Θα μπορούσε από τον τίτλο να είναι στην ενότητα που αφορά άλλες ομάδες, αλλά το ότι έγινε σήμερα μία τέτοια παρουσίαση, αποτελεί αφορμή για να ονειρευτούμε κι εμείς ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαμε κι εμείς να χαρούμε ένα τέτοιο παλατάκι, έστω και σε μικρογραφία.
Τι κι αν τα μισά χρήματα σχεδόν είναι δικά μας, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο Μελισσανίδης σε αυτά είναι μέγιστη γάτα και ο δικός μας θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τέτοιες κινήσεις γιατί καλοί οι Τσώληδες και οι Τσουκαλάδες, αλλά αν θέλουμε κάποια στιγμή να αλλάξουμε επίπεδο σαν ομάδα και να κοντράρουμε στα ίσια τους μεγάλους, θα πρέπει να φτιάξουμε γήπεδο και προπονητικό κέντρο.
Μπορεί ο Χριστοβασίλης να το θέλει στον Κατσικα, να έχει ακουστεί το Πανηπειρωτικό, τα Μάρμαρα, ο Άι Γιάννης και το χωριό του καθενός, εγώ όμως το θέλω στους Ζωσιμάδες, εκεί που έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις των τελευταίων 30 χρόνων, από τα 6 που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Ένα γήπεδο σύγχρονο με τη διπλάσια σχεδόν χωρητικότητα από τη σημερινή, τις σουίτες και τα καφέ - εστιατόρια, τη μπουτίκ και το μουσείο της ομάδας.
Ένα γήπεδο καθαρά ποδοσφαιρικό που θα χαίρεσαι να πηγαίνεις όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και μέσα στην εβδομάδα για να διασκεδάσεις και δεν θα χρειάζεται να κάνεις ταξίδι ολόκληρο για να ΠΑΣ.
Αν λυνόταν το θέμα του στίβου με Λιμνοπούλα και Πανηπειρωτικό και βρισκόταν οι χρηματοδότες στις δύσκολες εποχές που περνάμε θα ήταν ευκαιρία τώρα που το γήπεδο ανήκει στην Περιφέρεια και όχι στη ΓΓΑ και πολύ περισσότερο που έρχονται εκλογές.
Προς το παρόν τέτοια projects παραμένουν όνειρο, ελπίζω να μην φτάσουμε την ηλικία του Βουτσά για να το ζήσουμε να υλοποιείται.
Και κάτι τελευταίο, όταν είδα το video όπου το Ν.Γκούμας γκρεμίζονταν δάκρυσα καθώς θυμήθηκα το μπαράζ με το Αιγάλεω......