Αποστολέας Θέμα: Χρήστος Ελευθεριάδης  (Αναγνώστηκε 7562 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χρήστος Ελευθεριάδης
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 09:14 »
Ελευθεριάδης: «Προτιμώ την ΑΕΚ ως αντίπαλο στο Κύπελλο»
Την άποψη ότι τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΣ θα τις έχει με αντίπαλο την ΑΕΚ εξέφρασε ο Χρήστος Ελευθεριάδης.

Την προτίμησή του για την επόμενο αντίπαλο του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Σε δηλώσεις του στο «Κανάλι Ένα» ο άσος των Ηπειρωτών εξέφρασε την άποψη ότι με βάση την αγωνιστική κατάσταση των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό η ομάδα του θα τις έχει απέναντι στην «Ένωση».

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας ν’ αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, ενώ απάντησε και για το μέλλον του, καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελευθεριάδης

Για το αν η μεγάλη αυτοπεποίθηση που είχαν και στα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήταν το μυστικό της πρόκρισης: «Ναι ακριβώς, είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί και στα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήμασταν εξίσου καλοί και δίκαια περάσαμε. Όλα τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν τα παίζουμε στα ίσια με όποιο αντίπαλο αντιμετωπίζουμε και έτσι με τον Παναθηναϊκό ευτυχήσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν ο στόχος στη Λεωφόρο ήταν να αιφνιδιάσουν με το καλημέρα τον Παναθηναϊκό: «Αυτή ήταν η οδηγία που πήραμε από το τεχνικό, από την πρώτη στιγμή το πιστέψαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Βέβαια μας πείσμωσε και η υπόθεση του πρώτου αγώνα, που δεν παίξαμε στην έδρα μας και αυτό ενήργησε θετικά για εμάς. Όλα τα παιδιά έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να πάρουμε μια πρόκριση για τον τελικό, το πιστεύουμε και ελπίζουμε να γίνει».

Για το ποια ομάδα από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα προτιμούσε στα ημιτελικά: «Και οι τρεις ομάδες είναι μεγάλες, αλλά σύμφωνα με την δεδομένη αγωνιστική συμπεριφορά που έχουν μέχρι τώρα, θα προτιμούσα την ΑΕΚ».

Για τα στοιχεία που τους έχει περάσει ο Αργύρης Γιαννίκης: «Έχει καταφέρει να μας δσει σαν ομάδα και να έχουμε μια ομοιογένεια που στηρίζεται από παιδιά που ήταν από πέρυσι και έχουμε δέσει. Ένα άλλο στοιχείο που μας έχει περάσει είναι η πειθαρχία στο τακτικό πλάνο που έχουμε στο παιχνίδι μας και αυτό, κατά μεγάλο ποσοστό, μας δίνει επιτυχίες. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως έχουμε μια καλή ομάδα και τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Για το ματς που έρχεται και πάλι με τον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν βαριέσαι να παίζεις τέτοια παιχνίδια με καλούς αντιπάλους και μεγάλες ομάδες. Έχουμε μελετήσει καλά τον Παναθηναϊκό, από σήμερα θα δούμε και τα λάθη μας και τις αδυναμίες του, που πρέπει να χτυπήσουμε. Ο Παναθηναϊκός θα έρθει πιο προσηλωμένος τώρα και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου».

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι οφ: «Ενώ παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν, χάναμε τα παιχνίδια κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, σε μια φάση σε μια αδράνεια, αλλά νομίζω το έχουμε βελτιώσει αυτό, έχουμε ωριμάσει μέσα από τα λάθη μας και τώρα έρχονται τα αποτελέσματα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εφετινή του παρουσία: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, δούλεψα πάρα πολύ και δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να βοηθάω και εγώ την ομάδα. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου, έχω κάνει μια συζήτηση με την ομάδα, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά μένω συγκεντρωμένος στο να πετύχουμε τους στόχους μας».
sport-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 12:01 »
Ανανέωση χτες πρόεδρε. Είναι σβούρας.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 17:21 »
Χρήστο σε παινέψαμε για το καλό πρόσωπο που έδειχνες στους αγώνες. Θεωρώ ότι στα τελευταία ματς είσαι πεσμένος. Κοίτα να αρχίσεις να ανεβαίνεις ξανά και γίνε πιο ομαδικός.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 20:58 »
Ελευθεριάδης: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό -Στόχος το κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι-άουτ» (audio)

Τον Χρήστο Ελευθεριάδη φιλοξένησε στην εκπομπή του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM «Στη Λακούβα» ο Μιχάλης Μερτζιανίδης, με τον μεσοεπιθετικό των «κυανόλευκων» να κάνει το σχόλιό του για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και να αναφέρεται γενικότερη στην πορεία της ομάδας.

Ο Ελευθεριάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους που υπάρχουν από εδώ και πέρα, λέγοντας ότι το κύπελλο και η 1η θέση στα πλέι-άουτ είναι δύο στόχοι που θα τους παλέψουν.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι η φράση του Κάργα στο Αγρίνιο «για την πόλη», είναι φράση που αντιπροσωπεύει όλους τους παίκτες αυτή τη στιγμή!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή:

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό: «Αν δούμε την αγωνιστική συμπεριφορά και των τριών ομάδων που ήταν στην κλήρωση, ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα η πιο φορμαρισμένη, αλλά στο σκεπτικό μας και στη νοοτροπία που έχουμε χτίσει ως ομάδα θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση και στα δύο παιχνίδια. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό».

Για το αν ονειρεύονται τον τελικό: «Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, θα δώσουμε τα πάντα και την ψυχή μας για να γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για τα εξαιρετικά αποτελέσματα: «Τους τελευταίους 2 μήνες η ομάδα παίρνει αυτό που αξίζει. Πλέον είμαστε πιο έμπειροι, πιο σίγουροι, πιο δεμένοι και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Και πιο πριν παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά χάναμε στις λεπτομέρειες. Αυτό που διακρίνει την ομάδα είναι ότι είναι πειθαρχημένη, τρέχει πάρα πολύ, πρεσάρει σε όλο το γήπεδο και εκτός αυτών έχει και την ατομική ποιότητα των παικτών να φέρνει τα αποτελέσματα που δεν είναι τυχαία».

Για το πως γίνεται στην πράξη να αντιμετωπίζεις όλους το ίδιο χωρίς να λογαριάζεις ονόματα: «Αυτό ξεκινάει από το πλάνο του παιχνιδιού που θες να παίξεις. Άλλοι κλείνονται και παίζουν με αντεπιθέσεις, εμείς χαράξαμε άλλον δρόμο, θέλουμε να έχουμε την πρωτοβουλία και να μην παρακολουθούμε απλά τον αντίπαλο. Η ομάδα έχει τη φυσική κατάσταση να το υποστηρίξει αυτό, που είναι πολύ σημαντικό, και μας βγαίνει».

Για το ποια είναι η πραγματική συνεισφορά του κόουτς Γιαννίκη: «Έδωσε το πλάνο που θα παίζουμε, μάς έβαλε στην πειθαρχία του πλάνου που διαλέγουμε να έχουμε σε κάθε αγώνα και οι παίκτες αντεπεξέρχονται και βγάζουν τα προτερήματα και την ατομική ποιότητα που έχουν. Βασίζεται όμως και στο καλό κλίμα της ομάδας, αλλά και στην πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παράσημο που απέσπασε η ομάδα από τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο: «Είναι ωραίο να ακούς κολακευτικά λόγια, απλά εμείς δεν μένουμε σ’ αυτό, γιατί μπορεί τα μυαλά να πάρουν αέρα και να χαλάσει όλο αυτό. Γι’ αυτό μένουμε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Είναι καλό πάντως ότι ακούγονται καλά λόγια από ανθρώπους του ποδοσφαίρου».

Για το ότι κέρδισαν την καρδιά του κόσμου της ομάδας: «Μας κάνει διπλά χαρούμενους αυτό, το βιώνουμε στην καθημερινότητά μας με ανθρώπους που μας σταματάνε στον δρόμο. Ο φίλαθλος θέλει να τον γεμίζει αυτό που βλέπει και να έρχονται και τα αποτελέσματα, που είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Κάναμε λίγο πιο περήφανο τον κόσμο μας πιστεύω το τελευταίο διάστημα και μας χαροποιεί πολύ αυτό».

Για το αν τους πείσμωσε η ιστορία της έδρας με τον Παναθηναϊκό: «Ναι μας πείσμωσε, νιώσαμε αδικημένοι εκείνη την ημέρα, όλα έδειχναν ότι θα γίνει ο αγώνας και ξαφνικά άλλαξε η απόφαση. Λειτούργησε ευεργετικά για μας όλο αυτό».

Για τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές που θυμάται από τη σεζόν: «Το γκολ με τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκης στο τέλος, όπως και με τον ΠΑΟΚ μας στεναχώρησε. Αυτό που μας χαροποίησε ήταν οι τρεις νίκες με τον Παναθηναϊκό. ‘Ήταν κάτι πολύ μεγάλο οι 3 νίκες σε 17 μέρες, ήρθε και ο κόσμος στο ΠΕΑΚΙ να μας υποδεχτεί και το χαρήκαμε μαζί».

Για το ότι από την αρχή έδειξαν καλά στοιχεία : «Έχουμε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα αν αναλογιστούμε και τις προηγούμενες του ΠΑΣ. Το πιστεύαμε από την αρχή. Το να αντιμετωπίζεις στα ίΣια μεγάλες ομάδες δεν το συνηθίζουν οι μικρομεσαίες ομάδες της Ελλάδας. Τους αιφνιδιάσαμε κιόλας. Μας έκανε χαρούμενους αυτό που παίζουμε, το ευχαριστιόμασταν. Μας βγαίνει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού».

Για τις ανατροπές αποτελεσμάτων που έγιναν: «Ήταν ένα στατιστικό που δεν το είχαμε. Σε κάνει πιο δυνατό μια ανατροπή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Μας έδωσε φτερά η ανατροπή με τον Παναθηναϊκό».

Για τα πλέι άουτ και τον στόχο που μπαίνει τώρα: «Έχουμε θέσει ως στόχο την 7η θέση, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον Βόλο και δεύτερος στόχος είναι το κύπελλο. Έχουμε στόχους, δεν θα παίξουμε διαδικαστικά στα πλέι άουτ, αλλά θα παίξουμε στο ίδιο μοτίβο όπως μέχρι τώρα».

Για τον ίδιο προσωπικά: «Πέρυσι στο φιλικό με τον Καραϊσκάκη είχα κάταγμα περόνης. Ήταν σοκαριστικό για ‘μενα. Ήρθα με την προοπτική να βοηθήσω να ανέβει η ομάδα και να μείνω και στη Α’ Εθνική. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον τραυματισμό μου. Το παίρνεις απόφαση, όμως, ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με βοήθησαν η οικογένεια, οι φίλοι, η ομάδα, ο προπονητής, ο πρόεδρος. Έμεινα εδώ, με πίστεψε ο κόουτς, δούλεψα πολύ στην καραντίνα του Μαρτίου πέρυσι. Όταν δουλεύεις κάποια στιγμή θα βγει. Απλά πρέπει να κάνεις προετοιμασία από πίσω. Είμαι χαρούμενος που έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι να βοηθήσω φέτος».

Για τα δυνατά άκρα του ΠΑΣ στη μεσαία γραμμή: «Κάθε παιδί με τα δικά του χαρακτηριστικά βοήθησαν όλοι να φτάσει η ομάδα εδώ που είναι».

Για τα δικά του γκολ: «Είναι στον τρόπο παιχνιδιού μου να πατάω περιοχή. Εγώ το είδα μέσα το δοκάρι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήμουν στα 2,5 μέτρα. Μου φάνηκε σίγουρος ο διαιτητής. Ίσως να μην πέρασε όλη η μπάλα. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι κερδίσαμε και προχωράμε».

Για τα ματς που έπρεπε ο ΠΑΣ να πάρει κάτι παραπάνω: «Σίγουρα μέσα στον ΟΦΗ, με τον Ολυμπιακό που δεχτήκαμε στην τελευταία φάση το γκολ, το ίδιο με τον ΠΑΟΚ. Κι άλλα παιχνίδια έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά τα χάσαμε».

Για το τι θέλει να πει προς τον κόσμο που τους έχει λατρέψει φέτος: «Αυτό που μας λυπεί περισσότερο είναι ότι δεν τον έχουμε στο γήπεδο να το χαρούμε όλοι μαζί. Τόσες νίκες και διακρίσεις της ομάδας και δεν είναι στο γήπεδο να φωνάζει για την ομάδα. Θέλω να ξέρουν ότι όλα τα παιδιά παίζουμε για τον κόσμο μας. Αυτά που λέμε και στις συνεντεύξεις, τα εννοούμε. Αυτό που είπε ο Κάργας στο Αγρίνιο «για την πόλη» το αισθανόμαστε και το λέμε, να το ξέρουν οι φίλαθλοι ότι παίζουμε γι’ αυτούς και την πόλη. Είμαστε δεμένη ομάδα και είμαστε αγαπημένοι στα αποδυτήρια».

Για το που μπορούν να φτάσουν στο μέλλον: «Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον. Έχουμε μια δυνατή ομάδα, πρώτα υγεία να έχουμε, κοιτάμε το παρόν γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι με τα συμβόλαια που λήγουν. Κοιτάμε αυτή τη στιγμή να είμαστε μέσα στους δύο στόχους που έχουμε θέσει».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Κάθε μέρα να βελτιώνομαι, να δίνω τα πάντα και να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ. Ποτέ δεν πιάνεις ταβάνι στο ποδόσφαιρο, θες πάντα και το κάτι παραπάνω».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:
https://super-fm.gr/69436/eleytheriadis-quot-sevomaste-alla-den-fovomaste-ton-olympiako-stochos-to-kypello-kai-i-protia-sta-plei-aoyt-quot-audio/

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 21:34 »
Παραθέτω τον φίλο fon, μόνο και μόνο για να boldάρω
( :-? ) αυτά που μου έκαναν εντύπωση.
Ελευθεριάδης: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό -Στόχος το κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι-άουτ» (audio)

Τον Χρήστο Ελευθεριάδη φιλοξένησε στην εκπομπή του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM «Στη Λακούβα» ο Μιχάλης Μερτζιανίδης, με τον μεσοεπιθετικό των «κυανόλευκων» να κάνει το σχόλιό του για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και να αναφέρεται γενικότερη στην πορεία της ομάδας.

Ο Ελευθεριάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους που υπάρχουν από εδώ και πέρα, λέγοντας ότι το κύπελλο και η 1η θέση στα πλέι-άουτ είναι δύο στόχοι που θα τους παλέψουν.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι η φράση του Κάργα στο Αγρίνιο «για την πόλη», είναι φράση που αντιπροσωπεύει όλους τους παίκτες αυτή τη στιγμή!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή:

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό: «Αν δούμε την αγωνιστική συμπεριφορά και των τριών ομάδων που ήταν στην κλήρωση, ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα η πιο φορμαρισμένη, αλλά στο σκεπτικό μας και στη νοοτροπία που έχουμε χτίσει ως ομάδα θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση και στα δύο παιχνίδια. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό».

Για το αν ονειρεύονται τον τελικό: «Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, θα δώσουμε τα πάντα και την ψυχή μας για να γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για τα εξαιρετικά αποτελέσματα: «Τους τελευταίους 2 μήνες η ομάδα παίρνει αυτό που αξίζει. Πλέον είμαστε πιο έμπειροι, πιο σίγουροι, πιο δεμένοι και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Και πιο πριν παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά χάναμε στις λεπτομέρειες. Αυτό που διακρίνει την ομάδα είναι ότι είναι πειθαρχημένη, τρέχει πάρα πολύ, πρεσάρει σε όλο το γήπεδο και εκτός αυτών έχει και την ατομική ποιότητα των παικτών να φέρνει τα αποτελέσματα που δεν είναι τυχαία».

Για το πως γίνεται στην πράξη να αντιμετωπίζεις όλους το ίδιο χωρίς να λογαριάζεις ονόματα: «Αυτό ξεκινάει από το πλάνο του παιχνιδιού που θες να παίξεις. Άλλοι κλείνονται και παίζουν με αντεπιθέσεις, εμείς χαράξαμε άλλον δρόμο, θέλουμε να έχουμε την πρωτοβουλία και να μην παρακολουθούμε απλά τον αντίπαλο. Η ομάδα έχει τη φυσική κατάσταση να το υποστηρίξει αυτό, που είναι πολύ σημαντικό, και μας βγαίνει».

Για το ποια είναι η πραγματική συνεισφορά του κόουτς Γιαννίκη: «Έδωσε το πλάνο που θα παίζουμε, μάς έβαλε στην πειθαρχία του πλάνου που διαλέγουμε να έχουμε σε κάθε αγώνα και οι παίκτες αντεπεξέρχονται και βγάζουν τα προτερήματα και την ατομική ποιότητα που έχουν. Βασίζεται όμως και στο καλό κλίμα της ομάδας, αλλά και στην πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παράσημο που απέσπασε η ομάδα από τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο: «Είναι ωραίο να ακούς κολακευτικά λόγια, απλά εμείς δεν μένουμε σ’ αυτό, γιατί μπορεί τα μυαλά να πάρουν αέρα και να χαλάσει όλο αυτό. Γι’ αυτό μένουμε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Είναι καλό πάντως ότι ακούγονται καλά λόγια από ανθρώπους του ποδοσφαίρου».

Για το ότι κέρδισαν την καρδιά του κόσμου της ομάδας: «Μας κάνει διπλά χαρούμενους αυτό, το βιώνουμε στην καθημερινότητά μας με ανθρώπους που μας σταματάνε στον δρόμο. Ο φίλαθλος θέλει να τον γεμίζει αυτό που βλέπει και να έρχονται και τα αποτελέσματα, που είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Κάναμε λίγο πιο περήφανο τον κόσμο μας πιστεύω το τελευταίο διάστημα και μας χαροποιεί πολύ αυτό».

Για το αν τους πείσμωσε η ιστορία της έδρας με τον Παναθηναϊκό: «Ναι μας πείσμωσε, νιώσαμε αδικημένοι εκείνη την ημέρα, όλα έδειχναν ότι θα γίνει ο αγώνας και ξαφνικά άλλαξε η απόφαση. Λειτούργησε ευεργετικά για μας όλο αυτό».

Για τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές που θυμάται από τη σεζόν: «Το γκολ με τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκης στο τέλος, όπως και με τον ΠΑΟΚ μας στεναχώρησε. Αυτό που μας χαροποίησε ήταν οι τρεις νίκες με τον Παναθηναϊκό. ‘Ήταν κάτι πολύ μεγάλο οι 3 νίκες σε 17 μέρες, ήρθε και ο κόσμος στο ΠΕΑΚΙ να μας υποδεχτεί και το χαρήκαμε μαζί».

Για το ότι από την αρχή έδειξαν καλά στοιχεία : «Έχουμε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα αν αναλογιστούμε και τις προηγούμενες του ΠΑΣ. Το πιστεύαμε από την αρχή. Το να αντιμετωπίζεις στα ίΣια μεγάλες ομάδες δεν το συνηθίζουν οι μικρομεσαίες ομάδες της Ελλάδας. Τους αιφνιδιάσαμε κιόλας. Μας έκανε χαρούμενους αυτό που παίζουμε, το ευχαριστιόμασταν. Μας βγαίνει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού».

Για τις ανατροπές αποτελεσμάτων που έγιναν: «Ήταν ένα στατιστικό που δεν το είχαμε. Σε κάνει πιο δυνατό μια ανατροπή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Μας έδωσε φτερά η ανατροπή με τον Παναθηναϊκό».

Για τα πλέι άουτ και τον στόχο που μπαίνει τώρα: «Έχουμε θέσει ως στόχο την 7η θέση, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον Βόλο και δεύτερος στόχος είναι το κύπελλο. Έχουμε στόχους, δεν θα παίξουμε διαδικαστικά στα πλέι άουτ, αλλά θα παίξουμε στο ίδιο μοτίβο όπως μέχρι τώρα».

Για τον ίδιο προσωπικά: «Πέρυσι στο φιλικό με τον Καραϊσκάκη είχα κάταγμα περόνης. Ήταν σοκαριστικό για ‘μενα. Ήρθα με την προοπτική να βοηθήσω να ανέβει η ομάδα και να μείνω και στη Α’ Εθνική. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον τραυματισμό μου. Το παίρνεις απόφαση, όμως, ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με βοήθησαν η οικογένεια, οι φίλοι, η ομάδα, ο προπονητής, ο πρόεδρος. Έμεινα εδώ, με πίστεψε ο κόουτς, δούλεψα πολύ στην καραντίνα του Μαρτίου πέρυσι. Όταν δουλεύεις κάποια στιγμή θα βγει. Απλά πρέπει να κάνεις προετοιμασία από πίσω. Είμαι χαρούμενος που έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι να βοηθήσω φέτος».

Για τα δυνατά άκρα του ΠΑΣ στη μεσαία γραμμή: «Κάθε παιδί με τα δικά του χαρακτηριστικά βοήθησαν όλοι να φτάσει η ομάδα εδώ που είναι».

Για τα δικά του γκολ: «Είναι στον τρόπο παιχνιδιού μου να πατάω περιοχή. Εγώ το είδα μέσα το δοκάρι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήμουν στα 2,5 μέτρα. Μου φάνηκε σίγουρος ο διαιτητής. Ίσως να μην πέρασε όλη η μπάλα. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι κερδίσαμε και προχωράμε».

Για τα ματς που έπρεπε ο ΠΑΣ να πάρει κάτι παραπάνω: «Σίγουρα μέσα στον ΟΦΗ, με τον Ολυμπιακό που δεχτήκαμε στην τελευταία φάση το γκολ, το ίδιο με τον ΠΑΟΚ. Κι άλλα παιχνίδια έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά τα χάσαμε».

Για το τι θέλει να πει προς τον κόσμο που τους έχει λατρέψει φέτος: «Αυτό που μας λυπεί περισσότερο είναι ότι δεν τον έχουμε στο γήπεδο να το χαρούμε όλοι μαζί. Τόσες νίκες και διακρίσεις της ομάδας και δεν είναι στο γήπεδο να φωνάζει για την ομάδα. Θέλω να ξέρουν ότι όλα τα παιδιά παίζουμε για τον κόσμο μας. Αυτά που λέμε και στις συνεντεύξεις, τα εννοούμε. Αυτό που είπε ο Κάργας στο Αγρίνιο «για την πόλη» το αισθανόμαστε και το λέμε, να το ξέρουν οι φίλαθλοι ότι παίζουμε γι’ αυτούς και την πόλη. Είμαστε δεμένη ομάδα και είμαστε αγαπημένοι στα αποδυτήρια».

Για το που μπορούν να φτάσουν στο μέλλον: «Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον. Έχουμε μια δυνατή ομάδα, πρώτα υγεία να έχουμε, κοιτάμε το παρόν γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι με τα συμβόλαια που λήγουν. Κοιτάμε αυτή τη στιγμή να είμαστε μέσα στους δύο στόχους που έχουμε θέσει».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Κάθε μέρα να βελτιώνομαι, να δίνω τα πάντα και να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ. Ποτέ δεν πιάνεις ταβάνι στο ποδόσφαιρο, θες πάντα και το κάτι παραπάνω».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:
https://super-fm.gr/69436/eleytheriadis-quot-sevomaste-alla-den-fovomaste-ton-olympiako-stochos-to-kypello-kai-i-protia-sta-plei-aoyt-quot-audio/

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 22:53 »
Τρίβω τα μάτια μου με αυτά που διαβάζω. Τέτοιο πάθος από όλους τους παίκτες μας και τέτοια αλληλουχία συναισθημάτων και πίστης παικτών και κόσμου έχω πολλά χρόνια να δω.

Αγαπημένε μου σβούρα εύχομαι την επόμενη φορά που θα συναντήσεις τη λέξη Καραϊσκάκη να είναι η πιο τυχερή σου στιγμή. Θέλω γκολ στο τηγάνι.

:pas: και  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #31 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 16:42 »
https://www.lamiasports.com/2021/06/09/mia-anasa-apo-tin-apoktisi-toy-eleytheriadi-i-lamia/
Προσωπικά με πειράζει, έστω και για επικοινωνιακους λόγους να μας παίρνει παίκτη η Λαμία. Και μάλιστα παίκτη που δεν είχε /έχει υψηλό συμβόλαιο...! Εκτός αν δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή μας, πράγμα λίγο δύσκολο, αφού δεν νομίζω να έχει προλάβει να αξιολογήσει το ροστερ...... Ακούγεται ότι έχουν σχεδόν κλείσει Καραγιάννης από Βαζελο (είχε και πρόταση από τους βαζελους, αλλά λόγω χρόνου συμμετοχής προτιμά εμάς) και Ιατρουδη από ΑΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 17:19 »
Απαράδεκτο να αφήσουμε να φύγει και ο Ελευθεριάδης... επίσης ένα λαχείο που μας είχε βγει.

>:(

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 17:36 »
Ένας μέτριος τίμιος ποδοσφαιριστής θα θυμόμαστε για πάντα ότι δεν μπορούσε να διεισδύσει εύκολα από τα άκρα και όταν το καταφέρνε  ήταν αναποτελεσματικός στην αναμπουμπουλα ήταν πολύ καλός  εκεί είχε ταλέντο θα βρούμε όχι καλύτερο πολύ καλύτερο και σίγουρα δεν ήταν ο αγαπημένος του γιαννικη και στην έκθεση θα το έχει αναφέρει προφανούς ο νέος μίλησε με τον παλιό και η ομάδα τον άφησε και ψάχνει καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 17:41 »
Αν και είχα ξενερώσει απτήν στάση που κρατούσε σε κάποια από τα ματς στο τέλος της χρονιάς ,τον εκτιμώ αρκετά σαν παίκτη και θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε θέση και στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Όπως και να χει δεν είναι δύσκολο να βρεις ισάξιο παίκτη στην αγορά.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 17:54 »
με ξενίζει που γράφουμε και ξαναγράφουμε να  εκμεταλλευόμαστε παίκτες που έχουν διακριθεί στη β, γ΄εθνική και για μία περίπτωση που χωρίς να είναι ο καλύτερος παίκτης μας υπήρξε πρώτος σκόρερ στην β΄ με την Παναχαϊκή και μετά από ένα σοβαρότατο τραυματισμό κατάφερε με μας να έχει μία εξαιρετική έως τίμια απόδοση όντας βασικός στην ενδεκάδα μας και δεν μας ενοχλεί να διακόπτουμε τη συνεργασία.

Ακόμα και αν η διοίκηση έδειχνε ότι διαθέτει απλόχερα χρήματα για να πάρει καλύτερους παίκτες *humor είναι αυτό * θα πρέπει να μας προβληματίζει ως προς τη διατήρηση της συνοχής της ομάδας... Δεν μπορεί στο ίδιο post να εκθειάζουμε έναν παίκτη πχ Καραχάλιο ο οποίος μπορεί να βγει λίρα εκατό ή και να είναι εντελώς αποτυχημένος αλλά στα σίγουρα μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει τίποτα και να θεωρούμε καλή την αποδέσμευση κάποιου ο οποίος και πέτυχε (με 29 συμμετοχές και 4 γκολ) και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και έχει δείξει και καλό χαρακτήρα μέσα στην ομάδα.  Αν μη τι άλλο για παίκτης - σβούρα όπως έχει χαρακτηριστεί που μπορεί ως αλλαγή να βοηθήσει έπρεπε να παραμείνει ασυζητητί.
Ίσως εγώ δεν τα καταλαβαίνω σωστά τα πράγματα αλλά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της ομάδας μας φέτος ήταν το ότι ήταν ΟΜΑΔΑ με συνοχή ... Αυτό δεν κτίζεται πάλι από την αρχή σε χρόνο μηδέν και δεν είμαστε άλλωστε ομάδα που μπορεί να επιβιώσει αν δεν το διατηρήσουμε. 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 11 Ιούν 2021 02:35 από dk »

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 18:07 »
Έπαιρνε κάνα 40αρι και ζήτησε 90.

Εγώ που έχω σκίσει στη γκρίνια τον ήπιο δεν του έδιναν τόσα,αλλά πολύ λιγότερα.

Με 90 παίρνεις δανεικό πληρωμένο από γραφεία από Αργεντινή.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #37 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 18:25 »
Έπαιρνε κάνα 40αρι και ζήτησε 90.

Εγώ που έχω σκίσει στη γκρίνια τον ήπιο δεν του έδιναν τόσα,αλλά πολύ λιγότερα.

Με 90 παίρνεις δανεικό πληρωμένο από γραφεία από Αργεντινή.
Αν όντως ισχύει αυτό οκ το συζητάμε μετά, αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Λαμία του έδωσε 90 χιλιάρικα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 18:59 »
Ο Χρήστος Ελευθεριάδης ήταν γνωστό εδώ και πολλές εβδομάδες ότι δεν επρόκειτο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα έγινε γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του που είναι ένας άλλος ΠΑΣ, αυτός της Λαμίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας τον ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη το απόγευμα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 29χρονο (30/9/1991) ποδοσφαιριστή, Χρήστο Ελευθεριάδη.

Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα και τα δύο προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκης Βόλου, των Σερρών, του Αλμωπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
https://super-fm.gr/72296/episimo-paiktis-tis-lamias-o-eleytheriadis/

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 19:18 »
Δεν μπορώ να καταλάβω πως συζητάμε να αλλάξουμε επίπεδο και περιμένουμε να το κάνουμε με παίχτες τύπου ελευθεριάδη.
29 συμμετοχές 4 γκολ θεωρείται επιτυχία σε μία ομάδα που έβαζε 1-2 γκολ σε κάθε ματς;
Παίχτης που δεν έδινε πάσα απο το αριστερό στο δεξί, που δεν μπορούσε να τζαρτζάρει κανένα, που δεν έχει τρίπλα και που μάρκαρε με τα μάτια.
Σαν προσόν μόνο η ταχύτητα και η αφοσίωση στο σύστημα.

Το ότι πάει στη λαμία δείχνει πολλά για το πόσο καλός ποδοσφαιριστής θεωρείται.

Αν ζήτησε και 90.000 επειδή σε ένα ευνοϊκό σύστημα για αυτόν κατάφερε να παίξει και όχι να ξεχωρίσει καλά έκανε ο πρόεδρος και ψάχνει αλλού.

Απλά ελπίζω το αλλού να μην είναι ο Τριάδης και ο Ιατρούδης.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 20:08 »
Ενας τιμιος και δοκιμασμένος παικτης , που τον ξερουμε και μας ξερει , που δουλεψε σκληρα για να επανελθει απο τον τραυματισμο και να προσφερει οσα προσεφερε , που δεν εδωσε ποτε τροφη για το παραμικρο σχολιο για την συμπεριφορα του , και που εδειξε απολυτη αφοσίωση,  και επαγγελματισμο .
Θεωρουσα οτι θα μπορουσε να προσφερει πολλα ερχομενος ως αλλαγη σε διαφορες θεσεις και συστηματα , αλλα και να συνεισφερει στην συνοχη , στην συνεχεια και ομοιογενεια , εννοιες που μαλλον θα χαθουν φετος .
Απ’οτι φαινεται μονον ο Ντομιγκεζ θα παιζει απο τους περσινους βασικους μεσοεπιθετικα , μαζι με πεντε νεους . Τεραστιο ρισκο …

Καλη επιτυχια φιλε ! Με υγεια και καλη τυχη !!!

Υ.Γ. Οσοι χλευαζουν τις κινησεις της Λαμιας , ας ριξουν μια ματια στις ανανεωσεις και μεταγραφες και ισως αλλαξουν γνωμη …

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 20:48 »
Τίμιος και συμπαθής . Καλή επιτυχία στην καριέρα του και πάμε παρακάτω..

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 21:02 »
Απ’οτι φαινεται μονον ο Ντομιγκεζ θα παιζει απο τους περσινους βασικους μεσοεπιθετικα , μαζι με πεντε νεους . Τεραστιο ρισκο …

Προσωπικά κάνοντας μια άτυπη αποτίμηση των παιχτών τις προάλλες διαπίστωσα πως δεν θα με ενοχλούσε αν αλλάζαμε όλη την επίθεση. Από ότι φαίνεται η άμυνα θα μείνει η ίδια οπότε το σημαντικό τώρα είναι να διασφαλίσουμε πως ο καρτάλης και ο καστρο (σε μικρότερο βαθμό) θα μείνουν (ο ντομιγκεζ έχει συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο ούτως ή άλλως). Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι δεν με ενοχλεί να αλλαχθεί ριζικά καθώς αποτελούσε αδύναμο κρίκο. Όχι, ο Παμλίδης δεν είναι μεγάλος σκόρερ επειδή έβαζε ένα γκολ στις 5 ευκαιρίες. Μεγάλος σκόρερ ήταν ο Κοντε που με μισή ευκαιρία έβαζε δύο γκολ. Καλά για μιλι των 3 χαμένων ευκαιριών στον πρώτο ημιτελικό δεν αναφέρομαι καν. Ένα Κοντε να ΄χαμε εκεί και θα ΄φευγαν με 2-3 στην πλάτη από τον πρώτο αγώνα οι γαύροι.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 22:00 »
Η λαμια θα είναι η λαμια. Μόνο για τα λςφτα ΠΑΣ.
....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 22:20 »
Ουτε την Λαμια βρε υπιε δεν μπορεις να κοντραρεις ελεος δηλαδη ο καθε πικραμενος μπορει να σου παρει οποιν θελει αντε να δουμε τι παικτες θα φερεις γιατι μεσοεπιθετικα εφυγαν σχεδον ολοι φτου και απο την αρχη φετος.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 22:41 »
Βασικό ειναι να θες να την κοντράρει. Πάντως η ομάδα τον στήριξε μετά τον τραυματισμό του, απ'οτι φαίνεται δεν ήθελε να συνεχίσει. Καλή του τύχη εκεί που πήγε και χωρίς άλλους τραυματισμους. Μάλλον η ομάδα θα επενδύσει στον Μπρενερ φέτος.

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 23:21 »
Καλή επιτυχία με υγεία και να πετύχει τούς προσωπικούς του στόχους.Βοηθησε όσο μπορούσε την ομάδα, υπέρ του δέοντος θα λεγα,τίμιος παίχτης.Η ομάδα θα ενισχυθεί με καλούς παίχτες και επιθετικά και στη μεσαία γραμμή, μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για ακόμη μια χρονιά, οι κινήσεις τής ΠΑΕ δείχνουν ότι κινείται καλά μέχρι στιγμής και μεθοδικά.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 09:11 »
Ο πιό γρήγορος παίχτης που είχαμε και με εξαιρετική τεχνική και αντίληψη.

Ξεκίνησε πολύ καλά προς μεγάλη μας έκπληξη μιας που δεν τον είχαμε δει καθόλου.
Προς το τέλος έκανε μια κοιλιά που χάλασε την εικόνα του. Βοήθησε αρκετά πάντως και θα ήθελα να μείνει.

Φυσικά λόγω ηλικίας μαι μηδενικής αξίας μεταπώλησης η προσφορά που θα του έγινε θα ήταν ασύμφορη για τον ίδιο.

Καλή συνέχεια να έχει στην καριέρα του.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 11:23 »
Απο οσο γνωριζω και εγω ζτησε 90.000 ενω επαιρνε 40.000.
Δεν μπορω να γνωριζω αν τα πηρε στην Λαμια, αλλα δεν με ενδιαφερει κι ολας. Να ειναι καλα το παιδι και καλη του συνεχεια.
Οσο για τον χαρακτηρα, με ενοχλησε απιστευτα το οτι στον επαναληπτικο στο Καρα'ι'σκακης και αυτος και ο Παμλιδης,οταν εγιναν αλλαγη στο ημιχρονο δεν βγηκαν στον παγκο να δουνε το 2ο αλλα προτιμησαν να μεινουν στα αποδυτηρια.
Δυστυχως αυτο δειχνει οτι επαιζαν μονο για την παρτη τους και ηταν ηδη φευγατοι

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 12:13 »
Νευριαζουμε που έφυγε ο Ελευθεριάδης; Τίμιος αλλά μην τον κάνουμε και παιχταρα. Δεν έσπαγε την μπάλα με τίποτα. Στο διπλό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχω ρίξει τέτοια βρισιδια. Τη είδε Ντίβα από ένα σημείο και μετά. Ήθελε και 90.000. Καλύτερος ήταν ο Φώτης ο Γεωργιου. Εμένα δε με έκαιγε καθόλου να τον κρατήσουμε. Ειδικά στα 30 του. Στο καλό. Εμένα δε θα μου λείψει. Αυτοί που δε θέλω να φύγουν είναι ο Λοντίγκιν και η 5αδα της άμυνας (τρία σέντερ μπάλα και τα δύο πλαγιά Μπακ) συν Καρτάλης, Ντομίνγκεζ. Όλους τους υπόλοιπους μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε. Ειδικά ο Ελευθεριάδης που όταν ήταν ο Λέο εδώ ήταν πίσω και από Παμλιδη και από Λέο στο ροτεισον. Μετά έγινε ντίβα