Αποστολέας Θέμα: Miguel Sebastián «Pitu» García  (Αναγνώστηκε 23089 φορές)

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Miguel Sebastián «Pitu» García
« Απάντηση #25 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 19:54 »
Μεγάλος μεν, παιχταράς δε.
Για την... Α2 πολύ καλός.
Μην πω καλύτερα απ' ό, τι περίμενα.
Καλως μας ήρθε!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 19:55 »
Το αρθρο που εβαλες δεν αναφερεται ρητα στον προπονητη αλλα γενικα στον ΠΑΣ. Η μεγαλη διαφορα με αυτο που μπηκε πιο πριν (και ειναι πιο προσφατο) ειναι η θεση του τερματος. Αποκλειω η σκεψη για αποκτηση τερματοφυλακα να ηταν της διοικησης. Θεωρω επομενως οτι αυτο αρθρο απηχει τις ακριβεις σκεψεις του προπονητη.

Εχεις δικιο.Η αποκτηση επιθετικου μεσου δεν ηταν στις σκεψεις του προπονητη αλλα ο προεδρος για αλλη μια φορα δεν σκεφτηκε τα εξοδα και το χαμηλο τηλεοπτικο συμβολαιο και εβαλε το χερι στην τσεπη για την αποκτηση ενος ποιοτικου ποδοσφαιριστη  που θα καθεται στον παγκο.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 20:41 »
35χρονου ποιοτικου ποδοσφαιριστη που ηταν ελευθερος

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 21:04 »

Εχω ξεκινήσει προπονησεις για καθε ενδεχομενο...

Συνέχισέ τις για να είσαι μεταγραφή αεροδρομίου τα Χριστούγεννα ...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 21:13 »

Εχω ξεκινήσει προπονησεις για καθε ενδεχομενο...

Συνέχισέ τις για να είσαι μεταγραφή αεροδρομίου τα Χριστούγεννα ...
Νομιζω οτι ο pagourenko θα εγκαινιασει το υδατοδρομιο στην Παμβωτιδα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 05 Αύγ 2019 21:15 »
Η πρώτη μεταγραφή λίμνης

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 09:38 »
Τι να πω; Τα είπε όλα ο παγουρένκο.

Ε λυση της μιας χρονιας. Οραμα μηδεν ως συνήθως.

Καλη επιτυχια στον παιχτη!

Μεταγραφές που μπορεί (μπορεί και όχι) να σε βοηθήσουν για τη χρονιά, αλλά για την επόμενη θα είσαι πάλι στο ψάξιμο.....
Τέσπα. Καλά να είναι το παιδί, να το καλωσορίσουμε και να παίξει τη μπαλίτσα που μπορεί.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 26 Οκτ 2019 12:37 »
Μικρη η χρονικη συμμετοχη του εχθες , παρ’ολα αυτα οσο επαιξε δεν εδειξε απολυτως τιποτα .
 Μεγαλη απογοητευση κατ’εμε , ιδιαιτερως απο την στιγμη που τον ηθελα βασικο στην θεση του Σιοντη.
Ιδωμεν ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 26 Οκτ 2019 16:04 »
Έχει και κάποια ηλικία.Το τι χρήση θα του κάνει,είναι θέμα του προπονητή.Αν παίζει βασικός ή θα είναι στις αλλαγές ή πάγκο.Είμαστε ακόμα στην αρχή.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 26 Οκτ 2019 17:32 »
Σε όσα φιλικά είδα πάντως ξεχώριζε, ίσως δεν του έκατσε χθες το ματς όπως και σε όλους σχεδόν τους υπόλοιπους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 31 Οκτ 2019 09:21 »
Ούτε στο ματς του κυπέλλου πάντως έδειξε τίποτε ιδιαίτερο και ας έπαιξε όλο το 90λεπτο

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 31 Οκτ 2019 17:38 »
Ούτε στο ματς του κυπέλλου πάντως έδειξε τίποτε ιδιαίτερο και ας έπαιξε όλο το 90λεπτο
Έχεις άδικο. Εκτός από τα στημένα που ήταν ένα και ένα, ξαναβάλε το παιχνίδι και δες τι σωστές πάσες κάνει, πόσο γρήγορη σκέψη έχει και γενικά πως βλέπει το παιχνίδι και τον χώρο. Ενα-δυο χρόνια νωρίτερα αν τον είχαμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 06 Νοέ 2019 15:04 »
Συνεχίζω να έχω την ίδια άσχημη εικόνα για τον Πίτου και ακόμη περισσότερο, μετά το ματς με τον Τέλη.
Ανύπαρκτος. Ελπίζω να αλλάξει σύντομα και να μη μας βγει νέος Κλάους.....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 06 Νοέ 2019 16:58 »
Συνεχίζω να έχω την ίδια άσχημη εικόνα για τον Πίτου και ακόμη περισσότερο, μετά το ματς με τον Τέλη.
Ανύπαρκτος. Ελπίζω να αλλάξει σύντομα και να μη μας βγει νέος Κλάους.....

Και για καποιον λογο επαιζε πολυ πισω , με αποτελεσμα να αναλαμβανει να κανει ( ανεπιτυχως ) παιχνιδι ο Καρταλης !

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 07 Νοέ 2019 09:23 »
Αφού ρε παιδιά πρέπει να παίξει αυτός που έφεραν από την Γερμανία . Που έφερε ο ίδιος ο προπονητής.  Ένας ξέρει μπάλα έστω και αν είναι μεγάλος και τον χαραμίζει πισω

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 20 Ιαν 2020 21:20 »
" Αν είναι να κυλήσουν δάκρια, ας είναι δάκρια χαράς " "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω πάρει την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει πολλά πράγματα....πράγματα που δεν μπορούσα να ξεπεράσω.... , 1000 οι σκέψεις μέσα στο μυαλό μου. Οι απουσίες είναι πολλές, η μοναξιά ειναι μεγάλη οπως είναι και το κενώ που νιώθω από διάφορα. Έτσι δυστυχώς το κίνητρο στην προσωπική μου ζωή είναι στο 0. Θεωρώ πως και στο επαγγελματικό κομμάτι δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερο μεσα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκομαι και για αυτό τον λόγο πήρα μια τόσο δύσκολη απόφαση. Ηθελα να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη , στήριξη και της εμπειρίες που έζησα μαζί σας και για όλα όσα μου δείξατε σε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι σε κάθε συμπαίκτη να πετύχει κάθε στόχο στην προσωπική οπως και στην επαγγελματική του ζωή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους @pasgianninafc @arisfc_official @atromitosathinonfc #volosfc #iraklis_fc @sfc.seongnam @clubaunion που μου δώσατε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα σας το οποίο θα μου είναι τιμή για όλη μου ζωή
Στέλνω την αγάπη μου σε όλους.“
Pitu

#memories_never_die ❤
https://www.instagram.com/p/B7jU2BMAeUd/?utm_source=ig_embed

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 20 Ιαν 2020 21:45 »
Αλλη μια επιτυχημένη μεταγραφή στην ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 20 Ιαν 2020 21:47 »
Μοιαζει πολυ απογοητευμενος
Μην εχουμε τιποτα περιεργα κριμα θα ειναι
Ας ασχοληθει καποιος απο την ομαδα μηπως χρειαζεται ψυχολογικη στηριξη

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 21 Ιαν 2020 08:14 »
να πάνε όλα καλά στον άνθρωπο, όσο μπόρεσε βοήθησε

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 21 Ιαν 2020 14:17 »
Όπως τα περίμενα. Μηδέν προσφορά, η πιο "βαρβάτη" υποτίθεται μεταγραφή.....
Καλή του συνέχεια στην προσωπική του ζωή.

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 13:01 »
Ο Πίτου Γκαρσία στο Sportsioannina.gr

Στο Sportsioannina.gr , μίλησε ο Πίτου Γκαρσία.

Ο Αργεντίνος , τέως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα,  μοιράζεται μαζί μας την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του , τα μέτρα που έχουν παρθεί αλλά και θα είναι η επόμενη ημέρα μετά το ποδόσφαιρο.

"Εσείς είστε ακόμη σε καλή κατάσταση... Βλέπω από φίλους στα Social και σε Story να βγαίνουν για ποδήλατο και
τρέξιμο. Εδώ έχει απαγορευτεί.Μόνο η αστυνομία είναι στους δρόμους. Μόνο για φαρμακείο και Σούπερ Μάρκετ μπορείς να βγεις" , ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντίνου.

Για τις οδηγίες που έχουν λάβει τονίζει: "Τις ίδιες με την Ελλάδα. Πλένουμε τα χέρια , διατηρούμε απόσταση και δεν μπορούμε να κινούμαστε οικογενειακά αλλά ανα δύο άτομα."

Οσον αφορά την επόμενη ημέρα μετα το τέλος της Καραντίνας δήλωσε: Αναμφίβολλα θα είναι πολύ δύσκολα και θα επικρατεί ανασφάλεια. Ειδικά για την Ελλάδα η οποία στηρίζεται στον τουρισμό. Είναι άγνωστο πότε θα τελειώσει όλο αυτό και αν ο κόσμος.Σίγουρα θα επικρατεί και οικονομική ανασφάλεια. Δεν θα είναι ένα "κανονικό" καλοκαίρι...

Για το αν έχουν ανθρώπινες απώλειες είπε: Ευτυχώς όχι όπως οι υπόλοιπες χώρες. Ειμαστε περίπου στα επίπεδα της Ελλάδας. Και οι δύο χώρες πήραν νωρίς μέτρα και μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχουν αποτελέσματα.

Για το πως ζει τις πρώτες στιγμές εκτός ποδοσφαίρου τόνισε: "Σαν διακοπές...που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια. Χωρίς άγχος , σκέψεις και πολλά άλλα... Μου λείπει βέβαια ήδη η καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή , τα ταξίδια η παρέα με τους συμπαίκτες μου και γενικά ο τρόπος ζωής. Ακόμη βέβαια είναι νωρίς...

Οσον αφορά την επόμενη ημέρα μετά το ποδόσφαιρο τόνισε: "Ξεκίνησα τις διαδικασίες για προπονητική. Είναι δύο
χρόνια. Δεν το σκέφτομαι επαγγελματικά σε αυτή τη φάση αλλά σαν χόμπι."

Για το αν είχε προγραμαμματίσει το φινάλε της καριέρας του δήλωσε: " Οχι , το αντίθετο ομολογώ. Νιώθω καλά σωματικά και πιστεύω μπορούσα να αγωνιστώ 2-3 χρόνια ακόμη. Σιγά σιγά όμως άρχισα να χάνω το κίνητρο μου. Η ομάδα θεωρώ οτι πρέπει να βελτιωθεί στον οργανωτικό τομέα. Σε εγκαταστάσεις κυρίως... Το αξίζουν αυτά τα παιδιά αλλά και η ιστορία του συλλόγου και ο κόσμος του.Πρέπει να κάνει περισσότερα ο πρόεδρος σε αυτόν τον τομέα"

Για τους λόγους τους οποίους τον ώθησαν να κρεμάσει τα παπούτσια του είπε: "Δεν ήθελα να "καθίσω" πάνω σε ένα συμβόλαιο και να γίνω... τουρίστας. Θεωρούσα ότι δεν μπορούσα να δώσω όσα ήθελα οπότε πήρα μία δύσκολη απόφαση με κάθε σεβασμό στον καθένα που με βοήθησε και με στήριξε εντός του συλλόγου."

Για το πως θέλει να τον θυμούνται οι φίλοι του ΠΑΣ , παρά το σύντομο πέρασμά του τόνισε: " Προσπάθησα να δώσω το 100% όταν μου ζητήθηκε. Μακάρι να με θυμούνται ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή και σοβαρό άνθρωπο που έβαλε ένα λιθαράκι στην ιστορία του συλλόγου και στην επανάκαμψη του."

Για το αν είχε την καριέρα που ονειρεύτηκε δήλωσε: " Δεν έχω κανένα παράπονο... Έπαιξα στην ομάδα της πόλης μου και σε έναν ιστορικό σύλλογο οπως τον Ηρακλή. Μετά φόρεσα μια φανέλα ιστορική σαν του Αρη και ήμουν κομμάτι μίας ιστορικής στιγμής του Ατρομήτου με έναν τελικό κυπέλλου και 4 συνεχόμενες συμμετοχές σε Play off και Europa League. Είχα μία πανέμορφη εμπειρία στην Κορέα και πανηγύρισα δύο υποβιβασμούς με τον Βόλο. Στα 35 φόρεσα μία ακόμη ιστορική φανέλα , του ΠΑΣ Γιάννινα , και τον αφήνω στην πρώτη θέση και με διαφορά βαθμών. Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα γιατί ήρθε με δουλειά και αφοσίωση.

Συνέντευξη: Ακης Λιούτας
https://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/87870-2018-08-25-13-28-2321pitou

Πανηγυρισε και τους υποβιβασμους ο Πιτου :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 09 Απρ 2020 16:17 »
Δεν ξέρω ποιος έκανε το λάθος όμως.Ο Πίτου ή αυτός που έγραψε το κείμενο.
Δεν πρόλαβε να υποβιβαστεί ο Βόλος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 15 Σεπ 2020 17:52 »
Απορρίφθηκε η έφεση του Πίτου Γκαρσία κατά του ΠΑΣ Γιάννινα

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο Πίτου Γκαρσία κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και της Πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, που επίσης δικαίωνε την ΠΑΕ. Ο Αργεντίνος μέσος προσπάθησε να διεκδικήσει το ποσό του συμβολαίου του μετά την αποχώρησή του από την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, κάτι που δεν δέχτηκαν οι αρμόδιες επιτροπές.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 10:33 »
Παράθεση
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα: Αίτηση για αφαίρεση βαθμών από Αραμπατζή και Πίτου Γκαρσία

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχει να εξετάσει έξι ανοιχτές υποθέσεις, όπου παίκτες ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

Αναφορικά με τις ομάδες της Super League 1, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους με τους Αραμπατζή και Πίτου Γκαρσία αντίστοιχα, καθώς κι εκείνοι περιμένουν να ξοφληθούν από τις πρώην ομάδες τους.

Τρίκαλα, Αιγάλεω και ΟΦΙ οι άλλες ομάδες, που διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο.

Οι έξι υποθέσεις:

1. Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή JEAN WANGA κατά της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ .

2.Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή KWAME PELE FRIMPONG κατά της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ CITY 1931 .

3.Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΗΝΑ ΙΩΣΗΠΟΥ κατά της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ CITY 1931

4.Αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ κατά της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ .

5.Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΙGUEL SEBASTIAN GARCIA κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

6.Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗ κατά της ΠΑΕ ΟΦΙ 1970 .

Αφού απορρίφτηκε η έφεση, τι καινούργιο φρούτο είναι τούτο;  :-?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 17:15 »
Νέο δικαστήριο λογικά