Αποστολέας Θέμα: Αλέξανδρος Λώλης  (Αναγνώστηκε 10157 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αλέξανδρος Λώλης
« στις: Παρ 23 Αύγ 2019 18:49 »
Για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Γροσδάνης Παύλος, Λώλης Αλέξανδρος.
footballleague.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αλέξανδρος Λώλης
« Απάντηση #2 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 19:42 »
Προπονήσεις Εθνικής Κ18

Ο κ. Νίκος Κεχαγιάς κάλεσε στην Εθνική Κάτω των 18 ετών τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές για προπονήσεις στην Αθήνα 09-11/12/2019.

ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Χατζηγιαννάκης    Χρήστος   Παναθηναϊκός
Θεοχάρης   Γιώργος   ΑΕΚ
Μαρμαρίδης   Χρήστος   ΑΡΗΣ
Αβεντισιάν   Αβέντις   ΠΑΟΚ
Ρίζος   Ιωάννης   Ατρόμητος
Κώτσιος   Θανάσης   ΑΕΚ
Σιδεράς   Γιώργος   Παναθηναϊκός
Παπαδάκης   Μανώλης   ΟΦΗ
Παναγιώτου   Παναγιώτης   ΠΑΟΚ
Κατσικάς   Στέφανος   ΑΕΚ
Τσιπούρας   Δημήτρης   Ξάνθη
Καραμπέρης    Θωμάς   ΠΑΟΚ
Ντούλιας   Χαρίλαος   Παναιτωλικός
Κουτσάκης   Αναστάσιος   Πανιώνιος
Καρβούνης   Παύλος   Παναθηναϊκός
Κυριακίδης   Αλέξανδρος   Fortuna Dusseldorf
Μπελεβώνης   Χρήστος   Παναιτωλικός
Γρόσδης   Βασίλης   ΠΑΟΚ
Μιχόπουλος   Θανάσης   Αστέρας Τρίπολης
Κοσίδης   Μιχάλης   ΑΕΚ
Σάνι   Ρονάλντο   Ατρόμητος
Λώλης   Αλέξανδρος   ΠΑΣ Γιάννινα
epo.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 19:59 »
Ακομα τον Κεχαγια εχουν;Τα εχει κανει  ανω κατω στην εθνικη νεων θα επεπε να ειχε φυγει

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 13:22 »
«Καπαρωμένος» ο Αλέξανδρος Λώλης

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο ΠΑΣ Γιάννινα, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αλέξανδρος Λώλης.

Ο νεαρός, γεννηθείς το ’02, πήρε την ευκαιρία και την «άρπαξε» την πρώτη του συμμετοχή με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα μιλούν για παίκτη με μεγάλο ταλέντο και τεράστια προοπτική, ενώ διακριτικά μπαίνει στη βιτρίνα.

Σύγχρονος box to box, :P με τον γιόκα Χριστοβασίλη να μην επιτρέπει σε κανέναν ατζέντη να τον αγγίξει!

https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-kaparomenos-o-alexandros-lolis/

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 15:29 »
Τι παιχταράς είσαι εσύ αγόρι μου; Θα σε μοσχοπουλήσει ο ΧΒ!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 21:08 »
Αποθέωσε Λώλη ο προπονητής του στην Κ15 Τάσος Ανθυμιάδης!

Τον 17χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρο Λώλη, αποθέωσε σε ανάρτησή του στο fb ο πρώην προπονητής του στην Κ15, Τάσος Ανθυμιάδης. Ήταν από τους ανθρώπους που είχε την πληροφορία πριν από 3,5 χρόνια για έναν αριστεροπόδαρο πιτσιρικά από την Ηγουμενίτσα που «μιλάει» στην μπάλα και πήγε ο ίδιος να τον δει για να αποκομίσει άποψη.

Τα υπόλοιπα λίγο-πολύ γνωστά, αφού ο Λώλης έλαμψε με την παρουσία του σε Κ15 και Κ17, το καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας και ήδη έχει πάρει και τις δύο πρώτες του συμμετοχές με Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας.

Δείτε την τρομερή ασίστ του Λώλη με την οποία «άδειασε» τρεις αντιπάλους και τπιο κάτω ο ποστάρισμα στο fb του κ. Ανθυμιάδη, ο οποίος δουλεύει πλέον στις υποδομές της Βέροιας, αλλά φρόντισε στα χρόνια που δούλεψε στον ΠΑΣ να αφήσει αρκετό έμψυχο υλικό προς αξιοποίηση πίσω του.

Δεν ανεβάζω ουτε κοινοποιώ σηνηθως γιατι
εχω μαθει μονο η δουλεια σε παει μπροστα και Οχι η φωτο και οι κοινοποιήσεις.αλλα αυτο το ποδοσφαιρικο παραμύθι θελω να το μοιραστώ, ξεκινησε στις αρχες μαιου 2016 στα γιαννενα παίρνοντας μια πληροφορια οτι στην ηγουμενιτσα υπαρχει ενας μάγος Αριστεροποδαρος τοτε ειχα την τυχη να συνεργαστώ με εναν εξαίρετο ανθρωπο και προπονητη τον ΛΑΖΑΡΟ ΣΕΜΟ ο οποιος ειχε δουλεψει στην ηγουμενιτσα και στον θεσπρωτο και ζητησα να μαθουμε και αλλες πληροφοριες και στις 12 μαιου μου ερχεται στο viber αυτο το μηνυμα δίνοντας μου το έναυσμα οτι πρεπει να παω ηγουμενιτσα να τον δω,λιγες μερες αργοτερα οταν σε ειδα να παιζεις σε ερωτεύτηκα απο το πρωτο κοντρολ και ξεκινησαν οι διαδικασίες για να σε φερω στα γιαννενα να πείσω τον διευθυντη των ακαδημιων και της παε οτι πρεπει να ερθει αυτο το παιδι οποσδηποτε.και σε μια κουβεντα στα γραφεια με τον κυριο αλεκο να μου λεει οτι αν δεν βγει τα εξοδα θα τα πληρωσω απο το μισθο μου( κανοντας πλακα παντα) αλλα η απαντηση μου ηταν οτι ειμαι διαθετιμενος να το κανω για σε πίστεψα απο το πρωτο κοντρολ που ειδα.την πρωτη μερα που φόρεσες τα ρουχα με τον ταυρο στο στηθος σου σε εκεινο το κοντέινερ με 8 μπαλες για προπονηση ειπα οτι αν με ακουσεις και με πιστέψεις οταν παιξεις μεσα στο Ζωσιμάδες θα με θυμηθεις και εγω θα βλεπω και θα Κλαιω απο χαρα μετα απο 3 χρονια με πολυ θυσία την πρωτη χρονια καθημερινά μονος σου να πηγαινοέρχεσαι ηγουμενιτσα -γιαννενα έπειτα να μενεις μονος σου στα γιαννενα ηρθε πριν λιγο καιρο η στιγμη και επαιξες στο Ζωσιμάδες και με θυμηθηκες και εγω δάκρυσα οπως δάκρυσα και σημερα που ξεκινάς βασικος στον ταυρο της καρδια σου το παραμύθι εχει συνεχεια και το ξερουμε και οι δυο γιατι ειναι ακομα η πρωτη σελιδα στο ποδοσφαιρικο σου βιβλιο αντρακι μου!!

Υ.Γ συγχαρητηρια στον κυριο ΓΙΑΝΝΙΚΗ που πιστεύει σε αυτα τα παιδια.
Υ.Γ αφιερωμένο στους πραγματικούς ήρωες....
super-fm.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 05 Ιαν 2020 21:10 »
Αν δουλέψει ο μικρός και είναι τυχερός θα κάνει μεγάλα πράγματα!

Το τόπι το ξέρει.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 11:03 »
Φοβερή η ασιστ χτές!
Μπραβο

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 11:41 »
Ας πέσουν οι τόνοι. Έχει πολύ δρόμο μπροστά. Το καλό γι' αυτόν είναι ότι αν έχει υγεία, η πορεία του θα εξαρτηθεί από το μυαλό του γιατί ταλέντο έχει. Ας έχει λοιπόν τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του. Σοβαρότητα, δουλειά και καλή εξωγηπεδικη ζωή.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 12:36 »
Ας δώσουμε τα εύσημα και στους ανθρώπους των Ακαδημιών, των Κ-19, Κ-17, Κ-15.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 12:53 »

Και μετά πως θα ανακυκλώνουν διάφοροι το παραμύθι που λέει ότι δεν γίνεται καθόλου δουλειά στις Ακαδημίες;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 13:24 »

Και μετά πως θα ανακυκλώνουν διάφοροι το παραμύθι που λέει ότι δεν γίνεται καθόλου δουλειά στις Ακαδημίες;
Μην χάσεις ευκαιρία να λιβανίσεις.Προβλήματα υπάρχουν και είναι πολλά.Άντε να πούμε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 13:33 »

Δουλειά στις Ακαδημίες γίνεται. Αλλά το κακό είναι ότι ο ΧΒ, όταν ένας παίχτης του βγει καλός σπεύδει να τον πουλήσει.

Η τον κρατάς ή αν θες να τον πουλήσεις τον αφήνεις να παίξει σε 2 χρόνια προσφέρει αγωνιστικά και κάνει και καλύτερο deal.

Ο ΧΒ πουλάει όσο-όσο γιατί φοβάται το ρίσκο π.χ. τραυματισμό παίχτη. Έτσι όμως δεν χτίζεις ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 13:40 »
Λαμία όχι ακριβώς.Λέμε για τις υπέροχες εγκαταστάσεις που δεν έχουμε,το ελλιπές τεχνικό τιμ που έχουμε και μετά πάμε σε πιο σύνθετα πράγματα με μανατζεριλίκια κτλ.Αλλά ας ρίξουμε στάχτη περί ότι δεν γίνεται δουλειά κτλ κτλ.Τα ίδια κάνει και το αρχιαφεντικό στις συνεντεύξεις.
Πέρυσι ο τσιφούτης δεν έστειλε την ομάδα να παίξει για να μην ξεχνιόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 15:26 »

Και που γίνεται δουλειά τι να το κάνω?
Για να τα τσεπωνει ο πρόεδρος σου γίνονται όλα.

Βγάλαμε τόσους παίχτες και δεν κράτησε κανέναν τους πούλησε όλους.
Και τα λεφτά από τις πωλήσεις άφαντα.
Ξεπληρώσουν ένα τεχνητό χρέος.

Άμα ψάχνεις παραμύθια δες τα γραπτά σου και αυτά που λέει ο πρόεδρος σου.

Δεν έστειλαν την ομάδα να παίξει σε επίσημο αγώνα για οικονομικούς λόγους όπως θυμίζει ο Φον ακριβώς από πάνω.
Αυτοί είναι που αγαπάνε το σύλλογο?
Την τσέπη του αγαπαει.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 17:04 »

Μην χάσεις ευκαιρία να λιβανίσεις.Προβλήματα υπάρχουν και είναι πολλά.Άντε να πούμε.

Το να μη μηδενίζει καποιος, δε συνιστά λιβάνισμα. Το να μηδενίζει, συνιστά βέβαια κάποια πράγματα. Όχι κολακευτικά.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 17:11 »

Άμα ψάχνεις παραμύθια δες τα γραπτά σου
Πολλές φορές έχω προκαλέσει να παραθέτει όποιος θέλει τα σχόλιά μου. Για να δούμε πόσο ισχύουν τα περί παραμυθιών κτλ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 17:13 »
Το να μη μηδενίζει καποιος, δε συνιστά λιβάνισμα. Το να μηδενίζει, συνιστά βέβαια κάποια πράγματα. Όχι κολακευτικά.
Το να λες ψέματα περί μηδενισμού και ότι δεν γίνεται δουλειά ενώ αυτά που κατακεραυνώνονται είναι οι ελλείψεις που υπάρχουν στις υποδομές,εγκαταστάσεις κτλ.
Ξεφτίλα.Που να νιώσεις εσύ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 17:37 »
Το να λες ψέματα περί μηδενισμού και ότι δεν γίνεται δουλειά ενώ αυτά που κατακεραυνώνονται είναι οι ελλείψεις που υπάρχουν στις υποδομές,εγκαταστάσεις κτλ.
Ξεφτίλα.Που να νιώσεις εσύ.

Αφου παραθέσεις κάποιον ορισμό του "λιβανίζω" υπέδειξε πού ακριβώς υπάρχει λιβάνισμα στο ερώτημα που έκανα στον ΛΑΜΙΑ FANS. Και ποια η πρεμούρα σου να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Μιας και περί ψεμάτων ο λόγος.

Οι ποδοσφαιριστές που αναδεικνύονται, δε φυτρώνουν. Αναδεικνυονται επειδή κάποιοι δούλεψαν.
Σε δύσκολες συνθήκες; Σε δύσκολες.
Με προβλήματα; Με προβλήματα.
Γίνεται όμως δουλειά; Γίνεται.
Πονατε κάποιοι; Μα φυσικά και πονατε.
Γι' αυτό και χάνετε τη ψυχραιμία σας και κάνετε συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 17:46 »
Παράθεση
Αφου παραθέσεις κάποιον ορισμό του "λιβανίζω" υπέδειξε πού ακριβώς υπάρχει λιβάνισμα στο ερώτημα που έκανα στον ΛΑΜΙΑ FANS. Και ποια η πρεμούρα σου να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Αυτό που κάνεις στο φόρουμ για τον Χβ.Δεν χρειάζεται κάποιος ορισμός.Στον ορισμό έχει εσένα.

Παράθεση

Οι ποδοσφαιριστές που αναδεικνύονται, δε φυτρώνουν. Αναδεικνυονται επειδή κάποιοι δούλεψαν.
Δεν τέθηκε ποτέ θέμα περί δουλειάς.Άλλα θέματα έχουν τεθεί.Το ότι εσύ θέλεις να ρίξεις το βάρος αλλού είναι άλλο θέμα.
Τώρα περί πόνου το ίδιο μπορώ να πω για σένα και περί Χβ.Τρομερό επιχείρημα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 17:58 »
Παράθεση
Αυτό που κάνεις στο φόρουμ για τον Χβ.Δεν χρειάζεται κάποιος ορισμός.Στον ορισμό έχει εσένα.

Παράθεση

Δεν τέθηκε ποτέ θέμα περί δουλειάς.Άλλα θέματα έχουν τεθεί.Το ότι εσύ θέλεις να ρίξεις το βάρος αλλού είναι άλλο θέμα.
Τώρα περί πόνου το ίδιο μπορώ να πω για σένα και περί Χβ.Τρομερό επιχείρημα.

Όποιος έχει μάτια λοιπόν βλέπει σε ποιο σχόλιο έσπευσε να αναφέρεις λιβανιστηρι. Σε σχόλιο που δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιος επιθετικός προσδιορισμός, ούτε υπήρξε αναφορά σε ΧΒ.

Προφανείς οι λόγοι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 06 Ιαν 2020 18:11 »
Όποιος έχει μάτια και βλέπει,βλέπει όλο το φόρουμ.

Ο Χβ για τους κακούς φιλάθλους λέει που δεν τον στηρίζουν.Εδώ επίσης είμαστε οι κακοί που λέμε ότι δεν γίνεται δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 03 Σεπ 2020 01:10 »

Ο Αλέξανδρος Λώλης στο Sportsioannina.gr

Πρόκειται για ένα από τα...next big thing του ΠΑΣ Γιάννινα... Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λώλη ο οποίος μας συστήθηκε κατά την περσινή σεζόν και φέτος ετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

o νεαρός άσος του ΠΑΣ "ανακρίνεται" από το Sportsioannina.gr λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Σουπερ Λιγκ.

Συνέντευξη: Ακης Λιούτας

- Αλέξανδρε σε μερικές ημέρες η Σούπερ λιγκ θα βρεθεί στην... αφετηρία και μαζί της και οι παραστάσεις σου στην μεγάλη κατηγορία. Πώς αισθάνεσαι;

Aναμφίβολα ανυπομονώ... Επιστρέψαμε εκει όπου ανήκουμε ύστερα από μία δύσκολη χρονιά. Θα αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι ύστερα από έξι μήνες και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Σούπερ Λιγκ και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή.

- Κατά την περσινή χρονιά ειχες δηλώσει σε συνέντευξη τύπου ότι δεν σε αγχωνει το... βάρος της φανέλας . Το αντίθετο μάλιστα...

Ειναι γεγονός ότι ειχα είχα δηλώσει μετά το ντεμπούτο μου. Ισχύει ακόμη το ίδιο συναίσθημα παρότι φέτος θα αγωνιζόμαστε στην Σούπερ Λιγκ 1 και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες.

- Παράλληλα τόνισες ότι το πρώτο βήμα ήταν να υπογράψεις επαγγελματικό συμβόλαιο και να καταγράψεις την πρώτη σου συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία. Το επόμενο πιο θα είναι...;

Είναι γεγονός και είμαι χαρούμενος που επιτεύχθηκε. Στόχος είναι να προσπαθώ καθημερινά να πείσω το τεχνικό τιμ ότι και την τρέχουσα σεζόν , μπορώ να αντεπεξέλθω και να έχω ενεργό ρόλο στο ρόστερ. Οτι μπορώ να δώσω το 100% από αυτά που μου ζητάνε και να βελτιώνομαι καθημερινά.

Ίσως να καθιερωθείς και στις εθνικές ομάδες ; Η αρχή έγινε κατά την περσινή χρονιά όπου κληθηκες στην Εθνική Νέων.

Αναμφίβολα ειναι σημαντικό γεγονός αλλά δεν θέλω να προτρέχω. Οι επιλογές έρχονται μέσω των καλών εμφανίσεων με τις ομάδες και ως εκ τούτου είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά που μου ζητάει το τεχνικό τιμ ώστε να βελτιωθώ . Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΣ και στην προσπάθεια όπου πρέπει να καταβάλω καθημερινά.

- Σίγουρα ως τώρα θα έχεις ακούσει άπειρες συμβουλές. Ποια είναι αυτή που έχεις συγκρατήσει περισσότερο και από ποιο άτομο;

Η αλήθεια είναι αυτή , ότι έχω δεχτεί πολλές συμβουλές. Η κυριότερη είναι αυτή ου άκουσα από τον προπονητή μου στην Κ15 , κ.Ανθυμιάδη και τον βοηθό προπονητή μας τον κ.Μπαδήμα. Να έχω σκυμμένο το κεφάλι και να δουλεύω καθημερινά με πίστη στον εαυτό μου. Μέσω της σκληρής δουλειάς είναι στο χέρι μου να πετύχω τα όνειρα μου. Προσπαθώ καθημερινά να ακολουθώ στο έπακρο την συμβουλή τους.

- Ύστερα από αρκετά χρόνια ο ΠΑΣ προσπαθεί να "χτίσει" ένα νέο σύνολο και να δημιουργήσει ένα νέο κορμό ετών. Σε τι σημείο θεωρείς βρίσκεται η εν λόγω διαδικασία ;

Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό του. Αναμφίβολα ως ένα σημείο ήταν επιτακτικές λόγω του υποβιβασμού. Ωστόσο αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα κάτι "νέο" χτίζεται. Πλέον το ρ΄σοτερ απαρτίζεται από αρκετούς νέους παίκτες οι οποίοι δείχνουν ότι μπορούν να ανταπεξέρθουν και να αποτελέσουν το "αύριο" της ομάδας. Με μερικές ακόμη προσθήκες πιστεύω θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα κοιτάει κάθε ομάδα στα μάτια.

Μάλιστα το ρόστερ θα στελεχώνεται με αρκετούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής τα οποία αναμένεται να έχουν ενεργό ρόλο στο ρόστερ...

Είναι μία απο τις σημαντικές αλλαγές των τελευταίων ετών. Δίνεται ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αποδείξουν το ταλέντο τους και να αρπάξουν την ευκαιρία. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει θετικά αποτελέσματα και ο κόσμος να στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Καθημερινά μας δείχνουν ότι πιστεύουν σε εμάς και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο.

- Τι να περιμένουμε από τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα ;

Δεν θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό η νοοτροπία μας. Το τεχνικό επιτελείο μας έχει καλλιεργήσει το πνεύμα του νικητή και έτσι θα συνεχίσουμε. Έγιναν κάποιες ποιοτικές προσθήκες που θα μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στόχος είναι να ¨κυριαρχούμε" σε κάθε παιχνίδι με επιθετικό ποδόσφαιρο και να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Έτσι θα κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και όχι ο αντίπαλος.

Από τον Αλέξανδρο τι να περιμένουμε στην πρώτη παρουσία στα μεγάλα σαλόνια ;

Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω τις ικανότητες μου. Δεν μου αρέσουν και μεγάλα λόγια και αρκούμαι σε πράξεις. καθρέφτης είναι το γήπεδο και ως εκ τούτου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου.

- Πόσο σας έχει επηρεάσει η πανδημία στη σωστή προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς ;

Πλέον είναι μία κακή συνήθεια. Είναι αρκετά δύσκολο για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και ειδικά όταν δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Παρόλα αυτά κάνουμε υπομονή και δίνουμε καθημερινά το καλύτερο μας εαυτό ώστε η έναρξη της σεζόν να μας βρει έτοιμος και κατάλληλα προετοιμασμένους.

https://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/92761-sportsioannina-gr-photos

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 16:13 »
Στην Εθνική Ελπίδων ο Λώλης

Την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο έχει ο Λώλης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες με Τσεχία και Σκωτία.
sportsioannina.gr