Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 3η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 8150 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 3η αγωνιστικη
« στις: Τετ 30 Οκτ 2019 18:13 »
Πρώτο εντός για το πρωτάθλημα σε αντιεμπορική ώρα.Δευτέρα στις 5.Όταν νοιάζονται για το ποδόσφαιρο...

Προιστορία με Εργοτέλη

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 3η αγωνιστικη
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 31 Οκτ 2019 20:24 »
Παράθεση
17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς) - Τυριακίδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Μαγιάννης (Αρτας)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 31 Οκτ 2019 20:37 »
Εχει αλλαξει ο διαιτητης.Κουκουλας ο νεος.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 31 Οκτ 2019 22:23 »
Σεμερα ο Εργοτελης εχασε 3-2 στα Τρικαλα εχωντας 8 αλλαγες στην 11αδα του σε σχεση με τον αγωνα πρωταθληματος.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 12:31 »
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την 3η αγωνιστική της Super League 2 Ελλάδας και τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ε.Σ.Ι. «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», τη Δευτέρα 4/11/2019 στις 17.00.

Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6: 15€

ΘΥΡΕΣ 9-10: 10€

Παιδικά: 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι τη Δευτέρα 4/11/19 από τις 12.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 12:56 »
Με τον Εργοτέλη παίζουμε Πρόεδρε!!! όχι με τη Ντορτμουντ!!! Είναι και τηλεοπτικό, άρα θα κάτσω σπίτι!!!!
Μάλλον το ίδιο ήθελες και συ!
Ταιριάζουμε!

Υ.Γ. : 6 μήνες χωρίς να δω τον ΠΑΣ στο γήπεδο, πάω καλά?

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 13:17 »
Αγωνιστικά πέσαμε μία κατηγορία. Οι τιμές όμως δεν θα πέσουν ποτέ. Ακούς εκεί 15 ευρώ εισιτήριο για αγώνα με τον Εργοτέλη.  :stop: 

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 14:15 »
Μέχρι και ύποπτη μπορώ να δω αυτή τη τιμή του εισιτηρίου...ελπίζω να μην γίνει καμία ομορφιά

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 15:13 »
Μέχρι και ύποπτη μπορώ να δω αυτή τη τιμή του εισιτηρίου...ελπίζω να μην γίνει καμία ομορφιά

Σωστα γιατι αυτη η υπερομαδα που στηθηκε το καλοκαιρι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 17:43 »
Μα τι σαίνια υπάρχουν εκεί στην ΠΑΕ.

Σου λέει πρώτο εντός, όμως Δευτέρα δε θα ρθει πολύς κόσμος μάλλον. Οπότε να το εκμεταλλευτώ και να τους τα πάρω χοντρά όσο γίνεται. Ήθελα να ξέρα πως έχουν το θράσος να μοστράρουν και το "ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα". Τι να πεις...

Ως προς τον Εργοτέλη, μου χει μείνει στη μνήμη το αντίστοιχο ματς στις 25 Μαρτίου το 2012 το οποίο παρακολουθούσα μέσω web σε ένα internet cafe στο Γύθειο όταν ήμουν φαντάρος, στο οποίο φάγαμε γκολ στο 91. Από τότε λοιπόν, όποτε συναντάμε αυτή την ομάδα, πάντα θα έχω στο μυαλό στιχάκι από γνωστό σύνθημα:

ΠΟΥΤΣΑ (ΠΟΥ) ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

:pas: KAI  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 17:45 »
Πως διώχνεις τον κόσμο από το γήπεδο.Νομίζω πρέπει να καλέσουν την ΠΑΕ και τον ίδιο τον Χβ να κάνει διάλεξη πάνω στο αντικείμενο.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 01 Νοέ 2019 20:33 »
Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ στον αγώνα με τον Εργοτέλη.  Το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ορίστηκε για την Παρασκευή, ενώ παίζουμε Δευτέρα. Έχουμε δηλαδή μόνο 3 μέρες για ξεκούραση και προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Και μέσα σε αυτές τις μέρες θα πρέπει να κάνουμε και ταξίδι μέχρι τα Χανιά.  :-?  :-?  :-?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 02 Νοέ 2019 22:36 »
Παράθεση
Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πέιος, Σπίριακ, Μπούσης, Μποτέ, Βουτσάς, Προβυδάκης, Κατσούρι, Μπρους, Γροντής, Μπουτσάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Μπαράτα, Έφορντ, Κουάτενγκ, Σταθόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 02 Νοέ 2019 23:03 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ο Εργοτέλης»
Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, και γι’ αυτό και τα γλυκά σήμερα στα αποδυτήρια για το κέρασμα των παικτών, ενώ χρόνια πολλά ευχήθηκαν και οι δημοσιογράφοι της ομάδας στον κόουτς, καθώς δόθηκε η καθιερωμένη πριν τα ματς συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς:

Για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος στο «Ζωσιμάδες» το οποίο δίνεται μήνα Νοέμβριο έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα: «Για μας δεν είναι κάποια ιδιαιτερότητα, γιατί έχουμε παίξει πολλά φιλικά στο γήπεδό μας και παίξαμε και για το κύπελλο. Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το ότι είναι παιχνίδι πρωταθλήματος κι αυτό δείχνει ότι επιτέλους μπαίνουμε σε ροή. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά ο Εργοτέλης δεν είναι μία εύκολη ομάδα, παρότι δεν έχει βαθμούς ακόμα στο πρωτάθλημα. Έχασε από Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλει να κάνει build up, προσπαθεί να σπάσει ποδοσφαιρικά τα πρέσινγκ του αντιπάλου. Θα μπορούσε να είχε νικήσει τον Πλατανιά, αν δεν έχανε μία σημαντική ευκαιρία στο 1-0. Είναι μία ομάδα που σίγουρα δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε, αλλά εμείς μπαίνουμε σε κάθε ματς μέσα για να κερδίσουμε».

Για το αν είχε εικόνα από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Θα έχω εικόνα και από αυτό το παιχνίδι, αλλά έπαιξαν με 8 αλλαγές. Ξεκούρασαν κάποιους παίκτες με ροτέισον, οι οποίοι πιστεύω θα είναι διαθέσιμοι την Δευτέρα και θα επιστρέψουν».

Για τις απουσίες: «Έχουμε τρεις παίκτες που κάνουν ατομικό πρόγραμμα, οι Κρίζμαν, Ράντοβατς και Κάστρο και λείπουν οι Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης. Έχουμε ένα ερωτηματικό να δούμε αν θα είναι υγιείς μέχρι την Δευτέρα οι Κάστρο και Κρίζμαν. Ο Ξύδας γύρισε από τον τραυματισμό του. Έχουμε άλλες δύο προπονήσεις και θα δούμε».

Για τις ομάδες που πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν βαθμολογικά: «Ακόμα είναι νωρίς. Να παίξουμε το μισό πρωτάθλημα για να ξεκαθαρίσει και το τοπίο. Για παράδειγμα τώρα είναι μπροστά ο Καραϊσκάκης. Θα δούμε μετά από καμιά 10αριά παιχνίδια ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και ποιες θα παλέψουν για την παραμονή. Υπάρχουν ομάδες που έχουν προσδοκίες, αλλά θα υπάρξουν και ομάδες που δεν τις υπολογίζει κανένας και μπορεί να αποτελέσουν την έκπληξη».
https://www.facebook.com/SuperFM.104.3/videos/454889091803921/
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 02 Νοέ 2019 23:21 »
Συμφωνώ σε όλα με τον  kun
Αλλά θα μου επιτρέψει να συμπληρώσω -παρατηρησω πως πέραν του Εργοτέλη και καποιου αλλού θέλει πουτσα ο κωλος. Αλλά ας μην επεκταθω..

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 03 Νοέ 2019 11:17 »

Σου λέει πρώτο εντός, όμως Δευτέρα δε θα ρθει πολύς κόσμος μάλλον. Οπότε να το εκμεταλλευτώ και να τους τα πάρω χοντρά όσο γίνεται. Ήθελα να ξέρα πως έχουν το θράσος να μοστράρουν και το "ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα". Τι να πεις...

Ως προς τον Εργοτέλη, μου χει μείνει στη μνήμη το αντίστοιχο ματς στις 25 Μαρτίου το 2012 το οποίο παρακολουθούσα μέσω web σε ένα internet cafe στο Γύθειο όταν ήμουν φαντάρος, στο οποίο φάγαμε γκολ στο 91. Από τότε λοιπόν, όποτε συναντάμε αυτή την ομάδα, πάντα θα έχω στο μυαλό στιχάκι από γνωστό σύνθημα:

Εγω δεν θα ξεχασω ποτε το γνωστο πανι των φιδιων στο ματς Εργοτελης-ΠΑΣ ,οπου η διοικηση του τελη σφυριζε αδιαφορα.

Σιχαμερη ομαδα . Και με κανενα λαικο ερισμα στο Ηρακλειο .
 Απλα ακομη μια απο τις γνωστες ομαδες που εξυπηρετουν αλλους σκοπους των ιδιοκτητων τους.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 03 Νοέ 2019 18:37 »
Παράθεση
Γιαννίκογλου, Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Ζιούλης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λώλης, Λιάσος, Νικολιάς, Πίτου Γκαρσία, Νάουμετς, Ξύδας, Καρτάλης, Λέο Μπαπτίστ, Γροσδάνης, Παμλίδης

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 03 Νοέ 2019 19:30 »
Πρώτο ματς μέσα στην έδρα μας για το Πρωτάθλημα. ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!

Γιαννίκογλου

Αποστολόπουλος

Μπουκουβάλας

Σκόνδρας

Ζιουλής

Καρτάλης

Πίτου Γκαρσία

Νικολιάς

Ναουμέτς

Παμλίδης

Λεό

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 03 Νοέ 2019 20:07 »
Πρώτο ματς μέσα στην έδρα μας για το Πρωτάθλημα. ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!

Γιαννίκογλου

Αποστολόπουλος

Μπουκουβάλας

Σκόνδρας

Ζιουλής

Καρτάλης

Πίτου Γκαρσία

Νικολιάς

Ναουμέτς

Παμλίδης

Λεό

Xωρις αμυντικα χαφ θα παιξουμε;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 03 Νοέ 2019 20:15 »
H θα φάμε 5 ή θα βάλουμε 5!  :dab:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 03:17 »
 Χρειάζεται την νίκη ο  :pas: Γιάννινα για να μειώσει τη διαφορά που είναι 5 βαθμοί από τη κορυφή,θα το χαρακτήριζα σημαντικό για να μη χάσει την επαφή από τη πρώτη θέση  ;) Αλμυρές οι τιμές των εισιτηρίων για το επίπεδο του πρωταθλήματος και την εμπορικότητα του αντιπάλου.Οι τιμές που αρμόζουν είναι 12 ευρώ στη μεγάλη και 8 ευρώ στη μικρή σκεπαστή,ανεξαρτήτως αντιπάλου...
 Για ένα ακόμα αγώνα ο Πανουργιάς εκτός αποστολής...
 Θα χρησιμοποιήσουμε σχηματισμό 4-4-2 και πάλι πιστεύω, με πιθανούς ποδοσφαιριστές τους....

Γιαννίκογλου

Αποστολόπουλος

Μπουκουβάλας

Σκόνδρας

Παντελάκης

Σιόντης

Γκαρσία

Νικολιάς

Νάουμετς

Παμλίδης

Λεό

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 09:38 »

Εγω δεν θα ξεχασω ποτε το γνωστο πανι των φιδιων στο ματς Εργοτελης-ΠΑΣ ,οπου η διοικηση του τελη σφυριζε αδιαφορα.

Σιχαμερη ομαδα . Και με κανενα λαικο ερισμα στο Ηρακλειο .
 Απλα ακομη μια απο τις γνωστες ομαδες που εξυπηρετουν αλλους σκοπους των ιδιοκτητων τους.
Δεν είναι όπως τα λες ο Εργοτέλης... ψαξτο
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 13:19 »
Πέρασα πριν λίγο από τα εκδοτήρια του γηπέδου να πάρω ένα εισιτήριο. Ζήτησα ένα για τη θύρα 10. Μου λέει δεν έχουμε τώρα για τη 10, να σου δώσω για την 9. Εντάξει λέω. Μου δίνει ένα εισιτήριο και μου λέει 10 ευρώ είναι. Βγάζω να πληρώσω και ρωτάω Α.Μ.Κ.Α δεν θέλει? Όχι ακόμα μου λέει.
Δηλαδή πήρα εισιτήριο χωρίς Α.Μ.Κ.Α, χωρίς ονοματεπώνυμο και χωρίς ταυτότητα. Δεν ξέρω το λόγο, απλά το αναφέρω σαν περίεργο γεγονός.  :P

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 15:55 »
Έπρεπε να το πάρεις και χωρίς να πληρώσεις  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 16:37 »
Εχει 2,3 παιχτες καλους ο τελης που ενδιαφερθηκαν καποιοι γι αυτους:
Ιατρουδης,ενας ψηλος ξανθος,γρηγορος μεσοεπιθετικος,νομιζω η κουλα τον ειχε στα υποψιν.
Ερφορντ,ενα σεντερφορ
Μπρους,ενα αμυντικο χαφ με πολλα τρεξιματα,οχι καλη ποιοτητα ομως,σαν το θκομας τον αμπαλοκαστρο.
Διπλο ημιχρονο,ασσο τελικο η ταναποδο,ποσο διν;