Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 88466 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #225 στις: Κυρ 17 Μάρ 2013 22:37 »
το έγραψα και αλλού ανεξάρτητα της γρήγορης αντίδρασης της αεκ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
Παρακολουθούμε ένα αηδιαστικό θέατρο στο οποίο συμμετέχει και ο παίκτης με παλινωδίες και εκνευριστικά χαμηλού IQ ανακοινώσεις με μοναδικό σκοπό να την γλυτώσει η σιχαμένη ομάδα του 


Σύμφωνα με το άρθρο 23 του πειθαρχικού κώδικα:


2.α) Εάν αξιωματούχοι ή και ποδοσφαιριστές ομάδας διαπράξουν ρατσιστική ή περιφρονητική πράξη, όπως περιγράφεται στην παρ. 1 του παρόντος, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας και η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή, η οποία για μεν τις ΠΑΕ ανέρχεται από είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ έως ογδόντα χιλιάδες (80.000) ευρώ, για δε τα σωματεία από χίλια (1.000) ευρώ έως πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ. Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης, εκτός της κατά τα άνω απώλειας του αγώνα, η παραπάνω χρηματική ποινή θα διπλασιάζεται και σε περίπτωση νέας (τρίτης) παράβασης, η ομάδα θα υποβιβάζεται στην λήξη του οικείου πρωταθλήματος.

...

άρα το μόνο που χρειάζεται είναι απλά η εφαρμογή του νόμου
... κατακύρωση του αγώνα στην Βέροια και πρόστιμο στην ΑΕΚ

όλα τα ακούω βερεσέ και ενδεχομένως γίνονται μόνο καθ υπόδειξη της εταιρίας για να ξαναευνοηθεί ... και να παραμείνει η σαπίλα στην Α΄εθνική ... 

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Μάρ 2013 22:44 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #226 στις: Κυρ 17 Μάρ 2013 23:30 »
original21.com
Παράθεση
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ...
17.03.2013



Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδηξίας με φράτζα , ζωγραφιές στο σώμα του και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε...

Το να χαιρετάς φασιστικά... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ  ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας , της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών !

Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά !
Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας !
Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο !

Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο , είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά !

ΕΜΕΙΣ , Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

"Διοικούντες", απο αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ  !
Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί . Πάρτε θέση τώρα !

ΥΓ. Πραγματικά, απο ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες ;
...ή καθοδηγούμενος και καθ` υπόδειξη ;
Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ :

ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ....
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ !

ΥΓ2. To θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετίσουμε μόνοι μας !
Γι αυτό λοιπόν  όλοι οι πολιτικάντιδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά απο υποδείξεις . Δεν τις χειαζόμαστε !
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Μάρ 2013 23:37 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #227 στις: Δευ 18 Μάρ 2013 00:09 »
psap.gr
Παράθεση
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει, από όπου κι όποιον κι αν προέρχεται, κάθε ενέργεια κι εκδήλωση που αποτελεί προσβολή όχι απλώς και μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά, συνολικά για την κοινωνία μας.
Αποδοκιμάζουμε τη, συγκεκριμένη, συμπεριφορά του Γιώργου Κατίδη και τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ το οποίο πέτυχε.
Δε θα πρέπει, βεβαίως, να παραγνωρισθεί το νεαρό της ηλικίας του, ούτε το γεγονός ότι έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη  ενώ δε χρειάζεται να θεωρηθεί ως δεδομένο ότι γνώριζε τι ακριβώς έκανε, μέσα στον ενθουσιασμό και τον προφανή, γνωστό κι από άλλες περιπτώσεις, παρορμητισμό του.
Τα κίνητρα και το σκεπτικό του Κατίδη δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε.
Η χειρονομία του είναι λαθεμένη, προκλητική και προσβλητική, πέραν πάσης αμφιβολίας.
Ας αναλογισθεί  ο ίδιος τι έκανε, πρωτίστως στον εαυτό του.
Είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει το κόστος, αν και  εν θερμώ  αποφάσεις για ισόβιο αποκλεισμό του, είναι λογικό να αντιμετωπίζονται  με απορία και να κρίνονται ως ακραίες κι υπερβολικές.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #228 στις: Δευ 18 Μάρ 2013 00:11 »
Παράθεση
Διακοπή συμβολαίου στον Κατίδη
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

http://www.axortagos.gr/diakopi-simvolaiou-ston-katidi_4.html

Καημένε Τζάνη ... 1 "Σσσστ" έκανες και 1 "Σουτ" ξεχάστηκε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #229 στις: Δευ 18 Μάρ 2013 16:45 »
Παράθεση
Κατίδης: «Θέτω τον εαυτό μου εκτός ομάδας διότι προσέβαλλα την ιστορία του συλλόγου»
http://www.skai.gr/news/sports/article/226620/katidis-theto-ton-eauto-mou-ektos-omadas-dioti-prosevalla-tin-istoria-tou-sullogou-/
 
Εκτός ομάδας έθεσε τον εαυτό του ο Γιώργος Κατίδης, με μακροσκελή επιστολή που εξέδωσε σήμερα και στην οποία ζητάει συγγνώμη από τους... πάντες για την ενέργειά του, την οποία χαρακτηρίζει βλακώδη, λανθασμένη και απαράδεκτη. Εκτός των άλλων επισημαίνει ότι καταλαβαίνει την απόφαση της ΕΠΟ, στην οποία επίσης ζητάει συγγνώμη.

Η επιστολή του Κατίδη

«Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι απόλυτα απαράδεκτος και νιώθω άθλια για όσα προκάλεσα με την άστοχη όσο και βλακώδη ενέργειά μου. Αναφέρομαι στον πανηγυρισμό μου στο νικητήριο γκολ που σημείωσα στο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Βέροια με αποτέλεσμα αντί για χαρά να μοιράσω πίκρα και πόνο στον κόσμο της ομάδας αλλά και στα αποδυτήρια και τους συμπαίκτες μου που τιμώ, σέβομαι και αγαπώ όπως και οι ίδιοι μπορούν να επιβεβαιώσουν.

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνω για δικαιολογίες. Είμαι λάθος. Είμαι αδικαιολόγητος και αυτό που έγινε θα το πληρώσω με πολύ πόνο αφού δεν υπάρχει κάποιος να μην έχει διαπιστώσει ότι παρά τα μόλις 20 χρόνια ζωής μου είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τέλος στην όποια ποδοσφαιρική καριέρα έχω μπροστά μου.

Θέλω κατ’ αρχήν να ζητήσω ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη προς την ομάδα μου την ΑΕΚ και τον κόσμο της που προσέβαλλα μη γνωρίζοντας τι ακριβώς έκανα στον πανηγυρισμό μου. Το ότι δεν γνώριζα δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε το νεαρό της ηλικίας μου. Επαναλαμβάνω ότι είμαι απόλυτα απαράδεκτος και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απόλυτο δίκιο να αντιδράει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εκανα ένα μεγάλο λάθος και θα το πληρώνω για πάντα. Όμως η ευθύνη του λάθους μου δεν μπορεί να βαραίνει άλλον εκτός από εμένα και μ’ αυτό εννοώ πως η ομάδα μου, η ΑΕΚ, την ιστορία της οποία προσέβαλλα με την απαράδεκτη και ηλίθια ενέργειά μου δεν έχει καμία ευθύνη. Εγώ έκανα το λάθος, εγώ θα το πληρώσω. Η ΑΕΚ δεν έχει καμία ευθύνη!

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου εκτός ομάδας διότι κατάλαβα πως προσέβαλλα την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο με τον χειρότερο τρόπο και το γεγονός ότι έκανα βλακεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ενέργειά μου. Όπως μου έχουν πει: η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και αυτό ισχύει στην περίπτωσή μου και στον τρόπο που πανηγύρισα. Δυστυχώς δεν μπορώ να φέρω πίσω τον χρόνο και να διορθώσω τα αδιόρθωτα. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε νεοναζιστής και ούτε ρατσιστής αφού έχω ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η οικογένειά μου είναι όλοι από τον Πόντο και έχει βιώσει με τον χειρότερο τρόπο τον ρατσισμό!

Θέλω επίσης να επισημάνω ότι αντιλαμβάνομαι απόλυτα το σκεπτικό της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην οποία και οφείλω μία τεράστια συγνώμη για τη θέση στην οποία την έφερα…

Ολοκληρώνοντας θέλω να ζητήσω (και) δημόσια συγνώμη στη μητέρα μου και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου για όσα βιώνει λόγω της βλακώδης, λανθασμένης ενέργειάς μου…»!


Εντάξει ρε παιδί μου, εσύ ξέρεις πώς και τί ... ενδοσυγκρούστηκες, διέκρινες, μεταμέλησες, 19 χρονών παληκάρι είσαι... δηλ., να μη σε υπολογίζουμε στο εντός?   

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #230 στις: Τρι 19 Μάρ 2013 00:13 »
Παράθεση
Αντί να ψάχνουμε εκ των υστέρων να αντιληφθούμε πού οφείλεται η συμπεριφορά, αν κάθε ένα από αυτά τα παιδιά είχε σπίτι, γονείς, τροφή, ευκαιρία επιμόρφωσης και εκπαίδευσης, τα πετροβολάμε και αγωνιζόμαστε να τα βάλουμε στο περιθώριο. Κι ο Κατίδης ήταν ένα τέτοιο παιδί.

Όλο το ζουμί της όλης υπόθεσης (θα 'πρεπε να) είναι στο παραπάνω απόσπασμα από ένα πραγματικά εξαιρετικό άρθρο του Βασίλη Σαμπράκου στο gazzetta.
Όμως, η μικρότητα και η δίψα για αίμα αυτής της κοινωνίας, βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Αλήθεια, έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δε βγάζει αυτή η χώρα ποιοτικούς μέσους και επιθετικούς, αλλά καταπληκτικά στόπερ;
Γιατί το να καταστρέψεις είναι εύκολο και χρειάζεται περισσότερο τσαμπουκά και φιλότιμο.
Όμως, το να δημιουργήσεις, θέλει εγκέφαλο σε πλήρη λειτουργία και υψηλό IQ.

Και μια ιστοριούλα, μπας και αντιληφθούμε τι γίνεται έξω απ' την αυλή μας.
Έτυχε να δω με τα μάτια μου φαξ από ομάδα Μπουντεσλίγκα να ζητάει πληροφορίες για παίχτη ελληνικής ομάδας 15 ετών.
Μέσα σε όλα όσα ζητήθηκαν, ήταν και οι βαθμοί του περασμένου τριμήνου, καθώς και ο έλεγχος της περασμένης σχολικής χρονιάς.
Έτυχε να ήμουν παρών και στο φτιάξιμο του φακέλου. Από περιέργεια έπεσε το μάτι μου στους βαθμούς. 10άρια και 9άρια ως επί το πλείστον. Γενικός βαθμός, κάπου στο 11.
Είναι τυχαίο ότι δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση απ' τη γερμανική ομάδα;
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.815
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #231 στις: Τετ 20 Μάρ 2013 17:05 »
Για τον Κατιδη δεν εχω να πω τιποτε απολυτως
καθενας ειναι αξιος της μοιρας του.
Ενα σχολιο με αφορμη αυτη την ιστορια.

Παράθεση
Και μια ιστοριούλα, μπας και αντιληφθούμε τι γίνεται έξω απ' την αυλή μας.
Έτυχε να δω με τα μάτια μου φαξ από ομάδα Μπουντεσλίγκα να ζητάει πληροφορίες για παίχτη ελληνικής ομάδας 15 ετών.
Μέσα σε όλα όσα ζητήθηκαν, ήταν και οι βαθμοί του περασμένου τριμήνου, καθώς και ο έλεγχος της περασμένης σχολικής χρονιάς.
Έτυχε να ήμουν παρών και στο φτιάξιμο του φακέλου. Από περιέργεια έπεσε το μάτι μου στους βαθμούς. 10άρια και 9άρια ως επί το πλείστον. Γενικός βαθμός, κάπου στο 11.
Είναι τυχαίο ότι δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση απ' τη γερμανική ομάδα;


παντως για 15χρονους
οι Γερμανοι....ξαναρχονται στα Γιαννενα το καλοκαιρι
οι φυλακες βεβαια εχουν γνωση
αλλα ποιος θα μας φυλαξει απο τους φυλακες ειναι το θεμα...

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #232 στις: Πεμ 21 Μάρ 2013 17:39 »
Παράθεση
Σε νομικές περιπέτειες έμπλεξε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάστηκε αυτοβούλως το μεσημέρι της Πέμπτης στις αρμόδιες αρχές για οφειλές του συλλόγου προς το Δημόσιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε μόνος του στην αστυνομία, όταν ενημερώθηκε πως υπήρχε εντολή σύλληψής του.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» δεν… δημιούργησε τα χρέη, ωστόσο έχοντας τη συγκεκριμένη θέση και το δικαίωμα υπογραφής έχει επωμιστεί και αυτόν τον κίνδυνο. Μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του εδώ και καιρό πως αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι που μάλλον περίμενε και ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογο κίνδυνο με τον Ανδρέα Δημητρέλο αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της ΠΑΕ από το 2004 και μετά, κατηγορία στην οποία ανήκουν οι Ντέμης Νικολαΐδης, Γιώργος Κιντής, Νίκος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως «συνελήφθη, σήμερα (21-3-2013) το πρωί, 54χρονος ημεδαπός, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170.865.122,00 ευρώ».

Το ύψος του ποσού φτάνει σε αυτά τα επίπεδα προφανώς επειδή υπολογίζεται το πρωτογενές χρέος της ΠΑΕ, πριν το άρθρο 44, τη στιγμή που η διοίκηση της ΑΕΚ αδυνατεί να καταβάλει τις δόσεις που προβλέπονται για την εξόφλησή του. Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο εκκρεμεί η καταβολή δόσης ύψους 1,25 εκατ. ευρώ.


Πανω που θα ερχόταν ο Χαρις ρε γαμωτο.
Αι στα σκατα κωλοπαιδα, που μας φεσωσατε οσο το τελευταιο κοψιμο των συνταξεων για να υπαρχετε.
Μεσα ολοι, και διαλυση της κολοομάδας τωρα

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #233 στις: Πεμ 21 Μάρ 2013 21:51 »
θα πληρώσουν τίποτα ή...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.794
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #234 στις: Πεμ 21 Μάρ 2013 22:37 »
θα πληρώσουν τίποτα ή...

Σιγα μην πληρωσει κανενας...το εχουμε μαθει το στορυ "Ο ΠΑΣ Γιαννινα να πεφτει και ολοι οι αλλοι να πανε να....σωθουνε!!"
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #235 στις: Πεμ 21 Μάρ 2013 23:42 »
βασικά λέω να πληρωθεί το δημόσιο και μετά τιμωρία φυσικών προσώπων και ομάδας....αλλά που.....

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #236 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 05:57 »
να υπενθυμίσω ότι στην συγκεκριμένη  απαράδεκτη εταιρία επιτράπηκε να κάνει μεταγραφές το Δεκέμβριο...
ακόμα και σήμερα έχουν φαγωθεί όλοι οι κωλοδημοσιογράφοι να την βγάλουν αθώα και για το -3 της υπόθεσης Κατίδη προσπαθώντας να την σώσουν από την β΄εθνική ενώ η θέση της είναι στο ερασιτεχνικό (δεν ξέρω αν υπάρχει πρωτάθλημα φυλακισμένων...)   

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #237 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 08:18 »
ακόμα και σήμερα έχουν φαγωθεί όλοι οι κωλοδημοσιογράφοι να την βγάλουν αθώα και για το -3 της υπόθεσης Κατίδη

Το -3 της υπόθεσης Κατίδη, πως στοιχειοθετείται?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 11:56 »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #239 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 13:49 »
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2855.msg73554#msg73554
για δες εδώ

Είδα (Οίδα), αλλά ο πληθυντικός δεν μου αρέσει 8) ... δηλ.,  δε λέει: "Εάν αξιωματούχος ή και ποδοσφαιριστής ομάδας διαπράξει ρατσιστική ή περιφρονητική πράξη" ... τότε -3 ... λέει: "Εάν αξιωματούχοι ή και ποδοσφαιριστές ομάδας διαπράξουν ρατσιστική ή περιφρονητική πράξη" ...  δεν το διέπραξαν ομαδόν. ;)
 
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 23 Μάρ 2013 13:53 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #240 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 14:06 »
Στον πληθυντικό παταει και η υπερασπιστική γραμμή αυτων, που μας εβαλαν να πληρωσουμε 170.000.000 ευρω. (γιατι εμεις τα πληρωσαμε)
Και ειναι ακομα εξω.
Δηλ. να υποθεσω οτι ο Τσοχατζόπουλος εφαγε περισσότερα??? ....  ;)

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 433
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #241 στις: Τρι 26 Μάρ 2013 02:00 »



Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #242 στις: Παρ 05 Απρ 2013 13:45 »
contra.gr
Παράθεση
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Ένωσης τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγωνιστικών, πρόστιμο 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες. Πρόκειται για τη μικρότερη δυνατή ποινή που προβλεπόταν από τον κανονισμό. Καμία η ευθύνη της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία όπως αναμενόταν απαλλάχθηκε.

Αναλυτικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση:

Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013).

Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΟ είχε θέσει τον ποδοσφαιριστή εκτός Εθνικών ομάδων δια βίου. Η ΑΕΚ από την πλευρά της τον έθεσε εκτός ομάδος μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #243 στις: Κυρ 07 Απρ 2013 10:00 »
Βιντιάδης, Κιθ Χάρις, Ντέμης Νικολαΐδης και μια σειρά επενδυτές θα συνωστίζονται με τα "κεφάλαιά" τους στην Αέκ ως τις 08.04.2013 και ώρα 19:30 ... μετά Λούης.
 
Βασικά, περιμένουν "ομορφιές" στο ΟΑΚΑ σήμερα και νίκη Νιώνιου, για να χαλαρώσουν το ματς στο "Οι Ζωσιμάδες" ... διατηρούμενης της βαθμ. διαφοράς (μας).

 ... ΟΧΙ ***** - ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #244 στις: Κυρ 07 Απρ 2013 15:31 »
contra.gr
Παράθεση
Καμία η ευθύνη της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία όπως αναμενόταν απαλλάχθηκε.

πολύ απλά να υπενθυμήσω αυτό το οποίο κάνουν γαργάρα ... Ο νόμος είναι σαφής και δεν αναφέρεται σε ευθύνη ή μη της ομάδας η οποια τιμωρείται ούτως ή άλλως με 0-3 στο παιχνίδι...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #245 στις: Τρι 09 Απρ 2013 08:13 »
Ο προπονητής Κ20 της Αέκ, ο παίκτης που δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ το 1986 για να καταλήξει στον Εθνικό π., θα αναλάβει το ερείπιο του ΠΟΚ ... ΛΑΜΙΑ FANS (Λίνεν διαγγραφή με μπλε)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #246 στις: Παρ 12 Απρ 2013 00:13 »
23:38 ... αυτοβούλως μετά συλλήψεως και ο Αδαμίδης για τα 73.820.435,21 ευρώ του Δημοσίου (Δελτίο Ειδήσεων).


 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #247 στις: Παρ 12 Απρ 2013 11:26 »
Αυτή η φαρσοκωμωδία με τις συλλήψεις/εκούσιες εμφανίσεις των παραγόντων της ΑΕΚ έχει ξεπεράσει και τα σκετσάκια του Σεφερλή στο Δελφινάριο .
Πηγαίνουν στην ΓΑΔΑ ( άλλοι λένε μόνοι τους άλλοι λένε κατόπιν προσαγωγής) , διανυκτερεύουν στο γραφείο του Αξιωματικού υπηρεσίας με τηλεόραση και ipad , και την άλλη μέρα απλά ...φεύγουν ! Καμαρωτοί-καμαρωτοί και ατσαλάκωτοι .Και κάνουν και ...δηλώσεις ! Ότι έχουν δώσει τα πιο πολλά από όλους τους άλλους,ότι η Δικαιοσύνη κάνει καλά την δουλειά της , ακόμη και για ...το ματς της Κυριακής !!! Και η ζωή συνεχίζεται .Όπως βέβαια και τα χρέη των 170000000 ευρώ (!!!) συμπεριλαμβανομένων και των διακανονισθέντων με το 44 διότι πολύ απλά ποτέ ΔΕΝ τηρήθηκαν οι συμφωνηθείσες δόσεις !!!
170000000 ΕΥΡΩ , που εάν προσπαθήσεις να τα κάνεις δραχμές δεν υπάρχει κομπιουτεράκι ή υπολογιστής που να χωράει το νούμερο ! Ή αλλιώς ένα ετήσιο ''δεκατιανό'' γεύμα για 50000 παιδιά φτωχών οικογενειών που πάνε στο σχολείο νηστικά !!!
Κι όμως αυτή η κωλομάδα συνεχίζει να υπάρχει ! Παίζει κάθε Κυριακή !Και θέλει και υποψήφιους επενδυτές !
ΔΕΝ υπάρχουν λόγια πλέον για την ΞΕΥΤΙΛΑ για την στάχτη στα μάτια που μας ρίχνουν ότι ...κυνηγάνε τους μεγαλοφειλέτες !
Α!Και κάτι  'ασχετο/σχετικό .Σήμερα διάβασα ότι στην ( παντελώς ανοργάνωτη διοικητικά  και με τεράστια εσωτερικά προβλήματα μετά την επανάσταση ) Αλγερία , πήραν πίσω 29 εκ. από τον προηγούμενο πρόεδρο , τον Μπεν Αλί ! Κι εδώ τους καλούμε για διανυκτέρευση στην ΓΑΔΑ ...

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #248 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 21:49 »
θελω να δω τι θα πειτε αν ερθει κανενα χ η διπλο στους Ζωσιμαδες...γιαυτο αλλωστε τρωγεστε να πεσουμε για να μην χανετε βαθμους...και να λετε για κουλες εκ του ασφαλους...μεχρι τοτε ομως θα σας ξυπναμε αποτομα οπως στο οακα...εστω και με χρεη

Να τι θα πούμε: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  :P

θα σωθουμε κιολας και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Λογικά και -3 βαθμούς μετά τη διακοπή αγώνα με τον Πάνθρακα...


Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #249 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 22:25 »
95 λεπτά μετά τη διακοπή και ακόμα παρακαλάνε οι γελοίοι να γίνει το άσπρο μαύρο ...
μακάρι να βγεί το κοράκι και να το συνεχίσει για να ξεφτιλιστούν ακόμα περισσότερο ...

ε ρε τι ημέρα και αυτή παράλληλα με την μεγάλη χαρά για τη δικιά μας ομάδα πόσοι ξεμπροστιάζονται

Σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα ότι είμασταν οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που δεν στηθήκαμε !!!!! 
Άξιοι της ιστορίας και της αξιοπρέπειας της κάθεμίας ομάδας τόσο εμείς όσο και οι ΠΟΘ και ΠΟΚ οπαδοί

 :mono: