Αποστολέας Θέμα: Miguel Sebastián «Pitu» García  (Αναγνώστηκε 23090 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
Miguel Sebastián «Pitu» García
« στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:18 »
Πίτου Γκαρσία?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Miguel Sebastián «Pitu» García
« Απάντηση #1 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:25 »
Πίτου Γκαρσία?

Παιζει ακομη;

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:30 »
Πίτου Γκαρσία?

Παιζει ακομη;

Έπαιζε στο Βόλο φέτος. Μόνο 35 είναι  :P

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:31 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Miguel Sebastián «Pitu» García (Μιγκέλ Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία).

Ο Sebastián, γεννημένος 27 Ιανουαρίου 1984, είναι Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ως οργανωτικός ή επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Ουνιόν ντε Σάντα Φε. Εκεί έπαιξε για δύο σεζόν, το 2004 και το 2005. Μετέπειτα το 2006, δόθηκε δανεικός στην Παλεστίνο.

Η καριέρα του στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2007, όταν και τον απέκτησε δανεικό για δύο σεζόν ο Ηρακλής. Στη συνέχεια τον απέκτησε ο Άρης, ενώ λίγο μετά επέστρεψε στον Ηρακλή και ακολούθησε ο Ατρόμητος Αθηνών όπου και παρέμεινε έως το 2016. Συνέχισε στην κορεάτικη Σεονγκνάμ, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Άρη από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Στις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ν.Π.Σ. Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε σήμερα τις διαδικασίες υπογραφής στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και από το απόγευμα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ξέρω καλά και έχω απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που μου προσφέρει μία τέτοια όμορφη ευκαιρία με στόχους και όνειρα μία ομάδα σαν τον Π.Α.Σ.. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μέσα από τη δουλειά μας και τη στήριξη του κόσμου, θα πετύχουμε όλοι μαζί, το στόχο μας για να ξαναβάλουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην 1η κατηγορία, γιατί κακώς είναι εκεί που είναι αυτή τη στιγμή. Έμαθα για την ιστορία που έχουν αφήσει οι Αργεντίνοι στην ομάδα και ανυπομονώ να βρεθώ στο Ζωσιμάδες ως Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ..»
http://pasgiannina.gr/transfer/welcome-miguel-sebastian-pitu-garcia/?fbclid=IwAR2YyDajLmubXCWjoipB2i_nzxwwCbq839lrKcjaaelXtKKNfj1GpYA4Wo0

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:32 »
Όντως μόνο 35. Αν ήταν σε ποδοσφαιρική ηλικία δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει σε μας

Pas123

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:33 »
H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Miguel Sebastián «Pitu» García (Μιγκέλ Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία).

Ο Sebastián, γεννημένος 27 Ιανουαρίου 1984, είναι Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ως οργανωτικός ή επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Ουνιόν ντε Σάντα Φε. Εκεί έπαιξε για δύο σεζόν, το 2004 και το 2005. Μετέπειτα το 2006, δόθηκε δανεικός στην Παλεστίνο.

Η καριέρα του στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2007, όταν και τον απέκτησε δανεικό για δύο σεζόν ο Ηρακλής. Στη συνέχεια τον απέκτησε ο Άρης, ενώ λίγο μετά επέστρεψε στον Ηρακλή και ακολούθησε ο Ατρόμητος Αθηνών όπου και παρέμεινε έως το 2016. Συνέχισε στην κορεάτικη Σεονγκνάμ, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Άρη από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Στις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ν.Π.Σ. Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε σήμερα τις διαδικασίες υπογραφής στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και από το απόγευμα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ξέρω καλά και έχω απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που μου προσφέρει μία τέτοια όμορφη ευκαιρία με στόχους και όνειρα μία ομάδα σαν τον Π.Α.Σ.. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μέσα από τη δουλειά μας και τη στήριξη του κόσμου, θα πετύχουμε όλοι μαζί, το στόχο μας για να ξαναβάλουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην 1η κατηγορία, γιατί κακώς είναι εκεί που είναι αυτή τη στιγμή. Έμαθα για την ιστορία που έχουν αφήσει οι Αργεντίνοι στην ομάδα και ανυπομονώ να βρεθώ στο Ζωσιμάδες ως Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ..»

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:48 »
- Είναι Αργεντίνος!!! \o/ \o/
- Μεγάλος σε ηλικία, έμπειρος, πέρυσι έπαιξε βασικός στο Βόλο!

Καλώς Ήρθε και βλέπουμε αν θα βγει!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:49 »
πάντως για την ηλικία του,έχει χιούμορ κ άποψη....πόσο μαλάκας είσαι ρε χοντρέ?
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:57 »
Εχω ξεκινήσει προπονησεις για καθε ενδεχομενο...

Πιτου Γκαρσια εσυ;

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 14:58 »
Έγραψα παραπάνω ότι μην είμαστε σίγουροι για το αν διαμορφωνει το ροστερ ο προπονητής.  Πριν περάσουν 3 ώρες ο πρόεδρος με δικαίωσε.  Εκτός και αν κάποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι ήταν επιλογή του προπονητή  ο Γκαρσία.  Όπως καταλαβαινει πλέον ο καθένας μόνο οι....τσαμπα θα ερθουν  στην ομάδα. Και μην εκπλαγουμε αν δούμε τον κοουτς να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια! !!

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 15:17 »
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, αν παίξει όπως πέρσι με τον Βόλο σίγουρα θα βοηθήσει στον στόχο της ανόδου και ο Ούμπιδες του Ατρομήτου είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος και βλέπουμε όλοι τι εμφανίσεις κάνει.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 15:23 »
Εχω ξεκινήσει προπονησεις για καθε ενδεχομενο...

Πιτου Γκαρσια εσυ;
Ακομη και εγω μικροτερος του ειμαι χαχαχαχα
Ε λυση της μιας χρονιας. Οραμα μηδεν ως συνήθως.

Καλη επιτυχια στον παιχτη!

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 15:36 »
Ο Ουμπιδες είναι στον ατρόμητο και βγάζει συνέχεια ματια. Δεν πήγε ούτε κορεα ούτε Βόλο. Και το συμβόλαιο του Ουμπιδες είναι στο θεό  για τα δικά μας δεδομενα για τον λόγο ότι το αποδεικνυει στο χορταρι.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 15:49 »
Τζάμπα θα ήρθε.
35 χρόνων, μια χαρά.. Και μετά κράζανε τον Τζιμοπουλο που ήταν μεγάλος.. Ελπίζω και αυτός ο παίκτης να είναι επιλογή του προπονητή όπως και όλοι όσοι έχουν έρθει.

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 15:59 »
Καημό το χω να δω σε μια ανακοίνωση διάρκεια συμβολαίου! B-) B-)

Καλώς όρισες Πίτου!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 16:43 »
Για βασικα δημιουργικα χαφ λογικα θα εχουμε τον Σερβο κ τον Βοσνιο. Ο Γκαρσια που περυσι ειχε γεματη κ καλη χρονια, ερχεται ως λυση που θα ερχεται απο τον παγκο. Μια χαρα επιλογη ειναι για εναν τετοιο ρολο.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 17:06 »
Τα ιδια ελεγαν καποιοι και οταν ηρθε ο Λουτσιανο στην ομαδα και εκεινη την σεζον η ομαδα επαιξε μπαλαρα...
Απο τοτε παρακαλαμε να δουμε κανενα θεαμα της προκοπης...
Καθρεφτης το γηπεδο...
Μακαρι να ειναι υγιης και να βοηθησει να φυγουν οι τσιμπλες απο τα ματια μας....
Καλως ηρθες

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 17:21 »
Για βασικα δημιουργικα χαφ λογικα θα εχουμε τον Σερβο κ τον Βοσνιο. Ο Γκαρσια που περυσι ειχε γεματη κ καλη χρονια, ερχεται ως λυση που θα ερχεται απο τον παγκο. Μια χαρα επιλογη ειναι για εναν τετοιο ρολο.

O Γκαρσια με ανταγωνιστες τον Παντελιτς και τον Ραντοβατς εχει παρει την φανελα βασικου σπιτι του
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Αύγ 2019 17:26 από pastakis »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 18:09 »

O Γκαρσια με ανταγωνιστες τον Παντελιτς και τον Ραντοβατς εχει παρει την φανελα βασικου σπιτι του
Αν παρουμε σαν δεδομενο οτι οι πεντε θεσεις που ζητησε ο κοουτς να αποκτηθουν παικτες ηταν: τερμα, στοπερ, αρ. μπακ, αμυντ. χαφ και φορ, τοτε οι Παντελιτς κ Ραντοβατς δε θα του αφησαν χαλια εντυπωσεις.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 18:24 »
Γνωριζεις εσυ τι ζητησε ο προπονητης;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 18:30 »
Γνωριζεις εσυ τι ζητησε ο προπονητης;
Εδω κ καμποσα σχολια μιλαμε με βαση ενα δημοσιευμενο αρθρο. Αν το αρθρο ειναι σεναριο φαντασιας κ δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα τοτε ολη η συζητηση ειναι στον αερα. Προσωπικα, το συγκεκριμενο αρθρο μου μοιαζει να βασιζεται στην πραγματικοτητα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 18:34 »
Παρε και αλλο αρθρο τοτε που ζηταει 10ρι

Ενα ακόμη συμπέρασμα που βγαίνει δίχως αμφιβολία στο Καρπενήσι είναι το γεγονός πως υπάρχουν αρκετά... κενά στο ρόστερ του ΠΑΣ.

Μετά ειδικά τα ζητήματα με τους Φάμπρι και Λάσα τα κενά... μεγάλωσαν.

Ολες οι ομάδες τηρούν στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα τηλεοπτικά. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ μπορεί να κινήθηκε άμεσα ώστε να "κλειδώσει" αρκετές σημαντικές μεταγραφές ωστόσο απομένουν ακόμη αρκετές... πινελιές.

Στον ΠΑΣ σκοπεύουν ακόμη να αποκτήσουν 4-5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα... χτυπάνε την πόρτα της ενδεκάδας ώστε να υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες λύσεις.

Μεταξύ αυτών θα είναι ένας αμυντικός χαφ , ένα αριστερό μπακ , ενας επιθετικός και ένα δεκάρι. Δεν αποκλείεται , αναλόγως τα κενά που θα προκύψουν , να πραγματοποιηθεί μία ακόμη μεταγραφή.
http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/78803-2019-07-30-09-59-48

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 18:43 »
Το αρθρο που εβαλες δεν αναφερεται ρητα στον προπονητη αλλα γενικα στον ΠΑΣ. Η μεγαλη διαφορα με αυτο που μπηκε πιο πριν (και ειναι πιο προσφατο) ειναι η θεση του τερματος. Αποκλειω η σκεψη για αποκτηση τερματοφυλακα να ηταν της διοικησης. Θεωρω επομενως οτι αυτο αρθρο απηχει τις ακριβεις σκεψεις του προπονητη.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 18:45 »
Ουι κακία ο τζες... Τον ταπωσε με τη μια
ΟV... Αλλά λόγια... Αστο

Υ. Γ μια μέρα ήθελα να φάω σουβλάκια... Ήταν αργία κ ήταν όλα κλειστά.... Και τελικά έφαγα ένα club  σάντουιτς... Οκ εντάξει δεν ήταν σουβλάκι αλλά την έκανε τη δουλειά του

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 19:25 »
Καημό το χω να δω σε μια ανακοίνωση διάρκεια συμβολαίου! B-) B-)

Καλώς όρισες Πίτου!
μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro