Ρε συ φον, δεν είσαι δίκαιος.
Η λέξη "λαθραία" χρησιμοποιήθηκε ως
επίρρημα και όχι ως επίθετο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ποιο είναι το λεξικό του ρατσιστή γιατί δεν το γνωρίζω. Εσύ που το γνωρίζεις μήπως είσαι ρατσιστής;
Ποια λέξη χρησιμοποιείς όταν θες να μιλήσεις για λαθρεπιβάτη; Εγώ πάντως θα χρησιμοποιώ τη λέξη λαθρομετανάστης για όποιον μπαίνει παράνομα στη χώρα. Αν σε ενοχλεί, το πρόβλημα το έχεις εσύ αλλά μην προσάπτεις στους άλλους αποκυήματα της φαντασίας σου!!!
Μη μου παραπέμπεις άρθρα για σχολεία φίλε. Ο κουνιάδος μου διδάσκει σε σχολείο και έχει μέσα και προσφυγόπουλα.
"τι αλλάζει αν είναι περισσότεροι οι άνδρες από τις γυναίκες;" Όχι απλά περισσότεροι... υπερδιπλάσιοι. Τι αλλάζει; Μα το εξήγησα ότι είναι έμμεση απόδειξη ότι αρκετοί δεν είναι πρόσφυγες.
Εσύ γιατί νομίζεις ότι είναι υπερδιπλάσιοι οι άντρες πρόσφυγες;"Από που προκύπτει ότι η Τουρκία είναι πιο πλούσια;"
https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_TurkeyΓιατί να επεκταθώ σε ρατσισμό στους Έλληνες; κατ' αρχάς εσύ δεν νομίζω να έχεις προσωπική εμπειρία σε αυτό το θέμα.
Συγγνώμη αλλά ποιο είναι το θέμα μας εδώ; Γιατί μπερδεύεις ένα σωρό πράγματα; Άντε μίλα και για τον ρατσισμό που έχουν οι μαύροι στην Αμερική κουβέντα να κάνουμε.
"Σε ρωτάω από που και από ποιους προκύπτει το ασυμβίβαστο και δεν απαντάς". Είπα 'εκατέρωθεν'.
Και επειδή μιλάμε για την Ελλάδα πρωτίστως, τι επιχείρημα είναι αυτό ότι η Σαρία δεν εφαρμόζεται αλλού; Υπεκφεύγεις. Γιατί να εφαρμόζεται εδώ; Μήπως γιατί δεν θέλουν να ενσωματωθούν;