Πραγματικά, πείτε μου 1 λόγο για να πάρει κάποιος διαρκείας φέτος?
Πέρυσι στη SL με τις γενικές εισόδους των 5 ή 10 ευρώ, ένας κάτοχος διαρκείας μόλις και μετά βίας έβγαλε τα λεφτά που είχε δώσει σε σχέση με το αν έπαιρνε εισιτήρια για κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Φέτος, λειτουργώντας για μια ακόμα φορά κουτοπόνηρα, δεν ανακοίνωσαν τιμές εισιτηρίου ανά αγώνα (άλλωστε ποτέ δεν τηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά ανεβοκατέβαιναν ανάλογα με το πώς πίστευαν ότι θα μάσουν περισσότερα). Σου λένε λοιπόν, ότι όλο και κάποιος θα μπερδευτεί και δε θα καταλάβει ότι παίρνοντας διαρκείας βγαίνει χαμένος.
Η τιμή λοιπόν ανά αγώνα δε μπορεί να υπερβεί τις περσινές γενικές εισόδους των 5 ή 10 ευρώ (τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια με τον χοντρό, ακόμα και να δούμε 15 ή 20 ευρώ με τον Κισσαμικό, αλλά θεωρώ ότι δε θα το κάνει). Έχουμε λοιπόν 16 σίγουρους αγώνες, άρα 16Χ5=80 € ή 16Χ10=160 €. Γιατί να πάρει κάποιος διαρκείας πχ στη μικρή σκεπαστή με 90 € όταν υπάρχει περίπτωση με 10 ευρώ λιγότερα να δει όλους τους αγώνες?
Το μόνο πλεονέκτημα από το διαρκείας είναι η εξασφάλιση συγκεκριμένης θέσης, αλλά σε ένα μισοάδειο γήπεδο όπως το κατάντησε ο ΧΒ στο οποίο βρίσκεις να κάτσεις όπου θες, κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ σημαντικό.
Υ.Γ. Τα παραπάνω αφορούν μόνο την τιμολογιακή πολιτική. Φυσικά υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι, γνωστοί σε όλους, για να μη προβεί κάποιος σε αγορά διαρκείας ( έλλειψη οράματος, τσέπωμα, μη μεταγραφές, κοροϊδία, παράδοση έδρας σε αλλόθρησκους, καμμία παροχή κλπ κλπ η λίστα είναι ατελείωτη).
Υ.Γ.2 Εγώ προσωπικά μετά από χρόνια δε θα πάρω διαρκείας. Βέβαια, η αρρώστια με την ομάδα θα με αναγκάσει να βρεθώ και πάλι στα σκαλιά του Ζωσιμάδες. Αλλά με το εισητήριακι αγώνα, θα έχω τουλάχιστον ήσυχη τη συνείδηση μου, ότι έκανα τη τσέπη του χοντρού όσο γίνεται λιγότερο βαρύτερη.
Υ.Γ.3 Τα εύσημα και στο τμήμα μαρκετινγκ της ΠΑΕ (στο ποιο??
) για την πολύ έξυπνη ιδέα της ανακοίνωσης της προπώλησης διαρκείας εν μέσω απειλών ότι η SL2 δε θα ξεκινήσει ποτέ αν δεν πάρουμε το κρατικό παραδάκι.