Δύο ταλέντα απο την Πρέβεζα έκλεισε η ΑΕΚ!
Στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσουν το ποδόσφαιρο οι Σωτήρης Κωστάκης (1999 – αγωνίζεται δανεικός στον ΑΟ Γιάννινα) και Μάκης Μπακόλας (2000), αμφότεροι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕ Πρέβεζας και προέρχονται από την ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλόπολις» του Άγγελου Μπέκα.
Οι δύο παίκτες σύμφωνα με το δημοσίευμα του atpreveza.gr, δοκιμάστηκαν παλαιότερα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, υπό τα βλέμματα των υπεύθυνων της «κιτρινόμαυρης» ακαδημίας, Άκη Ζήκου, Νίκου Λυμπερόπουλου, Χρυσόστομου Μιχαηλίδη και Μιχάλη Μητροτάσιου και εγκρίθηκε η μεταγραφή τους στην «Ένωση».
Κλιμάκιο των προπονητών της ακαδημίας της ΑΕΚ θα επισκεφτεί την Ήπειρο, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες με τους γονείς των ποδοσφαιριστών και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
source: sports-academies.gr
prevezasports.grΣτο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΚ οι Πάσχος και Κώστας
Την πύλη του Αθλητικού Κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα περάσουν τις επόμενες ώρες οι Ορέστης Πάσχος και Αλέξανδρος Κώστας (1997). Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕ Πρέβεζας, συνοδευόμενοι από τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Μπέκα, θα περάσουν από κάποιες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο να ενταχθούν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.
prevezasports.gr4 για την ΑΕΚ,2 για τον ΠΑΟΚ,1 νομίζω για τον γαύρο (είχε παίξει και στο κύπελλο και έβαλε γκολ) και 1 για τον βάζελο νομίζω.Α και 2 αδέρφια στον Ατρόμητο.Ο ένας είχε γυρίσει νομίζω πίσω για τον ΠΑΣ.Δεν θυμάμαι.Κυρίως Πρέβεζα,Θεσπρωτία.