Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 3η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 8154 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 3η αγωνιστικη
« Απάντηση #75 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 22:12 »
Συμφωνώ ότι τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζεις πριν αρχίσουν, αλλά όταν δεν έχεις φορ να καρφώνει τη μπάλα και περνάνε τόσες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, όταν από κόρνερ δικό σου τρως γκολ στην αντεπίθεση που έχεις ευκαιρία να την κόψεις, όταν ο Αποστολόπουλος ή Σιόντης, δε θύμαμαι, στο δεύτερο γκολ του Εργοτέλη μαρκάρει με τα μάτια, ε τότε η ισοπαλία είναι όαση

Αποσυνδεδεμένος pasoleoleole

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 22:26 »
Ο χριστοβασιλης νομιζει πως θα ανεβει μουαχαχαχαχαχαχ
Ομαδα κωμοδια.
3η 4η την βλεπω
Αμυνα πιο αργη πεθαινεις
Πιτου γκαρσια κανει το αγροτικο του και περπαταει
Λεω εκτος τοπου και χρονου ουτε για α ηπειρου δεν κανει
αποστολοπουλος και μπουκουβαλας το εχουν δει ρομπερτο καρλος πανε να βαλουν γκολ και αφηνουν εκτεθημενα τα ακρα
Το Γεναρη επειγον ενα δεκαρι και ενα βαρυ σεντερ φορ για τα στημενα.Για αριστερο μπακ δεν θα πω γιατι εχω καταντησει γραφικος και φωνη βωοντος εν τη ερημω
κατραλης πιο σοφτ και απο τις σερβιετες
μονο ο παμλιδης και ο νικολιας ειναι παιχτες α εθνικης αλλα και αυτοι θα ξενερωσουν 

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 22:32 »
Στόχος η άνετη παραμονή και ότι προκύψει μετά, ε πρόεδρε;

"Ρε δεν ΠΑΣ καλά..."  και γράφουμε εκεί τον τελευταίο καιρό.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 23:11 »
Βρίσκει και κάνει αδέρφια....
Είδατε κανένα δημοσιογράφο να πάει κόντρα; οπαδικα όλη αυτή η έλλειψη οράματος μας έχει διαλύσει.. Έχει κ προβλήματα ο κόσμος.. Όταν θα υπάρχουν έστω ένα από τα δύο έντονα στην πόλη τότε να δείτε πως αλλάζουν τα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 04 Νοέ 2019 23:52 »
Τι παικτες να φερει;Εδω ειναι ετοιμοι να φυγουν και αυτοι που εχουμε.Ετοιμοι για προσφυγη ειναι ολοι
πουθενά δεν ακούγεται τίποτα...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 00:23 »
Λενε καποιοι ότι η ομάδα έχει εύκολο το γκολ. Εγώ δεν είδα κάτι τετοιο. Βάλαμε σήμερα δύο γκολ που το πρώτο ήταν βουτιά που πήραμε πεναλτι, (φαντάζεστε να ήταν ανάποδο τι θα λεγαμε)  και το δεύτερο πολύ όμορφο μεν αλλά ο τερμας έκανε βόλτα στο μωλο. Η ομάδα δεν τσουλαει μπροστά.  Και μην ξεχνάτε ότι παίζουμε με καφενεία.  Όταν θα έρθουν τα δύσκολα εκεί θα τα δούμε όλα! !!!

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 00:27 »
Αποτυχία. Δεν είδα τίποτα από αυτοματισμούς, κανένα σύστημα. Μπαλιές από τα πίσω προς τα μπροστά και σέντρες από τα μπακ μας, που δεν φημίζονται κιολας.

Όπως είπα , άμυνα μηδέν και μπροστά μηδέν. Εαν κάνουμε πρωταθλητισμό τότε έχουμε πρόβλημα. Δεν πάμε για  να μείνουμε τότε Ναι, ανετα.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 00:31 »
Το γέλιο με την εκφώνηση του ονόματος της αλλαγής του παίκτη του Εργοτέλη από την κοπέλα δεν είδα να το σχολιάζει κανείς 😁

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 01:01 »
Το πεναλτυ δεν ειναι βουτια, τον τραβαει απο το χερι και τον βγαζει εκτος πορειας ενω παει μονος του προς την μπαλα
Χαζο μεν,αλλα το κανει ξεκαθαρα το τραβηγμα
Ουτε ειναι τοσο βλακας ο δικος μας να πεταχτει τοσο θεατρικα χωρις λογο
Μην λεμε οτι θελουμε, δυσκολα θα παρουμε καποτε τετοιο πετσινο πεναλτυ
Σημερα δεν το πηραμε

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 09:53 »
Ούτε η Σιμόν Μπάιλς δεν μπορεί να κάνει τέτοια πιρουέτα χωρίς να πιαστεί το μανίκι της από κάπου. Αν ο Παμλίδης το έκανε χωρίς επαφή να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ν' αρχίσει την ενόργανη.

Άλλο, η φάση του 38', κάπου εκεί τέλος πάντων, δεν είναι τυχαία. Είναι ο ορισμός του αυτοματισμού. Είδα όλο τον αγώνα και διέκρινα κάμποσους αυτοματισμούς στην περίμετρο της περιοχής. Ακόμα και χωρίς σούπερ φορ, κάτι γίνεται επιθετικά. Η άμυνα με προβληματίζει, αλλά μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν υπάρχει ρυθμός.
Ας κρατηθούν τα μαχαίρια -που ήδη τ' ακονίσανε μερικοί- για κανα μήνα και βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 11:38 »
Εγώ είμαι σκληρός απο τώρα, γιατί επιθυμώ η ομάδα μου να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, και όχι πειραματισμούς.
Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα η ισοπαλία είναι αποτυχία.
Η ομάδα δεν μου γεμίζει το μάτι.
Αμυντικά είναι αργή κάτι που φάνηκε στο 1ο γκόλ. Αριστερό μπακ δεν έχουμε. Τα δύο μπακ μας, στην SL δεν μπορούσαν να βγάλουν σέντρες το ίδιο και στην SL2. Επιθετικά κάθετες μπαλιές δεν είδα. Παίκτη δεν έχουμε να τις βγάλει. Ο πίτου δεν κάνει. Το αν παίξει 1 παιχνίδι, και μετά κάνει άλλα 10 να παίξει είναι θέμα.

Επιθετικά τώρα. Ο Παμλίδης στην SL δεν έκανε, τώρα στην SL2 είναι ο παίκτης που φαίνεται να παίζει.
Νικολιάς εξαφανισμένος. Λέο το ίδιο. Κάναμε 17 τελικές εκ των οποίων οι 2 μπήκαν.

Η ομάδα πρέπει να παίζει με το μαχαίρι στο στόμα σε όλα τα παιχνίδια.

Το πέναλτι και εμένα μου φάνηκε οτι ήταν.

Και να κάνω μια ερώτηση. Απο τους παίκτες που έχουμε, σε περίπτωση που ανεβούμε, ποιος σας κάθεται καλά για επιπεδο SL?

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 14:03 »
Εγώ είμαι σκληρός απο τώρα, γιατί επιθυμώ η ομάδα μου να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, και όχι πειραματισμούς.
Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα η ισοπαλία είναι αποτυχία.
Η ομάδα δεν μου γεμίζει το μάτι.
Αμυντικά είναι αργή κάτι που φάνηκε στο 1ο γκόλ. Αριστερό μπακ δεν έχουμε. Τα δύο μπακ μας, στην SL δεν μπορούσαν να βγάλουν σέντρες το ίδιο και στην SL2. Επιθετικά κάθετες μπαλιές δεν είδα. Παίκτη δεν έχουμε να τις βγάλει. Ο πίτου δεν κάνει. Το αν παίξει 1 παιχνίδι, και μετά κάνει άλλα 10 να παίξει είναι θέμα.

Επιθετικά τώρα. Ο Παμλίδης στην SL δεν έκανε, τώρα στην SL2 είναι ο παίκτης που φαίνεται να παίζει.
Νικολιάς εξαφανισμένος. Λέο το ίδιο. Κάναμε 17 τελικές εκ των οποίων οι 2 μπήκαν.

Η ομάδα πρέπει να παίζει με το μαχαίρι στο στόμα σε όλα τα παιχνίδια.

Το πέναλτι και εμένα μου φάνηκε οτι ήταν.

Και να κάνω μια ερώτηση. Απο τους παίκτες που έχουμε, σε περίπτωση που ανεβούμε, ποιος σας κάθεται καλά για επιπεδο SL?

Παμλίδης ως εναλλακτική λύση στην επίθεση (περιφερειακά), Σκόνδρας ως εναλλακτική λύση στην άμυνα. Ο Νάουμετς ξέρει μπάλα και πρέπει να προσεχθεί.Χουτεσιώτης φαίνεται καλός. Κρίζμαν και Λάσα (απ'ότι έχουμε δει πέρισυ) είναι πολύ καλές περιπτώσεις.Μπουκουβάλας και Αποστολόπουλος χωρίς να είναι οι top παίκτες, καλύπτουν αξιοπρεπώς τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας.
Λέο και Νικολιάς μέχρι τώρα απογοητεύουν.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 18:53 »
Αρα δηλαδή, εαν ανεβούμε (τονίζω το εαν) πάλι θα πάμε σε μία καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες.

Οπότε πάλι απο την αρχή.
Αν δεν πάρεις και κάποιους έμπειρους παίκτες (και δεν εννοώ απο την Ελλάδα) και οχι περίπτωση Πιτου που είναι σαν εμένα ηλικιακά, τότε ομάδα με προοπτική δεν κάνεις.

Φέτος δείξαμε οτι δεν μπορούμε ακόμα. Και φοβάμαι οτι θα χαθεί χρόνος μέχρι ή να δέσει η ομάδα ή να πάρουμε άλλους πάικτες ή οι τραυματίες μας ενσωματωθούν...Μακάρι να ενσωματωθούν γρήγορα, αλλά μην χαθεί άλλο έδαφος γιατί την κάτσαμε την βάρκα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 19:07 »
Καταρχήν να πουμε οτι ηταν ματσάρα
Μπάλα πανω κατω, αυτοι δεν πολυ- κλειστηκαν, ευχαριστιεσαι να το βλέπεις

Κακό αποτελεσμα, δεν υπάρχει κεντρο.
Επίσης λάθος συστημα, με εναν επιθετικο δεν υπηρχε κανένας στην περιοχή
Μου αρεσει ο Λιάσος, φαινεται και ψηλό παιδί, βγαζει και καμμια μπαλιά.
Από τον αδιαφορο Νικολιά χιλιες φορές.
Εχουμε θέμα στο κέντρο.

Χτες επαιζαν απλήρωτοι, ισως αυτο επαιξε τον ρόλο του..

Συνεχίζουμε, η προσπαθεια ειναι να μειωθει η διαφορά, αλλά στον Απόλλωνα ανοιγουν ολοι τα πόδια.
Δεν πειραζει, ας παιξουμε μπαραζ με τον πουσταρά
 :pas:

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 05 Νοέ 2019 21:00 »
Να θέσω λοιπόν έναν προβληματισμο: μέχρι τώρα λέγαμε ότι πρέπει να βρει τρόπο η ομάδα να διασπάσει πολυπρόσωπες   άμυνες, γιατι στην κατηγορία αυτή οι ομάδες θα κλείνονται πίσω.  Προχθές λοιπόν που ο Εργοτέλης μας έπαιξε ανοιχτά και μας κοίταξε στα μάτια,  είδατε εσείς να κάνουμε παιχνίδι? Εγώ αντίθετα είδα ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα και θα τα τρώμε ευκολα

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 06 Νοέ 2019 11:19 »
Ο Εργοτέλης μας έριξε δύο γκολ σε (εξαιρετικές ομολογουμένως) αντεπιθέσεις. Πέραν αυτών δεν είχε άλλη ευκαιρία. Δε νομίζω ότι μας έπαιξε ανοιχτά, με πολυπρόσωπη άμυνα μας έπαιξε. Το δικό μας πρόβλημα εστιάζεται ακριβώς στην ταχύτητα αναχαίτισης των αντεπιθέσεων.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 06 Νοέ 2019 12:08 »
Ο Εργοτελης μας έπαιξε με δύο επιθετικούς ψηλά. Τα γκολ οντως ήταν στην κόντρα  αλλά δεν κλειστηκε πισω

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 06 Νοέ 2019 15:15 »
Πολύ καλό ματς για SL2.
O Τέλης μας έπαιξε στα ίσια, δεν κλείστηκε στην άμυνα και μας τάραξε στο πρέσιγκ από ψηλά...
Η κατοχή μπάλας στο ημίχρονο ήταν 53-47 αν θυμάμαι καλά, οπότε αυτό δείχνει ότι δεν κάναμε το παιχνίδι που υποτίθεται ότι θέλουμε....
Η άμυνά μας φάνηκε πολύ αργή και η επίθεσή μας και αυτή προβληματίζει. Το κέντρο ούτε και αυτό καλό....
Παράδοξο όμως είναι να μην είσαι ικανοποιημένος από καμιά γραμμή σου, αλλά γενικά να φαίνεται ότι η ομάδα την τσουλάει την μπάλα. Ή τουλάχιστον προσπαθεί....
Καμία σχέση με αυτά που βλέπαμε 3 χρόνια τώρα....
Πίτου και Νικολιάς αρνητικοί και ίσως γι αυτό να μην είμασταν τόσο καλοί.
Από το Νικολιά περιμένω πολλά και πρέπει ο ίδιος να μας δείξει αυτά που ξέρει να κάνει.
Αντίθετα, από τον Πίτου δεν περιμένω τίποτε, αλλά αν βελτιωθεί και αυτός και δεν τον φάει ο πάγκος, καλύτερα θα είναι για όλους....

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 06 Νοέ 2019 19:00 »
Ας ξεχασουμε την ανοδο προς το παρον, γιατι εχει πολυ δρομο ακομα
Θα γυρισουν και οι τραυματιες που φαινεται να δινουν μια αλλη επιπλεον δυναμικη

Ας επικεντρωθουμε στο διαφορετικο ποδοσφαιρο που παιζουμε
Φαινεται οτι ξεχασαμε γρηγορα την κακοποιηση του αθληματος τα προηγουμενα χρονια 3 χρονια που οδηγησε μοιραια στον υποβιβασμο
Τουλαχιστον τωρα μοιαζουμε με φυσιολογικη ομαδα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 06 Νοέ 2019 22:14 »
Παιδιά.... Δεύτερη χρονιά δεν βγάζει η ομάδα στη Β... με τα έσοδα που του χρόνου θα ειναι σίγουρα λιγοτερα(ας όψεται φέτος αυτά που είχε συμφωνήσει ο σύριζα, καο μπόρεσαν κ πήραν το κατιτίς παραπάνω)

Μας ζάλισε τα όνειρα ο διαχειριστής για τον προηγούμενο υποβιβασμό που μας έφερε στη χρεωκοπία... Φαντάστηκε αν δεν ανέβουμε φέτος τι επακολουθει

Θα κλάψουν μανούλες... Τώρα πως με όλα αυτά τα δεδομένα ρε παιδιά έχετε όρεξη να λέτε ότι παίζουμε στρωτο ποδοσφαιρο... Δεν ξερω

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 07 Νοέ 2019 00:23 »
Φήμες λένε ότι είναι πολλοί απλήρωτοι...
Ο Κριεζμαν και ο Κροατης από τι ταλαιπωρούνται τόσο καιρό?

Φήμες λένε....

Θέλω η ομάδα να ανέβει. Κάτι τέτοιο αν δεν βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς δεν φαίνεται εφικτό. Ήρθε ο Τέλης μας έπαιξε στα ίσια και κόντεψε να κερδίσει..

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 07 Νοέ 2019 14:16 »
Παιδιά.... Δεύτερη χρονιά δεν βγάζει η ομάδα στη Β... με τα έσοδα που του χρόνου θα ειναι σίγουρα λιγοτερα(ας όψεται φέτος αυτά που είχε συμφωνήσει ο σύριζα, καο μπόρεσαν κ πήραν το κατιτίς παραπάνω)

Μας ζάλισε τα όνειρα ο διαχειριστής για τον προηγούμενο υποβιβασμό που μας έφερε στη χρεωκοπία... Φαντάστηκε αν δεν ανέβουμε φέτος τι επακολουθει

Θα κλάψουν μανούλες... Τώρα πως με όλα αυτά τα δεδομένα ρε παιδιά έχετε όρεξη να λέτε ότι παίζουμε στρωτο ποδοσφαιρο... Δεν ξερω

Συμφωνώ απόλυτα ότι αν δεν ανέβουμε φέτος, την κάτσαμε τη βάρκα. Τα έσοδα θα είναι ανύπαρκτα....
Διαφωνώ όμως ότι η ομάδα δεν παίζει στρωτό ποδόσφαιρο. Η ομάδα την κυκλοφορεί την μπάλα. Δε βλέπουμε πλέον τη γιόμα από την άμυνα στην επίθεση και τρέχα επιθετικέ να την πιάσεις για να βάλεις γκολ....οι υπόλοιποι να περιμένουν έξω από τη μεγάλη περιοχή μας και η ομάδα να προσπαθεί να παίξει μπάλα, αφού τρώγαμε πρώτα κανα-δυο γκολ, στο τελευταίο δεκάλεπτο κάθε αγώνα....

Πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή ώστε η ομάδα να παίξει μερικά ματς, να μπει σε ρυθμό, να επιστρέψουν οι τραυματίες αλλά και να εγκλιματιστούν πλήρως οι νέοι παίκτες.
Αυτό όμως δυστυχώς θα πρέπει να συνδυαστεί και με νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία. Έτσι έχουν λίγο πολύ τα πράγματα....