Αποστολέας Θέμα: Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα  (Αναγνώστηκε 29540 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 18:53 »
Πέρασα μια βόλτα σήμερα έξω από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στον Άγιο Νικόλαο αγοράς. Τα αντίποινα των Πασολέδων στους τοίχους και στις πόρτες ήταν πολύ σκληρά.Δεν έμεινε σύνθημα για σύνθημα.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 19:09 »
τέτοια έλλειψη παιδείας μας διακρίνει ,
μακάρι κάποτε όλοι να καταλάβουμε πόσο ασήμαντο είναι να δημιουργείς εχθρούς σε θέματα που σχετίζονται πχ με ένα hobbie όπως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο ...
Λες και έχει καμία σημασία  να προσπαθήσεις να συγκρίνεσαι με κάφρους οποιουδήποτε χρώματος

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 19:33 »
Πόσο αποτυχημένος και κομπλεξικος παίζει να είναι ο οποιοσδήποτε Ηπειρωτης παοκτσίζων; αντε πάει στο διαολο γίνεται ένας ποκιτης, λόγω κάποιων τίτλων (ψευτικων κατά βάση),  αλλά παοκ;  Έλεος.  Τους δίνουν πρωτάθλημα πετσινο και δεν το παίρνουν.

Τα Ηνία της πόλης ήταν είναι και θα είναι κυανά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Επίσης δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε τα παοκτσιδικα συνθήματα,  ειδικά μετά από όσα έγιναν μέσα στο σπίτι μας φέτος. Κινδυνεψαν ζωές,  αυτό παραλίγο να πάθουμε όσοι ήμασταν στο εντός έδρας, όταν όλοι είχατε πάει στα σπιτακια σας (καλά κάνατε δε λέω)    :)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 19:42 »
Επίσης δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε τα παοκτσιδικα συνθήματα,  ειδικά μετά από όσα έγιναν μέσα στο σπίτι μας φέτος. Κινδυνεψαν ζωές,  αυτό παραλίγο να πάθουμε όσοι ήμασταν στο εντός έδρας, όταν όλοι είχατε πάει στα σπιτακια σας (καλά κάνατε δε λέω)    :)
επιεικώς άσχετο με το σχόλιο για τα συνθήματα

Τα Ηνία της πόλης ήταν είναι και θα είναι κυανά.
εξαιρετικά σχετικό δικαιώνει όσα έγραψα περί του τι είναι ασήμαντο και τι όχι ;;;
Τα ηνία της πόλης δηλαδή νομίζει κανείς ότι εξαρτώνται από το πού έχει βρωμίσει ο καθένας (ΠΑΣ ή μη ΠΑΣ) την πόλη μας;   :joker:

Επειδή υποψιάζομαι ότι μία μερίδα οπαδών της ομάδας μου δεν θα καταλάβει μία από τα παραπάνω να διευκρινήσω ότι είμαι διαχρονικά αντί-ΠΟΚ και είμαι αποκλειστικά ΠΑΣ και όχι κάτι άλλο και ΠΑΣ (από τις μεγάλες βέβαια!)
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 17 Μάρ 2018 19:47 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 18 Μάρ 2018 01:22 »
Εχει κλεισει ο συνδεσμος του ΠΑΟΚ εδω και μηνες dk. Δεν υπηρξε ποτε προβλημα με τους παοκτσηδες των Ιωαννινων. Μαλιστα στο μεταξυ μας ματς παλιοτερα ειχαν αφησει και στεφανι για τον Μητσαρα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 19 Μάρ 2018 00:33 »

εξαιρετικά σχετικό δικαιώνει όσα έγραψα περί του τι είναι ασήμαντο και τι όχι ;;;
Τα ηνία της πόλης δηλαδή νομίζει κανείς ότι εξαρτώνται από το πού έχει βρωμίσει ο καθένας (ΠΑΣ ή μη ΠΑΣ) την πόλη μας;   :joker:

Επειδή υποψιάζομαι ότι μία μερίδα οπαδών της ομάδας μου δεν θα καταλάβει μία από τα παραπάνω να διευκρινήσω ότι είμαι διαχρονικά αντί-ΠΟΚ και είμαι αποκλειστικά ΠΑΣ και όχι κάτι άλλο και ΠΑΣ (από τις μεγάλες βέβαια!)

Τα ηνία της πόλης καθορίζονται απο την εντοπιότητα, δηλαδή ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Τι να κάνουμε δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον ΠΑΣ μας , όχι μόνο στην Ήπειρο... αλλά σε ολόκληρη την ΒΔ Ελλάδα, τα γκράφιτυ (και όχι μουτζούρες ) έρχονται απλά για να επιβεβαιώσουν , ικανοποιήσουν και υπενθυμήσουν την εντοπιότητα σε αυτή την πόλη.  Και πως δεν έχουν σχεση τα συνθηματα του παοκ στους τοίχους με όλους αυτούς που πήγαν να μας κάνουν κακό και μέσα στο γήπεδο αλλά και στο "εντος εδρας" για "χαρη" του παοκ; Τήν ίδια ιδέα πρεσβεύουν. Όχι στα κακάσχημα μαύρα και άραχνα παοκτσιδικα γράμματα μέσα στην πόλη μας. Νομίζω είναι αυτονόητο.