Φίλε για να λύσω την απορία σου μιας και φαίνετε να την έχεις πολυ έντονα. Οι βαζελογαυροι πλέον αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους λένε αναμεταξυ τους και ειναι άθλια και έντονα υποτιμητικα. Το "παγουρας" μας φαίνεται σε μερικούς(όχι σε όλους) πιο ευηχο, όμορφο και με χαριτωμενo background story. Οκ;;
το background story βεβαια εγω το θεωρω λιγο υποτιμητικο αλλα αν εσας σας αρεσει εμενα μου περισσευει...ευχαριστω για την απαντηση
Συγνώμη όταν κάνατε πλάτσα πλούτσα δεν τραβάγαμε βίντεο...ξέρεις το να τραβάς
βίντεο από ραντεβού είναι νεότερη μόδα....Άσε που σαν αφήγηση από μεγαλύτερο σε μικρότερο είναι καλύτερα...να βλέπεις βίντεο στα τσίπρα;;;Ε ΟΧΙ....
αρα δεν θα μας κατηγορησεις κι εμας που δεν τραβαγαμε βιντεο οταν σπρινταρατε στο αλσος...
Ρε Iron Μaidane αυτοί που βγάζαν φωτογράφιες στην κατάρα μετα από κανα 3ωρο κάναν μπάνιο στην λίμνη.Ευχαριστώ που τσίμπησες και άρχισες να εξιστόρεις πότε νίκησες και τέτοια.Είχαμε βάλει στοίχημα εδώ στο φόρουμ ότι θ αρχίσεις να εξιστορείς σαν μαλάκας
Επίσεις απ την τσάντιλα σου άρχισες να βρίζεις ολούς και όλα.Γι αυτό σου λέω πάρε τον πούλο να τελειώνουμε!!!
Α ξέχασα να σου πώ όταν ο Κυρίακος σας κάρφωσε στο 93 δεν φτάνει η πίκρα σας έπιασε και βροχή εκείνους τους κακομήρηδες στο πέταλο.Είχες ερθεί και συ να δείς το καφενείο σου;
Εκεί να δείς χύσιμο!!!!
Κλαρινογαμπρε ειδικα αυτοί που βγάζαν φωτογράφιες στην κατάρα σε εχουν για πρωινο...μια οποιαδηποτε επισκεψη στα τρικαλα θα σε πεισει...
εγω η εσυ εξιστορείς?ποιος αρχισε για λιμνες?καλα εσυ ειπαμε εχεις το παιδικο τραυμα απο την ΑΕΚ και χυνεις μονο στη σκεψη οτι 1-2 φορες δεν εφυγες με σκυμμενο το κεφαλι...απαξιω και να σου θυμισω ποσες φορες εγινε το αντιθετο
εσυ αρχισες να βρίζεις απο τη πρωτη απαντηση που μου εδωσες...τοσο γρηγορα ξεχνας τι γραφεις η κανεις το κινεζο?
για πουλο στο ξαναειπα....μονο δινω αν ενδιαφερεσαι....θα ηθελες να φυγω ε?για να λες οτι σου κατεβει αναπαντητα?μαλλον εσυ θα φυγεις απο μονος σου μετα το ταπωμα που τρως για δευτερη φορα...
και τι ειμαστε εμεις να λιωσουμε με τη βροχη?κλαρινογαμπροι? σου ειπα κρατα σφιχτα μεσα σου αυτες τις αναμνησεις ειναι μια οαση στους εφιαλτες που σου ξυπνα ο Αετος