Κάποτε είχε γίνει ένα γκάλοπ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος (σχετικά με τις προτιμήσεις των οπαδών-φιλάθλων) και τα αποτελέσματα φυσικά και δεν ήταν ικανοποιητικά, σίγουρα την υπεροχή στην πόλη μας την έχουμε εμείς, είμαστε ομάδα που αντιπροσωπεύει την Ήπειρο και όλοι πρέπει να το σέβονται αυτό. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί, αν γίνει ένα γκάλοπ και ερωτηθούν τα ποδοσφαιρικά Γιάννενα τι ομάδα προτιμούν, θα κατέχουμε την πρώτη θέση;
Ακούω κάποιοι να λένε είμαι ΠΑΣ και λίγο το να λίγο τ' άλλο.... γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιo;
Οι ομάδες δεν είναι πουκάμισα να τις περιεργαζόμαστε όπως εμείς θέλουμε.... δεν μπορώ να κατανοήσω πως κάποιοι απαρνούνται τον ΠΑΣ........ με όσα και αν έχουμε τραβήξει μετά το 84. Προσωπικά δεν μπορώ να τον απαρνηθώ για πάμπολους λόγους όπως όλοι σας....γιατί ακόμα και να πεις "Είμαι ΠΑΣ αλλά εντάξει από τις μεγάλες ομάδες είμαι οσφπ,αεκ,παο," θεωρείται απάρνηση. Γιατί ρε αδερφε την θεωρείς μεγάλη ομάδα?? Τι εχει καταφέρει? Σε τι διαφερει απο την ομαδα του τοπου σου, εδω βεβαια μπορει να ρθει ενας και να σου πει, ενταξει αδερφε εγω θα γινω αναγ. αρτας αν το παμε ετσι. ( Εδω δεν ξερω τι ακριβως να απαντησω , υπαρχει κενο) ομως ποιος υπερεχει... η αρτα η ο ΠΑΣ?? Φυσικα και ο ΠΑΣ.
Στις μερες μας, το 35% και πλεον της Ελλαδας , υποστηριζει γαυρο...γιατι? Τι φταιει? Οι Έλληνες? Τα ΜΜΕ? Το υποβαθμισμενο πρωταθλημα? Στο εξωτερικο γινονται τα ιδια? υπαρχει τετοιο μονοπωλιο?