Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 88998 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
ΑΕΚ
« στις: Κυρ 08 Αύγ 2010 00:42 »
Ελλας το μεγαλειο σου...

YouTube - Broadcast Yourself.

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ξυλοδαρμός Ντούσαν Μπάγεβιτς
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 08 Αύγ 2010 02:07 »
Τι να συζητάμε τώρα...
Ξεφτίλα...
Απο τις μεγαλύτερες που χαρακτηρίζει ''οπαδούς''...
Τους κιτρινους κάφρους αυτή την φορά...

-Αυτά θα εξαλειφθούν
...μόνο αν καταργηθεί το πρωτάθλημα...
-Να μην υπάρχουν γήπεδα με καφρους και δολοφόνους...

-Κάποτε βλέπαμε Ιωνικούς να βαράνε τον Νταμπίζα...
-Τον Καραταιδη να ρίχνει μπουνιές σε Ιωνικό...
-Γαύρους να κυνηγάνε τον Δημόπουλο...
-Κοράκια να ξυλοκοπούνται εντός και εκτός γηπέδων...
-Σφαλιάρες σε προπονητές...
-Ξύλο σε φυσούνες και αποδυτηρια ....Ριζουπολες...Φυλες...κτλ
-Ξυλοδαρμοί ανελέητοι (Αιγάλεα-Λεωφόρο Σπυρου Λούη)

-Πέρυσι
ειδαμε Γριά, να την πέφτει στον Σηφάκη...
-Αγνα παιδιά στο ΟΑΚΑ...

-Χτες είδαμε χαστούκι στον Ντιόγκο
-Σήμερα μπουνιές στον Μπάγεβιτς...

Και επειδή τα πρωταθλήματα δεν καταργούνται...
...ε θα συνεχίζουμε να τα βλέπουμε και να τα ζούμε (ακόμα χειρότερα)...
..Μέχρι να κόψουμε και εμείς το γήπεδο σιγά σιγά....όσο θα αντέξουμε...

ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 08 Αύγ 2010 11:22 »
H δικη μου απορια ειναι,αν στον χαμο που εγινε προλαβαν να ριξουν καμια φαπα στον Ντουσαν οι Τζιμπουρ και Σκοκο? :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 08 Αύγ 2010 14:10 »
Ρε παιδιά βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο και τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων που ΟΛΟΙ παίρνουν το μέρος του μπάγεβιτς και αναρωτιέμαι μήπως εγώ είμαι γκαβός ή όλοι οι άλλοι δεν γνωρίζουν την ψυχολογία του όχλου. Ή μήπως για άλλη μια φορά οι οπαδοί είναι τα εύκολα θύματα.

Λοιπόν μέσα στο γήπεδο βρίσκονται καμια 50αριά χανούμια, από τις μπλούζες μπορείς να διακρίνεις οτι είναι μέλη της (fl)original και μάλιστα από τις φάτσες διακρίνεις οτι δεν είναι και τίποτα καλά παιδάκια. Ως γνωστών υπάρχει κόντρα με αυτούς και το μπάγεβιτς.
Από την αρχή του βίντεο, ο πορτοφολάς σερβοέλληνας προκαλεί:

- Στο 0:03 του βίντεο σπρώχνει τον αστυφύλακα και τον γυμνό ψηλό που πήγε να τον ποστατέψει.
- Στο 0:08 ρίχνει δεξί κροσέ στον μελαμψό τύπο με την καφέ φανέλα.
- Στη συνέχεια συνεχίζει τις προκλήσεις, βρίζει ασύστολα με ξινισμένο ύφος.
Δίπλα του είναι φανερό οτι ο όχλος είναι μπερδεμένος και οι μισοί προσπαθούν να τον προστατέψουν παρόλο που δεν τον συμπαθούν, ενώ οι άλλοι μισοί τον βρίζουν και του ρίχνουν σφαλιαρίτσες (θυμάστε πως παίζαμε μπιζζζζ όταν ήμασταν μικρά?).
Κάπου στο 0:34 τρώει ένα καλό μπουκέτο από τον μελαμψό τύπο με την καφέ φανέλα που λέγαμε πριν. Και έτσι έπεσε ο πρίγκιψ.

Καλός προπονητής, θα τον ήθελα στον ΠΑΣ, αλλά και μεγάλος παλιοχαρακτήρας. Δεν είναι τυχαίο οτι είναι ο χαιδεμένος των ΜΜΕ, γιαυτό και όλα τα πρωτοσέλιδα υπερ του σήμερα, παρόλο που ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ προκάλεσε.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 08 Αύγ 2010 15:37 »
αυτο που δε μπορουνε μερικοι να καταλαβουν ακομα και εδω μεσα ειναι οτι το ποδοσφαιρο εδω και καμποσα χρονια ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.........Δινει ο γαυρος περισσοτερα παω στον γαυρο δινει η αεκ παω αεκ.....δε παει κανεις σε ομαδες για την ψυχη της μανας του,κι αν πηγαινουν καπιοι ειναι ελαχιστοι.......

Το λυπηρο ειναι οτι δεν εχει μονο η αεκ τετοια καλοπαιδα αλλα και ο παο και ο οσφπ κι ΕΜΕΙΣ....

Το χτεσινο περιστατικο λοιπον πρεπει να μας ανυσηχοι ΟΛΟΥΣ...δεν ειναι ζητημα μονο της αεκ αλλα ΟΛΩΝ μας....

ΟΛΟΙ μας φταιμε που αφηνουμε να υπαρχουν τετοια ατομα που αμαβρωνουν τη λεξη οπαδος,ΟΛΟΙ μας φταιμε για τα λαμογια που υπαρχουν στις ομαδες μας,για τους γλυφτες,για τους επαγγελαματιες-οπαδους,για την πρεζα στις κερκιδες και στα πουλμαν και σε χιλιαδυο.....

το θεμα ειναι αν θα κανουμε κατι ή θα μενουμε να κοιταμε την τηλεοραση(οπως κανουμε και σε αλλα θεματα) και να σχολιαζουμε τα γεγονοτα τρωγωντας τον μουσακα της μανας μας....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΛΕΥΤΑΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 08 Αύγ 2010 20:42 »
Δεν περιμένεις και τίποτε καλύτερο απο τέτοια άτομα - επαγγελματίες οπαδούς. Ειλικρινά όταν βλέπω κάτι τέτοια πολύ χαίρομαι που αυτές οι ομάδες δεν κάνουν προκοπή κυρίως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όπως και τα ΠΑΟΚια προχθές που την πέσανε στους Ολλανδούς μία μέρα πριν το ματς και τους ληστέψανε, αλλά και μετά το ματς με τον Άγιαξ απέδειξαν οτι κάφροι και χωριάτες ήταν μια ζωή και τέτοιοι κακομοίρηδες θα μείνουν. Μια ζωή θα μυξοκλαίγονται σαν τις πουτάνες για το κατεστημένο που τους τρώει. Έτσι και τα χανούμια χθες απέδειξαν στο πανελλήνιο για μια φορά ακόμη πόσο "λίγοι" είναι και οτι σαφώς και δεν αξίζουν τίποτα παραπάνω απο αυτό που έχουν ως ομάδα.
Φίλε lemorsero θα διαφωνήσω με τα λεγόμενά σου περί ψυχολογίας του όχλου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες. Έστω κι αν προκαλούσε ο Μπάγεβιτς, τον οποίο τον "στόλιζαν" καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και να ερμηνευτεί τέτοια άνανδρη επίθεση. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που ο όχλος, όπως πολύ σωστά τον αναφέρεις, να επιτρέπεται να εισβάλει με την άνεσή του στους αγωνιστικούς χώρους και να δοκιμάζει τις ψυχικές του αντοχές αν θα πλακώσει ή θα προστατεύσει τον κάθε Μπάγεβιτς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 09 Αύγ 2010 00:37 »
Αφού τους αφήνουν και τα κάνουν....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 09 Αύγ 2010 09:37 »
περιπου 100 αεκτζηδες μαζεμενοι????
σαν να λες 50 ηρακληδεις μαζεμενοι....
τελος παντων αμα αρχισουμε να ασχολουμαστε και με τις μικρομεσαιες ομαδες της Α εθνικης....

Παράθεση
H δικη μου απορια ειναι,αν στον χαμο που εγινε προλαβαν να ριξουν καμια φαπα στον Ντουσαν οι Τζιμπουρ και Σκοκο?

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Ντουσαν γερα παρτους τα λεφτα.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 09 Αύγ 2010 10:17 »
Ξεφτιλικια, τσαμπα μαγκιες και η λογικη του οχλου.
Κωλοπαιδια του κερατα...
Ομως, ο ιδιος ο "θυμας", χρονια τωρα ακροβατει επικινδυνα,
αναμεσα σε ανθρωπους περιεργους, διαφορων ομαδων.
Οποιος ανακατεβεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.
Αλλα, και εκεινο το στυλακι το ειρωνικο, το extra large,
δεν παλευεται με τιποτα.
Ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα,
για εναν ανθρωπο που τα ΜΜΕ τον βαφτισαν πριγκηπα
και εκεινος αρχισε να φερεται σαν βασιλιας, τρεχα-γυρευε...

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 10 Αύγ 2010 15:49 »
Kαταδικαστέο σίγουρα αλλά καλύτερα να μην κρίνουμε αν δεν ξέρουμε όλα τα γεγονότα εκ των έσω.Απλά θυμηθείτε πρώην μεγαλομέτοχο και πόσα χαστούκια και μπουνιές χρειαζόταν.Τώρα σκεφτείτε να γινόταν όντως αυτό και να έδειχνες το βίντεο που τον βαράνε σε έναν τρίτο που δεν ξέρει τί έχει παιχτεί απλά βλέπουν κάποιους 20-30χρονους να βαράνε έναν κοντό 50+ χρονών.... ;)
Παράθεση

Δινει ο γαυρος περισσοτερα παω στον γαυρο δινει η αεκ παω αεκ.....δε παει κανεις σε ομαδες για την ψυχη της μανας του,κι αν πηγαινουν καπιοι ειναι ελαχιστοι.......

Δέν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ με αυτό που λές ωστόσο μήν λές στον κόσμο ότι εγώ σας αγαπώ είμαι ένας απο σάς δεν θα φύγω για τους τάδε που είναι έτσι κ αλλιώς και μετά το κάνεις.Αυτό αλλάζει εντελώς τα πράγματα.Παλιά την πρώτη φορά στην ΑΕΚ αν δεν κάνω λάθος υπήρχε τρελή προσωπολατρεία προς τον μπάγεβιτς.Και αυτοί τουλάχιστον νιώθουν ότι τους πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.Δεν τους δικαιολογώ πάντως.

Παράθεση
Το λυπηρο ειναι οτι δεν εχει μονο η αεκ τετοια καλοπαιδα αλλα και ο παο και ο οσφπ κι ΕΜΕΙΣ....

Το χτεσινο περιστατικο λοιπον πρεπει να μας ανυσηχοι ΟΛΟΥΣ...δεν ειναι ζητημα μονο της αεκ αλλα ΟΛΩΝ μας....

ΟΛΟΙ μας φταιμε που αφηνουμε να υπαρχουν τετοια ατομα που αμαβρωνουν τη λεξη οπαδος,ΟΛΟΙ μας φταιμε για τα λαμογια που υπαρχουν στις ομαδες μας,για τους γλυφτες,για τους επαγγελαματιες-οπαδους,για την πρεζα στις κερκιδες και στα πουλμαν και σε χιλιαδυο.....

το θεμα ειναι αν θα κανουμε κατι ή θα μενουμε να κοιταμε την τηλεοραση(οπως κανουμε και σε αλλα θεματα) και να σχολιαζουμε τα γεγονοτα τρωγωντας τον μουσακα της μανας μας....

Εδώ διαφωνώ καθέτως.1ον ο ΠΑΣ έχει απειροελάχιστα τέτοια άτομα.Το ξέρεις και το ξέρω και οι πέτρες το ξέρουν.2ον ότι ο ΠΑΣ δεν έχει τέτοια άτομα (γιατί διάβασα τώρα τελευταία δεν θυμάμαι απο ποιόν ότι τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90 ξεκίνησε μια "κάθαρση" απ τις εκδρομές και απ το γήπεδο και δεν τους παίρνανε μαζί ούτε σε εκδρομές ούτε τίποτα, το οποίο το θεωρώ τουλάχιστον φασιστικό ) έχει ώς αποτέλεσμα να έχουμε μια κερκίδα "ήσυχη" απο ξύλα χουλιγκανισμούς κλπ ΑΛΛΑ και υποτονική απο φωνή σε επίπεδα εκκλησίας.Και μου την σπάει αυτό.Γιατί στην τελική εγώ θέλω να πάω στο γήπεδο και να καβλώσω να δώ 3000 άτομα να χοροπηδάνε και να φωνάζουνε.Τώρα αν αυτοί όταν λήξει το μάτς θέλουν να μπούνε στο γήπεδο να βαρέσουν τον προπονητή ή να πλακωθούν με τους αντιπάλους δεν με ενδιαφέρει, δεν είναι δικό μου θέμα είναι δουλειά των αρμόδιων αρχών.Ά και τώρα που το θυμήθηκα είμαι εντελώς κάθετος στο πανί antinazi pas.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι είναι ο άλλος αρκεί που είναι πασολές.Το γήπεδο είναι μέρος ψυχαγωγίας και για μερικούς να το πώ και "η κάβλα τους".Τώρα αν αυτός έξω απο αυτό πιστεύει ότι το καλύτερο πράγμα είναι η χούντα ή το καλύτερο πράγμα είναι η αναρχία στα παπάρια μου.ΝΟ POLITICA γήπεδο είναι όχι πορεία.Πάμε να δούμε μπάλα.Ωστόσο όσον αφορά τα προηγούμενα είναι τρομερά άδικο να την πληρώνουν όλοι οι οπαδοί για τις μαλακίες κάποιων.Φυλακη οι ένοχοι και οι μαλάκες όχι αυτοί που απλά ανάβουν ένα καπνογόνο.....

Κ αυτό που λές εδώ ειδικά :
Παράθεση
ΟΛΟΙ μας φταιμε που αφηνουμε να υπαρχουν τετοια ατομα
σόρυ κι όλας αλλά μου φαίνεται 100% φασιστικό.Δηλαδή ποιός είσαι εσύ ή και εγώ που θα αφήνουμε να έρχονται στο γήπεδο όποιοι μας αρέσουν;
Εμάς σαν οπαδούς μας νοιάζει να κερδίζει η ομάδα μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο να κάνουμε καλή κερκίδα και εκεί Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.Τώρα άν ο άλλος θέλει να πάρει πρέζα
θέλει να βαρέσει τον μπάγεβιτς, θέλει να παίξει ξύλο δεν μας αφορά.Δεν είμαστε ούτε αστυνόμοι ούτε δίωξη ναρκωτικών ούτε μπαμπάδες κανενός να "τους" πούμε τι θα κάνουν
τι επιτρέπεται και τί όχι.

ΥΓ:δεν έχω όρεξη να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν πραγματικά.Απλά έγραψα κάποιες σκόρπιες σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό διαβάζωντας τα πόστ. :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Αύγ 2010 15:56 από fastmanakos »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 11 Αύγ 2010 02:38 »
Kαταδικαστέο σίγουρα αλλά καλύτερα να μην κρίνουμε αν δεν ξέρουμε όλα τα γεγονότα εκ των έσω.
ακριβώς επειδή εγώ στα συγκεκριμένα γεγονότα και πολύ περισσότερο στην ανακοίνωση του συνδέσμου της ΑΜΟ (Αγαπημένης Μας Original) βλέπω πλήρη αντιστοίχηση με γεγονότα και καταστάσεις στην ομάδα μας θα συνεχίσω, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, σχολιάζοντας τα δικά μας τεκταινόμενα τα οποία ξέρουμε περισσότερο εκ των έσω 

Παράθεση
το θεμα ειναι αν θα κανουμε κατι ή θα μενουμε να κοιταμε την τηλεοραση(οπως κανουμε και σε αλλα θεματα)
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα και συμφωνώ όπως έχω ξαναγράψει και αλλού ότι είμαστε άξιοι της τύχης μας που ανεχόμαστε τους αλήτες που οδηγούν στην απαξίωση τόσο τους φιλάθλους όσο και την ίδια την ομάδα μας. Το ότι όλο και περισσότερες φωνές αρχίζουν έστω και με καθυστέρηση ετών να καταδικάζουν την αδικία ελπίζω ότι είναι επιτέλους ένα βήμα

Εδώ διαφωνώ καθέτως.1ον ο ΠΑΣ έχει απειροελάχιστα τέτοια άτομα.Το ξέρεις και το ξέρω και οι πέτρες το ξέρουν.2ον ότι ο ΠΑΣ δεν έχει τέτοια άτομα (γιατί διάβασα τώρα τελευταία δεν θυμάμαι απο ποιόν ότι τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90 ξεκίνησε μια "κάθαρση" απ τις εκδρομές και απ το γήπεδο και δεν τους παίρνανε μαζί ούτε σε εκδρομές ούτε τίποτα, το οποίο το θεωρώ τουλάχιστον φασιστικό ) έχει ώς αποτέλεσμα να έχουμε μια κερκίδα "ήσυχη" απο ξύλα χουλιγκανισμούς κλπ ΑΛΛΑ και υποτονική απο φωνή σε επίπεδα εκκλησίας.Και μου την σπάει αυτό.Γιατί στην τελική εγώ θέλω να πάω στο γήπεδο και να καβλώσω να δώ 3000 άτομα να χοροπηδάνε και να φωνάζουνε.Τώρα αν αυτοί όταν λήξει το μάτς θέλουν να μπούνε στο γήπεδο να βαρέσουν τον προπονητή ή να πλακωθούν με τους αντιπάλους δεν με ενδιαφέρει, δεν είναι δικό μου θέμα είναι δουλειά των αρμόδιων αρχών.

Το αυτονόητο παλαιότερα : ότι υπήρχαν ελάχιστα τέτοια άτομα ανάμεσα στους φιλάθλους του ΠΑΣ υποδηλώνει άγνοια ή εθελοτυφλισμό να το ισχυρίζεται κανείς σήμερα. Ασφαλώς και δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι ίσως και χειρότεροι ανάμεσά μας οι οποίοι όσο πετυχαίνουν να συρρικνώνεται ο κόσμος (σε πλήθος και ποιότητα) όλο και περισσότεροι (ποσοστιαία) θα φαίνονται

Ά και τώρα που το θυμήθηκα είμαι εντελώς κάθετος στο πανί antinazi pas.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι είναι ο άλλος αρκεί που είναι πασολές.

δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε κάποιος να θεωρεί σημαντικότερο να είναι φίλαθλος ή οπαδός μία ομάδας και μετά πολίτης ... Χωρίς να έχω αναρτήσει ποτέ τέτοιο πανώ απορώ με νέους ανθρώπους που από έλλειψη αξιών θεωρούν πως  η ομπρέλα μίας ομάδας πρέπει να είναι σημαντικότερο ιδανικό από την εναντίωση για παράδειγμα στον ναζισμό ?  (σημείωση δεν μίλησα για κομματική αντιπαράθεση)

.Το γήπεδο είναι μέρος ψυχαγωγίας και για μερικούς να το πώ και "η κάβλα τους"... είναι τρομερά άδικο να την πληρώνουν όλοι οι οπαδοί για τις μαλακίες κάποιων.Φυλακη οι ένοχοι και οι μαλάκες όχι αυτοί που απλά ανάβουν ένα καπνογόνο.....

για να γυρίσω το νόμισμα και από την άλλη πλευρά: Αλήθεια ποτέ δεν σας πέρασε από το νου ότι όπως γράφεις "δεν φταίνε σε τίποτα οι φίλαθλοι για τις μαλακίες κάποιων" που νομίζουν ότι είναι μάγκες ανάβοντας και πετώντας ένα καπνογόνο;

Κ αυτό που λές εδώ ειδικά :
Παράθεση
ΟΛΟΙ μας φταιμε που αφηνουμε να υπαρχουν τετοια ατομα
σόρυ κι όλας αλλά μου φαίνεται 100% φασιστικό.Δηλαδή ποιός είσαι εσύ ή και εγώ που θα αφήνουμε να έρχονται στο γήπεδο όποιοι μας αρέσουν;
ασφαλώς και όλοι φταίμε που (ΔΕΝ) εξασκούμε το δικαίωμα του λόγου της ψήφου και όποιο άλλο μέσο μας προσφέρετε και αφήνουμε και κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτοί που καταρρακώνουν το όραμά μας για την ομάδα (και όχι μόνο) για δικό τους όφελος   

Κ αυτό που λές εδώ ειδικά : Εμάς σαν οπαδούς μας νοιάζει να κερδίζει η ομάδα μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο να κάνουμε καλή κερκίδα και εκεί Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.
Αυτό θα μας ενδιέφερε αν είμασταν επαγγελματίες οπαδοί ΕΥΤΥΧΩΣ κάποιοι ακόμα δεν γίναμε  

Τώρα άν ο άλλος θέλει να πάρει πρέζα, θέλει να ... , θέλει να ... παίξει ξύλο δεν μας αφορά.
όταν όμως μαζέψει τον "στρατό" και μας δείρει ή μας σπάσει την βιτρίνα ή το αμάξι ή μας διασύρει μέσω των συνδαιτημόνων στη μάσα "δημοσιογράφων" , ή πουλήσει πρέζα σε παιδιά μας ή ανήλικους για να αυξήσει το τζίρο του rock bar του ή του όποιου συνδέσμου δυνάμει διοικεί  (τυχαίο το παράδειγμα  :joker:)
με το παράλογο επιχείρημά σου δεν θα πρέπει να μας αφορά καθότι μπροστά στην δήλωση ότι "όλοι ΠΑΣ είμαστε" τα πάντα καθαγιάζονται (ωχ πάλι τα θρησκευτικά ...αξιώματα έπιασα  :joker:)

Δεν ξέρω αν πρέπει να υπογράψω ως dk ως rex ως dreven ως Αχιλλέας ως ftla ως Aramis ως  LOKO ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Αύγ 2010 02:51 από dk »

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 11 Αύγ 2010 03:21 »
Παράθεση
Κ αυτό που λές εδώ ειδικά : Εμάς σαν οπαδούς μας νοιάζει να κερδίζει η ομάδα μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο να κάνουμε καλή κερκίδα και εκεί Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.

Παράθεση
Αυτό θα μας ενδιέφερε αν είμασταν επαγγελματίες οπαδοί ΕΥΤΥΧΩΣ κάποιοι ακόμα δεν γίναμε

Δηλαδή εσένα σαν μή επαγγελματία οπαδό τι ακριβώς σε ενδιαφέρει για την ομάδα σου για να καταλάβω;

Παράθεση
δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε κάποιος να θεωρεί σημαντικότερο να είναι φίλαθλος ή οπαδός μία ομάδας και μετά πολίτης ... Χωρίς να έχω αναρτήσει ποτέ τέτοιο πανώ απορώ με νέους ανθρώπους που από έλλειψη αξιών θεωρούν πως  η ομπρέλα μίας ομάδας πρέπει να είναι σημαντικότερο ιδανικό από την εναντίωση για παράδειγμα στον ναζισμό ?  (σημείωση δεν μίλησα για κομματική αντιπαράθεση) 

Καλά τώρα πλάκα μου κάνεις;Αυτό κατάλαβες;Ποιός νέος άνθρωπος θεωρεί σημαντικότερο το οπαδιλίκη με όλα όσα γίνονται στην κοινωνία;Και για ποιά έλλειψη αξιών μιλάς;Πού κολλάει η εναντίωση στον ναζισμό;Επειδή είμαι εναντίων του ναζισμού πρέπει να το κρεμάω στο γήπεδο;Εϊμαι και εναντίων του τσιγάρου.Να κρεμάσω πανό ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ;Είμαι και εναντίων του παγωτού βερίκοκο.Να το κάνω κι αυτό πανό;Είναι κάποιος ενάντια στον φασισμό έτσι;Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.Θα πάω πχ στον κινηματογράφο να δω μια ταινία και θα χω μαζί πανό αντιναζί;Θα το πάρω στον καφέ;Πού κολλάνε στο γήπεδο τα πολιτικά πιστεύω του καθενός;Ποιός ο λόγος να υπάρχει πανί για τα αυτονόητα;Αυτό λέω..... :stop:
Άν αυτό για τους νέους ανθρώπους και για την έλλειψη αξιών είναι για το πρόσωπό μου απαιτώ να ανακαλέσεις μιας και δεν με γνωρίζεις προσωπικά.Άν είναι γενικό πόρισμα σου
απο την ζωή τη σύγχρονη εποχή οκ.
Παράθεση

όταν όμως μαζέψει τον "στρατό" και μας δείρει ή μας σπάσει την βιτρίνα ή το αμάξι ή πουλήσει πρέζα σε ανήλικους για να αυξήσει το τζίρο του rock bar του ή του συνδέσμου που διοικεί - (τυχαίο το παράδειγμα  :joker:) πάλι με το παράλογο επιχείρημά σου δεν θα πρέπει να μας αφορά καθότι μπροστά στην δήλωση ότι όλοι ΠΑΣ είμαστε τα πάντα καθαγιάζονται (ωχ πάλι τα θρησκευτικά ...αξιώματα έπιασα  :joker:

Ωραίο σκεπτικό.Εγώ είπα ότι στο γήπεδο πάς για κάποιο λόγο.Για να δείς την ομάδα σου για να φωνάξεις για να καβλώσεις.Δεν είπα ότι επειδή είναι ΠΑΣ δικαιολογείται.Είπα ότι δεν με νοιάζει.Δεν θα κάνω φίλο μου τον καθένα που έρχεται στο γήπεδο.Τώρα τι κάνει ο διπλανός σου στη ζωή του και αν θέλει να μπει να βαρέσει τον προπονητή και να τον συλλάβουν και να τον βάλλουν φυλακή ή αν θέλει να ρουφήξει 2 γραμμές δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Δεν πάω στο γήπεδο για κους-κους για το τι κάνει ο καθένας σαν χαρακτήρας.
Το γήπεδο είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο.Κοινωνική εκδήλωση είναι.Όποιος γουστάρει έρχεται.Άν είναι πανίβλακας και θελει να μπεί να τραβήξει χαστούκια στον προπονητή και
να συλληφθεί στα παπάρια μου.Δεν είναι δικιά μου δουλειά ο κάθε βλάκας το τι θα κάνει.

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 11 Αύγ 2010 11:23 »
Ρε fastmanako, δεν ξέρω και πόσων ετών είσαι αλλά μάλλον για 20-άρης μου κάνεις. Αν άυριο θες να πάς με τον γιό σου στο γήπεδο και εκεί που κάθεσαι ωραία και καλά στην κερκίδα σου έρθω εγώ δίπλα και βγάλω μια σύριγγα κι αρχίσω να τρυπιέμαι, δεν θα σε ενοχλήσει;;; Αν σε ρωτήσει ο γιος σου τι κάνω, τι θα του απαντήσεις;;; Αν μαζευτούν δέκα ψευτομαγκάκια (που ναι, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει έχουμε πολλά στον ΠΑΣ και έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε εκδρομές) και τα σπάσουν και πετάνε φωτοβολίδες και μετά φας μια 3-αρα και κλεισμένων των θυρών, εσύ που έχεις πληρώσει το διαρκείας σου δεν σε νοιάζει;;;; Δεν μπορεί να είμαστε τόσο αδιάφοροι όπως λες....

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 11 Αύγ 2010 15:41 »
Παράθεση
Ρε fastmanako, δεν ξέρω και πόσων ετών είσαι αλλά μάλλον για 20-άρης μου κάνεις. Αν άυριο θες να πάς με τον γιό σου στο γήπεδο και εκεί που κάθεσαι ωραία και καλά στην κερκίδα σου έρθω εγώ δίπλα και βγάλω μια σύριγγα κι αρχίσω να τρυπιέμαι, δεν θα σε ενοχλήσει;;; Αν σε ρωτήσει ο γιος σου τι κάνω, τι θα του απαντήσεις;;; Αν μαζευτούν δέκα ψευτομαγκάκια (που ναι, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει έχουμε πολλά στον ΠΑΣ και έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε εκδρομές) και τα σπάσουν και πετάνε φωτοβολίδες και μετά φας μια 3-αρα και κλεισμένων των θυρών, εσύ που έχεις πληρώσει το διαρκείας σου δεν σε νοιάζει;;;; Δεν μπορεί να είμαστε τόσο αδιάφοροι όπως λες....

Ίσως στην ηλικία σας να έχω τις δικές σας απόψεις.Ας το τελειώσουμε εδώ άκρη δεν θα βγεί.Άλλες ηλικίες άλλα μυαλά. :joker:

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 11 Αύγ 2010 18:36 »
θα απαντήσω αργότερα τώρα δεν έχω χρόνο στον bill fastmanako (απλά μέχρι την απάντηση και για να αποφύγω την πιθανή παρεξήγηση μην πάιρνεις ΟΛΑ όσα γράφονται ότι αφορούν προσωπικά εσένα)

Kαταδικαστέο σίγουρα αλλά καλύτερα να μην κρίνουμε αν δεν ξέρουμε όλα τα γεγονότα εκ των έσω.
ακριβώς επειδή εγώ στα συγκεκριμένα γεγονότα και πολύ περισσότερο στην ανακοίνωση του συνδέσμου της ΑΜΟ (Αγαπημένης Μας Original) βλέπω πλήρη αντιστοίχηση με γεγονότα και καταστάσεις στην ομάδα μας θα συνεχίσω, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, σχολιάζοντας τα δικά μας τεκταινόμενα τα οποία ξέρουμε περισσότερο εκ των έσω 

Δείτε αυτή την ανακοίνωση που όπως έγραψα και πιό πάνω με ελάχιστες αλλαγές θα μπορούσε να αφορά σε δικό μας σύνδεσμο με επαγγεματία αρχηγό με ΑΦΜ :
Ανακοίνωση με σοβαρές αιχμές και βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Δημήτρη Χατζηχρήστου (χωρίς να τον κατονομάζουν) εξέδωσαν δέκα ιδρυτικά στελέχη της original με αφορμή τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην ΑΕΚ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ που υπογράφουν την ανακοίνωση και έχουν διαχωρίσει εδώ και χρόνια τη θέση τους με την ηγεσία της original, κάνουν λόγο για «παραμάγαζα», για «αρχηγό-επαγγελματία οπαδό με ΑΦΜ», για «Original εραστή της τσέπης», για «αδιαφάνεια στην οργάνωση, ίντριγκα στις σχέσεις, λάσπη γι’ αυτούς που αποχωρούν, φαντάσματα που τον κυνηγούν να του πάρουν την αρχηγία (και το ταμείο!!), και τον λένε κλέφτη , απατεώνα από παιδιά που μεγάλωσαν, μάτωσαν, έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει η ORIGINAL μεγάλη.»

Μέσα από την ανακοίνωση των ιδρυτικών στελεχών της Original αποκαλύπτεται ότι η ηγεσία της ερασιτεχνικής (Χατζηχρήστος) αποδέχτηκε τα 20.000 ευρώ που έδωσε σε έρανο για το μπάσκετ ο Μπάγεβιτς. Αλλά και τα 7 χιλιάρικα που έδωσε πριν από λίγους μήνες ο προπονητής της ΑΕΚ για να πληρωθούν υπάλληλοι της ερασιτεχνικής.

Το κείμενο της ανακοίνωσης με τίτλο «ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ»:

"Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας, γύρω στα 1975 και η ιστορία γράφεται και έτσι έχει πρωταγωνιστές «καλούς» και «κακούς», ήρωες και ξωτικά σαν ένα Αεκτζήδικο παραμύθι... Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια παρέα ανθρώπων-φίλων της ΑΕΚ όπως έλεγαν τότε-που ξεκίνησαν ένα σύνδεσμο φίλων της ομάδας. Με μεγάλη αγάπη και πολύ μεράκι, για την ομορφότερη ποδοσφαιρική συνύπαρξη φίλων της ΑΕΚ. Και επειδή οι παρέες γράφουν ιστορία, αυτή η παρέα έμελλε να γράψει την δική της ιστορία στο συνδεσμιακό χώρο, όχι απλά της ΑΕΚ αλλά ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας. Με μια μικρή «στάση» το 1982 που η παρέα έγινε λίγο μεγαλύτερη.

Το 1982 ήταν ορόσημο για το οργανωμένο κίνημα των φίλων της ΑΕΚ αφού ένα νέο ξεκίνημα με νέο αίμα, με πολύ καρδιά και μυαλό, άναψε το φυτίλι που εκτόξευσε τον μέχρι τότε ανοργάνωτο σχετικά κόσμο της ΑΕΚ. Του έδωσε οργάνωση, αρχές, μεθοδικότητα, αγάπη και στήριξη, μα πάνω απ’ όλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ μια ιδιότυπη παρεμβατικότητα που γέμιζε με χρώμα τα κοινά της ομάδας.

Νο1 αρχή- να διαδοθεί η ιδέα της ΑΕΚ σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Νο2-να ακολουθεί την ομάδα παντού, με οποιοδήποτε αντίπαλο, σε οποιοδήποτε άθλημα.

Νο3-να προστατεύει τον κόσμο της ομάδας (οργανωμένο και μη) από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

Μέσα σ’ αυτές τις θεμελιώδεις αρχές υπήρχαν και πολλές πινελιές που έδιναν διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα της ΑΕΚ. Για όλους εμάς η ΑΕΚ δεν ήταν απλά καθημερινότητα ήταν ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ για κάποιον όμως έγινε τρόπος για να ζήσει...

Οι ιστορίες, τα γεγονότα και οι στιγμές είναι χιλιάδες για να γραφτούν, η ουσία είναι ότι αυτό το «γνήσιο» κομμάτι της ΑΕΚ έγινε πρότυπο για όλους τους συνδέσμους-ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης- σαν ο ιδεώδης τρόπος λειτουργίας του πιο ζωντανού κυττάρου κάθε ομάδας, του οργανωμένου οπαδού. Τα χρόνια πέρασαν και οι εποχές άλλαξαν, η οργάνωση έγινε μαζικότερη και οι παρέα έγινε χιλιάδες πιστοί της ιδέας της γνησιότητας, της διαφορετικότητας, της παρεμβατικότητας που πρεσβεύει η ΑΕΚ και οι οπαδοί της.

ORIGINAL γεννιέσαι δεν γίνεσαι...

Αυτή η παρεμβατικότητα έγινε κατεστημένο και η ρότα άλλαξε. Μοιραία οι υπόλοιποι οπαδοί άλλων ομάδων προχώρησαν και εμείς αρτηριοσκληρωτικοί, απόλυτοι, ηλίθια παρωχημένοι να μην υπάρχει φωνή άλλου οργανωμένου φορέα γιατί έχουμε χτίσει «μαγαζί» και οι άλλοι «παραμάγαζα». Εν τέλει δεν τρέξαμε τις εξελίξεις και παραμυθιαστήκαμε στην ηγετική μορφή του αρχηγού-επαγγελματία οπαδού με ΑΦΜ που ήμασταν όλοι παιδιά του μέσα απ αυτόν μάθαμε την ΑΕΚ και πως να λειτουργούμε γύρω απ’ αυτήν? Αυτός ήθελε να γυρίζουν όλα γύρω απ’ αυτόν...

Όλοι εμείς εδώ και πολλά χρόνια- κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με το Δωματιάκι, με την οικογένεια.

Ποια οικογένεια δηλαδή... Αυτή που κινεί τα νήματα όχι σύμφωνα με τις αρχές της παρέας αλλά σύμφωνα με τις αρχές του «ORIGINAL εραστή της τσέπης».

Αδιαφάνεια στην οργάνωση, ίντριγκα στις σχέσεις, λάσπη γι’ αυτούς που αποχωρούν, φαντάσματα που τον κυνηγούν να του πάρουν την αρχηγία (και το ταμείο!!), και τον λένε κλέφτη , απατεώνα από παιδιά που μεγάλωσαν, μάτωσαν, έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει η ORIGINAL μεγάλη.

Στιγμές όπως το πλιάτσικο (τηλεοράσεις, air condition, ραδιόφωνα, θερμαντικές κλπ) στον ιερό χώρο της ΑΕΚ (γήπεδο) κατά την διάρκεια εκδήλωσης για το γκρέμισμα του Ναού, μόνο σε οπαδούς του Ολυμπιακού παραπέμπει. Κορυφαία στιγμή για την ORIGINAL.

Ποιος να ξεχάσει τον Τροχανά που κάποτε έκανε κ…δάχτυλα στην σκεπαστή και λίγα χρόνια μετά ο Αρχηγός και ο εν λόγω πρόεδρος άλλαζαν πλακέτες στην εκδήλωση των παλαιμάχων... «Μιχάλη μου» ο ένας «Δημήτρη μου» ο άλλος... Άφεση αμαρτιών στον Ιωάννη -Γκρεμιστή- Γρανίτσα για το ανεπανόρθωτο κακό που έκανε όταν άφησε την ΑΕΚ άστεγη. Γιατί έπαιρνε φτηνά εισιτήρια και θυμήθηκαν να του την πέσουν πριν τις τελευταίες εκλογές της ερασιτεχνικής. Τότε δεν είχε να δώσει φτηνά..

Απείρου κάλους σκηνές με τον προπηλακισμό-ξυλοδαρμό Αεκτζήδων γιατί ήταν «βατραχολάγνοι»..Αεκτζής χτυπά Αεκτζή... Μαγεία.. Άνθρωπος μας ο Νικολαΐδης όταν μας έδινε προμήθειες δεκάδων χιλιάδων ευρώ, καβαλημένος, χαφιές, ρουφιάνος μετά, αλλά ταυτόχρονα ζητάμε λεφτά για «δικά μας παιδιά»..

Ξεσηκώνουμε τον Μελισσανίδη για να την σπάσουμε στον «κοντό», αλλά τον πουλάμε όταν έρχεται η ώρα της κάλπης, ψηφίζουμε Ζούπα!!! Όσο καιρό η ερασιτεχνική διεκδικεί χρήματα από την ΠΑΕ για τα διαρκείας ? Πρόεδρος Ανατολιωτάκης- κάνουμε το παγώνι. Όταν ο οπαδός με ΑΦΜ γίνεται πρόεδρος, «Δώστε τις προμήθειες στην ερασιτεχνική που φυτοζωεί!!!» λες και πριν δεν φυτοζωούσε?

Τοποθετούμε τον Καραμανλή στην ΚΑΕ ως «δικό μας άνθρωπο» και αφού χάνει την περιουσία του βάζοντας χρήματα στην ΚΑΕ, τον λέμε «καβαλημένο» και θέλουμε να τον δείρουμε για να παραιτηθεί... Για να μην πούμε για το βόλεϊ και τον «άνθρωπο μας» και εκεί που τον «Μαυρίσαμε» και του φάγαμε χρήματα και τον στείλαμε στην εντατική...

Έρχεται ο Αδαμίδης, τον κάνουμε «στρατολογημένο» πρόεδρο ,που κάθε τι που κάνει μας ρωτά και ο Παππάς « και τα μάτια μας» μιας και μας δίνει λεφτά. Για τον «προδότη προπονητή μας» δεν το συζητώ , δεχτήκαμε 20.000 ευρώ στον έρανο για το μπάσκετ (πάντα μέσω της ερασιτεχνικής) και άλλα 7.000 ευρώ για τους υπαλλήλους της ερασιτεχνικής αλλά κατά τα άλλα είναι προδότης και «εμπρός στην οριστική απόλυση !!!»

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά τέτοια γεγονότα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτό που κάποτε ήταν τιμή για την ΑΕΚ έχει καταντήσει ΝΤΡΟΠΗ. Και υπεύθυνοι δεν είναι ούτε η «πιτσιρικάδα» που κρίνει με αυτά που τις λένε, ούτε οι γνωστοί «χαρτζιλικάτοι» που πληρώνονται με Pay-Roll αλλά χωρίς ΑΦΜ. Και σαφώς γελάμε με τους «γνήσιους» ιντερνετάκηδες που το μόνο που ξέρουν είναι να δείχνουν πόσο μακριά απ την ΑΕΚ πρέπει να μείνουν?

Κλείνοντας θέλουμε να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κείμενο το υπογράφουν όχι εχθροί της ΑΕΚ και της ORIGINAL, ούτε λαμόγια χαρτζιλικάτοι οπαδοί με ΑΦΜ, ούτε επίδοξοι αρχηγίσκοι.. Το υπογράφουν στελέχη με έντονο στίγμα στην θεμελίωση ιδεών, αρχών της ORIGINAL και που σίγουρα δεν ικανοποιούνται απ’ την ξεφτίλα και την δυσοσμία που εκπέμπει ο μεγαλύτερος οργανωμένος σύνδεσμός της ΑΕΚ, έτσι που την κατάντησε ο Αρχηγός- επαγγελματίας οπαδός...

Σίγουρα τα γνωστά παπαγαλάκια του θα κάνουν αυτό που τους έχει διδάξει... Ο Γκέμπελς είναι πολύ μικρός μπροστά του.. και ως νέος Κρόνος θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... θα φάει το παιδί του...την ORIGINAL.

Αρχηγέ μην μασάς για το κράξιμο... δεν σε έκραξε κανείς!! Φτύνουν αλλά εσύ νομίζεις πως βρέχει.. Άλλωστε το μεγάλο έγκλημα σου δεν είναι τα οικονομικά, είναι ότι είσαι ο μεγαλύτερος καταστροφέας ονείρων όλων αυτών των παιδιών που είναι πλάι σου... και που με τα περισσότερα απ αυτά έχουμε κάνει κοινούς αγώνες...

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης σας χρησιμοποιεί δύο μαγικές λέξεις ΑΛΗΘΕΙΑ (που είναι τσακωμένοι εδώ και χρόνια)... και μην στεναχωριέσαι τα «παιδιά σου» δεν θα σε φθείρουν... Ο μοναδικός εχθρός σου σε έχει φθείρει ήδη... Ο ΧΡΟΝΟΣ.

Καλή χώνεψη Κρόνε...

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...."

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ (ΙΣΝΟΓΚΟΥΝΤ CLUB ORIGINAL)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
ΑΕΚ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 23:02 »
Για το αεκακι δεν ειχαμε ανοιξει θεμα νομιζω ε?  ::)

Ευκαιρια να το κανουμε τωρα  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 23:18 »
μιά και άνοιξε θέμα και για το 3ο μέλος των βασικών υπευθύνων της κατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου:
http://www.sport-fm.gr/article/495904 
(και) εδώ θα δείξουν πόσο ..."μάγκες" είναι οι ιθύνοντες!

:mono:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 23:29 »
Περί φορολογικής ενημερότητας της ΑΕΚ και ευθύνης της ΕΕΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει «θέμα» με την φορολογική της ενημερότητα στην προσπάθειά της για απόκτηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, που εκδίδει η ΕΕΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί φωτοτυπία της ενημερότητας, η οποία, φυσικά, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και ζητήθηκε η πρωτότυπη.
Ας υπενθυμίσουμε ότι ο αθλητικός νόμος 2725/1997 στο άρθρο 93 ‘Απαγόρευση μεταγραφών’, ορίζει,
«Τα σωματεία που διατηρούν Τ.Α.Α. και οι Α.Α.Ε. (ΠΑΕ) που δεν έχουν εκπληρώσει τις φορολογικές και τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις δεν έχουν δικαίωμα να αποκτούν αθλητές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.
Η εκπλήρωση των πιο πάνω υποχρεώσεων αποδεικνύεται με πιστοποιητικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, που πρέπει να κατατίθεται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πριν από την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου.
Η παράβαση της διάταξης του προηγούμενου εδαφίου συνεπάγεται την ακυρότητα της μεταγραφής και την αντικανονικότητα της συμμετοχής του αθλητή στους αγώνες».
Πέραν αυτού, στο άρθρο 88 του ιδίου νόμου ορίζεται,
«Ουδεμία εγγραφή ή μετεγγραφή επαγγελματία ή αμειβόμενου αθλητή εγκρίνεται, μη εκδιδομένου, σε καμιά περίπτωση, του σχετικού δελτίου αθλητικής ιδιότητας, αν η σχετική αίτηση προς την οικεία ομοσπονδία δεν συνοδεύεται από παραστατικό της οικείας Δ.Ο. Υ., ότι κατεβλήθη ο αναλογών, κατά τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις, φόρος προς το Ελληνικό Δημόσιο, για τα χρηματικά ποσά, που συμφωνούνται στο συμβόλαιο, μεταξύ εταιρίας ή Τ.Α.Α. και αθλητή, υπέρ του τελευταίου.
7. Στην περίπτωση εφαρμογής της παραγράφου 6 του άρθρου 86 (καταβολή των υπέρ του αθλητή χρηματικών ποσών σε δόσεις) η καταβολή του φόρου που αναλογεί σε κάθε δόση αποδεικνύεται με σχετικό παραστατικό της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., το οποίο κατατίθεται στην οικεία επαγγελματική ένωση και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
8. Η παράβαση των ορισμών των προηγούμενων παραγράφων συνεπάγεται, από το χρόνο τέλεσης της παράβασης, την απόλυτη ακυρότητα της εγγραφής ή μετεγγραφής του αθλητή, η δε συμμετοχή του στους αγώνες θεωρείται, για κάθε συνέπεια, αντικανονική, ελεγχόμενη από το οικείο δικαιοδοτικό όργανο και αυτεπαγγέλτως».
Άρα λοιπόν, ο ισχύων νόμος επιβάλλει την κατάθεση της πρωτότυπης φορολογικής (και ασφαλιστικής) ενημερότητας καθώς και την κατάθεση παραστατικών της εφορίας, για την καταβολή του φόρου που αντιστοιχεί στο καταβληθέν ποσό, σε κάθε μετεγγραφή, και στην ΕΠΟ (οικεία ομοσπονδία) και στην ΕΕΑ.
Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει πάνω από δέκα μετεγγραφές, δεν θα έπρεπε τα παραστατικά αυτά να υπάρχουν στην ΕΕΑ;
Άρα γιατί ζητά ξανά φορολογική ενημερότητα από την ΑΕΚ;
Δεν υπάρχει στο αρχείο της;
Εκτός κι αν τα απαιτούμενα έγγραφα (φορολογική, ασφαλιστική, παραστατικό πληρωμής φόρου) δεν κατατέθηκαν ποτέ, οπότε υφίσταται σοβαρό ζήτημα εφαρμογής των οριζομένων του νόμου από πλευράς ΕΠΟ και ΕΕΑ.
Όπως υπάρχει και ζήτημα εγκυρότητας των μετεγγραφών της ΑΕΚ.

dikisports.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 00:28 »
Παράθεση
το 3ο μέλος των βασικών υπευθύνων της κατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου:

3ο αλλα οχι τελευταιο.......βαλε και λιγο παοκ μεσα!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 01:41 »
To be on topic.

AEK ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 15:25 »
Παράθεση
Βασίλης Σαμπράκος
24/08/2011

ΥΓ.2: Το πρόβλημα της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι απλό, διότι η εταιρεία δεν είχε μέχρι χθες φορολογική ενημερότητα και μόλις χθες εμφάνισε ένα χειρόγραφο σημείωμα. Κι αν πράγματι δεν έχει φορολογική ενημερότητα, θα αποβληθεί. Τόσο απλά!
http://www.sday.gr/Articles/Vasilis-Samprakos/epitelous-allazoun-oi-prodiagrafes-tou-ellinikou-p.aspx

Παράθεση
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Εν τω μεταξύ, έγγραφο από την εφορία κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, στο οποίο εξηγεί πως λόγω της ρύθμισης των χρεών της το χειρόγραφο που παρουσίασε στον αρχικό της φάκελο είναι η προσωρινή φορολογική της ενημερότητα.
naftemporiki.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 23:43 »
ΑΕΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 4 - 1

Η Αεκ, τοοοο χωνί.
Σίγουρη πελάτης μας.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 16 Σεπ 2011 00:14 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 21 Σεπ 2011 13:53 »
Παράθεση
Ο Χαραλαμπίδης προειδοποιεί την ΑΕΚ

Ημερομηνία: 21/09/2011 - 10:02

O πρόεδρος του Ιωνικού, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για τους Ρώσους επενδυτές και τονίζει ότι σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού είναι παθών, αλλά και πως έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο κ. Χαραλαμπίδης είχε έρθει σε επαφή με τον Ζόραν Τέρζιτς, ο οποίος του έταζε ότι θα βάλει 2 εκ. ευρώ στον Ιωνικό και μάλιστα τον είχε ενημερώσει από τότε ότι είχε σκοπό να επενδύσει 3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ. Φυσικά, τίποτα από τα δύο δεν έγινε και δικαιολογημένα θεωρεί ότι ο Σέρβος μάνατζερ είναι παραμυθάς.

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στην εφημερίδα "Goal" και εξήγησε αρχικά πώς έγινε η πρώτη τους γνωριμία: «Είναι γεγονός και μάλιστα έχω ενημερώσει την ΑΕΚ γι' αυτό. Από πέρυσι μου έλεγε πως έχει βρει έναν Ρώσο, ο οποίος θέλει να δώσει κάποια λεφτά. Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός ή ο πατέρας του που είχε τα λεφτά για... πέταμα ή βάλτε ότι άλλο θέλετε δίπλα, αλλά μας έλεγε πως θα μας φέρει 2 εκ. ευρώ στον Ιωνικό και πως θα έβαζε κι άλλα 3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ!».

Για τον λόγο που δεν προχώρησε τελικά η υπόθεση, υπογράμμισε: «Για τους λόγους που καταλαβαίνετε. Του λέω φέρε τα λεφτά να ανέβω κατευθείαν στην πρώτη εθνική. Κάναμε ραντεβού, τον πήγα για φαγητό 4-5 φορές, τον γύρισα στην Αθήνα και όταν ήρθε η ώρα να δείξει το χρήμα... εξαφανίστηκε!

Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Μάλιστα, στην πορεία που τον ήθελα για μια άλλη δουλειά, για κάτι άκρες που μου είπε ότι είχε με πετρέλαια, πάλι δεν μπορούσα να τον εντοπίσω».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι του είπε ψέματα, ο Κώστας Χαλαμπίδης κατέληξε: «Ο τύπος είναι απίστευτος. Έχει φάει ξύλο στο Μεξικό επειδή κατάλαβαν ότι είναι παραμυθάς. Έλεγε πως αυτός έκανε τη μεταγραφή του Όλιτς στην Μπάγερν! Είναι προφανές πως δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι σοβαρό.

Εγώ έχω ήδη προειδοποιήσει την ΑΕΚ. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη που με είχε ρωτήσει αν είχα εικόνα και του είπα ακριβώς τι είχε συμβεί. Βεβαίως, τότε ο Τέρζιτς δεν μου είχε πει τίποτα για καμία Petit Chateau και δεν μπορώ να ξέρω αν με αυτή την εταιρεία αλλάζει κάτι. Μακάρι να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που λένε στην ΑΕΚ και να μπορέσουν να βοηθήσουν».
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 21 Σεπ 2011 15:18 »
Μα είναι σοβαρό το ελληνικό ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας;;;

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 21 Σεπ 2011 15:36 »
Ουτε σοβαρο θα γινει ουτε και επαγγελματικο θα παραμεινει.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης