπίτι μόνος και θα έβγαινες μόνο για προπονήσεις και αν δεν έχεις αγώνες είναι δύσκολο το θέμα.

Ευτυχώς τώρα είμαστε σε καλό δρόμο, το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό και ελπίζω να συνεχίσουν οι αγώνες να μπούμε σε έναν ρυθμό».

Θέλω έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς τόσο για εσένα προσωπικά όσο και για την ομάδα.

«Για εμένα προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσα και καλύτερα.Αν έπαιζα 8αρι θα έπρεπε να βάλω περισσότερα γκολ και σε αυτό τον τομέα δεν είμαι ευχαριστημένος.

Για την ομάδα πιστεύω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά, νομίζω είχαμε μόνο μια ήττα με τον Λεβαδειακό.

Επιθετικά και αμυντικά κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά και αν συνεχίσουμε έτσι και στην  Super League 1 με τους παίκτες που θα έρθουν, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ποιοτικοί και να ταιριάζουν στην ομάδα, θα κάνουμε μια καλή σεζόν».

Του Δημήτρη Κολλημένου- αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=30840:%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-super-league-1&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 16:30 »
Καρτάλης: «Φιλοσοφία Γιαννίκη το επιθετικό ποδόσφαιρο»

Για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τους χαμένους βαθμούς, αλλά και τη συνεργασία του με τον Αργύρη Γιαννίκη μίλησε ο Αλέξανδρος Καρτάλης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και την εκπομπή "Στη Σέντρα" με τους Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα. Ο 25χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός μίλησε για την αγωνιστική φιλοσοφία του Αργύρη Γιαννίκη, τους δικούς του στόχους, αλλά και το συμβόλαιο του που λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη Καρτάλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο:

Για το πώς βλέπει την πορεία στο πρωτάθλημα: «Όπως παίξαμε στους τελευταίους αγώνες, νομίζω ότι αξίζαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς».

Για το ότι ρόλο σε αυτό έχει παίξει και η διαιτησία: «Κάποιες φάσεις είναι ξεκάθαρες αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα. Αυτό πρέπει να το κάνουν άλλοι».

Για το ότι η ομάδα κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα: «Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση. Όταν σκοράρουμε πολύ νωρίς στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο πέφτει η απόδοση μας και δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο. Ίσως είναι θέμα ψυχολογίας αλλά όπως είδαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που προηγήθηκε εμείς συνεχίσαμε ακόμη πιο δυνατά. Εμείς προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι βάζουμε τα δυνατά μας να είμαστε και στα δυο ημίχρονα ποιοτικοί και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να έρθει το 2019 στον ΠΑΣ και αν μέσα σε αυτούς ήταν και ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης: «Είχα επαφή με τον ΠΑΣ προτού έρθει ο προπονητής. Είχα μιλήσει το χειμώνα, αλλά δεν ήθελα να φύγω από τη Γερμανία εκείνη την εποχή. Έτσι ήρθα το καλοκαίρι και όταν μου είπαν ότι ο κ. Γιαννίκης θα έρθει στην ομάδα ήταν για εμένα πιο εύκολο γιατί έχουμε την ίδια νοοτροπία. Έπαιξε και ρόλο στο ότι ήρθε στον ΠΑΣ και ήταν ακόμη πιο εύκολη η απόφαση μου».

Για το αν ταίριαξε τα «χνώτα» του με τον Γιαννίκη: «Για εμένα που έχω μεγαλώσει στη Γερμανία ήταν πιο εύκολο να καταλάβω τη νοοτροπία του σε σχέση με τους άλλους παίκτες»

Για το αν είναι δίκοπο μαχαίρι το να παίζει η ομάδα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο: «Η φιλοσοφία του είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και γνωρίζει ο προπονητής ότι έχουμε την ποιότητα στο να παίζουμε το ποδόσφαιρο με το τακτικό πλάνο. Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθούμε κανέναν. Αυτό είναι το πιο βασικό που θέλει να μας δείξει ο προπονητής. Εμείς ακολουθούμε αυτό το πλάνο έχουμε την ποιότητα και την φιλοσοφία, δεν φοβόμαστε και παίζουμε καλά».

Για το πόσο τους επηρέασε η περσινή διακοπή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας: «Στις αρχές ήταν λίγο δύσκολο να μπούμε και πάλι σε ρυθμό, ωστόσο τώρα έχουμε προσαρμοστεί και θα πάμε πολύ καλά. Μπορούμε να πάμε και παραπάνω, αξίζουμε περισσότερους βαθμούς. Αν έπαιζα λίγο πιο επιθετικά πέρυσι θα μπορούσα να είχα σκοράρει περισσότερο».

Για το πια είναι η αγαπημένη του θέση: «Εκεί που θα με βάλει ο προπονητής εκεί θα παίξω. Αναλόγως και το σύστημα που θα παίξουμε αν είναι 4-3-3 μου αρέσει σαν 8αρι, αλλά στο 4-4-2 και 6αρι και αριστερό χαφ, αυτές είναι οι θέσεις μου και αναλόγως που θέλει να παίξω ο προπονητής»

Για τη συνολική γνώμη του για το τεχνικό επιτελείο: «Όλο το προπονητικό τιμ κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και όλη σαν ομάδα δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και ποιοτικά».

Για το αν έχει κάνει συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου το οποίο τελειώνει τον προσεχή Ιούνιο: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι γιατί πιστεύω ότι δεν είναι η σωστή στιγμή. Προτεραιότητα έχουν τα παιχνίδια και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε».

Για το αν δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στον ΠΑΣ ή να πάει στο εξωτερικό: «Να σας πω την αλήθεια είμαι ανοιχτός σε αυτό. Μου αρέσει πολύ σαν ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα και τους αγαπώ όλους γιατί είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια, αλλά εξαρτάται από το πια ομάδα σε θέλει».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία: «Αναλόγως ίσως να επιστρέψω κάποια στιγμή γιατί υπάρχουν πολλά που μετρούν».

Για τις υποδομές που βρήκε ερχόμενος στα Γιάννινα και αν είναι πρόβλημα όσων αφορά τις προπονήσεις: «Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Κουραζόμαστε πάρα πολύ στις προπονήσεις και τα γήπεδα είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα. Ευτυχώς έχουμε τον φυσιοθεραπευτή κ. Σκόρδο που μας στηρίζει πολύ και μπορούμε να κάνουμε τις θεραπείες εκεί. Ελπίζω κάποια στιγμή αυτό το πρόβλημα να διορθωθεί γιατί είναι βασικό να έχεις ένα καλό γήπεδο για να μην βγάζει τραυματισμούς».

Για το πια γερμανική ομάδα τον ελκύει με το ποδόσφαιρο που παίζει: «Η Μπάγερν Μονάχου. Από μικρός ακολουθούσα όλους τους αγώνες της».

Για το αν είναι στο μυαλό τους όταν ξεκινήσει το κύπελλο να προχωρήσουν όσο μπορούν στο θεσμό: «Προς το παρόν σκεφτόμαστε τους αγώνες στο πρωτάθλημα. Όταν ξεκινήσει τότε θα ασχοληθούμε και με το κύπελλο»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 22 Ιαν 2021 12:27 »
Πρόεδρα της καρδιάς μας B-) B-) B-)
Ναι, περιμένουμε μια μεταγραφούλα ακόμη...
Αν όμως δεν υπάρχουν αρκετά μπικικίνια, μετά τον "πακτωλό" χρημάτων που έχεις "δαπανήσει" ::) αλλά και δαπανήσει (για να μην φανώ άδικος), μήπως να μην την κάνεις, αλλά να φροντίσεις από τώρα να ανανεώσεις τον Καρτα;;;
Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι, και τέτοιο "πολυεργαλείο" παντός καιρού είχαμε πολύ καιρό να δούμε στην ομάδα.
Είμαι σίγουρος ότι και εσύ το αντιλαμβάνεσαι αυτό, αλλά να μωρέ, είναι που φοβάμαι, έχω τη βεβαιότητα δηλαδή (γιατί άραγε;;;) ότι, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στον όποιο "πλειστηριασμό" για τον παίκτη, εμείς θα πάρουμε, άστο να μην το πω και το γρουσουζέψω.... 

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 22 Ιαν 2021 18:18 »
Μην ανησυχείς. Σύμφωνα με τον σπήκερ χτες έχουμε και τον Κάρταλη. Οπότε αν μας φύγει ο Καρτάλης μικρό το κακό.  :P

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 23 Ιαν 2021 21:46 »
και αν χρειαστεί μπορούμε να πάρουμε και τον Καρταλή...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 23 Ιαν 2021 21:50 »
Επίσης μπορούμε να τον βάλουμε στο χορηγικό car.grταλης

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 26 Φεβ 2021 13:59 »
Αγαπημένε μας πρόεδρα... Είμαι βέβαιος ότι τα έχεις όλα under control, αλλά να μωρέ. μη σπάσει καμιά φορά ο διάολος το ποδάρι του.
Θέλω να σου θυμίσω - όχι ότι σου ξεφεύγουν, ενίοτε, αυτά - ότι λήγει το καλοκαίρι, εκείνο το ρημαδοσυμβόλαιο του Καρτάλη.
Ναι, αυτού του τύπου, που δυο χρόνια τώρα, παίζοντας σε δέκα διαφορετικές θέσεις, είναι μακράν ο πιο σταθερός, σε απόδοση, παίκτης μας.
Δεν είναι κρίμα να τον χάσουμε και μετά να τον ψάχνουμε;;;
Άσε που αν τον κρατήσεις, δεν θα ψάχνεις για παίκτη box to box, αριστερό χαφ, δεξί χαφ, αμυντικό μέσο, κεντρικό μέσο στο 4-2-3-1, ίσως και αριστερό μπακ (σπανιότερα).
Έλα να μην το καθυστερούμε, τώρα που δείχνεις σα να το στρίβεις λίγο το καράβι - ξέρω γω, μπορεί να `ναι και ιδέα μου...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ;)

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 26 Φεβ 2021 14:38 »
Αγαπημενε μου μπαμΠΑΣ . Το μηνυμα σου ειναι duly noted ( για να θυμηθω λιγο και τα χρονια μου στην Αμερικη ).

Μεινε ησυχος . Θα κανω ακριβως το ιδιο οπως εκανα με τον Leo .

Πανω απ'ολα το καλο της Ομαδας !

Ενταυθα

Ο Προεδρας

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 26 Φεβ 2021 14:49 »
Αγαπημενε μου μπαμΠΑΣ . Το μηνυμα σου ειναι duly noted ( για να θυμηθω λιγο και τα χρονια μου στην Αμερικη ).

Μεινε ησυχος . Θα κανω ακριβως το ιδιο οπως εκανα με τον Leo .

Πανω απ'ολα το καλο της Ομαδας !

Ενταυθα

Ο Προεδρας

B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 04:21 »
ΗΣΥΧΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Από εκείνο το σκηνικό πέρσι με την ίδια π@#στομαδούλα των Αθηνών μπήκες στις καρδιές μας.

Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι λένε οι παλιοί.

Έλα όμως που τους το φύλαγες ένα χρόνο μετά και άρχισες εσύ να τα δαγκώνεις και να τα ξεσκίζεις ένα ένα. 

Είναι επειδή είχε λασπόδρομο εκεί αυτό έφταιγε μάλλον. Στο χόρτο κάθονται στα τέσσερα και κουνάνε και την ουρά.

Φλωρόσκυλα μια ζωή. Άμα ΤΟΥΣ τον σφυρίξεις σταματάνε καλά λέει ο αλασκούζος στο 2:40.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 10:10 »
Η εκδίκηση είναι πιάτο που σερβίρεται κρύο.
Ο Αλέξανδρος το σέρβιρε μαζί με 11 αγγουράκια.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 11:03 »
ΜΑΚΕΝΤΑ ΜΑΚΕΝΤΑ ΡΟΎΦΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΑΛΗ ΤΗ ΚΑΥΛΕΤΑ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 11:45 »
Δεν θέλω να ακουστώ βλάσφημος, αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι θα το χαίρονταν, γιατί νιώθουν ότι αποτελούν για πάντα τα αιώνια σημεία αναφοράς μας.
Στα μάτια τα δικά μου - που έχω δει την ΑΜΟ στις δεκαετές του 70 και του 80 - ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ των Ιωαννίνων, ποδοσφαιρικά, σε ποιότητα, χαρακτηριστικά και νοοτροπία, δείχνει σαν ένας Μοντέζ με τα τρεξίματα του Γκλασμάνη.
Πρόεδρα, το νου σου - όσο και να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο ... Ότι και όσο μπορείς - το να μη θέλεις να μπορείς με απογοητεύει...
Γεια σου ρε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ... Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους, και στα επόμενα χρόνια, να σε θυμόμαστε, να σε μνημονεύουν και να σε αναπολούν και τα εγγόνια των παιδιών μας :dab: :mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 16:23 »
Δεν θέλω να ακουστώ βλάσφημος, αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι θα το χαίρονταν, γιατί νιώθουν ότι αποτελούν για πάντα τα αιώνια σημεία αναφοράς μας.
Στα μάτια τα δικά μου - που έχω δει την ΑΜΟ στις δεκαετές του 70 και του 80 - ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ των Ιωαννίνων, ποδοσφαιρικά, σε ποιότητα, χαρακτηριστικά και νοοτροπία, δείχνει σαν ένας Μοντέζ με τα τρεξίματα του Γκλασμάνη.
Πρόεδρα, το νου σου - όσο και να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο ... Ότι και όσο μπορείς - το να μη θέλεις να μπορείς με απογοητεύει...
Γεια σου ρε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ... Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους, και στα επόμενα χρόνια, να σε θυμόμαστε, να σε μνημονεύουν και να σε αναπολούν και τα εγγόνια των παιδιών μας :dab: :mono: :pas: :pashat:

Και για τους νωτερους του Forum  :)), δειχνει και πολυ σαν ( ενας ωριμος ) Ντε Βισεντι !

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 15 Μάρ 2021 14:30 »
Ο Καρτάλης αντικαταστάτης του Καμαρά στον Ολυμπιακό

Να δώσουμε μία είδηση σούπερ σπέσιαλ. Το καλοκαίρι, που ο Μαντί Καμαρά θα την κάνει από τον Ολυμπιακό με κανένα 25άρι εκατομμύρια, ξέρετε ποιος είναι πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει; Ο Αλέξανδρος Καρτάλης τού ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μαρτίνς είναι τρελαμένος με τον Γερμανό. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας Καμαρά άσπρος. Κόβει, σουτάρει, φτιάχνει παιχνίδι από πίσω και είναι και πρώτος στην Ελλάδα σε ανάκτηση της μπάλας. Και μπάλα ξέρει, φυσικά, πολύ καλός και στο ψηλό παιχνίδι. Τι άλλο θα παίξει ρόλο με τον Καρτάλη; Ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Κώστα Φάρα, με τον οποίο ο Μαρινάκης έχει αποκτήσει πολύ καλή σχέση, λόγω του Παπασταθόπουλου.

https://www.iapopsi.gr/o-kartalis-antikatastatis-toy-kamara-ston-olympiako/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 01 Απρ 2021 22:54 »
Καρτάλης στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Δεν περίμενα ότι θα άλλαζε τόσο πολύ η ζωή μου στα Γιάννινα» (audio)

Ένας από τους παίκτες που η αγωνιστική τους άνοδος τους τελευταίους μήνες εκτόξευσε και την ομάδα του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε επίπεδο ποιότητας και αποτελεσμάτων, είναι αναμφισβήτητα ο Αλέξανδρος Καρτάλης. Ήρθε για πρώτη φορά να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ηπειρωτών πριν από 2 περίπου χρόνια, έχοντας παίξει πιο πριν στην Τσβικάου της Γερμανίας, αλλά και σε άλλες ομάδες όπως η Άαλεν και η Γκρόιτερ Φιρτ, φέτος όμως ξεδίπλωσε πολύ περισσότερα από τα αγωνιστικά του χαρίσματα.

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε «Στη Λακούβα» με τον Μιχάλη Μερτζιανίδη. Αναλυτικά όσα είπε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3:

Για τα όσα πέτυχαν ως τώρα: «Συμφωνώ ότι το να παίζεις όμορφο ποδόσφαιρο και να παίρνεις καλά αποτελέσματα δεν είναι εύκολο. Φάνηκε και στον α’ γύρο πόσο δύσκολο ήταν, όπου παίζαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Τώρα που παίρνουμε και τα αποτελέσματα φυσικά είναι πιο καλό για την ομάδα, γιατί το ποδόσφαιρο κρίνεται και από τη βαθμολογία. Δουλέψαμε πολύ σκληρά από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα και φαίνεται πόσο ποιοτικά δουλεύαμε, ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ. Είναι όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς».

Για τις παρέες που κερδίζουν στον αθλητισμό και το κλίμα που έχουν στα αποδυτήρια: «Έχετε δίκιο. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, πολύ θετικό και βγαίνει στο γήπεδο».

Για την παραδοχή του φίλαθλου κόσμου κι άλλων ομάδων ότι παίζουν καλά και μάλιστα και από φίλους του Παναθηναϊκού, παρά την πικρία τους: «Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε εκείνος χάλια, εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ήμασταν καταπληκτικοί και στους τρεις αγώνες, ήμασταν ποιοτικοί, τακτικά καλοί, δουλεύαμε καλά στο γήπεδο και απλά ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Φάνηκε αυτό και εννοείται ότι τις αξίζαμε και τις τρεις νίκες».

Για τη φυσική κατάσταση και τα πολλά τρεξίματα που βγάζει η ομάδα: «Έχει γίνει πολλή δουλειά. Όλο το προπονητικό τιμ δούλεψε σκληρά μαζί μας. Οι φίλαθλοι βλέπουν μόνο τους αγώνες, αλλά το τι κάνουμε στις προπονήσεις δεν το ξέρουν, βλέπουν μόνο τους αγώνες κι αυτούς από την τηλεόραση».

Για το δύσκολο διάστημα που είχε η ομάδα και αν τους άγχωσε το αν θα βγει αυτή η δουλειά που κάνουν στην προπόνηση: «Καταρχάς είχαν φύγει κάποιοι βασικοί παίκτες, ήρθαν καινούργιοι το καλοκαίρι, άλλαξε το ρόστερ πολύ και χρειαστήκαμε κάποιο χρόνο να φτιαχτεί όλο αυτό. Στις αρχές δεν μας έβγαινε, αλλά θέλει και χρόνο το δέσιμο, ειδικά όταν αλλάζει και το ρόστερ τόσο πολύ. Βγαίνει όμως εδώ και μήνες το δέσιμο, η ομαδικότητα και η δουλειά.

Υπήρξε μία περίοδος που είχαμε και το θέμα με τις πολλές βροχές. Ειδικά σε κάποια ματς όπως με τον Απόλλωνα, τον Άρη, τον Βόλο κτλ. Ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν μας έβγαινε, ήμασταν άτυχοι, δεν μας ήθελε η μπάλα εκείνη την περίοδο. Ευτυχώς η τύχη τώρα είναι μαζί μας και τη θες την τύχη στο ποδόσφαιρο».

Για τα καλά γήπεδα στα οποία απέδιδε καλύτερα η ομάδα φέτος: «Επειδή έχουμε πολύ κατοχή μπάλας και θέλουμε να παίζουμε επιθετικά, χρειάζεται να έχεις και καλό γήπεδο. Είδατε τον χειμώνα που έβρεχε πολύ, ότι αν δεν έχεις καλό γήπεδο αναγκαστικά δεν μπορείς να παίξεις αυτό που έχουμε ως φιλοσοφία να παίξουμε».

Για το ότι έπαιζαν δίχως να υπολογίζουν φανέλες αντιπάλων: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά κοιτάμε τον εαυτό μας και να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια θέληση και την ίδια τακτική. Είτε αντίπαλός μας είναι ο Ολυμπιακός είτε η Λαμία δεν μας ενδιαφέρει. Κοιτάμε τη δική μας τακτική και το πώς παίζουμε εμείς και πως θα κερδίζουμε τους αγώνες».

Για το αν αυτό είναι θέμα νοοτροπίας που έχει αναπτύξει η ομάδα: «Έτσι ακριβώς, είναι η πίστη στην ομάδα μας και στη δουλειά που κάνουμε.

Είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιριστή να πιστεύει στον εαυτό του. Δεν ήταν τυχαίο που βρεθήκαμε στον ΠΑΣ Γιάννινα όλοι αυτοί οι παίκτες και οι προπονητές. Είμαστε για κάποιο λόγο εδώ. Πιστεύαμε στον εαυτό μας, δουλέψαμε σκληρά να φτάσουμε ως εδώ και θέλουμε να προχωρήσουμε ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η βάση στον αθλητισμό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου».

Για τον κ. Γιαννίκη και πως άλλαξε τον ΠΑΣ: «Με τον τρόπο που θέλει να παίξει η ομάδα, με την κατοχή μπάλας που μας έδειξε ο προπονητής, μάς βοήθησε πολύ. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να παίξουν με τη φιλοσοφία που θέλει. Έβαλε κι άλλα στοιχεία στην ομάδα, όπως η πειθαρχία και κάποια τακτικά πράγματα. Έχει καταφέρει πολλά και τα αποτελέσματα βγαίνουν τώρα. Αν δεν είχε δουλέψει δεν θα έβγαιναν. Άλλαξε πολλά ο κόουτς».

Για το πιο δύσκολο πράγμα όταν ήρθε στα Γιάννενα, αλλά και στην Ελλάδα: «Με δυσκόλεψαν τα γήπεδα. Δεν είναι μόνο ότι δεν μπορείς να παίξεις αυτό που έχεις μάθει, αλλά κουράζεσαι πιο γρήγορα, βγάζεις τραυματισμούς, πιάνεσαι πιο εύκολα κτλ. Είναι και θέμα υγείας. Κάνω περισσότερες θεραπείες για να ξεκουραστώ, πρέπει να προσέχω τι τρώω κτλ. Όλα ξεκινάνε από τα γήπεδα και ευτυχώς έχουμε ένα προπονητικό τιμ που το έχει καταλάβει ότι θέλει προσοχή αυτό το θέμα των γηπέδων και το ρυθμίζουν πολύ καλά.  Και ο γυμναστής μας ο κ. Ντουρουντός έχει καταλάβει ότι ίσως είναι καλύτερα να κάνουμε λιγότερη προπόνηση αλλά πιο έντονη και ποιοτική. Πάνω απ’ όλα λοιπόν η διαφορά με τη Γερμανία είναι τα γήπεδα και λίγο το προπονητικό κέντρο, αλλά θα γίνουν κάποια πράγματα προσεχώς».

Όσον αφορά τη ζωή του στα Γιάννενα: «Βρέχει συχνά τον χειμώνα, αλλά τη συνήθισα λόγω Γερμανίας, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο για ‘μενα ο καιρός. Η υγρασία είναι αυτή που με δυσκολεύει. Αλλά να λέμε και τα καλά στα Γιάννενα, είναι μία πόλη κοντά στη θάλασσα, στο βουνό, οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει εδώ είναι φανταστικοί, η πόλη είναι πάρα πολύ όμορφη και το κλίμα οικογενειακό. Χαίρομαι πολύ που έχω έρθει στα Γιάννενα, γιατί έχω κάνει πάρα πολλούς φίλους και δεν περίμενα να αλλάξει τόσο πολύ η ζωή μου! Χαίρομαι γι’ αυτό το βήμα που έκανα στη ζωή μου και την καριέρα μου».

Για το πως εισπράττει την αγάπη του κόσμου: «Έχω γνωρίσει πολλούς φιλάθλους, έχουμε επαφή και τους ακούς πως μιλάνε με πάθος και με αγάπη για την ομάδα και σου δίνουν κίνητρο παραπάνω να τα δώσεις όλα στον αγώνα».

Για το πώς ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τι σκέφτηκε όταν του έγινε η πρόταση: «Χάρηκα πάρα πολύ για το ενδιαφέρον. Ήταν τον χειμώνα του 2019 που έγινε η πρώτη πρόταση. Με πήρε ο μάνατζέρ μου και μου το είπε,  αλλά δεν ήθελα να φύγω από Γερμανία στη μέση της σεζόν, δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό το πράγμα. Και του είχα πει του μάνατζέρ μου ότι αν υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον το καλοκαίρι να ξαναμιλήσουμε. Ξαναμιλήσαμε και υπέγραψα».

Για το ποιος τον ανακάλυψε: «Μέσω μάνατζερ που γνωρίζει πολύ καλά τον πρόεδρο και είχε επαφή με τον Μαυροπάνο απ’ όταν έγινε η μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Πιστεύω ότι υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ τους».

Για τον Γιαννίκη και αν γνωρίζονταν από τη Γερμανία: «Τον ήξερα ως αντίπαλο στη Γερμανία. Είχαμε μιλήσει κάποιες φορές μετά από αγώνες, αλλά δεν γνωριζόμασταν προσωπικά».

Για το αν τον προβλημάτιζε κάτι κατά τον ερχομό του στην Ελλάδα: «Δεν έχω ζήσει στην Ελλάδα, απλά ερχόμουν μόνο για διακοπές. Έχω συγγενείς στα Μελιανά της Άρτας που είναι η καταγωγή της μητέρας μου. Ο πατέρας μου είναι Πόντιος από τις Σέρρες και η γιαγιά μου από το Ρέθυμνο. Ήρθα σε μία χώρα που δεν την είχα ζήσει πολύ, αλλά ήθελα να έχω αυτήν την εμπειρία και να δω πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν φοβήθηκα κάτι, ήθελα να κάνω αυτό το βήμα και μετά από σχεδόν 2 χρόνια ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου!».

Για τα παιχνίδια του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Και στους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα παίξαμε πολύ καλά. Αξίζαμε και στο «Καραϊσκάκης» τον βαθμό. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά είμαστε σε φόρμα, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Ό,τι καλύτερο είναι αυτοί οι αγώνες για έναν ποδοσφαιριστή. Θα τα δώσουμε όλα, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θέλουμε να κερδίσουμε όμως, να πάμε στον τελικό και με αυτή τη νοοτροπία θα μπούμε στον αγώνα».

Για τις τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα έξτρα κίνητρο ό,τι έγινε αρχικά με την έδρα, αλλά ούτως ή άλλως θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα ματς. Φάνηκε πόσο πολύ θέλαμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα από τους τρεις που παίξαμε. Δεν περιμέναμε ότι θα κερδίζαμε τόσο άνετα τα ματς αυτά».

Για τις καλύτερες στιγμές μέχρι τώρα με την ομάδα: «Η νίκη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές. Ήταν πολύ καλός ο αγώνας της ομάδας και πολύ καλή η προσπάθεια. Και οι δύο αγώνες κυπέλλου με ΠΑΟ, αλλά και τώρα οι 5 αγώνες χωρίς να δεχτούμε γκολ. Στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ θέλουμε το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών και θέλουμε  να γράψουμε ιστορία».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πάνω απ’ όλα υγεία να έχουμε και θέλω τη βελτίωσή μου ως ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς δεν έχω σκοράρει φέτος και το σκέφτομαι συνέχεια αυτό. Μακάρι να έρθει με τον Ολυμπιακό».

Για το δέσιμο των παικτών στη μεσαία γραμμή που αγωνίζεται: «Ο κάθε παίκτης ξέρει τις ικανότητές του, ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και όλοι έχουν δώσει το κομμάτι τους σ’ αυτή τη σεζόν. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και όλο το τιμ για τη σκληρή δουλειά».

Και το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και την πόλη για τη στήριξη και ελπίζω να τα πούμε από κοντά μέσα στο γήπεδο. Βλέπουμε μια τεράστια στήριξη και θέλουμε να δώσουμε κάτι πίσω».

Ακούστε τη συνέντευξη από το 33’:28

https://www.dailymotion.com/video/x80c3g7

https://super-fm.gr/69913/kartalis-ston-dodoni-super-fm-quot-den-perimena-oti-tha-allaze-toso-poly-i-zoi-moy-sta-giannina-quot-audio/

Λεβέντη μου αν δεν βάλεις γκολ στα 2 ματς με τον γαύρο θα το βάλεις στον τελικό και θα είναι πιο γλυκό. 

:mono: :pas: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 02 Απρ 2021 10:21 »
Καρτάλης στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Δεν περίμενα ότι θα άλλαζε τόσο πολύ η ζωή μου στα Γιάννινα» (audio)

Για το πιο δύσκολο πράγμα όταν ήρθε στα Γιάννενα, αλλά και στην Ελλάδα: «Με δυσκόλεψαν τα γήπεδα. Δεν είναι μόνο ότι δεν μπορείς να παίξεις αυτό που έχεις μάθει, αλλά κουράζεσαι πιο γρήγορα, βγάζεις τραυματισμούς, πιάνεσαι πιο εύκολα κτλ. Είναι και θέμα υγείας. Κάνω περισσότερες θεραπείες για να ξεκουραστώ, πρέπει να προσέχω τι τρώω κτλ. Όλα ξεκινάνε από τα γήπεδα και ευτυχώς έχουμε ένα προπονητικό τιμ που το έχει καταλάβει ότι θέλει προσοχή αυτό το θέμα των γηπέδων και το ρυθμίζουν πολύ καλά.  Και ο γυμναστής μας ο κ. Ντουρουντός έχει καταλάβει ότι ίσως είναι καλύτερα να κάνουμε λιγότερη προπόνηση αλλά πιο έντονη και ποιοτική. Πάνω απ’ όλα λοιπόν η διαφορά με τη Γερμανία είναι τα γήπεδα και λίγο το προπονητικό κέντρο, αλλά θα γίνουν κάποια πράγματα προσεχώς».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πάνω απ’ όλα υγεία να έχουμε και θέλω τη βελτίωσή μου ως ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς δεν έχω σκοράρει φέτος και το σκέφτομαι συνέχεια αυτό. Μακάρι να έρθει με τον Ολυμπιακό».

Λεβέντη μου αν δεν βάλεις γκολ στα 2 ματς με τον γαύρο θα το βάλεις στον τελικό και θα είναι πιο γλυκό. 

:mono: :pas: :mono:

Αλέξανδρε ξέρεις κάτι παραπάνω για προπονητικό και γήπεδα και δεν μας το λες;
Δεν πειράζει που δεν έχεις βάλει γκολ, παίξε εσύ την μπάλα σου και "τάισε" τους συμπαίκτες σου με ασίστ και ας τα καρφώνουν αυτοί. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα.
Σου εύχομαι πασιάκα μου να το καρφώσεις στο βρωμόγαυρο και με το γκολ σου να προκριθούμε στον τελικό.  :etsi:

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag:

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 02 Απρ 2021 10:39 »
Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι, αν δεν είναι λόγω πρωταπριλιάς, και μεγάλη είδηση. Απ'οτι δείχνει θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη τουλάχιστον σεζόν. Αν δεν, σιγά μη τον ενδιέφερε τι θα γίνει με τα γήπεδα.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 09 Απρ 2021 19:37 »
Ολυμπιακός: “Ματιές” στον Καρτάλη του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης έχει ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά στο "ερυθρόλευκο" scouting. Ποιο το προφίλ του 26χρονου μέσου.
Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά έχει τεντωμένες τις κεραίες του σε ό,τι αφορά τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τους συλλόγους της Super League. Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά το ταλέντο που “κρύβεται” στη Super League και γι’ αυτό το λόγο, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αποκτηθεί παίκτες μετά από θητεία σε μικρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε αρκετές περιπτώσεις όπως οι Γιώργος και Γιάννης Μασούρας, ο Ούγκμουντουρ Κρίστινσον, αλλά και άλλους παίκτες που δεν ξεχώρισαν

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στα υπόψιν του scouting των πρωταθλητών το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr. Για τον 26χρονο το ενδιαφέρον είναι έκδηλο εδώ και καιρό, ενώ έχει πραγματοποιηθεί μια πρώτη κρούση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Καρτάλης είναι γεννημένος στη Γερμανία και έχει παίξει στις κατώτερες κατηγορίες της Γερμανίας και συγκεκριμένα στη Γκρόιτερ Φιρθ, στην Άαλεν και στη Σβικάου. Θεωρείται προϊόν της Γκρόιτερ Φιρθ, έχοντας αγωνιστεί σε πολλά ηλικιακά κλιμάκια του συλλόγου της Βαυαρίας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε “πακέτο” με τον επίσης… Γερμανό Αργύρη Γιαννίκη και ξεχώρισε στη Football League, ενώ φέτος δεν επηρεάστηκε από τη μετάβαση στη Super League. Φέτος σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει πέντε ασίστ, έχοντας αγωνιστεί κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο Γιαννίκης στο ξεκίνημα της σεζόν πορεύτηκε με το 4-4-2 και ο Καρτάλης αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ ή ως αριστεροπόδαρος εσωτερικός μέσος. Ο 26χρονος βρήκε περισσότερο ποιοτικό χρόνο συμμετοχής ταυτόχρονα με την αλλαγή διάταξης από τον προπονητή του σε 4-2-3-1.

Στο ματς της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό στους “Ζωσιμάδες” (1-1) αγωνίστηκε στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και πιστώθηκε την ασίστ στον Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος άνοιξε το σκορ.
Ως επιτελικός μέσος ο Καρτάλης κέρδισε θέση βασικού μέσα στο 2021, έχοντας απελευθερωθεί, καθώς πίσω του επιχειρούν οι εξαιρετικοί Κάστρο και Ντομίνγκες. Η ποιότητα του αριστερού του ποδιού και η προσαρμοστικοτητα του τον καθιστούν χρήσιμο σε αρκετές θέσεις, μπορώντας να καλύψει ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα. Παράλληλα είναι ικανός εκτελεστής στατικών φάσεων και έχει αναλάβει όλα τα “στημένα” της πλευράς του. To αν θα πραγματοποιηθεί κίνηση από τη διοίκηση των Πειραιωτών, θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/11731851/olympiakos-maties-ston-kartali-tou-pas-giannina/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 09 Απρ 2021 19:44 »
Μετά από κλήρωση που κάνουν κάθε μέρα,γράφουν και για διαφορετικό παίχτη.

ΥΓ:Προφανώς οι παίχτες μας αξίζουν πολύ καλύτερα από τέτοιες ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 20 Απρ 2021 12:52 »
Όλοι στο σφυρί. Άλλο δημοσίευμα από sportime.

Καρτάλης: Έχει πέραση και κάνει «κλικ»!

Ο Καρτάλης κάνει… κλικ στο Ηράκλειο και η παραμονή ή όχι του Γιαννίκη, θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο μέλλον του.
Από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής στην Γερμανία και ως αριστερό μπακ (παρακαλώ) στο φετινό 33 ματς/5 ασίστ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καρτάλης!

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», είναι πλέον δύο μήνες πριν το φινάλε του συμβολαίου του.

Καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της σχέσης τους θα παίξει και η παραμονή ή μη του Γιαννίκη. Πάντως, στο Ηράκλειο ο Καρτάλης κάνει «κλικ».

https://www.sportime.gr/parafootball/kartalis-echi-perasi-ke-kani-klik/

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 21 Απρ 2021 00:00 »
Αν θυμάμαι καλά προχθές έλεγαν ότι ο Καρτάλης πάει όπου πάει ο Γιαννικης και σήμερα μας λένε ότι παίζει να πάει στα φίδια. Άρα ή ο Γιαννικης θα κλείσει στην φοφη ή είναι οι μεγαλύτεροι παπατζηδες στην ιστορία. Χαχα είναι γελοίοι αλήθεια

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 21 Απρ 2021 01:40 »
Χαχαχαχαχαχαχαχ. Και θα φύγει ο Καρτάλης από μας για να πάει στο φοφη. Ρε πάτε καλαα; Σκεφτείτε τα λίγο καλύτερα τουλάχιστον. Ας λέγατε κανέναν αστέρα ή Άρη

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 21 Απρ 2021 11:29 »
Χαχαχαχαχαχαχαχ. Και θα φύγει ο Καρτάλης από μας για να πάει στο φοφη. Ρε πάτε καλαα; Σκεφτείτε τα λίγο καλύτερα τουλάχιστον. Ας λέγατε κανέναν αστέρα ή Άρη

Δεν ξερω αν η φοφη θα καλυπτε τις ποδοσφαιρικες φιλοδοξιες του Καρταλη , αλλα τις οικονομικες τις καλυπτει σιγουρα .
Μιλαμε για ομαδα με διπλασιο ροστερ απο εμας σε αριθμο , και πολλαπλασιο σε  χρηματιστηριακη (θεωρητικη τουλαχιστον ) αξια .
Αρα μην το χλευαζεις διοτι μπορει να μας ερθει ...