Αποστολέας Θέμα: Μπογδάνος!!!  (Αναγνώστηκε 15822 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπογδάνος!!!
« Απάντηση #125 στις: Τετ 16 Οκτ 2019 23:53 »
4 χρόνια κυβερνούσες κι έγραψα 2-3 μηνύματα μόνο και μόνο για να θυμίσω σε μερικούς το θέμα http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=302.0 το οποίο είναι κλειδωμένο...και όσο κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ούτε ένα μήνυμα, προφανώς τότε τα νέα μέτρα ήταν όλα με λίγο έλεος...δεν έγραψα ποτέ για να μην σας δώσω το δικαίωμα να μου πείτε ότι κάνω προπαγάνδα αντιπολίτευσης...αλλά είσαι τόσο αδύναμος να με αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα που βρίζεις και πετάς τσιτάτα και ταμπέλες για να βγεις από την δύσκολη θέση...τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση αρχίσατε και πάλι με την αντιπολιτευτική προπαγάνδα σας...
Εγώ κυβερνούσα;Πάει το καράβι έχει σαλπάρει.
Μηνύματα υπάρχουν πολλά.Τώρα βέβαια μας θυμήθηκες.Τα χρυσαύγουλα πήραν πούλο.Ο Βελόπουλος γελάει ο κόσμος.Ήρθε να κάνει δεξιά προπαγάνδα υπέρ νδ.Α ναι και η ομαδούλα σου στο ποδόσφαιρο,αυτή με τα πράσινα πούλο και εκεί.
Θυμήθηκε το pas.gr.Για να κάνει την προπαγάνδα του.Με 0,60 σε έχουν;
Στο μεταξύ κατηγορεί άλλους περί πολιτικής.

Αποσυνδεδεμένος Μολοσσός®©

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τετ 16 Οκτ 2019 23:58 »
δεν κατηγορώ άλλους...κοίτα στον καθρέφτη...είναι δύσκολο να συζητήσεις με έναν ακομμάτιστο...το καταλαβαίνω, αλλιώς σας μαθαίνουν στις παρατάξεις....
ΠΑΣ φανέλα και τσίπουρο Ζαμπέλα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 00:00 »
δεν κατηγορώ άλλους...κοίτα στον καθρέφτη...είναι δύσκολο να συζητήσεις με έναν ακομμάτιστο...το καταλαβαίνω, αλλιώς σας μαθαίνουν στις παρατάξεις....
Ακομμάτιστος και παρατάξεις....
Το λέει το μποτάκι που μπήκε ξεκάθαρα για πολιτική προπαγάνδα.Ο 0,60.

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 00:39 »
έχω πάνω από χίλια μηνύματα στο φόρουμ,αλλά τακτικές σαν κι αυτή
 όπου βρίζεις, μιλάς προκλητικά και επιθετικά κι έπειτα όταν έρχεται, φυσιολογικά, η απάντηση ξεκινάς την κοπτοραπτική, αναγκάζεις τον άλλον να απαντήσει στον ίδιο τόνο με το δικό σου, τότε του κάνεις αυτό που δείχνω στην φωτό και τον αποφεύγεις ανώδυνα...όπως έκανες και σήμερα...με αυτό  τον τρόπο είμαι ο 0,60 ενώ ξέρεις πόσα μηνύματα έχω εδώ μέσα...οι δικές μου ιδέες δεν είναι αντί κάτι...οι δικές σου όμως έχουν λόγο ύπαρξης όσο υπάρχει αυτό το κάτι..κι επειδή δεν υπάρχει, το φαντάζεσαι ή και το φτιάχνεις για να έχουν λόγο ύπαρξης οι ιδεολογίες σου...αντιφά χωρίς φα δεν υφίσταται..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 07:17 »
Εκτός από μποτάκι που μπαίνει για πολιτική προπαγάνδα έχουμε και λέμε...

Ρατσισμός βλέπω και παρακάτω...Στα μηνύματα σου βλέπουμε θέματα για τον Λίλα.Ενώ ακόμα και στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα,βγήκες να μιλήσεις πάλι εναντίον προσφύγων.Είναι που σε αδικούμε...

1000 μηνύματα από που τα βρήκες;;;Με διπλά προφίλ;;;Μπαναρίστηκε και άλλο προφίλ;;;Γιατί άραγε;;;Μάντεψε...Μάλλον δεν ήμουν εγώ που σε μπάναρε...Σε παρεξηγούνε όλοι...Όχι δεν φταίνε οι ιδέες σου....Ξέρεις τα διπλά προφίλ είναι για Μπαν...

Οι ιδέες σου δεν είναι αντί.Είναι απλά σκατά για τον βόθρο.Εκεί ανήκουν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 08:40 »
Δεν είναι επιστήμη, αλλά δεν είπα ότι είναι και απλό. Χρειάζονται γνώσεις που ένας βλαξ δεν έχει, γιατί αυτός λειτουργεί με προκατάληψη και παραλογισμό. Με λίγα λόγια συμπεριφέρεται με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ρατσισμό.
'Ορισμένοι' που λένε για λαθρομετανάστες δεν λένε ότι 'φταίνε για όλα', απλά λένε ότι δεν είναι πρόσφυγες και δεν θα πρέπει να έχουν ανάλογη αντιμετώπιση.
Αυτά πάνε πακέτο με πνιγμούς,με πήραν τα ρίσκα τους και αμέτρητα άλλα απάνθρωπα.Όσο και να θέλει να κρυφτεί κάποιος αργά ή γρήγορα σκατάνθρωπος καταλήγει.

Εσύ έχεις πάει τη βλακεία σε άλλο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να λες ότι πήραν τα ρίσκα τους ειδικά όταν λες ότι δεν σου αρέσει; Αυτοί που αυτοκτόνησαν λόγω κρίσης είναι παιδιά κατώτερου θεού και δεν ασχολήθηκες καν μαζί τους;
Παράθεση
Φυσικά και δεν μου αρέσει να πνίγονται οι άνθρωποι. Μόνοι τους όμως παίρνουν τα ρίσκα. Όσοι από αυτούς που έρχονται εδώ δεν είναι αληθινοί πρόσφυγες όμως, πρέπει να τους γυρνάμε πίσω γιατί είναι λαθρομετανάστες. Απορώ αν δείχνεις την ίδια ευαισθησία με όλους τους απαγχονισμένους λόγω κρίσης.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 08:47 »
4 χρόνια κυβερνούσες κι έγραψα 2-3 μηνύματα μόνο και μόνο για να θυμίσω σε μερικούς το θέμα http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=302.0 το οποίο είναι κλειδωμένο...και όσο κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ούτε ένα μήνυμα, προφανώς τότε τα νέα μέτρα ήταν όλα με λίγο έλεος...δεν έγραψα ποτέ για να μην σας δώσω το δικαίωμα να μου πείτε ότι κάνω προπαγάνδα αντιπολίτευσης...αλλά είσαι τόσο αδύναμος να με αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα που βρίζεις και πετάς τσιτάτα και ταμπέλες για να βγεις από την δύσκολη θέση...τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση αρχίσατε και πάλι με την αντιπολιτευτική προπαγάνδα σας...

Εδώ κρύβεται μια αλήθεια: στις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης ΝΔ έχουμε άπειρα τόπικ και μηνύματα 'αντιπολίτευσης'. Τόσα πολλά που δεν είδαμε στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα. Αυτό λογικά οφείλεται στους εξής λόγους (ή συνδυασμό):
α) ο χοντρός φταίει
β) ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε όλα καλά
γ) οι αριστεροί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχασαν με τόση διαφορά στις εκλογές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 17:03 »
Δεν είναι επιστήμη, αλλά δεν είπα ότι είναι και απλό. Χρειάζονται γνώσεις που ένας βλαξ δεν έχει, γιατί αυτός λειτουργεί με προκατάληψη και παραλογισμό. Με λίγα λόγια συμπεριφέρεται με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ρατσισμό.
'Ορισμένοι' που λένε για λαθρομετανάστες δεν λένε ότι 'φταίνε για όλα', απλά λένε ότι δεν είναι πρόσφυγες και δεν θα πρέπει να έχουν ανάλογη αντιμετώπιση.
Αυτά πάνε πακέτο με πνιγμούς,με πήραν τα ρίσκα τους και αμέτρητα άλλα απάνθρωπα.Όσο και να θέλει να κρυφτεί κάποιος αργά ή γρήγορα σκατάνθρωπος καταλήγει.

Εσύ έχεις πάει τη βλακεία σε άλλο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να λες ότι πήραν τα ρίσκα τους ειδικά όταν λες ότι δεν σου αρέσει; Αυτοί που αυτοκτόνησαν λόγω κρίσης είναι παιδιά κατώτερου θεού και δεν ασχολήθηκες καν μαζί τους;
Παράθεση
Φυσικά και δεν μου αρέσει να πνίγονται οι άνθρωποι. Μόνοι τους όμως παίρνουν τα ρίσκα. Όσοι από αυτούς που έρχονται εδώ δεν είναι αληθινοί πρόσφυγες όμως, πρέπει να τους γυρνάμε πίσω γιατί είναι λαθρομετανάστες. Απορώ αν δείχνεις την ίδια ευαισθησία με όλους τους απαγχονισμένους λόγω κρίσης.
Καλύτερα βλάκας παρά ρατσιστής.Από που προκύπτει ότι όσοι αυτοκτόνησαν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού;Προς το παρόν η δική σου πλευρά είναι που δεν βλέπει κάθε άνθρωπο το ίδιο και μιλάει για ρίσκα που πήραν.Εγώ υποστηρίζω ότι όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη είναι το ίδιο.Έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα στην ζωή.Αυτοί που αυτοκτόνησαν,δεν αυτοκτόνησαν λόγω προσφύγων και μεταναστών.Αυτοκτόνησαν από την πραγματικότητα που έφεραν τα μνημόνια.Μάντεψε τώρα ποιοι έφεραν τα μνημόνια.Μπόνους hint δεν τα έφεραν ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες.

Εδώ κρύβεται μια αλήθεια: στις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης ΝΔ έχουμε άπειρα τόπικ και μηνύματα 'αντιπολίτευσης'. Τόσα πολλά που δεν είδαμε στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα. Αυτό λογικά οφείλεται στους εξής λόγους (ή συνδυασμό):
α) ο χοντρός φταίει
β) ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε όλα καλά
γ) οι αριστεροί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχασαν με τόση διαφορά στις εκλογές.
Υπάρχουν και άλλες εκδοχές.
Να ας πούμε ότι πολλές φορές διακόπηκε η πολιτική συζήτηση εξαιτίας τσακωμών.
Επίσης κριτική υπήρξε και για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το αν κάποιος θα άνοιγε συζήτηση και κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ,δεν μπορώ να κάνω κάτι.Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα θέματα του φόρουμ και ειδικά του ΠΑΣ.Δεν μπορώ να βάλω κάποιον να γράφει με το ζόρι.Ας πούμε τα νήματα του ΠΑΣ εκεί είναι για να σχολιαστεί το οτιδήποτε.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάτι φρέσκο σχετικά.Ο Κυριάκος και η οικογένεια του πάλι όχι.Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά,δεν του φταίω εγώ.

Επίσης οτιδήποτε ρατσιστικό εδώ δεν,όσο είμαι εγώ.
Επίσης άλλο λέω την γνώμη μου για κάποιο πολιτικό θέμα και άλλο φέρνω τον επίσημο τομέα προπαγάνδας του κόμματος.

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 17:07 »
Παράθεση
Αυτοί που αυτοκτόνησαν λόγω κρίσης είναι παιδιά κατώτερου θεού και δεν ασχολήθηκες καν μαζί τους;

με αυτούς δεν ασχολήθηκε το πιόνι γιατί ήταν Έλληνες...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 17:14 »
Παράθεση
Αυτοί που αυτοκτόνησαν λόγω κρίσης είναι παιδιά κατώτερου θεού και δεν ασχολήθηκες καν μαζί τους;

με αυτούς δεν ασχολήθηκε το πιόνι γιατί ήταν Έλληνες...
Ξέρεις οι άνθρωποι δεν ζουν μόνο μέσα σε ένα φόρουμ.Τι σου λέω τώρα.Επίσης εσύ δεν σχολίασες για τον ροζ ελέφαντα.Οπότε είσαι εναντίον του ροζ ελέφαντα.
Τρομερά επιχειρήματα.
Α ναι και το που σχολιάζω είναι δικό μου θέμα.Όχι δικό σου.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 17:44 »
Καλύτερα βλάκας παρά ρατσιστής.Από που προκύπτει ότι όσοι αυτοκτόνησαν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού;Προς το παρόν η δική σου πλευρά είναι που δεν βλέπει κάθε άνθρωπο το ίδιο και μιλάει για ρίσκα που πήραν.Εγώ υποστηρίζω ότι όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη είναι το ίδιο.Έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα στην ζωή.Αυτοί που αυτοκτόνησαν,δεν αυτοκτόνησαν λόγω προσφύγων και μεταναστών.Αυτοκτόνησαν από την πραγματικότητα που έφεραν τα μνημόνια.Μάντεψε τώρα ποιοι έφεραν τα μνημόνια.Μπόνους hint δεν τα έφεραν ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες.
Σωστά καλύτερα βλάκας παρά ρατσιστής αρκεί όντως να είναι ρατσιστής ο άλλος και όχι επειδή το λέει ο βλάκας που δεν έχει σωστή κρίση.
Τα ίδια δικαιώματα έχουμε στη ζωή φυσικά, αρκεί τα δικαιώματα αυτά να μην εμποδίζουν την άσκηση των δικαιωμάτων των άλλων.
Όντως, οι αυτοκτονίες δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά ανέβηκαν αρκετά κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
μπόνους: οι μετανάστες δεν συντέλεσαν στην αύξηση ανεργίας των Ελλήνων;

Υπάρχουν και άλλες εκδοχές.
Να ας πούμε ότι πολλές φορές διακόπηκε η πολιτική συζήτηση εξαιτίας τσακωμών.
Επίσης κριτική υπήρξε και για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το αν κάποιος θα άνοιγε συζήτηση και κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ,δεν μπορώ να κάνω κάτι.Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα θέματα του φόρουμ και ειδικά του ΠΑΣ.Δεν μπορώ να βάλω κάποιον να γράφει με το ζόρι.Ας πούμε τα νήματα του ΠΑΣ εκεί είναι για να σχολιαστεί το οτιδήποτε.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάτι φρέσκο σχετικά.Ο Κυριάκος και η οικογένεια του πάλι όχι.Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά,δεν του φταίω εγώ.

Δεν είπε κανείς να βάλεις κάποιον να γράψει με το ζόρι. Μια παρατήρση έκανα και προσπάθησα να αναλύσω τις εκδοχές.
Η 'φρεσκάδα' δεν αποτελεί εκδοχή. Ίσα ίσα κάτι καινούργιο συνήθως σχολιάζεται περισσότερο.
Απλά βλέποντας αυτά τα στατιστικά όποιος μπαίνει στο φόρουμ θα νομίζει ότι το pas.gr έχει αριστερή απόχρωση (που και να έχει δεν θα έπρεπε να το δείχνει ως σάιτ για τον ΠΑΣ).

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 17:53 »
εδώ μιλάμε για προσηλυτισμό και στρατολόγηση σε αθώους και άβγαλτους νέους,στην κερκίδα, εις το όνομα του ΠΑΣ...τι αποχρώσεις λες;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 18:01 »
Παράθεση
Σωστά καλύτερα βλάκας παρά ρατσιστής αρκεί όντως να είναι ρατσιστής ο άλλος και όχι επειδή το λέει ο βλάκας που δεν έχει σωστή κρίση.
Τα ίδια δικαιώματα έχουμε στη ζωή φυσικά, αρκεί τα δικαιώματα αυτά να μην εμποδίζουν την άσκηση των δικαιωμάτων των άλλων.
Όντως, οι αυτοκτονίες δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά ανέβηκαν αρκετά κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
μπόνους: οι μετανάστες δεν συντέλεσαν στην αύξηση ανεργίας των Ελλήνων;
Προς το παρόν δεν σε εμπόδισε κάποιος να ζεις αξιοπρεπώς.
Μπα ανέβηκαν κατά την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ;Περίεργο αλλά πιο πριν ήταν τα μαγκάλια αν θυμάμαι καλά.Α ναι για ακόμα μια φορά που το πας σε κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.Τυχαίο δεν νομίζω.
Όχι δεν συντέλεσαν στην αύξηση της ανεργίας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.Τα μνημόνια ξεκίνησαν πολύ πριν την προσφυγική κρίση.Το ότι έσκασαν οι διάφορες φούσκες που υπήρχαν και δημιουργήθηκε οικονομική κρίση,δεν φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.Τα κόκκινα δάνεια δεν τα έκαναν πρόσφυγες και μετανάστες.Τα χρηματιστήρια δεν τα έκαναν πρόσφυγες και μετανάστες.Τα χρέη των τραπεζών που τα χρηματοδότησε το ελληνικό κράτος δεν τα έκαναν πρόσφυγες και μετανάστες.Το ΔΝΤ δεν το έφεραν πρόσφυγες και μετανάστες.Α και να σου πω κάτι που το μαθαίνουν πλέον στα σχολεία.Ούτε καν στα πανεπιστήμια.Ο καπιταλισμός από καιρό σε καιρό δημιουργεί οικονομικές κρίσεις.Έτσι είναι το σύστημα του.Αρχίζουμε να λέμε σιγά σιγά για το ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φταίνε για τα προβλήματα μας.

Παράθεση
Δεν είπε κανείς να βάλεις κάποιον να γράψει με το ζόρι. Μια παρατήρση έκανα και προσπάθησα να αναλύσω τις εκδοχές.
Η 'φρεσκάδα' δεν αποτελεί εκδοχή. Ίσα ίσα κάτι καινούργιο συνήθως σχολιάζεται περισσότερο.
Απλά βλέποντας αυτά τα στατιστικά όποιος μπαίνει στο φόρουμ θα νομίζει ότι το pas.gr έχει αριστερή απόχρωση (που και να έχει δεν θα έπρεπε να το δείχνει ως σάιτ για τον ΠΑΣ).
Πριν κάνεις τις παρατηρήσεις σου,θα έπρεπε να σκεφτείς μήπως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι.
Φυσικά και αποτελεί.Σαν κάτι καινούριο είχε και περίοδος χάριτος και πολλά ακόμα.Συμβαίνει παντού.Όχι μόνο στην πολιτική.
Α ναι φτάνουμε και στο no politica.Ο γνωστός φερετζές.Εκτός από ΠΑΣολέδες είμαστε άνθρωποι που ζούμε σε μια κοινωνία.Αλληλεπιδράμε με αυτήν.Δημιουργούμε χαρακτήρα.Οπότε αυτό που είμαστε θα το παρουσιάσουμε και στο φόρουμ και οπουδήποτε.

εδώ μιλάμε για προσηλυτισμό και στρατολόγηση σε αθώους και άβγαλτους νέους,στην κερκίδα, εις το όνομα του ΠΑΣ...τι αποχρώσεις λες;
Προς το παρόν εσύ μπαίνεις μόνο και μόνο για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα.Το να είσαι εναντίον ρατσισμού,μισαλλοδοξίας,ξενοφοβίας,ρητορική μίσους,κάθε είδους διακρίσεων από άνθρωπο σε άνθρωπο,δεν είναι στρατολόγηση.Το no politica είναι γνωστός φερετζές.Μάντεψε από ποιους...

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 19:09 »
Παράθεση
Προς το παρόν εσύ μπαίνεις μόνο και μόνο για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα.Το να είσαι εναντίον ρατσισμού,μισαλλοδοξίας,ξενοφοβίας,ρητορική μίσους,κάθε είδους διακρίσεων από άνθρωπο σε άνθρωπο,δεν είναι στρατολόγηση.Το no politica είναι γνωστός φερετζές.Μάντεψε από ποιους...

πολιτική προπαγάνδα είναι θεμιτή σε μία δημοκρατία νομίζω...κομματική προπαγάνδα είναι κάτι άλλο...εγώ κάνω το πρώτο, εσύ το δεύτερο...απ΄όταν έγιναν μόδα αυτά«ρατσισμού,μισαλλοδοξίας,ξενοφοβίας,ρητορική μίσους» γέμισε ο τόπος από ζορό, ρομπέν των δασών και defenders of the earth....o κάθε τεμπέλης και ανεπρόκοπος βρήκε μια ευκαιρία να «προσφέρει» κάτι στην κοινωνία από το τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 19:20 »
Παράθεση

πολιτική προπαγάνδα είναι θεμιτή σε μία δημοκρατία νομίζω...κομματική προπαγάνδα είναι κάτι άλλο...εγώ κάνω το πρώτο, εσύ το δεύτερο...απ΄όταν έγιναν μόδα αυτά«ρατσισμού,μισαλλοδοξίας,ξενοφοβίας,ρητορική μίσους» γέμισε ο τόπος από ζορό, ρομπέν των δασών και defenders of the earth....o κάθε τεμπέλης και ανεπρόκοπος βρήκε μια ευκαιρία να «προσφέρει» κάτι στην κοινωνία από το τίποτα...
Από που προκύπτει ότι είναι θεμιτή;Η προπαγάνδα χρυσαύγουλων από πότε ας πούμε είναι θεμιτή;Φυσικά το παιχνίδι με τις λέξεις δεν βοηθάει.Μπήκες για ξεκάθαρους λόγους στο φόρουμ μετά από καιρό.Επίσης έκανες δεύτερο προφίλ.Μποτάκι του  0,60.
Ο κόσμος εξελίσσεται.Δεν έμεινε στην εποχή του Χαμουραμπί.Φυσικά πρέπει να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο αύριο.Αλλιώς θα είχαμε μείνει με το άπαρτχαίντ,την γυναίκα δούλα χωρίς δικαιώματα και πολλές ακόμα διακρίσεις που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν.
Επίσης ο μολοσσός γνωρίζει κάθε άνθρωπο που ζητάει έναν καλύτερο κόσμο και τους χαρακτηρίζει τεμπέληδες και ανεπρόκοπους.Να ας πούμε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ήταν ένας τεμπέλης και ανεπρόκοπος.Η Ρόζα Παρκς επίσης άλλη μια τεμπέλα και ανεπρόκοπη.Μόνο 2 παραδείγματα ανεπρόκοπων και τεμπέληδων που άλλαξαν τον κόσμο μας προς το καλύτερο.Βέβαια μπροστά στον μολοσσό τι να πούνε και αυτοί και πολλοί άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 19:25 »
Φυσικά και συντέλεσαν ως ένα βαθμό οι μετανάστες στην ανεργία. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες που πάνε οι μετανάστες ως φτηνά εργατικά χέρια.
Όλα τα άλλα που λες ισχύουν και αυτά.  Κανείς δεν είπε ότι δεν συντέλεσαν και οι άλλοι παράγοντες.

Ο Κυριάκος δεν έχει περίοδο χάριτος; Φρέσκος δεν είναι; Ή επειδή είναι ΝΔ θα πούμε ότι είναι παλιός; Αν είναι έτσι, κι ο Τσίπρας παλιός είναι από τα σπάργανα της ΚΝΕ άρα δεν έπρεπε να υπάρχει περίοδος χάριτος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 19:32 »
Φυσικά και συντέλεσαν ως ένα βαθμό οι μετανάστες στην ανεργία. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες που πάνε οι μετανάστες ως φτηνά εργατικά χέρια.
Όλα τα άλλα που λες ισχύουν και αυτά.  Κανείς δεν είπε ότι δεν συντέλεσαν και οι άλλοι παράγοντες.

Ο Κυριάκος δεν έχει περίοδο χάριτος; Φρέσκος δεν είναι; Ή επειδή είναι ΝΔ θα πούμε ότι είναι παλιός; Αν είναι έτσι, κι ο Τσίπρας παλιός είναι από τα σπάργανα της ΚΝΕ άρα δεν έπρεπε να υπάρχει περίοδος χάριτος.
Στις χώρες που πάνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες κάνουν τις δουλειές που δεν τις κάνει κανένας.Πολλά οικονομικά θαύματα βασίστηκαν στην εργασία προσφύγων και μεταναστών.Όπως είπαμε την ανεργία δεν την δημιούργησαν πρόσφυγες και μετανάστες αλλά η οικονομική κρίση,η οποία επίσης δεν προήλθε από πρόσφυγες και μετανάστες.Αλλά κάπως πρέπει να πούμε ότι φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για τα προβλήματα μας.

Όχι δεν έχει καμιά περίοδο χάριτος.Γιατί δεν είναι κάτι φρέσκο.Είναι κάτι μπαγιάτικο.Με μίζες,με υπουργεία και πολλά ακόμα.Το ελληνικό δημόσιο ζει την οικογένεια του για πάνω από έναν αιώνα.
Δεν θυμάμαι τον Τσίπρα κυβερνήσεις.Δεν θυμάμαι η ΚΝΕ να έγινε κυβέρνηση.

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 19:46 »
Παράθεση
Μπήκες για ξεκάθαρους λόγους στο φόρουμ μετά από καιρό.Επίσης έκανες δεύτερο προφίλ.Μποτάκι του  0,60.

να ρωτήσεις τον κύριο ΠΑΣΠΑ για το αν είμαι αυτός που λες ή κάτι άλλο...τουλάχιστον με εκείνον κάναμε κουβέντα με επιχειρήματα «τις περισσότερες φορές»...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 19:55 »
Παράθεση
Μπήκες για ξεκάθαρους λόγους στο φόρουμ μετά από καιρό.Επίσης έκανες δεύτερο προφίλ.Μποτάκι του  0,60.

να ρωτήσεις τον κύριο ΠΑΣΠΑ για το αν είμαι αυτός που λες ή κάτι άλλο...τουλάχιστον με εκείνον κάναμε κουβέντα με επιχειρήματα «τις περισσότερες φορές»...
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν.Εσύ μίλησες για 1000 μηνύματα στο φόρουμ,την στιγμή που έχεις γύρω στα 50 και τα οποία αυξήθηκαν τώρα που ήρθες.Η μόνη σου συμμετοχή είναι στα πολιτικά.Ενώ πριν δεν έμπαινες γιατί κυβερνούσα εγώ.Τώρα κυβερνάει άλλος και μπήκες.Α ναι η συμμετοχή σου σε θέματα ΠΑΣ είναι για τον Λίλα και φυσικά να μιλήσεις εναντίον προσφύγων την εποχή του φιλικού με την Μπαρτσελόνα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 19:58 »
Λυπάμαι αλλά πάλι κάνεις λάθος και στις δυο παραγράφους.
Κάποια από τα πολλά προβλήματά μας έχουν επιδεινωθεί από ελάχιστο έως σημαντικό βαθμό από τους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ κάποια νέα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί (καταλήψεις κτηρίων κλπ). Αν εθελοτυφλείς, πρόβλημά σου.

Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ. Αυτά που προσάπτεις περί υπουργείων, βολεμένων στο Δημόσιο, μίζες, κλπ, ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε τι περίοδο χάριτος λες;
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Οκτ 2019 20:11 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 20:10 »
Παράθεση
Λυπάμαι αλλά πάλι κάνεις λάθος και στις δυο παραγράφους.
Κάποια από τα πολλά προβλήματά μας έχουν επιδεινωθεί από ελάχιστο έως σημαντικό βαθμό από τους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ κάποια νέα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί (καταλήψεις κτηρίων κλπ). Αν εθελοτυφλείς, πρόβλημά σου.

Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ. Αυτά που προσάπτεις περί υπουργείων, βολεμένων στο Δημόσιο, μίζες, κλπ, ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε τι περίοδο χάριτος λες;
Κλασικά οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φταίνε για όλα.Το τρομερό επιχείρημα.Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε παρά μόνο σε ρατσιστές.Ναι αυτοί μονίμως έχουν πρόβλημα σε ότι είναι διαφορετικό.Τους φτωχοποίησαν τα μνημόνια αλλά φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
Θα μπορούσα και εγώ να πω ότι εσύ εθελοτυφλείς σκόπιμα.Γιατί απλά ξεχνάς όλους τους άλλους παράγοντες.Φυσικά η ΝΔ παίζει την πολιτική της ύπαρξη στο μεταναστευτικό.Για αυτό τώρα έχουμε εδώ τον μύθο να μας λέει τα άπαντα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.Γιατί αν πιάσουμε τα οικονομικά δεδομένα και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης θα κλάψουν μανούλες.Φυσικά είμαστε ακόμα στην αρχή.Οι μακεδονομάχοι πήραν ήδη τον πουλόπουλο.Νωρίς νωρίς.Θα έρθουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά και γρήγορα γρήγορα.

Εσύ μιλάς με όρους 2019.Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε το 2015.Επίσης όπως και να το κάνουμε τα προηγούμενα 40 χρόνια άλλοι κυβερνούσαν εναλλάξ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 20:12 »
Τροποποίησα κατά λάθος το μήνυμα σου αλλά δεν νομίζω να ξέφυγε κάτι από αυτά που έγραψες.

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 20:39 »
αφού διάβασες όλα τα μηνύματά μου, θα διάβασες και αυτό

Εκτός θέματος η απάντησή μου...είχα γράψει ένα ωραίο άρθρο κάποτε με τίτλο Η λέξη Απειρωτάν,ο Ταύρος και το στεφάνι βελανιδιάς...Δυστυχώς αφαιρέθηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα μηνύματά μου..το άρθρο έχει 20.000 θεάσεις και το έχω διαβάσει (αντιγραφή-επικόλληση) σε 2-3 ιστοχώρους...Κρίμα να μην υπάρχει σήμερα στον (καφενέ) του ΠΑΣ...

είναι και πρόσφατο...

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 20:42 »
Παράθεση
Οι μακεδονομάχοι πήραν ήδη τον πουλόπουλο.Νωρίς νωρίς.Θα έρθουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά και γρήγορα γρήγορα.

ακριβώς το αντίθετο έγινε, σας έλιωσαν οι «Μακεδονομάχοι»...και θα σας λιώνουν για πολλές δεκαετίες ακόμη...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Πεμ 17 Οκτ 2019 20:49 »
αφού διάβασες όλα τα μηνύματά μου, θα διάβασες και αυτό

Εκτός θέματος η απάντησή μου...είχα γράψει ένα ωραίο άρθρο κάποτε με τίτλο Η λέξη Απειρωτάν,ο Ταύρος και το στεφάνι βελανιδιάς...Δυστυχώς αφαιρέθηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα μηνύματά μου..το άρθρο έχει 20.000 θεάσεις και το έχω διαβάσει (αντιγραφή-επικόλληση) σε 2-3 ιστοχώρους...Κρίμα να μην υπάρχει σήμερα στον (καφενέ) του ΠΑΣ...

είναι και πρόσφατο...

Σου δόθηκε λινκ.Ένα ποστ δεν μπορεί να σβήσει τα σκατά που κουβαλάς.Ένα κασκόλ ίδιου χρώματος δεν σβήνει τα σκατά.

Παράθεση
Οι μακεδονομάχοι πήραν ήδη τον πουλόπουλο.Νωρίς νωρίς.Θα έρθουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά και γρήγορα γρήγορα.

ακριβώς το αντίθετο έγινε, σας έλιωσαν οι «Μακεδονομάχοι»...και θα σας λιώνουν για πολλές δεκαετίες ακόμη...
Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν μόνο.