Αποστολέας Θέμα: Μπογδάνος!!!  (Αναγνώστηκε 15796 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Μπογδάνος!!!
« στις: Δευ 16 Σεπ 2019 18:10 »
Καλά, δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά λέμε τώρα:

Παράθεση
...«Νοείται συνοριοφύλακας, που μόλις έχει σταματήσει παρανόμως εισερχόμενο στην ευρωπαϊκή επικράτεια, να αγκαλιάζεται μαζί του σε αναμνηστικές πόζες; Αυτό είναι το μήνυμα της FRONTEX; Ότι τα ευρωπαϊκά, δηλαδή εδώ τα ελληνικά, σύνορα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά;»

https://www.koutipandoras.gr/article/exallos-o-mpogdanos-me-synoriofylaka-poy-agkaliazei-diasothenta-prosfyga 
Ενώ κανονικά θα έπρεπε με ένα όπλο να τον σημαδεύει στο κεφάλι, ας πούμε?
Μήπως να του έριχνε κάνα βρωμόξυλο του πούστη να μάθει να μην πατάει σ' αυτά τα χώματα και να σέβεται τον... Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, ας πούμε?
Μήπως είμαι λίγο υπερβολικός και ίσως μια απλή κλωτσιά να πέσει στη θάλασσα να πνίγει (ΚΑΙ αυτός) θα ήταν λίγο πιό μπογδανικά ανθρώπινο, ας πούμε?

Μήπως οι πρόσφυγες δεν ταιριάζουν στα... γούστα της κωλόγριας που τα παίρνει από 10 μεριές, ας πούμε?
Παράθεση
...Παναγιωταρέα: Η νίκη της ΝΔ εξαφάνισε αμπέχονα και αφάνες - Δεν ντύνονται σα να πηγαίνουν λαϊκή
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.topontiki.gr/article/340086/panagiotarea-i-niki-tis-nd-exafanise-ampehona-kai-afanes-den-ntynontai-sa-na&ved=2ahUKEwj-9o6czNXkAhXMzaQKHc96CPQQFjADegQIBBAB&usg=AOvVaw17qmzfuytKZJO5RW-NFrRq

Αλλαγή κλίματος, όντως!
Αλλά έρχεται η ανάπτυξη για όλους (τους "Βαγγέληδες" αυτής της χώρας)...

Βάλτε κοστούμια, λέμε!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπογδάνος!!!
« Απάντηση #1 στις: Δευ 16 Σεπ 2019 19:38 »
https://youtu.be/v0dzhf7ggqM

Στην αναγέννηση μάθαμε τον ουμανισμό.Στο σήμερα ανακαλύπτουμε ξανά τον μισανθρωπισμό.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 16 Σεπ 2019 21:54 »
Έμαθα αυξήθηκαν οι πρόσφυγες στα Γιάννενα.
https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/ioanina/sta-kentra-filoxenias-tis-ipeiroy-prosfyges-apo-ti-moria/
Τα είχαν κάνει και γυαλιά καρφιά εκεί πριν μερικούς μήνες οι καημένοι.
Στοιβαγμένους τους έχουν πάλι; Φιλοξενήστε και κανέναν ρε παιδιά.
Δεν πειράζει που αρνούνται να ενσωματωθούν ως καλοί μουσουλμάνοι που είναι.
Κρίμα οι άνθρωποι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 16 Σεπ 2019 22:37 »
Μα αφού έχουμε πρωθυπουργό που προστατεύει τα θαλάσσια σύνορα.
Καλύτερα να φιλοξενείς ανθρώπους παρά μισάνθρωπους.

Α ναι να θυμηθούμε αμέτρητες ιστορίες ρατσισμού προς Έλληνες μέχρι και τα πρόσφατα χρόνια του μνημονίου.Να θυμηθούμε τον ρατσισμό προς τους Πόντιους.
Να θυμηθούμε τον ελληνάρα που κατέβηκε από το χωριό του και πως ήταν.Τώρα έγινε πρωτευουσιάνος μορφωμένος,δυτικός.Άλλαξε επίπεδο.
Στο μεταξύ ας φωνάξουμε όλοι μαζί greek freak ή να πανηγυρίσουμε κανένα μετάλλιο σε ολυμπιακούς αγώνες.
Ας μπούμε σε κανένα τάγμα εφόδου να τους κυνηγάμε.Να πάνε να πνιγούν στην τελική.Ας φτιάξουμε νέες Μανωλάδες.Νέα ολυμπιακά έργα με νεκρούς.

Εσείς οι άλλοι που δεν θέλετε θα πάρετε τους μισάνθρωπους στα σπίτια σας;Να κάνουμε ανταλλαγή.

Η ιστορία της πόλης μας είναι πολυπολιτισμική.Το τι έκαναν κάτι οπαδοί της καθαρότητας είναι γνωστό.Για την πόλη μας πάντα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 16 Σεπ 2019 22:46 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 00:14 »
Όντως καλύτερα να φιλοξενείς ανθρώπους παρά μισάνθρωπους σαν κι αυτούς.
Οι Ελληνάρες από τα χωριά τουλάχιστον δεν έχουν Μπαχά Μπαζί...

Υ.Γ. όσο για τον πρωθυπουργό, κοίτα κάτι επίσημα γραφήματα εδώ:
http://asylo.gov.gr/wp-content/uploads/2019/08/Greek_Asylum_Service_data_July_2019_gr.pdf
Εντύπωση μου κάνει το λοφάκι στο γράφημα από το 2015...

και κάτι άλλο: κοιτάτε πόσοι άντρες έρχονται σε σχέση με τις γυναίκες και πείτε με σιγουριά ότι δεν πρόκειται για 'ειρηνική' εισβολή.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 17 Σεπ 2019 00:20 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΜπογδανοΠλεύρης!!!
« Απάντηση #5 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 09:40 »

Παράθεση
“η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί!”.     

"Έτσι! Έτσι!",
και τα ασπόνδυλα από κάτω να χειροκροτούν τον... κομάντο!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 16:56 »

http://asylo.gov.gr/wp-content/uploads/2019/08/Greek_Asylum_Service_data_July_2019_gr.pdf

και κάτι άλλο: κοιτάτε πόσοι άντρες έρχονται σε σχέση με τις γυναίκες και πείτε με σιγουριά ότι δεν πρόκειται για 'ειρηνική' εισβολή.
Αυτοί έχουν μια δικαιολογία να είναι συντηρητικοί ή οπισθοδρομικοί από αυτό που παλεύουν να ξεφύγουν.Εσύ τι δικαιολογία έχεις;;;Μήπως αν πέρναγες τα ίδια θα ήσουν καλύτερος;;;
Γιατί όταν αποκλείεις παιδάκια από το σχολείο.Όταν βάζεις στο περιθώριο ανθρώπους αυτά συμβαίνουν.

Ξεχνάμε εύκολα το παρελθόν και ότι τα ίδια τραβάνε και Έλληνες.. Μέχρι και σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 17:21 »

Αυτοί έχουν μια δικαιολογία να είναι συντηρητικοί ή οπισθοδρομικοί από αυτό που παλεύουν να ξεφύγουν.Εσύ τι δικαιολογία έχεις;;;Μήπως αν πέρναγες τα ίδια θα ήσουν καλύτερος;;;
Γιατί όταν αποκλείεις παιδάκια από το σχολείο.Όταν βάζεις στο περιθώριο ανθρώπους αυτά συμβαίνουν.

Ξεχνάμε εύκολα το παρελθόν και ότι τα ίδια τραβάνε και Έλληνες.. Μέχρι και σήμερα.

Χαίρομαι που το πήγες επί προσωπικού γιατί με τις ερωτήσεις σου δείχνεις ότι έχεις άγνοια της διαφορετικής κατάστασης και νοοτροπίας Ελλήνων μεταναστών με αυτούς. Κι εμείς οπισθοδρομικοί είμασταν όταν μεταναστεύσαμε. Να σου πω λοιπόν συνοπτικά την εμπειρία μου ως μετανάστης σε πάνω από μια χώρα ακόμα και πρόσφατα το 2012 (αλλά και τις εμπειρίες συγγενών μου) και να τονίσω την πιο βασική διαφορά:
έκανα (όπως και όλοι οι Έλληνες στο παρελθόν) προσπάθεια για συνύπαρξη, αφομοίωση, INTEGRATION όπως το λένε αγγλιστί με τις τοπικές κοινωνίες. Οι περισσότεροι από αυτούς που είναι μουσουλμάνοι εν γένει αρνούνται να κάνουν INTEGRATION με ότι συνεπάγεται από αυτό, γιατί υπάρχει η αντίληψη εκατέρωθεν ότι το Ισλάμ και ο Δυτικός πολιτισμός είναι ασυμβίβαστα. Άρα χωρίς integration υπάρχει ένας διαχωρισμός στην κοινωνία.
Παιδάκια δεν αποκλείονται από το σχολείο απ' όσο ξέρω, εκτός κι αν βρίσκονται λαθραία στην χώρα. Μιας και ανέφερες παιδάκια, για το Μπαχά Μπαζί δεν μας είπες...
Υ.Γ. Δεν απάντησες όμως στις ερωτήσεις μου. Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν οι πρόσφυγες να έχουν αφήσει πίσω τόσες γυναίκες; Μήπως δεν διατρέχουν κίνδυνο και περνάνε καλά οι γυναίκες τους και μείνανε πίσω;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 17:37 »

Χαίρομαι που το πήγες επί προσωπικού γιατί με τις ερωτήσεις σου δείχνεις ότι έχεις άγνοια της διαφορετικής κατάστασης και νοοτροπίας Ελλήνων μεταναστών με αυτούς. Κι εμείς οπισθοδρομικοί είμασταν όταν μεταναστεύσαμε. Να σου πω λοιπόν συνοπτικά την εμπειρία μου ως μετανάστης σε πάνω από μια χώρα ακόμα και πρόσφατα το 2012 (αλλά και τις εμπειρίες συγγενών μου) και να τονίσω την πιο βασική διαφορά:
έκανα (όπως και όλοι οι Έλληνες στο παρελθόν) προσπάθεια για συνύπαρξη, αφομοίωση, INTEGRATION όπως το λένε αγγλιστί με τις τοπικές κοινωνίες. Οι περισσότεροι από αυτούς που είναι μουσουλμάνοι εν γένει αρνούνται να κάνουν INTEGRATION με ότι συνεπάγεται από αυτό, γιατί υπάρχει η αντίληψη εκατέρωθεν ότι το Ισλάμ και ο Δυτικός πολιτισμός είναι ασυμβίβαστα. Άρα χωρίς integration υπάρχει ένας διαχωρισμός στην κοινωνία.
Παιδάκια δεν αποκλείονται από το σχολείο απ' όσο ξέρω, εκτός κι αν βρίσκονται λαθραία στην χώρα. Μιας και ανέφερες παιδάκια, για το Μπαχά Μπαζί δεν μας είπες...
Υ.Γ. Δεν απάντησες όμως στις ερωτήσεις μου. Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν οι πρόσφυγες να έχουν αφήσει πίσω τόσες γυναίκες; Μήπως δεν διατρέχουν κίνδυνο και περνάνε καλά οι γυναίκες τους και μείνανε πίσω;
από που προκύπτει ότι αφκαν πίσω γυναίκες;οι ανάγκες σε μαίες κ γυναικολόγους είναι αυξημένες,κ ρίξε μια ματιά στις προσλήψεις των ΜΚΟ....ποιο κομμάτι κ σε τι ποσοστό του ισλάμ είναι φονταμενταλιστικο κ πόσο πιο οπισθοδρομικοι είναι οι μουσουλμάνοι από κάτι αμβροσιους κ "κυρία λουκα" του χριστιανισμού; πόσο λιγότερο οπισθοδρομικό είναι το Βατικανό κ ο προτεσταντισμός;ποια προοδευτική χριστιανική Δύση βομβαρδίζει εκεί κάτω τη μέση Ανατολή κ εξοπλίζει την όντως αντιδραστική Σαουδική Αραβία;Βελόπουλος , Μιχαλολιάκος, Μπογδάνος,τζημερος ,χριστιανοί δεν είναι;... δεν τους λες κ παράδειγμα εξέλιξης του ανθρώπινου είδους.... παραπονιέσαι για τους πρόσφυγες, αλλά για την Ε.Ε που έχει κάνει πουτανα τις χώρες τους απ'τη μια κ τους εγκλωβίζει εδώ απ την άλλη (Δουβλίνο 2), ξεχνάς να μιλήσεις....σου είπε κανείς να τους πάρεις σπίτι σου; όχι...ούτε η προηγούμενη κότα που κυβερνούσε κ θα έσκιζε τα μνημόνια,ούτε αυτή που σου πούλησε παραμύθι για τις Πρέσπες, δεν θα αμφισβητήσει τη συμφωνία του Δουβλίνου,κ οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να ζουν εξαθλιωμένοι στην Ελλάδα....κ για να το κλείνουμε...στη πυρκαγιά στο μάτι πριν ένα χρόνο,πέθαναν τόσοι άνθρωποι από το πανικό τους...θα είδες κ συ πόσο εύκολα παίρνει κανείς το παιδί του αγκαλιά,το βάζει σε μια βάρκα κ πάει στα χαμένα.... Σκέψου το.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 17:54 »
Εσύ κατάλαβες τι ρατσισμό ξερνάνε τα μηνύματα σου ή όχι και δεν χαίρομαι καθόλου για αυτό.
Για τον ίδιο ρατσισμό που έχουν βιώσει οι έλληνες έχεις καθόλου ιδέα;;Για τους έλληνες που έχουν την νοοτροπία του integration.
Από που και από ποιους προκύπτει το ασυμβίβαστο;Στην Αμερική που έχουν πάει όλες οι φυλές της γης δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο.Το ίδιο και στην Ευρώπη.Υπάρχουν μουσουλμάνοι εδώ και αιώνες.Η ίδια μας η πόλη είναι παράδειγμα και όχι μόνο.
Βεβαίως και αποκλείονται παιδάκια από το σχολείο.Το είδαμε και στην Ελλάδα με τους γονείς να μαθαίνουν τον ρατσισμό και το μίσος στα παιδιά τους.
Στους μετανάστες υπάρχουν και γυναίκες και παιδιά που πνίγονται σε θάλασσες και μαζεύουμε πτώματα στις ακτές.Πάντως και εδώ γκάστρωναν την γυναίκα και έφευγαν στα έρημα τα ξένα.
Το Μπαχά Μπαζί το αναφέρεις σαν επιχείρημα υπέρ σου;Από κάτι τέτοια πάνε να ξεφύγουν αλλά κάποιοι τους ρίχνουν στον βούρκο.Κάποιοι από την εδώ πλευρά.Πάντως και εμείς οι πολιτισμένοι κλέβουμε παιδάκια,νόμιμα πάντα.Είτε για να τα κάνουμε ποδοσφαιριστές,είτε μοντέλες.Το που καταλήγουν τα περισσότερα παιδιά...

Τα παραπάνω σχόλια τα κάνει ηπειρώτης,όντας ο ίδιος μετανάστης.Τι να υποθέσεις δηλαδή για ανθρώπους που δεν έχουν βγει από το χωριό τους.
Εκεί στα πανηγύρια που πάτε ορισμένοι,απορώ τι ακούτε και τι καταλαβαίνετε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 18:19 »
Παράθεση
από που προκύπτει ότι αφκαν πίσω γυναίκες
Δες το pdf που ανάρτησα. Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν είναι το θέμα μας καθώς αναλώνεσαι σε μειοψηφίες τύπου βελόπουλους κλπ και όχι την πλειοψηφία. Επίσης δεν έχω χρόνο να κάνω έκθεση για τους βομβαρδισμούς κλπ.  Μπορεί κάποιες χώρες να φταίνε για αυτό αλλά η Ελλάδα έχει το ελάχιστο μερίδιο ευθύνης και το μεγαλύτερο όμως φορτίο προσφύγων σε αναλογία με τον πληθυσμό της.

@φον, στην Αμερική οι φυλές που έχουν πάει είναι κυρίως χριστιανοί από λατινική αμερική. Συνεπώς άκυρος ο συλλογισμός σου.
Δεν υπάρχει ρατσισμός. Πήραμε τη λέξη και την κάναμε καραμέλα όταν κάτι δεν μας αρέσει βλέπω. Σου παραθέτω στοιχεία στο pdf και σου γράφω περί integration που έχουν γραφεί και άρθρα επ' αυτού. Οι πρόσφυγες κλπ, γιατί δεν έφεραν τις γυναίκες τους; Ο Έλληνας άφηνε τη γυναίκα πίσω αλλά δεν ήταν πρόσφυγας, ήταν μετανάστης.
Τέλος πάντων, σε αυτά που δεν θες να καταλάβεις σε βολεύει να βάλεις την ταμπέλα του ρατσισμού. Ξέρω κι εγώ να βάζω ταμπέλες: αφέλεια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 18:45 »
Παράθεση
Γίνονται ξαφνικά όλοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες μισάνθρωποι

Παράθεση
Παιδάκια δεν αποκλείονται από το σχολείο απ' όσο ξέρω, εκτός κι αν βρίσκονται λαθραία στην χώρα
Λαθραίοι.Εκφράσεις συγκεκριμένου χώρου και με μειωτικό τρόπο.

@φον, στην Αμερική οι φυλές που έχουν πάει είναι κυρίως χριστιανοί από λατινική αμερική. Συνεπώς άκυρος ο συλλογισμός σου.
Δεν υπάρχει ρατσισμός. Πήραμε τη λέξη και την κάναμε καραμέλα όταν κάτι δεν μας αρέσει βλέπω. Σου παραθέτω στοιχεία στο pdf και σου γράφω περί integration που έχουν γραφεί και άρθρα επ' αυτού. Οι πρόσφυγες κλπ, γιατί δεν έφεραν τις γυναίκες τους; Ο Έλληνας άφηνε τη γυναίκα πίσω αλλά δεν ήταν πρόσφυγας, ήταν μετανάστης.
Τέλος πάντων, σε αυτά που δεν θες να καταλάβεις σε βολεύει να βάλεις την ταμπέλα του ρατσισμού. Ξέρω κι εγώ να βάζω ταμπέλες: αφέλεια.
Κυρίως χριστιανοί από λατινική Αμερική;Εδώ μέχρι τσάινα τάουν έχουν.Να πούμε για Αφρική και πρώην σκλάβους;Κάθε καρυδιάς καρύδι έχει πάει.
Καθόλου καραμέλα...
Δεν απαντάς σε τίποτα.Ούτε σε δικά μου επιχειρήματα έχεις ουσιαστικό αντίλογο,ούτε σε αυτά του ράστα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 19:10 »
Εσύ ξεκίνησες για μισανθρώπους. Εγώ ξεκάθαρα αναφερόμουν σε αυτούς που κάνουν Μπαχά Μπαζί.
Το να παίρνεις προτάσεις εκτός περιεχομένου δείχνει κάτι.

Το λαθραία δεν είναι μειωτικό (επίσης δεν είναι επίθετο όπως το παρουσιάζεις!!). Υπάρχουν λαθρομετανάστες, δεν το ήξερες;

Όσο για την Αμερική εσύ μιλάς για αφρικανούς που ήρθαν τον προηγούμενο αιώνα;;;; lol!
Ή τους ασιάτες που επίσης έχουν καμιά εκατοστή χρόνια που ήρθαν.
Εγώ μιλάω για αυτούς που έρχονται και ο Τραμπ θέλει να φτιάξει τείχος, επειδή μιλάμε για εισροή προσφύγων αν δεν απατώμαι, ναι ή όχι;

Γενικά βλέπω να προσπαθείτε να στρίψετε αλλού την κουβέντα. Εγώ δεν ανοίγω τη συζήτηση σε όλα αυτά που θέλει ο ράστα λόγω έλλειψης χρόνου.
Περιμένω υπομονετικά σχόλιο για το pdf που ανέβασα που δείχνει πόσοι περισσότεροι άντρες πρόσφυγες ήρθαν.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 19:23 »
Καλα τωρα ασχολειστε με το τι λεει ο φασιστας ο μπογδανος?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 19:34 »
lol όντως είμαι εκτός θέματος γιατί δεν ασχολούμαι με αστεία πρόσωπα.
Εγώ απλά ήθελα να προσθέσω κάποια στοιχεία προς σκέψη και να τονίσω ότι δύσκολα ενσωματώνονται.
Τώρα γιατί κάποιοι θίγονται δεν ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 19:54 »
Εσύ ξεκίνησες για μισανθρώπους. Εγώ ξεκάθαρα αναφερόμουν σε αυτούς που κάνουν Μπαχά Μπαζί.
Το να παίρνεις προτάσεις εκτός περιεχομένου δείχνει κάτι.

Το λαθραία δεν είναι μειωτικό (επίσης δεν είναι επίθετο όπως το παρουσιάζεις!!). Υπάρχουν λαθρομετανάστες, δεν το ήξερες;

Όσο για την Αμερική εσύ μιλάς για αφρικανούς που ήρθαν τον προηγούμενο αιώνα;;;; lol!
Ή τους ασιάτες που επίσης έχουν καμιά εκατοστή χρόνια που ήρθαν.
Εγώ μιλάω για αυτούς που έρχονται και ο Τραμπ θέλει να φτιάξει τείχος, επειδή μιλάμε για εισροή προσφύγων αν δεν απατώμαι, ναι ή όχι;

Γενικά βλέπω να προσπαθείτε να στρίψετε αλλού την κουβέντα. Εγώ δεν ανοίγω τη συζήτηση σε όλα αυτά που θέλει ο ράστα λόγω έλλειψης χρόνου.
Περιμένω υπομονετικά σχόλιο για το pdf που ανέβασα που δείχνει πόσοι περισσότεροι άντρες πρόσφυγες ήρθαν.
Μισάνθρωπους που τους έχουμε δει πολύ καλά και το τι έκαναν και κάνουν.Εσύ μίλησες γενικά και όχι για το συγκεκριμένο έθιμο.Τα μηνύματα υπάρχουν άλλωστε και τα βλέπουν όλοι.
Φυσικά το λαθραίο και λαθρομετανάστες είναι υποτιμητικό.Για ανθρώπους μιλάμε και όχι για άψυχα πράγματα.
Η προσφυγιά και η μετανάστευση δεν ξεκίνησαν τώρα.Υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν.Φυσικά αυτά δεν τα ξεχνάμε γιατί έτσι μας συμφέρει.
Εγώ περιμένω να σχολιάσεις αυτά που έγραψα αλλά δεν βλέπω προκοπή.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 21:55 »
Μισάνθρωπους που τους έχουμε δει πολύ καλά και το τι έκαναν και κάνουν.Εσύ μίλησες γενικά και όχι για το συγκεκριμένο έθιμο.Τα μηνύματα υπάρχουν άλλωστε και τα βλέπουν όλοι.
Φυσικά το λαθραίο και λαθρομετανάστες είναι υποτιμητικό.Για ανθρώπους μιλάμε και όχι για άψυχα πράγματα.
Η προσφυγιά και η μετανάστευση δεν ξεκίνησαν τώρα.Υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν.Φυσικά αυτά δεν τα ξεχνάμε γιατί έτσι μας συμφέρει.
Εγώ περιμένω να σχολιάσεις αυτά που έγραψα αλλά δεν βλέπω προκοπή.

Εντάξει ρε φον, εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα τι σκεφτόμουν.  ::)
"Όντως καλύτερα να φιλοξενείς ανθρώπους παρά μισάνθρωπους σαν κι αυτούς. Οι Ελληνάρες από τα χωριά τουλάχιστον δεν έχουν Μπαχά Μπαζί..."

Κάναμε και το "λαθρομετανάστες" υποτιμητικό!! Άκουσον, άκουσον! Τι να τους πούμε τότε; Παράνομους μετανάστες; Άντε να σου κάνω τη χάρη μόνο για τώρα. Πάντως η λέξη λαθρομετανάστης πιστεύω ότι γράφεται και σε επίσημα έγγραφα.
Πάντως μη χρησιμοποιείς και τη λέξη λαθροθηρεία ή λαθροθηρευτής. Είναι προσβλητική. Θα λες παράνομο κυνήγι...  :P :)) :))

Τι άλλο σχολίασες που δεν απάντησα; Νομίζω τα απάντησα. Αντίθετα εσύ δεν είπες κάτι για το pdf και τις γυναίκες. Άλλωστε εγώ έθεσα ερωτήματα πρώτος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 22:20 »
Να τους πεις ανθρώπους.Πρόσφυγες και μετανάστες.Δεν είναι δύσκολο.Δεν είναι θέμα να μου κάνεις την χάρη.

Για τις γυναίκες σου είπα ότι βρίσκουμε πτώματα σε ακτές.Όπως και παιδιά.Όπως σου έγραψα ότι το ίδιο γινόταν και εδώ.Γκάστρωναν την γυναίκα και έφευγαν στα έρημα τα ξένα.Τώρα το παίζουμε πολιτισμένοι στους άλλους.
Όπως σου είπε και ο Ράστα περί γυναικών.

Τι ακριβώς είπες περί ρατσισμού που βιώνουν ακόμα και Έλληνες μέχρι και σήμερα;Ακόμα και για Πόντιους εντός Ελλάδος.Θα έπρεπε να ακούμε τους ρατσιστές της κάθε εποχής άραγε;

Τι ακριβώς απάντησες στα περί ασυμβίβαστου Ανατολής και δύσης πολιτισμικά;

Είσαι από έναν τόπο που βίωσε και την προσφυγιά και την μετανάστευση έντονα.Τα τραγούδησε.Είσαι ο ίδιος μετανάστης.Στρέφεσαι εναντίον ανθρώπων που κάνουν και αυτοί το ίδιο.Ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον.

Τι σχολίασες από όλα αυτά;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 22:48 »
.  Αυτό είναι προσφυγιά κ μετανάστευση...πες το με μια ιρλανδεζικη μπαλάντα,πες το με ηπειρωτικό κλαρίνο,πες το σε όποια γλώσσα της γης θες, πονάει... μόνο για όποιον θέλει να καταλάβει.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 23:06 »
Να τους πεις ανθρώπους.Πρόσφυγες και μετανάστες.Δεν είναι δύσκολο.Δεν είναι θέμα να μου κάνεις την χάρη.

Για τις γυναίκες σου είπα ότι βρίσκουμε πτώματα σε ακτές.Όπως και παιδιά.Όπως σου έγραψα ότι το ίδιο γινόταν και εδώ.Γκάστρωναν την γυναίκα και έφευγαν στα έρημα τα ξένα.Τώρα το παίζουμε πολιτισμένοι στους άλλους.
Όπως σου είπε και ο Ράστα περί γυναικών.

Τι ακριβώς είπες περί ρατσισμού που βιώνουν ακόμα και Έλληνες μέχρι και σήμερα;Ακόμα και για Πόντιους εντός Ελλάδος.Θα έπρεπε να ακούμε τους ρατσιστές της κάθε εποχής άραγε;

Τι ακριβώς απάντησες στα περί ασυμβίβαστου Ανατολής και δύσης πολιτισμικά;

Είσαι από έναν τόπο που βίωσε και την προσφυγιά και την μετανάστευση έντονα.Τα τραγούδησε.Είσαι ο ίδιος μετανάστης.Στρέφεσαι εναντίον ανθρώπων που κάνουν και αυτοί το ίδιο.Ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον.

Τι σχολίασες από όλα αυτά;

Δεν μιλούσα ούτε για προσφυγόπουλο ούτε για (νόμιμο) μετανάστη καθώς αυτά δικαιούνται να πάνε σχολείο (άλλο αν υπάρχουν περιπτώσεις που τα έδιωξαν γονείς). Μιλούσα για παράνομο μετανάστη. Αν δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Γιατί παραποιείς τα λόγια μου;

Για τις γυναίκες, η απάντησή σου είναι ανεπαρκής καθώς η αιτιολόγησή σου για τη διαφορά ανδρών γυναικών καταρρίφθηκε με το απλό σκεπτικό ότι εμείς τις γκαστρώναμε και τις αφήναμε ως οικονομικοί μετανάστες και όχι σε εμπόλεμη ζώνη ως πρόσφυγες. Προσπάθησε κι άλλο. Μήπως δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ μετανάστη και πρόσφυγα; https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=27423:lr-lr&catid=38:together

Συγγνώμη αλλά τι ακριβώς με ρωτάς περί ασυμβίβαστου Ανατολής και δύσης πολιτισμικά; Εγώ αναφερόμουν μάλιστα για Ισλάμ (όχι Ανατολή γενικά).

Και πάλι κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι στρέφομαι εναντίον μεταναστών. Στρέφομαι εναντίον λαθρ... εεε παράνομων μεταναστών και επίσης αναφέρομαι στην ανεξήγητα μεγάλο αριθμό αντρών προσφύγων σε σημείο που είναι ύποπτο. Μήπως τελικά δεν είναι πρόσφυγες όλοι αυτοί; Διότι αν ήταν πρόσφυγες τότε τι τις κάνανε τις γυναίκες τους, τις αφήσανε πίσω στις ταραχές και στη βία; Δεν το πιστεύω ούτε στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 23:30 »
Δεν παραποιώ τίποτα.Παράνομος γιατί προσπαθεί να ξεφύγει από κάτι;Είχαμε και παράνομους Έλληνες.Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...Σήμερα άνετος και αύριο παράνομος...

Καταρχάς εσύ έφερες κάτι στοιχεία.Περιορισμένα.Μετανάστευση έχουμε σε ολόκληρη την Μεσόγειο.Τους πνιγμένους και εξαφανισμένους τους μετράει;Από που προκύπτει ότι είναι παντρεμένοι;Τι ακριβώς δικαιολογεί αν είναι περισσότεροι οι άνδρες;Αν είναι περισσότεροι μπορούμε να τους πνίξουμε;Είτε πρόσφυγας είτε μετανάστης προσπαθείς να ζήσεις κάπου αλλού αξιοπρεπώς σε σχέση με κάπου αλλού που στο στερούν.Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Εσύ μίλησες περί ασυμβίβαστου και περί πολιτισμού.Επαφές μεταξύ Ανατολής και δύσης υπάρχουν από παλιά.Τζαμιά υπάρχουν.Μουσουλμάνοι υπάρχουν.Οπότε από ποιους προκύπτει το ασυμβίβαστο των πολιτισμών που εσύ αναφέρεις;

Δεν βλέπω αυτό να δικαιολογεί κάπως το μίσος προς άλλους ανθρώπους που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον.Να μην ξαναγράφω τα ίδια.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 01:05 »
Ωραίο θέμα εφόσον γίνεται σε κόσμια επίπεδα.

Αυτό που ειπώθηκε  για την ενσωμάτωση στην κοινωνία μας, το βλέπετε εύκολο εφόσον η θρησκεία τους που τόσο πιστά ακολουθούν δεν τους το επιτρέπει?

Επίσης μια άλλη απορία που έχω, είναι το γιατί δεν πήγαν σε χώρες που έχουν ίδια έθιμα και θρησκεία, πχ Σ Αραβία, Καταρ, Ιορδανία κλπ, ακόμα και Τουρκία αλλά επιλέγουν να περάσουν σε χώρες που δεν έχουν ίδιες συνήθειες και έθιμα?

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 10:13 »
Ωραίο θέμα εφόσον γίνεται σε κόσμια επίπεδα.

Αυτό που ειπώθηκε  για την ενσωμάτωση στην κοινωνία μας, το βλέπετε εύκολο εφόσον η θρησκεία τους που τόσο πιστά ακολουθούν δεν τους το επιτρέπει?

Επίσης μια άλλη απορία που έχω, είναι το γιατί δεν πήγαν σε χώρες που έχουν ίδια έθιμα και θρησκεία, πχ Σ Αραβία, Καταρ, Ιορδανία κλπ, ακόμα και Τουρκία αλλά επιλέγουν να περάσουν σε χώρες που δεν έχουν ίδιες συνήθειες και έθιμα?
όλες οι εγκληματολογικες έρευνες μιλάνε για πλήρη ενσωμάτωση αυτών που εξασφαλίζουν εργασία κ χρόνο παραμονής στη χώρα υποδοχής....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 10:44 »
Δεν παραποιώ τίποτα.Παράνομος γιατί προσπαθεί να ξεφύγει από κάτι;Είχαμε και παράνομους Έλληνες.Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...Σήμερα άνετος και αύριο παράνομος...
Καλά δεν παραποιείς. Μήπως αποπροσανατολίζεις τότε όταν παίρνεις εκτός περιεχομένου κάποια πρότασή μου όπως ανέφερα παραπάνω; Ή όταν σε μια φράση μου ("Παιδάκια δεν αποκλείονται από το σχολείο απ' όσο ξέρω, εκτός κι αν βρίσκονται λαθραία στην χώρα") αναφέρεσαι σε μεμονωμένες περιπτώσεις που τα έδιωξαν οι γονείς και όχι το κράτος ή να μου προσάπτεις ρατσισμό στη λέξη 'λαθραία'; Τέσπα το αφήνω.
Παράνομος δεν είναι επειδή προσπαθεί να ξεφύγει από κάτι. Παράνομος είναι επειδή δεν ζήτησε άσυλο, δεν έχει χαρτιά και με το έτσι θέλω μπουκάρει στη χώρα μας. Αυτός είναι ο λαθρομετανάστης. (Ξαναγυρίζω στην αρχική ορολογία καθώς δεν βλέπω κανέναν ρατσισμό στη λέξη αυτή, όπως και στη λέξη λαθρεπιβάτης).

Παράθεση
Καταρχάς εσύ έφερες κάτι στοιχεία.Περιορισμένα.Μετανάστευση έχουμε σε ολόκληρη την Μεσόγειο.Τους πνιγμένους και εξαφανισμένους τους μετράει;Από που προκύπτει ότι είναι παντρεμένοι;Τι ακριβώς δικαιολογεί αν είναι περισσότεροι οι άνδρες;Αν είναι περισσότεροι μπορούμε να τους πνίξουμε;Είτε πρόσφυγας είτε μετανάστης προσπαθείς να ζήσεις κάπου αλλού αξιοπρεπώς σε σχέση με κάπου αλλού που στο στερούν.Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.
Το αν είναι περιορισμένα τα στοιχεία, τα παράπονά σου στο Υπουργείο προστασίας πολίτη που τα βγάζει. Είναι κρίμα για τους νεκρούς βέβαια, όπως είναι κρίμα και για τους αυτόχειρες στη χώρα μας που αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά εγώ δεν κουβέντιαζα για αυτούς. Εσύ το πας εκεί αγνοώντας τα στατιστικά στοιχεία που ανέφερα πριν. Γιατί άραγε; Τέλος πάντων. Μπορεί να θες να εθελοτυφλείς αλλά θα το αναφέρω για άλλη μια φορά:
Αν είσαι πρόσφυγας και θες να ξεφύγεις από ταραχές, βία, πόλεμο, θα φέρεις και τις γυναίκες μαζί. Δεν θα τις αφήσεις πίσω, έτσι δεν είναι; Τα στοιχεία δείχνουν υπερδιπλάσιους άντρες από γυναίκες! Τι σημαίνει αυτό; Μήπως τελικά δεν είναι πρόσφυγες πολλοί από αυτούς αλλά απλά οικονομικοί μετανάστες που προσπαθούν δια της πλαγίας οδού να νομιμοποιηθούν στη χώρα μας; Σκέψου! Και επίσης γιατί δεν μένουν στην Τουρκία που είναι και μουσουλμανική και πιο πλούσια από εμάς;

Παράθεση
Εσύ μίλησες περί ασυμβίβαστου και περί πολιτισμού.Επαφές μεταξύ Ανατολής και δύσης υπάρχουν από παλιά.Τζαμιά υπάρχουν.Μουσουλμάνοι υπάρχουν.Οπότε από ποιους προκύπτει το ασυμβίβαστο των πολιτισμών που εσύ αναφέρεις;
Εγώ είπα ότι "υπάρχει η αντίληψη εκατέρωθεν ότι το Ισλάμ και ο Δυτικός πολιτισμός είναι ασυμβίβαστα". Οι επαφές δεν είναι το θέμα εδώ.
Η ενσωμάτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη όπως αναφέρθηκα πολλάκις. Το ότι υπάρχουν τζαμιά και μουσουλμάνοι δεν αποτελεί απόδειξη ενσωμάτωσης. Τι θα πει ενσωμάτωση θα πεις; Να αποδέχεσαι π.χ. τους νόμους της χώρας και να μην εφαρμόζεις άλλους (π.χ. Σαρία). Για δες τι γίνεται στη Θράκη. Αν θες να ενσωματωθείς κύριε θα ακολουθείς τους νόμους που ακολουθούν όλοι μας, ακόμα και οι βουδιστές και οι άθεοι, και μην επιβάλεις τους δικούς σου.

Παράθεση
Δεν βλέπω αυτό να δικαιολογεί κάπως το μίσος προς άλλους ανθρώπους που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον.Να μην ξαναγράφω τα ίδια.
Άστοχο σχόλιο και εκτός τόπου και χρόνου, αν αναφέρεσαι σε μένα. Όντως μην τα ξαναγράφεις.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 11:39 »
my8os...άσυλο ζητάνε με τη μια στη "πύλη εισόδου", καταγράφονται κ στη συνέχεια αφήνονται στη μοίρα τους να πάνε στα χαμένα (όπου τους βγάλει ο δρόμος)...το υπουργείο δεν έχει καν μεταφραστές..."δεσμευομαστε" απ το Δουβλίνο 2,κ κάνουμε τη πάπια μόνο κ μόνο για να παραμένουν εδώ εγκλωβισμένοι...οι περισσότεροι άντρες από γυναίκες,μόνο λόγω ηλικίας (έφηβοι κλπ), μπορούν να προκύψουν ως στατιστικό αποτέλεσμα....προσωπικά στ'αρχιδια μου η προσωπική πίστη (θρήσκευμα) του άλλου,η κοινωνική του στάση κ αντίληψη διαμορφώνεται από τις συνθήκες, αλλά χρειάζονται δομές κ σχεδιασμός....υγ.οι πόλεμοι τριγύρω μας γίνονται από θεϊκή παρέμβαση κ είναι αδύνατο να αποτραπούν;;;

Fidel Castro