Αποστολέας Θέμα: Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα  (Αναγνώστηκε 29542 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gladiator

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα
« Απάντηση #50 στις: Τετ 11 Αύγ 2010 09:12 »
STO MAGAZI M EGRAPSAN ME SPREY ''13'' KATI VAZELOI TON OPOION KONTINO SYGGENIKO PROSWPO EXEI EPAFES ME ANTRA FILA8LO ANTIPALIS OMADAS KAI EIPAN NA KSESPASOUN.

VEVAIA H LYPH EINAI MEGALYTERH GIATI PHGAN KAI PASOLEDES KAI EGRAPSAN APO PANW.

KANTE TA STO SPITI SAS RE KAI OXI STIS PERIOUSIES TWN ALLWN.
Don't let go
Nevergive up it's such a wonderful life

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 13 Αύγ 2010 10:08 »
εγω απορω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα , ποσο χρονων ειστε μερικοι που ακομα ασχοληστε με χαμενα κορμια με ηλιθιους και με αποτυχημενους , βεβαια ολα αυτα απο ιντερνετ γιατι περσυ οταν εγιναν διαφορα σκηνικα που ειτε προκαλεσατε ειτε οχι στη μια περιπτωση τρεχατε να κρυφτειτε στην ιριδα και στη αλλη πισω απο τους μπατσους κανατε μαγγιες και μερικους τους παραδωσατε και στους μπατσους , και βεβαια οταν σας τα κανουν αλλοι τοτε μιλαμε για αγνα παιδια και μλκιες και ξεχναμε τα δικα μας αγνα παιδια

τι θελετε να μας πειτε εγω δεν καταλαβενω το εχετε βαλει σκοπο ζωης να γινετε οπαδο-μπατσοι στα γιανενα? τι θελετε να γινετε σαν τα τυρια που σταματαν κοσμο στο δρομο και μπουκαρουν στις εστιες ??

αν ναι τοτε μακρια απο μενα , εγω γουσταρω μονο ΠΑΣ και δε με νοιαζει και ας ειμαι ο μονος στα γιαννενα δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανενα οπαδο , δεν προκειτε να γινω ποτε τσαμπα μαγγας κρυμενος στο πληθος  και δεν προκειτε ποτε να δειρω καποιον για ομαδες, γηπεδο θα παω ΠΑΝΤΑ μονο για να διασκεδασω και ας παιζουμε τοπικο

τα γραφιτι που λετε μονο γραφφιτι δεν ειναι, ειναι ι μουζτουρα του καθενος που νομιζει οτι παρανομει και χερετε οταν το κανει , ειτε λενε πας ειτε λενε ζελες για μενα τα περισοτερα ειναι μουτζουρες .

με λιγα λογια για να μην μου πεσετε ολοι πανω σαν τα θυρια δεν μιλαω για καποιο συγκεκριμενα εδω μεσα αλλα μιλαω για ολους εκεινους ειτε εδω μεσα ειτε οχι που ειτε το παιζουν οτι δερνουν αλοθρησκους οταν γουσταρουν ειτε οτι θα διωξουν τους  αλοθρησκους  απο τα  γιαννενα και γενικα ολους αυτους που μαλλον δεν εχουν κατι  καλυτερο στη ζωη τους να κανουν απο το να δερνοντε με αλλους για ομαδες εγω το μονο που εχω να σας πω ειναι GET A LIFE.

PS θελετε να χτυπησετε καποιον χτηπηστε το συστημα γιατι αμα δεν το χετε καταλαβει αυτοι σας γαμαν και οχι ο χοντροβασιλς

πσ 2 σας αφιερωνω και το λιγο αλλαγμενο συνθημα που κολαει στην περιπτωση " 5 μερες τρως αγγουρι μα στο γηπεδο εισαι μουρη" η αν θες  " στη δουλεια λεκες μα στο γηπεδο τα καις "

πσ 3 καντε οτι σας κατεβενει στο κεφαλι αλλα μη μπλεκετε το ονομα το ΠΑΣ και μας περνει ολους η μπαλα γιατι οπως ειχε πει και καποιος αλλος εδω μεσα εγω με τετοιο κοσμο αλλα και με γλυφτες καπιταλιστες εξουσιαστες λαμογια ρουφιανους φασιστες δεν νιωθω ουτε συνταυρος ουτε αδερφος λογω ΠΑΣ και μονο απεναντι τους θα με βρισκουν .
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος Iron Maiden

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 07 Νοέ 2012 13:38 »
Είδες να λέω πουθενά ότι στα Γιάννενα οι βάζελοι είναι περισσότεροι???????????Αν το είδες,πες το και σε εμένα που το έγραψα!!!!!Στο Ηράκλειο εννοώ ότι οι βάζελοι είναι αμέτρητοι,κι αν μη τι άλλο,τα ελληνικά τα μιλάω καλά!!!!

αν παρεις το Ηρακλειο σαν περιοχη εμεις ειμαστε σαφως περισσοτεροι εχοντας δημο δικο μας(Ν.Αλικαρνασσος)...τωρα μεσα στη πολη παιζουν και πολλοι γαυροι...παντως οι ΟΦΗ ειναι μονο καμινια στανταρ αυτο

Παράθεση
Δηλαδη μου λες οτι εχουμε κλεισει και της αεκ και του παο τον συνδεσμο?
Πολυ θα γουσταρα να μην υπηρχαν κατι ΙΟΑΝΝΙΝΑ GATE 13 οπως και κατι ΙΟΑΝΝΙΝΑ ORIGINAL που σηκωσαν φετος τα χανουμια.

Η ΑΕΚ εχει, εδω και πολλα χρονια. Και οσο ειναι σωστα τα παιδια ας τον κρατησουν.

Οι ζελεδες εκλεισαν και δεν θελω να ανοιξουν ποτε. τετοιο μισος με την πολη (γαμιεται ο ΠΑΣ και ο καθε παγουρας και αλλα τετοια απο γιαννιωτες βαζελους..) που του γεννησε δεν εχω ξαναδει.

Και στα σπρει που ανεφεραν καποιοι τα πραγματα ειναι 50-50 μισα μπλε μισα πρασινα. Μας εσβησαν 2-3 γκραφιτι φρεσκα, τωρα τελευταια...οχι οτι λενε τιποτα τα σπρει, απλα δινουν σε ενα ατομο που ειναι ακυρο με την πολη μας μια ιδεα του τι παιζει εδω.

γιατι δεν σας πανε οι γιαννιωτες ζελες?εχετε προηγουμενα?οσο για τα σπρευ και τα αυτοκολλητα οι ζελες το εχουν συστημα μεχρι και φιλαδελφεια και πειραια εχουν γραψει δεν ξεγελουν κανενα πια
East London Maidenheads

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τετ 07 Νοέ 2012 13:54 »
Aρα οι ιστοριες οτι "συνδεσμο στην λαρισα εχουν μονο οι διαρρηκτες, και αυτο δεν ισχυει πουθενα αλλου" δεν ισχυουν.

επειδη ξερω παλικαρι που σπουδαζε λαρισα αυτο ειναι μεγαλο παραμυθι...οταν ανοιξαμε club εκει ηρθαν νυχτα και το εκαψαν και οχι μονο αυτο αλλα επεισαν τον δημαρχο και εβγαλε νομο να μην ξανανοιξει αλλοθρησκος συνδεσμος στη λαρισα ποτε...απο τοτε κοκορευονται οτι ειναι μονοι τους κτλ...και το οτι ειναι μονο ΑΕΛ ειναι μουφα ο αρχηγος τους ο Καλαμαρας στην ευρωπη πηγαινε με τους γαυρους υπαρχει φωτο που ειναι στα κοκκινα

East London Maidenheads

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 07 Νοέ 2012 13:57 »
Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχετε στα Γιάννενα είναι οτι όλη η πόλη συμπαθεί τον ΠΑΣ.Με άλλα λόγια στην Αθήνα έχω γνωρίσει εκατοντάδες Γιαννιώτες και πραγματικά ουδείς μου έχει πει οτι είναι ΠΑΣ.Όλοι είναι Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί.Μόλις όμως τους πεις "καλά και δεν είσαι ΠΑΣ?" απαντούν "ΠΑΣ πάνω από όλα".αρχ@##$ βέβαια ΠΑΣ πάνω από όλα,αλλά κουβέντα να γίνετε.

Αντίθετα στο Ηράκλειο όποιος δεν είναι Ο.Φ.Η. πραγματικά μισεί τον Ο.Φ.Η. όσο τίποτα.Μιλάμε Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί έχουν αδελφοποιηθεί εναντίων του Ο.Φ.Η.,για τέτοιες καταστάσεις λέμε...Αλλά είναι και λογικό γιατί 35 συνεχόμανα χρόνια είχαν αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. και 35 χρόνια μονίμως έτρωγαν άγριο ξύλο και υπήρχαν μόνο κρυμμένοι πίσω από τους μαχαιροβγάλτες που κατέβαιναν κατά χιλιάδες με τα πλοία 1 φορά το χρόνο.

αυτο που λες δεν ισχυει στα ισια πλακωνονται με σας οι αλλοι ηρακλειωτες δεν περιμενουν κανενα πλοιο οσο για μαχαιροβγάλτες ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο...καθε χρονια μαχαιρωνατε ατομα πριν και μετα τα ματς
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 07 Νοέ 2012 14:29 »
Αδερφε εισαι 22 χρονων καυλωμενος αλλα γαμας το επιπεδο και μας κουραζεις
Αραιωσε τα μυνηματα σου και ασχολησου και με τιποτα αλλο

:mono: :pas: :joker: :pashat:

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 07 Νοέ 2012 14:48 »
κολλησε η βελονα?
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 07 Νοέ 2012 20:24 »
κολλησε η βελονα?

δε καταλαβαινω αν ειρωνευεσαι με αυτο που λες αλλα αν το κανεις καλο θα ειναι να ζητησεις συγνωμη.
μη ξεχνας οτι εισαι οπαδος αλλης ομαδας απο αυτη που απευθηνετε το συγκεκριμενο φορουμ και εδω μεσα σε φιλοξενουμε και θα πρεπει θες δε θες να συμορφονεσε και πανω απ'ολα να μην ειρωνευεσαι ατομο ΠΑΣΟΛΕ.
πες οτι θελεις...γραψε την αποψη σου....συζητα με οποιον θελεις αλλα δειξε σεβασμο..........αλιως βγαλε το σκασμο. ;)

πολυ φιλικα παντα.   ;)

υγ.δε σε κραζω απλα σε εγκαλω.......δε θες να σε κραξω.    ;)
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 08 Νοέ 2012 12:02 »
ο συγκεκριμενος απαντα σε ολα τα ποστ μου με το ιδιο κειμενο...τσεκαρε το...αρα ειναι η μονη απαντηση που ταιριαζει

μιλαω ευγενικα και το ιδιο περιμενω και απο εσας...το ''βγαλε το σκασμο'' δεν χρειαζοταν μπορουσες να το πεις αλλιως

East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 11 Νοέ 2012 18:55 »

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 11 Νοέ 2012 20:28 »
ο συγκεκριμενος απαντα σε ολα τα ποστ μου με το ιδιο κειμενο...τσεκαρε το...αρα ειναι η μονη απαντηση που ταιριαζει

μιλαω ευγενικα και το ιδιο περιμενω και απο εσας...το ''βγαλε το σκασμο'' δεν χρειαζοταν μπορουσες να το πεις αλλιως

παντα ευγενικα !

Pain - Shut Your Mouth [HD 720p]
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

• Full Member
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 12 Νοέ 2012 19:11 »
Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχετε στα Γιάννενα είναι οτι όλη η πόλη συμπαθεί τον ΠΑΣ.Με άλλα λόγια στην Αθήνα έχω γνωρίσει εκατοντάδες Γιαννιώτες και πραγματικά ουδείς μου έχει πει οτι είναι ΠΑΣ.Όλοι είναι Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί.Μόλις όμως τους πεις "καλά και δεν είσαι ΠΑΣ?" απαντούν "ΠΑΣ πάνω από όλα".αρχ@##$ βέβαια ΠΑΣ πάνω από όλα,αλλά κουβέντα να γίνετε.

Αντίθετα στο Ηράκλειο όποιος δεν είναι Ο.Φ.Η. πραγματικά μισεί τον Ο.Φ.Η. όσο τίποτα.Μιλάμε Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί έχουν αδελφοποιηθεί εναντίων του Ο.Φ.Η.,για τέτοιες καταστάσεις λέμε...Αλλά είναι και λογικό γιατί 35 συνεχόμανα χρόνια είχαν αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. και 35 χρόνια μονίμως έτρωγαν άγριο ξύλο και υπήρχαν μόνο κρυμμένοι πίσω από τους μαχαιροβγάλτες που κατέβαιναν κατά χιλιάδες με τα πλοία 1 φορά το χρόνο.

αυτο που λες δεν ισχυει στα ισια πλακωνονται με σας οι αλλοι ηρακλειωτες δεν περιμενουν κανενα πλοιο οσο για μαχαιροβγάλτες ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο...καθε χρονια μαχαιρωνατε ατομα πριν και μετα τα ματς
ρε μεγαλε, εχεις παρει χαμπαρι οτι απαντας σε ποστ 2 χρονων πισω??? ξερεις τι εχει αλλαξει απο τοτε???
ΕΛΕΟΣ

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 13 Νοέ 2012 13:06 »
 vagge-lakis-buffon

μεταξυ μεταλλαδων προεχει η ευγενεια :)

Combichrist - Shut up And Swallow (Metal Version HQ)

Blue_Nec_777

τι εχει αλλαξει δηλαδη?τιποτα...ξερεις απο αθηνα ξερεις και απο κρητη τωρα?
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 13 Νοέ 2012 16:42 »
κολλησε η βελονα?
:-?
  ΚΑΛΩΣΗΡΘΕς ΣΤΟ Club των μικρομεσαιων...
 αντε και του χρονου σε site του ΠΑΝΑΙ η των alternatives, αν δεν ανεβει κανεις φυσικα ... :P
  δε μ λες κι μενα π δε νογαω ιγγλεζκα τι πα να πει iron maiden?
ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ ΜΗΠΩΣ? :)
  vayere λεμε...Απ εκανες τον καφενε μας πρωιναδικο τς Μενεγακη με σενα guest star...

υ.γ.ουκ εν τω πωλω τω ευ....
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 14 Νοέ 2012 16:41 »
ευχαριστω αλλα στο Club αυτο δεν θα γινω ποτε μελος...η ιστορια μου δεν το επιτρεπει...εσυ βεβαια το δεχεσαι αυτο για την ομαδα σου οποτε εμενα μου περισσευει... :)

οχι το Iron Maiden δεν εχει σχεση ουτε με κλαρινα ουτε με κουδουνια μην τα μπερδευεις με ΒΟΥΚΟΛΙΚΑ δρωμενα...

αγγλικα λες δεν ξερεις αλλα το λατινικο το πετας...οσο για το πρωιναδικο δεν γινεται με εναν ;)

υ.γ. συμφωνουμε...γιαυτο καποιοι δεν γιναμε ουτε γαυροι ουτε βαζελοι(στην αθηνα) αλλα και ουτε πας(στα γιαννενα) για να ειμαστε με τους πολλους

East London Maidenheads

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τετ 14 Νοέ 2012 17:38 »
 ειχα την τυχη ενα απ τα πρωτα ματς που ειδα απο κοντα, να ναι κοντρα στη <μεγαλη> σου ομαδα με Θωμα Μαυρο ,Μπαγεβιτς Μιμη Παπαιωαννου,Αρδιζογλου, Νικολαου κλπ.
  το ματς ηταν 3-0 στο 25...τελειωσε 3-2 γτ η δικη μας <μικρη> ομαδα εδειξε ελεος..τοτε ημουν πιτσιρικας και καταλαβα απο νωρις ποιες ειναι οι πραγματικα μεγαλες ομαδες ...
  μιας και ταγγλικα μ ειν αυτα που ειναι ασε να κανω αλλη μια προσπαθεια στ μεταφρασ...
iron maiden=siderenios maidanos...μιας κ ο μαιντανος παει παντου.. :P

ακου κ ενα ελληνικο εκτος απ τα λατινικα μου..
dum spiro spero ,σας ταιριαζει γαντι...
 αλλα παλι λεμε στο χουργιο μ λεμε (στα λατινικα)...κλαν ο πεθαμενος? :P ;) :) εσυ τι λες ?

υ.γ.Δεν ξερω πως μεταφραζετε στο χωργιο ς τα λατινικα γ αυτο θα προσπαθησω να στο κανω πιο λιανα...
< ουκ εν τω πουλω τω ευ αλλ εν τω αγοραζειν  > ...κρατα αυτο προς το παρων απ το pas gr. και θα βγεις κερδισμενος...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 14 Νοέ 2012 17:51 από paspaliars »

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τετ 14 Νοέ 2012 17:57 »
ωραια νικησες τοτε...ποσες αλλες φορες εχασες?θες να τα βαλουμε κατω?θα στενοχωρηθεις... ;)

το iron το πετυχες το maiden το μεταφρασες...γιαννιωτικα :)

παντα οταν κανεις διαλογο βγαινεις κερδισμενος...γιαυτο και ειμαι εδω
East London Maidenheads

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τετ 14 Νοέ 2012 18:12 »

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 11 Ιαν 2013 10:38 »
εβαλες ασχετο αρα συμφωνουμε... χαιρομαι
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 04 Φεβ 2013 11:28 »

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννενα: Έκρηξη κοντά σε σύνδεσμο φιλάθλων

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξεράγη τα ξημερώματα κοντά στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων στα Γιάννενα...

Συγκεκριμένα στις 01.45 άγνωστοι τοποθέτησαν σε πεζοδρόμιο κοντά σε ισόγειο χώρο όπου στεγάζονται γραφεία συνδέσμου φιλάθλων, ένα γκαζάκι το οποίο εξεράγη.

Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο των ΤΕΕ.

Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση.

ipeirotika.gr

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σαβ 04 Φεβ 2017 04:47 »
Στα Γιαννενα ο ποδοσφαιρικος κοσμος που υποστηριζει ΠΑΣ ειναι το 99,999999999% του συνολου

ΥΓ Πότε περασαν εξι χρονια και βαλε απο τοτε που ξεκινησα το θεμα..

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 05 Φεβ 2017 01:51 »
το κοπή τι πίτα εν δρόμω μπιζανιου, κεκλεισμένων δρόμων πέριξ πρασινολαγοσυνδέσμω.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 12:58 »
Η ομάδα είναι σταθερά στην Α' Εθνική, να μην αδιαφορεί θέλουμε αλλά να πρωταγωνιστεί.

Σπρέυ αλλόθρησκων δεν υπάρχουν, παιδάκια μικρά που είναι ΠΑΣ υπάρχουν, όλα καλά πηγαίνουν.

Σύνδεσμος του παοκ δεν υπάρχει πλέον εκεί κάτω που περνάω συνέχεια , πήγαν αλλού ή μας άδειασαν την γωνιά;

ΥΓ Διαχρονικό αυτό το θέμα που είχα ανοίξει. Βλέπω και πως έγραφα πρίν 7,5 χρόνια. Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να δω τα ακόμα πιο παλιά πόστς μου από το 2006-2010 αφού δεν υπάρχει εκείνο το κομμάτι του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 17:04 »
Πότε καταλαβαίνει κανείς ότι γερνάει;   B-)

ΥΓ Διαχρονικό αυτό το θέμα που είχα ανοίξει. Βλέπω και πως έγραφα πρίν 7,5 χρόνια. Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να δω τα ακόμα πιο παλιά πόστς μου από το 2006-2010 αφού δεν υπάρχει εκείνο το κομμάτι του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 17:20 »
Πότε καταλαβαίνει κανείς ότι γερνάει;   B-)

Χαχαχα σωστός!  Έτσι είναι!