Αποστολέας Θέμα: Μπογδάνος!!!  (Αναγνώστηκε 15788 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Μπογδάνος!!!
« Απάντηση #25 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 11:54 »
my8os...άσυλο ζητάνε με τη μια στη "πύλη εισόδου", καταγράφονται κ στη συνέχεια αφήνονται στη μοίρα τους να πάνε στα χαμένα (όπου τους βγάλει ο δρόμος)...το υπουργείο δεν έχει καν μεταφραστές..."δεσμευομαστε" απ το Δουβλίνο 2,κ κάνουμε τη πάπια μόνο κ μόνο για να παραμένουν εδώ εγκλωβισμένοι...οι περισσότεροι άντρες από γυναίκες,μόνο λόγω ηλικίας (έφηβοι κλπ), μπορούν να προκύψουν ως στατιστικό αποτέλεσμα....προσωπικά στ'αρχιδια μου η προσωπική πίστη (θρήσκευμα) του άλλου,η κοινωνική του στάση κ αντίληψη διαμορφώνεται από τις συνθήκες, αλλά χρειάζονται δομές κ σχεδιασμός....υγ.οι πόλεμοι τριγύρω μας γίνονται από θεϊκή παρέμβαση κ είναι αδύνατο να αποτραπούν;;;

Πώς είναι δυνατόν να εγκρίνεται το άσυλο όταν δεν είσαι πρόσφυγας; Απάντηση: για να πάρεις περισσότερα λεφτά από την ΕΕ.
Το Δουβλίνο 2 αφορά μόνο πρόσφυγες.

Για τις συνθήκες διαμονής κλπ εδώ είναι άλλο θέμα το οποίο δεν ακουμπάω επί της παρούσης γιατί είναι μεγάλο. Εγώ επικεντρώνομαι στην είσοδο και δευτερευόντως στην ενσωμάτωση.

Αυτό περί εφήβων δεν ισχύει όσο νομίζεις καθώς αντιπροσωπεύουν μόνο το 10% των παραπανίσιων αντρών (αν δεις τα στατιστικά στο pdf).
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 18 Σεπ 2019 11:57 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 12:55 »
Η εξέταση των αιτήσεων παίρνει χρόνια...στο ξαναλέω ούτε μεταφραστές δεν έχουμε για τις επιτροπές ούτε καν για τη καταγραφή...ποιος είναι πρόσφυγας κ το γιατί προκύπτει από τη συνθήκη της Γενεύης αλλά απαιτείται, τυπικά,η εξέταση του αιτήματος....στην Ομόνοια κ τους γύρω δρόμους,μόνο εγώ βλέπω τους "εμπόρους" να διαπραγματεύονται τη μεταφορά στην Ευρώπη,σε ολόκληρες οικογένειες;.... κ για να το κλείνω εγώ τουλάχιστον, δεν μου Φταιει ο οποιοσδήποτε πρόσφυγας ή μετανάστης που ψάχνει στον ήλιο μοίρα...μου φταίνε αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση στη χώρα του πρόσφυγα κ του μετανάστη,μου φταίνε κ οι μισάνθρωποι που κάνουν ότι δεν ξέρουν κ ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να τους φορτώσουν τη δική μας μιζέρια...κ επειδή θες να είσαι τυπικός,να το συζητήσουμε με όρους πολιτικής οικονομίας;....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 13:59 »
Σωστά, η έγκριση ασύλου αργεί.  Δεν είναι εκεί το θέμα που ήθελα να τονίσω όμως. Το θέμα είναι αν είναι όντως πρόσφυγες και εγώ ισχυρίζομαι ότι αρκετοί δεν είναι όπως εμμέσως πλην σαφώς αναδεικνύεται από την αναλογία αντρών-γυναικών. Απλά οι συγκεκριμένοι (που προσωπικά εκτιμώ είναι χοντρικά οι μισοί από τους καταγεγραμμένους άντρες) εκμεταλλεύονται την ανοργανωσιά και τον υπερβολικό φόρτο των αρχών εις βάρος των αληθινών προσφύγων.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 14:56 »
Ωραίο θέμα εφόσον γίνεται σε κόσμια επίπεδα.

Αυτό που ειπώθηκε  για την ενσωμάτωση στην κοινωνία μας, το βλέπετε εύκολο εφόσον η θρησκεία τους που τόσο πιστά ακολουθούν δεν τους το επιτρέπει?

Επίσης μια άλλη απορία που έχω, είναι το γιατί δεν πήγαν σε χώρες που έχουν ίδια έθιμα και θρησκεία, πχ Σ Αραβία, Καταρ, Ιορδανία κλπ, ακόμα και Τουρκία αλλά επιλέγουν να περάσουν σε χώρες που δεν έχουν ίδιες συνήθειες και έθιμα?
όλες οι εγκληματολογικες έρευνες μιλάνε για πλήρη ενσωμάτωση αυτών που εξασφαλίζουν εργασία κ χρόνο παραμονής στη χώρα υποδοχής....
Αρκεί να θέλουν και οι ίδιοι να ενσωματωθούν, όμως, και όχι να αλλάξουν οι κοινωνίες που τους δέχονται..Επίσης όσον αφορά το 2ο σκέλος σχετικά με τις χώρες άφιξης?

Επίσης στο Πακιστάν αλλά και σε άλλες χώρες της περιοχής οι διαμάχες είναι μεταξύ διαφόρων θρησκευτικών ομάδων, οποτε δεν φταίει πέντε η κακή δύση, που στην τελική εδώ έρχονται.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 16:07 »
Επίσης στο Πακιστάν αλλά και σε άλλες χώρες της περιοχής οι διαμάχες είναι μεταξύ διαφόρων θρησκευτικών ομάδων, οποτε δεν φταίει πέντε η κακή δύση, που στην τελική εδώ έρχονται.
Aπό που προκύπτει αυτό;
Καμία σχέση.
http://www.dawn.com/news/1375925

Παράθεση
Among migrants interviewed on the Central Mediterranean route about reasons for leaving their country, 90pc reported to have left Pakistan because of fear of violence or personal persecution; 12pc reported war or conflict; and 11pc reported economic reasons.

On the Eastern Mediterranean route, 53pc respondents reported to have left their home country due to economic reasons, while 32pc because of fear of violence or persecution, and 26pc because of war or conflict in the country.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 17:44 »
Οκ. Δεν είναι εξαιτίας θρησκευτικών ομάδων....Αλλά γενικά όπως λέει το άρθρο εξαιτίας της βίας ή  διώξεων  (μεταξύ τους παλι),  η εξαιτίας της οικονομίας. 
Η χώρα ήταν τυχαία,  απλά επιλέχθηκε για να τονίσω ότι δεν φταίει πάντα η Δύση...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 18:35 »
Καλά δεν παραποιείς. Μήπως αποπροσανατολίζεις τότε όταν παίρνεις εκτός περιεχομένου κάποια πρότασή μου όπως ανέφερα παραπάνω; Ή όταν σε μια φράση μου ("Παιδάκια δεν αποκλείονται από το σχολείο απ' όσο ξέρω, εκτός κι αν βρίσκονται λαθραία στην χώρα") αναφέρεσαι σε μεμονωμένες περιπτώσεις που τα έδιωξαν οι γονείς και όχι το κράτος ή να μου προσάπτεις ρατσισμό στη λέξη 'λαθραία'; Τέσπα το αφήνω.
Παράνομος δεν είναι επειδή προσπαθεί να ξεφύγει από κάτι. Παράνομος είναι επειδή δεν ζήτησε άσυλο, δεν έχει χαρτιά και με το έτσι θέλω μπουκάρει στη χώρα μας. Αυτός είναι ο λαθρομετανάστης. (Ξαναγυρίζω στην αρχική ορολογία καθώς δεν βλέπω κανέναν ρατσισμό στη λέξη αυτή, όπως και στη λέξη λαθρεπιβάτης).
Το να σου δείξει κάποιος συγκεκριμένα σημεία σε ένα ποστ μέσα σε μια σελίδα νήματος δεν είναι ούτε παραποίηση ούτε αποπροσανατολισμός.
Ναι δεν είναι λαθραίοι οι άνθρωποι.Το λεξικό του ρατσιστή μιλάει για λαθραίους.Πρέπει να πάθεις τα ίδια για να νιώσεις.Τώρα το παίζεις ο δίκαιος και ο σωστός.Κατηγορείς άλλους ανθρώπους για λαθραίους.

https://www.in.gr/2019/04/17/greece/oi-aganaktismenoi-o-yferpon-ratsismos-kai-ta-sxoleia-gia-metanastes/
Μεμονωμένα...Όταν πρέπει να πηγαίνουν ακόμα και ξεχωριστά για μάθημα

Παράθεση
Το αν είναι περιορισμένα τα στοιχεία, τα παράπονά σου στο Υπουργείο προστασίας πολίτη που τα βγάζει. Είναι κρίμα για τους νεκρούς βέβαια, όπως είναι κρίμα και για τους αυτόχειρες στη χώρα μας που αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά εγώ δεν κουβέντιαζα για αυτούς. Εσύ το πας εκεί αγνοώντας τα στατιστικά στοιχεία που ανέφερα πριν. Γιατί άραγε; Τέλος πάντων. Μπορεί να θες να εθελοτυφλείς αλλά θα το αναφέρω για άλλη μια φορά:
Αν είσαι πρόσφυγας και θες να ξεφύγεις από ταραχές, βία, πόλεμο, θα φέρεις και τις γυναίκες μαζί. Δεν θα τις αφήσεις πίσω, έτσι δεν είναι; Τα στοιχεία δείχνουν υπερδιπλάσιους άντρες από γυναίκες! Τι σημαίνει αυτό; Μήπως τελικά δεν είναι πρόσφυγες πολλοί από αυτούς αλλά απλά οικονομικοί μετανάστες που προσπαθούν δια της πλαγίας οδού να νομιμοποιηθούν στη χώρα μας; Σκέψου! Και επίσης γιατί δεν μένουν στην Τουρκία που είναι και μουσουλμανική και πιο πλούσια από εμάς;
Το τι έχεις περιορισμένα δεδομένα στο ανέφερα.Επίσης τι αλλάζει αν είναι περισσότεροι οι άνδρες από τις γυναίκες;Από που προκύπτει ότι η Τουρκία είναι πιο πλούσια;Έχεις στοιχεία για όσους έχουν πάει Τουρκία ή μιλάς στον αέρα;Δεν απάντησες αν τα παραπάνω δικαιολογούν να πνίγονται πρόσφυγες και μετανάστες.
Αυτά που θεωρούνται εδώ αυτονόητα,δεν είναι αυτονόητα για το μεγαλύτερο κομμάτι του πλανήτη.

Παράθεση
Εγώ είπα ότι "υπάρχει η αντίληψη εκατέρωθεν ότι το Ισλάμ και ο Δυτικός πολιτισμός είναι ασυμβίβαστα". Οι επαφές δεν είναι το θέμα εδώ.
Η ενσωμάτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη όπως αναφέρθηκα πολλάκις. Το ότι υπάρχουν τζαμιά και μουσουλμάνοι δεν αποτελεί απόδειξη ενσωμάτωσης. Τι θα πει ενσωμάτωση θα πεις; Να αποδέχεσαι π.χ. τους νόμους της χώρας και να μην εφαρμόζεις άλλους (π.χ. Σαρία). Για δες τι γίνεται στη Θράκη. Αν θες να ενσωματωθείς κύριε θα ακολουθείς τους νόμους που ακολουθούν όλοι μας, ακόμα και οι βουδιστές και οι άθεοι, και μην επιβάλεις τους δικούς σου.
Σε ρωτάω από που και από ποιους προκύπτει το ασυμβίβαστο και δεν απαντάς.Όταν σου δείχνουν ότι κομμάτι του πολιτισμού είναι και μουσουλμανικό δεν το δέχεσαι γιατί έτσι.Η σαρία που αναφέρεις στην μόνη χώρα που υπάρχει στο σύνταγμα της είναι στην Ελλάδα.Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.Η ενσωμάτωση ξεκινάει από τα σχολεία και την εργασία.Εκεί όμως κάποιοι μιλάνε για λαθραίους.Επίσης στον ρατσισμό που δέχτηκαν και δέχονται έλληνες δεν έχεις τίποτα να πεις.Γιατί ο ρατσισμός δεν κοιτάει ποιος μπορεί να ενσωματωθεί και ποιος όχι.

Παράθεση
Άστοχο σχόλιο και εκτός τόπου και χρόνου, αν αναφέρεσαι σε μένα. Όντως μην τα ξαναγράφεις.
Το βλέπω...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 18:43 »
Turkey hosts one of the largest migrant and refugee populations in the world.  At the end of 2015, over 2.5 million people sought temporary protection or asylum within Turkey’s borders – primarily Syrians, Iraqis or Afghanis.
During the summer of 2015, Turkey was at the center of one of the largest migrations of people since the Second World War.

Immigrants (2015):   3.8%
Women as a Percentage of Immigrants (2015):   48.9%
Population under 15 (2015):   25.7%
https://www.iom.int/countries/turkey

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 19:03 »
Ρε συ φον, δεν είσαι δίκαιος.
Η λέξη "λαθραία" χρησιμοποιήθηκε ως επίρρημα και όχι ως επίθετο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ποιο είναι το λεξικό του ρατσιστή γιατί δεν το γνωρίζω. Εσύ που το γνωρίζεις μήπως είσαι ρατσιστής;
Ποια λέξη χρησιμοποιείς όταν θες να μιλήσεις για λαθρεπιβάτη; Εγώ πάντως θα χρησιμοποιώ τη λέξη λαθρομετανάστης για όποιον μπαίνει παράνομα στη χώρα. Αν σε ενοχλεί, το πρόβλημα το έχεις εσύ αλλά μην προσάπτεις στους άλλους αποκυήματα της φαντασίας σου!!!

Μη μου παραπέμπεις άρθρα για σχολεία φίλε. Ο κουνιάδος μου διδάσκει σε σχολείο και έχει μέσα και προσφυγόπουλα.

"τι αλλάζει αν είναι περισσότεροι οι άνδρες από τις γυναίκες;"  Όχι απλά περισσότεροι... υπερδιπλάσιοι. Τι αλλάζει; Μα το εξήγησα ότι είναι έμμεση απόδειξη ότι αρκετοί δεν είναι πρόσφυγες. Εσύ γιατί νομίζεις ότι είναι υπερδιπλάσιοι οι άντρες πρόσφυγες;

"Από που προκύπτει ότι η Τουρκία είναι πιο πλούσια;" https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Turkey

Γιατί να επεκταθώ σε ρατσισμό στους Έλληνες; κατ' αρχάς εσύ δεν νομίζω να έχεις προσωπική εμπειρία σε αυτό το θέμα.
Συγγνώμη αλλά ποιο είναι το θέμα μας εδώ; Γιατί μπερδεύεις ένα σωρό πράγματα; Άντε μίλα και για τον ρατσισμό που έχουν οι μαύροι στην Αμερική κουβέντα να κάνουμε.

"Σε ρωτάω από που και από ποιους προκύπτει το ασυμβίβαστο και δεν απαντάς". Είπα 'εκατέρωθεν'.
Και επειδή μιλάμε για την Ελλάδα πρωτίστως, τι επιχείρημα είναι αυτό ότι η Σαρία δεν εφαρμόζεται αλλού; Υπεκφεύγεις. Γιατί να εφαρμόζεται εδώ; Μήπως γιατί δεν θέλουν να ενσωματωθούν;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 19:24 »
Παράθεση
Ρε συ φον, δεν είσαι δίκαιος.
Η λέξη "λαθραία" χρησιμοποιήθηκε ως επίρρημα και όχι ως επίθετο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ποιο είναι το λεξικό του ρατσιστή γιατί δεν το γνωρίζω. Εσύ που το γνωρίζεις μήπως είσαι ρατσιστής;
Ποια λέξη χρησιμοποιείς όταν θες να μιλήσεις για λαθρεπιβάτη; Εγώ πάντως θα χρησιμοποιώ τη λέξη λαθρομετανάστης για όποιον μπαίνει παράνομα στη χώρα. Αν σε ενοχλεί, το πρόβλημα το έχεις εσύ αλλά μην προσάπτεις στους άλλους αποκυήματα της φαντασίας σου!!!
Ναι έχω πρόβλημα με τον ρατσισμό και τους ρατσιστές.Μιλάμε για ανθρώπους και όχι για άψυχα πράγματα.

Παράθεση
Μη μου παραπέμπεις άρθρα για σχολεία φίλε. Ο κουνιάδος μου διδάσκει σε σχολείο και έχει μέσα και προσφυγόπουλα.
Αυτό σε τι απαντάει;Το ότι πολλοί ρατσιστές δεν δημιουργούν διαχρονικά πρόβλημα σε παιδάκια;

Παράθεση
"τι αλλάζει αν είναι περισσότεροι οι άνδρες από τις γυναίκες;"  Όχι απλά περισσότεροι... υπερδιπλάσιοι. Τι αλλάζει; Μα το εξήγησα ότι είναι έμμεση απόδειξη ότι αρκετοί δεν είναι πρόσφυγες. Εσύ γιατί νομίζεις ότι είναι υπερδιπλάσιοι οι άντρες πρόσφυγες;
In 2017, women represented 48.8 per cent of the stock of international migrants.
https://www.iom.int/global-migration-trends
Αυτό πως δικαιολογεί τον κάθε είδους ρατσιστή δεν μου είπες ακόμα.Πως δικαιολογεί το μίσος για άλλους ανθρώπους.

Παράθεση
"Από που προκύπτει ότι η Τουρκία είναι πιο πλούσια;" https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Turkey
Τι ακριβώς δικαιολογεί αυτό;Όταν η Τουρκία ήδη φιλοξενεί μερικά εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες.

Παράθεση
Γιατί να επεκταθώ σε ρατσισμό στους Έλληνες; κατ' αρχάς εσύ δεν νομίζω να έχεις προσωπική εμπειρία σε αυτό το θέμα.
Συγγνώμη αλλά ποιο είναι το θέμα μας εδώ; Γιατί μπερδεύεις ένα σωρό πράγματα; Άντε μίλα και για τον ρατσισμό που έχουν οι μαύροι στην Αμερική κουβέντα να κάνουμε.
Εσύ μίλησες για μουσουλμάνους που δεν θέλουν να ενταχθούν και για αυτό δεν τους θέλεις εσύ και άλλοι.Οι έλληνες που ενσωματώνονται στις διάφορες κοινωνίες γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα ρατσισμού;Στην Αμερική,στην Ευρώπη,στα χρόνια του μνημονίου;Ακόμα και οι πόντιοι όταν ήρθαν στην Ελλάδα είχαν μέχρι τα πρόσφατα χρόνια θέματα ρατσισμού.

Παράθεση
"Σε ρωτάω από που και από ποιους προκύπτει το ασυμβίβαστο και δεν απαντάς". Είπα 'εκατέρωθεν'.
Και επειδή μιλάμε για την Ελλάδα πρωτίστως, τι επιχείρημα είναι αυτό ότι η Σαρία δεν εφαρμόζεται αλλού; Υπεκφεύγεις. Γιατί να εφαρμόζεται εδώ; Μήπως γιατί δεν θέλουν να ενσωματωθούν;
Από ποιους δεν μας λες όμως.Από τον Μπάμπη τον σουγιά,τον Τάκη τον πεταλούδα;Τον Βαγγέλη τον χρυσαύγουλο;Από ποιους;Μήπως από την Λουκά και από τον Αμβρόσιο;
Εσύ μίλησες ότι επιβάλουν τους δικούς τους νόμους και δεν δέχονται τους νόμους του κράτους.Εσύ είπες για σαρίες.Η σαρία εφαρμόζεται μόνο στην Ελλάδα.Ούτε στην Τουρκία δεν εφαρμόζεται.Οπότε για ποια επιβολή νόμων μιλάς;;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 23:16 »
1. Έχεις πρόβλημα με τους ρατσιστές; Κι εγώ έχω. Έχω και πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες όχι με τους μετανάστες ούτε με τους πρόσφυγες. Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και δικαίωμά σου. Αυτό όμως δεν με κάνει ρατσιστή όσο και να χτυπιέσαι.

2. Απαντάει στο ότι προσφυγόπουλα πάνε στο σχολείο και με το νόμο.

3. Το λινκ που παραθέτεις αφορά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ μετανάστευση και άρα άσχετο με την κουβέντα μας. Εγώ αναφέρομαι για την Ελλάδα. Δεν μου έδωσες μια δική σου εξήγηση γιατί οι άντρες είναι υπερδιπλάσιοι από τις γυναίκες πρόσφυγες.

4. Με ρώτησες από πού προκύπτει ότι είναι πιο πλούσια και σου απάντησα. Δικαιολογεί το ότι έχει και τους πόρους και τον χώρο να τους φιλοξενήσει, αλλά και το ότι είναι μουσουλμανική χώρα και επομένως η ενσωμάτωση είναι πιο εύκολη. Ο Ερντογάν βέβαια θέλει λεφτά της ΕΕ και απειλεί να τους διώξει.

5. Από πού προκύπτει ότι είπα ότι δεν θέλω τους μουσουλμάνους; Παραποιείς τα λόγια μου; Είπα ότι δεν ενσωματώνονται εύκολα και σου το απέδειξα με τη σαρία. Εσύ λες άλλες κουβέντες και δεν ξέρω πού θες να καταλήξεις.

6. Όταν λέω εκατέρωθεν, εννοώ την Ελληνική κοινωνία με τη μουσουλμανική. Η Σαρία είναι απόδειξη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 23:40 »
1. Έχεις πρόβλημα με τους ρατσιστές; Κι εγώ έχω. Έχω και πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες όχι με τους μετανάστες ούτε με τους πρόσφυγες. Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και δικαίωμά σου. Αυτό όμως δεν με κάνει ρατσιστή όσο και να χτυπιέσαι.

2. Απαντάει στο ότι προσφυγόπουλα πάνε στο σχολείο και με το νόμο.

3. Το λινκ που παραθέτεις αφορά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ μετανάστευση και άρα άσχετο με την κουβέντα μας. Εγώ αναφέρομαι για την Ελλάδα. Δεν μου έδωσες μια δική σου εξήγηση γιατί οι άντρες είναι υπερδιπλάσιοι από τις γυναίκες πρόσφυγες.

4. Με ρώτησες από πού προκύπτει ότι είναι πιο πλούσια και σου απάντησα. Δικαιολογεί το ότι έχει και τους πόρους και τον χώρο να τους φιλοξενήσει, αλλά και το ότι είναι μουσουλμανική χώρα και επομένως η ενσωμάτωση είναι πιο εύκολη. Ο Ερντογάν βέβαια θέλει λεφτά της ΕΕ και απειλεί να τους διώξει.

5. Από πού προκύπτει ότι είπα ότι δεν θέλω τους μουσουλμάνους; Παραποιείς τα λόγια μου; Είπα ότι δεν ενσωματώνονται εύκολα και σου το απέδειξα με τη σαρία. Εσύ λες άλλες κουβέντες και δεν ξέρω πού θες να καταλήξεις.

6. Όταν λέω εκατέρωθεν, εννοώ την Ελληνική κοινωνία με τη μουσουλμανική. Η Σαρία είναι απόδειξη.
Οι άνθρωποι δεν είναι λαθραίοι παρά μόνο για ρατσιστές.

Κουβέντα για τους ρατσιστές και τα προβλήματα που δημιουργούν.Καταπίνεις κανονικά γιατί ο κουνιάδος σου κάνει μαθήματα.

Παγκόσμια οι γυναίκες είναι οι μισές αλλά ο μύθος βλέπει πρόβλημα στα περιορισμένα στατιστικά που παραθέτει.Εσύ θα εξηγήσεις πως αυτά τα στατιστικά δικαιολογούν τους ρατσιστές;;;

Σου έδειξα και για την Τουρκία και τα εκατομμύρια που φιλοξενεί.Εγώ δεν βλέπω πως κάτι τέτοιο δικαιολογεί τον ρατσισμό εδώ.Επίσης πάει το επιχείρημα να πάνε σε μουσουλμανικές χώρες.Πάνε παντού.

Τι ακριβώς απέδειξες με την σαρία;;;Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος εκτός Ελλάδος δεν είναι θεσμοθετημένη βάση Συντάγματος η σαρία.Για σένα οι άνθρωποι είναι λαθραίοι και δεν πρέπει να έρχονται.Με ανοιχτές αγκάλες τους περιμένεις.

Γενικόλογα και αόριστα.Πετάς και μια σαρία.Ρατσιστές και μισάνθρωποι δεν θέλουν.Χρυσαύγουλοι δεν θέλουν.Για αυτό ο κόσμος είναι αυτός που είναι.Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ζουν πολύ πριν την προσφυγική κρίση.Σε Ρότερνταμ και Λονδίνο μάλιστα βγήκαν μουσουλμάνοι δήμαρχοι.Οπότε μάλλον δικαιολογίες τα περί πολιτισμού που δεν ταιριάζουν.
Στις πρόσφατες εκλογές έγινε θέμα η εκλογή εβραίου δημάρχου πανελληνίως.Μήπως και οι εβραίοι δεν ταιριάζουν με τον πολιτισμό μας;Μπορείς να βρεις αρκετούς να λένε τις ίδιες δικαιολογίες για τους εβραίους.Μάλιστα οι εβραίοι δεν έχουν σαρία.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 00:17 »
Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου. Οι μετανάστες είναι ρατσιστές?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 08:44 »
@fon κάνεις μεγάλος λάθος και είσαι ο ίδιος ρατσιστής λέγοντας τη φράση "Οι άνθρωποι δεν είναι λαθραίοι παρά μόνο για ρατσιστές". Και μου φαίνεται είσαι και ρατσιστής απέναντι στους δεξιούς.
Άμα είσαι τυφλός στα στοιχεία που παραθέτω για την Ελλάδα και εσύ μου τσαμπουνάς παγκόσμια στοιχεία για να πας την κουβέντα αλλού δείχνει είτε ότι δεν έχεις λογική ή ότι δεν θες να συμφωνήσεις με τον 'ρατσιστή'. Άραγε γιατί σε πονάει το συγκεκριμένο στατιστικό της Ελλάδας;
Για μένα όσοι άνθρωποι έρχονται νόμιμα ως μετανάστες ή είναι πρόσφυγες, αλλά αληθινοί πρόσφυγες, τότε είμαι εντάξει. Τους λαθρομετανάστες όμως δεν τους θέλω γιατί δείχνουν ασέβεια προς τους νόμους της χώρας μου με την κίνηση αυτή να εισέλθουν λαθραία. Εσύ που τους δικαιολογείς είσαι συνένοχος λοιπόν και υπέρ της ανομίας.
'Πετάω' μια σαρία γιατί έτσι αποδεικνύω ότι στην Ελλάδα πρόβαλαν αντίσταση στην ενσωμάτωση. Στην Ελλάδα μένουμε. Αντί λοιπόν να το αποδεχθείς μιλάς για το εξωτερικό όπου δεν έχεις ζήσει νομίζω. Δεν ξέρεις τι γίνεται έξω. Εγώ έχω δει π.χ. στο Βέλγιο όμως τι γίνεται και η ενσωμάτωση είναι προβληματική. Για πες μου στη Γαλλία και Ολλανδία γιατί απαγόρευσαν τη μπούρκα;

Υ.Γ. αυτό το λεξικό του ρατσιστή επιμένω να μου δώσεις τουλάχιστον ένα λινκ......

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 08:52 »
Στο Βέλγιο για δες πόσο ωραία "ενσωματώνονται" και θα επιβάλουν τη Σαρία

Ξύπνα!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 09:23 »
Κι ὁ Ἰμπραἠμ ἤθελε νὰ ἀντικαταστὴσει τὸν ἑλληνικό πληθυσμό καὶ μάλιστα εἶχε καί ντόπιους συνεργάτες.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 10:28 »
Ζώντας σε έναν κόσμο όπου η παγκοσμιοποιηση φαντάζει κάτι το ωραίο, μπαίνουμε στο λούκι να αλληλοκατηγορούμαστε για πράγματα που δεν ισχύουν.

Ολα αυτά που αναφέρονται είναι πολύ όμορφα με μια προϋπόθεση...Την μη ύπαρξη θρησκειών.

Δυστυχώς, ο τρόπος ζωής πολλών εξαιτίας της θρησκείας των μουσουλμάνων αποδεικνύει οτι δεν είναι καθόλου εύκολη η ενσωμάτωση τους σε άλλες κοινωνίες, αλλά επιδιώκουν την δημιουργία κοινωνίας μέσα σε κοινωνία με τα δικά τους έθιμα. Η στάση τους στην θέση της γυναίκας για παράδειγμα στην δική τους κοινωνία, δεν μπορεί να ταιριάξει με την δική μας. Αυτό δεν νομίζω να κάνει κανέναν ρατσιστή.

Επίσης όσοι έχουν ταξιδέψει σε μουσουλμανικές χώρες γνωρίζουν οτι θα πρέπει να σεβόμαστε (λογικό είναι) τον τρόπο ζωής τους. Γιατί αυτό να μην συμβαίνει και με εμάς εδώ?

Είναι απλά τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 17:01 »
@fon κάνεις μεγάλος λάθος και είσαι ο ίδιος ρατσιστής λέγοντας τη φράση "Οι άνθρωποι δεν είναι λαθραίοι παρά μόνο για ρατσιστές". Και μου φαίνεται είσαι και ρατσιστής απέναντι στους δεξιούς.
Άμα είσαι τυφλός στα στοιχεία που παραθέτω για την Ελλάδα και εσύ μου τσαμπουνάς παγκόσμια στοιχεία για να πας την κουβέντα αλλού δείχνει είτε ότι δεν έχεις λογική ή ότι δεν θες να συμφωνήσεις με τον 'ρατσιστή'. Άραγε γιατί σε πονάει το συγκεκριμένο στατιστικό της Ελλάδας;
Για μένα όσοι άνθρωποι έρχονται νόμιμα ως μετανάστες ή είναι πρόσφυγες, αλλά αληθινοί πρόσφυγες, τότε είμαι εντάξει. Τους λαθρομετανάστες όμως δεν τους θέλω γιατί δείχνουν ασέβεια προς τους νόμους της χώρας μου με την κίνηση αυτή να εισέλθουν λαθραία. Εσύ που τους δικαιολογείς είσαι συνένοχος λοιπόν και υπέρ της ανομίας.
'Πετάω' μια σαρία γιατί έτσι αποδεικνύω ότι στην Ελλάδα πρόβαλαν αντίσταση στην ενσωμάτωση. Στην Ελλάδα μένουμε. Αντί λοιπόν να το αποδεχθείς μιλάς για το εξωτερικό όπου δεν έχεις ζήσει νομίζω. Δεν ξέρεις τι γίνεται έξω. Εγώ έχω δει π.χ. στο Βέλγιο όμως τι γίνεται και η ενσωμάτωση είναι προβληματική. Για πες μου στη Γαλλία και Ολλανδία γιατί απαγόρευσαν τη μπούρκα;

Υ.Γ. αυτό το λεξικό του ρατσιστή επιμένω να μου δώσεις τουλάχιστον ένα λινκ......
Καταπιέζονται κάπου οι δεξιοί;;;Δεν έχεις τι να πεις και μιλάς για ρατσισμό εναντίον των δεξιών.Ανέκδοτο κανονικά.
Τα στοιχεία που παρέθεσες τα είδα και είναι περιορισμένα.Δεν μου απαντάς όμως πως δικαιολογούν τον ρατσισμό εναντίον προσφύγων και μεταναστών.
Πρώτα είναι οι άνθρωποι που κινδυνεύουν και ζητάνε μια καλύτερη ζωή από νόμους και όλα.Να τους βράσω τους νόμους σου αν είναι να μαζεύω πνιγμένα παιδάκια στις παραλίες.Εδώ η Ιταλία ποινικοποίησε την διάσωση ανθρώπων.Στο βίντεο παραπάνω μιλάνε για νεκρούς.Αυτούς τους νόμους θέλεις μύθος.Εσύ και άλλοι πολλοί μύθοι που ζουν ανάμεσα μας.Γιατί από τύχη γεννηθήκατε εδώ.Δεν σας έχει βρει κάτι κακό για να νιώσετε.
Δυσκολία στην ενσωμάτωση υπάρχει γιατί υπάρχουν ρατσιστές.Ρατσιστές που αποκλείουν ανθρώπους από την κοινωνία.Από σχολεία,από εργασία,από υγεία,από παντού.Το μίσος αυτό κάνει.Η αλληλεγγύη είναι που κάνει εύκολη την ενσωμάτωση.
Η σαρία στην Ελλάδα υπάρχει από την συνθήκη της Λωζάνης και δεν έχει να κάνει με την προσφυγική κρίση.Πετάς την σαρία από εδώ και από εκεί μπας και αλλά δεν...Μετανάστης Ο ίδιος και αντί να ανοίξουν οι ορίζοντες σου,αυτές παραμένουν κλειστές.Απλά τραγικό.

Πήγαινε εκεί που συχνάζουν δεξιοί και ακροδεξιοί και θα δεις το λεξιλόγιο τους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 17:06 »
Στο Βέλγιο για δες πόσο ωραία "ενσωματώνονται" και θα επιβάλουν τη Σαρία

Ξύπνα!
Άλλο το Τι θέλει κάποιος και άλλο το Τι γίνεται.Οι χρυσαύγουλοι στο πρόγραμμα τους έλεγαν διάφορα.Άρα με βάση τους χρυσαύγουλους θα κρίνουμε τους πάντες.Αυτό γράφεις εδώ.

Τον ρατσισμό μπορείς να τον βρεις παντού.Για αυτό προσπαθείς να τον καταπολεμήσει.Υπάρχει ανεξάρτητα εθνικότητας,θρησκείας,χρώματος δέρματος.Είναι ένας αγώνας για έναν καλύτερο κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 17:07 »
Κι ὁ Ἰμπραἠμ ἤθελε νὰ ἀντικαταστὴσει τὸν ἑλληνικό πληθυσμό καὶ μάλιστα εἶχε καί ντόπιους συνεργάτες.
Το ίδιο και οι Γερμανοί...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 17:11 »
Ζώντας σε έναν κόσμο όπου η παγκοσμιοποιηση φαντάζει κάτι το ωραίο, μπαίνουμε στο λούκι να αλληλοκατηγορούμαστε για πράγματα που δεν ισχύουν.

Ολα αυτά που αναφέρονται είναι πολύ όμορφα με μια προϋπόθεση...Την μη ύπαρξη θρησκειών.

Δυστυχώς, ο τρόπος ζωής πολλών εξαιτίας της θρησκείας των μουσουλμάνων αποδεικνύει οτι δεν είναι καθόλου εύκολη η ενσωμάτωση τους σε άλλες κοινωνίες, αλλά επιδιώκουν την δημιουργία κοινωνίας μέσα σε κοινωνία με τα δικά τους έθιμα. Η στάση τους στην θέση της γυναίκας για παράδειγμα στην δική τους κοινωνία, δεν μπορεί να ταιριάξει με την δική μας. Αυτό δεν νομίζω να κάνει κανέναν ρατσιστή.

Επίσης όσοι έχουν ταξιδέψει σε μουσουλμανικές χώρες γνωρίζουν οτι θα πρέπει να σεβόμαστε (λογικό είναι) τον τρόπο ζωής τους. Γιατί αυτό να μην συμβαίνει και με εμάς εδώ?

Είναι απλά τα πράγματα.
Γιατί θεωρητικά πάντα οι δυτικοί έχουν προοδεύσει περισσότερο.Το θέμα είναι να τραβήξεις αυτούς που είναι πιο πίσω μπροστά.Για παράδειγμα η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο πίσω από άλλες δυτικές.Πολλές φορές έχει υπάρξει ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων.Αν τύχει και είσαι και λίγο μελαμψός εκεί να δεις.
Είναι ένας συνεχής αγώνας για έναν καλύτερο κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 18:27 »
Καταπιέζονται κάπου οι δεξιοί;;;Δεν έχεις τι να πεις και μιλάς για ρατσισμό εναντίον των δεξιών.Ανέκδοτο κανονικά.
Τα στοιχεία που παρέθεσες τα είδα και είναι περιορισμένα.Δεν μου απαντάς όμως πως δικαιολογούν τον ρατσισμό εναντίον προσφύγων και μεταναστών.
Καθόλου περιορισμένα. Είναι πολύ αναλυτικά για τον Ελλαδικό χώρο. Εσύ λες άλλα λόγια γιατί δεν σε βολεύουν τα στοιχεία. Άρχισες να μιλάς για τον ρατσισμό κλπ κάτι που εγώ ούτε καν ακούμπησα ενώ είναι προφανές ότι μίλαγα για την ενσωμάτωση και τη δυααναλογία αντρών-γυναικών στην Ελλάδα. Αν θες να μιλήσεις για ρατσισμό απάντησε στον πασολέ που ρώτησε αν οι μουσουλμάνοι δείχνουν ρατσισμό.

Πρώτα είναι οι άνθρωποι που κινδυνεύουν και ζητάνε μια καλύτερη ζωή από νόμους και όλα.Να τους βράσω τους νόμους σου αν είναι να μαζεύω πνιγμένα παιδάκια στις παραλίες.Εδώ η Ιταλία ποινικοποίησε την διάσωση ανθρώπων.Στο βίντεο παραπάνω μιλάνε για νεκρούς.Αυτούς τους νόμους θέλεις μύθος.Εσύ και άλλοι πολλοί μύθοι που ζουν ανάμεσα μας.Γιατί από τύχη γεννηθήκατε εδώ.Δεν σας έχει βρει κάτι κακό για να νιώσετε.
Δεν μπορείς να ξέρεις τι θέλω. Και το ότι γενικεύεις με αυτόν τον τρόπο είναι απαράδεκτο και προσβλητικό, οπότε θα φερθώ αναλόγως. Είναι σαν να λέω εγώ ότι έχουμε γεμίσει πολλούς φον εδώ μέσα που γράφουν τους νόμους στα @@ γιατί έτσι τους εξυπηρετεί. Φυσικά και δεν μου αρέσει να πνίγονται οι άνθρωποι. Μόνοι τους όμως παίρνουν τα ρίσκα. Όσοι από αυτούς που έρχονται εδώ δεν είναι αληθινοί πρόσφυγες όμως, πρέπει να τους γυρνάμε πίσω γιατί είναι λαθρομετανάστες. Απορώ αν δείχνεις την ίδια ευαισθησία με όλους τους απαγχονισμένους λόγω κρίσης.
Δυσκολία στην ενσωμάτωση υπάρχει γιατί υπάρχουν ρατσιστές.Ρατσιστές που αποκλείουν ανθρώπους από την κοινωνία.Από σχολεία,από εργασία,από υγεία,από παντού.Το μίσος αυτό κάνει.Η αλληλεγγύη είναι που κάνει εύκολη την ενσωμάτωση.
Δεν οφείλεται η δυσκολία στην ύπαρξη ρατσιστών. Οφείλεται στο ίδιο το ισλάμ. Δες και το βίντεο όπου ο Βέλγος εκπρόσωπος το λέει στο τέλος.
Η σαρία στην Ελλάδα υπάρχει από την συνθήκη της Λωζάνης και δεν έχει να κάνει με την προσφυγική κρίση.Πετάς την σαρία από εδώ και από εκεί μπας και αλλά δεν...Μετανάστης Ο ίδιος και αντί να ανοίξουν οι ορίζοντες σου,αυτές παραμένουν κλειστές.Απλά τραγικό.
Η σαρία, ναι δεν έχει να κάνει με την κρίση και ούτε είπα κάτι τέτοιο. Είναι όμως απόδειξη του παραπάνω ότι δεν ενσωματώνονται επειδή οι ίδιοι κωλύονται όχι επειδή εμείς βάζουμε εμπόδια.
Είναι σαν να έρχομαι σπίτι σου σαν φιλοξενούμενος και να σου αλλάζω τον τρόπο που ζεις, να σου λέω εγώ δεν θέλω να κοιμάμαι σε αυτό το στρώμα, να μου πάρεις άλλο, δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση σου αλλάζω τον σταθμό και βάζω βραζιλιάνικες σειρές, και τέτοια. Βρίσκω τη δικιά σου λογική απλά τραγική και επικίνδυνη.

Πήγαινε εκεί που συχνάζουν δεξιοί και ακροδεξιοί και θα δεις το λεξιλόγιο τους.
Δεν ξέρω πού συχνάζουν. Άρα η ταμπέλα που μου αποδίδεις αποδεικνύεται άστοχη. Μήπως εσύ είσαι τέτοιος αφού ξέρεις πού συχνάζουν;
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά μου φαίνεται...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 18:46 »
Παράθεση
Καθόλου περιορισμένα. Είναι πολύ αναλυτικά για τον Ελλαδικό χώρο. Εσύ λες άλλα λόγια γιατί δεν σε βολεύουν τα στοιχεία. Άρχισες να μιλάς για τον ρατσισμό κλπ κάτι που εγώ ούτε καν ακούμπησα ενώ είναι προφανές ότι μίλαγα για την ενσωμάτωση και τη δυααναλογία αντρών-γυναικών στην Ελλάδα. Αν θες να μιλήσεις για ρατσισμό απάντησε στον πασολέ που ρώτησε αν οι μουσουλμάνοι δείχνουν ρατσισμό.
Τώρα έγιναν αναλυτικά;Γιατί σε προηγούμενο ποστ έλεγες να παραπονεθώ στις αρχές.Εγώ υποστηρίζω την βοήθεια σε κάθε άνθρωπο.Παρότι σε ρωτάω πως τα στατιστικά δικαιολογούν το μίσος και τον ρατσισμό,δεν έχεις απάντηση.Απάντησα σε όλους.Δεν θα μου πεις εσύ σε ποιους θα απαντάω.

Παράθεση
Δεν μπορείς να ξέρεις τι θέλω. Και το ότι γενικεύεις με αυτόν τον τρόπο είναι απαράδεκτο και προσβλητικό, οπότε θα φερθώ αναλόγως. Είναι σαν να λέω εγώ ότι έχουμε γεμίσει πολλούς φον εδώ μέσα που γράφουν τους νόμους στα @@ γιατί έτσι τους εξυπηρετεί. Φυσικά και δεν μου αρέσει να πνίγονται οι άνθρωποι. Μόνοι τους όμως παίρνουν τα ρίσκα. Όσοι από αυτούς που έρχονται εδώ δεν είναι αληθινοί πρόσφυγες όμως, πρέπει να τους γυρνάμε πίσω γιατί είναι λαθρομετανάστες. Απορώ αν δείχνεις την ίδια ευαισθησία με όλους τους απαγχονισμένους λόγω κρίσης.
Εκεί είναι και ο ρατσισμός και το μίσος.Στο ότι άνθρωποι φτωχοί για σένα που κυνηγάνε ένα καλύτερο αύριο είναι λαθρομετανάστες.Εσύ μιλάς ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι.Ποιοι νόμοι όμως;Αυτοί που λένε να πνίγονται καλύτερα τα παιδάκια αντί να τα σώσουμε;Να συλλαμβάνουμε όποιον βοηθάει άνθρωπο στην θάλασσα;Γιατί κάποτε νόμος ήταν και η καύση στην πυρά.Να σεβαστούμε κάποιον νόμο γιατί απλά είναι νόμος;
Παίρνουν τα ρίσκα τους για να σωθούν.Όχι για να πάνε διακοπές.Επειδή εσύ στάθηκες τυχερός και γεννήθηκες παραδίπλα,δεν σημαίνει ότι όλοι είναι τυχεροί στην ζωή τους.Πρέπει να περάσεις τα ίδια για να νιώσεις.
Φυσικά και δείχνω την ίδια ευαισθησία.Κάποιος άλλος εδώ μέσα δεν δείχνει ευαισθησία και μιλάει για ρίσκα και για λαθρομετανάστες.

Παράθεση
Η σαρία, ναι δεν έχει να κάνει με την κρίση και ούτε είπα κάτι τέτοιο. Είναι όμως απόδειξη του παραπάνω ότι δεν ενσωματώνονται επειδή οι ίδιοι κωλύονται όχι επειδή εμείς βάζουμε εμπόδια.
Είναι σαν να έρχομαι σπίτι σου σαν φιλοξενούμενος και να σου αλλάζω τον τρόπο που ζεις, να σου λέω εγώ δεν θέλω να κοιμάμαι σε αυτό το στρώμα, να μου πάρεις άλλο, δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση σου αλλάζω τον σταθμό και βάζω βραζιλιάνικες σειρές, και τέτοια. Βρίσκω τη δικιά σου λογική απλά τραγική και επικίνδυνη.
Σου ξαναλέω και πάλι κανένας νόμος δεν άλλαξε λόγω προσφύγων και καμία χώρα δεν ενέταξε στο σύνταγμα της την σαρία.Η σαρία ισχύει μόνο στο ελληνικό σύνταγμα και είναι άσχετη με την μεταναστευτική κρίση.Οπότε κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν επέβαλε κάτι.Το αντίδοτο στην σαρία είναι η αλληλεγγύη,το σχολείο,η εργασία,η ενσωμάτωση.Σε όλα αυτά μάντεψε ποιοι βάζουν εμπόδια.

Παράθεση
Δεν ξέρω πού συχνάζουν. Άρα η ταμπέλα που μου αποδίδεις αποδεικνύεται άστοχη. Μήπως εσύ είσαι τέτοιος αφού ξέρεις πού συχνάζουν;
Μαύρη είναι αλλά όχι για τον λόγο που νομίζεις.Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια γύρα στο ίντερνετ ή ακόμα και έξω στην καθημερινότητα.Δεν είδα πολλούς δεξιούς και ακροδεξιούς να δυσκολεύονται να εκφράσουν ότι νιώθουν.Είναι πολλοί στις διάφορες κοινωνίες.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 19:19 »
Παράθεση
Τώρα έγιναν αναλυτικά;Γιατί σε προηγούμενο ποστ έλεγες να παραπονεθώ στις αρχές.Εγώ υποστηρίζω την βοήθεια σε κάθε άνθρωπο.Παρότι σε ρωτάω πως τα στατιστικά δικαιολογούν το μίσος και τον ρατσισμό,δεν έχεις απάντηση.Απάντησα σε όλους.Δεν θα μου πεις εσύ σε ποιους θα απαντάω.
Εγώ είπα να κάνεις παράπονα αν εσένα δεν σου αρκούν. Δεν είπα δεν είναι αναλυτικά. Τα στατιστικά μια χαρά μήνυμα στέλνουν. Τα στατιστικά δεν δικαιολογούν όποιο μίσος ή ρατσισμό διακρίνεις. Αν τον διακρίνεις εδώ μέσα τότε είσαι προκατειλημένος μαζί μου. Επιπλέον, όχι δεν απάντησες στον πασολέ που ρώτησε:

Παράθεση
Εκεί είναι και ο ρατσισμός και το μίσος.Στο ότι άνθρωποι φτωχοί για σένα που κυνηγάνε ένα καλύτερο αύριο είναι λαθρομετανάστες.Εσύ μιλάς ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι.Ποιοι νόμοι όμως;Αυτοί που λένε να πνίγονται καλύτερα τα παιδάκια αντί να τα σώσουμε;Να συλλαμβάνουμε όποιον βοηθάει άνθρωπο στην θάλασσα;Γιατί κάποτε νόμος ήταν και η καύση στην πυρά.Να σεβαστούμε κάποιον νόμο γιατί απλά είναι νόμος;
Παίρνουν τα ρίσκα τους για να σωθούν.Όχι για να πάνε διακοπές.Επειδή εσύ στάθηκες τυχερός και γεννήθηκες παραδίπλα,δεν σημαίνει ότι όλοι είναι τυχεροί στην ζωή τους.Πρέπει να περάσεις τα ίδια για να νιώσεις.
Φυσικά και δείχνω την ίδια ευαισθησία.Κάποιος άλλος εδώ μέσα δεν δείχνει ευαισθησία και μιλάει για ρίσκα και για λαθρομετανάστες.
Παίρνουν τα ρίσκα για να σωθούν; Όχι για να σωθούν. Δεν μιλάω για πρόσφυγες που όντως είναι για να σωθούν. Μιλάω για τους λαθρομετανάστες που έχουν μπει ανάμεσα στους πρόσφυγες όπως μεταφράζω τα στατιστικά. Άρα παίρνουν τα ρίσκα τους για μια καλύτερη οικονομική ζωή. Οι κλέφτες δεν είναι φτωχοί; Να μην ισχύσουν οι νόμοι σε αυτούς επειδή παίρνουν τα ρίσκα τους για να ζήσουν καλύτερα; Οι νόμοι για κάποιον λόγο δημιουργήθηκαν. Κι οι πρόγονοί μου μετανάστες ήταν και πήγαν για μια καλύτερη ζωή στα ξένα. Νομίμως όμως. Όχι ετσιθελικά. Δηλαδή αν κολυμπούσαν στη θάλασσα για να πάνε στα ξένα και πνίγονταν, φταίει ο ξένος; Έλεος.

Παράθεση
Σου ξαναλέω και πάλι κανένας νόμος δεν άλλαξε λόγω προσφύγων και καμία χώρα δεν ενέταξε στο σύνταγμα της την σαρία.Η σαρία ισχύει μόνο στο ελληνικό σύνταγμα και είναι άσχετη με την μεταναστευτική κρίση.Οπότε κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν επέβαλε κάτι.Το αντίδοτο στην σαρία είναι η αλληλεγγύη,το σχολείο,η εργασία,η ενσωμάτωση.Σε όλα αυτά μάντεψε ποιοι βάζουν εμπόδια.
Δεν θες να καταλάβεις. Το ισλάμ επέβαλε τη σαρία στην Ελλάδα γιατί οι μουσουλμάνοι δεν ήθελαν να ενσωματωθούν. Πώς να το πω πιο ξεκάθαρα; Ο Βέλγος τα ίδια λέει, μόνο που το μουσουλμανικό κόμμα αυτό ακόμα δεν είναι ισχυρό. Αλήθεια, γιατί να υπάρχει μουσουλμανικό κόμμα; Δεν δείχνει από μόνο του ότι αυτοί ειναι ρατσιστές και όχι οι Βέλγοι;

Παράθεση
Μαύρη είναι αλλά όχι για τον λόγο που νομίζεις.Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια γύρα στο ίντερνετ ή ακόμα και έξω στην καθημερινότητα.Δεν είδα πολλούς δεξιούς και ακροδεξιούς να δυσκολεύονται να εκφράσουν ότι νιώθουν.Είναι πολλοί στις διάφορες κοινωνίες.
Είναι και πολλοί οι αριστεροί και οι φασιστεροί που εκφράζονται όπως νοιώθουν επίσης. Δικαίωμά τους. Δημοκρατία έχουμε. Δεν θα μου πουν όμως να μη χρησιμοποιώ τη λέξη λαθρομετανάστης επειδή τη βαφτίζουν ρατσιστική λέξη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 20:01 »
Παράθεση
Εγώ είπα να κάνεις παράπονα αν εσένα δεν σου αρκούν. Δεν είπα δεν είναι αναλυτικά. Τα στατιστικά μια χαρά μήνυμα στέλνουν. Τα στατιστικά δεν δικαιολογούν όποιο μίσος ή ρατσισμό διακρίνεις. Αν τον διακρίνεις εδώ μέσα τότε είσαι προκατειλημένος μαζί μου. Επιπλέον, όχι δεν απάντησες στον πασολέ που ρώτησε:
Δεν είπα για εδώ μέσα απαραίτητα αλλά οπουδήποτε εμφανίζεται.

Φυσικά απάντησα.Δεν είναι τόσα πολλά τα ποστ για να μην το βλέπεις.

Παράθεση
Παίρνουν τα ρίσκα για να σωθούν; Όχι για να σωθούν. Δεν μιλάω για πρόσφυγες που όντως είναι για να σωθούν. Μιλάω για τους λαθρομετανάστες που έχουν μπει ανάμεσα στους πρόσφυγες όπως μεταφράζω τα στατιστικά. Άρα παίρνουν τα ρίσκα τους για μια καλύτερη οικονομική ζωή. Οι κλέφτες δεν είναι φτωχοί; Να μην ισχύσουν οι νόμοι σε αυτούς επειδή παίρνουν τα ρίσκα τους για να ζήσουν καλύτερα; Οι νόμοι για κάποιον λόγο δημιουργήθηκαν. Κι οι πρόγονοί μου μετανάστες ήταν και πήγαν για μια καλύτερη ζωή στα ξένα. Νομίμως όμως. Όχι ετσιθελικά. Δηλαδή αν κολυμπούσαν στη θάλασσα για να πάνε στα ξένα και πνίγονταν, φταίει ο ξένος; Έλεος.
Φυσικά για να σωθούν και για να βρουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.Όταν δεν μπορούν να έχουν αυτά που όλοι μας θεωρούμε αυτονόητα,καλά κάνουν.Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που να λένε για ρίσκα τότε καταλαβαίνουμε όλοι που πάει το πράγμα.Δεν έπιασες κάποιον να κλέβει.Αντίθετα πιάνουν ανθρώπους στην θάλασσα να πνίγονται ή να τους βουλιάζουν τις βάρκες και αυτό να θεωρείται νόμιμο.Τύποι σαν εσένα να ζητάνε να εφαρμοστούν τέτοιοι νόμοι.Άνθρωποι να πνίγονται,να περπατάνε χιλιάδες χιλιόμετρα με τα πόδια μέσα σε κρύα και με παιδιά.Αλλά μην τολμήσουν και περάσουν.Αυτούς τους νόμους υποστηρίζεις.Όταν πέφτουν βόμβες,όταν καταπιέζονται,όταν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,εσύ κάτσε ρώτα περί νομιμότητας.Α για να μην το ξεχάσω και η σαρία νόμος είναι.Πρέπει να υπακούμε στην σαρία άραγε γιατί απλά είναι νόμος.Το να θέλουν να ξεφύγουν από αυτό όμως για κάποιους τους κάνει παράνομους και λαθρομετανάστες.

Παράθεση
Δεν θες να καταλάβεις. Το ισλάμ επέβαλε τη σαρία στην Ελλάδα γιατί οι μουσουλμάνοι δεν ήθελαν να ενσωματωθούν. Πώς να το πω πιο ξεκάθαρα; Ο Βέλγος τα ίδια λέει, μόνο που το μουσουλμανικό κόμμα αυτό ακόμα δεν είναι ισχυρό. Αλήθεια, γιατί να υπάρχει μουσουλμανικό κόμμα; Δεν δείχνει από μόνο του ότι αυτοί ειναι ρατσιστές και όχι οι Βέλγοι;
Ποιο ισλάμ άνθρωπε μου επέβαλε την σαρία;Ο γνωστός Κεμάλ,όχι αυτός του τραγουδιού,ζητούσε από τον Λευτεράκη να μην ισχύει η σαρία.Το ελληνικό κράτος είναι που κρύβεται πίσω από συνθήκες και φοβάται τυχόν αναθεωρήσεις συνθηκών.Κανένα ισλάμ δεν επέβαλε καμιά σαρία.Ούτε σε κάποιο άλλο ευρωπαικό κράτος υπάρχει.Έχεις τουλάχιστον μαύρα μεσάνυχτα ή απλά προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Τι ακριβώς λέει ο βέλγος;Ποιος ακριβώς είναι ο συγκεκριμένος βέλγος;Και ο Άνθιμος μπορεί να λέει,και η Λουκά,και οι χρυσαύγουλοι μπορεί να λένε.Επίσης υπάρχουν και χριστιανοδημοκρατικά κόμματα.Τι με αυτό;Δηλαδή αν κάποιος χρησιμοποιεί την λέξη μουσουλμανικός στην πυρά;

Παράθεση
Είναι και πολλοί οι αριστεροί και οι φασιστεροί που εκφράζονται όπως νοιώθουν επίσης. Δικαίωμά τους. Δημοκρατία έχουμε. Δεν θα μου πουν όμως να μη χρησιμοποιώ τη λέξη λαθρομετανάστης επειδή τη βαφτίζουν ρατσιστική λέξη.
Ρατσιστική είναι και χρησιμοποιείται ρατσιστικά.Κάποιοι εκφράζουν αυτό που νιώθουν και είναι μίσος και ρατσισμός και αυτό είναι το πρόβλημα.