Αποστολέας Θέμα: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ  (Αναγνώστηκε 18125 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 04 Φεβ 2010 15:44 »
Παράθεση
Την «τεσσάρα» επί του ΠΑΟΚ εύκολα την έκανε ανταλλαγή με «βαθμούς ή βαθμό» στην Καβάλα ο Νίκος Αναστόπουλος. Κι αυτό επειδή γνωρίζει πολύ καλά πως το εκστασιασμένο κοινό που τον χειροκροτούσε, όταν τον απέβαλε ο διαιτητής, αύριο-μεθαύριο θα του ρίχνει τον λίθο του αναθέματος έτσι κι ο ΠΑΣ αποχαιρετήσει τη Σούπερ Λίγκα!

Μάλλον δεν γνωρίζεις καλά κυριε δημοσιογράφε του "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΑΣ! Δεν είμαστε ουτε παοκια ούτε γαυράκια ουτε βαζελάκια ΟΥΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ   :mono:

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 05 Φεβ 2010 09:22 »
Κατ' εμέ, το καλύτερο άρθρο ήταν το χτεσινό του Λεάνη:
Παράθεση
Από την αλήθεια στα αληθινά παραμύθια!
Mπαμπά, δεν μπορώ να κοιμηθώ…
- Κλείσε τα μάτια σου, σκέψου κάτι ωραίο και θα δεις ότι θα κοιμηθείς…
- Μπαμπά, δεν μου κολλάει ύπνος…
- Θα σου κολλήσει. Κλείσε τα μάτια σου…
Του Μιχάλη Λεάνη

- Ελα εδώ…
- Τι θες;
- Να έρθεις να μου πεις ένα παραμύθι να κοιμηθώ!
- Ωραία, λοιπόν. Σου έχω διηγηθεί την ιστορία με τις δύο μεγάλες ομάδες που η μοίρα τις έφερε αντιμέτωπες σε αγώνα νοκ άουτ για το Κύπελλο; Οποια κέρδιζε θα συνέχιζε μέχρι τον τελικό για να κατακτήσει την τεράστια κούπα από χρυσάφι, ενώ αυτή που θα  έχανε θα ήταν αναγκασμένη να πέσει στα παγωμένα νερά της λίμνης για να κάνει παρέα της κυρα-Φροσύνης.     
- Ποια είναι η κυρά-Φροσύνη, μπαμπά;
- Ασε, γιατί θα μπλέξουμε με τη Φροσύνη! Είναι από άλλο παραμύθι, αυτά που σε λίγο καιρό η γενιά σου θα αποκαλεί urban legends. Λοιπόν, από τη μία ο ΠΑΣ και από την άλλη ο ΠΑΟΚ. Η σύγκρουση των δύο γιγάντων, των δύο υπερφυσικών τεράτων, των δύο υπερδυνάμεων, του Γκοτζίλα και του Γαργαντούα, θα γινόταν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, «Οι Ζωσιμάδες», βέβαια. Αδελφοί Ζωσιμά! Ευεργέτες Ηπειρώτες από το χωριό Γραμμένο έξω από τα Ιωάννινα! Πολλά λεφτά. Οχι σαν τον Κοζώνη, γιέ μου, αλλά μιλάμε για παράδες.
- Μη λες Κοζώνη, μπαμπά, δεν με πιάνει ύπνος.
- Καλά, παιδί μου. Συνεχίζω. Ο ΠΑΣ είχε στην ενδεκάδα του τον Μπακαγιόκο, πιο γνωστό ως ξακουστό της ξηράς Ζακ Κουστό. Είχε επίσης τον Κούσα, τον κολλητό του Χόμπιτ στον «Αρχοντα των Δακτυλιδιών», τον αφέντη στο «Βουνό του Χαμού», Ανδράλα, και τον Ντιμπαλά, ιδιοκτήτη της Μέσης Γης και του Βόρειου Βόλου. Αλλά τα Γιάννινα, εκτός από παικταράδες, είχαν στον πάγκο ένα δαίμονα για προπονητή. Τον μόνο κόουτς ικανό να πιάσει νερό με απόχη, να φάει σούπα με πιρούνι και να μετατρέψει οποιαδήποτε κάρτα του διαιτητή σε πιστωτική με χαμηλό επιτόκιο. Τέτοιος μάγος ήταν ο Αναστόπουλος, γιε μου. Τα πάντα μπορούσε να μεταμορφώσει.
 - Ο Αναστόπουλος, μπαμπά;
- Ετσι όπως σου το λέω, έτσι όπως το ακούς. Λοιπόν, αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ. Ξέρεις για ποιον μιλάμε; Για την ομάδα που είχε να χάσει 8 ολόκληρες αγωνιστικές, μαζί με τις αργίες, που είχε διαλύσει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, που εσχάτως έχει πάντα αργία. Εκτός από αυτόν, διέλυσε στο διάβα του τον Ατρόμητο του Δώνη, τον Αστέρα Τρίπολης του Βλάχου, τον Ερμή του Πραξιτέλους, τον Λεβαδειακό του Κομπότη, τον Πανιώνιο του Τσακίρη με το κέφι του, τον Εργοτέλη, τη Λάρισα του Μαρίνου, όλους με 1-0 για να μην κάνει διακρίσεις. Η ομάδα που είχε στον πάγκο της για προπονητή ένα μάγο από την Πορτογαλία.
Πορτομάγο! Αυτόν που έφτασε την ομάδα δεύτερη στη βαθμολογία με τη χειρότερη επίθεση όλων των εποχών. Αυτόν που έκλεισε όλους τους αντιπάλους στην επίθεση και δεν τους άφηνε να φύγουν από εκεί, αν δεν δεχόταν ένα γκολ έστω και από καραμπόλα! Ενα σύστημα πρωτοποριακό που όλοι ζητούσαν να δουν από κοντά αλλά και να μελετήσουν.
Αυτά τα δύο βουνά, λοιπόν, ο ΠΑΣ και ο ΠΑΟΚ, συγκρούστηκαν γιατί το θέλησε η μοίρα. Αυτές οι δύο προπονητικές σχολές, οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές κουλτούρες, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους οριστικά. Το σύγχρονο με το επίκαιρο, το σύνθετο με το σύντομο. Το ρεαλιστικό με το ενθουσιώδες. Η τακτική με το σύστημα. Το δύο μέρες αξύριστο πρόσωπο με το ξυρισμένο κόντρα. Το στενό μεσάτο σακάκι με το φαρδύ καστόρινο. Κοιμήσου, αγόρι μου, και μη φοβάσαι αν θα ξυπνήσεις. Το παραμύθι δεν έχει τέλος!   

 Y.Γ. Άσε μας ρε Λέκκο, που όλη την βδομάδα ασχολιόσουν με το μπάσκετ του Ολυμπιακού και την ποδοσφαιρική ΑΕΚ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 08 Φεβ 2010 13:20 »
Για τους "στρατευμένους" ποδοσφαιριστές:

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_945.html
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 16 Φεβ 2010 03:26 »
γραφει πριν ουτε ενα μηνα ο φωτεινος παντογνωστης-δημοσιογραφος-οπαδος-φιλαθλος-φωστηρας striker




Παράθεση
Χρειάζεται βέβαια ηρεμία και από τον κόσμο που είναι καιρός πλέον να γεμίζει και τα πέταλα. Δέκα χρόνια έχει η ομάδα να δει την μεγάλη κατηγορία…δεν υπάρχει δικαιολογία για όσους ασχολούνται με τον ΠΑΣ αλλά δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, λέγοντας τα «δικά τους» σαν προφάσεις




ο ιδιος γραφει σημερα




Παράθεση
ας αφήσουν ήσυχους του φιλάθλους, αντιμετωπίζοντας τους όπως τους αξίζει και όχι με δηλώσεις «παραπόνου» , επιπέδου …«δεν κάνουν sold-out», λες και τα 5000 διαρκείας τα έχουν πολλές ΠΑΕ στην Ελλάδα.
 

ελα και βγαλε ακρη τωρα και να παρεις στα σοβαρα τα γραφομενα.


υγ.και κατι ασχετο....πως μπορει αραγε ενας ''δημοσιογραφος'' να αποκτησει σφαιρικη και πληρη αποψη για την εικονα μιας ομαδας και ενος αγωνα οταν απο το 75' λεπτο του αυγκεκριμενου αγωνα βρισκεται στη μπουτικ της ομαδας?και ποσο μαλλον οταν δηλωνει και οπαδος και λατρης και υπηρετης αυτης της ομαδας....ε?
και ασε το ''δημοσιογραφικο'' κομματι.δεν ειχε πονο σαν οπαδος της ομαδας να τη δει???
βρε μπας και εκανε αιφνιδιαστικη εφοδο στη μπουτικ για να βρει τα διαρκειας του πεταλου που τον κοροιδεψαν οτι υπαρχουν????λες?
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 19 Φεβ 2010 20:50 »
καποτε ελεγες κυριε φωτεινε παντογνωστη μας-φωστηρα μας............(δωσε λιγο βαση στα κοκκινα)


Παράθεση
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

κάποιοι αυτό δεν θέλουν να το καταλάβουν και επιμένουν !!! να δίνουν αγώνα ώστε η ΠΑΕ να βγάλει διαρκείας για το …πέταλο ε, αυτό είναι ένα ζητούμενο, εκτός κι αν το θέμα δεν είναι τα διαρκείας του πετάλου αλλά το ποιος τα πουλάει . Αυτό όμως ας επιτρέψουν στην διοίκηση να το αποφασίσει. Αυτή και μόνο αυτή.  

τωρα λες.............




Παράθεση
Σίγουρα ο πρόεδρος κάνει λάθη και κρίνεται το τελευταίο διάστημα συνεχώς γι αυτά. Όλοι του χρεώνουν αρνητικά, ας πούμε, την πώληση διπλών εισιτηρίων, την μη έγκαιρη απομάκρυνση του Παράσχου, αλλά ουσιαστικά, την μη όπως φαίνεται επιτακτική δυνάμωση της ομάδας τον Δεκέμβριο 

ποιος εισαι εσυ κυριος που θα πεις οτι εκανε λαθη????
τι δεν καταλαβες απο αυτο που εγραψες στην αρχη????
το λες ξεκαθαρα Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ


υγ.και κατι ασχετο.θελω να ενημερωσω μερικους οτι η χρόνια παραμονη τους μεσα σε μπουτικ ομαδας και ειδικα εν ωρα αγωνα της συγκεκριμενης ομαδας δεν τους κανει ''διοικηση'' ωστε να νομιζουν οτι μπορουν να κρινουν και να αποφασιζουν.ακομη κι αν ειναι οι μοναδικοι που ξερουν που βρισκονται τα διαρκειας του πεταλου.....οεο!!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 25 Φεβ 2010 14:05 »
Παράθεση
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010
Πάρτι με τα κρατικά αυτοκίνητα στο Νομό Ιωαννίνων!

Το μεγαλύτερο πάρτι με τα κρατικά αυτοκίνητα γίνεται σε Δήμους και Κοινότητες του Νομού Ιωαννίνων. Το… καλό παράδειγμα έδινε όλα αυτά τα χρόνια Κοινοτάρχης της περιοχής, ο οποίος χωρίς την κρατικό 4Χ4 δεν έκανε ούτε βήμα. Ενδεικτικό της κατάχρησης που κάνει ο ίδιος ως προς τη χρήση του αυτοκινήτου ήταν και η προ ημερών σκανδαλώδης απόφασή του να μεταφέρθεί με το κρατικό όχημα μέχρι την Καβάλα ...
προκειμενου να παρακολουθήσει τον αγών της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννενα!Ο αθεόφοβος μάλιστα, "φούλαρε" βενζινη το αυτοκινητο και τα έξοδα τα χρέωσε στην κοινότητα με ένα τιμολόγιο αξίας 83 ευρώ!!!Κρατικά οχήματα χρησιμοποιούν, αν και δεν το δικαιούνται, δύο συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Ιωαννιτών, ενώ χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου κάνουν και πολλοί ανώτεροι υπηρεσιακοί παράγοντες, παρότι δεν έχουν καν δικαίωμα να τα οδηγούν.Κοινό μυστικό στο Νομό Ιωαννίνων είναι ότι τα υψηλόβαθμα πολιτικά αλλά και υπηρεσιακά στελέχη χρησιμοποιούν τα κρατικά αυτοκίνητα και για τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους, για βραδινές εξόδους, ακόμη και για ταξίδια τους στην Αθήνα.
 

απο troktiko


για ποιον να λεει που πηγε εκδρομη με το τζιπακι το υπηρεσιακο????ποιος πηγαινει σε αγωνες?????ποιος εχει τζιπακι????τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια????
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Tsakali

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 65
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 18:02 »
το τηλεάστυ(αθήνα) έχει ξεθάψει τη χρονιά 93/94 και δείχνει τις φάσεις από όλα τα ματς!!
τσακάλι: (το) ους.[<τουρκ. cakal, ινδ.αρχής] είδος σαρκοφάγου ζώου|| άνθρωπος σκληροτράχηλος

και TOROS και LOCOS

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 18:29 »
Απιστευτα βιντεο..  πεiτε μου καποιος πως τα γραφει αυτα καπου..  :-?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 88
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 18:38 »
Τον Σαιτιώτη τον είδατε τι έχασε?
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 18:39 »
Προς ενημερωση
το συγκεκριμενο καναλι πραγματι εχει τα στιγμιοτυπα της β εθνικης της χρονιας 93-94(μουφ, μιλογιεβιτς, τζουμπα, μπελλα κλπ),εδω κ 1,5 χρονο περιπου τα μεταδιδει συνεχως.
Το αφιερωμα στον ΠΑΣ το εχω δει εγω τουλαχιστον 5 φορες απο το καναλι αυτο,δυστυχως η κακη τηλεοπτικη ληψη δεν ευνοει την εγγραφη απο μενα τουλαχιστον :(

Ωστοσο στο παλιο φορουμ εχει ανεβει σε λινκ για youtube αλλα κ  rapidshare.
Tελος καποιοι που το εχουν σε dvd ισως μελλοντικα κανουν κατι ωστε να παει σε οσον το δυνατον περισσοτερους πασολεδες ;)
να καποια στιγμιοτυπα απο το αφιερωμα αυτο...μεγαλες στιγμες ;)
ZDENKO MUF PAS GIANNINA 93/94 1.part
ZDENKO MUF PAS GIANNINA 93/94 2.part
YANNIS BELA PAS GIANNINA 93/94

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ...
ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Μάρ 2010 19:12 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 206
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 19:11 »
πω μακαρι καποιος να τα γραφει ειναι φοβερα!!! :P :mono:

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 19:24 »
Για να μην αδικησω κ τον Μπελα που τον στριμωξα πιο πανω ::)
YANNIS BELA PAS GIANNINA 93/94

Νομιζω πως για την σκατα ψυχολογια μας, μια χαρα μας εκατσε η επαναφορα στη μνημη μας αυτων των στιγμων.
Βεβαια οι μεγαλυτεροι κ παλιοτεροι στο φορουμ τα εχουν ξαναδει κ τα ξερουν,ωστοσο μια τονωση του ποδοσφαιρικου μας εγωισμου τη χρειαζομαστε.
Ενω σιγουρα υπαρχει κ νεος κοσμος που ισως δεν τα ξερει,αλλα κ οι επισκεπτες στο φορουμ μπορουν να γνωρισουν το μεγαλειο αυτης της ομαδας.
Ολοι να ειναι σιγουροι παντως  οτι ο ΠΑΣ εχει σκληρο πυρηνα σε λαικη βαση αλλα οι εριδες μας εχουν διασπασει,με αλλα λογια υπαρχουν πολλοι φανατικοι πασολεδες αλλα ειναι διασκορπισμενοι ή κ απογοητευμενοι...αυτο το ξερω σιγουρα.
Αποσπασματικα ωστοσο ως "ελευθεροι σκοπευτες" θα κανουμε οτι ειναι δυνατον ωστε να εξυψωνουμε την ιδεα που λεγεται ΠΑΣ,ειτε μεσω του να ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ειτε μεσω του αρχειου που μπορει να εχει ο καθενας κ να δημοσιευει μεσω του φορουμ.
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Μάρ 2010 19:30 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος TAYROS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 8
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #37 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 21:11 »
Καλησπερα σε ολους τους φιλους τους ΠΑΣ! Σημερα η εκπομπη μας εκανε να νιωσουμε σιγκηνηση για το παθος που εδειχναν οι παιχτες τοτε! Εναν φορ σαν τον ΜΟΥΦ να ειχαμε θα ειχαμε εξασφαλισει την παραμονη στη super league. Αυτη η ομαδα εχει μεγαλη ιστορια κ κοσμο που την αγαπαει πολυ! Ευχομαι μια μερα  να μας κανει περιφανους ολους τους ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ με τις επιτυχιες της, οπως παλια!!! Οι παιχτες να ματωνουν τη φανελα και να εχουν την ομαδα στην καρδια τους και οχι μονο το χρημα στην τσεπη!!! Οτι καλυτερο για φετος να εχουμε ως το τελος. :pas:

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 22:05 »
Παράθεση
ημερα η εκπομπη μας εκανε να νιωσουμε σιγκηνηση για το παθος που εδειχναν οι παιχτες τοτε

Άστο καλύτερα! Μιλάμε για τα πέτρινα χρόνια του ΠΑΣ! Αν έδειχναν το ίδιο πάθος και σήμερα θα ήμασταν στην Γ! Εξαιρώ τον ΜΟΥΦ, όντως παιχτάρα και με παθος, και κανα δυο ακόμη! Ενας κούκος δεν φέρνει όμως την άνοιξη!

Το συγκεκριμένο βιντεο το έχω δει 3 φορές! Όλο επανάληψη!


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 03 Μάι 2010 23:39 »
Ντύθηκε φανταράκι ο "Γιαννιώτης" πολίτης Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2010 08:30/gianninasports

http://gianninasports.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1146:-qq-&catid=10:super-leaugue&Itemid=10
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 13 Μάι 2011 02:04 »
Συνταξιδεύοντας τις προάλλες στο τρένο  Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη και συζητώντας,  με ένα  ειδικό - θεσμικό πρόσωπο (…) του ελληνικού ποδοσφαίρου  και γνώριμό μου από πέρσι,  μου είπε μια σειρά πραματάκια  σχετικά με τον Πας: που προφανώς με εξέπληξαν, όταν τα ακούς από το συγκεκριμένο ρολίστα.

Ο Χριστοβασίλης:  

Κύριος με τα όλα του, συγκροτημένος, άμεμπτος πρόεδρος και διαφανέστατα βιώσιμος επιχειρηματίας, που θα αφήσει σίγουρα, ιστορία και έργο στα Γιάννινα, αρκεί να τον βοηθήσουν, δηλαδή να του συμπαρασταθούν ηθικά και θεσμικά εκεί που γίνεται. Ήδη έδειξε όχι απλά πρόθεση, αλλά τολμηρό και στέρεο βήμα καθιέρωσης στη SL, όταν  οι  όμοιοί του – πρόεδροι της Β΄, αλλά και οι ήδη καθιερωμένοι παρακμάζουν οικονομικά, ηθικά σε κάποιες περιπτώσεις. Το παρήγορο είναι ότι, όλα δείχνουν ότι κάποιες κενοτόμες θεσμικές αλλαγές που θα προκύψουν άμεσα, θα μας εξασφαλίσουν από τη νέα σεζόν, καλύτερο πρωτάθλημα, στο αγωνιστικό κομμάτι σχετικά με τους κανόνες και τους εμπλεκόμενους, αλλά και στην κερκίδα.

Οι Γιαννιώτες - Ηπειρώτες:

Ποδοσφαιρικός κόσμος οι φίλαθλοι του Πας, που χαίρεσαι να τους βλέπεις και να τους ακούς. Την ξέρουν τη μπάλα καλά και έχουν ιστορική υπομονή και αγάπη για την ομάδα τους. Μοναδική έδρα όπου δεν ανησυχεί ποτέ κάποιος  για την κερκίδα και γυρίζει  το μάτι του ήσυχα  να δει  τη μπάλα. Και οι σύνδεσμοι, δηλαδή  όσο διακριτοί μπορεί να γίνονται στο γήπεδο, νομίζω ότι εσείς εκεί ένα είστε σχεδόν όλοι, αλλά με βάση τα διακριτικά και τα πανό, είναι σύνδεσμοι σοβαροί και πολιτισμένοι, με την πλάκα τους μέσα και έξω, επειδή σας βλέπω συχνά. Είναι γοητευτικό και μοναδικό το φαινόμενο αυτό στα Γιάννινα, όπου όλοι είναι Πας, αν όχι όλοι, 99,999% και στη Λάρισα σχεδόν, αν όχι έτσι, πουθενά αλλού δεν είναι όπως στα Γιάννινα ο κόσμος.

Αποδυτήρια:

Πέρα απ’ τη στενότητα των χώρων, επειδή θυμάμαι  και τα παλιά πριν 20ετίας περίπου δίπλα στην τότε σκεπαστή, άλλα τόσο επιτρέπουν οι χώροι αυτών των σταδίων. Το ευχάριστο είναι, ότι είναι χώροι καθαροί και περιποιημένοι, για όλους τους χρήστες, διαιτητές, παράγοντες, ασφαλώς παίχτες και φροντίδα – περίθαλψη, η δε συμπεριφορά όλων εκεί μέσα,  απ’ τον πρόεδρο, τους τεχνικούς, το προσωπικό ασφαλείς, μέχρι το φροντιστή, η συμπεριφορά τους δηλαδή και το ενδιαφέρον τους, να σε υποδεχτούν,  να σε οδηγήσουν στη θέση σου ή στα εκεί γραφεία των αποδυτήριων, ή να σου προσφέρουν ένα πρόχειρο γεύμα, ένα αναψυκτικό, καφέ, τι να σας πω; είναι συμπεριφορά  ανώτερη  από εκείνη του προσωπικού ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων και άνω. Αυτό είναι το βασικό για  έναν αγώνα, η κυκλοφορία και οι σχέσεις των διαγωνιζόμενων μέσα στα αποδυτήρια και η γενική αγωνιστική ατμόσφαιρα, γιατί έχουμε πάει παντού και σε παντός καιρού.

Γήπεδο:

Στο στάδιο Ιωαννίνων, ένα αρνητικό του είναι ο εγκλωβισμός του στο κέντρο και το άλλο είναι ότι είναι εθνικό στάδιο, δεν είναι της Παε ή του ακόμα και αυτού του Ερασιτέχνη, σε ότι θα αφορούσε αξιόλογες .παρεμβάσεις και ανάλογες δαπάνες,  Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι  η συγκεκριμένη Παε, η διοίκηση, θα είχε εφαρμόσει  πρώτα πρώτα κανόνες ασφαλείας, για καλό του του κόσμου της, κανόνες αγγλικού τύπου,  για τον περιορισμό παραβατικών συμπεριφορών, που σημειώνονται το πλείστον από  τους φιλοξενούμενους και  λίγο από παιδιά της απέναντι σκεπαστής που κατεβαίνουν κάποιες φορές, σπάνια βέβαια, αλλά το καθεστώς του σταδίου είναι τέτοιο που δε αφήνει περιθώρια για την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων. Κι ενώ άλλα σύγχρονα γήπεδα έχουν τις δικλείδες, δε το καταφέρνουν, πιστεύω ότι μόνο στα Γιάννινα θα είχε αποτέλεσμα, γιατί ο κόσμος είναι αλλιώς εκεί, είναι φίλαθλος και ποδοσφαιρικός κόσμος, όχι άμπαλος και εριστικός.
Καλώς κακώς, οι ομάδες με τα σύγχρονα γήπεδα, έχουν και ένα άτυπο μεν αλλά ουσιαστικό  επιπλέον κριτήριο σε σχάση με την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και αυτό το ίδιο περιβάλλον όταν υπάρχει, ανεβάζει την ποιότητα της ομάδας στο ανώτερο επίπεδο διάθεσης και απόδοσης. Τα Γιάννινα ως μεγάλη πόλη  και  ως αντιπροσωπευτική ομάδα της  μεγάλης και  παραγωγικής   και με ευοίωνες προοπτικές περιφέρειας Ηπείρου, δε θα έπρεπε ποτέ να βρίσκεται στη Β΄κατηγορία και νομίζω ότι έχει τελειώσει αυτή η θητεία, ένα γήπεδο όμως και ένα προπονητικό κέντρο θα ανέβαζε τον πήχη της Παε και κατά συνέπεια της ομάδας, σε όλο αυτό το ενεργητικό περιβάλλον των Ιωαννίνων.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 06 Ιούν 2011 16:22 »
Το γκολ του Σιαλμά υποψήφιο για κορυφαίο στην Ευρώπη. Αντίπαλος ο Μέσι και ο Ρούνι


http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/PASGiannina/326982.html

Η ψηφοφορία εδώ -> http://www.guardian.co.uk/football/blog/poll/2011/jun/06/european-goal-of-the-season-poll

(Τελειώνει σε 3 μέρες, στις 09-06)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Ιούν 2011 16:26 από mfbrinkmann »
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 18:22 »
                               

                                     Αφιέρωμα ΠΑΣ Γιάννινα by scholianos.blogspot.com


Δ ξερω αν εχει μπει αλλου, αλλα  πραγματικα αξιζει...Πολλα μπραβο...

 :mono: :mono:  ρε "βλασφημοι"....
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Αύγ 2011 18:25 από torosblasphemy »
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 491
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 18:28 »
Σημαντικό λάθος ότι έχουμε 15 συμμετοχές στην Α Εθνική, ενώ αυτή είναι η 17η.

Γενικά, φωτός λαού και ομάδας πήραν από τα οπαδικά sites, σε σχέση με τα άλλα ρεπορτάζ ομάδων που έδειχναν φάσεις αγώνων, στο δικό μας κυριάρχησε ο κόσμος, το ΜΟΝΟ δηλαδή που μένει στη συνείδηση των "αλλόθρησκων" όταν σκέφτονται ΠΑΣ. Και πρέπει να αλλάξει φέτος με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 10:39 »
Παιδιά παίζει να βρούμε το αφιέρωμα που έκανε πριν λίγες μέρες το novasports για τον ΠΑΣ;


Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 21:22 »
μονο να ξερετε οτι στο 18.20 να το κοψετε....εκτος κι αν θελετε να δειτε τον χβ να τρολαρει
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 21:53 »
Φιλιος Καχριμανης και αλλοι πολλοι. Οχι δεν θα παρω.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 23:00 »
Μια χαρά. ΟΚ, Αν ήταν ανεξάρτητη παραγωγή προφανως θα πηγαινε και στους azzura, στους ΑΡ κτλπ, αλλα ειπώθηκαν αυτά που πρέπει για τον σκοπό του ντοκιμαντέρ ''μια πόλη μια ομάδα η ομάδα μου''.
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Άρθρα, αφιερώματα κτλ σχετικά με τον ΠΑΣ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 23:08 »
Δεν υπηρχαν Azzurra οταν γυριστηκε.
Stile di vita