Αποστολέας Θέμα: Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα  (Αναγνώστηκε 29553 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα
« στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 10:37 »
Σε αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω για την έλευση ελάχιστων οπαδών των αντιπάλων ομάδων είναι αλήθεια!!Βέβαια τα Γιάννενα τότε χωρίς την ύπαρξη της Εγνατίας και της γέφυρας του Ρίο ήταν πού μακρυά σε σχέση με Λάρισα ή με Ηράκλειο που ναι μεν είναι μακρυά αλλά για ευνόητους λόγους είναι γεμάτο από Βάζελους και Γάβρους.
Αυτό που έχει σημασία να δείτε στα βίντεο αυτά είναι πόσο αφυκτικά γεμάτο ήταν το γήπεδο από οπαδούς του ΠΑΣ!!!Όταν το 1999 στο μάτς με την Καλαμάτα έλεγα στα αδέρφια μου ότι ο κόσμος αυτός ήταν...... λίγος σε σχέση με την δεκαετία του 80,δεν με πίστευαν.Στα παιχνίδια αυτά ο κόσμος ξεπερνούσε σίγουρα τις 16.000 με 17.000.Τα εισιτήρια τότε που δηλωνόταν ήταν πάντα σχεδόν τα μισά από τα πραγματικά κι όταν δηλωνόταν 12 ή 13 χιλιάδες,μπορείτε να φανταστείτε πόσοι πργματικά βρισκόταν μέσα στο γήπεδο!!!!

Όσο περισσότεροι και αν είναι οι βάζελοι στην πόλη μας, το γήπεδο θα ναι πάντα μπλέ..

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 11:01 »
Είδες να λέω πουθενά ότι στα Γιάννενα οι βάζελοι είναι περισσότεροι???????????Αν το είδες,πες το και σε εμένα που το έγραψα!!!!!Στο Ηράκλειο εννοώ ότι οι βάζελοι είναι αμέτρητοι,κι αν μη τι άλλο,τα ελληνικά τα μιλάω καλά!!!!

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 11:45 »
Παράθεση
Όσο περισσότεροι και αν είναι οι βάζελοι στην πόλη μας,

Το ακουσαμε και αυτο εδω μεσα...... %-|

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 15:00 »
Παράθεση
Όσο περισσότεροι και αν είναι οι βάζελοι στην πόλη μας,
.

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 16:17 »
Οχι αδερφε δεν το ειπες πουθενα, σχολιο εκανα.  %-|
Εχω να ζησω μεσα στα γιαννενα 10 χρονια, φετος θα επιστρεψω παλι, απλα μου εχουν πει οτι απλα υπαρχουν πολλα βαζελια (χωρις να χαιρομαι για αυτο) δεν ξερω αν οντως αληθευει.
Σιγουρα οι μονο ΠΑΣ εχουμε αρχισει να μειωνομαστε.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 29 Ιούλ 2010 16:28 από PaS0L3s »

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 16:23 »
ενταξει παιδια μια παραξηγηση εγινε,δεν νομιζω να υπαρχει πασολες που να πιστευει οτι οι βαζελοι στα γιαννενα ειναι πολλοι...αν ηταν πολλοι θα ειχαν δυνατο συνδεσμο και δεν θα ειχαν αναγκη τους φοιτητες για να τον διατηρουν..

τες πα εχουμε βγει οφ τοπικ

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 17:32 »
Tο θεμα το εχουμε ξανασυζητησει πολλες φορες.Λογικο και επομενο σε μια πολη με 20000+ φοιτητες να υπαρχουν και οπαδοι αλλων ομαδων....ΑΛΛΑ συνδεσμο στα Γιαννενα πλεον, δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 17:59 »
Tο θεμα το εχουμε ξανασυζητησει πολλες φορες.Λογικο και επομενο σε μια πολη με 20000+ φοιτητες να υπαρχουν και οπαδοι αλλων ομαδων....ΑΛΛΑ συνδεσμο στα Γιαννενα πλεον, δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ομαδα.

Δηλαδη μου λες οτι εχουμε κλεισει και της αεκ και του παο τον συνδεσμο?
Πολυ θα γουσταρα να μην υπηρχαν κατι ΙΟΑΝΝΙΝΑ GATE 13 οπως και κατι ΙΟΑΝΝΙΝΑ ORIGINAL που σηκωσαν φετος τα χανουμια.

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 18:12 »
του βαζελου εχει κλεισει εδω και λιγο καιρο,της αεκ ποτε εκλεισε ρε μαν?για δωσε λεπτομερειες

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 18:21 »
Απο κατι ιωαννινα οριτζιναλ και μαλακιες ετσι ηξερα, τι να πω...  :stop:

ps οκ το γαμησα το θεμα.

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 18:50 »
Παράθεση

Δεν σου ειπα οτι τους κλεισαμε...σου ειπα οτι εκλεισαν.

Παράθεση
της αεκ ποτε εκλεισε ρε μαν?
Τελη Φλεβαρη, λογω οικονομικης αδυναμιας....αφου ειχανε μεινει 4 μαλακες (μαζι με τον κουκο)

Τωρα για τοιχους, σπρει και ιστοριες τυπου IRA10 IOANNINA CLUB και MONSTERS IOANNINA GHOST CLUB......KAI ARIS SUPER 3 IOANNINA...γελαμε ολοι μαζι.....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 18:57 »
Aρα οι ιστοριες οτι "συνδεσμο στην λαρισα εχουν μονο οι διαρρηκτες, και αυτο δεν ισχυει πουθενα αλλου" δεν ισχυουν.

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 19:00 »
Τι να λεει?Εμενα το μονο που με απασχολει ειναι οτι ετσι οπως παει η δουλεια με τους συνδεσμους στα Γιαννενα....σε λιγα χρονια ουτε εμεις δεν θα εχουμε εδω...... :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 19:15 »
Τι να λεει?Εμενα το μονο που με απασχολει ειναι οτι ετσι οπως παει η δουλεια με τους συνδεσμους στα Γιαννενα....σε λιγα χρονια ουτε εμεις δεν θα εχουμε εδω...... :stop: :stop: :stop:

κορυφαιο αυτο, αλλα σκεψου οτι οταν φτασουμε πατο αναγκαστικα θα ανεβαινουμε γιατι δεν υπαρχει χαμηλοτερο σημειο!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 19:21 »
Άμα μαζεύονται μερικοί και βάζουν ένα πανό ή γράφουν τους τοίχους κάθε βράδυ δεν σημαίνει ότι έχουν και σύνδεσμο.Αν είναι έτσι έχουμε και εμείς πάρα πολλούς συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μιας και αρκετοί είναι σκορπισμένοι.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 00:18 »
Παράθεση
Άμα μαζεύονται μερικοί και βάζουν ένα πανό ή γράφουν τους τοίχους κάθε βράδυ δεν σημαίνει ότι έχουν και σύνδεσμο.Αν είναι έτσι έχουμε και εμείς πάρα πολλούς συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μιας και αρκετοί είναι σκορπισμένοι.

Όντως αλλά καλό είναι να μήν υπάρχει ούτε αλλόθρησκο σπρέι στα γιάννενα.Τίποτα μόνο ΠΑΣ. :mono:

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 00:26 »
Παράθεση
Πολυ θα γουσταρα να μην υπηρχαν κατι ΙΟΑΝΝΙΝΑ GATE 13 οπως και κατι ΙΟΑΝΝΙΝΑ ORIGINAL που σηκωσαν φετος τα χανουμια.

Η ΑΕΚ εχει, εδω και πολλα χρονια. Και οσο ειναι σωστα τα παιδια ας τον κρατησουν.

Οι ζελεδες εκλεισαν και δεν θελω να ανοιξουν ποτε. τετοιο μισος με την πολη (γαμιεται ο ΠΑΣ και ο καθε παγουρας και αλλα τετοια απο γιαννιωτες βαζελους..) που του γεννησε δεν εχω ξαναδει.

Και στα σπρει που ανεφεραν καποιοι τα πραγματα ειναι 50-50 μισα μπλε μισα πρασινα. Μας εσβησαν 2-3 γκραφιτι φρεσκα, τωρα τελευταια...οχι οτι λενε τιποτα τα σπρει, απλα δινουν σε ενα ατομο που ειναι ακυρο με την πολη μας μια ιδεα του τι παιζει εδω.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Ιούλ 2010 00:43 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 00:50 »
την ακουω συχνα αυτην την συζήτηση για αλλοθρησκους
και οχι μονο στα Γιάννενα,σε αλλες πολεις υπαρχει μεγαλυτερο πρόβλημα..
καταννοω και σεβομαι το αιμα των μικρότερων που βραζει
αλλα θεωρω πως ειναι μια ιστορια και οι παρενεργειες της χωρις ουσιαστικο
αντίκρυσμα...

ανθρωποι που υσποστηριζουν αλλη ομαδα,υπαρχουν και θα συνεχίσουν να υπαρχουν
το ζητουμενο (διακυβευμα) ειναι να μην αισθανονται την αναγκη να υποστηριζουν αλλη ομαδα,ο τροπος που εκφραζεται αυτη η αναγκη (συνδεσμοι,σπρευ κτλπ) έρχεται σε δευτερη μοιρα..
κι αυτη ειναι μεγαλη ιστορια και η ευθυνη της μειωσης αυτης της αναγκης (επιθυμιας)
ακουμπαει πολλες πτυχες..
απο το προτυπο του "επιτυχημενου οπαδου-φίλαθλου", των οπαδων της ομαδας της πολης,
μέρχι την ιδια την ομαδα της πολης και την διοικηση της (ΠΑΣ)..

Το σλογκαν suport your local team, δυστυχως δεν εχει την απηχηση που θα θελαμε και ειναι ενα θεμα που ταλανιζει ολες τις πολεις, ολες τις γειτονιες που εκπροσωπουνται κι απο μια ομαδα.
Δεν ειναι και ευκολο ειναι η αλήθεια...

Θελει μεγαλη προσπαθεια να πεισεις καποιον να υποστηριζει τον ΠΑΣ κι οχι καποιον απο τους "μεγαλους" και οσο περνανε τα χρονια υπαρχουν περισσοτερες αντικειμενικες δυσκολιες..

Γνωμη μου φυσικα ειναι πως αυτη η διαδικασια πρεπει να γινετε χωρις βιαιους τροπους,με σεβασμο στην ελευθερη επιλογη και σωστες κινησεις απο ολους όσους πρεπει να βαλουν το χεράκι τους..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 01:52 »
Είναι λυπηρό να βλέπεις γιαννιώτες να υποστηρίζουν άλλες ομάδες και να μην υποστηρίζουν την ομάδα της πόλης τους.Φταίει η πορεία του ΠΑΣ από το 84 και μετά.Φταίει που ίσως ένας μεγαλύτερος δεν έκατσε να τους εξηγήσει τι εστί ΠΑΣ,Γιατί δεν έφτασε τόσο ψηλά όσο έπρεπε.Γιατί ίσως δεν έχουν βιώματα και εικόνες στο γήπεδο.Λίγο από όλα.Επίσης βλέπω πολλούς απογοητευμένους που μιλάνε για κοροϊδία και το γυρνάνε προς ΠΟΚ.Είχαν τα ερεθίσματα προς τα εκεί και λίγο με αυτά που γίνονται στον ΠΑΣ φεύγουν.Υπάρχουν και αυτοί.Αντί να τους κερδίσει ο ΠΑΣ τους κερδίζει τελικά το ΠΟΚ.
Το ότι βάφουν όλη την πόλη ακόμα χειρότερο...Δεν είσαι με τον ΠΑΣ.Σεβάσου την πόλη.

Όσοι είναι υπεύθυνοι ας προσέξουν...Είτε στην ΠΑΕ είτε σε συνδέσμους.Αυτό κρατάει αυτήν την ομάδα.Ο κόσμος...

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 10:14 »
Παράθεση
Η ΑΕΚ εχει, εδω και πολλα χρονια. Και οσο ειναι σωστα τα παιδια ας τον κρατησουν.

Ειχε λεμε....πλεον δεν εχει εδω και 5 μηνες...

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 19:35 »
Παράθεση

Ειχε λεμε....πλεον δεν εχει εδω και 5 μηνες...

Πριν 3 μερες πηγε ενας φιλος μου και γενικα πηγαινει συχνα. Ανοιχτος ειναι κανονικα, μπορει να υπολειτουργει. Προσφατα εβγαλαν και νεα αυτοκολλητα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 21:12 »
Κάποτε είχε γίνει ένα γκάλοπ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος (σχετικά με τις προτιμήσεις των οπαδών-φιλάθλων) και τα αποτελέσματα φυσικά και δεν ήταν ικανοποιητικά, σίγουρα την υπεροχή στην πόλη μας την έχουμε εμείς, είμαστε ομάδα που αντιπροσωπεύει την Ήπειρο και όλοι πρέπει να το σέβονται αυτό. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί, αν γίνει ένα γκάλοπ και ερωτηθούν τα ποδοσφαιρικά Γιάννενα τι ομάδα προτιμούν, θα κατέχουμε την πρώτη θέση;
Ακούω κάποιοι να λένε είμαι ΠΑΣ και λίγο το να λίγο τ' άλλο.... γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιo;
Οι ομάδες δεν είναι πουκάμισα να τις περιεργαζόμαστε όπως εμείς θέλουμε.... δεν μπορώ να κατανοήσω πως κάποιοι απαρνούνται τον ΠΑΣ........ με όσα και αν έχουμε τραβήξει μετά το 84. Προσωπικά δεν μπορώ να τον απαρνηθώ για πάμπολους λόγους όπως όλοι σας....γιατί ακόμα και να πεις "Είμαι ΠΑΣ αλλά εντάξει από τις μεγάλες ομάδες είμαι οσφπ,αεκ,παο," θεωρείται απάρνηση. Γιατί ρε αδερφε την θεωρείς μεγάλη ομάδα?? Τι εχει καταφέρει? Σε τι διαφερει απο την ομαδα του τοπου σου, εδω βεβαια μπορει να ρθει ενας και να σου πει, ενταξει αδερφε εγω θα γινω αναγ. αρτας αν το παμε ετσι. ( Εδω δεν ξερω τι ακριβως να απαντησω , υπαρχει κενο) ομως ποιος υπερεχει... η αρτα η ο ΠΑΣ?? Φυσικα και ο ΠΑΣ.
Στις μερες μας, το 35% και πλεον της Ελλαδας , υποστηριζει γαυρο...γιατι? Τι φταιει? Οι Έλληνες? Τα ΜΜΕ? Το υποβαθμισμενο πρωταθλημα? Στο εξωτερικο γινονται τα ιδια? υπαρχει τετοιο μονοπωλιο?

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 23:23 »
Παράθεση
Κάποτε είχε γίνει ένα γκάλοπ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος (σχετικά με τις προτιμήσεις των οπαδών-φιλάθλων) και τα αποτελέσματα φυσικά και δεν ήταν ικανοποιητικά, σίγουρα την υπεροχή στην πόλη μας την έχουμε εμείς, είμαστε ομάδα που αντιπροσωπεύει την Ήπειρο και όλοι πρέπει να το σέβονται αυτό. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί, αν γίνει ένα γκάλοπ και ερωτηθούν τα ποδοσφαιρικά Γιάννενα τι ομάδα προτιμούν, θα κατέχουμε την πρώτη θέση;
Ακούω κάποιοι να λένε είμαι ΠΑΣ και λίγο το να λίγο τ' άλλο.... γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιo;
Οι ομάδες δεν είναι πουκάμισα να τις περιεργαζόμαστε όπως εμείς θέλουμε.... δεν μπορώ να κατανοήσω πως κάποιοι απαρνούνται τον ΠΑΣ........ με όσα και αν έχουμε τραβήξει μετά το 84. Προσωπικά δεν μπορώ να τον απαρνηθώ για πάμπολους λόγους όπως όλοι σας....γιατί ακόμα και να πεις "Είμαι ΠΑΣ αλλά εντάξει από τις μεγάλες ομάδες είμαι οσφπ,αεκ,παο," θεωρείται απάρνηση. Γιατί ρε αδερφε την θεωρείς μεγάλη ομάδα?? Τι εχει καταφέρει? Σε τι διαφερει απο την ομαδα του τοπου σου, εδω βεβαια μπορει να ρθει ενας και να σου πει, ενταξει αδερφε εγω θα γινω αναγ. αρτας αν το παμε ετσι. ( Εδω δεν ξερω τι ακριβως να απαντησω , υπαρχει κενο) ομως ποιος υπερεχει... η αρτα η ο ΠΑΣ?? Φυσικα και ο ΠΑΣ.
Στις μερες μας, το 35% και πλεον της Ελλαδας , υποστηριζει γαυρο...γιατι? Τι φταιει? Οι Έλληνες? Τα ΜΜΕ? Το υποβαθμισμενο πρωταθλημα? Στο εξωτερικο γινονται τα ιδια? υπαρχει τετοιο μονοπωλιο?

Ο πιτσιρικάς υποστηρίζει γάυρο (τα τελευταία 10 χρόνια) γιατί θέλει να είναι με όποιον κερδίζει.Επίσης πολλοί πιτσιρικάδες γίνονται ότι τους μάθει ο πατέρας τους το οικογενειακό τους περιβάλλον γενικά.Αλλά και μήν ξεχνάμε ότι κάποιες ομάδες "διαφημίζονται" στην ελλάδα οπότε εφόσον βλέπει μόνο αυτές τις 3 ο πιτσιρικάς αυτές είναι λογικό να ακολουθήσει.
    Αλλά μην τα ρίχνουμε μόνο στους άλλους.Πείτε μου ένα καλό λόγο να γίνει κάποιος ΠΑΣ σήμερα;;;1 μόνο.Η ομάδα;Για τον πούτσο.1 χρονιά μπάλλα 5-6 κλωτσοσκούφι.Η διοίκηση;;;Για γέλια και να σε κοροιδέυει μές στα μούτρα σου.Οι οπαδοί;;Μαλωμένοι χρόνια.Η κερκίδα στα εντός;Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ.Για ποιό λόγο να γίνει ΠΑΣ ο πιτσιρικάς;Που θα πάει στο ζωσιμάδες θα δει σ ένα γήπεδο με 5-6 χιλιάδες να φωνάζουν 150 άντε βαριά 200 και να πληρώσει και εισητήριο το βδομαδιάτικο χαρτζιλίκι;;;Ή μήπως θα τον τραβήξει η καλή μπάλα;;Απο πού θα πάρει τα ερεθίσματα ότι εδώ είναι γιάννενα και είμαστε ΠΑΣ;Απο το σχολείο του, την πλατεία που άραζει,τους τοίχους του σπιτιού του που το μόνο που έβλεπε είναι gate 13 ioannina original 21 ioannina monsters ioannina ira 10 τα παπάρια μας κουνιούντε λέω γώ.Φταίει το μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα φταίνε και οι γιαννιώτες.Για μένα πολύ περισσότερο οι 2οι....

Αποσυνδεδεμένος TALOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σαβ 31 Ιούλ 2010 00:11 »
Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχετε στα Γιάννενα είναι οτι όλη η πόλη συμπαθεί τον ΠΑΣ.Με άλλα λόγια στην Αθήνα έχω γνωρίσει εκατοντάδες Γιαννιώτες και πραγματικά ουδείς μου έχει πει οτι είναι ΠΑΣ.Όλοι είναι Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί.Μόλις όμως τους πεις "καλά και δεν είσαι ΠΑΣ?" απαντούν "ΠΑΣ πάνω από όλα".αρχ@##$ βέβαια ΠΑΣ πάνω από όλα,αλλά κουβέντα να γίνετε.

Αντίθετα στο Ηράκλειο όποιος δεν είναι Ο.Φ.Η. πραγματικά μισεί τον Ο.Φ.Η. όσο τίποτα.Μιλάμε Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί έχουν αδελφοποιηθεί εναντίων του Ο.Φ.Η.,για τέτοιες καταστάσεις λέμε...Αλλά είναι και λογικό γιατί 35 συνεχόμανα χρόνια είχαν αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. και 35 χρόνια μονίμως έτρωγαν άγριο ξύλο και υπήρχαν μόνο κρυμμένοι πίσω από τους μαχαιροβγάλτες που κατέβαιναν κατά χιλιάδες με τα πλοία 1 φορά το χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος TALOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σαβ 31 Ιούλ 2010 00:20 »
Κατά τ'άλλα έχω να πω οτι τους Κρητικούς που είναι και καλά Κρητίκαροι σε όλα τους και τοπικιστές και χορευταράδες και λεβέντες-αλλά υποστηρίζουν ομάδες της αθήνας και του πειραιά ειλικρινά δεν έχω καμία αναστολή να τους ξαπλώσω.Δεν τους θεωρώ καν ανθρώπους και πιστεύω οτι και μόνο που αναπνέουν βρωμίζουν τον αέρα της Κρήτης.Στα ξαδέρφια μου στα Χανιά που από 10 ετών μου έλεγαν οτι είναι...Ολυμπιακοί τους είπα "Οκ,Ολυμπιακός και εγώ επειδή είμαι καλός ξάδερφος θα σας πάρω στην Αθήνα,θα σας πληρώσω όλα τα έξοδα και θα σας πάω στο Καραισκάκη να δούμε όλοι μαζί τον Ολυμπιακό με τον Ο.Φ.Η. υπό έναν όρο.Όταν όλο το γήπεδο θα φωνάζει Π**γιοί Κρητικοί και Ο.Φ.Η. κ** την Κρήτη όλη θα φωνάζετε κι εσείς".Μόκο τα πιτσιρίκια.Και λίγους μήνες μετά ο ένας από τους 3 μου λέει"Θα με πάρεις να δούμε αγώνα του Ο.Φ.Η.?".Ε,όντως αυτός έχει βγεί Κρητίκαρος.Τα άλλα 2 αν και ξαδέρφια μου είναι μπουρδελοκρητικοί του σωρού.

Και αμαρτία αντί να δούμε πόσα κοινά έχουμε και να είμαστε αδελφοποιημενοι,να ανταλλάζουμε ιδέες πώς θα χειριστούμε τον καρκίνο της αθηναικής μόδας στις πόλεις μας να είμαστε έτοιμοι να σφαχτούμε.