Αποστολέας Θέμα: Χρήστος Ελευθεριάδης  (Αναγνώστηκε 7561 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Χρήστος Ελευθεριάδης
« στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 21:25 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ελευθεριάδη.

Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκη Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μέσα από το pasgiannina.gr:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Γιαννίκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει.»

http://pasgiannina.gr/transfer/welcome-eleftheriadis/

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χρήστος Ελευθεριάδης
« Απάντηση #1 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 21:33 »
Καλός παίκτης για την κατηγορία. Έχει μεγάλη εμπειρία από Β' Εθνική.
Είναι σε καλή ηλικία και έχει καλή σχέση με το σκοράρισμα.

Καλώς ήρθε και μακάρι να βοηθήσει.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 22:23 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ελευθεριάδη.

Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκη Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Γιαννίκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει.»

Σκίζουμε και στην ορθογραφία!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 16 Ιούλ 2019 22:26 »
Νταξ τώρα και εσύ,εδώ δεν ανακοινώνουμε καν διάρκεια συμβολαίων.

Α ναι να κοιτάξουν πως γίνεται στο εξωτερικό η παρουσίαση παιχτών.Να πάρουν καμιά ιδέα.Για κάτι πρωτότυπο.Να αλλάξει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 17 Ιούλ 2019 00:56 »
Καλώς ήρθε!

Είχε καλή χρονιά! Μακάρι να την επαναλάβει!

Όλα στο χορτάρι!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 17 Ιούλ 2019 08:32 »
Καλώς ήρθες και εύχομαι να σκίσεις τα δίχτυα πολλές φορές!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 17 Ιούλ 2019 14:55 »
Μα απ όσα έχω δει, ο πρόεδρος δεν έχει βάλει λεφτά, και απλά κάνει διαχείριση των εσόδων,  που κατά μεγάλο ποσοστό είναι τα τηλεοπτικά.

Όσους παίκτες έχει πάρει είναι είτε ελεύθεροι είτε δανεικοί.
Οπότε οι φίλαθλοι έχουν δικιο να φωνάζουν για την μέχρι σήμερα διαχείριση. Σε ολες τι ομαδες υπαρχουν φιλαθλοι που φωναζουν. Και στην δικη μας περιπτωση οι φιλαθλοι εχουν και ενα δικιο.
Από τη ν έξοδο στην Ευρώπη και μετά η πορεία ήταν καθαρά πτωτική, και γι αυτό κατά την γνώμη μου όλη την ευθύνη έχει η διοικηση με τις επιλογες της. Αν δεν κάνω λάθος, πέρισυ μάλιστα είχαμε και μια μικρή αύξηση των εισιτηρίων, παρόλο την τελικά κακή πορεία την ομάδας μας , που κατέληξε στον υποβιβασμό.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 01 Σεπ 2019 19:53 »
Κάταγμα περόνης ο Ελευθεριάδης

Η ατυχία ξαναχτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Χρήστος Ελευθεριάδης υπέστη κάταγμα περόνης κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Καραϊσκάκη Άρτας και θα μείνει τουλάχιστον 3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας της Ηπείρου, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Παναχαϊκή, συγκρούστηκε με παίκτη της αρτινής ομάδας στη μεσαία γραμμή και σφάδαζε από τους πόνους στο αριστερό πόδι. Άμεσα μπήκαν μέσα ο γιατρός του ΠΑΣ Σταύρος Ριστάνης και ο φυσιοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος και εκτίμησαν την κατάσταση.

Ο Ελευθεριάδης αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος καθώς δεν υπήρχε φορείο και με τη βοήθεια συμπαικτών του μεταφέρθηκε αρχικά στα αποδυτήρια και στι συνέχεια για εξετάσεις. Η πρώτη ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για κάταγμα περόνης που σημαίνει 3 μήνες εκτός, ενώ αν χρειαστεί τελικά να γίνει χειρουργική επέμβαση, ο χρόνος αποκατάστασης θα αυξηθεί.

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=28318:%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-pics&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος ajaxxx

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 01 Σεπ 2019 23:51 »
Πολυ σημαντικη απωλεια.Ο Πας εχασε τον βασικο επιθετικο του οποτε πλεον καταλαβεινετε ολοι οτι με παιχτες οπως ο κριζμαν ο πας δεν μπορει να ειναι σιγουρος.Η ομαδα ειχε δυστοκια πλεον δεν θα βαζει γκολ ουτε με αιτηση.Ο πλατανιας θα  παρει πανηγυρικα το πρωταθλημα

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 02 Σεπ 2019 00:04 »
Δυστυχώς,το τρένο ΠΑΣ , φαίνεται ότι θα χάσει το πρωτάθλημα από αυτόν το τραυματισμό του Ελευθεριάδη.... κρίμα κ άδικο είναι... Ρε σεις πάτε καλά μερικοί ή ψάχνουμε δικαιολογία για τα χάλια μας;
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 02 Σεπ 2019 00:27 »
Περαστικά και γρήγορα πίσω..

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 02 Σεπ 2019 17:18 »
Περαστικά στο παιδί!

Να γυρίσει γερός και σιδερένιος!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 02 Σεπ 2019 17:51 »
Περαστικά και σιδερένιος από εδώ και πέρα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 02 Σεπ 2019 18:33 »

Σκίζουμε και στην ορθογραφία!!!!!
Στο μεταξύ ο Ελευθεριάδης είναι από Αριδαία.Συγκεκριμένα από την Υδραία Αριδαίας.ξεκίνησε από τον Αλμωπό.Μπορεί και σε καμιά άλλη τοπική ομάδα.Στο ίντερνετ όταν ψάχνεις τον είχαν βάλει ότι είναι από την Καβάλα.Εξού και η αναφορά περί Καβάλας.Λέω και εγώ με το φτωχό μου το μυαλό τον παίχτη δεν τον ρωτάνε 2-3 πράγματα αν είναι σωστά;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 02 Σεπ 2019 20:45 »
Τους ρωτανε μονο αν θελουν να ευχαριστησουν την διοικηση και τον προπονητη

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 29 Ιαν 2020 19:00 »
«Χρυσό παπούτσι» για τον Χρήστο Ελευθεριάδη
Πρώτος σκόρερ της Football League 2018-19: Χρήστος Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή), Μιγκέλ Αντόνιο Μπιανκόνι (Πλατανιάς)

Χρήστος Ελευθεριάδης:”Ομαδική δουλειά να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Τον κ. Κώστα Κατσουράνη που είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του. Θέλω να την αφιερώσω στην οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου”.

Μπιανκόνι: “Σας ευχαριστώ, τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά. Ευχαριστώ όλους για αυτό το βραβείο”.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 01 Νοέ 2020 15:52 »
Ελευθεριάδης: «Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, παίζουμε σε ιστορική ομάδα»

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ίδιος επιθυμεί ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Ο εκ των σκόρερ στη χθεσινή νίκη επί του Ατρομήτου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμη και για παρουσία στα playoffs.

Αναλυτικά ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-το μυστικό της πορείας του ΠΑΣ: «Είμαστε μια οικογένεια. Έχουμε αρκετά παιδιά από πέρσι, υπάρχει ομοιογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Γνωριζόμαστε από πέρσι και είναι πιο εύκολο να βρεθούμε».

-την παρουσία του στον ΠΑΣ: «Εγώ ήμουν από πέρσι στην ομάδα, αλλά έχασα τέσσερις μήνες με ένα κάταγμα περόνης. Έπαιξα ουσιαστικά ενάμιση μήνα, γιατί μετά διακόπηκε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΣ, ήμουν εξ αρχής σίγουρος για την επιλογή μου. Οι άνθρωποι εδώ με πίστεψαν και προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω».

-τη θέση του: «Πάντα έπαιζα στα φτερά, αλλά πατάω αρκετά περιοχή. Το επιδιώκω και πάντα προσπαθώ να πετύχω γκολ».

-τις βλέψεις του ΠΑΣ φέτος: «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις. Εμείς έχουμε πει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Νομίζω πως αυτή η φιλοσοφία φαίνεται. Μακάρι να μπούμε στην εξάδα, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι γιατί η ομάδα δείχνει καλό πρόσωπο. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα με πολύ λαό και θέλουμε να φτάσουμε τον ΠΑΣ όσο πιο ψηλά γίνεται».

-την ήττα από την ΑΕΚ: «Δεν μπήκαμε καλά στο ματς, χάσαμε ένα 20λεπτο. Η ΑΕΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στη Super League. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 19:56 »
Πίστευα ότι δεν θα κατάφερνες να διακριθείς στην Α' εθνική. Αλλά, ρε "μικρέ" Γίγαντα, πόσο χαίρομαι που με διαψεύδεις!
Δεν είναι μόνο οι γκολάρες σου, αλλά και η μαχητικότητα που βγάζεις. Ψυχάρα!
Μπράβο σου αγόρι μου!  (y)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 20:08 »
Κρίμα που πέρυσι τον χάσαμε για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν και δεν πήρε παιχνίδια.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 20:18 »
Ο τύπος παίζει AML και μέχρι στιγμής έχει ρίξει 4 παστέλια και χει σκοράρει άλλες δύο φορές ως οφσάιντ. Για μένα είναι η αποκάλυψη φέτος τόσο με την παρουσία του όσο και τη μαχητικότητά του. Επίσης μου αρέσουν οι δηλώσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα. Άτυχος πέρισυ, αλλά δε τα παράτησε, δούλεψε και επέστρεψε.

Μπράβο Χριστάρα συνέχισε έτσι!

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 09:32 »
Μεγάλος σβούρας. Πραγματικά από τις φετινές αποκαλύψεις της ομάδας. Μόνο μπράβο σε αυτό το παιδί που τα δίνει όλα μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 24 Δεκ 2020 19:34 »
Ελευθεριάδης: «Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς»

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης μίλησε στο SDNA για την έως τώρα πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, τον τεχνικό των Ηπειρωτών Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και την μάχη της παραμονής.
Στην 10η θέση της βαθμολογίας βρίσκει το τέλος του 2020 τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ο μεσοεπιθετικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» Χρήστος Ελευθεριάδης μίλησε στο SDNA για την μέχρι τώρα πορεία των «κυανόλευκων», το κλίμα στην ομάδα, το πρωτάθλημα αλλά και για την φετινή του αγωνιστική παρουσία.

Το τέλος του 2020 βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας. Είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Σε γενικές γραμμές ναι είμαστε ικανοποιημένοι αν και πιστεύω, ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε μερικούς βαθμούς παραπάνω».

Παρότι ο ΠΑΣ επέστρεψε φέτος στην μεγάλη κατηγορία εν τούτοις αποτελεί μια από τις ομάδες έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Ποιο είναι το συστατικό της καλής αυτής αγωνιστικής εικόνας;

«Θεωρώ ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι η ομοιογένεια. Η ομάδα έχει κρατήσει αρκετά παιδιά από την προηγούμενη σεζόν. Παράλληλα τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μπήκαν απευθείας στο κλίμα, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού που παίζει η ομάδα, κάτι που έχει σαν συνέπεια αυτό να βγαίνει στο γήπεδο».

Πόσο σημαντική είναι η συμβολή του Αργύρη Γιαννίκη σ΄ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τι είναι αυτό, στο οποίο την έχει βελτιώσει σε σχέση με πέρυσι;

«Ο κόουτς έχει μια επιθετική φιλοσοφία, με πρέσινγκ στον αντίπαλο και κατοχή μπάλας. Αυτό το ποδόσφαιρο το παίζουμε από την Β΄Εθνική ουσιαστικά και συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο και φέτος. Κάνουμε καλές εμφανίσεις, αν και όπως σας είπα πριν, θα μπορούσαμε να έχουμε λίγους περισσότερους βαθμούς».

Ο Αργύρης Γιαννίκης εκτός από προπονητής σας είναι και ψυχολόγος σας...;

«Όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο σίγουρα υπάρχει πίεση. Βοηθάνε γενικά και οι προπονητές... Μέσα στα αποδυτήρια που μπαίνουμε λέμε ότι πάμε για τη νίκη... Δεν μπαίνουμε στο παιχνίδι και ότι γίνει. Έχουμε ένα πλάνο. Πάνω σε αυτό το πλάνο προσπαθούμε να κερδίσουμε τον εκάστοτε αγώνα. Σίγουρα το χαιρόμαστε το παιχνίδι... Πάνω απ΄όλα είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να ανέβουμε πιο ψηλά».

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι περισσότερο ομάδα εκτός έδρας, παρά εντός έδρας...;

«Ναι αν δούμε τους βαθμούς που έχουμε πάρει ισχύει αυτό. Δεν νομίζω. Και τώρα που δεν έχει κόσμο ειδικά, όλα τα παιχνίδια φαίνονται το ίδιο εντός και εκτός έδρας. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό, δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση».

Ο ΠΑΣ όταν αγωνίζεται μέσα στην έδρα του ένας από τους κινητήριους μοχλούς του είναι ο κόσμος του. Αυτή η απουσία του κόσμου λόγω του κορωνοϊού, εσάς σας έχει επηρεάσει...;

«Για εμάς είναι ένα αρνητικό, το ότι δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Σίγουρα ανεβάζει και την δικιά μας ψυχολογία. Δίνει άλλα κίνητρα. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε επαγγελματίες κοιτάμε να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε την δουλειά μας, μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα πλήγμα για εμάς, ότι δεν έχουμε κόσμο στα γήπεδα».

Στον τελευταίο αγώνα που δώσατε με τον Αστέρα Τρίπολης εντός μείνατε με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, το παλέψατε το παιχνίδι και καταφέρατε να πάρετε την ισοπαλία. Μπορούσατε να έχετε πάρει κάτι καλύτερο...;

«Έτσι όπως μπήκαμε στο παιχνίδι, ακόμα και στο β΄ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα σε αυτό το επίπεδο, όταν παίζεις με αριθμητικό μειονέκτημα παίζει μεγάλο ρόλο. Αλλάξαμε τακτική. Πήγαμε σε πιο αμυντική τακτική και ουσιαστικά καταφέραμε να κρατήσουμε την ισοπαλία, κάτι το οποίο μας βγήκε»

Τι είδους κλίμα επικρατεί στα αποδυτήρια;

«Είμαστε μια παρέα μπορώ να πω. Γενικά είναι όλοι καλά παιδιά, δεν έχουμε ιδιόρρυθμους χαρακτήρες, μέσα στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα γενικότερα».

Από τις νίκες που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα, ποια κατά την γνώμη σου θεωρείς ότι είναι η πιο σημαντική;

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια νίκη, γιατί όπως έχω πει και σε προηγούμενες μου συνεντεύξεις, όλα τα παιχνίδια μοιάζουν το ίδιο δύσκολα, σε αυτή την κατηγορία. Το κάθε ένα έχει τον δικό του χαρακτήρα. Δεν θα ξεχώριζα κάποια νίκη. Σίγουρα όλες οι νίκες είναι σημαντικές».

Οι διαφορές των ομάδων από την 5η θέση και κάτω είναι μικρές. Η μάχη της παραμονής πιστεύεις ότι θα πάει μέχρι το τέλος;

«Ναι.Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες θα ενισχυθούν. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, καθώς έχει τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Οπότε νομίζω είναι πολύ νωρίς να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Για αυτό και εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μπορούμε να παίρνουμε τη νίκη...».

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Super League

«Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο όλοι οι αγώνες κρίνονται στην λεπτομέρεια. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και το 2021 και ακόμα καλύτερα, για την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα εύχομαι να γίνονται καλοί αγώνες».

Σε κάποια παιχνίδια εντός έδρας όπως με την Λάρισα και τον Παναιτωλικό μπορεί να πει κάποιος ότι αδικήσατε τον εαυτό σας...;

«Με τον Παναιτωλικό αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Αντίθετα με την Λάρισα, δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήταν από τα πολύ λίγα παιχνίδια, που μπήκαμε μουδιασμένα μέσα στο γήπεδο. Η Λάρισα από την πλευρά της βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και δίκαια πήρε τη νίκη»

Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να παίζεις;

«Μεσοεπιθετικά παίζω. Μου αρέσει να παίζω στα φτερά δεξιά – αριστερά».

Φέτος αν δεν κάνω λάθος έχεις πιο γεμάτη χρονιά, σε σχέση με πέρυσι λόγω του τραυματισμού που είχες στην αρχή της σεζόν

«Ναι είχα υποστεί κάταγμα περόνης, με συνέπεια να μείνω εκτός για 4 μήνες. Φέτος είμαι πολύ καλά. Έχω δουλέψει όλο αυτό τον καιρό την αποκατάστασή μου. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πιο καλά από ποτέ στην καριέρα μου».

Ένα σχόλιο για τον πρόεδρο της ομάδας

«Ο πρόεδρος προσπαθεί να είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν έχουμε συχνές επαφές, Δεν τον βλέπουμε συχνά. Δίνει κι αυτός τις μάχες του για την ομάδα».

Μια ευχή για τη νέα χρονιά που έρχεται

«Θα ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Υγεία πάνω απ΄όλα. Να μην χάσουμε το χαμόγελο μας, γιατί τα καλύτερα θα έρθουν. Ελπίζω αυτό το οποίο ζούμε να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί τον χρειαζόμαστε».

* Η συνέντευξη δόθηκε στον Άκη Παπαβλασόπουλο
sdna.gr

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 22 Ιαν 2021 09:39 »
Σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύεται το πόσο αδικήθηκε αυτός ο παίχτης στην καριέρα του.

Αναρρωτιέται κανείς πως τόσα χρόνια δεν βρέθηκε μια ομάδα της super league να παρεί αυτόν τον παιχταρά.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 22 Ιαν 2021 17:18 »
Ο Ελευθεριάδης δηλώνει ακραίος αλλά ουσιαστικά δείχνει φορ-εκτελεστής

Τα γκολ και οι κινήσεις του 29χρονου μεσοεπιθετικού του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο γήπεδο παραπέμπουν σε επιθετικό που βγαίνει εκτός περιοχής, κινείται χωρίς την μπάλα και αναζητά την καλύτερη δυνατή θέση βολής και όχι σε εξτρέμ που παίζει στη γραμμή

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, στο χθεσινό 2-2 με τον Ατρόμητο. Ο 29χρονος ήταν «μέσα» και στα 2 γκολ της ομάδας του και την κράτησε «ζωντανή» στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ παράλληλα με την εικόνα του πιστοποίησε την πολύ καλή σεζόν που διανύει.

Βασικά, για να τα λέμε όλα, η περίπτωσή του όπως και του Γιώργου Παμλίδη και άλλων παικτών είναι ίσως οι πιο «τρανταχτές» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου παιδία που ήταν τα τελευταία χρόνια στις μικρές κατηγορίες άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και αφήνουν το στίγμα τους στα σαλόνια. Δηλαδή αποτελούν τη ζωντανή/τωρινή απόδειξη του γιατί πρέπει να υπάρχουν και αυτές και όχι π.χ. η Super League 2 να ξεκινά Ιανουάριο και η Football League να βρίσκεται ακόμη στην αβεβαιότητα. Το ταλέντο περισσεύει, αποτελούν «αιμοδότες» του εγχώριου football αλλά από τους υπεύθυνους βρίσκονται στο περιθώριο.

Πρώτος σκόρερ της Β΄ Εθνικής τη σεζόν 2018/19 με τη φανέλα της Παναχαϊκής, πέρσι ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό όμως φέτος επέστρεψε γερός και κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως μόλις βρήκε ρυθμό.

Ωστόσο πλέον εγείρονται… ερωτήματα, με την καλή έννοια, για το ποια είναι η θέση του. Επί χάρτου ξεκινά στο αριστερό (μερικές φορές και δεξιό) άκρο, στο 4-4-2 που ως επί το πλείστων χρησιμοποιεί ο Αργύρης Γιαννίκης. Ομως όλα τέρματά του στη χρονιά όπως και η εξαιρετική του ασίστ στο Λεό στην χθεσινή αναμέτρηση ήταν ως «9άρι», με μόνη ίσως εξαίρεση το γκολ της Κρήτης (εκείνο που μέτρησε).

Αν τα προσέξουμε θα δούμε πως ο 29χρονος πατά συνέχεια περιοχή, δεν μένει στα άκρα και «ψάχνει» να βγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Σχεδόν σε όλες τις φάσεις ήταν μέσα ή έστω κοντά στη μικρή περιοχή του αντίπαλου γκολκίπερ.

*Στη Ριζούπολη βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στη μεγάλη κατηγορία, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ μέσα από την αντίπαλη μικρή περιοχή. 

*Στο Περιστέρι άνοιξε το σκορ στο 37’, όταν ξανά από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε εύστοχα ύστερα από παράλληλη του Παμλίδη.

*Λίγο αργότερα στο «Γεντί Κουλέ» σημείωσε ίσως το πιο όμορφο γκολ της καριέρας του, όταν έπαιξε το 1-2 με τον Ντομίνγκεθ, μπήκε στα καρέ του ΟΦΗ και με πλασέ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στην άλλη γωνία του τέρματος των γηπεδούχων.

*Με τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες» άνοιξε το σκορ στο 30’, με κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή, σε σέντρα του Εραμούσπε.

*Μέχρι που φτάσαμε στο χθες. Το πέναλτι που καταλογίστηκε και μέσω του οποίου ισοφάρισε σε 1-1, καταλογίστηκε σε ανατροπή του ίδιου στα όρια της μικρής περιοχής, όταν και μπήκε στη φάση μετά από κεφαλιά-δοκάρι του Παντελάκη.

*Στη φάση του 2-2 έκανε κάθετη κίνηση, εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Καρτάλη και με τακουνάκι από θέση φορ, έστρωσε στον Λεό που πλάσαρε εύστοχα. 

Ομως δεν είναι μόνο οι 6 παραπάνω, καθώς εκείνες μετατράπηκαν σε γκολ και «μένουν».
Αν θυμηθούμε και ορισμένες άλλες καλές του στιγμές, όπως και τα τέρματά του που έχουν ακυρωθεί γιατί ήταν οριακά εκτεθειμένος, θα προσέξουμε πως βρίσκεται σχεδόν πάντα σε ανάλογη θέση. Π.χ. στο Βόλο «άγγιξε» την ισοφάριση στο 88’ με κοντινή κεφαλιά, όταν και βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ενώ με τον Παναιτωλικό είχε δοκάρι από πλάγια θέση, αλλά μέσα από τα καρέ των «κυανοκίτρινων».

Την ίδια στιγμή και στη Λεωφόρο «φλέρταρε» με το γκολ, όταν πήρε το «ριμπάουντ» σε δοκάρι του Σάλιακα, αλλά αστόχησε από κοντά.

Παράλληλα από το ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ από περίπου ίδια θέση βρήκε δίχτυα και με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά τα τέρματά του δεν μέτρησαν επειδή ήταν σε θέση οφ σάιντ. Και οι πέντε παραπάνω φάσεις είναι ενδεικτικές, αλλά και όχι οι μόνες.

Αρα λοιπόν αποτυπώνεται ανάγλυφα πως πρόκειται για έναν ακραίο, παίκτη γραμμής που όμως λειτουργεί και συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο ως κλασικό «9άρι», «διαβάζει» τις φάσεις και παίζει στην πλάτη των αντιπάλων. Οπως δηλαδή πράττουν πολλοί φορ, που κινούνται ελεύθερα χωρίς την μπάλα και προσπαθούν να βγουν σε θέση βολής. Πείτε τον «σβούρα», μέσα είστε. 
Πλέον τον Ελευθεριάδη ίσως δεν πρέπει να τον αποκαλούμε μεσοεπιθετικό, αλλά σέντερ φορ που απλά έχει μέσα στο γήπεδο έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Οταν μάλιστα ένα «9άρι» σκοράρει με ανάλογη ευκολία, μπορεί να συμπεριληφθεί και στους στράικερ ολκής.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1556350/o-eleytheriadis-dilonei-akraios-alla-oysiastika-deihnei-ektelestis-vids